„Minunea”


Copacul unde viețuieşte Şarpele Trădării de Popor are multe scorburi . Şi-n fiecare zace câte o dihanie urâcioasă, plină de venin . Ce ne pândeşte-ascuns cu ura sa ce-i izvorăşte din inima-i „intelectuală”, detrakată şi vicleană .

Gustave_Dore_Inferno1

Iar ochii ei sunt ațintiți în zări îndepărtate , peste mări.  Spre tărâmul „democrațiilor” şi-a libertății calpe , mincinoase . Spre locul „sfânt” de unde îşi primesc dihăniile tainul . Spre locul care le transmite ce au de făcut înspre a prigoni poporul . Spre locul de unde înfrigurați de-acum , aşteaptă marea , izbăvitoarea minune .

inferno-canto-34-1-628x377

„Minunea” cea clocită de străini şi de spionii lor ce şi-au făcut cotețe şi sălaş prin Țara Românească . Ca să conspire , ca să ne fure libertatea . „Minunea” nu e metafizică , nu e cu îngeri , cu mănăstiri de rai şi cu biserici.  

„Minunea” are chip şi apucături sinistre şi drăceşti . Adică potăile din scorburi aşteaptă o „minune” mare : un alt Traian Băsescu , sub forma „nouă” , „mai europeană” . Sub formă hitleristă şi cu zvastici . Minune care să-i salveze de furia poporului pe care l-au batjocorit . „Minune” care să ajute şobolanii şi dihăniile să zacă-n continuare-n scorburile lor . Care acum au devenit nesigure.

Inferno_fresca

Acum e ceas de vânzoleală-n vizuini . E tulburare mare. Sunt zgrepțănări de gheare şi foşgăieli de solzi . Se-aud bolboroseli şi vorbe ne-nțelese . Şi clănțănit de dinți de lighioană . Se-aud scrâşneli lugubre şi drăceşti . Chițăituri de şobolani , de turbăciuni .

E frică multă.

autor: Khalidassa, apărut în Cotidianul

Reclame

Un răspuns

 1. « Minunea cea clocită de străini »

  E de o banalitate tot mai plicticoasă, numele ei e occidentalizarea Romîniei. Se muncește în această direcție de peste 150 de ani și marile genii ale planetei bat pasul pe loc și tot pe loc hop-hop!

  Tot pe loc hop-hop va bate inclusiv Johannis & comp!

  Minunea nu se va întîmpla niciodată decît în mod periferic, ca să avem ce pune în vitrină, ce exemplu da tocmai împotriva occidentalizării! În această sfîntă muncă de exorcizare a lumii de cel Rău avem pe zi ce trece tot mai mult material de lucru furnizat cu hărnicie de marele Licurici, tot mai palid și mai trist, și slugile acestuia!

  « Minunea nu e metafizică »

  Pentru că nu vine de la Dumnezeu, ce vine de la Dușmanul Omenirii nu poate fi metafizic ci cît de poate de fizic, adică din și parte din acest univers. Lucifer nu e egalul Creatorului ci e doar o creatură aflată în conflict cu El

  « locul sfânt de unde îşi primesc dihăniile tainul »
  E un număr de om. Celebrul 666. Adică un cont în bancă cu o sumă frumușică în euroi, dolărei sau lei cam fără dinți care, dacă te scălîmbăi cum trebuie, adică scuipi și murdărești tot ce e sfînt, faci pipi pe adevăr la modul cît se poate de explicit la fel ca pussy riot, e foarte probabil să crească în mod minunat!

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: