Gata cu prognozele meteo de lungă durată: meteorologii nu mai pot prezice vremea. De ce?


Laboratorul de Prognoze pentru Lungă Durată, care de zeci de ani a emis cu succes prognoze meteo pe termen lung, a fost desfiinţat, meteorologii fiind acuzaţi că nu au realizat prognoza corectă pentru iarna care se anunţase a fi caldă, dar care s-a dovedit a fi una destul de aspră.

Pare ciudat ca dintr-o data prognozele nu mai sunt corecte – doar stiinta meteorologiei este aceeasi, iar cei care au practicat-o cu brio pana acum, cu greu pot fi acuzati de incompetenta profesionala. Care sa fie problema atunci?

Mai simplu decat s-ar crede, dar si de-a dreptul terifiant:  In 1995, un document intitulat „Owning the Weather in 2025” (Posedand vremea in 2025), a fost inaintat Comandantului Fortelor Aeriene ale SUA, sub notiunea falsa ca ar fi un raport fictiv, fara aplicabilitate in scenariile reale.

Documentul este o cercetare detaliata care descrie potentialul dezvoltarii tehnologiilor aero-spatiale si ce e mai important, cum vor fi ele cel mai bine folosite pentru a valorifica, controla si manipula fortele meteorologice naturale pe intreaga planeta. Tehnologiile descrise in acel raport, au devenit intre timp o realitate (de fapt unele functionand inca de pe atunci), fiind documentate in intreaga lume. „Legea Prezervarii Spatiului” a fost introdusa in Congresul american de catre US Rep. Dennis Kucinich, ea reprezentand o tentativa de a legisla folosirea anumitor tipuri de armament avansat si nu a surprins pe nimeni cand nu a fost aprobata.

HAARP, Gakona, Alaska

Cu toate ca Kucinich e doar o alta rotita din angrenajul noii ordini mondiale (NOM), legea propusa continea niste admisiuni incredibile asupra tipurilor de armament pe care Fortele Aeriene ale SUA le-au dezvoltat inca de la sfarsitul celui de-al II-lea razboi mondial, incluzand categorii de arme „biologice”, „electro-magnetice”, „tectonice” si ce e mai suparator „chemtrails” (darele chimico-biologice deversate din avioanele NATO peste capetele noastre, iata fotografiile unor avioane astfel echipate).

Documentarul oferit spre vizionare, arata ca „chemtrails” nu sunt o farsa, ci sunt cat se poate de reale, parte a unei conspiratii mondiale al carei scop este nu numai sa controleze elementele naturii, dar si sa aplice aceste tehnologii imediat in scopul purtarii de razboaie ne-conventionale.

Al II-lea razboi rece a inceput in sec. XXI, el fiind o cursa pentru dominarea tehnologica totala a atmosferei Pamantului. Imaginile au fost filmate in New York si Connecticut, intre Dec. 2006-Mar. 2007. Noi suntem astfel asaltati zilnic, mai ales marile orase ale Romaniei.

Aceasta dragii mei e cauza pentru care meteorologii nostri nu mai pot prezice vremea, mai ales pe termen lung. Daca si cand unor maniaci globalisti li se nazare ca ar trebui sa „beneficiezi” de seceta indelungata (Coreea de Nord, in vreme ce in Coreea de Sud, ploua normal), de uragane distrugatoare, sau de ce nu, de cutremure, doar isi pun executantii sa apese pe butoane. Cum sa prezici asa ceva?

Romania e asaltata cu regularitate de trenele lor toxice si nimeni din guvern nu pune macar intrebarea „ce faceti baieti?” Imi dau seama ca astia sunt aproape imposibil de stopat, dar o campanie de constientizare a cetatenilor oricum trebuie facuta – e vorba  in primul rand de sanatatea copiilor nostri. Apoi, propun sa ne rugam Lui Dumnezeu si Maicii Sale Preacurate, sa imprastie norii mortii, sau macar efectele lor asupra sanatatii noastre. Putem sacrifica 1 minut pe zi pentru asta? La stadiul avansat al noii ordini mondiale, numai Dumnezeu mai poate taia avantul maniacilor. Sa-l rugam! Daca asa ceva se intampla cu mancarea si bautura noastra cand facem semnul crucii peste ea, in mod sigur si aerul pe care-l respiram va fi purificat.

9 răspunsuri

 1. pe lângă subiect: poate te (vă) interesează să aflaţi cine este noul şef al masoneriei româneşti:
  http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/cine-este-noul-sef-al-masoneriei-romanesti-186235.html.
  numai bine!

  Chiar mai interesante sunt comentariile! Eufrosin

 2. Undeva citisem, ca sunetele clopotelor neutralizeaza virusi si microbi. Pe vremuri se stia acest lucru si in timpul epidemiilor bateau clopotele pentru a scapa localitatea de bolile, ce bantuiau prin apropiere.

 3. Emilia, chiar daca ar fi adevarat, este periculos si neortodox sa ne bazam pe astfel de argumente. Cadem si noi in yoghinism si in stiintofilie? De cand are credinta noastra nevoie de argumente stiintifice? Am mai citit ca s-au facut studii cum ca crucea facuta asupra apei o curata, etc…Eu nu am nevoie sa vad sau sa stiu ce se intampla la nivel structural. Eu STIU ca daca fac semnul crucii asupra apei apa nu ma va mai otravi si stiu ca daca auzim clopotele si inimile noastre se smeresc, Insusi Dumnezeu va auzi chemarea lor. Nu trebuie sa facem din Dumnezeu un automat: bat clopotele = Dumnezeu omoara virusi si microbi! La Judecata nu vom fi intrebati de cati microbi am scapat ascultand clopotele ci de cata ori am fost la sfanta Liturghie, si nu cate bacterii am omorat in apa sau in mancare, ci de cate ori cand ne-am facut cruce ne-am cutremurat de maretia Lui!

 4. Nu stiu multe despre yoghini, dar eu primesc cu multumire orice dar de la dumnezeu si ma bucur ca avem ca aparare cum sfanta liturghie, asa si sfanta cruce, si dangatul clopotelor.

  Uh ce raspuns frumos, asemenea cu al femeii care L-a rugat pe Hristos sa-i vindece fiica! – Eufrosin

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: