Când lupta cea bună cade în ridicol şi seamană pericol – posibile consecinţe ale isteriei anti-cip


Departe de a fi un proponent al cipului RFID care permite identificarea şi urmărirea nu de la 10 cm sau 10 paşi precum susţin marionetele noii ordini mondiale, ci mult mai de departe (pomenesc gurile rele ceva de sateliţi), sunt un duşman declarat al oricăror măsuri de îngrădire a libertăţii omului. A trebuit să afirm asta dintru început, pentru că unii ce citesc prea repede, s-au trezit să mă suspecteze că aş fi „pro-cip”.

Dacă Dumnezeu ne-a dat libertatea de a alege (sperăm cu discernământ), atunci guvernele n-au nici o treabă să o îngrădească, decât în măsura în care ele slujesc hidrei ce caută să ne transforme viaţa asta în iadul pe pământ, doar pentru a-l moşteni mai apoi pe cel veşnic. Ar fi mai mare păcatul să ajungem în acelaşi loc cu cei care ne urăsc, motiv pentru care avem nevoie de atenţie şi de foarte mult discernământ.

Ceea ce trebuia să fie însă acţiunea civică de anvergură a unui neam de oameni treji, a devenit o jalnică cruciadă virtuală dusă în numele credinţei de către unii care-ar face bine să petreacă mai mult timp în biserică şi mai puţin pe internet. Domnul nu se lasă însă batjocorit şi nici reprezentat de unii care o fac pe învăţătorii, în vreme ce chiar ei au încă multe de ‘nvăţat. Au picat alţii mai mari decât aceştia de pe soclul pe care se înălţaseră, cu mai mult sau cu  mai puţin timp înaintea lor.

Unii care încă n-au prins tâlcul pietrei aruncate-n lac de către nişte proşti-vicleni, căci ei se află în misiune, una sfântă bineînţeles ale cărei dedesubturi doar ei le pricep, au deturnat atenţia binecredincioşilor de la lucruri mai importante şi fac îndemnuri îngrijorătoare prin radicalismul lor.
Cum să le explici acestor zeloţi puşi pe turnir fără şansa câştigului, că în râvna lor fără de minte ei nu fac decât jocul acelor proşti-vicleni fără măcar a înţelege ce se întâmplă ?

Nu ar fi nimic dacă doar ei ar crede că a sosit apocalipsa, mă sperie însă audienţa largă căreia aceste aberaţii îi sunt diseminate.
Ceva nu e deloc în regulă cu asta: în loc să asculte de preoţii lor, oamenii primesc cu gura căscată îndemnuri la vinderea brumei de avere pe care-o au, împrăştierea ei de-a moaca şi refugierea în vârf de munte fără buletin, de parcă-ar fi sosit sfârşitul lumii!
În cine să ai cea mai devotată ceată de adepţi, dacă nu într-unii izolaţi din cauza sărăciei lucii şi-a lipsei actelor cu ajutorul cărora să îşi facă un rost în societate ?

Prea aduce totul cu ce s-a întâmplat deja în Rusia, unde un fost lăcătuş, devenit miliţian pe nume Nikolai Anatolievici Torop, devenit Visarion, a înfiinţat de ceva ani „Biserica ultimului testament”. Membrii cultului sunt ocupaţi cu construirea unui oraş care să ţină mii de suflete tocmai în Siberia, care după cum se ştie nu străluceşte prin agricultura sa. Oraşul e din lemn 100%, pentru a evita poluarea, căci orice înşelare trebuie să conţină neapărat şi ceva bun pentru a-i conferi credibilitate. În „Oraşul soarelui” membrii acestui cult se pregătesc din nou să înfrunte apocalipsa, care i-a fentat deja odată în 2003.

Cei ce vor lua prematur calea munţilor la noi, nu fac decât să îşi supună familile la greutăţi de nedescris, chiar foamete şi ce-i mai rău, să îşi pericliteze mântuirea din cauza ascultării unor profeţi ce nu pot profeţi corect nici măcar ziua de ieri…

Sunt realmente îngrijorat de cei care profitând de chestiunea actelor cipate, îşi pregătesc o turmă care să îi urmeze prin Rarău. Ce vor mânca acolo? La ce biserică vor merge – îşi fac ei una în vârf de munte, pe model siberian ? Cine va sluji Sfintele Liturghii în ea, un fost miliţian, sau poate vre-unul fost de partea cealaltă a barelor? Îndemnurile înspre moderaţie şi raţiune, sunt înecate cu argumente constând din …propriile lor postări pe blog!

Nu suntem lipsiţi de orişice speranţă, căci cavalerii vremurilor de apoi au început s-o ia pe coajă tocmai pe blogurile lor, lucru care nu-i pare să-i descurajeze câtuşi de puţin. Nu îmi dau seama de procesul mental utilizat şi nici nu îmi doresc să-l aflu, dar tocmai cele mai bune argumente împotriva nebuniei ăsteia, sunt folosite ca şi dovezi împotriva bunilor argumentatori. Un fel de logică circulară, dacă doriţi…Fără să îşi dea seama, respectivii se fac de râs în propria lor casă virtuală.

Să fie demascatorii sistemului manipulaţi în mod subtil de către cei ce caută să facă biserica de râs, sau să fie asta tocmai misiunea lor ?

Iată şi comentariile cu pricina – întâiul aparţine lui Alin care nu ne este străin aici, al doilea lui Narcis. Ambele sunt clare şi la obiect, dar logica si bunul lor simţ, sunt copleşitoare pentru minţile simple:

Parintele Iustin din pacate a fost dezinformat tocmai de ucenicii lui, probabil cei care ies acum in fata si ne servesc aberatii cu casiere care bat “666″ la casele de marcat, ca in cipuri sunt coduri de bare si “666″, ca pamantul nu se invarte, etc.

Este perfect convins ca in cipuri se ascund microfoane, camere de luat vederi, ca se are in vedere implantarea copiilor pentru a fi omorati “in 3 zile”..

Avand in vedere dezinformarea care insoteste aceasta campanie anti-cip, agresivitatea cu care se propovaduieste impotriva pastorilor Bisericii si amenintarile pentru eventualitatea in care resping aceasta “Evanghelie a cipurilor”, arata ca ceva nu este in regula.

Cu alte cuvinte avem toate simptomele unei miscari sectare, bazata pe o pretinsa intelegere superioara, profetica a Apocalipsei, ajungadu-se chiar pana acolo incat deja se pretinde a se sti care este “pecetea fiarei” (cipurile binenteles), se inventeaza o pre-pecete (actele biometrice = lepadarea de credinta) etc.

Narcis

Ei ,(RiC – nb) spun foarte clar ca :
“am fost si suntem in aceeasi linie a marturisirii ortodoxe si a opozitiei fata de sistemul totalitar de supraveghere si control pregatit prin actele cu cip in care s-au gasit altii mai mari decat noi, ale caror avertizari le-am spus pe larg pe site”

Aceasta este dupa parearea mea cea mai chibzuita si ortodoxa cu putinta atitudine in aceasta problema destul de delicata. Este inca prea devreme pentru a intra in panica, a folosi armele duhovinesti cele mai dure. Sub duhul pacii, al iubirii fratesti ar trebui sa stam cu frica si sa judecam impreuna cu BISERICA ce e de facut , soborniceste asa cum sustin si ei. Eu nu ii cunosc personal , insa consider ca fac si ei un efort destul de mare sa administreze blogul lor si nu ar merita sa batjocorim efortul lor.

Apoi:
“NU AM PRIMIT urmatoarele:

– a spune ca primirea actelor cu cip este lepadare si pierderea harului preotiei sau de botez
– a face din opozitia fata de actele cu cip inceputul, mijlocul si scopul vietii crestine (adica a provoca oamenilor obsesii si psihoze)
a indemna oamenii sa moara cu zile si sa provoace inutil autoritatile, punandu-i sa isi vanda bunurile, casa, sa iasa din sistem, sa refuze ingrijirea medicala, sa scoata copii de la scoala, sa se retraga aiurea (nici macar la sate), in munti si pesteri.”

Aici este fara echivoc …

Ma bazez pe inteligenta fratiei tale , prin care poti identifica mesajul clar anti-cip, insa rostit cu dragoste si respect pentru fratii carora le este destinat …

Legat de acel studiu, lucrurile ramin perfect valide si nestramutate! Tagurile RFID comunica cu readerele incepind orice propozitie cu “6″ transpus binar “110″. Nu e o coincidenta cum crede Pustnicul Digital este parte din standardul comunicatiei.
Insa de aici si pina la a afirma ca tagurile RFID contin explicit 666 este o cale foaaaaaarte mare! Iar cum tot dialogul este si criptat cu atit mai putin vedem acesti multi “6″, nu numai 3..zeci de 6 se plimba pe unde radio la o interogare.
Acum se pare ca vor folosi tehnologia smartcard care foloseste alt protocol, ISO/IEC 7816, care nu mai foloseste grupul logic de biti “110″ in antetul comenzilor.

In concluzie tehnic vorbind nu prea e nici urma de 666 in aceste cipuri.Daca ar fi , s-ar fi demonstrat pina acum … Si nici nu e nevoie sa fie pentru ei. Nu aceasta este pecetea, inca nu avem un singur sat global cu un unic conducator la care sa te inchini.
Ei doar se intrevad si probabil vor iesi la iveala undeva dupa razboiul nimicitor…
Asa cum spun si fratii de la RiC , pian atunci cred ca mai avem multe trepte de urcat pe scara duhovniceasca, iar raceala, neomenia, lipsa smereniei nu fac decit sa ne coboare de pe aceasta scara!

30 răspunsuri

 1. „Ce vor mânca acolo? La ce biserică vor merge”
  Adica un crestin il gaseste pe Dzeu doar in biserica?Doar in biserica sta credinta?Wow!Indoctrinarea astea da roade.Eufrosine,imi pare rau sa-ti spui…dar esti HABOTNIC.
  Si nu e un compliment.
  Desi imi place cum scrii,atunci cand le amesteci cu credinta (una falsa dupa parearea mea ) sa stii ca dai chix.Exemplul de mai sus.

 2. Trebuie analizat consecintele, de catre ganditori..
  Important este sa-i distingem pe acestia din marea masa de oameni.
  adi

 3. Ghicitoare:

  „Un ateu se plimba prin padure minunandu-se de frumusetile naturii: Ce copaci impresionanti! Ce rauri cristaline! Ce animale frumoase!
  La un moment dat, in timp ce se relaxa, omul aude in spatele lui zgomote ciudate. Cand se intoarce vede un urs ca-n povesti: mare, frumos, sanatos si cu pofta de mancare.
  Ingrozit, ateul o ia la fuga, insa ursul avea conditie fizica asa ca il urmeaza constiincios. Tipul era atat de ingrozit incat la un moment dat se impiedica si cade.
  Ursul il apucase deja de un picior asa ca omul, paralizat de frica, racneste: Doamneeee!!!
  In secunda urmatoare, timpul se opri, ursul ingheta in pozitia in care se afla, padurea ramase neclintita si o lumina se revarsa din cer. Tipul, socat, auzi o voce:
  – Mi-ai negat existenta toata viata, le-ai explicat si altora ca sunt un mit, ai pus toata creatia Mea pe seama intamplarii cosmice… vrei acum sa te salvez? Pot eu sa te consider credincios cu adevarat?
  Ateul se uita fix in lumina si raspunse:
  – As fi ipocrit sa Iti cer brusc sa ma consideri credincios, dar poate ai reusi intr-un fel sa devina ursul crestin?
  – Foarte bine, raspunse vocea.
  Lumina disparu, zgomotul padurii reveni. Ursul il elibera din ghearele sale, isi impreuna labele din fata si spuse:
  – Doamne, binecuvinteaza aceste bucate. Amin. ”

  Ghici cine e ursul increstinat?

  Ma bucura,Eufrosin,aplecarea ta spre cele duhovnicesti!Nu stiu cum ai sa faci ca iti dezamagesti unii adepti anti-sistem…

  • Excelent! Nu am putut sa nu-mi fac ceea ce am vazut ca fiind datoria mea, in fata unei amenintari sectare. Am spus ceea ce-aveam de spus, cine-i dezamagit de mine, asa sa fie…

 4. La min 1:37, citez:”Cei care nu sunt inca decisi asupra implantului, analogul acestuia este predat de obicei sub forma de cartele de plastic”.

 5. Despre aceste fenomene ne avertiza si Parintele Arsenie Papacioc: extremism si monstre psiho comportamentale pt vrasmas..

 6. Vizavi de Torop, stau si ma gandesc cum reuseste sa-i atraga frate? hai , prima data inteleg , e entuziasm , dar mai incolo cum reuseste sa -i tina langa el? e ceva….

  • Pai daca le este frica…
   Pur si simplu frica ii domina, acopera lumina nadejii care trebuie macar sa palpaie, daca nu, sa straluceasca in om.
   Se strang ca puii neputinciosi in jurul clostii.
   Bieti oameni necajiti.

 7. sursa: http://www.agentia.org/anchete/cardurile-de-identitate-cu-cipuri-au-fost-sparte-de-hackeri-6077.html

  „La emisiunea “Plusminus” difuzata de televiziunea germana de stat ARD, echipa de hackeri Chaos Computer Club a reusit sa extraga date confidentiale din noile carti de identitate cu cip, prevazute sa intre in circulatie in Germania de la 1 noiembrie 2010. Pentru a scana documentele, acestia au folosit chiar un scaner RFID pus la dispozitie de autoritati fiecarui posesor de nou document, dispozitiv prevazut pentru realizarea de tranzactii financiare pe internet prin intermediul calculatorului. Datele extrase din document de hackeri sunt amprentele celor doua degete si codul PIN de 6 cifre ce reprezinta semnatura electronica.

  Un alt risc in folosirea documentelor cu cip este dat de faptul ca exista posibilitatea(cu ajutorul unui virus Troian) sa se memoreze tastele folosite pentru introducerea codului de 6 cifre, in cazul in care nu se foloseste scanerul RFID. Autoritatile germane, fiind surprinse de aceasta vulnerabilitate a noilor documente, resping cele prezentate la emisiunea “Plusminus”, iar un expert in tehnologia identificarii persoanei afirma ca totusi este un progres aceasta combinatie dintre un cip si un cod PIN, fata de sistemul clasic de pana acum format din utilizator si parola.

  Trebuie sa precizam ca noile documente din Germania sunt asemnatoare cu cele ce vor fi introduse in Romania de la 1 ianuarie 2011. Prin urmare, un alt motiv de a refuza aceste acte este nesiguranta datelor personale, cu care un necunoscut poate utiliza banii pe care ii aveti in contul bancar asociat semnaturii electronice si poate savarsi delicte fiind identificat cu identitatea dvs. Mai jos puteti vedea cum aceiasi hackeri au reusit publicarea amprentelor ministrului de interne german, Wolfgang Schauble, pentru a arata nesiguranta folosirii datelor biometrice in cadrul actelor de identitate.”

  • mai frate ,

   chiar nu poti intelege tactica oficialilor ? Au spus ca nu accepta argumente de ordin spiritual ci doar tehnic . Si i-ati dat inainte cu cele de ordin tehnic ( ca aia este asa si se poate intampla sa … , sau ca ar trebui sa … ca sa nu se … ) . Ei stiu unde vor sa ajunga . Voi , insa nu vedeti ca vor ca chiar voi sa cereti cipul implantat pentru ca astfel nu se mai poate pierde , nu se mai poate fura , nu se mai poate uita … In acel moment , toate argumentele tehnice se vor sfarsi si atunci ce veti zice ?

 8. Fiecare crestin trebuie sa refuze actele..Ce rost are sa mai tipam ? Nu le luam si gata !

 9. Este ireal!
  Majoritatea posturilor de televiziune romanesti emit mesaje menite sa creeze panica. Presa le tine isonul, blogurile participa si ele benevol sau nu la planului de distrugere a mentalului omului obisnuit.
  In joc sunt bani, multi bani.
  Se trambiteaza introducerea cartilor de sanatate cu cipuri fara a se comenta faptul ca este exclusa ideea centralizarii datelor individuale atata timp cat marea majoritate a cabinetelor medicale nu este informatizata. Simplu, foarte simplu, contribuabilul trebuie sa faca presiuni asupra alesului local pentru a trage la raspundere Casa de Asigurari de Sanatate. In 1999 s-a mai incercat pradarea asiguratului roman prin susa cu informatizarea pe sistemul Apple. Atunci nu a tinut figura, bunul Dumnezeu luind masuri radicale impotriva jidanului care a talharit CAS.
  Acum au gasit alta cale de imbogatire, prin cartile de sanatate.
  A fost halucinanta faza cand s-au dus crestinii la Comisarul Sef Daniel Gheorghe pentru a pleda impotriva introducerii Cartilor de Identitate cu cip si… cand sa castige puncte cu argumentarea logic- tehnica, a intervenit bravul Parinte vorbind despre vrajile care se pot face prin irisul de pe Carte!!!!
  Domnilor, se lucreaza multiplu concertat pentru distrugerea sanatatii psihice a romanilor!!
  Chiar in halul asta am ajuns incat sa fim dusi de nas de toti borfasii?? Caci mentalitate de borfasi au „oamenii de afaceri” care se imbogatesc in timp ce facem marsuri sau ne uitam la televizor..
  Daniel Gheorghe este inginer electronist, este un bun inginer.
  Adica delegatia aia, nu se informase cu cine se duce sa stea de vorba? Stiindu-se ca exista un precedent de anulare a deciziei de impunere a cartilor de identitate cu cip in Europa, era vital sa se castige batalia de catre societatea crestina. Eiii, am pierdut pe mana Popii.
  Am pierdut, asa incat suntem sfatuiti direct si indirect sa luam calea codrului cu copiii dupa noi, cu parintii batrani si bolnavi, instruiti sa se hraneasca cu ciuperci si sa se ingrijeasca cu buruieni..
  Daca am scapat teferi la cap dupa asa o dinamica persuadare apocaliptic-biblica, suntem luati in haturi de specialistii americanizati ai lui Diaconescu sau Oreste, care ne ofera protectia impotriva apocalipsei mayase cu numai 400 000 de dolari in buncarele in care ne vom hrani (pentru alti bani) cu alimentele neperisabile ale armatei SUA!
  Serios, chiar nu vede nimeni ca tinta principala a acestor malformati psihic si moral, este echilibrul mental si emotional al romanilor?
  Am trecut prin razboaie, ocupatie, comunism, fara sa ne drogam si sinucide, iar acum suntem la un pas de dezastru doar prin amenintare, prin insinuarea conceptului de neputinta.
  Niste nebuni vor sa transforme tara intr-un azil psihiatric.
  DEZ-ME-TI-CI-REA!
  NIMENI la vot si aplicarea corectiei cuvenite alesilor corupti.

  • frate , frate ,

   ce ti-au mai spalat creierasul ! In loc sa te DEZ-ME-TI-CESTI , iti sugerez sa ridici ochii spre cer si sa spui , cu sinceritate si cu adanca pocainta : Iarta-ma , Doamne ! Si Domnul iti va arata mai departe ce si cum sa faci .

   Doamne , ajuta-ne !

 10. Despre atitudinea pe care crestinii tb s-o aibe fata de actele biometrice(Iuri Maximov)

  “Care este sensul acestui truc? Sensul este de a forţa oamenii să privească nu la Hristos, ci la unele lucruri exterioare. Paşaport, card, un oarecare cod de bare. Dar o persoană nu poate sluji la doi stăpâni. Aşa se dovedeşte că noi nu ne mai uităm dacă suntem sau nu împreună cu Hristos, dacă îndeplinim sau nu îndeplinim poruncile Lui, daca ţinem credinţa lui Hristos sau nu o ţinem, ci ne uităm la faptul dacă am primit sau nu paşaportul, dacă ambalajul are cod de bare sau nu.”

  “Antihristul nu va fi interesat să afle unde se află persoana, cu ce se ocupă, ce vinde. Pentru el va fi important ca persoana să încheie acordul cu el. Să intre în uniune cu el. El o să ne şantajeze prin foame, de aici interdicţia asupra comerţului, şi principiul va fi simplu – nu te vei închina la mine, te voi extermina cu foamea. Aceasta este logica, înţelegeţi?“
  “Dar pentru ce răspândeşte satana toate aceste lucruri? Pentru că, atunci când va veni antihristul adevărat, toate aceste persoane care se tem de primirea pecetei vor primi adevărata pecete de bunăvoie. Deoarece vor căuta pecetea nu acolo unde va fi ea. Ei vor căuta pecetea în mijloacele tehnice, care de fapt nu sunt necesare pentru antihrist. Diavolul doreşte să facă în aşa fel, încât atunci când va veni duşmanul adevărat, oamenilor să nu le mai fie frică. “
  “La noi oamenii au început să meargă în peşteri. Cunoaşteţi istoria din Penza?* Este rezultatul aceleiaşi ispite. Oare asta este de la Dumnezeu? Nu, este de la satana. Şi este acest lucru de la satana tocmai pentru că diavolul vrea să păcălească oamenii. I-a păcălit în aşa fel, încât ei au uitat de Hristos şi îşi amintesc doar de diavol.“

 11. Ciudat ca toti astia care spun ca in cip nu e 666 n-a avut un cip si un cititor de cipuri pe mana. Dar ei vorbesc.

  Te intreb pe tine Eufrosin, si pe amatorul pe care l-ai citat, voi stiti ce informatii sunt in acel cip? Lasand la o parte informatiile personale, ce alte informatii mai sunt scrise acolo?
  Ma intreb cum de puteti vorbi cand nu cunoasteti.

  Ba baieti, cand clonam carduri nici nu exista wordpress. Bancomatele erau ca niste pusculite deschise gata sa bagi mana in ele.
  Toti vorbesc azi de clonarea cardurilor, dar putini sunt cei care pricep ce informatii sunt scrise pe un card magnetic, track-urile, de ce unele au 2 si altele 3, algoritmul Luhn, algoritmul bancii si „alte date” introduse acolo. Toti se gandesc ca isi cumpara un MSR206 si gata sunt pe treaba. Eheee, daca era asa simplu, se inchideau bancile.

  Si bancile au scos azi carduri cu cip. Si guvernele acte cu cip. Si spun si se jura ca sunt sigure. Ca nu sunt sigure v-o spun eu.
  Ca si bancile si guvernele tot de la HOTI invata.
  Dar ca voi jurati ca si jegosii aia de isi zic „oficiali” ca cipurile nu contin decat date personale, sunteti simplu PROSTI.
  Mai bine taceti din gura ca sa ramaneti filozofi.

  Pentru oamenii astia saracii care se feresc de cipuri, tot respectul, ca ei Il urmeaza pe Dumnezeu. Simpli asa cum sunt, Il urmeaza.

  In Apocalipsa, eu am citit cu ochii mei, sunt doar cateva conditii de indeplinit ca un insemn sa devina semnul fiarei.
  1. Obligativitatea semnului
  Cipul implantabil este obligatoriu daca va tine loc de ID.
  2. Mana dreapta sau frunte
  Ciudat dar cipurile se implanteaza doar in mana dreapta, nu pe stanga sau pe picior. Au facut ei studii si au zis ca e cel mai bun loc mana dreapta. Ba sa fie!!
  3. Cine nu are semnul nu poate vinde sau cumpara.
  Evident din moment ce acest cip implantabil va fi si card bancar in societatea cashless.
  4. Semnul trebuie sa fie marcat cu 666
  S A U
  cu numele fiarei.
  Deci poate sa nu aiba 666 dar sa aiba numele fiarei, si tot aia e.

  Asta e scris in Apocalipsa referitor la semnul fiarei.
  ATAT SI NIMIC MAI MULT!

  Cipurile din calculatoare, telefoane, peacemaker, telecomanda, samd nu indeplinesc conditiile Apocalipsei.
  Cipul implantabil pe post de ID si card bancar, bagat in mana dreapta, indeplineste aceste conditii.
  Cine vrea sa faca pe prostul si sa spuna ca nu e asa, e treaba lui, dar daca nu ar fi semnul fiarei atunci nu ar fi obligati oamenii sa primeasca acest semn. Si asa e indeplinita si conditia obligativitatii. QED

  Actualele acte biometrice sunt premergatoare. Obisnuirea oamenilor cu biometria duce spre implant negresit. Nu exista dubii. Doar prostii s-ar incapatana sa creada altfel.
  Si e o vorba romaneasca care spune ca daca faci pe prostul mult timp poti avea ghinionul sa ramai asa. 🙂

  Acum despre biometrie cu litere mari ca sa nu ziceti ca nu ati fost avertizati:
  DATELE BIOMETRICE SUNT LEGATE DE 2 DEGETE DE LA MANA DREAPTA SI IMPRESIA FACIALA, MAI PRECIS, DISTANTA INTERPUPILARA SI/SAU AMPRENTA RETINALA.

  DECI NE AXAM PE MANA DREAPTA SI CAP, DAR MAI SPRE FRUNTE ASA. 😉 Ring a bell?
  DE CE NU 2 DEGETE DE LA MANA STANGA SAU MAI SIMPLU DOAR AMPRENTA DENTARA.

  PENTRU CINE NU CUNOASTE, AMPRENTA POATE FI SI DISTANTA DE LA INCHEIETURA PALMEI PANA LA COT.
  SAU AMPRENTA POATE FI SI FRUNTEA. LA MAJORITATEA OAMENILOR FRUNTEA ARE O EPIDERMA NITEL MAI GRASA. DACA LIPESTI FRUNTEA PE O FOAIE IMEDIAT LASI O AMPRENTA, CARE E UNICA.
  DE ASEMENEA, AMPRENTA LABEI PICIORULUI, TOT UNICA E.
  SUNT O GROAZA DE DE CHESTII UNICE LA O PERSOANA, DAR DIN TOATE ASTEA SE ALEG 2, CARE INTAMPLATOR SE LEAGA DE CAP/FRUNTE SI MANA DREAPTA.

  Oamenii trebuiesc obisnuiti cu aceste „locuri” si de aceea actele biometrice sunt premergatoare.
  Asa cum am spus mai sus, semnul trebuie sa indeplineasca acele 4 conditii cumulate.
  ALTELE NU EXISTA!

  Aceste 4 conditii evidentiaza clar semnul fiarei fata de alte chestii, cum sunt cipurile din telefoane samd.
  Sa te faci ca nu intelegi aceste lucruri, inseamna ori ca esti prost, ceea ce nu prea cred, ori ca esti RAU INTENTIONAT!

  Tu Eufrosin, nu esti prost. Tu ai mangleala, cam proasta, dar care ar trebui sa tina la fraieri. Esti manglitor si incerci sa o dai la prosteala. Arunci vrajeli stricate sa se departeze omul de Dumnezeu.
  Te-am ginit in cateva randuri scrise. Daca erai de buna credinta si prost, ziceai, bai nene, eu iau actele biometrice si imi bag si cipul ca nu cred ca e vorba de satan aici.
  Dar voi daca nu le vreti si credeti ca v-ar ajuta la mantuirea voastra nu le luati fratilor. Chiar va sprijin sa nu le luati, ca nu conteaza decat mantuirea. Rezultatul e important.
  Daca ai raspunde asa, ai dovedi ca esti de buna credinta si cam prost. Dar ar fi de bine.

  Dar tu Eufrosin nu spui asa, tu esti manglitor, si incerci sa ii „salvezi” pe fraieri pe sabia ta. Cine pune botul bine, cine nu, se arde.
  Pe mine n-ai cum sa ma prostesti ca am un simt foarte bun sa miros minciuna. Ai vrajeala, si pe vrajeala ta ii duci pe unii de nas si ii legi de coada dracului. Dar sa stii, ca la Dumnezeu nu merge sa faci pe prostul ca ti-o furi instant.
  Ce ii spui Lui Iisus, ca atunci cand erai tu pe pamant, avea si telefonul cip si te-ai gandit ca nu e problem?

  Eufrosin, esti mare manglitor pe vorbe, artist da-te drecu.
  Zic ca nici macar n-o sa postezi mesajul ca esti dat in fapt. Te-am dat pe fata cu minciuna. Ti-a legat dracu minciuna de degete si daca nu esti atent te leaga de tot.
  Jura-te ca postezi mesajul!

  • Iar eu zic ca dupa exprimare, matale ai niscai probleme. Ti-am dat o sansa sa ma injuri si sa m-acuzi de rea-credinta pe blogul meu, a fost unica.
   Mai bine ti-ai pune talentul in slujba pastrarii libertatii. Ai putea face o demonstratie practica de citire de la distanta a unui pasaport ?

  • Uite mercurie, noi suntem un grup de persoane care zicem,una-alta de la aceiasi adresa.
   In unanimitate s-a ajuns la concluzia ca esti un mare admirator al stilului lui Danion, faza tulburata.
   Te rugam, nu te enerva.

  • la sfarsit ai vorbit urat(atac la eufrosin) dar in rest sunt de acord cu tine

  • Am citit tot comentariul tau..sa nu te superi pe mine dar ai scris ca ai clonat carduri..bun io unu nu am ajuns la performanta aceea si nici nu voi ajunge deoarece furtul e pacat…mai departe..daca ai clonat cum iti explici tu procesul respectiv?…uite cum imi explic io procesul: ai un smartcard gol…scrii pe el cu aparate „specilae” un numar…mai apoi mergi la atm si bagi cardu stiind pinul poti sa faci extrageri de numerar…poate nu ai inteles…cardul contine un numar codificat binar..deci are 666 in el deoarece foloseste 0101..deci acel card contine un numar de identificare..scris pe card in acel smartcard..ca sa poata fi citit de atm..bun…tu ai nevoie de pin..cand iti faci un card bancar primesti plasticu ala cu smartcardu si un plic cu pinul care este scris cu cerneala speciala care se evapora…deci principiul este al unu script de login ai userul acel numar scris pe smartcard codificat binar(666) si pinul care ar reprezenta parola…sper ca ai inteles daca nu ma crezi te poti interesa despre sistem…si inca ceva…tot scriu multi pe aici ca plasticul respectiv contine datele tale persoanle…gresit…chip-ul contine doar acel numar de indentificare…atm-urile sunt conectate la un sistem intranet care face legatura cu bazele de date…introduci cardu…este exact cum ai introduce userul…scrii pinul …ai introdus parola…apoi ai intrat practic in contul tau…care este in baza de date a bancii sau a bancilor…de unde poti face operatiuni.

  • In legatura cu chip-ul biometric…s-a introdus chip-ul pentru a putea supraveghia individul..este la fel ca un telefon mobil..unu poate sa aiba acces la sistemul de supraveghere oriunde in lume…sistemul este asemanator celui de la google maps..doar ca posibil sa poata vedea cel care supravegheaza sa zicem punctulete pe harta..nu s-a ales intamplator chip-ul…deoarece acesta poate fi supravegheata global…vechia banda magnetica nu putea fi..s-a folosit chip-ul pentru a ajunge la cele scrise in Apocalipsa..adica primirea semnului pe mana dreapta sau pe frunte(celor care nu au maini)…deoarece acest chip are o securitate foarte scazuta se va ajunge acolo in gandire incat vor zice domne singura solutie este sa-l implantam…asa nu poate nimeni sa-ti taie mana si sa se duca la atm cu ea…

  • Noi nu vom fi capabili sa descifram codul secret al Biblie..decat sa fim profeti mincinosi mai bine ne-am abtine in a face interpretari personale…ce stim sigur este urmatorul fapt: mantuirea sufletului se face prin post,rugaciune,spovedanie,fapte…nu zic ca nu vor fi sfinti care vor reusi sa o descifreze dar acest lucru va fi doar cu putinta de la Dumnezeu…va propun un test..sa zicem ca motive de sfarsit avem..se poate in cativa ani sau cateva luni sa apara antichristu….si noi nici nu ne rugam,nici nu postim,nici nu ne spovedim,nici nu facem fapte bune..nu luptam cu pacatul,patimile…oare are cineva posibilitatea sa lupte cu cel rau fara nimic bun…evident ca nu…sa continuam testul…maine vine sfarsitul…fiecare sa se analizeze si sa zica daca e pregatit sa fie maine sfarsitul…sunt foarte curios cati considera ca nu au niciun resentiment fata de faptele lor..

  • Din intelepciunea mea antichristu nu va aparea sa prigoneasca pe crestini la inceput..nu vreau sa fiu proroc mincinos dar lucrurile care sunt pentru noi de inteles sunt simple..io cred ca primirea semnului pe mana va fi alegerea fiecaruia…Dumnezeu nu va lasa sa fim prinsi si pecetluiti cu forta…sau cum scriu unii pe alte bloguri ca atunci cand mergi sa-ti faci buletin si te scaneaza iti va pune semnu pe mana,sau prin somn..adica fara stiinta noastra….Dumnezeu are o lege…are porunci..cine respecta paruncile lui..va merge in Rai cine nu sau cine nu crede in Dumnezeu nu cred ca are sanse…poruncile Lui nu sunt peste puterile oamenilor…sa dau un exemplu: postul…inseamna cand te abtii de la mancare provenita de la animale(carne,oua etc),sa te abtii de la poftele trupesti,sa incerci sa nu injuri etc..sa ramanem la mancare: exista mai multe tipuri de posturi…unul in care nu mananci si nu bei apa toata ziua sau cat poti duce..si unul in care manci mancare de post…la primul nu vreau sa ma refer..unii doctori recomanda acest tip de post.. pentru detoxifiere,vreau sa ma refer la cel in care individul consuma doar fructe,legume..pai vedem ca si la tv ne indruma sa consumam in fiecare zi fructe si legume..acestea contin substante naturale..desi ne-am invatat cu produse preparate si cu cat mai multe calorii…vedem ca legumele si fructele sunt mai indicate…unde am vrut sa ajung…poruncile Lui Dumnezeu nu sunt o povara pentru noi,ele inseamna normalitate,sanatate,nu trebuie sa depui un efort supraomenesc pentru a respecta prunca.

 12. Psihoza asta cu lupta anti-chip incepe sa miroasa..sa nu zic alt cuvant mai urat..nu vreau sa-i judec dar daca tot ne aruncam uni pe altii noroi sa venim si cu explicatii…io ma gandesc ca acesta miscare a fost facuta cu un scop…sa vada cum reactioneaza lumea..cati ar fi impotriva..cine sunt astia,cati sunt..sunt foarte deacord ca mantuirea nu sta in acceptarea sau nu a chip-ului..cu siguranta este un semn..nici io in urma cu sa zicem cativa ani nu stiam unde apare 666,nu stiam despre credinta,nu stiam prea multe…dar multumita acestor care au facut propaganda mi-am deschis ochii si am gasit un semn(666) unde apare…io consider ca fiecare are dreptate….aparitia lui 666 pe toate produsele nu are unde sa duca decat la pecetea finala…acum toate vor fi pecetluite..mai ramanem noi oamenii sa nu fim…buletinele vor avea,paspoartele au..cardurile au…si io sunt impotriva lor…si cel mai simplu mod de impotrivire este sa nu-ti faci si sa vezi cum reactioneaza sistemul..daca un numar mare din romani nu vor zburda sa-si faca buletin cu chip pentru cei care vor sa ne taguiasca si buletinul va fi o mare problema…nu stim ce va fi Dumnezeu este Mare si ne va deslusi pe parcurs ce e bine.

 13. Sunteti siguri ca veti putea suporta consecintele pe care indemnurile voastre le produc?

  • Dar ce e subversiv in a chema la transparenta si cunoastere si care vor fi consecintele despre care vorbesti ?

  • Taticu io nu te indrum sa imi urmezi parerile strict personale,studiaza si tu si cand ai ajuns la aceeasi parere cu mine batem palma…daca nu,nu e nicio problema io nu ma supar ca tu crezi alta varianta…fiecare e lasat sa aleaga si fiecare ia crucea daca vrea..cum scriam mai sus legea Lui Dumnezeu nu este o povara pentru oameni ci mai degraba o normalitate…un exemplu despre mancare: inainte mancam multa mancare semipreparata…si avem o gramada de probleme de sanatate…de cativa ani mananc in mare parte fructe,legume,carne de buna calitate si nu mai ai probleme de sanatate..acum cand mergi la piata de legume desi altii merg la mall ca e mai ieftin.(sa cumpere produse cu 666) o sa gasesti totul foarte ieftin…decat un kg de salam mai bine un kg de rosii…primul e mai scump al doilea e mai ieftin si mai sanatos…asa ajutam si pe cei care le cultiva sa isi vanda rodul munci lor…si ceva foarte important..produsele semipreparate,dulciuri,altele iti distrug nervii deoarece nu contin substante naturale…citeam undeva ca fructele de padure contin la un gramaj de 200 de grame o doza suficienta pentru functionarea creierului…

 14. Ca am ajuns la alimentatie…cum va explicati voi ca mai demult strabunici nostri traiau si peste 90 de ani fara sa fi zis niciodata buna ziua domnu doctor..citeam mai sus,scria Eufrosin ca acesti razboinici anti-chip vor sa traiasca si sa foloseasca metode ecologice..in comentariu se intelege cumva la misto termenul de ecologic…eu cred ca ecologia este ceva foarte important si trebuie sa invatam sa convietuim cu natura sa nu ne batem joc de ea ca cine stie poate …exemplu: o casa de lemn rezista la un cutremur mai bine decat una din caramida,lemnul este un izolant si un material regenerabil,este mai ieftin 🙂 …deci io cred ca ce care sustin ideile verzi au dreptate..ce nu-mi place mie ca acestia se implica si politic…ecologia ar trebui predata in clasele mici copiilor,precum religia(sa stim cine suntem noi),istoria,matematica,romana si chiar limbile straine a si am uitat educatia fizica…exista multi copii care-si atentioneaza parintii sa nu arunce gunoaiele pe strada sau stiu io unde dar acestia nu reactioneaza deoarece nu au fost educati….si aici este inca un subiect de discutie interesant..educatia celor mici.

 15. Din intamplare am dat pe blogul tau … pare destul de interesant si implica multa munca dupa cate am observat si cu o oarecare bucurie am vazut ca exista inca un spirit nationalist … Intrebarea mea este urmatoarea :
  Exista vreun plan anume pentru a se lua masuri impotriva a tot ce ne ameninta real la ora asta ?
  De discutat vad ca se discuta la greu se impartasesc pareri .. dar nimic concret … Tot s-a discutat despre aceste iduri biometrice care urmeaza sa intre de la 1 ian 2011 . Exista vreun plan pt boicotarea lor ?

  • N-am auzit sa aiba cineva un astfel de plan, inafara apocalipticilor care planuiesc sa fuga in creierii muntilor, fara buletine, evident! Face fiecare cum crede, asta e planul.

 16. In legatura cu fugitu in munti…daca maine fung in munti nu ma mai gaseste nici armata americana…e practic imposibil sa mai gasesti pe cineva in munti..astia daca fug,fug si de marturisire…cine nu ma crede il rog sa-si faca timp cateva zile si sa se duca in munti…o sa vezi ca nu ai semnal la telefon,nu exista popuare,de mancare gasesti,nu exista civilizatie…risti sa te plictisesti 🙂

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: