Suntem otrăviţi cu buna ştiinţă şi colaborarea deplină a guvernului – credeaţi că crimele au loc doar la Cluj ? Bucureşteni, e şi pentru voi, de fapt e pentru noi toţi!


Mai bine am începe să dăm atenţie în mod serios la ceea ce se întâmplă atât în jurul nostru, cât şi crimelor făcute cu bună ştiinţă chiar deasupra capetelor noastre: otrăvirea lentă dar sigură a românilor, efectuată din avioanele NATO sub programul SUA nume de cod „Cloverleaf” (frunză de trifoi). Evident, nu numai Clujenii sunt vizaţi, ci întreaga ţara – iată ce inspiră Bucureştenii cu tonele, de parcă poluarea auto n-ar fi îndeajuns, în vreme ce parcurile lor verzi, sunt transformate în ruşinoase monumente ale minciunii, care semnifică „luarea în stăpânire” a ţării, de către cei care-o urăsc şi jinduiesc, în acelaşi timp:

Pare destul de inofensiv pentru început, nu-i aşa? Iată în ce se transformă aceste dâre chimico-bacteriologice ale morţii, în doar câteva ore – redau comentariile fotografului Marian, care a avut bunăvoinţa să mi le trimită. Vă îndemn să faceţi la fel.

Imagini chemtrails fotografiate in septembrie 2009, intr-o minunata zi de duminica, in care mai toata lumea iesise la plimbare„:

„Urmeaza imagini surprinse pe 22 octombrie 2009 la ora 6-7, in dimineata unei zile dupa care, Realitatea TV Pro TV etc., au anuntat prezenta pe cer a unor nori circulari. Am vazut impreuna cu colegii mei o gaura in cer la marginea Bucurestiului pe la ora 11 ziua, dar eram deja sub imperiul a ce vazusem la prima ora a diminetii in Bucuresti si nu am mai fotografiat, nestiind daca telefonul poate surprinde corespunzator imaginea de pe cer. Oricum, senzatia pe care am avut-o in timp ce ma pregateam sa fotografiez cu aparatul, era aceea ca bolta cereasca e intoarsa pe dos, catre pamant, ca si cum tot cerul ar fi apasat catre sol. …. se vad dungi trasate aproape perfect paralel, orizontal. Dumnezeu nu foloseste echerul, compasul sau pieptenul pentru a desena pe cer. De aceea am indraznit sa presupun ca e HAARP sau ceva asemeni HAARP, unde scalare, energie aplicata asupra stratului de nori (artificiali – nb).”

 

Un cer apocaliptic, curtoazie a NATO

 

E suficient de înspăimântătoare imaginea dinainte? Încă n-aţi văzut nimic – dacă credeţi că tonele de viruşi, materie biologică necunoscută şi metale grele deversate din aceste avioane NATO, nu au nici un efect asupra sănătăţii Dvs., mai bine aţi trece la parcurgerea facilă a publicaţiei „click”:

 

Apocalipsa, ACUM!

 

„Se pare ca Ucraina a fost CRUNT lovita in toamna anului trecut de aceste chemtrails, ocazie cu care s-a declarat epidemie grava de H1N1 in forme variabile, mutante, imposibil de vaccinat cu eficienta. Doua tari ar fi indraznit totusi sa isi ridice in aer aviataia de vanatoare pentru a soma avioane Antonov cargo de mare capacitate sa aterizeze. Ar fi vorba de India si Nigeria. Stupoarea a fost imensa: avioanele erau pilotate de militari americani iar Pentagonul s-a rastit foarte tare pentru eliberarea echipajelor si a navelor.”

Sper că am prezentat până acum suficiente probe pentru a demonstra fără dubiu că suntem supuşi unui program de exterminare globală, impus de către „aliaţii” noştri. Departe de a susţine că americanii sunt „the bad guys”, ştiu sigur că mafia sionistă care îi duce pe ei la pierzanie, nu ne doreşte nici nouă tocmai binele. E timpul să ne ridicăm şi să ne cerem drepturile, nu atât pentru noi, cât mai ales pentru copiii noştri şi pentru copiii copiilor lor. Dacă suntem mulţumiţi să îi vedem veşnic bolnăvicioşi, astmatici, alergici, obosiţi peste măsură şi cu dureri periodice de cap, atunci ne vom fi meritat soarta.

Dacă nu, începeţi să purtaţi camerele digitale cu Dvs. şi măcar să faceţi poze, atrăgând atenţia şi altora asupra fenomenului şi îndemnându-i să arunce o privire aici, pe Lumea după Eufrosin, unul dintre puţinele locuri în care adevărul este îndrăgit mai mult decât orice altceva.

Încă nu pricep de ce nimeni din serviciile secrete nu dă în vileag date concrete, căci departe de a fi trădare, un bine făcut neamului tău, se răsplăteşte chiar de către Dumnezeu! Nu degeaba e numit Ştefan cel Mare şi Sfânt!


Până şi în farul democraţiei USA, se mai găsesc încă agenţi care să discearnă între bine şi rău, expunând fără teamă de consecinţe, relele pe care le văd. Informaţiile pot fi trimise dacă nu mie, către Wikileaks, deşi ar necesita disponibilitate în limba engleză. Eu promit publicarea lor imediată, fără a divulga sursa, deşi nu pot promite că nu sunt vegheat la rându-mi. Dacă mai sunt bărbaţi printre voi, ce mai aşteptaţi? Doar şi copiilor voştri li se pregăteşte aceeaşi soartă, ca şi celorlalţi… Vorba lui Edmund Burke, marele om de stat britanic:

Răul se întinde atunci când oamenii buni nu fac nimic.

40 răspunsuri

 1. hhmmm…
  de data asta am două lucruri de reproşat:
  primul – prima poză, după părerea mea, nu reprezintă acele urme de chimicale. dar aşa cum am mai zis, e posibil ca băieţii să se fi „specializat”.
  al doilea – „Dacă mai sunt bărbaţi printre voi, ce mai aşteptaţi? Doar şi copiilor voştri li se pregăteşte aceeaşi soartă…” Adică femeile nu sunt în stare? Lor nu li se întâmplă nimic? Copiilor lor nu lise întâmplă nimic?
  Ideologia asta tembelă, de secol 15, nu mai este actuală, pentru simplul fapt că femeia este agală cu bărbatul, ba chiar mai egală decât acesta de multe ori. A scoate femeile din discuţie mi se pare o tâmpenie din foarte multe motive, lesne de înţeles.
  Toşţi suntem români, nu doar bărbaţii. Toţi trebuie să lupte petnru un viitor normal, nu doar unii să moară iar altele să ceară drepturi.
  Numai bine.

  Sunt multe femei mai „barbate” decat unii purtatori de pantaloni, asta e clar. Din lipsa de timp si de respect pentru politikul-corekt, nu am mai adresat apelul si lor – este sub-inteles. M-am saturat de „he or she„, in aproape doua decenii de America. – Eufrosin

 2. încă o întrebare: de unde a luat dl. Mihai pasajul cu Angola şi Nigeria? Poate mă luminează şi pe mine în legătură cu „aviaţia de vânătoare” a acestor ţări africane vai de steaua lor (despre care se ştie că sunt sub „protectorat” american). Vrei să cred povestea cu „avioanele angoleze sau nigeriene de vânătoare” care nu ar fi ştiut ce fac?
  să fim serioşi; unele fapte există, altele sunt doar poveşti de speriat pe cei mai slabi de inimă. trebuie să discernem grâul de neghină, adevărul de fals.
  Numai bine.

  Adevarul e ca suntem spray-ati cu materii biologice si metale grele. Daca doua tari au dindraznit sa se opuna, bravo lor, daca nu, nu prea schimba nimic pentru noi, decat ofera un exemplu pozitiv. In rest, datele problemei sunt aceleasi. – Eufrosin

  • da pe google „India Nigeria antonov aerosol chemtrails” curajosi, inconstienti sau tocmai asta vor sa bage spaima in populatie?!? Spovedanie, rugaciune, cum spune Parintele Justin, solutii omenesti nu mai sunt, de fapt daca stam bine si ne gandim nu au fost niciodata!

 3. Cu siguranta ca baietii au diversificat paleta metodelor prin care ataca insasi creatia suprema a lui Dumnezeu, VIATA! Am o precizare: ce cauta avionul pe deasupra capului meu in plin centru al Bucurestiului? Intamplator sau, poate deloc, tocmai mergeam de la un spital la altul pentru investigatii… PULMONARE. Facusem o spirometrie. La cartier insa, balul chemtrails-urilor era in plina desfasurare. Ma dezgusta ipocrizia puterii si ma sperie pasivitatea supusilor. Macar niste tricouri cu „STOP the NWO” si tot ar fi ceva. Un bun comerciant ar mirosi ca ar face bani frumosi vanzand embleme si sigle, la fel cum, pana la un punct si in anii 60-70 s-a permis sa se faca averi din vanzarea muzicii anti-capitaliste. Dumnezeu cu noi!

 4. † Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine, pacatosul

  Mai intai de toate trebuie sa constientizam ca in fata unei asemenea conspiratii ajutorul trebuie cerut si poate sa vina numai de la Dumnezeu. Totodata trebuie sa nu cadem in deznadejde si frica care sunt pacate, ci trebuie sa luptam impreuna pentru a afla adevarul despre ce se pune la cale fara stirea si voia noastra. Trebuie sa nu ne fie frica si pentru faptul ca daca nu ne aparam noi prin lupta, ne omoara ei prin nepasarea noastra. TREBUIE SA NE OPRIM SI SA CUGETAM … NU E ALTA CALE DECAT LUPTA!

  Poate va intrebati de ce nu am folosit „Treziti-va!” sau „Pocaiti-va!”, din pacate aceste cuvinte au fost compromise cu buna stiinta de niste oameni care au mers pana la ridicol cu reviste din usa in usa ale unei organizatii concepute de masonul Charles T. Russell http://www.thewatcherfiles.com/bloodlines/russell.htm astfel ridiculizand Pocainta, o arma caracteristica Ortodoxiei si eliminand cuvantul „treziti-va” care l-ar putea multa lume folosi pentru a-si trage semenii afara din apanajul de zi cu zi…ce comvenabil…oare de ce? … DECI OPRITI-VA, E VORBA DE VIATA VOASTRA!!! CITITI SI DATI MAI DEPARTE!!

  Voi incepe prin a va spune ce spunea un fost sef de la CIA spunea ”daca stii cum si cu ce sa manipulezi atentia cetateanului, si pui in stanga lui un spectacol de circ, nu o sa observe portavionul din dreapta lui“ La noi nu vine portavionul ci direct avioanele.

  Chemtrails (darele de avion) este unul din cele mai grave subiecte care trebuie abordat si investigat. Cu ajutorul acestor chemtrails s-ar putea face si dupa cum se vede se cam si fac urmatoarele:
  – se creaza nori, ceata, a remarcat ma gandesc o mare parte din populatie ca de prin octombrie a inceput sa fie o ceata densa timp de o luna iar mai apoi norii s-au tinut continuu pana in martie. Odata cu ceata care avea un miros „spitalicesc” de chimical am intalnit persoane care a facut asm, bronsite, pneumonii etc, persoane fara afectiuni de acest tip pana atunci. Bineinteles motivul invocat a fost datorita schimbarilor cliamtice, incalzire globala etc sintagme la moda in spatele careia se ascund de fapt manipularile climatice. http://culianu.wordpress.com/2010/03/21/manipularea-vremii/ http://www.telegrafonline.ro/1268258400/articol/114948/ploaia_rosie_otrava_curata.html Bineinteles ca la ploaia rosie au gasit imediat si explicatie „stiintifica” nisipul din Sahara…mai sa fie, atunci de unde metalele grele atat de variate nichel, aluminiu, cupru, bariu etc?!?!
  – otravirea populatiei prin precipitatii cu tot felul de solutii cancerigene prin piele (de ce credeti ca zapada din Bucuresti e otravita, in Timisoara ploaie rosie sau spumanta cu miros ca de peste, de asemenea diverse alte ploi din tara sunt otravite dupa cum s-a aratat), provocarea diferitelor afectiuni pulmonare astm, bronsite, rinite etc afectiuni care cresc la numar http://saccsiv.wordpress.com/2010/02/06/video-zapada-din-bucuresti-poate-ucide/
  – otravirea populatiei cu noi agenti patogeni tip Morgellons a se vedea http://www.ziarulring.ro/stiri/12715/avea-in-ochi-un-vierme-de-10-cm-vezi-video (s-a spus ca e de la tantari dar de unde tantari in februarie?) sunt prea multe similitudini cu: http://www.youtube.com/watch?v=NKW0bCcfvPE&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=iIUzY2Dd1GI&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=GiHtUFuGgSA&feature=related
  – otravirea solului pentru a nu mai putea cultiva traditional si a depinde de plantele modificate genetic (se poate ca in acest an sa nu iasa nimic din pamant, e recomandat sa nu puneti toate semintele deodata, poate va fi necesara folosirea lor pe sol necontaminat sub soproane etc) Vedeti poza cu trotuarul ale carui dale au devenit rosiatice in multe portiuni de la ploaia chimica. Trebuie facut apel prin biserici catre cultivatorii privati sa nu puna toata samanta in sol pentru a nu pierde tot mai apoi trebuie in caz ca se dovedeste neroditor insamantarea unei suprafete mai mici eventual care nu a fost expusa la precipitatii, sau udarea acestora cu apa care a fost facut semnul crucii peste ea, va incepe lumea astfel sa se intoarca la credinta vazand aceasta putere a crucii, cu cei de la oras va fi mai greu dar va trebui sa asteptam sa vedem ce ne rezerva viitorul apropiat. Puterea semnului crucii a fost relevata si de Sfantul Parinte Arsenie Boca „Ma, face-ti semnul sfintei cruci pe tot ce mâncati: apa, ceai, cafea, prajitura, fructe, bautura, mâncare, pâine. De ar fi dat chiar si cu otrava, Sfânta Cruce anuleaza tot ce este otravit” cat si de cercetatori: http://gabrieltzu.wordpress.com/2009/10/16/semnul-crucii-mai-eficient-decat-aparatele-moderne-de-dezinfectie-a-apei/ Puneti in balanta ca omul e 70% apa si faceti semnul crucii, dar nu oricum ci cu luare aminte http://saccsiv.wordpress.com/rubrica-incepatorului/ http://blog.pustniculdigital.info/articole/43/

  – mentinerea populatiei intr-o stare de „blegeala” foarte convenienta ca urmare a meteodependentei sa fie oare un pas spre „Dieta, injectiile si interdictiile se vor combina, de la vârsta foarte timpurie sa produca acel tip de caracter si tip de credinte pe care autoritatile îl considera dezirabil si orice critica serioasa a puterii va deveni imposibila psihologic. “
  – inducerea starii de depresie prin nenumaratele zile lipsite de soare care asociate cu multitudinea de probleme de zi cu zi pot degenera intr-un val de sinucideri, o veritabila arma sociala de fapt
  – scaderea imunitatii populatiei ca urmare a lipsei vitaminei D care este secretata in mod natural de catre piele in contact cu razele solare, deoarece e noros tot timpul http://roaim.co.nr/?a=articles&p=342
  – sunt foarte multe medicamente CONTRA RACELII care contin UN COLORANT – E110 care ataca plamanii!! Pentru ce trebuie colorant pe langa un medicament?!? Nu isi pune nimeni intrebarea?
  – vremea asta cu precipitatii tine lumea in casa pentru a primi mai mult televizor (manipulare), mai mult sedentarism si deplasare doar cu masina (obezitate), mai putina socializare, mai putina expunere la frig (calire).
  – bruiajul radarelor pentru a nu detecta avioanele spion sau poate chiar pe cele care survoleaza abuziv cerul tarii
  – impiedica vederea cu ochiul liber al avioanelor care spreiaza in continuare cu chemtrails poate de alte culori care chiar ar fi suspecte si de aceea nu trebuie vazute, de ce credeti ca ploaia e rosiatica in multe localitati?!?
  – pregatirea cerului pentru proiectul Blue Beam pentru a simula venirea Lui Iisus Hristos pe nori prin imagini proiectate din sateliti sau din avioane pe norii care se ocupa sa ii faca tot mai compacti, remarcati ca ambele emisfere sunt cenusii, doar formatiunile noroase principale sunt lunguiete, cu alte cuvinte tot globul e sub nori, ATENTIE insa, nu vor putea simula si ceea ce ar trebui sa se intample si in inimile oamenilor la venirea Lui. Mai multi asa zisi profeti vorbesc de proiectiile de pe cerul tarii , profetii mincinosi http://www.scribd.com/doc/13971500/Profeii-despre-Romania-Profeii-despre-misiunea-spiritual-a-Romaniei a se vedea neaparat: http://mucenicul.wordpress.com/2010/01/08/misiunea-spirituala-luciferica-a-romaniei-si-profetia-lui-sundar-singh/ http://images.google.ro/images?um=1&hl=ro&tbs=isch:1&q=blue+beam&sa=N&start=0&ndsp=21
  – tot in profetia fabricata de mai sus se vorbeste despre „UN FLUID DIVIN VA ACOPERI PAMÂNTUL” , in unele chemtrails este si fosfor (phosphore) care e otravitor iar in asociere cu cei care cred in profetiile despre 2012 care spun ca multe lucruri vor deveni fosforescente incepe sa capete sens si arata de fapt adevaratul scop a psihozei legate de 2012, legat de fosforescenta se scrie si in cartea lui Radu Cinamar(un posibil pseudonim a lui Pavel Corut – se leaga lucrurile) – Viitor cu cap de mort
  – cantitatea foarte mare de nori din atmosfera trebuie sa ne dea de gandit la ce se va intampla cand cei care manipuleaza vremea vor hotara sa dea drumul la robinet, mai exact inundatii de proportii
  – a fost remarcat un fenomen straniu in zona Simeria- Hateg pe o suprafata insemnata a fost plin de broaste pe strada in ziua de 20.02.2010 in timpul ploilor tip chemtrails iar chiar daca am fost intr-o zona fara broaste ploaia continua sa miroase a peste (miros similar cu cel al broastelor). De asemenea in 26.02.2009 in zona Sanicolaul Mare-Beba Veche Timis a fost un fenomen similar. Poate sa isi dea cineva cu parerea care e motivul abundentei de broaste vii pe strada din 50 in 50 de metri unele sarind altele de abia se tarau? De unde au aparut ele? Ce cauta pe sosea pe ploaie marunta? Au iesit datorita otravurilor continute in ploaia de tip chemtrail dar ce cauta pe strada? De unde atatea? Cunoaste cineva un specialist in broaste pentru a-si da cu parerea? In caz ca aceste ploi omoara broastele ne putem trezi cu o invazie de daunatori asupra culturilor, daunatori care in mod normal erau hrana broastelor. http://www.green-report.ro/comunicate/administratia-parcului-national-retezat-macelarirea-broastelor
  – provoaca moartea albinelor prin urmare si una din sursele de remedii naturale inclusiv antigripale (propolis)
  – de asemenea s-au sesizat morti ale liliecilor (care se hranesc de asemenea cu diversi daunatori ai agriculturii) si buburuzelor. Personal am vazut un liliac zbatandu-se intr-una din zile. Despre lilieci, albine http://stopsprayingmaine.com/chemtrails.html
  – s-a ajuns la un asa nivel de tupeu ca am vazut avioane cu elice (datorita zgomotului specific) care lasau dara de avion cu reactie (chemtrails) sau dare lasate de langa motor evidentiate si in filmul http://scienzamarcia.altervista.org/dossier.html (film in josul paginii); https://eufrosin.wordpress.com/2009/10/13/crime-din-cer/
  – chemtrails nu e remarcat deoarece pare un lucru firesc mai ales datorita faptului ca pe langa faptul ca sunt confundate cu contrails, o multime de desene animate (ex. Cars…Disney) si productii hollywoodiene contin chemtrails pe fundal si obisnuiesc lumea cu „normalitatea” http://www.rense.com/politics6/chemdatapage.html link 9 si 10
  – trebuie cercetat in ce masura continutul chemtrails detectat si in precipitatii poate ajunge in plantele cultivate (daca cresc) si mai apoi in hrana de zi cu zi afectand sanatatea
  – la nivelul de precipitatii cu siguranta ca a fost deja afectata panza freatica, trebuie luat atitudine si analizata compozitia apelor de unde beau oamenii apa inainte de a fi prea tarziu mai ales ca metalele grele nu dispar prin fierberea apei iar efectele pe termen lung nu sunt deloc placute. http://www.google.ro/#hl=ro&source=hp&q=Aluminiul+duce+la+demen%C5%A3%C4%83&btnG=C%C4%83utare+Google&meta=&aq=f&aqi=&aql=&oq=&fp=23e04743dad0cf5e Bineinteles atunci cand se va constata ca apa e infestata va fi din cauza „poluarii” oamenii vor primi ajutoare de apa in PET-uri care stim deja ca la randul lor infesteaza continutul, ba mai mult, pot transmite si anumite stari prin apa, a se vedea descoperirile lui Masaru Emoto legate de apa. De ce credeti ca au cumparat toate fabricile de apa ale tarii…pentru profit..nu, pentru ca stiu de puterea pe care apa o are asupra omului si omul asupra apei dar suntem mult prea adormiti pentru a realiza. Nu pot decat sa va dau un singur sfat: faceti semnul „Sfintei Cruci asupra a tot ce beti si mancati! Mitar Tarabic spunea: ” Toti doctorii vor striga ca ei stiu, ca sunt destepti si invatati, dar nu vor fi in stare de nimic. Adevaratul leac il vor gasi cu ajutorul lui Dumnezeu, inlauntrul lor si peste tot in jurul lor… ” eu cred ca despre apa si farama de Duh Sfant din fiecare din noi e vorba. O colectie de filme despre apa puteti gasi la http://www.apa-vie-romania.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=45&Itemid=25 http://www.lukasig.com/watermystery_ro.html
  – chemtrails contin un puternic agent oxidant (al doilea ca si putere) care ar putea coroda accelerat fierul din structura fundatiilor cladirile putand fi mai usor distruse prin seismele provocate tot de ei http://www.carnicom.com/morgobs9.htm
  – datorita cresterii umiditatii solului (prin precipitatiile provocate), cat si ai „aditivilor” metalici din sol (prin precipitatiile cu metale) si nori poate creste conductibilitatea electromagnetica care ar putea fi necesara pentru declansarea unor cutremure prin HAARP, de ce credeti ca pana acum toate cutremurele pe care le-au putut declansa au fost in zone maritime insule, zone de coasta, zone cu mari acumulari de apa (tsunami Indonezia, cutremur Haiti, Chile, China in zona bazinului Sichuan) a se vedea ciudatele lumini dinaintea cutremurelor din china si chile http://saccsiv.wordpress.com/2010/01/28/video-efecte-luminoase-ciudate-pe-cer-inainte-de-cutremurul-din-2008-din-china/ ; http://saccsiv.wordpress.com/2010/02/28/video-lumini-stranii-pe-cer-inaintea-cutremurului-din-chile/ Aceasta practica e departe de a fi una recenta 28 iulie 1976: un puternic cutremur a distrus orasul Tangshan din China, omorând peste 650.000 de oameni. Chiar înainte de primele miscari seismice de la ora 03:42 (noaptea), cerul orasului a fost luminat aproape ca în plina zi. Luminile, de o bogatie coloristica uimitoare (de la rosu la alb), au fost vazute pe o distanta de 300 kilometri în jur. Frunzele numerosilor copaci au fost arse complet iar culturile de legume au fost uscate pe o parte. Cu siguranta acesta nu a fost un cutremur natural. Cecetatorii afirma ca aceste efecte au rezultat din folosirea unor tehnologii tip Tesla si HAARP care au permis aparitia luminilor si a plasmei electromagnetice si directionarea acestora spre zona tinta. http://roaim.co.nr /?a=articles&p=31 Bineinteles ca si pentru aceste lumini exista o explicatie legata bineinteles tot de 2012, se spune ca vor aparea pe cer lumini asemanatoare aurorei boreale, iar eu ma intreb de unde stiu ei cum se va manifesta un fenomen care nu a mai avut loc?!?
  – A se vedea luminile de pe cer ca si asezare pe harta: http://stirileprotv.ro/exclusiv/stirile-tale/poarta-spre-cer-si-in-romania-ciudatul-fenomen-fotografiat-in-slobozia_comment_p6_a791.html?&page=6&p_all_items=791 La noi inca nu le-a iesit dar sa stam si sa asteptam credeti ca poate fi o solutie? Remarcati ca luminile de pe cer au aparut centrate in jurul zonei Vrancea…ce coincidenta…(aceasta scrisesem pana la Pasti) Intre timp iata si efectul „luminilor” eu cred ca e prea mult sa fie o coincidenta: http://cristiannegureanu.blogspot.com/2010/03/s-activat-falia-vidraru-snagov-shabla.html
  – tot ca urmare a cresterii fara precedent a precipitatiilor aproape continue solul devine mai instabil, mai predispus la alunecari – de teren producandu-se pagube mult mai mari in cazul unui eventual cutremur
  – umiditatea fara precedent lipsita de razele solare (UV) duce la cresterea agentilor bacteriologici si microbilor din sol si aer mai ales ca temperaturile sunt preponderent peste zero grade, de unde pe langa agentii chimici otravitori avem si agenti bacterieni, virusi(vezi gripe) care se pot inmulti nestingherit
  – problema trebuie neaparat abordata cu sau fara presa care se pare ca ori e adormita ori aservita ori amandoua, trebuie sa facem ceva nu numai sa discutam, factorii de mediu sa fie sesizati si sa faca toate judetele analize periodice (preferabil zilnic) ale apei pluviale pentru a sti la ce sa ne asteptam
  – documentarele acestea trebuie urmarite de cat mai multa lume acum cat mai sunt disponibile si mai avem mijloacele sa le vedem: http://video.google.com/videoplay?docid=-7113041039425265201&hl=en#
  http://apologeticum.wordpress.com/2009/07/16/video-ingerul-digital-2-cu-traducerea-inclusa/
  – simptomele descrise de catre investigatorii chemtrails sunt oboseala cronica, pierderi scurte de memorie, ameteli, culmea coincid chiar cu adeptii anului 2012 care spun ca acestea se produc ca urmare a cresterii frecventei Schumann, apropos cine masoara frecventa Schumann si cat sunt de credibili? De unde stiu ei ce efecte are un fenomen care are loc pentru prima data?!? Pana una alta avioanele care ne spreiaza sunt mai mult decat credibile nu trebuie sa asteptam 2012 sa vedem cum murim unii cate unii pe rand din felurite motive
  – inca un simptom care se face simtit e trecerea mai rapida a timpului, tiuitul din urechi si dureri de cap care sunt puse de asemenea pe seama apropierii planetei Nibiru anul 2012 etc, in acelasi timp prin HAARP se poate modifica frecventa de vibratie a Pamantului Schumann care e „vinovata” pentru cresterea sau scaderea perceptiei asupra trecerii timpului. Dumnezeu va scurta zilele celor alesi scrie in scrierile sfinte.. dar dupa venirea Anticristului deci ceea ce se intampla acum e iarasi o manipulare atat pentru cei ce cred in Nibiru, 2012, centura fotonica cat si pentru adevaratii credicnciosi in Iisus Hristos care vor crede ca s-a scurtat timpul „În ultimile doua decenii s-au realizat multe care în trecut erau doar la stadiul de posibilitate. Este vorba despre posibilitatea tehnica de a influenta direct cele aprox. sase miliarde de creiere umane, fara intermediere, prin generarea informatiei neuronale în mediu fizic atotcuprinzator (planeta Pamânt – nn)” În toate aceste cazuri, sistemele electromagnetice ar fi folosite pentru a produce distrugeri fiziologice usoare sau grave, distorsionari ale perceptiilor (trecerea timpului n.n.) si dezorientare.” http://roaim.co.nr /?a=articles&p=204 http://roaim.co.nr /?a=articles&p=130 De unde stiu ei ca frecventa Schumann in crestere de la 7,8 se va opri fix la 13 decat daca unii dintre ei o manevreaza?!? De unde stiu ce simptome genereaza un fenomen care nu a mai avut loc?!?
  – inca un lucru care trebuie remarcat e forma norilor (interesant ar fi de aflat opinia unui meteorolog cu vechime) in urma cu cativa ani si 2009-2010 mai evident vazuti din spatiu, mai demult erau mai multe formatiuni noroase circulare, pufoase, dezorganizate pe cand acum toate formatiunile noroase sunt lunguiete parca proaspat spreiate din avion http://www.sat24.com/homepage.aspx?page=world fata de imagini mai vechi ale Pamantului http://images.google.ro/images?hl=ro&source=hp&q=earth&gbv=2&aq=f&aqi=g10&aql=&oq=
  NORI LUNGUIETI APROAPE IDENTICI…
  – elitele mondiale si-au facut depozite pentru seminte chipurile pentru anul 2012…oare?!? eu cred ca in ideea cu 2012 si imaginile apocaliptice cu care ne bombardeaza noi ii vom crede si ne vom lasa dusi de nas. Ei stiu ca daca spreiaza, semintele se vor contamina si de aceea le conserva sa aiba seminte sanatoase doar pentru ei. Astfel si cei dintre noi care vor supravietui vor depinde mai apoi numai de semintele lor modificate genetic si mai rezolva inca o problema (foamete si depopulare). In cazul unui cataclism asa cum il prevad ei (ciocnire planetara, cutremure de mare anvergura (cele de acum stim ca sunt create tot de ei acolo unde vor) nici macar ei nu ar avea ce sa mai faca cu semintele, deci deschideti ochii protejati semintele, nu le semanati pe toate odata, poate va trebui sa semanati pe un pamant pe care nu au cazut precipitatii fabricate (sere, soproane) http://it.wikipedia.org/wiki/Svalbard_Global_Seed_Vault
  – cititi si profetia lui Mitar Tarabic care incepe sa prinda contur ” Acesti invatati rai vor face lucruri rele si groaznice, vor otravi aerul si apa si vor imprastia mizerii peste mari, rauri si pamanturi, iar multi oameni nevinovati vor muri de felurite boli necunoscute.” http://www.descopera.ro/cultura/4627050-uimitoarele-profetii-ale-lui-mitar-tarabic cat si a altor multi sfinti parinti care spun despre foamete, profeti mincinosi etc http://www.razbointrucuvant.ro/2008/10/09/a-doua-viziune-a-staretului-antonie-invataturi/
  – trebuie intreprins ceva cat inca se mai poate deoarece deja am fost pregatiti ca sunt mari explozii solare care vor duce la pierderea tuturor sistemelor de comunicatie moderne si tehnologiilor actuale, bineinteles si acest lucru e cat se poate de fals, vor face ei sa pice un satelit doi, de unde stiu ei exact ce reactie va fi si cum va afecta, e un pretext ca la un moment dat sa spuna „gata nu mai merg satelitii ca urmare a exploziilor solare” ramanand fara net, TV, telefonie, in schimb fiind la mana lor, de aceea lumea trebuie informata acum, conducerea trasa la raspundere acum, gata cu circul! http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=6143 http://www.descopera.ro/stiinta/5112330-apocalipsa-2012-10-motive-pentru-care-lumea-nu-se-sfarseste-in-2012
  – tot legat de 2012 frecventa Schumann etc apare si faptul ca dorintele se vor indeplini mai repede, la ce te gandesti fie ca e negativ sau pozitiv ti se va indeplini (filmul The Secret) cu alte cuvinte daca avem ceva banuieli negative sa nu cercetam sau gandim la ele ca poate se si intampla…va spun eu m-am tot gandit cu siguranta nu mi-ar fi trecut despre chemtrails prin cap sa le aduc in viata mea si multe altele…
  – o alta previziune pentru 2012: sistemul financiar actual isi va dovedi ineficienta, vor dispare banii si necesitatea utilizarii lor, ce comvenabil pregatesc ei prin teoria 2012 trecerea de la cash la cip-uri si credite de carbon care sunt scoase de dragul ecologiei, de aceiasi „ecologisti” care dau cu metale grele pe cer tocmai pentru a ne spune ca poluam prea mult…hmm. Nu pot decat sa va spun: fiti vigilenti! http://saccsiv.wordpress.com/2010/01/22/franta-va-fi-cea-mai-mare-economie-care-va-aplica-un-impozit-direct-pe-carbon/ vedeti si link-urile din josul paginii cu exceptia celor despre frig care stim ca a fost provocat cu ajutorul chemtrails si a manipularii vremii, nimic natural.
  – inaintand in centura fotonica (iar 2012) Luna isi creeaza propria atmosfera – lucru care vine sa explice de ce in rarele nopti cu cer senin cand se vede luna are si o aura, lucru de asemenea fals, aura vine de la reflexia luminii lunii in straturile superioare ale atmosferei bombardate cu tot felul de chimicale si frecvente nocive pentru pregatirea ecranului de pe cer in proiectul Blue Beam cand vor face semne si false minuni pe cer http://www.mdn.md/index.php?view=viewarticle&articleid=4508
  – in 2012 vor apare noi civilizatii (extraterestrii) care noi ortodocsii stim ca sunt draci cu OZN-urile lor care se stie ca e o tehnologie pe care omenirea o are inca din timpul celui de al doilea razboi mondial (vezi Digital Angel 1) dar nu au fost aduse spre productie deoarece folosesc energie gratuita si nu se uzeaza, deci oamenii s-ar fi putut deplasa pe gratis si nu ar fi putut fi asa usor inrobiti. Se poate sa simuleze o invazie „extraterestra” pentru a ne face mai usor de comvins in caz ca nu suntem suficient de indobitociti
  – bineinteles ca au inceput sa apara si adevaruri legate de 2012: http://www.romanialibera.ro/stiinta/a176940-apocalipsa-din-2012-interpretare-eronata-a-inscriptiilor-maiase.html
  – bineinteles ca foarte putini veti crede de veti avea rabdarea sa cititi pentru ca chiar si dreptul de a crede sau nu ne-a fost luat tot prin tehnici de manipulare ” „Socurile viitorului” sunt descrise ca serii de evenimente care se produc atât de rapid, încât creierul omenesc nu poate asimila toate schimbarile de situatii. Stiinta a aratat ca exista limite clar demarcate ale numarului si naturii schimbarilor carora le poate face fata mintea omeneasca. Astfel, dupa un sir continuu de socuri, grupul vizat nu mai vrea sa aleaga între variantele existente care i se par incerte. In urma confruntarii cu prea multe posibilitati ambigue, populatia este astfel derutata si demoralizata, cuprinsa de o violenta necugetata, determinând astfel aparitia ucigasilor în serie, a violatorilor si a rapitorilor de copii, generându-se sentimente de frica, angoasa si teroare. Ulterior, se instaleaza o stare de apatie generala, de inertie si de indiferenta fata de orice alta schimbare. Un asemenea grup devine usor de controlat si va urma docil ordinele, fara sa se opuna. ” http://roaim.net.tc/?a=articles&p=263 asa se explica si nedumerirea din articolul http://mucenicul.wordpress.com/2010/03/17/stirile-false-se-tin-lant-dupa-marea-britanie-si-georgia-este-randul-frantei/ Tocmai de aceea e imperios necesar sa renuntam la presa care nu tine cu poporul si sa trecem la schimbari si credinta sincera si din toata inima in invataturile Sfintei Biserici Ortodoxe!!!
  – noua (poporului) nu ne trebuie sa judecam sau sa pedepsim vinovatii cum se face ca face Basescu cu buna stiinta de 6 ani de circ DNA PNA etc ci doar dorim sa fim lasati sa ducem o viata in tihna in Duhul Lui Dumnezeu. Tot el va da fiecaruia dupa faptele lui…Ce rost vor mai avea toate agoniselile daca nu vom avea ce pune in gura sau ce vom putea manca va fi otravit? Ce rost va avea agoniseala sau mancarurile de orice fel daca ne vom pierde sufletele?!?
  – romanii care lucreaza in domeniul controlului aerian si mai au putina constiinta sa ne spuna cum apar ca „prin minune” aceste avioane acolo unde este senin si dau cu aerosoli pe oameni ca pe muste, sa constientizeze ca suntem in aceeasi oala la propriu. Pretul biletului la avioane a ajuns ridicol de mic, undeva chiar si pe la 30 RON pana in Italia sau Germania, astfel sunt tot mai multe curse care ne spreiaza pe banii nostri.
  – Daca ne vom intoarce la credinta, ne vom intari in rugaciune sunt sanse ca Romania sa reuseasca sa treaca cu bine aceste vremuri, dar trebuie ca fiecare dintre noi sa se ridice din mocirla de materialism, bani, pacate si sa se roage neincetat din toata inima : † Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine, pacatosul http://www.razbointrucuvant.ro/2009/02/12/cuv-paisie-e-stare-de-alarma-este-trebuinta-de-multa-rugaciune-cu-durere/
  – Parintele Arsenie Boca spune ca de la Prislop pana la Fagaras va fi bine deoarece Maica Domnului se roaga pentru noi…dar noi facem acel pas catre Dumnezeu pentru a fi salvati?!? Si Mitar Tarabic spune de muntii cu trei cruci, Carpatii se intersecteaza in 3 puncte adica fac trei cruci Apusenii cu Orientalii si cu Meridionalii (vedeti pe Google Earth). Iar cei ce vor posti pana la urma se va indura Dumnezeu de ei…
  – arme asupra diavolului avem trei: numele Domnului, numele Maicii Domnului si Sfanta Cruce. Compasiunea si iubirea, fara a judeca pe ceilalti si eliminarea fricii sunt cheile pentru a rezista si trece cu bine aceste vremuri.
  – sa ne reamintim de puterea rugaciunii printr-un fapt inexplicabil petrecut atunci cand o lume intreaga s-a rugat pentru aterizarea in siguranta a navetei Apollo 13, iar nava in mod miraculos a aterizat in siguranta, HAI SA FIE ROMANIA NAVA NOASTRA SI SA NE RUGAM PENTRU EA! ACUM! CU TOTII! HAIDETI PE LANGA ACTIUNILE LUMESTI SA NE RUGAM SI SA NE IUBIM, ASTA NE-A MAI RAMAS DE FAPT, IUBIREA DE DUMNEZEU SI DE APROAPE, E DE FAPT SINGURA ARMA PLAUZIBILA IN ACEASTA CONSPIRATIE DIABOLICA! O SPUNE CEL MAI MARE PACATOS DINTRE VOI, NU UN PREOT SAU UN CALUGAR! Tot despre aceasta rugaciune comuna se poate sa fi vrut sa ne aminteasca si Sfantul Parinte Arsenie Boca prin pictarea navei in biserica de la Draganescu, ASA SIMT. http://www.formula-as.ro/2009/876/spiritualitate-39/profetia-pictata-a-parintelui-arsenie-boca-11332
  – „Sfanta Liturghie mai tine lumea” spunea Sfantul Parinte Arsenie Boca, sa fie asta o legatura cu faptul ca majoritatea zilelor partial senine din ultimele 6 luni sunt doar Duminica? Duminica parca se sparg norii eu cred ca e semn de la Dumnezeu! (a fost scris in perioada postului mare)
  – „Nu va fie frica, frica e de la diavol!” (Arsenie Boca) Sa avem curaj, hotarare si credinta, luati aminte la scrierea unui frate ortodox: „Nici un fir de par din capul tau nu se va clinti fara voia Mea!” Îndrazniti, fiti curajosi în lupta asta cu fiara, caci razboaiele nu sunt pentru cei lasi, ci pentru eroi, si de veti îndrazni, veti învinge. „Îndrazniti, Eu am biruit lumea!” Deci, fiind invitati si încurajati de Însusi Hristos Domnul, înseamna ca se poate, dar nu singuri, ci numai cu El împreuna, caci „fara Mine nu puteti face nimic!” si nu uitati : „Daca veti avea credinta cat un graunte de mustar, veti zice muntelui acestuia: Muta-te de aici dincolo! si se va muta; si nimic nu va va fi voua cu neputinta!”.
  – Rugati-va Lui Dumnezeu „Spulbera Doamne norii de peste tara” si se vor spulbera, rugati-va Lui Dumnezeu pentru orice trebuinta si veti primi daca va rugati cu credinta nu „de test” asta ar insemna sa va indoiti de existenta si puterea Lui. Deoarece suntem slabiti in credinta si plini de pacate trebuie sa ne rugam impreuna, poate asa, se va indura Dumnezeu de noi dar inainte de toate trebuie sa avem un scop comun pentru care sa ne rugam. A ne ruga fiecare pentru noi aduce oarecum a egoism si nu e in concordanta cu lasarea de sine. Propun sa ne rugam: „Fereste Doamne Romania si romanii de necazuri si nevoi.” – caci cele ce sunt acum sunt departe de a fi necazuri si nevoi iar de tarii ii va fi bine fiecaruia dintre noi ne va fi bine, ma rog… cat se poate de bine pe masura pacatelor noastre nespovedite si neispasite inca…

  – in cazul ca ati citit pana aici, probabil ca putini veti crede ceea ce e scris mai sus si mai putini veti pune in aplicare. Va voi spune si de ce: datorita slabirii mintii prin mijloace fizice (alimentatie,cosmetice), psihice (media,ocupatii) si radiatii (telefonie,aparate electrocasnice) si nu in ultimul rand din lipsa sau slabirea credintei in Dumnezeu si Tainele si Poruncile Lui – sabotate cu buna stiinta tot de media care induce obiceiuri (pacate) care dupa aceea se leaga unele de altele si se atrag dupa cum spun si sfintii parinti si poate deduce orice om cu minte limpede(daca mai exista) .
  – nimeni nu poate nega ca „se intampla ceva” de aceea e bine sa ne OPRIM si sa „deschidem ochii”
  – tot ce se intampla acum are rolul de a slabi mintea ,de a ne distrage atentia si distruge sanatatea pentru a ne pierde atat de pe lumea asta cat si sufleteste pentru viata de apoi . Nadejdea trebuie sa fie acolo unde ar fi trebuit sa fie tot timpul, la Dumnezeu, Domnul Nostru Iisus Hristos si Biserica Ortodoxa.
  † Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine, pacatosul

  • eu cred ca primul lucru care trebuie facut ca sa nu mai fim otraviti e sa :
   nu mai mintim,nu mai furam,sa nu ne mai vorbim de rau tara,rudele si cunoscutii,nu mai preacurvim,sa nu scuipam pe strada,sa nu aruncam mizeria pe strada,sa nu trecem pe rosu,sa nu mai injuram,sa nu ne batem nevestele,sa nu le inselam,sa nu mai cumparam profesorii ca sa le dea 10 la copiii nostri,sa nu ne judecam vecinul din ce si-a facut vila si de ce are ML sau Q7 etc.etc.
   si atunci si Cristos ar avea indurare de noi
   (editat pentru irelevanta – Eufrosin)

   • Eu zic ca are dreptate, cu alte cuvinte pe scurt sa nu mai pacatuim si sa respectam cele Zece Porunci! Nimic mai simplu.

    Ei, ar trebui sa citesti comentariile lui mai vechi, te-ai lamuri rapid. Eufrosin

 5. bun articol…. si ….. institutiile statului trebuie sa ia atitudine in fata SEFILOR de la BUCURESTI care forteaza institutiile sa consume multa HARTIE ptr. niste chestii ABERANTE … asa se si taie padurile din RO la GREU … ia mai meditati ROMANI ….

 6. Eufrosin, in cazul in care doresti iti pot trimite si eu cateva poze si filmulete facute in martie (indica o adresa de email).

 7. Multumesc celor care au reusit ca, prin efort evident sa contribuie la constientizarea oamenilor asupra faptului ca, suntem contemporani unei perioade de exceptie in care inselaciunea atat de reprezentativa pentru cel rau incearca sa isi croiasca loc in cele mai nebanuite spatii pe care le credeam de neatins. Pe masura atacului cred ca suntem in masura sa raspundem. Ceea ce sistemul ar vrea sa vorbim doar pe la colturi, cred ca noi ar trebui sa strigam urcandu-ne chiar pe case. Minciunii, deceptiei, pervertirii sufletului si relatiilor dintre oameni, sa raspundem cu adevarul credintei, chiar daca si noi gresim, pacatuim. Eu sunt cel mai pacatos si ma astept sa fiu pedepsit pentru raul facut, gandit si simtit. Cu toate astea, nu ma pot opri din a spune ca Dumnezeu e totul, CALEA, ADEVARUL SI VIATA. Norocosi sunt cei care au aflat aceasta. Laudat fie numele Domnului!

 8. Eufrosin ce solutie propui?

 9. eufrosin,
  De treaba asta ai auzit? Cum ti se pare?
  „Despre cum e Ploieştiul pe cale să devină o insulă, dacă tot felul de afacerişti ilegali, susţinuţi politic, vor uni gropile din juru-i şi le vor umple cu apă!”
  http://altphel.ro/index.php?IDA=259

  Gropi la marginea Ploiestiului.

  Gropile astea aparute in cel mai fertil pamant din Romania nu sunt ceva normal. Sunt prea mari si prea hidoase.
  Oare ni se pregateste ceva ?

  Ma uit si tot nu-mi vine sa cred ce vad! Ploiestenii ar trebui sa „sape” un pic, sa afle numele afaceristilor si motivatiile lor. In primul rand, au furat cernoziomul! – Eufrosin

 10. ptr. bunul mers al Romaniei sfatuiesc guvernantii si parlamentarii sa nu mai circule cu avionul si politicienii sa EVITE BAILE de MULTIME !!!

 11. Am mai pus intrebarea asta si cu alta ocazie, dar nu am primit nici un raspuns.
  Otravirea atmosferei si solului cu chemtrails se face pe zone vaste si nu poate fi total controlata deoarece vantul bate in diferite directii si aceste substante nu pot cadea strict in zone bine determinate. Si atunci intrebarea este: celor care arunca aceste substante chimice in atmosfera NU LE ESTE TEAMA CA VOR FI SI EI AFECTATI, pentru ca traiesc si ei pe aceeasi planeta si respira acelasi aer cu restul oamenilor, nu traiesc sub un glob de sticla!

  • Celor de la nivelurile inferioare, nu li se spune ce disperseaza peste populatie, deci o fac crezand prosteste ca „salveaza planeta” de „incalzirea globala”, iar celor de la nivelele superioare, li se promit/ofera antidoturi care neautralizeaza in mare masura microorganismele. Fireste, asta pana cand le raman supusi bestiilor care perpetueaza raul – in caz contrar, antidoturile se transforma in agenti de imbolnavire.

   Ideea este ca intreaga populatie sa fie debilitata, purtatoare a unor virusi ascunsi, care la „semnal” (literalmente la semnal, acesti virusi putand fi activati in populatie prin emisia frecventelor lor specifice de reproducere necontrolata, scop servit cu brio de turnurile de telefonie mobila), mai ales in cazul revoltei si a ne-supunerii fata de noua ordine mondiala.

   Bastarzii au innebunit insa, crezand ca ce se aplica intr-o tara pe care-o au in stapanire (America), ar fi valabil si intr-o tara in care clopotele manastirilor si ale bisericilor, bat toate la ore fixe, creand prapad pentru planurile lor. E adevarat, bataia clopotelor distruge virusiii si bacteriile, impreuna cu Sfintele slujbe ortodoxe, aghiazma, semnul crucii.

   De ce tac cei din serviciile secrete, care nu sunt suficient de sus incat sa primeasca remediile, nici suficient de jos incat sa nu stie ce se intampla, e un mister pentru mine. Banuiesc ca s-au terminat barbatii, alta explicatie nu exista.

   • Da, ceea ce ai spus tu este adevarat. Dar in ceea ce priveste afirmatia: „iar celor de la nivelele superioare, li se promit/ofera antidoturi care neautralizeaza in mare masura microorganismele”. Cine poate GARANTA ca acele antidoturi chiar o sa neutralizeze TOATE microorganismele si nu cumva sa fie o eroare de calcul (se mai intampla!), si sa cada si ei in aceeasi cursa pe care o intind restului lumii? Cred ca literalmente nu au luat in considerare amploarea dezastrului care poate afecta TOATA planeta. S-ar putea sa le scape de sub control afacerea, si atunci va fi cam tragic pentru TOTI. Vor sa-i prosteasca pe prosti, dar vor fi prostiti si desteptii.

    Ai perfecta dreptate! – Eufrosin

    • Sunt dedicati exterminarii. Suma e uriasa: peste 5 miliarde, conform pietrelor din Virginia, cunoscute ca Virginia Guidestones. Sa nu uitam nici de Anton Sandor LaVey, intemeietorul si patronul mizerabilei biserici a lui satan. Roman Polanski l-a lasat pe acest individ sa joace in scena conceperii antihristului din filmul Rosemary’s Baby. Doamne!

    • Antidot pt orice virus/bacterie: ozonoterapie

 12. a + b + c = d

  a = alimentatie
  b = medicatie
  c = respiratie

  d = boala cronica

  d(t,a,b,c) = m, cu t=timp si m = moarte.

  just do the math for a while.

 13. Legile FEMOSAN – Marele Diavol a pus PICIORUL Pe Romania – a strivit deja TALPA TARII care sunt TARANII de aceea Romania se Prabuseste ZILNIC – MASURI URGENTE – Educarea copiilor de mici cu o alimentatie fara zahar rafinat care le DISTRUGE NEURONII si pot deveni CRIMINALI sau HOTI ETC. primul pas- CREDINTA si PRUDENTA … si evitati sa cumparati alimente din market…ci mai mult de la TARANI … pasul 2 – circulati mai putin cu Masina personala Vaporul si Avionul … veti vedea niste REZULTATE … atentie Mare la CONSTIINTA VIETII !!! SUCCES !

  • @antiignorantu fac cam ce spui tu mai putin faza cu masina, poti sa imi explici cu FEMOSAN sa stiu ce e de facut. Am incercat sa deduc de la tine de pe blog dar e dificil sa imi fac o imagine, ai putea ceva cu liniute aia aia si aia? Multumesc

  • Monsanto si tot ce reprezinta ei au dat paralele pentru canalul TV agro chanel. Cat e ziua de lunga Viorel Popescu, vataful emisiunii „Viata Satului” de pe vremea lui Ceusescu, lauda chimicalele si tehnicile revolutionare agricole.
   Au fost facute analize pe fructele care au devenit negru-violet dupa ce avioane neidentificabile au raspandit necuratu stie ce otravuri.
   S-au facut plangeri la Consiliul Europei. Nimeni nu a primit raspuns.
   Cunosc trei chimisti care afirma ca nu mai exista fructe si legume bio in Europa si deci, in concluzie, nici carnea, ouale si laptele nu mai sunt sanatoase.
   Trebuie ca Patriarhul insusi are o anume idee asupra acestei chestiuni de nu pune gura decat pe ce este plantat in sera de la Popesti Leordeni.
   In vest cunosc persoane care trec prin cuptorul cu microunde hainele copiilor, care folosesc doar bicarbonat pentru curatatul danturii si iau cate cinci pastile de carbune medicinal, zilnic!!!
   Nu cred ca dauneaza aceste practici dar intretin o stare de stres continua.
   Este perfect dovedit ca apa sfintita, mirul si Sfanta Cruce protejeaza.

   • bicarbonatul se poate folosi foarte bine pentru curăţatul dinţilor. cei cărora nu le place gustul, pot adăuga uleiuri esenţiale.

    există plante medicinale care se pot folosi cu succes pentru curăţarea organismului de chimicale, aşa-numita chelare, (asta nu înseamnă însă că veţi putea arunca altele cu aceeaşi viteză şi în aceeaşi cantitate).

    este adevărat că nu prea mai este nimic natural sau bio, de vreme ce totul a fost infestat cu chimicale. nici chiar produsele din nu ştiu ce seră nu sunt ferite de asemenea bucurii, apa fiind elementul principal de transportare şi de infestare…

   • Pai tocmai Patriarhul ar trebui sa le foloseasca mai des, in locul vegetalelor crescute in sera! Noi mancam din piata, evitand total supermaketurile, inafara catorva produse bune disponibile aolo. Fireste, semnul crucii peste tot ce manaci si bei, precum am scris aici intr-un articol.

 14. Dîrele respective apar nu numai după avioane militare ci şi după avioane civile. Reprezintă turbulenţe ale aerului pricinuite de trecerea avioanelor cu viteză. Nu cred să aibe legătură cu vreo otrăvire.

  De fapt, ar trebui sa fie „contrails”, darele de condensare lasate de motoare si care se evapora in doua-trei minute. Ce discutam aici sunt „chemtrails”, dare chimice lasate in mod expres din avioane astfel echipate: – mare diferenta, nu ? Cand eram copil, nu exista sa nu dispara darele avioanelor in cateva minute. Acum, acopera intreg cerul transformand o zi minunata, intr-o ceata laptoasa si apasatoare. Nu degeaba ies broastele din lacuri dupa o ploaie din asta chimica – apa e otravita si nu le prieste. Mai observati. – Eufrosin

  • Poate avioanele de azi merg cu iuţeală mai mare decît pe vremea copilăriei, şi de aia turbulenţele se păstrează mai mult. Contează şi înălţimea la care zboară – aerul e mai dens la înălţime mică. Avioanele civile zboară foarte sus, exceptînd decolarea şi aterizarea.
   Pentru a susţine ipoteza otrăvirii, ar trebui să existe nişte analize chimice. Care nu există, sau n-au dat rezultate îngrijorătoare.
   Lipsa reacţiilor serviciilor secrete poate fi interpretată şi ca lipsa unei probleme reale reprezentată de aceste dîre. Nu e cazul să se alerteze populaţia cu false probleme, ne-a ajuns gripa aviară şi cea porcină.

   –––––––––––––––––––––––––––––––––

   Asta nu-i o falsa problema, ci una cat se poate de reala. Precum am spus, nu este vorba de „turbulente”, ci de dare chimice pe care americanii le-au analizat deja in laboratoare independente. Vrei sa vezi ce-au gasit in ele? Un laborator italian confirma prezenta metalelor grele.

   Un sait exceptional pentru studiul aprofundat al fenomenului „chemtrails” este acesta: http://www.carnicom.com/ Dupa ce petreci putin timp si efort, vei vedea problema in adevarata sa lumina.

 15. De ce oare nu zicei nici un post TV, ziar sau radio de chemtrails ? Cine a vrut sa zica ceva la posturi radio a fost deconectat brusc. La TV nu s-a miscat nimic. Ale cui sunt avioanele astea care ne-au otravit la greu orasele mai ales in anterioarele doua luni ?

  Sunt avioane NATO, de regula cu piloti americani. Cenzura informatiei se datoreaza mediei vandute. – Eufrosin

 16. cei care ascund aceste informatii daca sunt reale , de fapt sant sinucigasi ….

  • asa este!
   nu multi cunosc si nici nu au bani pentru terapii gen monoatomic gold, asa ca mai devreme sau mai tarziu vor ajunge si ei acolo unde le este locul.
   tratamentul cu celule stem, atat de laudat, eu n-am auzit inca sa aiba rezultatele scontate.

 17. Si azi si ieri si in mai toate zilele se vede cum avioane zboara peste Bucuresti lasand in urma lor acele dare de substante si eventuali agenti patogeni biologici (bacterii, virusuri, ciuperci, paraziti). O informatie interesanta vine de la Seoul, acolo unde stim toti ce se intampla in aceste zile. Noutatea e aceea ca s-a expus posibilitatea ca statul vecin, Coreea de Nord sa ATACE conferinta folosind baloane umplute cu arme chimice si cu arme biologice, dar si prin trimiterea unor mine plutitoare in apele Coreei de Sud. Cea mai teribila murdarie emergenta din aceasta conferinta mi se pare a fi accentuarea propagandei mondiale impotriva notiunii de stat, considerandu-se necesara renuntarea la suveranitatea nationala pe tot globul, intrucat, -nu-i asa?-, toate statele au datorii imense, imposibil de rambursat. Ce va fi, vom afla.

 18. Tot de la Seoul parvine si informatia ca liderii lumii in frunte cu cel al Chinei isi permit, -aparent!-, sa ridice tonul la americani, acuzandu-i, -la fel de aparent-, de practici monetare frauduloase. E vorba de „initiativa” americana de a TIPARI PE HARTIE 600 miliarde $ pe care sa-i foloseasca in vederea repornirii economiei americane. China si-a jucat frumos rolul de partener mare si suparat, amenintand ca si ea poate face la fel, aruncand tot pamantul in aer, cel putin din punct de vedere economic, prin devalorizarea peste noapte a tuturor valutelor, astfel incat, in 10-20 zile, tot pamantul sa fie pe butuci, perfect blocat la capitolul schimburi comerciale. Ca si cum asta nu era de ajuns, de la jidani aflam ca se studiaza posibilitatea evacuarii civililor din tara pe care au furat-o, (israel), in vederea declansarii atacului impotriva Iranului. Din august israelul a anuntat ca nu va tolera un Iran nuclear. Zilele astea avioane NOI, F35, sunt pregatite sa ingroase flota militara a fortelor israelite de aparare(!) -ce batjocura de denumire!-

 19. Cind cineva vrea sa te omoare ce faci?si pe deasupra e si las,se crede puternic purtindu-se ca un vierme. In realitate, el ne da putere ne inarmeaza cu cea mai puternica arma. Cind nu vom mai avea nimic de pierdut , cind viata ne va fi furata noua si urmasilor nostri si la propriu si la figurat,cind vom constientiza toate acestea vom deveni de neinfrint.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: