Cum sunt terorizați Românii de către bandele infracționale civile aflate sub controlul securității



Am primit printr-un terț mărturia unui român terorizat de către bandele infracționale țigănești aflate sub controlul securității, controlată la rândul său  de către niște antiromâni care nici măcar Crăciunul nu îl sărbătoresc – despre ce este vorba:

Acum un an si ceva am intrat in Partidul Neamul Romanesc… Si am inceput sa activez ca moderator pe cateva zeci de pagini fb ale PNR. M-am trezit filat agresiv de bruneti, cred ca toti de la SISROM. N-am luat in seama. Am avut postari nationaliste modice, fara nominalizarea unor dusmani expliciti.. Am pastrat intotdeauna masura crestina. Obisnuiam sa o scot pe mama , bolnava fiind, prin parc, dumineca de dumineca.
Era bolnava – depresie cronica, tensiune oscilanta,etc. Nu stiam ca au de gand sa loveasca in mama. Ne-au asteptat la intrarea in parc, au organizat o provocare cu o familie de tigani si… Cand am chemat politia, astia se faceau ca nu ne vad, cu toate ca era lumea stransa ca la urs. Abia la politie am inteles ca sunt impreuna.
Dupa doua zile de la eveniment mama face tensiune oscilanta si cade. Bazinul fisurat,  capul spart (scalpul) , etc.. Curios este ca totul parea aranjat ca si cum cineva ar fi intrat peste ea, i-a dat una in cap sa lesine , apoi a primit o talpa in zona bazinului. O vecina care a vizitat-o la clinica de recuperare mi-a spus ca avea o rana exterioara in zona pubiana. Ori in bucatarie, unde lesinase, nu s-a lovit de nimic …
La vreo luna mi-au mai dat un avertisment. Am fost asteptat de un tigan solid intr-un Mega Image unde aveam obiceiul sa intru , m-a provocat, n-am raspuns, a iesit dupa mine din magazin , mi-a tras una in plex (cu raspundere, cum mi-a zis ironic o politista mai tarziu, adica sa nu lase urme), mi-a tras o injuratura de neam si m-a avertizat sa am grija ce fac.. Mai tarziu m-au prins iesind cu mama de la biserica, in zi de dumineca.. Au trimis un tigan sa intre ca din greseala in mama, inca in covalescenta, sa provoace sa fac o nefacuta..
Am reclamat la politie , insa mesajul politistului a fost ceva de genul: ” degeba reclami”. Au dat cu masina peste mine in zona cladirii guvernului , in zona unei intersectii bine monitorizate video, eu fiind pe bicicleta. Am scapat cu cateva vanatai.  Si aici au facut presiuni s-o las balta. 
De atunci sunt amenintat ca ma vor lasa fara loc de munca… Nemtii chiar au inceput sa aibe un comportament ciudat..  
Cinstit vorbind, nu consider ca postarile mele ar fi atat de importante, insa… Probabil sunt niste motoare pornite, de a reprima orice forma de nationalism, si sunt unii care fac exces de zel.. Adica ma gandeam, si dupa tot ce-am tras, chiar imi pare rau ca nu le-am dat motive reale. 

Române, trăiești într-un sistem atât de ticăloșit, încât nu îți vei seama atunci când te vei trezi fiert, așa ca broasca pusă în cratiță la foc mic. Departe de a te teme, e vremea să iei atitudine. Puterea jegoșilor ălora stă numai în nepăsarea noastră, a proprietarilor de drept ai României.

Bunul și înduratul Dumnezeu să păzească țara și poporul!

6 răspunsuri

  1. Prietene, așa te consider deși nu te-am văzut vre-odată – fă-ți dumitale o favoare și neamului nostru datoria și oferă-le motive pentru comportamentul lor abuziv și irațional! Sper să citești aici.

    Porcii nu știu decât prin violență și teroare, crezând că au de a face cu oameni de nimic. Cred că a venit vremea ca cei de valoare, să și-o demonstreze. Nu mor caii, când vor câinii.

  2. Oare despre care securitate o fi vorba aici? Pentru ca este impartita in doua inca de la ’89 (desi mai trec dintr-o parte in alta conform intereselor personale): o parte tine cu rusii iar cealalta cu UE si nici una din ele nu vrea binele romanilor.

  3. De la ultima boratura de tigan, caraliu si securist imputit , glont pe teava si foc automat…
    Rezolvat.

    • Nu înțeleg ce vrei să susții – nu merge așa. Legea trebuie să acopere toate abuzurile comise împotriva cetățenilor. Chiar dacă e slabă acum, se poate lucra la aceasta. Când ne facem singuri dreptate, nu mai există nici țară, nici stat.

Răspunde!