Un ceas care privește la purtător


Trezire brutală dintr-un somn adînc, cu susurături parșive și cumplite țiuituri.

Ce poți să faci decît să mergi la baie să te clătești un pic cu apă rece și să te întrebi dacă vei readormi.

Pe drumul către baie ești sfătuit să nu privești la ceasul de perete din pricina unui fenomen zis spațio-temporal pe care tu nu îl pricepi.

Încerci să dai curs sfatului și ții privirea într-o parte cînd revii, dar ești îngrijorat: ce faci dacă privește ceasul către tine? Tu nu știi, dar privirile nu s-au întîlnit, deci e bine.

Te pui la un al cincilea acatist în acea zi în speranța că țiuiturile vor înceta. Îl spui cum îl spui, înlemnit de somn și speri că îți va ajuta ca să te odihnești.

Te întinzi în pat chircit și ești admonestat cum că poziția nu ar fi cea corectă și ți se cam impune să ți-o schimbi:

îndreaptă-te ca bățul, brațul întins de-a lungul tău, nu ține palma pe frunte. Te conformezi căci vrei să te odihnești, dar te rostogolești.. de fapt e necuratul care își bate joc de tine..

Nu trec zece minute estimate și iar începe sarabanda demonilor. Te pui la încă un acatist, apoi te chinui pînă la dimineață cînd afli că ai dormit două ore, patru în cazul bun, dar printr-o minune poți funcționa a doua zi pentru că Duhul Sfînt te-a întărit. Ești recunoscător.

Și tot așa de vreo șase luni de zile – erai în Rodos cu soția ta și beai Uzo și bere pînă noaptea tîrziu . Între timp, niște demoni cu două picioare au primit un program de inteligență artificială care rulează pe calculatorul lor.

Sunt vecinii tăi aparent respectabili, au două fete: una-i medicinistă, alta e psiholoagă – plimbă cățelul prin cartier îmbrăcate în negru, apoi afli că fac parte dintr-un cerc de sataniști, așa zis coven, din orașul tău. Plus un taximetrist ratat și botezat în Cartea cerească “porcovanie” pentru că așa arată.

Cum ai aflat? Mister dar nu tocmai.. acelaș Duh Sfînt pe care îl avem la purtător a interogat duhurile lor care sunau dogite, proaste, și întunecate și care s-au dat de gol, complet cu adresa covenului lor.

Acum aceia sunt cu coada între picioare pentru că alții care chiar cunosc subiectul și-au împărțit atribuțiunile între ei. Unii se roagă în mănăstirile din toată țara, alți binecuvîntați în uniforme țin ochii pe ei – 24/7.

Situația e pe cale de clarificare, mult nu mai e și se va afla. Corpusculii Lewy își fac treaba asupra creierilor lor, e confirmat din cer: Sf. Nicolae cel Nou de la București a zis așa – e Doctorul Nicolae Păulescu: s-au vaccinat săracii și se vede deja. Între celulă, spitalul și capela închisorii, își vor afla destinul lor.

Iar țara noastră România tocmai e pe cale de a se schimba. Cum? Vom vedea.

Pentru că cea care te-a sfătuit să nu privești la ceas, e tîmpita. Măcar îi pot fi și ceasului recunoscător pentru că nu a privit la mine.

Între inteligența artificială demonică, Domnul Hristos și sfinții Lui ca sprijin personal în ieșirea din situație, toate puterile cerești și Sfînta Elisabeta, nu se pune.. acum ține numai de luptător.

Pricepe că numai așa se poate, dar va putea să facă ce are de făcut? Alternativa e mult prea greu de contemplat.

Nu-i material de călugăr ci un bărbat care așa cu slăbiciunile lui, trebuie să învingă. Domnul îl înțelege și îi îngăduie niște lucruri. Cum să lipsească țara de mîntuire din strînsoarea dracilor?

Ori România are cele mai bune vremuri înainte, numai să vă rugați și voi pentru izbînda acelui luptăror.

Un minut dacă se poate, priviți la ceas și el vă va privi înapoi. Mergeți Duminica la Sfînta Liturghie, căci avem o țară de păstrat – veți fi recunoscători.

4 răspunsuri

 1. … aha….deci asta se întâmplă când mă trezesc că interlocutorul in dialog cu mine incepe și da din ale sale tainice fara sa fie întrebat….


 2. La Multi Ani fara dusmani tuturor romanilor care isi iubesc si respecta tara in care s-au nascut stramosii lor!

  • Dușmani avem prin însăși firea noastră, dar nu asta-i problema. La mulți ani Românie, zilele tale mai bune te așteaptă!

 3. Doamne ajută!
  Relatarea este exact ce trăim acum, poate mulți, poate toți.
  Lupta cea bună!
  Bunul Dumnezeu după mare mila Sa!

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: