De ce au fost excluși Românii de la transfuziile de sânge în Franța și Belgia, încă de anul trecut? Nu e pentru că ar fi ceva greșit cu noi.. din contră


Trebuie că lucrurile sunt mai complexe decat ne duce pe noi mintea.
Cam cu 3, 4 luni inainte de dezlantuirea fenomenului si chiar de contaminarea sportivilor militari americani in perioada in care participau la o competitie in China, Franta si Belgia au anuntat pe posturile nationale de radio ca nu sunt acceptati donatorii de sange romani.


Am transmis la momentul respectiv informatia care ma pusese pe ganduri si pe care o auzisem personal.
Atunci, ma gandisem la noile forme de tuberculoza care circulau la noi.
Acum, pot presupune ca se dorea evitarea inducerii unei imunitati care trebuia evitata in contextul programatei pandemii despre care marea majoritate a medicilor nu aveau habar ca se va abate asupra omenirii.


Legat de tarasenie, Robinette&Co. tin musai sa ii scoata responsabili pe chinezi pentru declansarea pandemiei . Le trebuie un motiv pentru declansarea zaverei si ca si in cazul Fukushimei, nimeni nu spune o vorba despre societatile care au construit, dotat si certificat atat centrala nucleara cat si laboratoarele in care in urma cu 3,4 ani cercetatori chinezi si americani au colaborat la studiera tiputilor de virusi covid care, mirarea mirarilor, bantuie dirijat planeta.


Poate ar trebui sa solicitam date la nivel national, privitoare la nivelul de contaminare si vindecare pe grupuri etnice.
Din moment ce exista variante indiene, braziliene, spaniole, nu vad de ce nu ni s-ar explica ce particularitati genetice au remarcat cercetatorii europeni ca au romanii, de se mirau ca prostii ca amaratii care fac coada la granitele ungurilor cu portbagajele pline cu sarmale si slana afumata, nu se molipsesc de covid19.


Cea mai simpla argumentatie pentru cei care refuzam vaccinarea ne-au servit-o europenii, nu ticalositii ale caror nume sunt deja sterse din Cartea Vietii.


Este posibil sa nu te intrebi de ce se reped telespectatorii romani sa fie infestati cu virusi pe vaccinodroame stiind ca risca sa faca accidente de coagulare sanguina, miopatii, paralizii faciale si ca sunt exclusi de pe listele de donatori (sange, limfa,organe, material seminal) precum sifiliticii?!

Clement

2 răspunsuri

  1. Am auzit cu urechile mele(la tv) cum talpes si pompeo, au recunoscut, ca cum covrigu este un „live exercise”

    • De Talpeș nu știam, dar pe celălalt l-am văzut și auzit . A fost surprins: „I wish we had known that”. Deci dacă până și președinții sunt ținuți în întuneric, cine conduce lumea? Nici măcar serviciile secrete.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: