Termeni și condiții – drepturile de autor.

Am constatat că articole apărute în original pe Lumea după Eufrosin, sunt preluate de către saituri și bloguri care uneori menționează sursa, alteori uită să o facă.

Am mai remarcat și că numărul de vizualizări al articolelor apărute aici și preluate de respectivele saituri/bloguri, uneori depășește cu mult numărul de vizualizări pe care aceste articole îl au aici pe Lumea după Eufrosin, unde au fost publicate în original.

Astfel, de azi 27 Martie 2019, o nouă politică cu privire la drepturile de autor intră în vigoare, aplicată retroactiv inclusiv articolelor deja publicate până la această dată:

Conținutul articolelor de pe blogul Lumea după Eufrosin (https://eufrosin.wordpress.com) este protejat de către dispoziţiile legale incidente.

Blogul deține drepturile de autor pentru articolele scrise pe această platformă. Sunt interzise copierea integrală, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului text a blogului Lumea după Eufrosin.

Preluarea de informaţii de către publicaţii sau, după caz, site-uri web poate fi făcută numai în acord cu următorii termeni:

Preluarea fără cost a unor materiale de presă se poate realiza doar în limita a 500 de semne (litere), dar fără a depăşi jumătate din articolul sau ştirea în cauză“.

Citarea unor scurte extrase din articolele postate pe Lumea după Eufrosin se face astfel: – în primul paragraf al articolului se va preciza atât numele bloggerului (Eufrosin), cât și faptul că textul provine de pe blogul Lumea după Eufrosin, cu link către sursă.

– la sfârșitul articolului, se va preciza deasemenea într-un mod vizibil sursa: blogul și persoana care semnează articolul, cu link catre articolul integral de la https://eufrosin.wordpress.com

%d blogeri au apreciat: