Mor bebelușii din cauza vaccinului, iar guvernul „nu știe de ce”..


Cu enormă părere de rău am aflat azi, că al treilea bebeluș a murit după ce intrase precum ceilalți câteva zeci (vor fi oare sute, dar neraportate?), care au ajuns la spital în București, din județul Argeș.

Autoritățile declară că nimic din ce au scrutinizat până acum, nu a ridicat vre-un semnal de alarmă: nu laptele, nu apa, nu fructele… Dar ce atunci?

Interesant e faptul că toți acești copilași au vârste foarte apropiate între ei și că singura comonalitate e faptul că de-abia fuseseră vaccinați cu vaccinul Euvax B Pediatric, așa-zis „împotriva hepatitei B” – evidentă e însă și mușamalizarea enormă a faptelor incoveniente care are loc tocmai acum când „guvernanții” noștri se pregătesc să ne amenințe cu pușcăria și cu alte represalii pe cei care ne-am deșteptat și refuzăm vaccinurile – mare păcat de bieții copii, dar iată cât de scurte sunt picioarele minciunii:

La sfarsitul lunii ianuarie era criza de vaccinuri in jud. Arges… la o sapt au reluat vaccinarea….este vre-o legatura intre vaccinare si acest virus/bacterie/sindrom?

Sa se faca investigatii si pe linia lotului de vaccin care le-a fost administrat. Asa cum s-au facut investigatii si pentru apa, portocale, lapte, etc..

Vorbim de cazuri reale din pacate aici nu de mere si pere ci de copii omorati / schiloditi pe viata dupa vaccinuri. Asa este si cazul meu – baietelul meu de 2 luni jumatate a facut apnee in somn in noaptea dupa vaccinul Infanrix Hexa + Prevnar si ca exact la 33 de ore dupa vaccin s-a ales cu o neurodermatita groaznica!!! – asa cum exista si alte mii de parinti ce au ajuns sa isi blesteme zilele pentru alegerea facuta – vaccinarea!!

Bebelus-Arges

Bebelus-Arges

Un ziarist întreprinzător din Argeș a corelat datele și a început să pună întrebările incomode – să aflăm:

SURSE: Vaccinul anti-hepatită, cauza îmbolnăvirilor pe bandă rulantă în rândul bebeluşilor!

de Dan Badea 11 februarie 2016

În timp ce oficialii Ministerului Sănătăţii şi ai Direcţiei de Sănătate Publică Argeş se întrec în supoziţii, pentru a inunda mass-media, câţiva medici argeşeni au oferit publicaţiei noastre o variantă credibilă a adevăratei cauze a îmbolnăvirilor. Până acum este clar că bebeluşii nu s-au infectat în Spitalul de Pediatrie. Nu există nici vreun focar de infecţie, copiii provenind din mai toate zonele Argeşului.

Toţi aceşti 27 de bebeluşi internaţi la Piteşti şi la Bucureşti au două lucruri în comun: sunt foarte apropiaţi ca vârstă (maxim o lună diferenţă dintre ei) şi, ATENŢIE!, au fost vaccinaţi împotriva hepatitei B în aceeaşi perioadă şi, probabil, cu acelaşi lot de vaccin, la începutul acestui an! Ca multe alte vaccinuri, este posibil ca acesta să le fi scăzut imunitatea micuţilor, de aici şi această criză sanitară fără precedent în judeţul nostru!

,,La mine acasă, a venit o asistentă să-i facă bebeluşului vaccinul împotriva hepatitei B! Se întâmpla pe data de 14 ianuarie! A doua zi, copilul începuse să se simtă rău! L-am dus la spitalul de pediatrie, loc unde s-a constatat că prezintă rotavirusul, fără să fiu sigură că l-a contactat în spital. Apoi, am ajuns cu el la Bucureşti,” a declarat o mămică.

vaccine-dees-illustration

 

Și comentarii avizate:

In momentul nasterii copilasii vin pe lume cu doua sisteme imature si anume sistemul imunitar si sistemul nervos. Sa “bombardezi” cele doua sisteme cu saruri de aluminiu, cu mercur, antibiotice, conservanti, proteine straine in special in primul an de viata al copilului este echivalentul unei crime.

28 de vaccinuri se primesc doar in primul an. Sa nu uitam ca neuronii bebelusului nu au inca invelisul gras bine format : mielina- iar sarurile de aluminiu si mercurul distrug tocmai acesti nervi prin demielinizarea neuronilor.

Din start copilasii nostrii intra in viata cu probleme neurologice ce se vor manifesta mai devreme sau mai tarziu: cei mai sensibili dezvolta autism, altii AHDH, si exemplele de boli neurologice pot continua. In privinta sistemului imun imatur – bombardarea acestuia cu toxinele din vaccin in primul an de viata poate duce din pacate la o gramada de boli auto-imune.

Vaccinul stimuleaza in organism asa numita imunitatea umorala – despre care se cunoaste foarte putine in ziua de azi fata de IMUNITATEA CELULARA – care este imunitatea adevarata la care se ajunge dupa efectuarea bolii si care este pe viata. NU uitati ca din cauza acestei imunitati umorale – date de vaccin, trebuie efectuate rapeluri – datorita faptului ca nu se creaza destul de multi anticorpi impotriva bolilor infectioase pentru care exista vaccinuri !!!! Asa ca daca Dvs nu ati efectuat bolile copilariei si sunteti vaccinata impotriva lor sa nu uitati ca o data la 10 ani trebuie sa reluati vaccinarea – impreuna cu otravurile aferente din acestea.

Luam doar exemplul sclerozei multiple. SCLEROZA MULTIPLA este o boala auto-imuna in care antigenul tinta pentru autoanticorpi este mielina din creier si maduva spinarii. Vaccinurile pot introduce scleroza multipla – multe cazuri de SM au aparut dupa vaccinul hepatitic B ceea ce a dus IN FRANTA LA RENUNTAREA ADMINISTRARII ACESTUI VACCIN LA ADOLESCENTI ( vezi Martin Hirte – Impfungen Pro und Contra Die individuelle Impfentscheidung – Editura Knaur Menssana pag. 102-103).

Un alt studiu efectuat IN MAREA BRITANIE A DOVEDIT LEGATURA DINTRE VACCINUL HEPATITIC B SI SCLEROZA MULTIPLA, frecventa SM triplandu-se dupa vaccin -( vezi M.A. Hernan, S.S Jick, M.J. Olek, H. Jick – Recombinant hepatitis B vaccine and the risk of multiple sclerosis : A prospective study, Neurology 2004 – 723-772.

O alta problema deosebit de grava cu care se confrunta lumea de azi sunt alergiile. In Germania in anul 2009 conform statisticilor oficiale 28,5% din populatie suferea de un tip de alergie. Copilasul meu de exemplu a avut apnee in somn dupa hexavaccinul de la 2 luni jumatate( reactie alergica confirmata la una din componentele vaccinului dar la care anume exact nici o clinica din Germania nu poate stabili: fie la o proteina straina, fie la virusiiu / toxinele bacteriene, bacteriile atenuate din poliomielita, fie la Hib Influentae, fie la Pertussis, fie la Tetanus fie la Pneumococi, fie la difterie, fie la Hepatita B !) Mi s-a spus clar ca daca reiau vaccinarea va fi ca la ruleta ruseasca – in sensul ca socul anafilactic / apneea poate fi de data aceasta mortal.

Studiati urmatoarea literatura – pe care vi-o recomand din tot sufletul si o sa vedeti ca din pacate fenomenul vaccinarii este mult mai complex decat suntem invatati si cu repercursiuni pe termen lung pentru generatiile urmatoare:

1 Neil Z. Miller Vaccinurile sunt cu adevarat sigure si eficiente?;.

2. Dr. Christa Todea Gross : Vaccinurile – preventie sau boala,

3. Moskowitz Richard MD, Immunization – The Other Side;

4. Mendelsohn Robert, How to raise a child in spite of your doctor,

5. Allen Hannah, Don´t Get Stuck : The case Against Vaccination;

6.Martin Hirte : Impfungen Pro und Contra, Das Handbuch für die individuelle Impfentscheidung

7, Dr. Friedrich P. Graf. Die Impfentscheidung. Ansichten, Überlegungen und Informationen ,

8. Bert Ehgartner, Lob der Krankheit. Warum es gesund ist ab und zu krank zu sein,

9. Simone Delarue , Impfschutz Irrtum oder Lüge, 10. Dr. med G Buchwald, Impfen. das Geschäft mit der Angst, 11. Joachim F Grätz, Sind Impfungen sinnvoll? SANATATE ADEVARATA !

sursa: ziaristionline

10 răspunsuri

  1. Pai uite ce contine vaccinul in chestie: urme de timerosal (nimeni nu spune cat de evidente), hidroxid de aluminiu, fosfat de potasiu. http://www.anm.ro/_/_RCP/rcp_7018_27.11.06.pdf

    Si mai uite si un studiu serios pe tema acestui sindrom hemolitic uremic: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3382652

  2. E remarcabil cât repede au eschivat cu prima diversiune (absolut cretina de altfel) cu … portocalele, nu?

    Cine e producatorul mizeriei de vaccin?

    • În România sunt folosite armele biologice ale Sanofi-Pasteur, si Glaxo Smith Kline. Nu știu exact care din ăștia este vinovat de data asta pentru bebelușii morți și bolnavi.

      Tocmai în pragul adoptării legii vaccinării – ce palmă peste obrazul lor! Tocmai de asta și eforturile imense pentru mușamalizare. Nu că îmi e de traficul blogului dragă Thalex, dar mai dă și altora informația, mai ales celor cu copii și cu nepoți.

      Doamne ajută.

    • Au incercat diversiunea cu portocalele dupa modelul diversiunii cu castravetii spanioli din Germania, cand au murit 47 de persoane.
      La nemti s-a ajuns la concluzia ca epidemia s-a declansat in urma unui act deliberat de contaminare, in contextul tensiunilor comercial-agricole europene.
      Raman la parerea ca in cazul copiilor din Arges este vorba despre o epidemie de mizerie si ca nu se cerceteaza mai in profunzime lucrurile pentru a nu se pune in discutie responsabilitatile functionarilor din ministerul mediului,a medicilor generalisti in atributiile carora intra si educatia sanitara, a primarilor si in general, a „gospodarilor satelor”.
      Copiii romanilor cresc printre gunoaie, se hranesc cu alimente otravite si beau apa contaminata cu Escherichia Coli, bacterie ce contine Shiga Toxina.
      Aceasta toxina, responsabila pentru syndromului hemolitic uremic se gaseste in alimentele si apa contaminata cu fecale.
      Nu cred ca se vor face publice concluziile echipei de epidemiologi trimisi de CE, din motive pur si simplu, politice.
      Referitor la vaccinuri, observ ca romanii nu reactioneaza inca la noua campanie de vaccinare a adolescentelor, impotriva cancerului de col uterin . In occident (si probabil si in India) dementa a mers pana la a impune acest vaccin si baietilor.
      Am convingerea ca reflexele naturale de supravietuire ale poporului nostru au fost partial alterate.
      Zilnic, televiziunile fac publicitate unei galinacee bretone, comercializata sub marca Edenia.

      Cuvintele din spot ( mai putin elaborat decat cel de la adresa de mai sus) sunt: ferma si hrana vegetala, sugerand calitatea bio a produsului alimentar, iar imaginile infatiseaza o gaina, o seringa (care in mod logic contine hormani si antibiotice ) si o ploaie de oua.
      In teorie, pare simplu sa iti ocrotesti copiii, de boli: nu ii hranesti cu gunoaie, ii inveti sa se spele pe maini, filtrezi apa pe care o beau si nu ii vaccinezi. In practica insa…

      • Totuși dragă Clement, un lucru bate la ochi: dacă epidemia era datorată mizeriei, nu ar fi avut loc brusc, ci treptat, în timp. Iar comonalitatea bebelușilor afectați, e vaccinarea lor anterioară. Sunt de acord că mizeria face ravagii, dar nu așa, dintr-o dată.

        • Nu stiu ce sa cred..Fiind vorba despre cazuri semnalate intr-un singur judet, ma gandesc ca este vorba sau despre contaminarea apei din panza freatica, urmare a deversarii unor dejectii animale, sau despre propagarea toxinei prin cerealele depozitate impropriu si populate cu rozatoare, ca in cazul epidemiei din Buenos Aires.
          Referitor la vaccinuri, este posibil sa ai dreptate, in ideea ca s-au folosit punctual, in Arges, produse noi, in faza de testare.
          Dupa aceasta experienta tragica, romanii ar trebui sa capete obiceiul de a nota sistematic, ce este scris pe etichetele flacoanelor cu vaccinuri.

  3. http://www.rense.com/general63/euth.htm

    eufrosine ai uitat cum au bagat sida la noi in tara?
    asta este o consecinta a dorintei romanilor de-a avea ceea ce nu cunosc in speta o tara ca afara. cu alte cuvinte mai mult vest fara sa aiba habar despre consecintele unei asemenea dorinte. am vazut ca se mirau tare de tot ca exista infectii tipice spitalelor. intreba-l pe thalex citi zeci de mii de nemti mor anual in spitelele din germania aia minunata din legendele mioritice? sint 40000 iar romanii vor spitale si mai multe!
    de 25 de ani se poate observa ca cu cit mai mult vest a cazut peste noi cu atit mai rau ne-a mers. oare ce trebuie sa se intimple ca sa priceapa si mioriticul despre ce este vorba!?
    au vrut si invatamint modern ca afara si acum au si asta cu consecinte cu tot!
    pe vremuri pe sat1 la talk im turm a fost o emisiune despre invatamintul german cu urmatorul titlul care este cit se poate de explicativ:
    „devenim noi o tara de idioti?”
    deci este f periculos sa ceri sa ai lucruri despre care nu cunosti nimic! la fel de rau este sa te lasi condus de straini si iarasi romanii dovedesc ca nu pot invata nimic din cauza lipsei unei memorii a timpului si se plateste f scump dupa cum se vede.

  4. Toată mascarada cu Antena 3 și ANAF este doar praf în ochi pentru a deturna atenția românilor de la atentatele comise împotriva copiiilor cu vaccinarea forțată.

Răspunde!