Tu Românie – între vaccinuri și masonerie.


Cumplita campanie a vacciniștilor recrutați și sponsorizați de către masonerie, încearcă să își strângă tentaculele pentru a sufoca din fașă sănătatea și binele copiilor români.

Astfel, aceștia nu vor rata utilizarea nici unui tertip pentru a spăla mințile părinților, cum că vaccinurile ar fi ceva necesar, ba chiar salvator.

Nimic mai neadevărat. 

Crimă în masă

Recent, la televizor ( nu spun laudermizeria pentru că nu o urmăresc – de fapt în casa mea tembelizorul e doar o chestie ), s-a încercat asasinarea mediatică a unei Doamne integre, inteligentă și frumoasă, pe numele ei Olivia Steer, care în ciuda atacurilor perfide, are curajul și consecvența de a-și susține principiile până la capăt. 

Sistemul și-a trimis năimitul doctoraș pentru a combate cu informații false și manipulări aduse din condei ca fiind bazate pe „știință”, experiența unei mame informate care nu numai și-a ferit proprii copii, dar face ce poate pentru a îi păzi și pe-ai altora de consecințele nefaste ale vaccinurilor.

Nu intru acum în știința care demască lezarea produsă de metalele ca Aluminul (Al), Mercurul (Hg), a ADN-ului uman străin și animalier, prezent în amestecătura vrăjitorească livrată DIRECT în sângele copiiilor Dumneavoastră , ci doar vă îndemn să petreceți niște minute înainte de a lua o decizie de viață și de moarte – vizionare cu folos:

 

Și nu uitați: masoneria distruge România.

7 răspunsuri

  1. Porcul ala de Streinu Cercel compara tehnologia unui smartphone cu cea a vaccinurilor. Foarte bine , atunci sa garanteze, asa cum se garanteaza la produsele comune, ca orice act medical pe care medicii il fac are rezultatul dorit! Nu o spun degeaba, exista doua categorii de profesionisti ce nu au o asa numita obligatie de rezultat, ci una de diligenta! Pentru cei mai putin familiarizati cu Dreptul, asta inseamna ca medicii si avocatii au numai obligatia de a aplica niste proceduri, si nu de a garanta rezultatele procedurilor!!! Mai rau stau, de exemplu, mecanicii auto, care sunt obligati sa-ti returneze masina in stare perfecta de functionare…Ma opresc aici. Voi aprofunda explicatiile daca e cazul.

    • Ei și tu, dragul meu… ăștia nu explică ci mint precum respiră. Dar vorba ta, maidegrabă mă încred în mecanicul meu auto, decât într-un masonel-vaccinel.

  2. Iata si lista de substante incluse in diverse vaccinuri. De la sursa, asa cum fac oamenii de stiinta , nu propagandistii precum Streinu Cercel: https://www.cdc.gov/vaccines/pubs/pinkbook/downloads/appendices/B/excipient-table-2.pdf

    • Foarte bună adăugire – îți mulțumesc!
      Deocamdată se aude că rata respingerilor vaccinurilor la români, este de peste 20%. Asta le dă frisoane nenorociților. Să dea Domnul să apucăm ziua în care toți părinții vor realiza pericolul acestora!

  3. Un tip spune la un moment dat ca vaccinurile de azi sunt performante? Adica ucid mai repede? Habar nu are ce contin.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: