Cei nevaccinați au avut mai multe accidente de mașină… Pentru că ei erau cei care conduceau!


Cel mai prostesc „studiu științific” al lunii

Un studiu științific uimitor, produs de minți de frunte ale canadienilor de la Covid Science (TM), face înconjurul internetului.

Autorii nu se dau în lături de la vorbe: au descoperit că persoanele nevaccinate sunt MAI predispuse la accidente de mașină. Pe baza acestei constatări statistice, ei îndeamnă oamenii să se vaccineze pentru a evita accidentele de mașină!

Concluzii

Aceste date sugerează că ezitarea vaccinării cu COVID este asociată cu o creștere semnificativă a riscurilor de a avea un accident de circulație. O conștientizare a acestor riscuri ar putea contribui la încurajarea unei mai mari vaccinări COVID.

În calitate de fan al științei, mi-a fost rușine de sinele meu nevaccinat pentru un minut: chiar dacă nu am avut niciodată tipul de accident discutat în studiu, expuneam oamenii la un risc sporit de coliziune din cauza refuzului meu de a mă vaccina. Cât de egoist!

Autorii evidențiază iresponsabilitatea extremă a celor nevaccinați:

am teoretizat că adulții individuali care au tendința de a rezista recomandărilor de sănătate publică ar putea, de asemenea, să neglijeze orientările de bază privind siguranța rutieră

Apoi am început să mă gândesc…. Cum este posibil așa ceva? Poate o injecție de ARNm să mă facă mai puțin probabil să fiu rănit într-un accident? Suntem ATÂT de neglijenți încât suntem dispuși să fim penalizați pentru că încercăm să ne păstrăm sănătatea? Oare „a ne face propriile cercetări” în mod grijuliu se aseamănă cu o conducere imprudentă și neatentă?

Haideți să gândim împreună!

Configurația studiului

Studiul a analizat rezidenții din Ontario pentru care erau disponibile înregistrări de vaccinare, precum și înregistrări ale vizitelor la Urgențe. S-a analizat persoanele cu statut de vaccinare cunoscut care au ajuns la Urgențe din cauza unor accidente de mașină. S-a dovedit că ponderea persoanelor rănite grav în accidente era mai mare în grupul celor nevaccinați!

În total, au fost incluse 11 270 763 de persoane, dintre care 16% nu primiseră vaccinul COVID și 84% primiseră un vaccin COVID. Cohorta a reprezentat 6682 de accidente de circulație în timpul urmăririi. Persoanele nevaccinate au reprezentat 1682 de accidente rutiere (25%), ceea ce echivalează cu un risc relativ cu 72% mai mare în comparație cu cele vaccinate (interval de încredere de 95%, 63-82; P < 0,001).

Kilometri parcurși cu mașina


După ce am citit studiul, mi-am dat seama că acesta NU ia în calcul „kilometrii parcurși”! Dacă persoanele nevaccinate conduc mai mult din cauza faptului că NU au un „loc de muncă la distanță”?

Uitați-vă la această imagine:

Care dintre aceste două persoane era mai probabil să…

 • Să fie numit „lucrător esențial” în 2021?
 • Să fie nevaccinate?
 • Să conducă mai mulți kilometri pe zi?
 • Să sfârșească într-un accident grav?

Se pare că acesta a fost într-adevăr cazul în Canada:

Articolul respectiv explică faptul că cartierele cu „lucrători esențiali” au avut o acoperire vaccinală mai mică. Acest lucru confirmă experiența mea cu persoanele pe care le cunosc: cei care lucrează personal (și merg cu mașina la serviciu) erau cel mai puțin predispuși să dorească să se vaccineze.

Ghici cine are mai multe șanse să aibă un accident de mașină? Exact, persoana care merge zilnic cu mașina la serviciu, spre deosebire de un lucrător la distanță.

Câți lucrători de la distanță au fost răniți în acest carambol de la 8 dimineața în Ottawa (este o poveste din 2009, dar ați înțeles ideea)?

The Unvaccinated Could not Take Trains or Fly in Canada

Așa că au fost nevoiți să conducă mai mult.

Pensionarii sunt „Grupul de control intern” – și aruncă în aer toate concluziile!

Un răspuns

 1. A inceput campania de recoltare de sange la vedere prin televiziunile publice.
  Propagandistii de la DIGI 24 isi vor sufleca manecile la fel de indecent ticalositi precum o faceau cand cu „vaccinarea”, fara a avertiza potentialii donatori asupra interdictiilor fixate de Directia de Sanatate Publica.
  Nu am gasit un document emis de inst de hematologie din Romania dar am gasit o informare publica din Franta si valabila in EU
  https://www.atousante.com/actualites/selection-donneurs-sang-nouveaux/#:~:text=La%20prise%20de%20t%C3%A9ratog%C3%A8nes%20av%C3%A9r%C3%A9s,ajourne%20le%20don%20de%20sang

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: