„Liderii” noștri au depus jurăminte de sânge – Acești oameni au depus un jurământ sau pentru a reprezenta cetățenii, dar adevărata lor loialitate este față de Satana (comunism.). Ei sunt trădători și ar trebui să fie tratați ca atare.


Milan Adams

Jurământul de sânge este fundamental. Biden și majoritatea membrilor cabinetului său, precum și majoritatea instanțelor și Congresului l-au depus probabil. De aceea sunt excluși de la vaccinurile obligatorii.
Acești oameni au depus un jurământ sau de a reprezenta cetățenii, dar adevărata lor loialitate este față de Satana (comunism.). sunt trădători și ar trebui să fie tratați ca atare.

La nivel mondial pașapoartele pentru vaccinuri duce la un sistem de credit social comunist chinezesc în care fiecare cuvânt și mișcare a ta sunt monitorizate pentru corectitudine politică.

Ca și „liderii” noștri, Partidul Comunist Chinez (PCC)sunt sataniști.
Ne confruntăm acum cu persecuția acestui balaur roșu malefic sub forma tiraniei medicale. avem de-a face cu RĂUL PUR.

Alegerea finală este Binele sau Răul. Ce alegere vor face cei cu jurământ de sânge?

Alegerea ultimă și finală este între Bine și Rău.

Chinezii spun: „nu poți sta în două bărci”; pe măsură ce bărcile se îndepărtează, vei fi forțat să alegi o singură barcă sau să cazi în apă. Cei care au depus un jurământ de sânge sunt în conflict între a face ceea ce este Binele sau a urma o cale care nu se oprește la Rău.

Agenda ascunsă a progresiștilor: mai mult decât armele voastre…

… prăbușirea iminentă a sistemului de aprovizionare cu alimente din SUA (și nu numai -nb)
va fura mâncarea de pe mesele copiilor voștri…

Modul de a discerne binele sau răul este de a-l evalua în funcție de Adevăr, Compasiune și Toleranță; aceasta este caracteristica cosmosului. Cei care aderă la aceste principii universale sunt buni. Cei care se abat de la Adevăr, Compasiune și Toleranță sunt răi.

Karl Marx semnalizează „mâna ascunsă”, ceea ce indică faptul că adevărata putere a lumii din spatele scenei îl controlează și că a depus un Jurământ de Sânge.

În Manifestul Comunist (capitolul 2), Karl Marx precizează că comunismul este satanism:

„Există, în afară de aceasta, adevăruri eterne, cum ar fi Libertatea, etc., care sunt comune tuturor stărilor sociale. Dar comunismul desființează adevărurile eterne, el desființează orice religie și orice morală, în loc să le constituie pe o bază nouă; el acționează deci în contradicție cu toată experiența istorică trecută.”

Pentru că comunismul se opune Adevărului și abolește orice morală; prin urmare, este ușor de văzut că comunismul este rău.

Comunismul a fost creat de rău și este răspândit de oameni răi, ascunși în straturile superioare ale societății, cu loialitate dublă.

În prezent, Partidul Comunist Chinez (PCC) joacă rolul principal în instaurarea comunismului global.

PCC cere un jurământ de sânge pentru a se alătura; de la venirea la putere în 1949, PCC a persecutat cu brutalitate multe grupuri din China, ucigând aproximativ 60-80 de milioane de persoane care se opuneau comunismului.

Acest genocid din China a continuat până în prezent, deoarece PCC persecută mereu pe cineva. Un grup demn de remarcat este Falun Gong, o practică pașnică de meditație care a fost adusă în atenția publicului în mai 1992. A fost foarte populară în China, peste 100 de milioane de persoane adoptând această practică. Practica are cinci exerciții de qigong cu mișcări lente și o serie de prelegeri care îi ajută pe oameni să se îmbunătățească până în adâncul sufletului lor.

Deoarece Falun Gong practică Adevărul, Compasiunea și Toleranța, PCC îi persecută din 20 iulie 1999. Practicanții au fost reținuți, arestați, supuși la muncă forțată, întemnițați, torturați și li s-au recoltat organe pe viu (faluninfo.net).

PCC este împotriva Adevărului, Compasiunii și Toleranței. Acum, PCC și cei aliniați cu el folosesc toate mijloacele de care dispun pentru a persecuta întreaga lume. Oamenii buni de pretutindeni se confruntă acum cu persecuția din partea acestui balaur roșu malefic sub forma tiraniei medicale.

Scopul PCC este distrugerea SUA și impunerea Marii Resetări – comunismul mondial. Oamenii sunt recrutați pentru că dețin poziții de statut sau de influență în societate și sunt capabili să își mențină pozițiile, în timp ce, în același timp, își promit în secret loialitatea față de altceva.

AGENȚI COMUNIȘTI

PCC cere un jurământ de sânge pentru a deveni membru, cu aceste cuvinte:

„… gata în orice moment să mă sacrific cu totul pentru partid…”.

„… ambele părți se opresc și jură pe moarte în timp ce stau în mijlocul sângelui, jurând pe D-zeu (făcându-l astfel pe D-zeu a treia parte a lor) să ucidă pe cel care a încălcat legământul și pe urma lui dacă termenii legământului sunt încălcați.”

Trădătorul vicepreședinte Mike Pence a primit acest „semn de apreciere” imediat după ce a votat împotriva președintelui Trump pe 6 ianuarie 2021. Este rar să vezi ceremonii ale societății secrete de nivel înalt într-un cadru public.

„Toate acestea le promit și jur cu cea mai mare solemnitate și sinceritate, cu o hotărâre fermă și constantă de a le păstra și de a le îndeplini, fără nici cea mai mică echivocă, rezervă mentală sau auto-evaziune de orice fel, obligându-mă sub o pedeapsă nu mai mică decât aceea de a-mi fi tăiat corpul în două, intestinele mele să fie luate de acolo și arse până la cenușă, iar acestea să fie împrăștiate în cele patru vânturi ale cerului, pentru ca să nu mai existe nici o amintire printre oameni sau masoni despre un nenorocit atât de josnic cum aș fi eu, dacă, în mod conștient sau intenționat, aș încălca sau aș încălca această obligație a Maestrului meu mason. Așa să-mi ajute Dumnezeu și să mă țină neclintit”.

Jurământul iezuit (din jurământul iezuit din 1533):

„Drept confirmare, îmi dedic viața, sufletul și toate puterile trupești, iar cu pumnalul pe care îl primesc acum, îmi voi subscrie numele meu, scris cu sângele meu, ca mărturie a acestui fapt; iar dacă mă voi dovedi fals sau zdruncinat în hotărârea mea, fie ca frații mei și colegii mei soldați din miliția papei să-mi taie capul, picioarele și gâtul de la o ureche la alta, să mi se deschidă burta și să mi se ardă sulf în ea cu toată pedeapsa care poate fi aplicată de demoni în iadul etern pentru totdeauna.”

În sfârșit, Mafia are și ea un jurământ de sânge (relatat de Joe Valachi în mărturia depusă în Congres):

„Mă așez la masă. Există vin. Cineva a pus în fața mea un pistol și un cuțit. Pistolul era un 38, iar cuțitul era ceea ce noi numim pumnal. Maranzano [șeful] ne face semn să ne ridicăm și spunem câteva cuvinte în italiană. Apoi Joe Bonanno îmi înțeapă degetul cu un ac și strânge până când iese sângele. Ce se întâmplă apoi, domnul Maranzano spune: „Acest sânge înseamnă că acum suntem o singură Familie”. Trăiești cu pistolul și cuțitul și mori cu pistolul și cuțitul”.

Celor care depun jurământul de sânge li se cere adesea să spioneze și să comită crime pentru aceste grupuri. Jurământul lor de sânge are prioritate față de orice alt jurământ, ei își jură literalmente viața pentru aceste grupuri și trebuie să păstreze acest secret. Picioarele lor sunt mai bine înfipte în barca răului, dar mai au o șansă până la sfârșit de a face o alegere mai bună.

Dr. Fauci este iezuit și este un agent al Deep State prin șase administrații. Urmăriți-i semnalele pentru a ști unde îi este loialitatea.

LOIALITĂȚI DUALE

Oamenii care au depus un jurământ de sânge pot fi găsiți în întreaga societate în poziții de autoritate și putere în aproape fiecare colț al globului.

Mulți dintre ei și-au „vândut literalmente sufletul” pentru bogăție și alte beneficii. Oamenii care depun un jurământ de sânge sunt recrutați, nimeni nu poate „aplica” pentru a se alătura, iar apartenența urmează adesea liniile de familie. Organizațiile secrete văd puterea la care are acces persoana respectivă, ele pot, de asemenea, să „dirijeze” lucrurile pentru ca o persoană să obțină și mai multă putere, ajungând chiar să devină președinte al Statelor Unite.

Este o surpriză că „mâna ascunsă” a ghidat evenimentele și a creat istoria în acest mod? Sacrificiile rituale la scară largă sunt acum la scară mare: două războaie mondiale, Holocaustul (care înseamnă „ardere de tot”), 11 septembrie și acum cel mai mare dintre toate… virusul COVID/CCP. Toate aceste evenimente au fost săvârșite de oameni cu dublă loialitate, ale căror picioare sunt în două bărci.

5 răspunsuri

 1. https://preppgroup.home.blog/author/ioanss/
  Milan Adams, greu identificabil, ar trebui asociat in primul rand acestui tip de mesaj coerent, cu trimiteri biblice.
  Sub numele lui Adams cineva a facut un carcalete in care a amestecat militantismul pasionat anti chinez cu masoneria si anti catolicismul.
  Textul oribil de mediocru pare scris de un plagiator propagandist confuz, usor senil, cu studii la ff din categoria sfertodocsilor din tarile foste sateliti ai URSS.

 2. https://brightlightnews.com/interview-doctors-under-fire-for-reporting-80-sudden-doctor-deaths/
  Nu cunosc personal niciun canadian pentru a aprofunda cautarea.
  Nu putem insa ignora in contextul actual astfel de informatii mai ales cand oficiali ai CE urmeaza ca fie interogati in legatura cu contractele secretizate cu societatile farmaceutice, punandu-se accent doar pe aspectele financiare .

 3. Daca nici acest mesaj nu socheaza si nu dezmeticeste , inseamna ca nu mai este nimic de facut.
  https://ugetube.com/watch/jabracadabra-abracadabra-song-parody-from-the-makers-of-the-039-pure-blooded-039-song-video_fsqumRHaEIzwbju.html
  Sincer, cu toate ca vazusem imaginile la momentul la care s-au petrecut tragediile, puse in colaj pe textul melodiei, mi-au facut rau.
  Nu in legatura cu oamenii informati trebuie sa ne facem probleme, ci cu milioanele de fiinte vulnerabile datorita izolarii, incapacitatii de a intelege ce se intampla, fragilitatii fizice.

 4. ” Pentru că comunismul se opune Adevărului și abolește orice morală; prin urmare, este ușor de văzut că comunismul este rău.”
  Pentru că se opune Adevărului, comunismul abolește orice morală;prin urmare, este ușor de văzut comunismul că este rău.

  O mică aranjare a cuvintelor în pagină transformă mesajul într-unul mai inteligibil.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: