„Gura de rai” din Bucegi – motivul prezenţei militarilor străini ?


Se pare că Munţii Bucegiului ascund lucruri extraordinare, cunoscute numai serviciilor secrete şi celor pentru care acestea lucrează (vom fi noi aceia ?). În Ce altceva mai fac israelienii în munţii noştri? am auzit de „gura de rai” din Bucegi şi am atins în treacăt efectele ei benefice asupra organismului uman. S-o facem mai pe îndelete acum:

In muntii Bucegi exista o zona de un kilometru patrat in care organismul nu oboseste, iar functiile fizico-chimice se revigoreaza brusc .Specialistii spun ca avem de-a face cu legendarul loc dintre cer si pamant.


In 1999, un institut de cercetari particular din Bucuresti, angajat de o firma straina pentru a studia subteranul unei zone din Bucegi, a gasit ceva care poate fi asimilat cu legendara „Gura de Rai”. E vorba despre o panta cu o suprafata de aproximativ un kilometru patrat, unde se manifesta o anomalie magnetica atipica, dupa cum o definesc specialistii, zona care are efecte benefice uluitoare asupra organismului uman. Este, foarte probabil, cea mai ciudata descoperire facuta vreodata in Romania.

In traditia populara romaneasca, Gura de Rai este un mediu intre cer si pamant cu un caracter sacru, un drum spre Rai, un loc benefic. Ca pozitionare geografica, Gura de Rai este situata pe un picior de munte si se deschide intr-o pajiste inalta sau un gol de munte. Conform „Mitologiei Romane”, cartea lui Romulus Vulcanescu, Gura de Rai este sinonima cu „plaiul”, iar autorul considera ca acestor zone mirifice li se releva caracterul sacru si prin titulatura mitropolitilor romani, denumiti „exarhi ai plaiurilor”. Romulus Vulcanescu subliniaza ca in zona Gurilor de Rai s-au incuibat cu timpul Nedeiele, sarbatori populare si institutii complexe etnoculturale satesti cu implicatii mitologice.

Sabina Ispas, cercetator la Institutul de Etnografie si Folclor, considera ca termenul de „Gura de Rai” exprima o realitate simbolica a sacrului si una metaforica, in poezia populara, ca imagine artistica a atingerii armoniei absolute. Cu alte cuvinte este vorba doar despre o traditie populara, fara o baza in realitatea concreta, palpabila.

Locul in care organismul nu oboseste

Acestor date li s-a adaugat insa si o imagine fizica, concreta, a unei „Guri de Rai”, un loc cu o suprafata de aproximativ un kilometru patrat, care are efecte terapeutice exceptionale asupra organismului uman. In 1999, Institutul particular de cercetare „Terra” a fost angajat de o firma romano-franceza sa studieze o zona din Bucegi, situata in apropierea Pesterii Ialomicioara. Societatea era interesata de stabilirea detaliilor din subsolul acestei zone si a oportunitatii de a construi un complex hotelier. La studiu au participat specialisti din mai multe domenii, in special fizicieni si geofizicieni. Cercetarile s-au facut cu aparatura de geodetectie.

Dupa mai multe zile de urcat si coborat pe acele coclauri pentru sondaje, geofizicianul Dumitru Stanica, unul dintre membrii echipei, a descoperit ceva senzational in preajma varfului Doamnei: ajuns intr-un anume loc, i-a disparut oboseala. „Ne-am speriat cand ne-a strigat alertat, nu stiam ce s-a intamplat. Evident ca am privit cu neincredere fenomenul, la inceput. In timp insa am constatat, pe propria noastra piele, ca el este real. Abia apoi am demarat investigatiile asupra acestui loc”, spune Vasile Rudan, coordonatorul echipei.

Primul stadiu al investigatiilor a constat in verificarea tuturor versantilor din zona. „Am constatat ca oricat ai urca, oricat de obosit ai fi dupa mers, in momentul in care ai ajuns in zona respectiva dispare oboseala, lucru care nu se manifesta pe alti versanti. Este vorba de o revigorare a functiilor fizico-chimice cu o rapiditate iesita din comun”, declara Dumitru Stanica.

O anomalie geomagnetica atipica

A doua faza a constat in testarea medicala. A fost adus un medic, care a verificat tensiunea fiecarui subiect care urca panta cu „ciudatenii”. Testele medicale au fost reluate si pe o alta culme din apropiere, cu o inaltime aproximativ similara. Rezultatele au condus catre o singura concluzie: in zona cu pricina, exclusiv, se intampla ceva deosebit. Nu numai ca ritmul cardiac isi revine uluitor de repede, desi urcusul se face pe o panta abrupta, dar oamenii in varsta care au fost supusi testelor au declarat o stare de bine general cand stau in acel loc.

S-a trecut apoi la testarea zonei prin magnetometrie diferentiala, respectiv radiografierea subsolului cu aparate de tip Partington, care pot masura, printre altele, magnetismul Pamantului. Asa a fost depistata o anomalie magnetica atipica, pe o suprafata de aproximativ un kilometru patrat. „Anomaliile geomagnetice cunoscute de specialistii din domeniu apar in rupturile de falii, in reflexii ale scoartei terestre sau in alte asemenea fenomene geologice care se inregistreaza intr-o forma atipica pe diagrame. Aici e vorba insa despre ceva necunoscut, un profil al diagramelor pe care nici profesorul Stanica, unul dintre cei mai buni geofizicieni de la noi, nu a stiut sa-l interpreteze. In acel moment am facut legatura cu alt gen de anomalii atipice, pe care le cercetam de mai mult timp si care se manifesta printr-o emisie de radiatii patogene, inca ramase cu o origine necunoscuta”, ne-a spus Vasile Rudan.

De la coltii dragonului la retelele malefice Hartmann

Problema zonelor geopatogene – sau a anomaliilor magnetice atipice malefice – a fost ridicata de Institutul „Terra” cu mai multi ani in urma. Un nod geopatogen inseamna un loc in care se manifesta fenomene de natura necunoscuta care sunt ostile vietii.

Trebuie mentionat insa ca existenta acestor zone „rele” este cunoscuta de societatea omeneasca de foarte mult timp.

In China antica, spre exemplu, nimeni nu avea voie sa construiasca o locuinta pana ce zona nu era testata de specialistii imperiali, oameni inzestrati cu capacitati paranormale, pentru a vedea daca subsolul are sau nu are „coltii dragonului”. Daca acesti „colti” subpamanteni erau detectati de functionarii imperiali, locul respectiv era etichetat malefic, pe el nu se putea construi nici o casa.

Pornind de la aceeasi idee, in perioada interbelica, o serie de experiente dintr-un orasel din Elvetia au condus la teoria „Retelelor Hartmann”. Doctorul Ernst Hartmann a observat ca soarecii aflati intr-o anumita incapere stateau grupati dupa directia liniilor si nodurilor unei retele invizibile. Aceiasi soareci se comportau insa normal intr-o incapere diferita. Acest tip de reactie al animalelor i-a dat de gandit si astfel a inceput sa studieze fenomenul si sa traga concluzii interesante. Conform teoriei Hartmann, interiorul scoartei terestre ascunde retele longitudinale si latitudinale malefice. Fenomenul se manifesta insa ca atare doar in nodurile de la intretaierea acestor retele.

Armata este interesata de subiect

„Descoperirea absolut intamplatoare a zonei benefice din Bucegi, „Gura de Rai” in traditie populara, vine sa rotunjeasca ceea ce stiam pana acum despre anomaliile magnetice atipice. In primul rand ne intareste ideea ca nimic din ceea ce avem lasat ca memorie colectiva prin folclor nu este gratuit, are cel putin un sambure de adevar”, declara Vasile Rudan.

„Ceea ce am gasit noi in Bucegi are o dispozitie geografica identica cu cea descrisa in folclor. In al doilea rand, stim acum ce si cum sa cautam. Pe diagrame, harti ale subsolului, profilele micromagnetice ale zonelor malefice, despre care avem mai multe date, sunt ascutite, pe cand cele ale zonei benefice sunt liniare, aproape drepte. Timp de mai multi ani am fost ocupati cu alte proiecte de cercetare si am suspendat investigatiile din Bucegi, dar intentionam sa reluam cercetarile si sa facem chiar o demonstratie publica. Apoi vom largi zona investigatiilor, deoarece avem semnale ca asemenea locuri deosebite se mai gasesc, cel putin in zona Masivului Retezat. Interesant este faptul ca din informatiile de pana acum rezulta ca fiecarei zone malefice trebuie sa ii corespunda, undeva in apropiere, o zona benefica, la o distanta de cel mult cateva sute de metri. Deocamdata nu vom divulga locatia exacta”, spune Rudan.

Acesta mai sustine ca, pe tema cercetarii anomaliilor magnetice atipice din Romania, bune sau rele, urmeaza sa apara o carte si ca Ministerul Apararii se arata foarte interesat de acest domeniu.

Cercetatorii de la Institutul „Terra” spera sa se realizeze, cu concursul Armatei, o harta a Romaniei care sa puna in evidenta aceste zone iesite din comun.

Sursa ScienceLine.ro – mai 2007

Ce mai comenteaza lumea, gasit in Romania Libera:

10. Tribunalul din Bucegi…
Eu cred ca in norul acela, s-a intamplat altceva. S-a instituit rapid un Tribunal al Domnului, unde, exact ca in Tribunalele Masonice ale evreilor, acuzatul este condamnat la moarte in lipsa, chiar daca este nevinovat. ( Dumnezeu nu-i pedepseste pe cei nevinovati, oricat de greu ne vine noua uneori sa intelegem asta – nb )

Deci, in concluzie, a fost o lectie data masonilor evrei. A diferit doar modul de ducere la indeplinire a sentintei. In timp ce Tribunalele Masonice prefera executiile mascate in accidente, erori medicale, sinucideri, etc, Dumnezeu i-a trimis direct in acel nor binecuvantat. Simplu si eficient.

UPDATE: lucrurile incep sa se lege, vedeti ce am aflat: Lucruri extrem de ciudate despre prezenţa israelienilor în Bucegi

115 răspunsuri

 1. poate vor sa faca o tabara Mossad de refacere.
  aloo, Israelul!!!
  vinatorii de antisemiti, sa ia aminte!
  inchizitia voastra ticaloasa nu ma va face sa tac!
  voi discrimininati pe toti neevreii prin oribilul cuvint „goim”
  asa ca va sintem datori cu un invers „jidani spurcati”!
  si hotzi si criminali! ati saracit Moldova care nici astazi nu si-a revenit dupa jaful vostru si eu sa nu am dreptul la cuvint? sinteti criminalii cei mai abjecti ai lumii si vreti sa nu fiti criticati? sa nu indraznim sa vorbim? javrelor care ati organizat holocaustul pentru ca pe veci sa ne faceti sa tacem!

 2. Zamolxe nu a vrut sa fie deranjat ,le-a aratat intrusilor ce vor pati in viitorul apropiat toti cei care vor veni cu ganduri necurate in DACIA FELIX. Romani va rog sa va ganditi ce mare pacaleala ne-au tras o data cu intrarea in UE si NATO, ce am avut de castigat,doar am pierdut ,o economie ,agricultura la pamant ,industria este ca si inexistenta ,bogatiile solului si subsolului date pe nimica unor baieti isteti,invatamantul pentru un popor de analfabeti,femeile noastre frumoase curve la Paris ,Roma ,Berlin ,Viena ,Madrid,Istambul,barbatii buni de munca pentru recladit o tara salahori prin tarile bogate ale Europei,ce bine ne mai este ?!

  • femeile voastre superbe sunt curve oriunde. Si in Israel frumusetile voastre au marit rata curvaritului. Au venit sa ingrijeasca batrani dar de fapt ingrijeau contra cost barbzati Asa ca nu va mai plangeti. Curve erau si in timpul lui ceausescu. Si din rastimpuri daca erai in strainatate si spuneai ca esti roman ti se raspundea ca esti hot. Nu va mai lamentati. Caractyeristic marelui popor roman, nu sunteti in stare sa va asumati responsabilitatea propriului esec si cautati alti vinovati.

   • pedeapsa va fi crunta tanti impotent! get ready for the real one!

   • mai bine curve decat cracanate si urate evreice. 🙂

   • „Tanti” ai auzit de ADN ? Pana sa reusiti voi sa ne modificati ADN-ul cu HAARP, o sa crapati voi ! Daca stii istorie, numara la cate imperii le-am mancat coliva? DE mii de ani se fura pe aceste mealeaguri, si tot mai este! Voi v-ati facut tara in Palestina decimind, in conformitate cu Vechiul Testament,sute de mii de oameni. V-ati creat S.U.A, decimand alte milioane de oameni, ca sa va duceti planul la indeplinire. Ati creat crize financiare si razboaie ca sa va imbogatiti, dar nu v-ati „strans bogatii in cer „!!! => cred ca curvele noastre „palesc” in fata atrocitatilor VOASTRE !Mai gandeste-te cate milioane de romani sunt plecati si nu puteti sa-i controlati si sa le modificati vibratia, pt. ca multi nu sunt inregistrati. Ai auzit de dictonul ” cine seamana vant, culege furtuna”?
    Va credeti zei si veti primi ce meritati, adica veti ramane in 3D sa va haliti intre voi si sa invatati sa fiti OAMENI !

   • Voi ne faceti pe noi curve si hoti, dar voi ce sunteti? Va plangeti ca au murit atatia gazati, dar supravietuitori sunteti tot atatia! Atunci noi ce sa credem? Ca sunteti voi hoti cum ati fost de la bun inceput acum a ati devenit si curve ca va plangeti fara rost? Prosti sunt aia ce va accepta prin tara lor.

   • esti pe ciclu cumva,mai tanti?atentie ca ti s-a urcat la kaputz.

 3. foarte bun materialul. însă…
  – armata română are ordin de la cea americacană (şi, implicit, cea cazară) să nu permită nimănui accesul în zonă. mai mult, publicarea unei hărţi, aşa cum se spune în material, al acestor zone a fost interzisă de aceleaşi armate (şi guverne).
  – se ştie de mult mai mult timp despre aceste reţele intraterestre din ţara noastră. (despre firma româno-franceză am citit ceva în acea perioadă, nu îmi mai aduc aminte ce, însă, ca întotdeauna, e ceva cusut cu aţă albă). şi, da, fiecărei zone benefice (sau maleffice) îi corespunde una malefică (sau benefică). era însă o teorie interesantă despre motivul pentru care există această aşezare, malefic-benefic. cât despre malefic, în aceeaşi teorie, era prezentat şi ceea ce însemna de fapt malefic în acest context.

  • La punctul 1 perfect de-acord, nu am mai facut precizarile, pentru ca am asumat corect ca cititorii vor intelege.
   La p-ctul 2, nu cunosc, asa ca nu ma exprim. As vrea sa simt personal daca chiar e ceva benefic acolo. Oare niste harti topografice ale Bucegilor nu se gasesc? Pe ele s-ar putea face anotarile respective, cu concursul localnicilor.

   • nu toată lumea cunoaşte aceste, să le zicem dedesubturi. au apărut în unele cărţi acum vreo 10 ani. cine le-a citit ştie, cine nu… cât despre frma respectivă, au apărut unele informaţii prin presa scrisă şi cea de internet. nu mai ştiu exact în ce articol, etc.
    mi-este foarte greu să cred că vei ajunge în zona respectivă. din ceea ce ştiu eu, zona este păzită zi şi noapte de trupe.
    şi nu este singurul loc din Dacia care este „cercetat“ de veneticii lumii. ai noştri şi-au luat mălaiul, ca de fiecare dată, şi nu deschid pliscul nici să-i pici cu ceară.

    • zona este pazita zi si noapte de trupe de ciobani si numeroase turme de oi,poate ca vrei sa zici,domnule razvratit ca altfel nu cred ca poti sa iti argumentezi ratacirile

     • dacă prin rătăcirile mele am să ajung şi acolo şi voi vedea acele turme de oi păzite de ciobani (nevorbind metaforic…) şi am să mai apuc să mă întorc (tu ştii unde), am să te anunţ.
      până atunci numai bine

     • dragul meu prieten razvratit,voiam doar sa intelegi ca nu e bine sa raspandim(chiar si pe forumuri)informatii spectaculoase si posibil false,adunate de prin carti si reviste,dar neverificate in realitate.pt ca astfel nu facem decat sa ne aliniem pe una din cele mai periculoase directii(dezinformare,intoxicare) pe care se manifesta aprigul razboi nemilitarizat din prezent.

     • e, mă bucur că am un prieten nou…
      trecând peste această bucurie, sunt perfect de acord cu opinia ta. iar dacă ai fi citit ceea ce am scris, vedeai clar că am scris că eu aşa ştiu. asta nu ţine loc de adevăr indubitabil. oricine este liber să se ducă acolo şi să arate că nu ştiam bine.
      poate într-o zi am să mă duc chiar eu, pent că sunt şi eu un Toma necredinciosul…

 4. TUNURILE , BOMBELE , MACELUL si COPIII – stai sa vezi COPIII tradatorilor cum il vor vedea pe SATAN langa ei … deja ce se intampla este mai rau ca in filmele de groaza …

 5. Muntii nostri ascund un SECRET INTUNECAT! Evreii isi cauta aici CREATORII! Cei care citesc despre NIBIRU stiu cine sunt acestia sau mai bine zis ce sunt. O oarte din ei si secretele lor sunt ingropati in muntii nostri – in urma unei revolte urmata de un razboi nimicitor purtat de stramosii nostri cu zeci de mii de ani in urma. Supravietuitorii i-au creat pe jidani drept ADMINISTRATORI ai NOULUI DOMINION iar in genele lor au pus rautatea si capacitatea de ghesheftari. EI TRAIESC PRINTRE NOI! THEY LIVE! Ei traiesc si noi….DORMIM!

 6. Ma iertati….purtat! Razboiul a fost de ELIBERARE si atunci i-am ingropat in tarana pe cei care se credeau stapanii lumii. Suna cam SF dar este adevarat!

 7. …imi vine in minte o fantastica descoperire datata prin anii 2002-2003 si tinuta ,,classified” sub presiunea terbila a SUA , asa cum e ea descrisa in ,,Viitor cu cap de mort” de Radu Cinamar (un pseudonim fireste)… Recitind paginile acelea lucrurile se ,,imbuca” tare interesant…suntem straini in propria tara iar altii forfotesc nestingheriti de parca ar fi la ei acasa…estimp noi suntem mintiti, jefuiti, narcotizati, dusi cu zaharelul :-((…

 8. Stire tare de tot la OTV in emisunea lui Tudor Barbu

 9. Daca imi dai o adresa de EMAIL….s-a facut! A aparut filmul Illuminatti 4 – Brotherhood of the Beast! Nu uita sa-l vezi! Citeste cartile lui Zecharia Sitchin si o sa gasesti destule legaturi cu subiectul. Din pacate dupa razboi omenirea s-a reintors in preistorie. Mai ai de citit …Enoh daca nu l-ai citit pana acum si ar fi o lucrare ULTRASECRETA pe care n-au citit-o decat trei initiati ai celui de-al treilea Reich in care sunt scrise lucrurile astea si pe care n-o s-o gasesti deloc. Daca citesti despre uriasii de pa la „noi” -schelete, si faci legatura cu Enoch o sa ai…..surprize! Semneaza acelasi prieten de odinioara ……care si-a schimbat „nick-ul” dar o sa-l gasesti dupa adresa de mail. Vezi si filmul They Live ca o sa-ti placa! scrie-mi pe mail. Salve si tine sus stacheta!

 10. Si inca ceva….n-o sa-ti stric placerea sa descoperi misterul si secretul istoriei interzise si adevarate a omenirii. Ar insemna sa te cred prost si nu mi-as putea ierta asta. Daca cineva iti dezvaluie totul la inceput ….nu are nici un farmec. Istoria oficiala sufera de pacatul ca este ……oficiala! Adevarul sta intotdeauna in fata noastra iar omul se impiedica de adevar dar….se ridica repede! Ce pacat ca a disparut Ziua! Da nu-i nimic, ai mai ramas tu, Bataiosu si Ion Coja!

 11. Ciudat la „antiignorantu”, ca parca l-am vazut comentand si pe el pe mzdr -adica la adevarata miscare de rezistenta nu aia a lu Tuca si compania care au furat ideia. Numa miscare de rezistenta nu-i aia a ziaristilor lu peste. Poate mai este un ANTIIGNORANTU?

 12. Cred ca in Muntii Bucegi in acele locuri inaccesibile,israelienii au identificat o cavitate naturala subterana,imensa,pe care ei au transformat-o intr-un adapost antiatomic pentru VIP-urile din esalonul intai.
  Accesul in zona se face numai cu elicopterul,intrarea in cavitate fiind mascata ingenios de armata.

  • deja ma umfla rasul cand mi-i imaginez pe boc,pe eba sau pe cotabita coborand pe franghie in adancul muntelui si asteptand cuminti pe un bolovan sa treaca urgia

   • stai liniştit, nu se referea la persoanele importante din ţara noastră, genul celor pe care le-ai amintit, pentr simplul motiv că nu există aşa ceva. ăştia sunt doar păpuşi gonflabile pentru cazari.
    este vorba despre persoanele importante din Cazaria, restul, ducă-se pe pustie, din partea lor…

 13. Hiperboreeanul, ce incepe prost se termina prost–> daca ai inceput prost cu’nibiru’ ai terminat cu razboaie nimicitoare de acu ‘jde mii de ani (?). Care istorie adevarata maculatura scrisa de securistii oculti radu cinamar, pavel corut gen? cel de’al treilea reich nu a avut „initiati”. poate initiati in demonism vrei sa zici. Daca scrii si de shamballa esti pe trend

 14. „Gura de rai….”
  O fi si asta un motiv dar se pare ca nu le prieste…

 15. initiati in ce?

 16. am cotrobait prin hatisurile netului si m-am „illuminat”(lol)
  Zecharia Sitchin creatorul mitologiei new-age anunnaki, nefilim si alte dracisme. Categoria slugi care pregatesc mentalul masselor ptr acceptarea uraciunii pustiirii.

 17. Este imperativ necesar ca la viitoarele alegeri sa votam numai nationalisti, fie si de proasta factura..Cu cat mai multi, cu atat mai bine.

 18. „Pe-un picior de plai
  Pe-o gura de rai”
  Parca asa sunt si versurile din Miorita.

  Oricum mi se pare foarte suspect in primul rand „antrenamentul soldatilor” israeleni, apoi numarul mare (80 parca) de salvatori, soldati, doctori, trimisi de armata israeliana dupa accident. Pentru recuperarea cadavrelor si identificarea lor nu cred ca aveau nevoie de un numar asa de mare, mai ales ca ar fi primit ajutor si de la autoritatile romane. Apoi „tabara de copii” evrei iarasi mi se pare suspecta acolo. Cred ca Armata si SRI-ular trebui sa faca ceva anchete amanuntite, ma refer la acei ofiteri romani care mai au coloana vetebrala si o urma de patriotism.
  Doamne ajuta.

  • Haiduc, tabăra nu e de copii evrei, sau pentru copii evrei (ca să păstrez denumirea dată de tine), ci este o tabără evreiască pentru copii. Nu ştiu de ce, dar sunt sigur că majoritatea copiilor sunt români…

   • razvratit, mi se pare mie sau incerci sa iei apararea evreilor?Daca esti asa sigur ca majoritatea copiilor sunt romani vino cu amanunte, pana atunci iti dau eu ceva amanunte:

    „Elicopterul israelian s-a prăbuşit, luni, în Bucegi, în apropierea unei tabere de vară, în care se aflau 65 de copii, în cadrul American Jewish Joint Distribution Comittee (JDC), relatează miercuri Jerusalem Post, citat de Realitatea TV.
    În tabără se predau (cursuri) de limbă şi tradiţii, cultură şi istorie evreieşti”, a mai declarat adjunctul directorului acesteia, adăugând că participanţii primesc, de asemenea, educaţie privind protecţia mediului şi toleranţa. „Vom organiza o activitate cu copii ceva mai mari, aici, pentru a le explica ce s-a întâmplat”, a mai spus acesta.

    Tabăra este organizată anual, pe timpul verii, pentru membri ai comunităţii evreieşti din România, care numnără aproximativ 10.000 de persoane, potrivit lui Orny. Peste 500 de persoane au petrecut până la o săptămână în această tabără de vară din munţi. Pot participa la activităţile taberei persoane cu vârsta cuprinsă între patru şi 84 de ani.”

    Sursa:
    http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/elicopterul-israelian-s-a-prabusit-la-15-km-de-o-tabara-de-copii-evreiasca-194944.html

    Dupa cum vezi tabara e doar pentru „copii” evrei de la 4 la 84 ani. Asta ar trebui sa-ti dea ceva de banuit.

    • ţi se pare.
     nu le-am luat apărarea niciodată, nu am de ce să o fac acum…

     in regula, nu citisem articolul din România Liberă, deci nu ştiam că e vorba DOAR desppre copiii comunităţii cazare (după cum vezi, nici măcar evrei nu îi numesc…) am crezut că este vorba de o altă tabără cazară de racolare.
     merci de informaţiile suplimentare.

  • Șeful SIE, Răzvan Ungureanu, este evreu, Haiducule!

  • au auvut tabara de artisti si la WTC pina sa le dea jos cele 3 turnuri, din care au lipsit toti evreii; s-au prajit numai restul de nationalitati

   • esti a doua persoana de la care aud d chestia asta cu lipsa jidanilor din wtc
    suspect d ciudat 😀
    prima informatie de genul acesta care a ajuns la mine a fost ca evreii care lucrau acolo au fost avertzati sa nu mearga in acea zi la locul d munca

 19. „Majoritate” acestora cu steagul isrelian in brate ? Mare minune daca pustii nu fac parte din pepiniera de parapsihologi a Israelului !

  • Ia uite ce am primit prin e-mail – Excelenta intuitia ta!

   „Ref tabara evreiasca – absolut neoficial si neverificabil in acte, dar mi s-a parut interesant ceea ce am auzit, suficient de interesant incat sa-ti scriu: un pic peste 40% dintre cei din tabara sunt parapsihopupu si destul de bine antrenati.Cei din elicopter erau toti „antrenati”.

   Accidentul are de a face cu structurile energetice „gardian” din zona. Cu alte cuvinte, baietii „si-au luat-o” pentru ca au vrut sa-si bage nasul in ceva ce nu-i pentru ei. Asa s-a intamplat si la Mangalia, cand cu vizita americanilor. „

  • Adica de indraciti, sarmanii!

 20. @kosk – si organizatia Thule ce a fost? Treaba asta care o sciu eu nu are treba cu New Age, doar va provoca sa cititi cate ceva. Totusi nimeni nu s-a intrebat daca jidanii platesc ceva pentru ca se antreneaza in Romania, poate CSAT-ului sau lui Basescu? Daca da atunci la cat se ridica suma si in ce buzunare se scurge? As crede ca nu platesc nimic ci vin aici ca stapani ca doar Shimon Peres a cumparat Romania, Polonia samd. Shefili nostru cel mare ii primeste probabil numai ca sa fie bagat in seama si sa fie primit de Barack Olaba ori din prea mult pupintuhasism!

  • ba chiar se spune într-unul dintre articole că, CICĂ, cazarii ar plăti ceva pentru faptul că se antrenează la noi. cui? fiecare să îşi folosească imaginaţia, pentru că nu vom ştii prea curând adevărul.

   cât despre Thule şi alţii, nu are rost să arunci orzul pe gâşte. nu vor citi nimic şi chiar dacă printr-o minune ar face-o, nu ar rămâne cu nimic în cap…

 21. al 3-lea RAZBOI MONDIAL este inceput din anii 80 , studiati stirile externe din anii 80-90 si vetiavea multe RASPUNSURI la intrebarile voastre despre GENOCIDUL din EUROPA si in special ROMANIA !!!

 22. SUFLETELE MORTILOR
  prin peretii VILELOR de LUX se „VEDE” cum CURGE SANGE omenesc . COPIII mai SPECIALI vad asa ceva si simt TIRANIA si LANTURILE puse pe SUFLETELE VANDUTE . In rest , va dati seama ce poate URMA , TEROARE si GROAZA in IADUL PE PAMANT !

 23. În invocaţia mioritică : „Pe-un picior de plai, /Pe-o gură de rai”, este prezent un vechi arhetip cultural de natură matematică. Ideea ‚spaţiului mioritic’, în expunerea filosofului Lucian Blaga, incorporează şi ea vechiul arhetip matematic care în termeni moderni se cheamă “varietate cantoriană”.

 24. mrma SUBSCRIU! (editat – nb) jidanilor de pretutindeni!

 25. slava lui Dumnezeu!cum lucreaza El prin oameni…ma intrebam si ii intrebam pe cunoscutii mei prin retelele de socializare”ce cauta evreii in Bucegi?”chiar a 2a zi dupa accident si paradoxal nu a raspuns nimeni nimic.NIMENI…
  cand am citit msg acesta mi-a venit inima la loc de bucurie ca nu sunt singura interesata(??!!).

 26. Sunt mai multe locuri in tara unde se intampla astfel de fenomene.

  adipop@popservice.ro

  adi

 27. Sunt nevoit sa postez si aici pentru ca vad ca faceti varza din tot ce inseamna ceva cu adevarat de valoare.Ati reusit sa aduceti enigmatica Thule langa Bucegi.Pentru nestiutori,Hitler a fost un initiat;rasa ariana despre care vorbea este un concept al initiatilor,crucea de foc este un simbol al marilor initiati,rosul ,negrul si albul de asemenea.Nu-l credeti chiar asa prost cum il picteaza istoria aservita,lucrurile sunt mult mai comlexe decat credem.Evreii stiu de binefacerile acestui pamant dar nu-i nimeni vinovat ca noi vindem si pe mama pentru un rachiu sau ca ne alegem conducatori care sunt dupa chipul si asemanarea noastra cea mai hadoasa.Trebuie sa recunoastem ca suntem lenesi,lasi,hoti,betivi etc.Poporul roman a dat dovada de ceva bun numai sub bici,altfel ,nu!Istoria noastra este oglinda noastra.Nu avem nici un motiv de lauda in ea daca o luam la modul abrupt si nu romantat.Chiar plecarea in strainataturi la munca,dezbinarea noastra interna si in diaspora arata acest lucru.Bucegii si celalalte puncte energetice ale Romaniei nu apara decat un anumit tip de oameni,sa nu credeti ca toti avem aceleasi beneficii.Evreii probabil testeaza daca sunt compatibili cu locul.Au mai testat si altii.Dacia,pentru ca acesta este adevaratul nume si nu cel masonic de acuma al acestui pamant caruia i s-a incercat schimbarea energetica prin nume in urma calculelor cabalistice,se apara inclusiv de actualii ei locuitori.Noi nu meritam acest pamant binecuvantat deoarece l-am ponegrit si-l ponegrim tot timpul inclusiv prin adoptarea unui nume aberant -rom in aia.Eu va propun sa va ganditi fiecare ce ati facut bun pentru acest pamant si sa vedeti daca va va suporta sau nu.Nu mai dati vina pe altii,cautati vinovatii in propriile suflete si familii.Pace si minte!Mai ales minte ca o aduce si pe prima!Trismegistos mai valabil ca niciodata.

  • copile 🙂 nu e nimeni las , betiv si etc. …. asa au fost directionati sa faca de catre armate intregi de INGINERI PSI si asasini economici … teoria ta nu tine ….

  • galaxian, nu strica orzul pe gâşte…

   a, şi încă un sfat, Thule nu (mai) e chiar atât de enigmatică…

   în rest, cum zicei şi tu, pace şi minte!

  • Galaxian. De ce sunt unii „romani” asa de „ignoranti”. Dar cum sunt evreii pe care toata lumea ii uraste. Sau poate ei sunt frumosi si buni ca sunt poporul lui ‘D-zeu”???? Chiar asa!!!! In toata Biblia se povesteste cum au fost pedepsiti pentru rautatea si desfrinarea lor si ei tot au continuat. La noi cel putin nu a venit nici un „Moise” sa ne scoata din robie ( si ii admir pe romani pentru asta, am luptat singuri amaritule) nu a venit nici Isus sa ne invete toate alea, nu ne-a dat nimeni atita atentie si …am reusit! De cite ori citesc biblia ma minunez cit de necredinciosi au fost si D-zeu tot venea la ei si incerca sa-i intorca pe calea cea buna……Acum vine unul ca tine sa ne improste cu noroi, avem defecte ca si alti…. doar ca niciodata nu am fost la putere.Uite la India, si Egipt cine au fost si cine au ajuns…India cel putin incearca sa se ridice. Asa ca suntem destul de tari sa ne ridicam iarasi…. Mai termina cu improscarile

   • @Liliana, Nu stiu cum arata Egiptul si cand dar stiu ca am stat vreo 15 zile in Egipt si e minunat pt mine ca, TURIST. Ca localnic? E frustrant. 50$/luna o fi bine, o fi destul? Nu vreau sa spun ca daca bei apa lor te imbolnavesti, oricat de tare ai fi „la stomac”. E saracie, cu toate ca au autostrazi cum noi nu avem. In Egipt masina trebuie sa aiba doar frane bune si claxon, in rest, nu conteaza, nimeni nu are vreo lege. Va pot arata munti de gunoaie care aproape ca ajungeau sa blocheze trecerea tramvaiului in Cairo. Tramvaiele lor? Erau din generatia pe care le-a folosit si ITB-ul pe linia 13, 14, si 24 intre anii 1960 si 1974, cel mult 1978. Da, India are o populatie periculos de imensa, daca pot zice asa; 1,3mld, nu e de joaca. India e putere nucleara, are arme de distrugere in masa ceea ce ii face de temut. La fel si Pakistanul, insa. Iar intre cele 2 tari exista nodul gordian, Kashmir! Se poate initializa oricand acolo un conflict la care arma nucleara, din greseala, sa fie scapata de sub control. Deocamdata, in Kshmir e macel: populatia locala contra politia si armata hindusa, cerand independenta fata de India. Om vedea ce iese, daca…

  • @galaxian:)) NU NOI NE ALEGEM CONDUCATORII!!! Sa iti intre foarte bine in cap chestia asta! Asa-zisii conducatori nu sunt altceva decat niste gestionari pusi sa distruga Romania, de catre satanistii sistemului piramidal al puterii mondiale. E exclus sa visezi ca va veni vreodata cineva pentru romani. E o piramida satanica a puterii care controleaza absolut tot ce inseamna putere pe lumea asta, indiferent ca e Somalia, Anglia, Argentina, Zimbabwe, Kashirul indian Iran Rusia, Grecia Monaco Islanda SUA sau Peru, Afganistan, Turcia ISRAEL, etc etc. Nu accezi in „alegeri” daca nu esti bine vazut, adica, daca nu ti-ai violat macar odata mama in copilarie, daca, nu ai ucis macar un om nevinovat cu sau fara masina, intelege odata ca pentru a intra in asa-numita politica, e OBLIGATORIU sa ai doua mari caracteristici de baza: sa fii vinovat si deci, santajabil, si sa fii obedient cum era flegma de Basescu fata de emisarul satanei, cand avea grija sa apere decizia FMI impotriva intereselor nationale. Cand va aud cu lupta pt corectitudine si munca cinstita, zau, mi se face mila. Mai copii, voi chiar nu intelegeti odata ca NU AVEM VARIANTA? Nici noi ca neam si nici un alt neam de pe fata pamantului,. Bestiile jidovite s-au razbunat deznationalizand o intreaga planeta cu termeni ca NATZIONAISM, cu termeni ca ANTISEMIT, ANTI-NWO, INTOLERANT fata de poponari si fata de PEDOFILI, bigot, daca ai un Dumnezeu in care crezi. Ce Dumnezeu!

   • şi ce-ai vrea MAriane, să stăm cu mâna-n cur şi să aşteptăm să ne pună cazarii lanţurile la gât???

    mă, prefer moartea, mai ales dacă o fi cum ziceţi voi creştinii (daţ, poaţ să fie şi cum zic musulmanii şi cum zic budiştii, etc., chiar nu mă deranjează prea tare, numai să nu fie cum cred eu… deşi, şi aşa e mai bine), decât o viaţă de câine. prefer să mor luptând pentru ţara asta, pe care mulţi//multe o consideră de căcat, decât să mă resemnez.

    resemnarea e exact ceea ce-şi doresc rahaţii ăia. iar eu nu sunt pregătit pentru aşa ceva. nu în viaţa asta.

    • @razvratit A ne muta mainile de la spate in alte parti, ale noastre, sau, ale nu stim cui, cert, nu schimba nimic. Imi pare rau daca te dezamagesc dar sincer, fara ironii sau subtilitati: tu chiar nu simti ca ai latul strans in jurul gatului? Eu, da! Ca facem teorie aici, e minunat dar, nu se misca si nu se va misca nimeni. Romanul stie ca politica nu e pt omul de bun simt, ci, doar pt jigodii, talhari, masoni, jidani si alti sectanti. Ca tu zici ca preferi moartea? Sa fereasca Dumnezeu! Ai idee cat de mult te prefera EA, MOARTEA, pe tine? Mai bine sa nu stii. Decat sa fii caine-ngarbovit, mai bine LEU? Cine iti cere tie asta? Constiinta ta? Admirabil! Cum lupti tu razvratitule? Duelul ideilor, da e minunat in linistea serii de septembrie, acum cand nu mai e cald, nici frig. Dar crezi ca din cauza asta se va schimba cu ceva planul satanisto-jidanesc de a face PRAF intreaga OMENIRE? Sa lupti? Ma obsedeaza intrebarea, CUM, CU CE ARME? Crezi ca pasa cuiva ca vreo 60000 de click-uri deschid acest blog si pe cele conexe? Da, poate, in masura in care, la un moment dat ne va veni randul pt. re-educare. Da, ei vor sa ne resemnam, dar nu oricum. Ne vor resemnati fara vreun Dumnezeu in cuget. Ideea de Dumnezeu ii turbeaza! Am vazut aseara un documentarel jidanesc in care scarbele se jenau sa scrie God. Scriau G_d. Ce lume de degenerati am apucat. Da, eu cred ca doar cu Dumnezeu in cuget, cu capetele plecate, merita a ne mai plimba umbrele prin aceasta viata. Restul? E doar nalucire. Nimic nu vom cara in bagaje cu noi pe cea lume. Nici faima, nici prostie, nici teorii, nici amintiri. Doar sufletul si relatia acestuia cu Sfanta Treime, cu Maica Domnului, cu esenta religie noastre, SPERANTA, NADEJDEA REINVIERII pentru cei ce vor fi iertati, mantuiti. Cam atat. Cu Dumnezeu, inainte, asa cum putem!

     • Marian, nu mă dezamăgeşti..
      da, ştiu că românul, mai ales cel de azi, semişcă foarte greu. îi e mai bine la gura sobei, chiar dacă nu arde niciun foc în ea… şi laţul pe care îl simt în jurul grumazului meu este laţul pus în jurul ţării. eu sunt doar unul dintre umblători, dar care vrea să scoată ţara asta din mizeria în care este acum.
      faptul că românul de rând consideră politica doar pentru acele jeguri pe care le-ai enumerat este tot urmare a politicilor îndelungate făcute de aceştia. urmare a ne-educării generaţiilor de copii. dar mai este şi urmare a bunătăţii românului.
      de ce să mă ferească Dumnezeu (sau oricine altcineva) de moarte? luând-o chiar prin prisma creştinismului, NU ARE DE CE să îmi fie frică de ea.
      de luptat ştiu că nu pot lupta singur, pentru că nu se face niciodată primăvară cu o singură floare. partea proastă, şi care îi bucură pe jegoşii care îşi bat joc de noi, este că oamenii sunt atât de uşor dezbinabili, mai ales românii, încât îţi vine de multe ori să laşi totul baltă şi să îţi vezi doar de ale tale. partea şi mai proastă, pentru ceilalţi, e că nu mă las aşa de uşor.
      cum poţi să lupţi? metoda cea mai simplă este boicotul, refuzul, încăpăţânarea de a nu face ceva ce ţi se dictează. stai puţin şi meditează la asta şi vei înţelege că şi lupta asta a îndemnurilor poate duce la ceva foarte măreţ. din punctul meu de vedere, aşa cum am maii spus-o de nici nu mai ştiu de câte ori, nu trebuie să aşteptăm vreun Făt Frumos pe un cal şi cu un paloş cât toate zilele care să spulbere pe duşmani. NU! suntem proşti (după mintea lor), dar suntem mulţi, Mariane, enorm de mulţi. pune şi asta lângă ceea ce ţi-am spus mai sus şi vei avea o imagine şi mai măreaţă.
      în încheiere, voi repeta, închinarea steagului, resemnarea, etc., şi, mai ales, grija pentru sufletul proppriu nu vor duce decât spre ceea ce ne îndeamnă jigodiile ca pe vite. ca să nu mai zic că este un egoism urlător la cer. nu îmi aduc aminte din ce am citit eu în cărţile creştine să scrie undeva despre egoism, despre lăsarea celorlalţi „în plata Domnului“ şi văzutul doar de propria mântuire. îmi aduc aminte că un creştin adevărat este altruist, în primul rând. însă îndemnurile unora şi altora nu vor duce decât la pierderea acestei religii, care, deşi nu o îmbrăţişez, este religia neamului meu şi o respect.
      şi da, putem. putem foarte multe. doar că trebuie să mai şi vrem.

    • A boicot sistemul prin nesupunere civica e o mai veche idee pe care am expus-o aici. Nu ma astept sa fie imbtatisata de nimeni, intrucat, eu insumi nu am pornit pe aceasta cale. Da, suntem multi, extrem de combinativi, dar, asa cum ziceau comunistii, mai avem si lipsuri. A cuteza sa indrum sufletul altuia, mi se pare o trufie de care nu ma vad capabil pt simplul motiv ca nu am stiut sa ma educ bine nici macar pe mine si pe copilul meu, dar pe altcineva. Voi fi intrebat de interlocutor: dar tu ce ai facut, in ce ai master, in manipulare mentala, ai studiat cumva in State sau macar in Anglia anilor ’60? Nu mai am cablu TV de ceva ani si am renuntat sa ma mai uit la TV de vreo 12 ani. Crezi ca daca as incerca sa fac niste bannere cu „Renunta la cablul TV”, sau, niste sepci tricouri pixuri genti, etc, admitand ca voi gasi si un sponsor, nu imi voi gasi rapid nasul? Iti garantez ca da. La fel daca apar pe strada si strig la o portavoce ca firma Coca-Cola ne vinde otrava imbuteliata, crezi ca mai ajung acasa? La ce fel de boicot te gandesti tu?

     • dacă tuturor ne-ar fi fost teamă, multe lucruri rele s-ar fi întâmplat.

      nu spune nimeni să strigi pe stradă. tocmai asta am spus şi eu mai sus, că nu se poate face de unul singur ceva. însă poţi începe prin a discuta cu ai tăi. fă-ţi un blog, o pagină de internet, de facebook, de ce mai vrei tu. pune-ţi ideile acolo. pune documentele acolo. salvează-le şi pe ceva discuri.
      chiar vrei să îţi dau mură-n gură ce să faci? văd că ştii destule, mi-e greu să cred că nu ştii cum poţi lupta şi fără să urli-n gura mare pe stradă.

      şi nu e vorba de trufie, e vorba de expunerea adevărului, sau, dacă îţi convine mai mult, a ceea ce crezi tu că este adevărat.

      numai bine!

     • sunteti cumva omul care a scris cartea „efectele televizorului asupra mintii umane”?

 28. Nu intru in polemica,ignorantule.Uitate in istoria neromantata a poporului nostru si vezi cine suntem de la asasinarea lui Burebista incoace.Istoria ne este oglinda sufletului.Cati domnitori am tradat,cate tratate am incalcat,etc.Toti oamenii destepti ai Romaniei au plecat in lumea larga din cauza nepotismului si hotiei.Nici o armata de ing.psi nu poate face cat face un politician cu vorba dulce.Suntem ceea ce suntem si imi pare rau,dar vom disparea tocmai pentru ca de greselile si tarele noastre sunt mereu altii vinovati.Avem o singura sansa dar nu cred ca o vom fructifica pentru ca suntem prea lenesi.

 29. galaxian ai auzit si de demoni ??? ei invata sa – i stapanesti si mai vorbim ….

 30. Cunoasteti oameni capabili, seriosi, cu bun simt … ?
  Asta caut eu…
  adi

 31. Din pacate scumpa noastra tara a fost vanduta evreilor si americanilor in ultimii 20 de ani!
  Toata istoria care o stim noi acum este un FALS! Cei care controleaza lumea de secole au avut grija sa aflam numai ce doreau EI. Suntem mintiti in continuare, controlati si coordonati prin cele mai marsave metode satanice, acceptate de jigodiile din politica romaneasca!
  Dacia este un pamant binecuvantat de Dumnezeu, iar toti incornoratii lumii stiu asta, isi doresc fiecare mm din pamantul scump al tarii noastre, cu speranta ca aici vor supravietui marelui potop planetar!
  DAR NU, NU VA SUPREVIETUI NICI UN ASASIN AL POPORULUI ROMAN< NIMENI, SA VA FIE CLAR!!!
  Dumnezeu va apara doar poporul sau, care isi iubeste tara si neamul si nu le este rusine sa spuna : SUNT ROMAN!!!

  • Cunoasteti oameni capabili, seriosi, cu bun simt … ?
   Asta caut eu…

   adipop@popservice.ro

   adi

   • Buna , ma bucur ca am dat accidental peste acest blog si ca am intalnit atatia oameni cu idei oarecum comune.Eu sunt un baiat in varsta de 20 de ani din Constanta si cred cu adevarat ca Romania va fi din nou tara noastra . Sunt destul de sigur ca stramosii nostri au fost niste oameni foarte inteligenti , si probabil stiau foarte clar ceea ce se va intampla cu poporul roman (asa cum majoritatea civilizatiilor antice inteligente citeau viitorul ), si banuiesc ca oricine ar cauta secretele romaniei , acele arme ascunse , nu le va gasii pana in momentul in care va exista o uniune globala , pentru casa noastra. Trebuie sa renuntam la ideea de „casa noastra este tara noastra” , mi se pare aberant ca fiecare natie sa lupte pentru propriile interese impotriva unui clan care are experienta de mi de ani . Consecintele vor fi catastrofale , vom ajunge sa ne omoram intre noi , datorita manipularii presei . CASA NOASTRA ESTE TERRA, trebuie sa ne unim cu totii, sa rupem barierele de nationalitate , si sa ne unim pentru interesul nostru comun , sa ne salvam casa . Singurul mod in care putem opri ceea ce se intampla cu Romania si cu restu lumii este sa ne unim cu toti , indiferent de natie , si sa creeam un partid cu si pentru planeta noastra , singuri vom fi anihilati si manipulati in continuare , dar impreuna putem revolutiona planeta. Nu mai putem sa ne folosim de arme si de atacuri de stat sangeroase pentru a lua puterea , pentru ca lumea cunoaste repercursiunile acestor fapte si nu va accepta asa ceva.NU PUTEM SA FACEM O SCHIMBARE DACA FOLOSIM ACELEASI MIJLOACE CARE NE-AU ADUS IN SITUATIA IN CARE SUNTEM.Stiu , si eu imi doresc sa impusc in cap foarte multi politicieni imputiti si fara pic de integritate morala dar ce vom rezolva cu asta ? vom fi vazuti ca niste barbari ai secolului 21 si nimic mai mult . Pace

    • Cine te-a infectat cu boala Baha’i? Crezi ca s-au sacrificat stramosii. nostri
     pentru ca noi sa devenim „cetateni globali”?

    • Pleaca mai de aici, nu vezi ca ai gresit blogul. Scaparea noastra este rugaciunea si intoarcerea la Hristos, astea toate intr-un stat national suveran roman.

 32. Romanii adevarati sunt printre noi, ii vedem zilnic – amarati si disperati, dezamagiti si scarbiti de tot ce se intampla in tara asta!
  Ar vrea sa faca ceva dar nu stiu sa se uneasca, nu stiu sa comunice, nu au curaj, toti comenteaza numai cu prietenii, colegii si familia!

  Toti asteptam o minune, asteptam un OM, un patriot, un conducator care isi iubeste poporul si il respecta, care nu vinde tara pentru 1 mil de dolari!
  Eu am incredere ca va veni curand, va trebui sa il urmam si sa il sprijinim, hai sa ne imaginam ca a venit, ca lupta pentru noi iar dorinta ve deveni REALITATE!
  Trebuie sa nu ne pierdem speranta, Romania plange in bratele noastre si asteapta sa o salvam!
  Romani, BUNA DIMINEATA!!!
  Trezirea!!!!!

 33. @mihaela, Ceea ce nu s-a intamplat de 2 decenii, crezi ca se va intampla de maine? Un conducator pt Romania si nu pt nenorocitul sau de buzunar al lui si al catorva din neamurile lui? Nu, nu vad cum. Ca Romania e schilodita, trista, batjocorita, e dincolo de orice discutie. Ei si? Tocmai asta s-a dorit. Cand in 1990 treceau autobuze cu IMG-bisti atarnati ciorchine pe scari strigand acel „Nu ne vindem tara!”, noi ce ziceam? Ca sunt comunisti retarzi, hoti, lenesi si prosti, needucati, betivi si instinctuali, pt ca nu citisera nici Kafka si nici la teatru nu le placea sa mearga, nu ascultau nici macar Pink Floyd, ceea ce era insuportabil. Ironia sau, daca vrei, amarul vietii, a facut ca TOCMAI EI, cei multi si anonimi sa spuna constient sau, pe cai greu de inteles de catre mine, un fabulos adevar, acela ca, Romania a fost ca o fata vanduta pe 2 lei si o bere. @razvratit, Geme internetul de bloguri anti-jidani, anti-masoni. Toti cei pe care ii stiu stiu ce gandesc si ce cred. Ei si? Nu se misca nimic asa. Admitand imposibilul ca eu si cu voi plus Eufrosin o punem de o lovitura de Stat (ma umfla rasul scriind aberatia asta!), admitand ca ne mai si reuseste, ghici care va fi urmarea. Ni se va spune: mai copii ati castigat, dar, joaca trebuie sa inceteze. Ne va intreba cineva la un telefon cum preferam: cu amor sau cu viol. Amor=ne supunem si ne luam jucariile pt a pleca acasa, iar cu viol=ne zboara capetele din cauza unor gloante care s-au descarcat accidental in creierele noastre. Aveti idee cu cine va puneti? Eu, NU, sau nu pe de-a-ntregul. Nu te bati cu SRI, STS, DIE, sau mai stiu eu ce plutonier de comuna. Te bati cu jidanimea de la varful puterii mondiale. Crede-ti-ma, e imposibil. Doar propaganda vizibila, stradala, cu vopsea multa, cu riscuri care implica pierderea vietii doar asta mai poate clinti o virgula din amarul cotidian. Urmarea? Pe noi ne prind, ne inchid in balamuc sau in parnaie, lumea da din cap si spune: saracii de ei, socotind in sine cum sa mai dramuiasca urmatoarea suta de mii (zece lei) din buzunar. Amar, dar asta e. Sa ma iertati daca v-am suparat, va rog. Domane ajuta!

  • nu m-ai supărat. înţeleg foarte bine ceea ce spui, dar nu sunt de acoord cu tine. pe partea că „vaiiii, cu cine ne luptăm!!!!“ să fim serioşi, n-o fi dracul chiar atât de negru pe cât pare…

   în rest, ai fost haios cu textul de mai sus.

   • @razvratit, nu vreau sa te demobilizez dar ar fi crunt daca eu sau tu sau oricare am fi „ridicati”. Daca tu crezi ca opinia nu e privita ca un delict, incearca sa vezi cum in Franta, o oarecare doamna a fost luata pe sus pt ca a scris PE NET(!) ceva nasol la adresa satanei care e sarkozy. Nu stiu de ce, de cate ori vad urechile aluia, imi aduc aminte de Goya si de alte imagini pe cat de veridice, pe atat de grotesti. Revenind la respectiva doamna din Franta, Statul i-a ars o amenda de aproape un milion de euro (0,8ml). Iti imaginezi ca a sarit toata Franta si ca ar fi facut zid in jurul ei? Zici tu ca nu e raul chiar asa de negru. Amenintari cu moartea la adresa liderilor ocultei mondiale am auzit si eu intr-un interviu al unuia Benjamin Fulford, cum ca mafia chinezeasca va trece la executarea unora alde regina beatrix a Olandei a lui alde Rotschild si alti actori, -scosi „in fata” pt consumul marelui public-, motivul fiind acela ca oculta a fabricat un agent patogen care avea tropism (atractie evidenta) catre populatia rasei galbene. Cu toate astea, desi zilnic ma uit pe paginile de externe de la noi din vest si din rasarit, zau ca nu am citit sa o fi mierlit regina Angliei sau alte eminente satanice contemporane. Basescu are tupeul asta scarbos pt ca stie ca are spatele asigurat. A pupat si a supt la greu spre a avea imunitate, INCA! Ce nu stie Basescu e aia ca asa cum a fost adunat din santuri, la fel, oricand, din ratiuni de Sistem, poate fi decartat si aruncat la caini, sau, mai bine, NOUA, cei care am lua piele cu penseta de pe el. Sa nu credeti insa ca cel care ar veni in loc ar fi vreun haiduc cu drag de popor, care sa faca dreptate, sa dea ce si cui trebuie dat, cand si de unde, etc… Asta era in basmele copilariei, din pacate. Tata avea o vorba din Moldova: „Scrie rau de golan!”. Norocul lui ca nu mai e printre noi de prea multi ani. Ar fi turbat, vazand ce vad eu si nici el, ca si mine, ca si voi, nu ar fi avut ce sa faca. Satana si-a facut bine lectiile. De vreo 2000 de ani, tot are planul sub rat. Nu se impiedica ei de mine. Nebunia maximala e aia ca raul stie ca pierde inevitabil, dar, persista. Ziceau latinii ca a gresi e omeneste, dar a persevera in eroare e deja diabolic. Nu erau chiar prosti.

    • mariane, mi-aş fi dorit ca un om ca tatăl tău (şi un om ca tatăl meu) să fi fost astăzi printre noi. pentru că, probabil, văzînd turbarea (pentru că al meu cu siguranţă ar fi făcut mare iureş) de pe feţele lor am fi făcut şi noi mai mult decât să ne tăbăcim buricele degetelor pe tastaturi.

     zici că ar fi crunt dacă ne-ar ridica… dă-mi voie să nu cred. cred că ar fi un imbold pentru neamul adormit să îşi revină la viaţă. tocmai de aia nu ne-au ridicat până acum. sau, ca să visăm frumos, ăia de ne urmăresc sunt de aceeaşi baricadă…

     am auzit, şi parcă am şi scris ceva pe vechiul blog despre acea femeie. este adevărat că la plăcinte sunt mulţi care sar, dar la război… dacă avea baba un ….oi…. deşi e acelaşi lucru ca (nici măcar aici, Eufrosine şi ceilalţi nu se foloseşte „ca şi“-ul) ovarul…

     deci, să revenim.

     hai să îţi spun o anecdotă: o trupă de jmecheri adevăraţi, din ăia care le ştiu pe toate (artele) se hotărăsc într-o zi că nu mai e de înghiţit. e. ce crezi tu că se întâmplă de a doua zi? (să vedem câtă imaginaţie ai…)

     • Am vazut un film, THE WALL cu o scena asemanatoare, in care multimea decide ca nu mai e de inghitit. Morala? Vine politia, jandarmeria, ghici cine invinge. Morala 2: „toghether we stand, divided we fall”, impreuna rezistam, divizati ne mananca astia. Evgheni Evtusenko are un poem intitulat „In Numele Statuii Libertatii”, in care zice aproximativ asa: „… arata-mi cu cine sa ma infratesc? Lasul, castratul, calaul nebun? REFUZ sa fiu frate!” Poemul e in revista Secolul XX de pe vremea lui Dan Haulica. Daca pe tine si pe mine ne salta, crezi ca de maine istoria la care satanistii lucreaza meticulos de milenii isi schimba cursul? Oricat de ticaloasa ar fi omenirea, crede-ma ca au incercat destui. Tii minte cutremurul din China din 12 mai 2008, ala in care au murit peste 10000(100K!). Si? Pot sa mai moara inca 100 de milioane, garantez ca cei ramasi in viata desi stiu a cui mana a fost nu vor putea declansa vreo reactie, pe baza realei LOR initiative.

     • bine Mariane, şi ce propui tu? să aşteptâm resemnaţi, în poziţia ghicelu, înjugujarea???

      am văzut şi eu filmul ăla, dar concluzia mea e total diferită de a ta: eu am concluzionat că dacă vrei poţi.

      aşa că, să fi tu sănătos şi voios. am să lupt şi pentru binele tău şi al neamului şi rudelor tale, chiar dacă s-ar putea să nu merite. (nu te simţi lezat, nu te cunosc, deci îmi iau măsuri de precauţie. oricum, nu am niciun interes să lezez pe cineva care se consideră român).

      însă nu voi sta cu braţele încrucişate aşteptând şi acceptând încătuşarea şi jugul pe grumaz.

      a porpos, discuţie azi în tramvai: o tută vai steaua ei spunea cuiva că doi mineri, de care se ocupau ei, nu au vrut să accepte nu ştiu ce dracu (nu am autzit de la început toată discuţia). unul a fost de acor dmai târziu, însă altul, DE 16 ANI, nu a vrut nici în ruptul capului şi că mai bine ar fi trimis ea (scula pe basculă) „echipa“ care, spunea jegoasa, l-ar fi ridicat pe tip şi „ar fi avut grijă de el“.

      din păcate, ca de obicei, nu am avut timpul necesar să reacţionez, pentru că i-aş fi spus vreo două expresii dulci ticăloasei…

      Mariane, majoritatea filmelor sunt făcute pentru a indduce anumite stări, sentimente, atitudini oamenilor. nu sunt făcute pentru a crea adevăraţi oameni. niciodată. nici măcar alea care îţi prezintă justiţiarul justiţiarilor.

     • De acord, poti, pana in clipa in care vin intaririle. Cand apare coloana de motorizate si vezi ca vreo doi deja au facut in pantaloni caz real de la lovitura de stat, iti dai seama ca nu violenta e arma pt ca tu nu ai nici macar un amarat de RPG, pe cand ei, daca vor, sterg orasul de pe harta, spunand ulterior ca regreta dar ca a fost spre binele progresului. Asa, la misto, umor jidanesc. Da-mi un singur exemplu in care lumea sa fi schimbat ceva in tara asta din 1990 si pana azi, te rog.

     • Ok. văd că te întinzi. chiar crezi că ar fi în stare să radă un oraş mare pentru „binele progresului“?

      ceea ce tot încerci tu să evidenţiezi nu cadrează cu conştiinţa neamului.

      sunt sigur, nu ştiu de ce, dar sunt, că dacă un orăşel, să icem Zimnicea, va fi rasă de pe suprafaţa pământului, odată cu locuitorii ei, românii ar fi îns tradă în secunda următoare. nu doar atât, ar scoate din ţară toate jegurile care se umflă acum pe spinarea noastră.

      crezi că mie mi-e frică de un tab? de un tanc? de vro puşcă pusă între ochi?

      Mariane, corpul ăsta valorează prea puţin pentru mine comparativ cu ceea ce valorează pentur mine viitorul neamului meu. înţelege asta odată.

      au murit atâţia înaintea mea, poate că şi eu am murit de atâtea ori înainte. crezi că m-aş mai teme acum de vreo armă dacă ar fi aşa??? hahahahahahah!!!!!

      dacă cei neînfricaţi s-ar aduna, hai să folosesc un film ca expunere: Avatarul, ar mai fi în stare cineva să facă ceva??? eu, unul, mă îndoiesc. dacă toţi locuitorii, bărbaţi, femei, între 18 şi 65 de ani, de exemplu, ar pune mâna pe arme, crezi că ar mai avea jegurile alea de care zici tu curaj să iasă pe stradă??? iarăşi, mă îndoiesc.

      din păcate, atitudinea ta nu face decât să îndese frica mai adânc în sufletele românilor, iar cu asta nu pot fi de acord cât oi trăi eu. nu spun să visăm la cai verzi pe pereţi şi feţi frumoşi salvatori de neam, dar nici să închinăm steagul de frica armelor pe care le au duşmanii.

      dacă îţi mai aduci aminte era o vorbă mai demult:
      „mai bine haimana, decât trădător, mai bine huligan, decât dictator, mai bine golan, decât activist, mai bine mort, decât comunist.“

      e, eu spun că „mai bine mort, decât sclav“

      şi cum ar întreba englezu: „what say you???“

     • @razvratit Nu cred ca ai un raspuns real, concret la intrebarea mea: unde ai vazut tu ca ar fi invins poporul roman autoritatile din 1990 si pana azi? In piata Universitatii? Nu cred. Acolo a fost rampa de lansare a unor figuri de ceara care s-au topit in lutul anilor care au urmat. Ca a ajuns Constantinescu sef de stat? La ce bun? Sa fim bine intelesi: nu exista nici cea mai mica portita ca oamenii sa castige un minim ceva in fata tavalugului MONDIAL al puterii, indeosebi intr-o tara modesta cu oameni sfiosi atunci cand vine vorba de politica, asa cum sunt romanii. Stii si tu si eu intrebarea pur romaneasca: „-Si pe cine sa punem in loc? Avem pe vreunul mai bun? Toti sunt o apa si un pamant, asadar, rau cu rau, dar mai rau fara de rau!” Disperanta optica poporului, dar, ma tem ca vox populi „BOX” dei se aplica perfect aici. (BOX=pumn in gura) Romanul se pricepe sa stea pe malurile istoriei, asteptand cu rabdare sa asiste la inecul altora, mai curajosi. A mai fost povestea cu minerii la Stoienesti si Radu Vasile. Mai tii minte? Li s-a zis f clar: tancurile vor trage in carne vie, daca nu se intorc acasa, iar unii prin Polonia vroiau sa se ia dupa minerii din Romania si sa rastoarne ordinea de stat. A dat ordin puterea satanica si… s-a fasait toata treaba. Un mare castig l-au avut satanele astea prin ruperea societatii civile. Au lucrat tare pe introducerea aversiunii intre sat si oras, intre cei cu si fara studii, intre rase, etnii, categorii de varsta, etc. Exista acel popor care sa lupte daca nu in strada cum visezi tu (apropo! le cumperi tu arme? …sau te imprumuti la vreo banca jidaneasca), macar sa lupte printr-o pasivitate constient dirijata, vadita, indeajuns de evidenta in ochii puterii incat sa nu o poata trece sub tacere? Evident, nu. Crede-ma ca astia nu au vreo jena. Numai faptul ca nu vor ii impiedica sa rada un oras de pe harta, nicidecum absenta trufiei. Au metode mai perverse: chemtrails, sau, cutremure la comanda ar fi doar o parte din gama de mijloace. Am mai zis ca CTPul previziona organizarea romanilor in haite care sa atace hypermarket-urile si depozitele de mancare. Ma tem ca suntem foarte aproape de acel gen de stire. Asadar, nu constiinta nationala, nu dragostea de tara, nu iubirea de cel aproape, nuuuuu… Burta, DA! Foamea, copilul care urla acasa pt ca nu a vazut carne de la Paste aia va „mobiliza” poporul, nicidecum vreun spirit justitiar asa cum ni se putea parea in 1989. Avea dreptate Iliescu: a disparut si va mai disparea SOLIDARITATEA. Tu vrei sa lupti pt mine. Multumesc, dar nu te-ai intrebat daca iti si cer asta. Singura lupta inteligenta dpmdv, e aceea a incremenirii totale si pe termen nedefinit a oricarei activitati umane legate de consum. Ar turba puterea dar si-ar reveni repede, emitand un decret de obligare la munca a cativa, cei care mai au inca de munca. Te iei de copilul meu si de creierul meu prea nedotat iti spun doar ca fiica mea priveste tot mai detasat lumea din Romania si nu doar, spunand ca reprezinta in primul rand un obiect de studiu sociologic. Despre articolul anti-jidani spune: „Hehe, unitatea evreiasca; chiar daca idealurile lor arata cat de mult desconsidera celelalte rase, mi se pare totusi admirabil sentimentul de apartenenta la ceva maret; nu stiu cat de multi „vestici” au aceeasi constina. E totusi o apartenenta inchipuita, orchestrata pana la penibil.
      In primul rand, citatele sunt atent selectate. E de asteptat ca rabini, evrei revolutionari si „lideri ai poporului” sa gandeasca asa maret despre propria rasa; Probabil daca am culege cateva citate din Liiceanu, Paler, poate chiar si Ceausescu, am remarca acelasi devotament -fie el fanatic- fata de o cauza a romanilor.
      Citatele despre Marxism ca profetie evreiasca mi se par exagerate ridicol; Marx era intr-adevar evreu, ca rasa, insa tatal lui se convertise la protestantism, iar el a renunat la orice forma organizata de spiritualitate-religie. De fapt, Marx chiar spunea: „Religia este opimul popoarelor”. Nu spun ca sunt de acord cu afirmatia asta, insa mi se pare indeajuns sa demonstreze ca Marxismul nu e nicio profetie evreiasca antica. Mai mult, cine l-a citit pe Marx stie ca revolutia Bolsevica si mai ales urmarile ei s-au indepartat cu 180de grade fata de teorie.”
      Iti recomand si tie, daca nu cumva ai vazut deja, documentarul The Century of The Self. Te va ajuta sa intelegi de ce marja de actiune in directia schimbarii e atat de limitata in planul vreunei revolte spontane. Ma repet: nu avizez asa ceva. Repet in schimb pe Martin Luther King, cel care spunea: „Cred in principiul NON-VIOLENTEI si il consider nu ca pe o strategie temporara, ci, ca pe un mod de viata.”. Pace si tie si tuturor! Doamne ajuta!

  • Mariane, aici nu pot fi de acord. Sunt ei puternicii zilei de acord, dar nici o mana de oameni care Il au pe Hristos ca si calauza, nu sunt de ignorat. Precum se spune la Taina Sf. Maslu: „Fa-i de temut celor potrivnici”. Asta e cheia: cata vreme suntem ancorati in Domnul nostru Iisus Hristos, SUNTEM de temut pentru ei. Nu avem noi a ne teme de ei, ci invers. Nu L-au omorat ei tocmai pe Hristos, pentru a primi apoi cea mai crunta lovitura? Ce s-a intamplat cu crestinismul ? S-a intins in toata lumea. Ori nu nu vrem lumea intreaga, ci numai tara nostra inapoi.

   • Inteleg ce spui, Eufrosin, dar totusi, nu vad ce s-a miscat si ce se va putea misca. Fiica mea spunea despre ideea cu RFID ca, in Anglia s-a tentat fara succes ciparea actelor (pt ca a iesit revolta), ca acolo nu exista ID card, doar pasaport sau permis de conducere si ceva fisa medicala care sa demonstreze identitatea cuiva daca face un credit, etc. Si ea zice tot ca tine ca din moment ce sunt disperati sa ne cipeze ca pe cainii vagabonzi, inseamna ca se tem de noi. Eu nu cred ca se tem ci, doar ca ne dispretuiesc profund, umilindu-ne. Azi am luat permisul. E ciudat rau. Am vazut o gramada de politai in metrou si pe trotuare mai ales in zona centrala, niste brute imbracate ca in Rambo. Se uita unu dupa mine fix pt ca aveam o geanta pe care o tineam ca pe o tolba, sau nu stiu de ce, dar, imi era clar ca m-a urmarit cu privirea. Cum crezi ca se poate face ceva care sa ne redea tara inapoi cata vreme trendul mondial e cel stiut? Au aparut inscriptii cu marker anti-capitaliste, scrise, evident de copii. Tot ei!

    • aşa, şi???

     ce legătură ai ăia de s-au uitat luung la tine?

     ce treabă are fii-ta cu ceea ce discutăm noi aici?

     da, lumea ştie că, spre mirarea tuturor, Anglia dă cu flit actelor cu cip, dar întrebarea care se ridică este: de ce? pentru că ştim că din ţara reginei au pornit toate tâmpeniile. deci???

     • Ideea e ca supravegherea se exerseaza la greu aici, in Romania si tot mai pe pe fata. Fiica mea crede ca ei se tem de lume, ceea ce, evident, eu nu cred. S-ar teme doar in fata unei nesupuneri civice globale, ceea ce din lasitate, nu cred sa apucam. Suntem programati sa fim lasi si egoisti si sa nu avem perspectiva. Atunci cand vei vedea nesupunere civica globala, cred ca ne vor da direct cu bomba atomica in cap ca sa ne linisteasca sau macar cu un SAARS, ca tot ti-am zis de China. Sper sa gresesc, dar, pana azi, realitatea, asa cum o vad e ca fiecare e pt sine. Doar pe blog, apare altfel.

     • Marian, hhhmmmm…..

      am impresia că fiica ta îţi spune cam ce să gîndeşti. peste tot îi dai cu fiica ta… tu nu mai ai creier??? sau e deja prea neted pentru a mai folosi la ceva? (evident, sper că e doar o glumă din partea mea)

      prietene, amice, cum vrei tu, mai puţin frate, tocmai ceea ce enunţi tu repezintă scopul celor care ne conduc. oameni care „să îşi dea seama“ că sunt supravegheaţi, că nu se mai poate face nimic, etc.

      tu faci ce crezi de cuviinţă. eu voi face ceea ce cred eu de cuviinţă. cine va îngvinge? sper că amânndoi vom reuşi să trezim cât mai mulţi români pentru a crea acea „masă critică“ pentru a putea mişca stâncile din loc.

      noapte bună!

     • Ce legatura sa aiba daca nu aia ca razvratit traieste in puscaria numita Romania, poligon de incercare a viitoarelor tehnici de manipulare-abordare la scara de MASA, asa cum vezi si aici: Compulsory national identity cards are used in about 100 countries including Germany, France, Belgium, Greece, Luxembourg, Portugal and Spain
      la adresa: http://www.timesonline.co.uk/tol/news/world/asia/article6710764.ece

      Nu stiu de ce ii tot dai cu revolta anti-sistem cand nu mai e mult si astia ne pun lanturi la gat si la picioare (BALL and CHAIN de Janis Jolpin… ce vremuri!), iar tu o tot dai cu sacrifice de parca ai fi Elton John:))) E sisnistru dar as face un pariu cu tine in legatura cu data la care TOATA India va fi adusa in randul lumii. Un an e mult? Nu am vazut de cand sunt atata politie si forte paramilitare plimbandu-se prin Bucuresti. Nici inainte de caderea lui Ceausescu, nu era asa. Cred ca astia ne testeaza rezistenta psihica la vederea armurilor alea de Robo-Cops. Ce circ!

     • bine, Mariane. tu rămâi veşnic speriat din cauza armurilor lor şi a numărului lor şi a armelor lor. nu uita să ne spui periodic ce părere are fiica ta despre puşcăria numită românia.

      sincer, cu dinăştia ca tine nici iarnă nu putem face. sau poate că eşti doar un răspândac de-al lor, plătit să înfricoşeze lumea, spre a fi mai uşor de manipulat.

      io închei această discuţie pentru că io văd lipsită de vreo finalitate măreaţă. tu faci cum vrei.

     • o văd lipsită…

     • hai să îţi spun eu de ce e atâta poliţie prin Bucureşti. între 10 şi 20 sept au loc festivităţile Zilelor Bucureştiului. caută pe internet şi ai să vezi că aproape orice colţişor va avea parte de tot soiul de manifestări.

     • Aha! Curat ce spui! Halal de noi… Cum o sa mai facem fata atator provocari, nici eu nu imi dau seama… O tinem numai in simpozioane si manifestari in aer liber. Cum ziceam: daca paine nu e, ca e scumpa, ingrasa si creste glicemia, macar sa facem spectacol. Nu era nici urma de manifestari publice. Erau mascaricii doar ca sa ne obisnuim cu ideea ca, spatiul public central nu ne apartine noua, ci, lor, puterii. Daca vrei, imbraca-te si tu mai aparte si plimba-te prin fata lor si vezi reactia. Glumesc! Sa nu cumva sa incerci asta, ca, te am pe constiinta

  • Mai Mariane, hai la o bere…!

 34. Mihaela, minunea nu vine de la sine…
  Cand doresti sa faci ceva concret se face in felul urmator.
  1. Crezi cu toata forta ta in ceea ce ti-ai propus sa faci.
  2. Cauti un alt om, caruia-i explici ceea ce ti-ai propus. si faci asta pana-l gasesti.
  3. Nu faci alt pas pana nu gasesti o alta persoana care incepe si ea sa creada in idealul tau.
  4. Reformulati amandoi scopul COMUN.
  5. AMANDOI cautati o a alta persoana cu care comunicati, avand toti trei multa bunavointa pana intelege ceea ce vreti…
  6. samd…
  ..
  ….

  Daca nu uitati ceea ce va propuneti, daca ideea initiala se transforma in Idee + 1, la un moment dat se creaza o masa critica, capabila sa actioneze in retelele neuronale ale tuturor semenilor

  Altfel NU….
  Altfel…sunt vorbe…

  adi

 35. Mariane, m-ai făcut să râd.
  dar să ştii că nu e rea ideea…
  doar că ar fi mult mai fain dacă am fi 20-30, ca să ne putem distra pe cinste pe seama lor…

 36. Ramai cu rasul ca oricare bun-roman facator de haz din necaz. Nu miscam noi tara, fii pe pace. Dumnezeu, DA, El o va misca atunci cand va fi ceasul. Ca am adus vorba de miscare: ieri ar fi fost cutremur de „doar” 6,3 in Pakistan si Afganistan. Daca tot au 10-20 de milioane de refugiati si li se da cu rachete in cap de catre alde NATO, de ce nu ar duce si un cutremur, asa, cat sa isi mentina buna dispozitie populatia chinuita din Afganistan. A simtit cineva, ceva, mai aparte, ieri, dupa ora 16? Ma refer la stari de inexplicabila oboseala, dureri musculare, etc. Ma uit uneori pe cer si pot spune ca aspectul norilor, indeosebi azi dimineata parea a fi unul dirijat. Sper sa ma insel.

  • nu văd ce e rău în a face haz de necaz. consider chiar că e mai bine, altfel ne-am duce cu capul…

   ieri m-am simţit foarte bine după ora 16 şi asta pentur că „m-am tras cu ţoacla“. n-o mai făcusem de ceva vreme iar rezultatul a fost unul plăcut.

   numai bine.

 37. Imi faceam griji ca nu cumva sa treci la lupta dreapta pentru apararea cauzei mele in fata cotropitorilor. Orice greseala ai face, ai grija sa nu fie si ultima.

 38. mai copii atzi dat-o de gard. la orice problema exista minimum 3 solutii. dar le puteti accepta? cred ca va plictisiti tare daca scrietzi atat. mai putine vorbe si mai multa actiune.

 39. Un elicopter militar evreiesc in misiune secreta care se prabuseste in muntii nostrii si la 15 km de locul accidentului exista o tabara de evrei care au ca scop ajutarea „poporului Israelului”.

  „directorul taberei şi-a dat seama că în accident sunt implicaţi israelieni, după ce a căutat informaţii pe Internet. „Imediat ce-am auzit, ne-am organizat, am făcut nişte sendvişuri şi nişte cafea israeliană fierbinte pentru echipele israeliene de salvare şi căutare”

  Parem Idioti ? Minciuni Puerile ?

  • „Vasile”: au fost raportate faptele, asa cum au avut loc. Aia’ nu se aflau aici intr-o simpla tabara de vacanta. Daca nu iti place, e problema ta. Apropos, care este poporul israelului?

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: