Trista realitate – aurul României nu mai există


Oficial România are peste 100 de tone de aur depozitat în Anglia, iar Mugur Isărescu guvernatorul deocamdată inamovibil al BNR a declarat că aurul nu e jucat la păcănele.

Trista realitate e cu totul alta: aurul României nu mai există. Acesta a fost împărțit între țara gazdă și marele licurici, la noi rămînînd doar cîteva tone pentru demonstrație în subsolul BNR.

Pe cînd pînă și depozitul de aur al Statelor Unite din Fort Knox are probleme de gestionare ale materiei galbene, rămîne să ne întrebăm cine măsa a avut puterea de a fura cu impunitate averea națiunilor?

A doua întrebare e ce vom face noi pentru a ne recupera paguba? Ar fi prostie curată să nu luăm măsuri pentru redresarea situației. Am cîteva idei, rămîneți pe recepție.

9 răspunsuri

 1. Poate ca s-a dus sa se alature celuilalt aur romanesc…Cel mentionat expres in textul Armistitiului de la Compiegne, ca fiind in posesia Germaniei si care a fost, conform aceluiasi text, predat Aliatilor in custodie…Doar ca element de culoare: Intr-o interventie pe facebook, tovarasul Radu Tinu incerca sa acrediteze ideea ca Manole a salvat ceea ce se mai putea salva…Cu asa securisti, asa ticalosi ajung in functii cheie…

  • Despre ce cantitate e vorba?

   • Foarte probabil, vreo 99% din Tezaur. In textul Armistitiului de la Compiegne (pe care il am, salvat) nu se precizeaza cantitatile, care sunt, probabil, in anexele ulterioare. Dar e stiut ca rusii au transferat Germaniei, prin Tratatul de la Brest Litovsk, Tezaurul Romaniei. Din pacate, nu am reusit sa gasesc si copii ale documentelor de transfer de la Brest Litovsk

 2. ce sa facem noi cu aur?

  off topic (sau poate on, cine stie…?!) :

  🥁drum rolls


  0:43

  https://www.mirror.co.uk/sport/boxing/andrew-tate-arrested-suspicion-abducting-28839106

  👉 Tate’s brother Tristan has also been detained

  also this allegedly

  0:16

  bine, teoria conspiratiei daca e sa crezi asa ceva da’ na…practica contrazice teoria si viata bate filmul oricat de schizo ar parea

  plus ca „if it looks like a duck, walks like a duck, quacks like a duck chances are IT’S A DUCK!”

 3. Ne-o spun pe față și tot nu pricepem: suntem colonia *Vestului Luminos*.

  P.S. Dacă traducerea în English afișată în spatele lui Mă!Ciucă nu înseamnă Guvernământul României, ignoră acest mesaj.

  • Ce nu îmi place mie e ordinea în care apar steagurile, adică al nostru obstrucționat. Steagul României va flutura peste toate celelalte aici la noi.

  • Consider ca solutia la aceasta problema e (desigur tot) vaxinarea; sunt convins ca injectarea repetata cu mRNA dozata corespunzator (cf. ultimelor cuceriri ale stiintei si tehnologiei) a întregului sheptel din poza ofera garantia iesirii rapide din impas. Eu unul as începe cu flancul stâng, dupa care as ataca centrul; odata „imunizarea” & „protejarea” definitivate (când nu mai da nici unu’ sa bâtzâie sincopat din picioarele din spate si/sau sa faca bale la coltzu’ gurii) le-as mai administra pentru siguranta în exploatare înca o doza (tripla) în bulbul rahidian, pentru a împiedica transmisia virusului si as încheia cu amplasarea (sub stricta supraveghere medicala a câte) unei masti FFT 239 pe figura fiecarui pacient (masca urmând sa fie eventual îndepartata în cazul în care din analiza spectrala a epiteliului rezulta o deviere semnificativa spre ultraviolet).

   În fine, as încheia schema de tratament cu o operatie de schimbare de gen în grup (efectuata prin surprindere, chiar în sala de sedinta, mai precis pe sub masa) dublata de tratamentul hormonal de durata aferent precum si de montarea unei peruci corespunzatoare noii situatii astfel create.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: