Credeați că a vrut să facă asta?


.. sau bietul om nu a avut de ales. Atunci cînd ne aflăm în trafic, sau chiar și cînd așteptăm la semafor pentru a traversa, e bine să nu asumăm că vreun astfel de eveniment nu va avea loc. Miliardele de suflete care s-au lăsat îmbrobodite ca să se injecteze cu serurile ucigașe, au început să plătească prețul de neplătit. Iar noi ceilalți, am face bine să se ferim de efectele ulterioare ale acestui genocid.

https://t.me/STFNREPORT/17707

15 răspunsuri

 1. Nu-i obligatoriu…
  Camionagii au patologii profesionale cronice grave, boli cardio circulatorii si neurologice care pot conduce la pierderea controlului vehiculului. Si nu luam in discutie oboseala sau distragerea atentiei de catre un/o posibil pasager/a.

  • Sigur că nu e obligatoriu, doar că în ultima vreme cam prea s-au prăbușit avioane cu un singur pilot, au murit piloți de linie, au avut loc accidente de circulație aparent inexplicabile ale unor oameni tineri fără patologii, ba mai mor unii și atîrnînd în nuc, că de sportivi nu mai vorbesc, îar pentru mine „coincidențele” astea încep a nu mai avea o bază înafara asumării premizei că serurile chiar ucid, deci a cam venit simpul ca proba contrarie să fie oferită, altfel batem apa în piuă.
   Vorba americanului: If it looks like a duck, it walks like a duck and it quacks like a duck, then it’s got to be a duck.

   • Si tu ai dreptate….
    Vorbiram aici despre DDimeri dar, dondanim precum babele in parc.
    Daca dupa 4 luni de la vindecarea de molima sau vaccinare, valoarea este peste 300, exista risc de accident vascular iminent.
    Dupa ce mi-am alarmat toate cunostintele si rubedeniile lucrurile au fost si mai clare.
    3 vaccinati se pricopsisera cu forme fulgurante de cancer si 1 vindecat de covid cu ciudate inflamatii pulmonare persistente…Vindecatului de covid,
    cu un scandal de pomina i-s-a dat un tratament ” novator” care a facut ca nucleele inflamatorii sa dispara si DDimerii sa scada.
    Deci, mizeria creata in laborator este transmisibila de la vaccinati la nevaccinati care nevaccinati pot fi tratati, daca stiu ca au o problema de coagulare sanguina post covid.
    Deducem deci ca un sofer o poate da in bara daca s-a vaccinat, daca a avut molima si nu s-a vaccinat, daca e toropit de oboseala , daca are piceoarele amortite ( neuropathie periferica) , sau daca ii face un masaj relaxant insotitorul de bord in timp ce navigheaza.
    Interesant este faptul ca nu toti contaminatii nevaccinati au probleme de coagulare.
    Tine cred de particularitatile genétice ale fiecaruia si zic eu, de scutul imunitar creat prin credinta in Dumnezeu si rugaciune.

 2. Din nefericire, se moare pe capete…. în urma vaccinului „efficient si sigur”!!!
  Am trimis sute de mesaje prietenilor sa NU se vaccineze ( printre ei copii de Preot), dar în zadar. S-au vaccinat si îmi spun sa-i las în pace ! I-am lasat! Definitiv!

 3. Cred, ca sunteti la curent cu ceaiul de pin sylvestre, dar îmi fac datoria în fatza lui Dumnezeu si repet ptr. cei care nu stiu.
  Vaccinatii sa bea ceai de pin sylvestre 3 cesti/zi, iar nevaccinatii 1ceasca/zi preventiv.
  Gasiti tot protocolul pe site-ul Dr. Michel DOGNA.
  Doamne ajuta, Fratilor !

 4. Arhiepiscopul Hrisostom al II-lea al Ciprului, vaccinat și vaccinist, a murit după ce i s-a reactivat un cancer tratat. Cam ciudat, nu? Eu unul eram pâna mai ieri-alaltaieri convins ca puslamalelor de teapa IPS H. li se injecteaza ser fiziologic …

 5. Eu unul marturisesc pentru trei prieteni (doi dintre ei fiind cardiaci si altul diabetic) ucisi de vaxin în timp record si de doua cazuri de prieteni care si-au infectat sotii nemijlocit dupa injectare.

  • Thalex,
   Ți-ai băgat monstrul autoasamblant în venă au ba?!

   • Lasa-te de shaga, ca nu-i buna, draga (iar ai tras la masea, ca alde „Treazu” meu favorit de pe vremuri, nu?). .

   • Întreb șî ieu…da’-mi zici tu „Altă ]ntrebare?!”
    Sănătate maximă, ție și celor navigatori prin Lumea lui Eufrosin !

    • În regula, Moca, nu te supara (prea rau) pe mine – viata m-a învatat sa umblu cu piedica trasa … Si eu îti doresc maxima sanatate, atât d-tale, cât si familiei din dotare!

    • Înco o chestie – hai sa-ti zic ce-am mai citit eu de curând (citez): „Poola valmistub praegu EURO kasutuselevõtuks. Schengen: Schengeni ala lii(-n-)ge alates 21. detsembrist 2007. Arvandmed: pindala – rahvaarv – SKP elaniku kohta …”

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: