Vaccinul la români de-a lungul vremii – ce e diferit acum


Ceea ce fac acum la nivel planetar au pregatit decenii de-a randul.
Ne-am ridicat in fel si chip impotriva polivaccinurilor care contin aluminiu impuse noilor nascuti ce au condus la „epidemia” de autism.

Foarte putine persoane si-au pus intrebari privitoare la vaccinurile obligatorii care se faceau copiilor de varsta prescolara si scolara.
Habar nu aveam cine le producea si daca respectasera etapele de testare.

Noi romanii aveam o incredere efectiv oarba in medici, in pediatri in mod obligatoriu.

In 1979 sute de copii au manifestat post vaccinare simptome tipice rujeolei in reprize repetate pe parcursul respectivului an.

Copiii sufereau teribil si parintii ajunsesera la disperare umbland din doctor in doctor, facand chiar imprumuturi la CAR pentru a umple buzunarele pediatrilor.

Mare parte a acelor copii au ramas cu suferinte cronice.
Renumitul spital pediatric botezat dupa numele revolutionarei comuniste de origine evreiasca Emilia Irza, era sufocat practic de micii pacienti cu simptome care nu puteau fi atribuite unei boli anume. Mamele dormeau alaturi de copii pe scaune si spitalul era infestat cu staphilococul aureus.
Ce s-a schimbat in Romania in domeniul sanatatii publice in ultimele decenii ??

Acum ne putem informa, putem reactiona la ceea ce credem ca este incorect dar nu putem schimba sistemul care este corupt intern si obedient fata de politicile financiare ale trusturilor farmaceutice mondiale.

Nu stiu cu ce s-au vaccinat in copilarie toti propagandistii pro vaccinare neconditionata, dar necredinta lor in Dumnezeu a produs mutatii ireversibile in constiinta acestora de au ajuns sa nege pana si datele stiintifice privitoare la compozitia si efectele anumitor vaccinuri.

Clement

6 răspunsuri

 1. Clement { am ” votat ” cinci stele caci le meriti pe deplin desi , este blogul lui Eufrosin } : 1] pana in 1989 in Romania nu se putea discuta despre , vrei sau nu vrei sa-ti vaccinezi copilul . Pe atunci exista SANEPID-ul care , era populat cu adevarati profesionisti nu cu facaturile de la DSP-ul de azi ! 2] Parintii nu faceau imprumuturi la CAR pentru a umple buzunarele pediatrilor deoarece , pana in 1989 exista moneda forte numita KENT , Pall Mall sau …CAFEA , eventual ceva carne de porc sau miel …dupa caz . 3 ] In 1979 copii sufereau de simptome post vaccinare doar atunci cand erau vaccinati OBLIGATORIU la gradinite sau scoli caci , acolo erau vaccinati la gramada , nimeni neinteresandu-se daca , acel copil avea sau avusese rujeola caci , despre asta vorbesti . ” Ce s-a schimbat in Romania in domeniul sanatatii publice in ultimele decenii ?? ” S-au schimbat multe : in primul rand NU MAI AVEM SANATATE , si-n al doilea rand am inteles in sfarsit cu totii faptul ca : SANATATEA COSTA . Abia acum facem imprumuturi la CAR pentru…sanatate ! Si-ar mai fi ceva : IN ULTIMII TREIZECI DE ANI , NU S-A MAI CONSTRUIT NICI MACAR UN SPITAL NOU IAR MEDICI , AVEM DIN CE IN CE MAI PUTINI , IN CIUDA FAPTULUI CA , PE POARTILE UMF IES ANUAL ZECI DE…MEDICI . In plus de asta , in ultimii treizeci de ani Romania a avut cam tot atatzia ministrii ai sanatatii pe cati membrii ai Marii Adunari Nationale existau pana in ’89 ! Exagerez evident insa…daca-mi poti spune care tara din UE a mai schimbat ministrii de la sanatate ca pe ciorapi…esti mai tare ca Nostradamus . P.S. Credinta in Dumnezeu poate muta muntii din loc insa , atunci cand vine vorba despre boala…mergi la medic , caci de popa au nevoie doar cei morti deja ! P.P.S. Propagandistii pro vaccinare neconditionata n-au nevoie d e credinta , au nevoie de stiinta insa aceasta le lipseste sau , in caz c-o au…n-o iau in consideratie : ” AVEREA SA LE APERI , MARIREA SI AL LOR BINE ” dupa cum zicea ala comemortat la 15 Ianuarie ! Mi-a placut postarea deci FELICITARI CLEMENT si , scuza-mi observatiile pe marginea ei caci , n-au fost rau intentionate , mai curand amicale .

  • Nu’i bai, draga Marian.
   Ne intalnim pe blogul lui Eufrosin de ceva vreme, am inceput sa ne cunoastem si sper eu, sa ne respectam maniera de abordare a subiectelor propuse de ingaduitoarea noastra gazda.
   Personal apreciez diversitatea subiectelor propuse prin ricoseu.

 2. Avocatul Mihai Rapcea: 3. Ce zicea Mirela Iordan, Managerul Pfizer Romania in iunie 2020: ” Pentru noi este o oportunitate extraordinara sa avem astfel de evenimente…”
  Observati cine sunt participantii la CONFERINTA:
  -Asociatia Romana a Producatorilor Internationali de Medicamente ,
  -Edu Apps Integrator de Solutii IT&C in Educatie( societate cu aplicatii in domeniul sanatatii elevilor si comunitare)
  -Pfizer
  -Biziday
  -Rafila este o insitutie prin el insusi ca sa nu spunem OMS
  -Sanatatea; Grup de Presa
  https://m.facebook.com/CursDeGuvernare.ro/videos/252991099472151/

 4. Documentarul ‘VAXXED’ tradus in romana, pentru cine nu l-a vazut :

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: