Lucruri extrem de ciudate despre prezenţa israelienilor în Bucegi


Începe să se întrevadă că ceva deosebit aflat în Bucegii noştri, elicită interesul israelienilor, aflaţi acolo nu numai în aer, cât şi la sol, deghizaţi ca şi „tabără de copii” (vedeţi fotografia lor la sfârsit).

Intuind foarte bine, cititorul Mercurie, om care pare că vorbeşte în mod avizat la subiect, a comentat:

„Majoritatea” acestora cu steagul isrelian in brate ? Mare minune daca pustii nu fac parte din pepiniera de parapsihologi a Israelului !

Citindu-i comentariul m-am gândit „o fi, n-o fi”, este şi asta o ipoteză, dar ce să vedeţi, mare surpriză am mai avut deschizând poşta electronică ca să gâsesc asta, de la cineva care nu are nici o legătură cu Mercurie:

Ref tabara evreiasca – absolut neoficial si neverificabil in acte, dar mi s-a parut interesant ceea ce am auzit, suficient de interesant incat sa-ti scriu: un pic peste 40% dintre cei din tabara sunt parapsihopupu si destul de bine antrenati.Cei din elicopter erau toti „antrenati”.

Accidentul are de a face cu structurile energetice „gardian” din zona. Cu alte cuvinte, baietii „si-au luat-o” pentru ca au vrut sa-si bage nasul in ceva ce nu-i pentru ei. Asa s-a intamplat si la Mangalia, cand cu vizita americanilor.

În mod normal, două comentarii lipsite de probe nu înseamnă mare lucru, dar ceva, ceva tot se înfiripă, când ştim deja câteva lucruri, deşi fără dovezi scrise, căci aşa-i în lumea serviciilor secrete:

1. Serviciile secrete folosesc de mult parapsihologia, având agenţi PSI, de multe ori antrenându-se să facă treburi murdare pe oameni nevinovaţi, pentru ca mai apoi să-şi pună talentele în slujba oamenilor politici. Metodele sunt descrise de către unul care le-a trăit.

2. În Munţii Bucegi chiar este ceva, care îi interesează pe băieţii ăştia. Se pare că nu le-a mers de data asta, dar evident nu se vor da bătuţi.

Fireşte, nu îndemn pe nimeni să înceapă să se joace cu parapsihologia şi alte drăcovenii asortate – se pare însă că orice s-ar afla în munţii Bucegi, nu le prieşte celor care se folosesc de puterile malefice. Logica elementară dictează deci că acel ceva, orice ar fi, are potenţialul de a fi extrem de benefic nouă, ca neam creştin ce suntem.

Mă întreb şi eu acum, nu merită poporul român să afle din gura autorităţilor care sunt secretele îngropate în Bucegii noştri? Dacă unor străini de neam li se facilitează accesul acolo cu concursul armatei şi al serviciilor secrete româneşti, cu cât mai mult ar trebui să cunoaştem noi românii ce lucru minunat şi potenţial schimbător al destinului României ascund munţii noştri?

79 răspunsuri

  1. ptr. bani astia tac … si terorizeaza poporul …

    • Patriotismul nu este numai iubirea pământului în care te-ai născut ci, mai ales, iubirea trecutului, fără de care nu există iubire de ţară.

      http://totipentruromania.blogspot.com/

      Unitate sau nimic !!!!

    • Concluzie
      Doar crestinismul e bun si e singura religie (editat – atacurile anti-crestine nu sunt tolerate aici-nb) care trebuie luata in seama. Restul.( adica majoritatea populatiei planetei care nu e dacica e proasta) nu conteaza. In locul israelienilor NEAPARAT trebuie adusi iranieni, sirieni, palestinieni. Cu siguranta acestia vor folosi parapsihologia in scopuri caritabile

      • @stanc mihai Crestinismul nu suporta aplicarea vreunei etichete, nici macar in dorinta ta de a batjocori. Iti faci un pacat, dar, stiu ca habar nu ai despre ce scrii. Intre jidani si arabi, ramane sa aflam ce va alege Bunul Dumnezeu. Lumea araba e mult mai mare decat ceea ce „prezinti”. Palestinienii, de aproape un secol, sunt varf de lance in lupta contra cancerului umanitatii.

      • Uauuu, faci misto?
        D’a d’un rotisor ce zici?
        Bine ca v-ati trimis voi toiagul de vrajitor al lui Moise la Istambul si vi-l paziti cu arme si blesteme de pute numai a pucioasa in jurul Topkapiului.

  2. Prosti ati fost si prosti ati ramas…!
    salut, j.s.

    • Interesant este ca prosti cum suntem, tot pe meleagurile noastre va place sa va propasiti!

      Salut si tie!

    • Auzi ba, trage-ti si tu pantalonii pe tine cand vorbesti. Au doara nu stiai tu ca noi romanii avem o vorba:
      „In fata Lui Dumnezeu, geniul e frate cu idiotul!”
      Si sa-ti mai zic una de cartier:
      „Cand ridici nasul in vant ti se vad mucii!”
      ––––––––-
      @eufrosin
      Fratele meu am auzit diverse vorbe despre Bucegi. Cica ce e acolo, daca ar fi spus ar fi agitatie mare.
      Sunt doar vorbe, dar cert e ca tot ce e gasit in zona e super top secret. Pana si tablitele de aur, nu se stie unde sunt si ce era scris pe ele.
      Varianta aia de piata, cum ca le-a topit regele dupa ce le-a facut copii in plumb, nu tine. Hai sa fim seriosi. Cine stie prin ce cotloane pe sub Vatican sunt depozitate originalele.

      Lasa-i sa vorbeasca fratele meu. Sa se duca in Bucegi toti evreii, sa faca turism „energetic” acolo.
      N-avem nevoie de nicio energie. Noi avem Domn. El este energia noastra si aurul nostru.
      Cat despre ce e acolo, Adevarul va iesi la iveala. Nimic nu ramane ascuns pe lumea asta!

      De le-ar da Dumnezeu mai multa minte evreilor sa vada dragostea Domnului si sa i se inchine Lui. Asta ar fi cel mai bun lucru care s-ar putea intampla.

      Doamne ajuta!

      • Este, dar trebuie sa fim si realisti. Bazat pe evidenta, nu se va intampla prea curand. Oricum ar sta lucrurile, „energie” sau nu, sunt sigur ca noi romanii nu am avea privilegiul sa ne instalam in alte tari sub masca „taberelor de copii”. Am asa o greata in mine….

    • Vrei sa spui ca prost ai fost si prost ai ramas!

    • domnu’ „din neamu’ ales”:
      CITESTE SI TU SI RABINII TAI SPURCATI UN CAPITOL BETON DIN BIBLIE: APOCALIPSA…
      SI INCA MAI VARTOS ASTEA – remase de la PROFETUL IEZECHIEL (oare o fi in cele ce a spus?)
      IEZECHIEL -24…..
      ASTA VA E SOARTA, „alesule” ––– > SCRISA FIX DE AL
      VOSTRU DUMNEZEU, CLAR itzig?
      Ah, era sa uit:
      Si cum CORECT spunea Eufrosin, desi va straduiti amarnic tot voi sunteti eternii migratori al lumii… si mai nou v-ati infratit cu tiganii contra UNIUNII EUROPENE (ce credeti ca nu stim ce cloceste cioara de Hancock de prin Texas pe banii lui jido-ungurul soros?!)

  3. http://www.realitatea.net/extern.html citeste acum sa vezi ce vine peste ROMANIA … cenzura la presa plus romi din afara …. deci concluzia … ptr. ROMANIA se pregateste un mare HAOS !

  4. Serviciile noastre sunt „legate” prin magie neagra prin intermediul lojelor masonice.
    Asa conduc alogenii lumea,prin magie, si cu ajutorul demonilor,supun sinele nefericitilor care se inroleaza in loje.

  5. Orice vor încerca evreii cu România, nu vor reuși! La ora actuală, întradevăr, în conducerea României sunt mai mulți evrei decât români, și chiar acei, puțini români care sunt acolo sus, sunt „jidoviți”! Sărăcia în care se zbate acum Poporul Român, se datorează unei politici jidovești, de sclavagizare, politică pe care „tăiații împrejur”, o aplica la scară planetară!Ei nu își dau seama, însă, evreii, că cu (!) România Sfântă,își vor sfărâma măselele… Exemplul acesta recent, în Bucegi! Se apără Pământul Țării, singur, de ceea ce îi este potrivnic. Nu a zis Marele Eminescu :„- …tot ce mișcă-n Țara asta, mi-e prieten numai mie, iară ție, dușman ți-este!”? Tot ce s-a întâmplat acum, este un binevoitor avertisment dat evreilor, de către Pământul Sfânt al Țării mele Nemuritoare! Ar fi bine, pentru ei, să-l ia în seamă, ca atare! Aici e Adevărata ȚARA SFÂNTĂ, instituită de Dumnezeul cel Adevărat, Unul Stăpânul Timpului și al Spațiului, și nu de către un zeu sângeros și criminal, căruia i s-a pus un nume consonatic YHWH….. Adevăratul Dumnezeu, aici la noi a instituit Grădina cea Sfântă, în care a creat Primii Oameni de pe Terra, iar Munții Bucegi – Vârful OMU – a fost templul Sfânt al Dacilor Pleistai Nemuritori!!!
    Să nu ne mirăm,așadar, dacă vom auzi că și alți intruși, vor păți ceva similar. Trăiască ROMÂNIA NEMURITOARE!!!

    • lupule daca tot te dai atat de dac citeste tu nitzica istorie si vezi tu acolo cum evreii au participat cot la cot alaturi de daci in lupta contra imperialismului romei care ne-a distrus si noua si lor tara…citeste putin despre oasele evreilor care albesc glia noastra strabuna morti alaturi de daci in razboaile cu traian
      astazi dupa atata vreme atat romania cat si israelul s-au refacut…alta coincidenta deloc intamplatoare a acestor 2 popoare pastorale
      si si astazi ca acum 2000 de ani luptam umar la umar impotriva anticristului de azi,balaurul cu un cap la teheran si cu celalalt cap la moscova
      evreii il vor reteza pe cel de la teheran noi pe cel de la moscova
      asa sa ne ajute Zamolxe

      • Evreii nu au luptat alături de daci împotriva Imperiului Roman, niciodată! Dacă le-au albit oasele pe la noi, s-a întâmplat pentru că au fost în staful administrativ al romanilor. Majoritatea consilierilor imperiali erau evrei!!! România nu s-a refăcut! Este ciopârțită și în ziua de azi, milioane de Români trăind dincolo de granițele actuale, impuse de marile puteri. Și nu vorbesc de românii plecați la munci în străinătate, ci de cei ce trăiesc în Ungaria, Serbia, Bulgaria, Grecia,Ucraina…Despre Israel, ce să zic!? Ce să se refacă? Înainte de 1948, a existat Palestina!!! Cât despre anticrist, îl găsești în trăirea și comportamentul evreilor din plin. Un mic exemplu: în 1986, în Tel-Aviv, au fost arse în public 20 000 de exemplare ale Noului Testament! Cred că este suficient! Har Tios, frate!!!

      • bey! ce naiba! hai că ai luat-o rău pe arătură cu evreii sunt peste tot! auzi la el și imperiul roman săracul era lucrat, infiltrat, tot de ovrei …

        o fi ei peste tot DUPĂ 70 EN când iau făcut pilaf romanii, mossada remember!?, si le-au făcut tocăniță templul din ierusalim, dar pe vremea dacilor, a lui burebista și decebal aveau o țară nu erau venetici prin toată lumea …

        eu țin minte că pe vremea aia grecoteii erau calul de bătaie a scuipăturilor sfertodocților …

        • Numele „Iosif Flavius”, nu-ți spune nimic?
          Ierusalimul se numea Ebus, înainte de migrarea evreilor peste ebusiți!
          Întotdeauna, evreii au fost niște nomazi veritabili! Abia în 1948, peste Teritoriile Palestiniene s-a format statul Isrtael, care ,practic este un stat sionist , și nu un Stat al populației evreiești! A se ține cont de manifestațiile evreilor din SUA în parcul din fgața Casei Albe, cu prilejul vizitei lui Beniamin Netanyahu! Hai să mai citim!!!

    • lupule ai perfecta dreptate nu-i suporta pamantul dar cand vom stii si noi opinia publica ce trebuie facut si cand.
      Eu cred ca ar trebui in prima faza sa nu plateasca nimeni in romania taxele timp de o juma de an sa vedem cum se descurca atunci.

  6. btw @lupule din apuseni avand in vedere ca postezi in Blogosfera Ortodoxa , vad ca esti bine infipt in ocultismul corutian.Dumnezeul VT este acelasi cu al NT Cel Unic de o singura fiinta in trei Ipostasuri-Tatal, Fiul si Sfantul Duh. Care va judeca cu dreptate si pe poporul fost ales si pe tine in particular pentru balarezurile(hule) gandite si scrise.

    • Cred că m-ai înțeles greșit, frate! Dumnezeul „meu” nu are nimic cu dumnezeul vechiului testament, testament care nu cred că este nimic înafară de o, vrută, istorie a israeliților. În vechiul testament, dumnezeu este Yahve, Yehova…Dacă citești în proorocul Ezechiel, vei vedea că acest personaj se plimbă cu nave cosmice. Este scris negru pe alb. Să știi că am depășit stadiul confuziilor! Să trăiești!

      • CORECT – acel „dumnezeu” se folosea de ceea ce azi am numi aparatura de investigare la nivel micro-molecular
        dar……..si tehnici PSI.
        A se vedea si alte lecturi.
        DUMNEZEU nu poate fi al unora, fie ei si „alesi”…

  7. Avem nevoie de un lider! restul va veni de la sine! Jos babilonul si mafia sionista!

  8. pepikul ce nu intelegi ? ai puterea in faptele tale … studiaza tactica ….

  9. pe tine nu te-nteleg!

  10. Pentru,szeppty!……Esti dus rau cu pluta!Mai lasa literatura sionista in care prin niste aberatii ale unor minti bolnave incerca sa ne lamureasca ca evreii sunt aici pe aceste meleaguri dinaintea dacilor.Daca ai auzit despre Arthur Koeslter,poate ai citit si cartea Al 13 trib Khazarii….(se demonstreaza clar ca evreii din ziua de astazi nu sunt evreii de acum 2000 de ani)Citesc de mult pe aici dar acum chiar ca sunt cam furios pe naivitatea ta(prostie crasa!)Este si motivul pentru care este primul comentariu!Sa iti fie rusine!

  11. Dragilor
    Nu mai raspundeti vibratiilor de nivel mic sau chiar negativ. Nue nevoie sa turnam gaz pe foc. Chiar nu va dati seama ca noi, romanii, suntem indestructibili? Nu va intrebati de ce au incercat vecinii si nu numai, sa ne cucereasca? Voi credeti ca pt bogatiile pamantului nostru? Va spun in perfecta cunostinta de cauza, ca nu. toti au incercat sa stapaneasca aici, datorita ENERGIILOR total deosebite si extraordinare, ce sunt ancorate aici in acest teritoriu. Si tot pt acest motiv, vin aici, pe acest teritoriu, multi maestrii care sa tina cursuri si conferinte. Vin sa se incarce de la aceste energii, ce le sunt familiare si dupa care tanjesc. Si asta, pt ca s-au nascut in vietile de inceputuri, aici in acest teritoriu.
    Si inca un mic amanunt: noi nu suntem in stare sa aparam aceste energii, ci tocmai invers. Da, ele ne apara pe noi. Tot noi, acestia de acum, le-am plantat in acest scop in urma cu mii de ani. Si, iata ca a venit momentul sa le folosim pt a aduce SCHIMBAREA. sunt deja romani care invata cum sa foloseasca aceste energii pt binele suprem.
    Oricat ar incerca cei cu vibratii joase sa puna mana pe ceva, nu va reusi. Tot asa cum nu poti prinde vantul in maini. este vorba doar de vibratie.
    Va imbratisez cu iubire

    • Sunt întru-totul de acord cu tine, Joe! Într-un comentariu, mai sus, am spus și eu că se apără Pământul Țării singur!!!
      Cred că suntem pe aceeași frecvență! Te salut!

    • Sunt de acord cu tine nivelul frecventelor trebuie si a preocuparilor trebuie schimbat in mod pozitiv nu distructiv.Sunt destul demulti distrugatori mai trebuie sa fie si creatori

    • Energii… păi sunt Energii necreate, benefice care vin de la Dumnezeu, și energii malefice care vin de la demoni. Ambele duc o luptă crăncenă pe teritoriul Romăniei….pe de-o parte pusticii cu viață sfântă din Carpații României, pe de altă parte clica de alogeni și urmași ai lor impuși de către armata roșie, care deschid porțile francmasonilor, sectelor, new-age-iștilor, papiștilor, echipelor cu agenți „psy”(de îndrăciți) israeliene etc… ca să-și facă mendrele în România.

  12. Pt pepikul
    De ce nu te vezi pe tine si astepti pe altul? Toti suntem trimisi ai Luminii Supreme. A astepta un om care sa vina si sa ne ghideze, ar insemna sa se repete Vechea Energie. Si toti adora, l-am ridica in slavi…. Si iarasi ne-am da puterea, ne-am pierde puterea si am stagna. Planeta are nevoie de toti, pt ca fiecare sa-si dezvolte – A fi co-creator.

  13. Joe Kidd, un adevarat nume de dac! Luminii Supreme? tu in ce crezi?

  14. FEMEILE din ISRAEL , GERMANIA , FRANTA , ANGLIA , UNGARIA si SUA sa se uite URGENT pe CER timp de 6 LUNI si sa consemneze in SCRIS ceea ce vad mai DEOSEBIT – LEGILE FEMOSAN am mai spus , nu pot fi DIRECTIONATE de catre POLITICIENI !!!

  15. domnule Eufrosin, am incercat si eu sa urmaresc blogul dvs, dar imi este imposibil sa citesc comentariile de mai sus si sa nu ma smintesc. Am nimerit cumva intr-un cuib new-age?
    Dvs va place, ca am vazut ca nici nu le atrageti atentia.
    Rusine.

    • Comentatorii sunt sarea si piperul unei publicatii electronice. In general nu tolerez limbajul obscen atunci cand il prind si nici atacurile asupra bisericii ortodoxe, dar daca unul care inca isi cauta credinta ajunge pe aici, ar trebui sa-l dau afara fara menajamente, sau sa-l invit pe mai departe, in speranta ca incet, incet, o va gasi pe cea adevarata?

      De ce nu le raspundeti chiar Dvs. celor cu care nu sunteti de acord?

      • nu cred ca sunt de buna credinta. sunt agenti destabilizatori, si nu are rost sa-mi mananc nervii cu astfel de persoane. Credeti-ma, m-am lecuit de mult a dialoga cu astfel de vicleni. Nu o scoti la capat cu ei.

  16. daca parlamentarii ar demisiona si ar lasa averile impozitate corespunzator atunci romanii nu ar mai fi carne de tun … deci nu TB conduce ROMANIA !

  17. Un lucru e cert: nu a fost sa fie de la Dumnezeu sa li se implineasca pana la capat misiunea ce si-au propus-o. Universul returneaza exact ceea ce dai: aia primesti. Acesti musafiri autopoftiti (asociatii lor, cei din culise) trebuie sa-si faca un report, un examen de constiinta – pornind pe fir de la efectul neasteptat al misiunii lor = accidentul – si sa gaseasca exact cauza care a atras o asemenea tragedie. Ceva e putred, dar nu in Danemarca, si nici in Bucegiul nostru, ci in planul lor cu privire la aceasta misiune . . .
    Exemplu : ,,Cauzele spirituale ale bolilor” – aceasta carte arata precis gandirea/ atitudinea gresita care atrage boala corespunzatoare acelei gandiri/ atitudini. Similar, musafirii pot sa-si evalueze functie de aceasta procedura (cauza/ efect) posibilele viitoare intentii ale lor . . .
    Noi, romanii, suntem aparati de Egregorul Romanesc, de intentiile noastre de bine, de sufletul nostru mare, curat si bun ca painea de grau.
    Dumnezeu sa-i ierte pe cei sase musafiri care au sfarsit in Bucegi si sa le dea Pace si Lumina, ca au mare nevoie.
    Prima porunca spune: ,,Eu sunt Domnul Dumnezeul tau, sa nu ai alti Dumnezei afara de Mine !”
    Fie ca Unicul, Bunul Dumnezeu al Luminii si al Armoniei sa ne binecuvanteze pe toti cu Intelepciunea si Iubirea Sa ! Amin.

  18. Pentru ca noi sa ne bucuram de minunatele daruri din Bucegi si dint toate locurile benefice din aceasta tara, trebuie sa avem o conducere cu simtire romaneasca, capabila sa revigoreze economia tarii pentru a avea forta financiara sa refuzam „ofertele” Israelului sau a altora deoarece este evident ca intentiile reale fata de noi sunt ascunse. Suntem sclavii preocuparii pentru supravietuire si astfel neglijam darurile minunate de la Dumnezeu.

  19. Un subiect care merită discutat:Cardurile cu cip care se vor elibera din Ianuarie anul viitor. Am postat pe Apologeticum:

    „””””””””””””””””””””‘
    Alex
    Comentariul tău e în așteptare.

    Eu sunt puțin derutat, mai ales de afișul de la Mănăstirea Petru Vodă, pe care l-am văzut cu ochii mei la pangar și în pridvorul Bisericii și care oprește de la spovedanie și împărtășire pe cei care posedă, pașapoarte, carduri de identitate, atenție..un instrument de tranzacții …carduri bancare, cu cip. De ce nu sunt incluse și telefoanele mobile care evident au cip, cardurile romtelecom, de ce nu și laptopurile, de ce nu și cardurile de abonament prin satelit, de ce nu și cardurile de pontaj șamd. Nu pot să nu remarc că respectivul afiș nu are nicio semnătură, deși e pus pe seama părintelui Iustin Pârvu.”””””””””””””

    Am uitat să pun „….și țăranii care și-au cipat animalele”

  20. BABA DOCHIA ….Este incredibil ce comentarii puteti avea in legatura cu acest subiect.Credinta voastra este deosebita si imi da sperante,mie,o biata batrana care credea ca acest pamant a ramas singur fara aparare !Nu este asa si parca incep sa cred ca nu va pieri,Aveti dreptate ca ceea ce este in acest loc ne apara si ne da purere sa rezistam desi avem dusmani puternici.Ei de fapt au fost mereu cu ochii pe noi.Este insa ceva ce nu le merge pt. ca dincolo de lumea materiala pe care sunt stapani mai este ceva pe care-l intuiesc dar nu-l pot stapani.Va imbratisez pe toti si sa nu va rataciti ca atunci puterea va disparea .

  21. Nu am pagina de web.Asta inseamna ca nu pot participa la comentarii?!

  22. Buna ziua!Va rog sa imi scuzati stangaciile literare dar este prima data cand scriu in acest format.Sunt surprinsa ca-mi face placere acest mod de a schimba idei dar efectiv abia asteptam sa ajung acasa sa vad ce comentarii mai sunt.Poate parerile noastre nu vor fi asemanatoare dar acesta este farmecul.Sunt foarte trista ca eu am vazut alte realitati in adolescenta mea si acum lumea noastra este modificata fundamental.Nu trebuie sa cautam vinovati in alta parte.Tot ceea ce ni se intampla ni se datoreaza.Asa cum suntem noi asa este si in jurul nostru.Noi determinam si binele si raul.Dumnezeu vrea doar sa ne arate unde gresim,sa ne sprijine,sa ne ajute sa nu mergem pe cararea gresita.Fiinta energetica ,tara noastra este acum in mare suferinta,sangereaza prin padurile taiate,prin animalele ucise cu bestialitate de aviare si porcine.Ea sufera ca suntem asa de usor de corupt ( SA fim sinceri nu putem spune cu mana pe inima ca noi nu am accepta niciodata pactul rusinii,este poate numai vorba de pret si zona de interes ).Sunt foarte suparata pe profesorii nostri care nu sunt capabili sa ia ex de specialitate.Ce sa-mi invete acel profesor copilul cand el nu poate lua o nota de trecere ca sa aiba dreptul sa profeseze!Halul in care sunt pregatiti copiii nastri este oglinda lor.Cum puteti dragi profesori sa aveti pretentii la salarii mai mari cand copiii nu sunt pregatiti sa ia un ex de bac acum cand se cere performanta.Cum este posibil ca in fruntea tarii sa se afle oameni care ar trebui sa infunde puscaria?!Institutia ce garanteaza aplicarea legii nici macar nu-si mai ascunde pactizarea cu infractorii sau poate asa vor sa ne arate ca nu se tem de nimic.In ciuda tuturor acestor lucruri grave pe care le vedem eu sper si sa va spun de ce.Intre Romania de la tv si din ziare si Romania din stada,din orase si sate ,din casa fiecarui roman este o mare diferenta.Este si acest razboi un razboi subtil sa te faca sa disperi si sa te predai.Din fericire nu se preda lumea asa cum se sconteaza.Eu nu cred ca Papa Paul al II_lea nu ar fi spus despre noi acele cuvinte memorabile degeaba.Ganditi-va ca venea de la Vatican si nu cred ca nu stia ce spune.Va cer scuze pt. lungimea interventiei si ca recompensa pt rabdare data viitoare va voi spune o poveste.Va plac povestile?Povestile mele nu sunt cu eroi supradotati ci cu oameni obisnuiti care au trebuit sa treaca prin situatii grele din care au iesit uneori biruitor iar alteori cu inimile frante.Va doresc numai bine si sa va bucurati de fiecare clipa de Iubire, ca Iubirea este cea mai mare forta ce guverneaza universul.Si Moartea se pleaca in fata ei.

  23. Multi dintre comentatori sunt orice, numai crestini ortodocsi nu. Nu papa a numit ROMANIA GRADINA MAICII DOMNULUI, ci chiar MAICA DOMNULUI. Cei care doresc amanunte, sa se documenteze.
    In rest, pot exista mii de energii benefice pe acest pamant, daca noi ne paganim pe zi ce trece, ne vom integra in tabara a doua- ” Iara tie , dusman este’ . Neamul este una, populatia alta. Neamul are radacinile bine infipte in acest pamant si stie instinctiv de unde vine, cine este si incotro merge. Populatia n-are radacini, o zburataceste orice teorie dementa.

    • Imi pare rau Doina ca te-am suparat asa de rau!Unde a spus Maica Domnului ca Romania este Gradina Sa?Eu nu stiu de acest izvor si as vrea sa-l consult.Eu am spus ca Papa Paul al II lea a spus despre noi atunci cand a venit ca Romania este Gradina Maicii Domnului.Nu stiu daca el este autorul acestei afirmatii sau a citat pe altcineva.El a exprimat-o atunci in public.Daca tu sti izvorul acestei afirmatii m-as bucura sa-l stiu si eu.Cred ca este bine sa nu mai hotaram noi cine este sau nu ortodox pt. ca nu este vorba de rase canine pe care sa le judecam dupa culoare,forme si alte considerente.Sa fim putin mai ingaduitori unii cu altii,bine?

  24. @BABA DOCHIA

    Cativa monahi au plecat spre Muntele Athos , dar pe drum i-a oprit MAICA DOMNULUI intrebandu-i unde merg. ” Mergem in GRDINA MAICII DOMNULUI spre a ne mantui” .” Dar si ROMANIA este GRADINA MEA „, le-a raspuns MAICA DOMNULUI.
    Putini sunt ortodocsii care stiu ce-a spus MAICA DOMNULUI, dar toti stiu ce-a spus papa.
    In rest, a fi ortodocs [DREPT MARITOR] e lucru mare, anevoie de dobandit. Eu personal ma consider doar botezata,am oarece pricepere dar n-am ravna, altii au ravna dar n-au pricepere. Ca ortodocs, trebuie sa ai si una si alta. Cu toata drgostea pentru BABA DOCHIA. Doina

  25. Iti multumesc Doina,nu am stiut cele ce mi-ai scris.Nu am intalnit nicaieri aceasta minune.Avem mult drum de parcurs si la fiecare pas inainte ne rostogolim de multe ori multi pasi inapoi.Cred ca ne putem mangaia numai cu faptul ca ne straduim sa ne rugam pt. cei in nevoie,pt.noi,ne straduim sa nu facem rau,cate un mic lucrusor bun pe ici pe colo si cam atat.Eu nu sunt insa dintre cei ce spun ca suntem nimicuri si plini de pacate.Da,pacatuim cu gandul cu fapta si cu vorba ( mai nou si cu scrisul) dar daca Domnul a trimis pe Fiul Sau si I-a primit jertfa suprema inseamna ca nu suntem chiar asa de pierduti si lipsiti de importanta.Aceasta este convingerea mea si scuze daca nu sunt in asentimentul tau.Este mai important sa recunosti ceea ce simti si crezi dacat sa spui una si sa crezi alta.Destul am trait 2 sau mai multe identitati si uite ce a iesit !Toate cele bune !

  26. Salutare tuturor! Poate reuseste cineva sa_mi explice si mie de ce in primul ” guvern liber” de dupa 89 am avut atatia ministri evrei . Sunt mult prea multe intrebari legate de situatia imediata de dupa 89′(tara fara datorii) cu situatia actuala. Nu am nimic cu evreii dar parca ceva nu se leaga.Multumesc!

  27. Intrebarea ramane: cum scapam de ei ?

  28. http://totipentruromania.blogspot.com/

    Unitate sau nimic !

    De-ar fi atat de simplu: facem un blog si schimbam tara.. – Eufrosin

  29. deja cel mai mare razboi din Europa se duce in Romania minut cu minut , Razboiul Elitelor – Animale cu chip de Oameni …

  30. Ce evrei, astia-s pui mici pe langa musulmani

    La ei acasa fac ce vor musulmanii si e firesc asa. Daca vor sa aiba 7 copii, bravo lor! Cine ii aduce in Europa si America insa, oare neamurile invadate insele ? Sau altii care au puterea asupra politicienilor popoarelor europene? Eufrosin

  31. „En dehors du Seigneur, point de salut!”
    Ar trebui sà ne gândim la aceastà maximà, care vine culmea!..chiar din tara laicà prin…neglijentà, as spune, de vreo douà sute de ani încoace, dar care altàdat se numea sora mai mare a Bisericii.
    Si ca sà traduc pentru cei care nu înteleg, ar suna cam asa ;
    ” in afara Lui Dumnezeu, nu existà salvare-mântuire”!.
    Astalavista, senor

  32. Deci mai làsati-à baltà cu analizele de baltà (mà iertati) cà nu ne duc decât la o confuzie si mai mare, si atunci nu o sà ne mai întelegem frate cu frate, nene si cineva va râde bine de noi.

  33. http://ordinulnegru.blogspot.com/2010/10/planul-negru-pentru-romania.html

    Si totusi, cum se face ca economia Romaniei se gaseste in mainile altora decat a iezuitilor? – Eufrosin

  34. Pentru aceasta ROMANIE a noastra se bat multi si tari dusmani. Asta-i norocul nostru ca dac-ar fi fost un singur pretendent la acest colt de lume, demult am fi disparut din istorie. Asa ca spre binele nostru se bat rechinii intre ei si se mananca unul pe altul. Asa ca nu stiu cum ii mai bine: sa fim spectatori la acest razboi nevazut dar simtit de catre cei „sensibili” sau sa incepem a le da la cap tuturor „prietenilor” nedoriti.
    Deocamdata, cat nu ne calca pe coada, ii bine sa asteptam, Le-om arata noi cand o fi cazul ca aici NOI suntem STAPANI si ca suntem urmasii lui STEFAN!

  35. Ce imi e ”eufrosin” sau ”mercurie”?
    Mai baieti,traiti-va batranetea la aer curat pana nu sunteti trimisi in vacanta cu forta.Iar va bagati in chestii care nu va privesc.

    • Imi este bai JIDF ( ce-o fi insemnand si aia…) ! Eu sunt Eufrosin, iar pe Mercurie nici macar nu l-am vazut la fata. Tot ce se intampla in tara asta ne priveste pe ambii, precum si pe toti romanii adevarati. Vacanta cu forta, ei? Ameninti mai? Domnul nu este cu voi, ci cu noi romanii ortodocsi, noul Israel si noua ne ajuta, pe cand voua pierzanie va este.

  36. in vara aceasta am ajuns ca de obicei si prin Bucegi… spre Sfinx mai exact; culmea este ca si eu am dat peste multi excursionisti si mare mi-a fost mirarea cand am descoperit ca sunt… israelieni!
    este clar, ceva se intampla… dar ce oare?

    • Domnule Zamfiroiu, israelienii aceia sunt specatorii si admiratorii lui Cristian Mungiu care i-a pus la curent cu faptul ca preotii ortodocsi romani au harul de a-l scoate pe necuratul din marunteiele fiintei umane.
      Vara trecuta au venit sa fie exorcizati si apoi s-au intors repede pe pamantul fagaduintei pentru a-i acorda Marele Premiu FEDEORA numitului Mungiu, la festivalul Filmului de la Haifa.

Răspunde!