Mafia se preface doar – ce noi crime comite aceasta chiar acum!


Măsurile populiste cu care mafia PDL-USL-UDMR speră să ne amorțească temporar, astfel încât să îi permitem să mai trădeze, jefuiască și paraziteze România încă câțiva ani, continuă firește, după cum am prezis recent:

Sorin Ovidiu-Vântu va petrece 6 luni în pușcarie pentru șantaj. Asta e ca și cum ai condamna un ucigaș nu pentru omorul săvârșit, ci pentru că a …buzunărit victima!

Cu toate acestea, netrebnicii continuă să își dea arama pe față printr-o serie de lovituri aplicate sub centura unei populații împuținate (suntem sub 19 milioane rămași în țară, auziți, auziți!) și vlăguite care nu își permite să mai rabde încă un cincinal de „binefaceri” ca acestea:

1. Departe de a anunța anularea permiselor de mediu și a oricărui contract semnat de către guvern cu hoții cu hârtii în regulă care jinduiesc bogățiile Munților noștri Apuseni, lichelele intenționează să permită gigantului Chevron să extragă gaze de șist de lângă Bârlad, utilizând metoda extrem de nocivă a fracționării hidraulice, care provoacă cutremure, precum și poluarea pânzei freatice din care oamenii și animalele beau apă, din Moldova și până in Dobrogea, după cum curge fluviul subteran.

Concomitent, Exxon Mobil forează în Marea Neagră „împreună” cu Petrom: adică primii vor împărții profiturile după metode numai de ei știute cu OMV, numele Petrom fiind acolo doar pentru derutarea publicului. Evident, statului român îi vor reveni cheltuielile enorme de ecologizare, căci foratul petrolului în larg nu-i tocmai o operațiune curată. Idem cu fracționarea hidraulică, sau cu cianurile – nici nu contează pentru ei magnitudinea dezastrelor produse de metodele folosite pentru a ne jupui de bogățiile noastre naturale și nici redevențele ridicole care vor fi încasate de către statul român (știați că Libia răposatului Gaddafi obținea 50% din partea celor care îi exploatau câmpurile petrolifere ?).
De ce să nu ne mulțumim noi cu un mizer 5%, câtă vreme niște conturi numerotate, fără nume, aflate în bănci străine, se vor umfla în mod spectaculos? Între timp, românii plătesc jumătate din salariul mediu pentru ca să nu moară de frig în casele lor.

2. Guvernul a semnat infama ACTA prin care internetul va fi cenzurat sub masca protejării proprietății intelectuale, fără a ne sesiza măcar, ‘necum să mai ceară părerea noastră, a celor afectați! Raportorul european ACTA Kader Arif a declarat că „nu a mai văzut niciodată pAnă acum asemenea manevre” din partea oficialilor care pregătesc tratatul, apoi și-a dat demisia. Ai „noștri” însă nu pregetă să ne bage cu capul în lațul globaliștilor puși pe cenzura unui mijloc de comunicare a cărui utilitate și amploare îi sperie. Mult mai greu va ieși adevărul din gura oamenilor, când masca anonimatului va cădea.

3. Sub pretextul primirii de apeluri nefondate de către serviciul de urgență 112, SRI propune și legislativul aprobă, ca de la primăvară toți utilizatorii de cartele preplătite să furnizeze datele lor personale companiei de telefonie, altfel cartelele lor vor fi dezactivate. Nu e mulțumit sistemul cu faptul că oricine poate fi urmărit după timbrul vocal la nevoie, ci vrea ca supravegherea să fie în masă, după șablonul american Echelon, al NSA, la care serviciile române au acces limitat, în schimbul predării totale și complete a informațiilor și a secretelor de stat, către stăpânii momentului. Evident, nouă nu ne rămâne decât să ne bucurăm de faptul că asupritorii noștri sunt locali și au acelaș accent cu noi.

4. Înrobirea noastră către bănci continuă neabătută. Ca și cum împrumuturile devastatoare către FMI nu au fost îndeajuns, Ministerul Finanțelor a imprumutat 1,5 miliarde USD de pe piața americană (4,9 miliarde lei) și 9,93 miliarde lei de pe piața internă pentru a acoperi deficitul nominal estimat pentru acest an, de 11,2 miliarde lei. Unde ajunge o familie care împrumută pentru a-și acoperi deficitul lunar, știm cu toții: la executarea silită a casei și a bunurilor sale.
Unde va fi România ăstora nu le mai pasă, căci ei vor fi plecați din funcții, consumându-și rodul călduț al trădării și al incompetenței lor în pace.

Sau poate că nu? Când un guvern naționalist cu adevărat reprezentativ va scoate România din lațurile cu care este împiedicată acum, gândesc eu că ‘alde Itzăresku nu-și va mai bea vinurile podgoriei proprii decât în amintirile din care va trăi vreme îndelungată într-o celulă răcoroasă, împărțită cu alții ca el.

 
De ce să mai răbdăm noi greul și împilarea, când pe fruntea javrelor ăstora oricum e scris cu litere de-o șchioapă „PUȘCĂRIAȘ” ?

 

34 răspunsuri

  1. Cateva remarci:
    – Nu numai Libia lui Gaddafi incaseaza 50% redeventa de exploatare, ci intreaga lume araba (EAU, Qatar, etc). Este unul din motivele pentru care arabilor li se arata pisica prin montajele din Tunisia, Egipt, Yemen.
    – Chiar si activitatea de procesare/rafinare a gazului si petrolului nu se poate face, in tarile arabe, decat prin asocierea cu firmele locale care, de obicei, detin controlul – adica peste 50% din actiuni, fara a se implica in deciziile legate de activitatea curenta.
    – Mai mult, prin lege, o reprezentanta comerciala a oricarei firme se poate deschide fie printr-un agent local, fie printr-o asociere in care localnicul are minimum 50%. Iar daca ai nefericita idee sa vinzi direct unui alt client decat agentul tau, acesta iti poate bloca marfa in vama, pana isi ia comisionul. Care poate sa fie mai mare decat cel initial convenit.
    – Oare de ce nu se emit obligatiuni pentru piata interna? sau de ce nu se imprumuta de la cec? Romanilor le-ar cadea greu dobanzile incasate? Le spun eu: luam cu lamaie, ori cu castraveciori murati…
    – Cat despre ACTA…fascismul in toata splendoarea sa. Ca firma, sa am comunicatiile sub totalul control al altora…nu fac decat sa pun pe tava cele mai sensibile secrete de firma…oricarui neispravit care are bafta sa fie la capatul celalalt al firului.

  2. inca ceva…off topic: mai deunazi ceream inchiderea granitelor. Iata ca granita cu Ungaria este inchisa, iar cea cu Bulgaria de asemenea, chiar daca temporar si numai la Giurgiu-Ruse…Urmeaza inchiderea aeroportului Otopeni, apoi …

  3. Eu cred ca astia vor sa ne elimine fizic, prin poluare.
    Ii doare in glezna pe ei de aur, petrol, gaz….Ne otravesc pana ne omoara. Doar in varful piramidei e lucifer, nu?

  4. Atentie mare Romania! Ungaria ar putem sa invadeze Romania.
    In situatia de fata ar crea un razboi ca sa recastige teritoriul ardealului ca sa-si rezolve atat problemele ekonomice cat si cele politice.
    Sa nu uitam cat au „muncit” la isteria asta
    Si au si aliatii interni, unguri si secui!

    • Dar ar putea si sa nu o invadeze, nu? Sau s-ar putea sä o facä doar la derutä în realitate urmând sä invadeze Volta Superioarä, nu? Sau poate cä, si una, nici alta, ci, de fapt, Republica Togo se pregäteste sä invadeze Laosul.

  5. oare cum ar reactiona americanii de rind si congresul daca prin absurd citiva miliardari romini( patriciu, tiriac) ar incepe sa caute hidrocarburi in Yellovstone si sa faca din alaska un tinut plin de cianura si alte otravuri, sa dinamiteze muntii , sa taie padurile, toate in numele progresului si globalizarii? Chiar departe fiind de tara (inca) , incerc si reusesc saptaminal sa deschid mintea cite unui cunoscut , prieten , ruda etc. si ii indrum spre aceste bloguri ptr a capata informatiile reale de care au nevoie, ptr a evita manipularea si efectul de turma. In anii 76-85 la fostul Petromar Constanta nava de cercetari Lebada2 a cercetat tot litoralul romanesc. Cred ca cei dela exxon nu fac decit sa uzeze de acele rezultate de atunci. La fel ca cei dela Rosia Montana , ma refer la canadieni, se folosesc de rezultatele geologice de acum 30 de ani, fara a face prea mari investitii. Cineva de pe blogul prof Ion Coja avea un anunt dureros” vind WW passat contra pusca cu luneta”.

  6. Polonia şi Slovenia REGRETĂ că au semnat ACTA: “Am comis un act de neglijenţă civică”.
    Ministrul Comunicaţiilor din România, Valerian Vreme spune că nu a găsit „puncte nevralgice” în tratat şi că acesta ar putea fi ratificat.
    „Errare humanum est, perseverare diabolicum”.

    • Nu-i vorba de eroare. Oamenii slugaresc la singura instanta care – dupa parerea lor – ii mai poate feri de raspunderea penala. Nu stiu, insa, daca e si cazul lui Vreme. El poate fi dor un simplu activist cu creierul spalat.

  7. Tactica razboiului impotriva Romaniei si a poporului roman (dus de catra guvern si de catre complicii lor internationali FMI, BM,UE) este evidenta: pe de o parte jefuirea a ceea ce a mai ramas de jefuit (urmeaza anul acesta sa fie „privatizat” ceea ce a mai ramas „neprivatizat” dupa 22 de ani de jaf) pe de alta „alinierea” la dictatura mondiala ce se pregateste; vezi tratatul ACTA (ca omul sa nu mai aiba sursa de informare alta decat mass-media corecta politic) ori Codex Alimentarius (ca omul sa nu se poata hrani sanatos si nici sa se trateze cu altceva decat mdeicamentele lor otravite). Nu degeaba UE face atata caz de „hranirea stiintifica” cu insecte, cu alimente super prelucrate si super dezinfectate, etc.Cei precum Valerian Vreme fac ceea ce au invatat mai bine: sa fie lingai. De astfel de oameni au nevoie cei care ne conduc, indiferent de partid.

    • Se trage impotriva moastra din toate partile, dar avem acum sansa sa schimbam clasa politica din temelii.

    • Romane,
      Iti amintesti de Programul de Alimentare Stiintifica a Populatiei(Romaniei)????Maaarreee chestie multiulateral-cacata !!!!
      Era facut de verii astora cu echerul si compasul, aia de aveau o secera si un ciocan ca simbol al companiei- pardon partidului…..
      Poate ca esti prea tanar pentru lupta de clasa fara de sfarsit…..!

  8. oare ce ne poate scapa de distrugerea controlata si de haosul care se vrea a fi instaurat pe aceasta lume?credinta?eu as aduna o mana de flacai si de romance si m as baricada undeva in munti.

    da stiu aberez,dar simt ca ma sufoc in toata caracatita asta de interese de actiuni indreptate impotriva omului pe plan mondial.

    cum facem sa scapam fratilor?noi nu cred,dar copii nostrii?

  9. si inca ceva,exista un individ in lumea asta blogaristica,un tatar,cetin ametcea,care spurca saptamanal sfanta credinta ortodoxa,nesufland un civintel despre islamism al catui adept este.cineva ii poate inchide gura acestui vierme?atacuri atat de grave la adresa ortodoxiei n a vazut nicaieri.si ce ma intristeaza cel mai rau,sunt cardurile de pitpalaci trepanati romani care ii canta in struna.

    • Nu merita. Atat il duce capul. Avem lucruri mai importante de facut decat sa ne luam de gat cu toti cretinii. Astia-s bagati in fata ca sa provoace, apoi sa fie sacrificati. Cea mai buna tactica este sa nu-l bagi in seama. Ura lui nu te poate atinge, dar il consuma numai pe el…

    • In toate prudenta e buna. E pacat a oferi inamicului pretexte pentru a identifica si actiona.

  10. Cu copy-paste, pentru hazul amar al concetacenilor nostri:
    „Franks, FMI, despre petrecerea de la Sinaia: Sunt mormon. Nu beau alcool si am constiinta impacata”.

    Fara comentarii…

  11. Cum concretizam o initiativa menita sa contracareze actuala stare de fapt? Lasam clica politicianista sa-si faca de cap? Cum putem sa stricam planurile ticalosilor? Sau privim impasibili la Diaconescu &Co cum se ridica in slavi? In timp ce noi polemizam, altii au pus gheara pe resursele Romaniei, se pregatesc sa scoata petrol si gaz din Marea Neagra si jud. Vaslui. Cum ne opunem?

    • se contureaza o solutie

      • E vorba, fireste, de o solutzie pe bazä de praf, care se administreazä (cu furtunul) în ochi.

        E o solutzie secretä (dusmanul din noi vegheazä), atât de secretä, încât nici mäcar cel care a elaborat-o nu-i cunoaste retzeta.

        În fine, e o solutzie de crizä, elaboratä pe baza de compusi 100% bio-degradabili.

        • Excelenta idee. Umbla Borat cu o punga pe la gazde goyime drept cadou personalizat. Tie ti-a luat 10 zile. Noua nu ne trecea prin cap in veci. Deh, natura bat-o vina.

  12. Hop si eu cu un link la un scurtmetraj despre Global-Mafia:

    Vizionare pläcuta.

  13. Un link la petitia anti – ACTA deschisa de Realitatea.net:

    http://www.realitatea.net/petitie-romania-nu-vrea-acta-semnati-aici_908671_semneaza.html

    Sunt deja peste 18000 de semnaturi

    • Si vezi ce de bucurie a produs aici anuntul tau? Eu (ca unul care NU a luat parte la campania anti) sunt profund impresionat!

      Sti ce cred eu, de fapt? Da promiti cä rämâne între noi doi! Eu cred cä pentru absolut toti narcisistii (indiferent de orientare politicä) o veste bunä e o veste EXTREM de rea, e o veste de care se puteau foarte, foarte bine lipsi.

      • Fi pe pace, e o veste buna, care a bucurat, desi nu ar trebui ca sa ne linisteasca. Dupa ce-au dat comisioanele pe care le-au dat si au cheltuit milioane de $$$ cu campania de dezinformare a publicului, nu crezi ca se vor da batuti astia, cu una, cu doua… Vor continua sa incerce pana vor reusi, sau pana vor fi alungati din tara.

        De ce tii sa trivializezi un subiect atat de important?

        • Am aflat, tocmai, cä „licenta pentru Rosia Montana a expirat!”.

          Dacä „a axpirat”, înseamnä cä pentru re-deschiderea subiectului e nevoie de un nou contract. O nouä negociere dureazä ani / decenii întregi.

          Sti bine cä nici mäcar nu sunt parte a acestui succes: subliniez, NU trivializez.

          • Vin in ajutor si confirm: putem afirma totusi ca Thalex nu trivializeaza, dar cu siguranta el bascalizeaza pana la basesculizare unde subiectul devine ebanizat. O simpla etapa procedurala pe care o practica orice traducator de romana care se respecta. Ce, nu stiati? Haide!

            • „Licenta pentru Rosia Montana a expirat.” Comic, nu?

              Presupun ca asta e „bascalizarea” („ebanizatä”) la care te „basescu-lamentizezi” (referi), nu?

Răspunde!