Francmason, ministru, prim-ministru: din ciclul masoneria distruge România.


Francmason, ministru, prim-ministru. Guvernele masonice ale României

de Mihaela Gheorghiu

Motto: „Tendinţa din ce în ce mai vizibilă a masoneriei de a acapara toate funcţiile importante în stat reprezintă un pericol pentru România.”–   Radu Timofte, fost director SRI, senator PSD în Senatul României

Cărţile de propagandă masonică sunt ticsite cu exemple de oameni politici care în ultimii 200 de ani au făcut parte din această sectă satanică, Francmasoneria. Când este vorba despre trecut, masonii nu se sfiesc să se laude cât de mult au influenţat ei principalele evenimente din istoria modernă. Când vine însă vorba despre prezent, ei adoptă exact poziţia contrarie. Spre exemplu, Horia Nestorescu-Bălceşti, mason de grad înalt şi director al Centrului Naţional de Studii Francmasonice, afirma iritat într-un interviu în septembrie 2007: „Repet pentru a mia oară! Francmasoneria nu pune guverne şi nu dă jos miniştri.” Masoneria, susţin ei cu neruşinare, este o organizaţie de caritate, total inofensivă, care nu face politică. Într-adevăr, în faţa publicului, ea se fereşte să ia apărarea unui partid sau a altuia. În culise însă trage sforile tuturor jocurilor politice. Oamenii care alcătuiesc această sectă satanică fac tot timpul politică. Şi încă la nivel înalt, fiind plasaţi în poziţii cheie în mai toate ţările lumii. România nu face excepţie.

Fratia necuratului

Guvernele postdecembriste au fost mereu conduse de prim-miniştri masoni

Din cele opt guverne care s-au succedat în România după evenimentele din decembrie 1989 (fără a le lua în calcul interimatele), cel puţin cinci au fost conduse în mod cert de prim-miniştri a căror apartenenţă la francmasonerie este confirmată.

Petre Roman a condus primele două guverne postdecembriste. Mason de nivel înalt, intens susţinut de Marele Orient al Franţei şi de lojile italiene, Petre Roman participă activ în septembrie 1990 la întâlnirile cu Marele Suveran al masoneriei italiene, Elvio Schubba. Un document inedit, publicat în 1990, demonstrează apartenenţa sa la masonerie. Este vorba despre o scrisoare care îi poartă semnătura, alături de menţiunea strict secret, adresată ca de la frate la frate, ambasadorului României la Cairo, Ion Angelescu. „Sunteţi autorizat”, scrie Petre Roman, „ca imediat după primirea la preşedintele Mubarak, să îl asistaţi la ceremonia afilierii în loja Memphis-Misraim din Cairo pe trimisul nostru, fratele Gelu Voican, adept al Ordinului nostru cu gradul de Cavaler Kadosh, în Loja de Rit scoţian, rectificat şi acceptat în care aţi primit Lumina”. Fratele Gelu Voican la care face referire ordinul lui Roman este nimeni altul decât Gelu Voican Voiculescu. Acesta ocupa pe atunci funcţia de viceprim-ministru, adică era adjunctul lui Roman. Deputatul Vasile Matei a dezvăluit ulterior, în februarie 1998, că Petre Roman şi Adrian Năstase (ministru de externe în al doilea guvern Roman) nu fac parte din aceeaşi lojă masonică, dar  sunt amândoi francmasoni.

Din 1998 până în 1999, România are un alt prim-ministru mason, dar provenit de pe o altă filieră: Radu Vasile. După ce se converteşte peste noapte la catolicism şi intră în masoneria italiană, Radu Vasile are o ascensiune subită. Se remarcă prin mai multe „performanţe” în premieră în România.  Spre exemplu, este primul român care ocupă o poziţie de conducere în organismele europene, devenind vicepreşedinte al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei. O altă premieră a premierului Radu Vasile este vizita Papei în România. Relaţiile sale cu lojile italiene şi cu Opus Dei (sectă teroristă din interiorul Bisericii Catolice) îl fac să susţină curentul masonic ecumenist din cadrul Bisericii şi să intermedieze, în mai 1999, prima vizită realizată de un Suveran pontif într-o ţară ortodoxă, după schisma religioasă din anul 1054. Cu această ocazie, Patriarhia Română primeşte de la Opus Dei o donaţie în valoare de 200.000 de dolari pentru construirea Catedralei Mântuirii Neamului. Relaţiile sale de înalt nivel cu masoneria italiană fac să fie şi primul român primit în audienţă privată de Papa Ioan Paul al II-lea (care şi el a fost mason), nu o dată, ci chiar de patru ori. De altfel, Radu Vasile este cel care a tradus în limba română Biografia Papei Ioan Paul al II-lea.

Între 1999 şi 2000 Guvernul României este condus de un alt mason recunoscut, Mugur Isărescu. Într-un mod inexplicabil pentru cei care nu cunosc apartenenţa sa la masonerie, Mugur Isărescu este de 17 lungi ani guvernator al Băncii Naţionale a României, poziţie pe care a rămas în ciuda schimbărilor de pe scena politică românească. Puţini ştiu faptul că Mugur Isărescu a fost menţinut pe această poziţie la presiunile unor organisme financiare mondiale, care au ameninţat că îşi retrag împrumuturile acordate României, de fiecare dată când s-a pus problema schimbării din funcţie a lui Isărescu. Explicaţia acestei susţineri  trebuie căutată în perioada cât acesta a lucrat la Institutul de Economie Mondială din Bucureşti. Datorită acestei poziţii, Isărescu mergea deseori în SUA încă dinainte de 1989. Acolo a fost racolat de Consiliul pentru Relaţii Externe (Council of Foreign Relations) care avea nevoie să-şi implanteze în România un om pe care să se poată baza. După evenimentele din decembrie 1989 Isărescu a fost imediat activat. A petrecut o scurtă perioadă ca reprezentant comercial al României la Ambasada din Washington, apoi a devenit guvernator pe viaţă al Băncii Naţionale. Misiunea sa era să se asigure că România va face împrumuturi înrobitoare, care să o facă dependentă de organismele financiare internaţionale: Banca Mondială, Banca Europeană de Investiţii, Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare şi Fondul Monetar Internaţional. Şi-o îndeplineşte peste aşteptările stăpânilor săi. Dintr-o ţară care în decembrie 1989 nu avea deloc datorii, România are în iulie 2008 datorii externe declarate de 45,364 miliarde de euro. Puţini ştiu şi că Mugur Isărescu este membru al grupării masonice care face jocurile în economia mondială – Comisia Trilaterală. De altfel, Isărescu a avut grijă să se înconjoare la BNR de mulţi masoni. Cel mai evident exemplu este cel al lui George Virgil Stoenescu, membru în Consiliul de administraţie al Băncii Naţionale, dar şi Mare Secretar General al Consiliului de grad 33 al Ritului Scoţian din România.

Este deja de notorietate faptul că Adrian Năstase, prim-ministru al României între 2000 şi 2004 este mason de grad 33, cavaler de Malta şi face parte din Clubul Rotary. Într-un interviu din anii ’90, Adrian Năstase vorbeşte despre faptul că este cavaler de Malta, lucru pe care îl menţionează şi în CV-ul postat pe site-ul Parlamentului. Eugen Ovidiu Chirovici, actualul Mare Maestru al Marii Loji Naţionale, a fost consilier pe probleme economice în cabinetul lui Adrian Năstase.

La fel stau lucrurile şi cu actualul prim-ministru, Călin Popescu Tăriceanu. Se ştie că acesta este fiul adoptiv al masonului Dan Amedeo Lăzărescu, desemnat în 1990 Suveran Mare Comandor al Supremului Consiliu de Rit Scoţian Antic şi Acceptat al României. Teoria neimplicării masoneriei în politică este un basm de adormit copiii, dacă ţinem cont doar de faptul că Dan Amedeo Lăzărescu este unul dintre cei care au reînfiinţat Partidului Naţional Liberal după 1989 şi a deţinut funcţia de vicepreşedinte al PNL timp de şapte ani. Pe vremea când Tăriceanu era ministru al  industriei şi comerţului în guvernul Ciorbea, l-a ales ca PR pe un coleg de masonerie, Corneliu Vişoianu, conducătorul Marii Loji a României. La rândul lui, Corneliu Vişoianu este foarte bun prieten şi partener de afaceri cu Bogdan Buzoianu, mason în Loja Alpina din Elveţia şi Pro Mare Maestru în Marea Lojă a României, unul dintre „băieţii deştepţi” din afacerile cu energie electrică, patron la Energy Holding şi protejat al premierului Tăriceanu. Valeriu Stoica, vicepreşedinte al PNL până în 2001 şi preşedinte PNL în perioada 2001-2002, a declarat, de altfel, că Tăriceanu este membru al Marii Loji a României şi că a încercat să îi racoleze pe toţi liderii PNL în această grupare.

Iată deci că cinci din cei opt prim-miniştri ai României fac în mod cert parte din francmasonerie. Cât despre ceilalţi trei, nu s-a afirmat până acum explicit că sunt masoni. Fotografiile-semnal îl dau însă de gol pe Nicolae Văcăroiu, prim-ministru între 1992 şi 1996. În 2007, el va fi utilizat de fraţii de lojă pentru a-l înlocui pe Traian Băsescu, suspendat temporar din funcţia de preşedinte al ţării de 322 (numărul lojei Skull&Bones) de parlamentari. Înainte de numirea sa ca preşedinte interimar, ziarul masonic Ziua publica o poză-semnal. Imaginea înfăţişa un Văcăroiu diabolic, în ai cărui ochelari se reflecta un cerc alcătuit din mâini reunite – simbol al frăţiei malefice masonice.

Theodor Stolojan, premier al României în perioada 1991-1992, povesteşte că a fost curtat de Marea Lojă a României, din care face parte Tăriceanu: „Îmi amintesc că acest domn Vişoianu a venit la mine şi mi-a propus să intru într-o lojă masonică. I-am zis să mă lase în pace cu prostiile”. Puţin probabil ca Stolojan să fi refuzat totuşi pactul cu masoneria, fie ea a lui Chirovici, fie a lui Vişoianu.  Cert este că în perioada cât a fost prim-ministru s-a remarcat prin eforturile de a distruge economia românească alături de guvernatorul Băncii Naţionale, masonul Mugur Isărescu. De altfel, Stolojan a fost ulterior angajat la Banca Mondială.

Un mason, doi masoni, trei masoni… un guvern

Francmasoneria nu şi-a plasat degeaba oamenii în această poziţie cheie. Primul-ministru are privilegiul de a alege membrii guvernului. Consecinţa imediată a acestei manevre a fost că prim-miniştrii masoni şi-au ales echipa din rândul propriilor colegi de lojă. Aceasta a făcut ca în toate guvernele să existe cel puţin doi, trei sau chiar mai mulţi miniştri, despre care se ştie cu certitudine că sunt masoni.

La o privire de ansamblu asupra guvernelor româneşti de după ‘89 se observă chiar că anumite nume se repetă. Lipsă de persoane pregătite şi dispuse să conducă un minister? Nicidecum. Deloc întâmplător, cei care apar în mod repetat pe posturile de miniştri sunt exact cei care fac parte din francmasonerie.

Unul dintre „veterani” este Sorin Frunzăverde. Într-o emisiune difuzată de Realitatea TV, el a recunoscut că este mason. Aceasta l-a făcut de nelipsit în majoritatea guvernelor masonice de după ‘89: ministru al Mediului în Guvernul Ciorbea, ministru al Turismului în Guvernul Radu Vasile şi de două ori ministru al Apărării în Guvernele Isărescu şi Tăriceanu. Apoi, când nu a mai fost ministru, Sorin Frunzăverde a primit  o călduţă poziţie de deputat în Parlamentul României şi mai nou este europarlamentar.

Masonul Victor  Babiuc apare şi el constant în guvernele postdecembriste, când la un minister, când la altul. Ministru de Justiţie în al doilea guvern Roman,  ministru de Interne în Guvernul Stolojan, ministru al Reformei în 1998, de trei ori ministru al Apărării în Guvernele Ciorbea, Isărescu şi Radu Vasile. Ca şi Frunzăverde, cât nu a fost ministru a fost deputat, iar din 2005 a fost numit preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României, poziţie pe care a ocupat-o până în 2007. Despre apartenenţa lui la masonerie s-a discutat şi în Camera Deputaţilor în 1998. Deputatul Petre Ţurlea afirma atunci, contestând ridicarea colonelului Nicolae Alexandru, senator de Prahova, la rangul de general de brigadă: „Domnul Nicolae Alexandru intră în PD în 1992. În perioada 1992-1996, este deputat din partea PD; din 1996, senator din partea PD. Domnul Nicolae Alexandru intră în masonerie în 1997. Tot domnul Nicolae Alexandru este ridicat la gradul de general, în 1998, în timp ce ministru al apărării naţionale este domnul Victor Babiuc, şi el membru al PD, şi el membru al masoneriei.”

În unele ministere apartenenţa la masonerie a devenit o tradiţie

Din cei nouă miniştrii de externe care au activat până în prezent se ştie cu certitudine că şapte sunt masoni. Adrian Năstase a fost ministru de externe atât în guvernul Roman, cât şi în guvernul Stolojan. I-a urmat, în guvernul Văcăroiu (1992-1996), Teodor Meleşcanu, coleg de lojă cu Dinu Patriciu şi Călin Popescu Tăriceanu. I-a urmat Andrei Pleşu, care a rămas în această funcţie preţ de două guvernări. Guvernul Ciorbea (1996-1997) l-a avut ca ministru de externe pe Adrian Severin şi el membru al francmasoneriei. În guvernul lui Isărescu, i-a urmat masonul Petre Roman. Un alt mason, Mircea Geoană a devenit apoi ministru de externe în guvernul Năstase. Mihai Răzvan Ungureanu, ministru de externe între 2004 şi 2007 aparţine tinerei generaţii şi a fost format din familie în spiritul masonic. Tatăl său, prof. dr. Ştefan Ungureanu este şi el mason şi a ocupat poziţia de viceprimar al municipiului Iaşi. Şi cum masoneria nu îşi uită oamenii în care investeşte, în noiembrie 2007, când nu a mai fost ministru, Mihai Răzvan Ungureanu a fost propus ca director al Serviciului de Informaţii Externe, funcţie pe care o ocupă şi în prezent.

La fel stau lucrurile la Ministerul de interne: Victor Babiuc (Guvernul Stolojan), Doru Ioan Tărăcilă (Guvernul Văcăroiu), Ioan Rus (Guvernul Năstase) apar toţi trei pe listele de membri ai Marii Loji Naţionale.

Un alt mason declarat, Ion Caramitru a fost Ministru al Culturii timp de trei guverne: Ciorbea , Radu Vasile şi Mugur Isărescu.

Ministrul justiţiei din guvernul Văcăroiu, Gavril Iosif Chiuzbaian este şi el mason. A fost decorat cu cea mai înaltă distincţie a Supremului Consiliu al Ordinului Masonic Român, „Al.I. Cuza Princeps”. Ioan Talpeş, fost ministru de stat pentru coordonarea activităţilor din domeniile apărării naţionale, integrării europene şi justiţiei este şi el mason. La fel Dan Ioan Popescu, ministrul industriei, economiei şi comerţului din guvernul Năstase.

Lista poate continua, întrucât subiectul nu a fost epuizat. Aceste câteva exemple sunt însă suficiente pentru a demonstra că masoneria minte cu neruşinare când susţine că nu se implică în politică.

sursa yogaesoteric

Dacă după atâtea date aveţi poftă să mai şi râdeţi de caraghioşii cu sorţuleţe, o veţi putea face din plin, aici:

Masoneria “română” explicată pe înţelesul tuturor

42 răspunsuri

 1. se stie ca astia fac TRAFIC de copii si femei … doar se vede unde si cum au ajuns romanii impinsi de BESTIILE din RO …

 2. Cel mai important lucru tot nu s-a spus despre acesti tradatori de tara, majoritatea dintre ei sunt si evrei, Petre Roman, Mugur Isarescu, Adrian Severin, Teodor Stolojan si multi altii.

 3. Este imperativ sa vorbim cu oamenii, mai ales la biserica, pt a-i convinge de necesitatea de a vota numai nationalisti.Vin alegerile si este timpul sa scapam de liota antinationala de la putere. Si asa vor maslui alegerile !

 4. o. k. masoneria distruge romania spuneti voi
  atunci explicati-mi logic de ce unirea principatelor e facuta de un mason,Al.Ioan-Cuza,iar faurirea Romaniei Mari nu a fost recunoscuta de marile puteri pana cand masonul Vaida-Voevod a devenit prim-ministru???
  BOR a refuzat sa-l sanctifice pe Horea pe motivul ca a fost mason…si ca un veritabil tradator,masonul Horea a murit strigand MOR PENTRU NATIUNE
  voi vorbiti de NATIONALISM
  pai nationalismul la romani a fost reinventat de romanii catolici ardeleni in sec XVIII si a fost puternic promovat de masonii romani in tot decursul veacului XIX ducand la redesteptarea constiintei nationale in tot spatiul romanesc nu doar in ardeal
  cel mai mare patriot roman al sec XIX,Nicolae Balcescu era al doilea mare mason din europa dupa Mazzini…si a murit sarac,bolnav,in surghiun la palermo uitat de tara pt care-si sacrificase si averea si sanatatea
  deci explicati-mi si mie logic cum pot fi distrugatorii romaniei cei care de fapt au creat-o si cum e chestia cu nationalismul antagonic masoneriei cand e foarte clar ca masoneria a sprijinit nationalismul popoarelor tocmai pt a distruge imperiile multinationale care subjugau diverse popoare???

  • Masoneria s-a folosit de sentimenul nationalist, atunci cand aceasta a fost in folosul ei. Decat sa i se opuna, a preferat sa-i inglobeze pe unii dintre cei mai valorosi romani, desi nu a avut succes cu toti.

   Biserica Ortodoxa a procedat corect, masonii nu numai nu sunt sfintiti, ci sunt caterisiti, pana la renuntarea publica la masonerie. Pentru sfinti masoni, adreseaza-te fratilor tai catolici.

   Romania cum a avem astazi, a fost creata de catre Mihai Viteazul si cu mult inaintea lui, de dacii si tracii care o locuiau, inaintasii nostri, desi nu o numeau asa. Masonii doar au dibuit faptul ca reintregirea tarii ar fi avut oricum loc si au arestat miscarea, catolicizand-o, astfel incat tot neavizatul sa poata spune azi ca „masonii au facut Romania”. Nah! Romania e ortodoxa, oricat nu le-ar place lor asta.

   De ce nu mai e masoneria nationalista? Nu a fost niciodata, cu adevarat. Acum doar si-a dat arama pe fata, sprijinind homosexualitatea si dizolvarea tarilor, atat in UE, cat si in America. Acum si-au facut birou special pe langa Vatican, cica sa tina in frau tendintele conservatoare ale acestuia, desi in ascuns, cu totii se re-intalnesc in aceleasi orgii homosexuale.

   • mihai viteazul nu a fost sanctificat de BOR tocmai din acelasi motiv ca ar fi fost mason si catolic(el a facut parte din Liga Sfanta condusa de imparatul austriac Rudolph II)desi la manastirea greceaca simonos petras apare in icoana ca sfant-o icoana la care nu are acces publicul
    daca ortodoxia e atat de nationalista de ce nu dai exemple concrete din istorie?
    pana una alta atat catolicii cat si masonii au pus umarul la formarea acestei tari,nu stiu din ce motiv si nici nu ma intereseaza atata vreme cat eu nu am fost obligat la scoala sa invat ungureste sau ruseste(precum prietenii mei basarabeni) sau sarbeste(precum romanii timoceni)
    ca mare iubitor si cititor de istorie chiar as fi curios sa-mi dai niste exemple concrete din istorie in care personalitati ortodoxe si-au afirmat nationalismul

    • Dragii mei, trebuie sa plec, nu face cineva pustiu de bine sa posteze minunea aghiazmei ortodoxe, savarsita la cererea lui Mihai Viteazul ? Auzi colea, Mihai Viteazul catolic, hi, hi… E sfant ortodox inca ne-canonizat, dar oricum sfant!

     • e cel mai mare sfant al neamului romanesc alaturi de Horea,Avram Iancu,Inocentiu-Micu,Iancu de Hunedoara,Stefan cel Mare Ionita Caloian

     • Eufrosin, eu ti-am zis sa-l interzici pe szepty asta ca el are rolul de a distrage atentia de la subiect. Faci cum vrei dar lepadatura asta e foarte alunecoasa.

    • … Constantin Brâncoveanu, Mihai Eminescu, Corneliu Zelea Codreanu, Constantin Brâncuși, Mircea Eliade, Emil Cioran, Petre Țuțea…

     • astea sa inteleg ca sunt personalitati care si-au afirmat nationalismul?
      Brancoveanu a fost sfant si asta nu i-o poate renega nimeni…dar de ce a fost nationalist?
      Corneliu Zelea Codreanu banuiesc ca trebuie sa fie eretic de vreme ce i-a trimis pe Mota si Marin sa lupte si sa moara pt fratii catolici din spania,nu-i asa?da Capitanul a fost un mare nationalist care a ancorat mistica romaneasca rasariteana in felul activ de a se manifesta al apusenilor…ei au fost cruciatii romaniei rastigniti de rusi prin toate inchisorile bolsevice
      Mircea Eliade?mare roman…dar de ce-l injura biserica ortodoxa si-l face intemeietor al miscarii new-age?
      discutia poate continua…dar cu argumente
      hai latra lupule sa te vaz daca chiar esti mot

     • majoritatea din cei enumerati au fost masoni

  • Unirea principatelor a dus la crearea statului national, se stie. Scopul? Distrugerea imperiilor, in vederea crearii unui viitor guvern mondial. Cum vrei sa faci un guvern mondial daca exista un imperiu tarist, britanic sau austro-ungar? Asta a fost unul din scopurile revolutiei de la 1848, cand au existat framantari in toata Europa, nu numai la noi. Nu stiu daca masonii nostri erau constienti de asta sau nu, dar ma gandesc totusi, ca si-au imaginat si singuri ca nu ar fi putut face ceva fara sprijin din afara. Ce insemnatate aveau cateva mici principate romane, fata de marile imperii?

   • daca nu erau masonii romanii si catolicii scolii ardelene tu azi erai galina si te rugai in biserica in sfanta si soborniceasca limba rusa si spuneai gospodi pomilui pt binecredinciosul popor slav moldovean

   • alina hai sa facem analiza pe text ca la scoala la gramatica
    deci unirea principatelor adica formarea Romaniei avea scopul formarii unui viitor guvern mondial????
    deci….formarea romaniei avea scopul formarii unui viitor guvern mondial…cat de nemernici si anticristi sunt romanii nu?dar tu nu esti pt ca probabil chiar esti galina

    Cum vrei sa faci un guvern mondial daca exista un imperiu tarist, britanic sau austro-ungar?
    adica ce bune erau imperiile astea ca ne protejau de viitorul guvern mondial,nu?
    ce buni erau ungurii care omorau 40000 de romani la 1848 ca sa ne protejeje de viitorul guvern mondial…
    ce buni erau turcii care omorau si jefuiau in tara romaneasca iar rusii ii exterminau pe moldoveni ca sa ne protejeje de viitorul guvern mondial…
    impecabila logica tovarasa galina…hala sa-ti fie

    • In primul rand…Alexandru Ioan Cuza a murit in exil pentru ca a dat foc lojei…el doar s-a folosit de masonerie.
     Apoi..toate tampeniile pe care le debitezi aici stau undeva in cartile tale de indoctrinare istorica oficiala.
     Scopul masoneriei a fost clar ca si al razboaielor mondiale..S-a urmarit distrugerea imperiilor, apoi s-a urmarit reasezarea europei si a zonelor de influenta. Comunismul si el si-a avut scopul sau si a fost sustinut de masonerie chiar daca pe fata comunismul a fost vadit impotriva „zidarilor” scotandu-i inafara legii.
     Si revenind cu catolicii tai…contacteaza-l te rog pe papa si intreaba-l de ce au catolicii 100 de „misionari-spatiali” inca din 1975 gata sa plece in spatiu?..de ce un cardinal a fost trimis special la o intalnire G8 si a subliniat faptul ca daca nu se gaseste o noua ordine de organizare a lumii exista pericolul ca in cativa ani sa se porneasca niste revolte sociale imposibil de oprit..si nu mai are rost sa intru in detalii cu biblioteca vaticanului, toate institutele de cercetare „oculte” ale vaticanului, dispozitivele de calatorit in timp (chiar daca ti se pare SF) si cate si mai cate..poate aterizand si prin tarmul sectantilor care tot din catolici sunt vomitati. Asa ca dragule…te rog revizuieste-ti atitudinea,comportamentul si cunostinetele apoi te mai asteptam pe meleagurile noastre.

     • Bine zis, scurt si la obiect.

     • „Dumnezeu vrea imperii conduse de rase superioare care sa le subjuge pe altele si sa le transforme in rase inferioare?”

      ––––––––

      Nu szeptty, asa procedeaza aia pe care-i numesti tu „boboru’ ales”. Nu degeaba ne numesc pe noi „goyim”. Ce-i gresit cu tine bre’ de nu pricepi chestiunile simple ? Eufrosin

    • Draguta, nu-ti mai pune difuzor la prostie ca ne asurzesti pe toti.

 5. La televiziuni se face terapie SATANICA in grup – stiu ei cine este DUMNEZEU ? stiu ce putere are ? incepeti si va pregatiti copiii , televiziunile , politicienii si MAFIA din BOR nu-i vor SALVA de TEROARE si UMILINTA !!!

 6. bree,nu va mai uitati la televizor!!! si gata.

 7. Datorita deficitul de imagina externa a Romaniei nici un fel de campanie nu poate fi eficientea daca este difuzata pe baza de spoturi pe suporturi media sau la targuri internationale de turism si in campanie outdoor deoarece orice specialist in Branding si comunicare stie foarte bine ca atunci cand o perceptie negativa si care pune in pericol viata unor oameni este asa de bine consolidata nici o informatie indiferent de cit de bine este ilustrata si pusa pe un suport media nu va reusi sa invinga o astfel de perceptie si tocmai de aceea in astfel de situatie modul de a promova turismul este cu totul alta http://www.partyboom.net

 8. IN MANUALE DE BRANDING DE NATIUNE SI MARKETING AL TURISMULUI

  Scrie negru pe alb ca atunci cand o perceptie negativa este asa de consolidata cum este cea in care Romania este considerate o tara de hoti si criminali ,modul de lucru pentru a atrage turisti si investori este cu totul alta decit ceea ce Ministerul Turismului se gandeste sa puna in practica .Daca se doreste sa faca ce trebuie ,prima intrebare pleaca de la urmatoarea In conditia in care Romania este catalogata ca find o tara de hoti si criminali ce categorie de turisti ar fi tentati sa risca sa petreaca vacanta lor intr-o asemenea tara si in ce conditii Specialisti care colaboreaza site-ul nostru de consultanta http://www.partyboom.net au prezentat o modalitate de actiune ,strategie de buzmarketingului si tot ce trebuie sa stim ca sa putem atrage turisti si investitori invingand o astfel de perceptie

 9. 😀 … 😀 😀 rofl

 10. 1.@eufrosin
  De ce este laudabil faptul ca esti umar la umar cu masonul Nastase „patru case”? Meritele importante vin din ceea ce te deosebeste de acest ins viclean si unsuros, adica alunecator.
  2. Cred ca este timpul sa fie explicata natura si originea societatilor secrete de tip masonic caci se perpetueaza confuzii care conduc spre ideea ca gastile acestea satanice au si oarece merite socio-istorice.
  3.Nu bagati toata suflarea catolica in aceiasi oala!
  Aproape ca m-am saturat de cand explic faptul ca insisi catolicii considera ca scaunul papal este gol prin acceptarea masonilor , dupa excomunicarea acestora de catre Papa Clement.
  Nu il uitati nici pe Papa Leon al XIIlea care in 1884 a afirmat ca necuratul va incerca Biserca lui Iisus Hristos, va lua in stapanire capii acesteia pentru 100 de ani. Din 1984 se considera ca Biserica a pierdut lupta si ca omenirea se indreapta spre Sfarsit. Biserica nu s-a ridicat la inaltimea lui Iov. Papa Leon a initiat slujbe de exorcizare si Rugaciunea catre Sfantul Arhanghel Mihail de ajutor in lupta crestinilor impotriva vrajmasului.
  Cititi aceasta Rugaciune. Da senzatia de a fi conceputa in zilele noastre.
  4.E ingrijorator ce se intampla cu apologeticum. In acelasi articol, citand (trebuie sa recitesc textul) din fratii Karamazov, indeamna indirect spre o atitudine apreciativa fata de masoni si critica fata de catolici.Poate e oboseala de vina…In tot cazul lectorii par nauci si zic, bravo, fara se se gandeasca.
  5.Va rog, nu sariti sa spuneti ca sunt catolic. Va faceti pacate.

  • Sigur este oboseala de vina, caci nu m-am laudat ca as fi „umar la umar” cu personajul, ci ca blogurile noastre se bat pentru acelas loc. Totusi, el a fost prim-ministru, iar eu inca nici hingher n-am fost ales sa fiu.

   Stiu despre catolicii conservatori, au si propriul lor Papa, era un american pe cand mai traiam eu acolo. Am cunoscut unii dintre ei care in final, au facut pasul cel bun, devenind ortodocsi. E mult prea multa apostazie in biserica Vaticanului pentru ca orice crestin serios sa mai ramana in ea.

 11. Nu stiu cine de la cine a copiat,nu e treaba mea dar si aici e acelasi articol,dar cu foto,si ca data apare 2008.Iti dau „legatura” : http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=5472 .As avea nevoie de casuta ta (Dv ) de mail.Am in pregatire un material despre Rosia Montana.Cu multumiri anticipate.

 12. ASA SA NE RASPLATEASCA DOMNUL DUMNEZEU DUPA CUM II SLUJIM FIECARE. AMIN! AMIN! AMIN!

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: