Un rău imens este perpetuat în România chiar sub nasul nostru – veţi deveni Dvs. următoarea lui victimă ?


De ceva vreme am devenit interesat de mărturiile oamenilor care se plâng că sunt iradiaţi de la distanţă prin pereţii casei sau apartamentului lor. Prima tendinţă a ne-cunoscătorilor fenomenului este de a bagateliza alegaţiile, punându-şi semne de întrebare asupra sănătăţii mentale a celor care se plâng. Prea e bizară activitatea asta susţinută asupra unor oameni care nu au omorât o muscă, ‘ba nici politică n-au făcut, dar totuşi, să analizăm un pic inainte de a le răspunde „dar cine eşti tu ca să ti se facă asa ceva?„…

Dacă ce spun ei e adevărat, nu-i aşa că merită să conştientizăm măcar că un pericol de moarte ne paşte pe noi toţi, la bunul plac al unor ofiţeri corupţi ai serviciilor secrete, aflaţi în goană după o proprietate dezirabilă, sau pentru a preveni un adevăr incomod de la ieşi la lumină ? Sau poate chiar mai rău, pentru controlul total al populaţiei…

Oricât de credibile sunt mărturiile victimelor, e bine să avem şi un fundament tehnic în sprijinul celor afirmate. E uimitor să aflăm cât de veche e cercetarea şi rezultatele practice ale iradierii cu microunde. Spre şi mai marea noastră surpriză, ca ţară UE/NATO, România este şi ea inclusă într-un program de controlare a minţii cetăţenilor, prin tehnicile descrise concret mai jos.

Aveţi zile în care vă simţiţi letargici, ne-în stare de a duce la îndeplinire până şi lucruri simple? Dar dureri de cap frecvente pe care nu vi le puteţi explica şi de care nu vă amintiţi să fi suferit în trecut? Vă este somnul bun şi odihnitor, sau o întoarcere prelungită de pe o parte pe alta, urmată de vise neplăcute şi o trezire în stare de buimăceală?

Există explicaţii concrete pentru toate astea, să le aflăm.

Nu este necesar să fiţi vizaţi la modul particular ca şi cei care mi-au scris, ci doar aşa, la modul general, pentru a vă ţine placizi şi bolnăvicioşi, deci incapabili de acţiune susţinută pentru o schimbare reală în bine a ţării. Deasemenea, atenţie la vecini- cine ştie cărui mahăr de prin serviciile secrete i s-a pus pata pe proprietatea sau de ce nu, pe soţia Dvs.!


Control mental prin „sunete tacute”

Mecanismul de modificare a mintii umane se bazeaza pe tehnologia purtatorului subliminal: Spectrul de Difuzare a Sunetelor Tacute (SDST) – în engleza SSSS, uneori numit S-quad sau Squad. El a fost dezvoltat de Dr Oliver Lowery din Norcross, Georgia (SUA) si este descris în Patentul SUA nr. 5159703, numit „Sistem de Prezentare Subliminala Tacuta”, din 27 octombrie 1992. În introducerea scrisa pentru acest patent, gasim:

„Un sistem de comunicare silentios în care purtatori non-aurali (care nu se pot auzi – nn), din spectrul foarte jos sau foarte înalt al frecventelor audio sau din spectrul ultrasonor adiacent (ultrasunete) sunt modulati în amplitudine sau în frecventa cu informatiile dorite si propagati acustic sau vibratoriu, pentru a ajunge la creier, în mod traditional prin folosirea difuzoarelor, castilor audio sau traductorilor piezoelectrici. Purtatorii modulati pot fi transmisi direct, în timp real, sau pot fi înregistrati si depozitati pe medii mecanice, magnetice sau optice pentru transmisii programate si repetate catre ascultator.”

Conform celor sustinute de Silent Sounds Inc., acum este posibil, folosind calculatoare, sa se analizeze modelul emotional regasit în electro-encefalograma umana (EEG) si sa se replice (sa se „cloneze”) aceste modele, adevarate „semnaturi emotionale”, pe alt calculator, si, la vointa, „sa se induca sau sa se modifice starea emotionala a fiintei umane, în mod silentios”.

Compania Silent Sounds Inc. declara ca este interesata numai în emotii pozitive, dar cartelul militar american nu este atât de limitat în scopuri. Este deci evident ca acesta este un proiect al Departamentului Apararii al SUA.

Edward Tilton, presedintele companiei Silent Sounds, declara chiar el aceste lucruri despre S-quad într-o scrisoare din 13 decembrie 1996:

„Toate semnaturile si schemele (referitoare la starile emotionale – nn) au fost declarate secrete de stat de catre Guvernul SUA si nu avem permisiunea de a revela detaliile exacte… Facem casete înregistrate si CD-uri pentru Guvernul German si chiar pentru tarile fostei Uniuni Sovietice! Totul se face, evident, cu permisiunea Departamentului de Stat al SUA… Sistemul a fost folosit pe tot parcursul operatiunii Furtuna în Desert (Iraq) cu un deplin succes.”

„Pe bunica mea Dumnezeu sa o odihneasca o terorizau cu unde electromagnetice de tipul celor ce moduleaza trairile emotionale: mereu plangea si era intr-o dispozitie trista. foloseau tehnica V2K (voice to skull) prin care transmiteau zgomote percepute in interiorul craniului: ea zicea ca are o gaza in ureche ce nu o lasa sa doarma. Eu si parintii mei suntem sub asalt electromagnetic zilnic.
E noua forma de sclavie a zilelor noastre cu operatori cu nimic mai presus decat asasinii comunisti”.

Ilustratia grafica ce apare în patent, numita „Evolutia semnaturii emotionale prin inducerea undelor alfa – theta” este identificata cu AB 116-394-95 UNCLASSIFIED si este obtinuta de la „cel mai sensibil si versatil electro-encefalograf din lume”. Are un raport de amplificare de 200000, fata de celelalte EEG-uri obisnuite care au numai 50000. Este controlat prin program de „cele mai rapide calculatoare” folosind o tehnologie de anulare a zgomotului similara celei folosite de submarinele nucleare la detectia obiectelor foarte mici din apa, la distante foarte mari.

Scopul acestei întregi „creme” de tehnologii avansate este obtinerea unei „harti” a semnaturilor emotionale umane si modificarea lor prin semnale catre creier. Ilustratia arata ecranul EEG-ului de la un subiect uman, atât emisfera stânga cât si cea dreapta, simultan.

Clonarea emotiilor

Folosind aceste EEG-uri asistate de calculator, oamenii de stiinta pot identifica si izola „semnaturile emotionale” electrice de foarte mica amplitudine ale creierului, le pot sintetiza si stoca pe alt calculator. Cu alte cuvinte, studiind modelele subtile ale undelor cerebrale care apar atunci când un subiect uman experimenteaza o anumita emotie, oamenii de stiinta au identificat aceste modele ale undelor cerebrale si acum le pot duplica, oricând, la vointa. „Aceste semnaturi sunt apoi transmise folosind frecvente purtatoare de tip Silent Sound si ele vor determina exact acelasi tip de emotie în orice alt subiect uman care le primeste!”

Sistemul si aplicatiile

Aici este vorba de mai mult decât un simplu sistem de control prin semnale subliminale. Exista extrem de multe tehnologii patentate care se pot adauga în acest sistem de frecvente purtatoare, în scopul de a obtine toate tipurile de efecte.

Exista doua metode de transmisie cu acest sistem. Una este inductia directa de microunde în creierul subiectului, fiind limitata la operatiuni în imediata apropiere. Cealalta, asa cum a fost descrisa mai sus, foloseste frecventele purtatoare ale radioului si televiziunii, care sunt prezente peste tot.

„Noaptea mi-a tras in creier, identic cu nopţile cu care mă obişnuisem dar de data asta când m-au trezit din visul indus, nu se restabilea orientarea, gândirea, limbajul şi nu îmi reveneam nici din starea de rău de parcă muream în chinuri groaznice cerebrale – Este noapte? Iar îmi induce un vis cu elemente mai mult sau mai puţin de ruşine, şi iar mi se fac atrocităţi şi tehnici de distrugere, iar mă trezeşte la un pas să mor, iar îmi va fi extrem de rău, vine dimineaţa ne-odihnită, am impresia că mi-au încărcat curenţi electrici în toată faţa şi tot capul, iar voi fi torturată şi se vor face experienţe cu arme cu energie direcţionată asupra mea”

Sistemul este folosit pentru a controla fie o singura persoana, fie mai multe. Faptul ca informatiile sunt transmise subliminal, le face virtual imposibil de detectat si, deci, periculoase pentru public.

Într-o utilizare conventionala, S-quad poate folosi comenzi vocale, ca ajutor în sistemele de siguranta. Dar, în spatele placutei melodii pe care o auziti în magazine si în supermarket-uri poate fi un mesaj secret, absolut nedetectabil în mod obisnuit, care va interzice sa furati de pe rafturi, sau va îndeamna sa cumparati cât mai multa marfa. Si chiar daca simpla comanda vocala este destul de eficienta, atunci cînd sistemul de prezentare subliminal transmite semnaturi emotionale, rezultatul este cu mult mai puternic.

Pe piata libera se foloseste acesta tehnologie pentru casetele audio de auto-educare prin afirmatii pozitive, relaxare si meditatie, precum si metode de crestere a disponibilitatilor de învatare (mai ales pentru studenti si elevi).

În context medical, aceste sisteme pot fi folosite pentru a rezolva multe probleme grave de natura psihiatrica si psihosomatica.

Se spune ca este cel mai eficient mod de a trata surzenia. Dar acestea sunt numai promisiuni, pentru ca surzii ramîn tot surzi desi metoda se foloseste de 30 ani. În schimb, cartelul militar si elita mondiala au acum o arma pe care o folosesc împotriva omului obisnuit care aude normal.

„Mama mea este torturată cu mult mai rău şi fizic şi psihic, ea este chinuită şi torturata cu mai multe device-uri şi de mai mulţi operatori.
Pt un interviu cu ea, problema este că i-au făcut zi de zi foarte rău, cerebral. Am observat de la o zi la alta că nu mai ştie din ce în ce mai mult de ea şi nu mai este în stare nici ciorapii să şi-i ridice psihopatii chinuind-o f rău oricum fără să le pese cât de departe s-a ajuns cu debandada pe care au menţinut-o distrugînd şi viaţa vecinilor şi obligându-i mereu nesătui să ne hartuiască şi jignească de moarte”

Arma cu microunde portabila

Oficialii nu recunosc nimic

De fapt, Guvernul SUA nu recunoaste nimic si a refuzat sa comenteze pe marginea existentei armelor de control mental, de ani de zile. Numai anul trecut, revista US News & World Report a publicat un articol intitulat „Arme miraculoase”, care este doar o simpla trecere în revista a asa-numitelor arme „care nu ucid”. Nici-un cuvânt însa despre S-quad, desi tehnologia era folosita de sase ani.

Extrase din articol:
„Charles Bernard, fost director de proiecte pentru cercetarea armelor din Marina americana: Nu am vazut înca o astfel de arma care sa si functioneze.”
„DARPA (Agentia pentru Proiecte de Cercetare Avansata pentru Aparare) a venit la noi anual pentru a vedea daca sunt cai de a suspenda functionarea sistemului nervos central de la distanta, spune Dr F. Terry Hambrecht, seful Programului de Proteze Neurale, dar nu a aparut nimic pâna acum. Totul pare prea Science-Fiction.”
Poate parea ca este de domeniu SF, dar nu este deloc asa. Oricum, asta nu este decât ceea ce ei vor sa credem, ca sa-i lasam în pace sa-si urmeze planul…

Ideea care sta la baza acestor arme „care nu ucid” este de a determina ca inamicul sa-si piarda capacitatea de a rationa fara a-l ucide, pentru a-i lua ostateci, pentru a zadarnici orice forma de rezistenta fara a-i rani (fizic), de preferat chiar fara sa-si dea seama. Toate tehnologiile de modificare a starilor mentale pe cale electromagnetica sunt toate în aceasta categorie, dar din moment ce nu sunt recunoscute oficial ele pot fi folosite oriunde si oricând, dupa bunul plac al celor care hotarasc acest lucru.

„Era mereu câmp magnetic în casă, îmi amintesc că dimineaţa când mă trezeam aveam memoria ştearsă şi îmi dădeam seama că pot să mă opun dar făcând un efort f. mare de a nu da frâu liber unui comportament şi unei gândiri, deviante, fizic, psihic, uman şi social. Mama mea se zdruncina în somn, făcea urât în somn şi de multe ori îi povestea bunicului, sorei bunicului cosmarurile aberante care o şocau, o impresionau foarte mult”

Si de ce anumite companii din industria divertismentului au recunoscut ca au acces la aceste tehnologii când chiar existenta acestora este negata fata de marele public?

Chiar în februarie 1998, abordarea de tip „monolit” în negarea existetei acestor tehnologii si totala tacere în ce priveste acest subiect s-a mentinut chiar si în fata comitetelor Congresului american!

Comitetul Economic Unit, condus de Jim Saxton, s-a reunit pe 25 februarie pe tema „Audierea despre Armele de Radio Frecventa si proliferarea lor: impactul asupra economiei”. Ca martori au fost invitati numeroase personalitati militare:
Dr Alan Kehs, de la Laboratoarele Militare SUA, a vorbit despre amenintarea Radio-Frecventelor, în general.
James O’Bryon, director de Testari Operationale si director de Testari Incendii de la Biroul Secretarului Apararii la Pentagon, a discutat rolul testelor la incendiu si implicatiile acestor teste în cazul armelor de radio-frecventa. (se pot creea incendii de la distanta cu ajutorul laserelor).

Dr. Ira Meritt, seful Diviziei de Identificarea Conceptelor si Analiza a Aplicatiilor, al Directoratului de Tehnologie Avansata, de la Centrul de Rachete Defensive si Tehnologie Spatiala din Huntsville, Alabama (SUA), a vorbit despre proliferarea armelor de radio-frecventa venind mai ales dinspre fosta Uniune Sovietica.

Desi aceste informatii de interes tehnic sunt importante, mult mai importanta este lipsa oricaror informatii despre existenta armelor de radio-frecventa care afecteaza în mod direct creierul si sistemul nervos uman.

Psihotronica de la KGB

Aceste tehnologii nu au aparut peste noapte. Exista o lunga istorie de dezvoltare si ascundere a acestora de catre Guvernul SUA si probabil ca înca jumatate din celelalte guverne ale lumii.

Noi stim ca fosta Uniune Sovietica era activ angajata în acest tip de cercetari. În timpul anilor 1970 KGB-ul sovietic a dezvoltat un Sistem de Influenta Psihotronic care era folosit pentru a transforma soldatii în adevarati „roboti umani” programabili. Sistemul se baza pe o combinatie de hipnoza si radio-frecventa. Proiectul a fost început ca raspuns la o schema de antrenament similara lansata în SUA de presedintele Jimmy Carter, a afirmat Iuri Malin, fost consilier de securitate al presedintelui URSS, MIhail Gorbaciov.

În cartea „Istoria Armelor Electromagnetice” s-a aratat ca timp de peste 60 ani s-au realizat numeroase cercetari în acest domeniu, iar în articolul despre telepatia sintetica am aratat ca primele cercetari în cadrul programului „vocea din creier” s-au realizat în 1961, folosind referinte din literatura stiintifica publica.

„De la 8 ani primeam vise cu avertizări a ceea ce ne vor face mie, bunicului, mamei mele şi toate functiile şi procesele mele erau oprite, blocate, declanşate, pornite, absolut oricând vroiau cei care făceau asta, eu dându-mi seama că sunt controlată total. „

Ar fi deasemenea posibil sa creeam convorbiri transmise cu inalta fidelitate in corpul uman, marind posibilitatea sugestiilor ascunse si a manipularii psihologice… Astfel ar fi posibil sa vorbim unor adversari selectati, intr-o maniera cat se poate de deranjanta pentru ei

Secretarul Apararii al USA, William S. Cohen, Defense Viewpoint, December 1, 1998

Dr._James_Lin_ascultand_microundele

Puterea complexului militar-industrial (sau elita mondiala)

Jan Wiesemann a scris o notabila descriere a situatiei care exista acum în SUA, despre „fortele de drept” si cum s-a ajuns la aceasta situatie: „În timpul razboiului rece, Statele Unite nu numai ca s-au angajat într-o cursa deschisa de înarmare cu tehnica nucleara împotriva Uniunii Sovietice, dar si într-o cursa secreta de dezvoltare de arme neconventionale. Pe masura ce agentiile de spionaj au continuat sa-si mareasca puterea de influenta si control – de unde pâna la al doilea razboi mondial au avut doar un rol de sustinere si de servire a guvernelor – la fel au fost suplimentate si fondurile cheltuite pentru dezvoltarea tehnicilor proiectate pentru surclasarea celorlalti competitori.

„Si pe masura ce grupul american de spionaj avea sa creasca, o cultura secreta s-a raspândit, ceea ce a permis celor din spionaj sa aplice numeroasele tehnici dezvoltate de ei pentru a ocoli în mod perfid procesele si institutiile democratice…”

„Ca multe alte democratii, Guvernul SUA este compus din doua mari parti: cei care au fost votati, adica guvernatorii, judecatorii, cei din Congres si Presedintele, si, a doua parte – birocratia perpetuata de-a lungul timpului, cei care sunt în numeroasele agentii federale.”

„într-o democratie bine echilibrata si care functioneaza corect, partea votata de public controleaza partea birocratica, asigurând poporului o reprezentare reala în cadrul planului guvernamental.”

„Ce s-a intamplat in ultimiii 4 ani, e greu de descris in cuvinte. Ajunsesem la un moment dat intr-o stare greu de imaginat. Auzeam voci, la trezire sau la culcare. Gaseam obiecte din casa in alt loc, decat cel obisnuit, cosmarurile erau pline de cadavre, morti, sange, violenta, frica…durerile de cap insuportabile. Ajunsesem sa cred ca o iau razna. Ce era cel mai trist, era ca nimeni nu intelegea ce spun, de parca vorbeam chineza, nimeni nu ma credea…. Baiatul cel mare a facut o pareza la mana stanga si desi fiziologic nu i s-a gasit nimic, m-am chinuit cu el din august 2005 pana in februarie 2006. internari peste internari, recuperare, spitale, medicatie…. Greu, dar a trecut…a pierdut si clasa I, a trebuit sa inchei anul, pe motiv medical.”

„În timp ce o parte semnificativa din guvernul SUA urmeaza fara îndoiala acest principiu, o alta parte opereaza într-un deplin secret si urmeaza propriul plan ascuns, fara stirea celor multi, plan care este de cele mai multe ori complet diferit de cel public.”

În mesajul sau de adio adresat natiunii americane în 1961, presedintele Eisenhower a spus: „…am fost obligati sa construim o industrie de armament permanenta, care a atins proportii vaste. În plus, trei milioane si jumatate de oameni sunt direct implicati în stabilimentul apararii. Anual cheltuim pe securitate militara mai mult decât profitul net al tuturor corporatiilor americane.”

„Aceasta reunire a imensului stabiliment militar cu marea industrie de armament este noua pentru americani. Influenta totala (economica, politica, chiar spirituala) este simtita în fiecare oras, în fiecare casa, în fiecare birou al guvernului federal. Recunoastem nevoia imperativa pentru aceasta dezvoltare. Totusi nu trebuie sa trecem cu vederea gravele sale implicatii. Munca, resursele si chiar viata noastra sunt deplin implicate; la fel si chiar structura societatii noastre.”

„În cadrul consiliilor guvernamentale, trebuie sa veghem împotriva influentelor nedorite, voite sau nu, ale complexului militar-industrial. Potentialul unei cresteri dezastruoase a puterii acestuia deja exista si va persista. Nu trebuie sa lasam ca presiunile acestuia sa puna în pericol libertatile sau procesele noastre democratice.”

„La 8 ani am constatat că eu şi ea ne aflăm sub control total şi fizic şi psihic şi bănuiam că şi bunicul este controlat fizic şi că se încearcă dar fără succes să îl controleze mental. Bunicul a rezistat hartuirii oamenilor asmuţiti pe noi. Mi-a fost indus un vis cu bunicul mort, era negru, f bronzat, într-un teleferic oprit în aer deasupra unei prăpăstii f mari. Peste o săptămână bunicul a fost omorât cu un aparat electromagnetic menţinut în gât şi deplasat spre inimă până tot horcăind şi sufocându -se din ce în ce mai rău, nemaiputându-se tine de chiuveta de la bucătărie, tocul uşii, s-a prăbusit treptat dar tot s-a prăbusit, pe hol, abia reusind să facă un pas din bucătărie spre holul de la intrare, a mai horcăit puţin, s-a mai sufocat puţin şi a murit. Eram acasă împreună cu sora lui.

Din momentul ăsta mi-am dat seama că eu şi mama mea ne aflăm sub un control mai puternic decât până atunci ELECTRONIC, te rog frumos să mă crezi că a predominat chinul provocat de aparate electronice din casele vecinilor. Nu îţi pot povesti doar despre hărţuirea noastră de către vecini, avertismente din clasa I-a pe care le-am primit din care am bănuit eu că serviciile secrete au oameni asmuţiţi pe mine, alţi oameni pe străzi, în autobuze, de care am avut parte infernal.”

Nelinisti internationale în legatura cu noile arme

Natiunile Unite a fost infiintata în 1945 cu scopul de a „salva generatiile viitoare de la pericolul razboiului”. În 1975 Adunarea generala a ONU a luat în considerare o prima propunere de proiect a Uniunii Sovietice: „Interzicerea dezvoltarii si producerii de noi tipuri de arme de distrugere în masa si de noi sisteme de acest fel”.

În 1979 URSS a adaugat la lista acestor sisteme de distrugere în masa:
1. Armele radiologice (cu materiale radioactive) care ar putea produce efecte similare cu cele ale unei explozii nucleare;
2. Armele cu raze de particule subatomice (neutrino, pozitroni, etc) care afecteaza tinte biologice;
3. Arme cu radiatie acustica infrasonora
4. Arme electromagnetice care opereaza prin anumite radiatii de radio-frecventa care au efecte negative asupra functionarii organelor din corpul uman.

Ca raspuns, SUA si celelalte guverne occidentale au ignorat demersul.

„Dinainte de a merge în clasa I-a golani apropiaţi de 30 de ani sau care aveau mai mult de 30 de ani roiau în jurul meu, abrutizându-mă, cu vorbele lor despre intimitatea noastră şi a casei, şi spuneau ca şi vecinul care dădea cu aparate în perete că mie îmi vor cădea părul şi unghiile, că nu voi face nici un fel de şcoală, că nu voi avea nici o calificare, niciodată nu voi fi om în rândul oamenilor, că nu voi fi în stare de nimic niciodată şi mai spuneau că eu sunt urmărită şi în casă şi pe stradă prin satelit.

Mama mea a fost şi este cu mult mai chinuită, pe ea au atacat-o şi torturat-o de la distanţă cu arme cu energie direcţionată şi cu mult mai rău. Dacă îţi spun doar despre cât ne-au hărţuit vecinii şi scursurile societăţii, se poate crede că am făcut noi ceva. Aşa se poate înţelege că am fost aleşi să se facă experienţe asupra noastră de la distanţă.

Îi făceau asta cu cruzime de la distanţă de l-a îngrijorat pe bunicul care fiind profesor şi compozitor i-a aranjat mai uşor să meargă inr-o staţiune să se trateze. Se trata degeaba.”

În articolul „Armele non-letale nu respecta tratatele”, autorul noteaza ca asa-numita Conventie a Armelor Conventionale acopera multe din armele ne-conventionale; „cele care folosesc infrasunete sau energie electromagnetica (inclusiv lasere, microunde, sau radio-frecventa, sau lumina vizibila pulsând la frecvente proprii creierului – unde cerebrale)”.

Harlan Girard, Director executiv al Comitetului International Împotriva Armelor cu microunde, mi-a spus ca strategia guvernului care sta în spatele promovarii armelor non-letale este un subterfugiu. Acum se încearca un scrutin pentru aprobarea publica a acestor arme. Tehnologiile de control mental nu sunt deloc mentionale, dar ele vor fi aduse „la lumina” mai târziu, si integrate sub generoasa umbrela a „armelor non-letale”.

Aceste arme au fost recent transferate de la Departamentul Apararii la Departamentul de Justitie. De ce? Pentru ca exista numeroase tratate internationale care limiteaza în mod specific sau chiar exclud folosirea armelor de acesta natura în razboi.

Cu alte cuvinte, arme care sunt interzise într-un razboi împotriva inamicilor natiunii americane (desi ele au fost folosite în razboiul din Iraq!) acum pot fi folosite împotriva propriilor cetateni de catre politia locala, împotriva unor grupuri de protestanti pasnici la adresa politicii nucleare americane. (de fapt ele se alfa in mainile bandelor infractionale civile inclusiv in România, cu care agenti corupti din sistem, coopereaza)

„Stii ce este mai important? Să pot explica în cuvinte ce îmi fac ăştia cu o armă electro-magnetică cu energie direcţionată cu tehnologia adaptată pt a chinui fiinţe umane -mai sadic, mai insistent, cu mai multe posibilităţi şi tehnici, să tortureze aplicând în acelaşi timp şi tehnici psihologice de chinuire şi de tortură şi de batjocură şi de târâre a fiinţei umane, care provoacă suferinte insuportabile”

Spre un control mental la scara planetara

Secretul în dezvoltarea tehnologiei de control mental reflecta uriasa putere care sta în ea. Ca sa o spunem direct, cine controleaza aceasta tehnologie, controleaza populatia. Toata populatia.

Exista dovezi ca Guvernul SUA are planuri de a extinde aplicatiile acestei tehnologii de control mental, pentru a îngloba pe toti oamenii, din toate tarile. Aceasta este posibil si chiar se realizeaza în aceste momente folosind celebrul proiect HAARP pentru zonele externe si reteaua GWEN pentru zonele interne ale SUA. Guvernul SUA nu recunoaste nimic. (Mai stim noi si altii care nu recunosteau nimic… – nn)

Nu îţi mai spun de un aparat psihotronic cu tehnologia total schimbată ce poate induce şi menţine orice comportament cu ştiinţa omului sau fără ştiinţa lui sau alternativ, eu constatând personal că nu pot face nimic şi dacă sunt conştientă şi dacă nu, că fac şi spun lucruri absolut necunoscute, total razna… zi de zi constat că sunt inregistrate în creier adevărate şabloane digitale şi drivere de programe ca la calculator.”

Dr Michael Persinger este profesor de psihologie si Stiinte Neuronale la Universitatea Laurentiana din Ontario, Canada. El a mai vorbit despre efectele profund nocive ale radiatiilor electromagnetice asupra creierului uman.

„Stimularea lobului temporal al creierului poate evoca în pacient sentimentul unei prezente stranii, dezorientare si dereglari de perceptie.

Poate activa imagini din memoria subiectului, inclusiv cosmaruri si monstri, care în mod normal sunt ascunsi în subconstient.” ( de fapt aceste vise pot fi „construite” pe calculator, exact ca şi un film animat, cu personaje şi elemente ireale sau reale, apoi transmise discret de la distanţă în creierul victimei în timpul somnului. Mi s-a raportat că cei care fac asta, se delectează în special inducând coşmaruri copiilor victimei, deveniţi la rândul lor victime ale acestor psihopaţi – nb )

„Dacă voi înregistra o declaraţie, un interviu cu ea îţi trimit.

Cei care au implementat sistemul pe noi se numesc familia Albu, Marilena Albu a fost profesoară şi directoare la scoala generală nr 177, N.Grigorescu din apropiere şi este soţia vulpoiului şi mama celor doi care se numesc Claudiu şi Horaţiu Albu. Cei trei bărbaţi au organizat vecinii de jur împrejurul casei noastre şi i-au obligat să ne atace cu aparate electromagnetice şi să primească vagabonzi şi vagaboande care să se antreneze pe noi din casele lor. Familia Albu locuieste pe strada într Gheorghe Vâlceanu nr 23 sect1 Cart Dămăroaia -pese drum de unde ne-am vândut casa ca să scăpam de a fi chinuite şi torturate la distanţă”

Dr Persinger a scris un articol în urma cu câtiva ani, intitulat „Despre posibilitatea accesului direct la creierul fiecarui om prin inductia electromagnetica a algoritmilor fundamentali”. Citam din articol:

„Stiinta neuronala contemporana sugereaza existenta unor algoritmi fundamentali prin care toate semnalele senzoriale sunt traduse într-un fel de cod specific creierului. Stimularea (sinteza) directa a acestor coduri în lobii temporali sau corticali prin aplicarea modelelor electromagnetice necesita nivele energetice care sunt deja prezente în mediul înconjurator: activitatea geomagnetica naturala a planetei si retelele de comunicatie contemporana (radio, televiziune, telefonie mobila, etc).”

„În ultimile doua decenii s-au realizat multe care în trecut erau doar la stadiul de posibilitate. Este vorba despre posibilitatea tehnica de a influenta direct cele aprox. sase miliarde de creiere umane, fara intermediere, prin generarea informatiei neuronale în mediu fizic atotcuprinzator (planeta Pamânt – nn)”.

„Aparitia si dezvoltarea istorica a acestor posibilitati, începând cu praful de pusca si continuând cu fisiunea nucleara, au determinat schimbari majore în evolutia sociala care a urmat extraordinar de repede dupa începerea folosirii lor. Reducerea riscului folosirii gresite a acestor tehnologii necesita discutii deschise în ceea ce priveste implicatiile lor atât pe tarâm stiintific, cât si în plan public.”

Nu poate fi mai clar de atât! Însa nu poate fi vorba de discutii deschise atâta timp cât Guvernul SUA nu recunoaste existenta acestei tehnologii.

„Eu vreau să fie dezvăluită abominatia care se face asupra mea. Suntem îngropate de vii pt nişte dementi care ne fac la greu lucruri bolnave cu arme cu energie dirijată. Nu îmi lăsa viaţa în mâinile lor! Ăştia sunt răi de tot. Cineva mi-a spus că o victimă ca mine nu ai. Ăştia sunt ieşiţi din minţi. Fac aberaţii demente pe noi fără pauză. Fă ceva nu ii lăsa, si-au pierdut de mult luciditatea şi dau cu noi de pământ. Fă ceva împotriva lor, te rog frumos. Ai încercat atât de perfect să mă scapi, nu lăsa să fie tăinuită abominatia care se face asupra mea cu tertipuri viclene. Nu te da bătut Doamne fereşte în faţa lor!”

„Cel ce ii trimite aici este generalul C. El vrea casa mea, dar si pe cele ale vecinilor, dupa disparitia fizica a acestora. Vrea sa lotizeze terenurile si sa le vanda. Daca mai punem la socoteala, ca acolo urmeaza sa se introduca apa si canalizare, si ca zona are un potential turistic pentru pescuit, putem spune ca va obtine un profit frumos.”

D-le Preşedinte Băsescu, în mod evident, viaţa unor români în propria lor ţară, a ajuns să fie un coşmar intolerabil ce nu se mai sfârşeşte. Îmi pare greu de crezut că şi România în care mi-am repatriat familia după mulţi ani de străinătate, a ajuns să semene atât de mult cu occidentul din care am plecat. Sperăm totuşi la un cu totul alt viitor pentru copiii României, decât oribilul prezent descris de victimele unor sceleraţi înafara oricărui control, precum expuşi mai sus.

Ca Preşedinte al ţării, cred că e vremea să luaţi notă de cele prezentate şi să dispuneţi luarea de măsuri pentru redresarea imediatâ a situaţiei acestor cetaţeni. Existenţa acestor grupuri de presiune infracţionale civile organizate şi echipate după modelul serviciilor secrete, este un rău uriaş. Ele transformă România într-o adevărată închisoare pentru unii cetăţeni şi într-una potenţială pentru toţi românii. Câtă vreme un singur suflet de om e astfel torturat, nici un român nu poate să spună că se află în siguranţă.

Eu unul v-am ales împreună cu întreaga familie. Dovediţi-ne vă rog că nu am greşit investindu-vă ca Preşedinte al tuturor Românilor, asemănându-vă Celui care a spus:

„Iar Împăratul, răspunzând, va zice către ei: Adevărat zic vouă, întrucât aţi făcut unuia dintr-aceşti fraţi ai Mei, prea mici, Mie Mi-aţi făcut. „

Pentru ca nu cumva să vă fie dat la dreapta judecată să auziţi acestea:

„El însă le va răspunde, zicând: Adevărat zic vouă: Întrucât nu aţi făcut unuia dintre aceşti prea mici, nici Mie nu Mi-aţi făcut. „

Ecaterina, Ionel, Alina, Laurenţiu, Dănuţa, Claudiu si toţi ceilalţi care m-aţi contactat, promit colaborarea mea deplină cu organele legii, în scopul stârpirii bandelor infracţionale. Domnul să vă ajute si ţină intre timp!

Bibliografie: Resonance (Bioelectromagnetics Special Interest Group), Judy Wall, tradus aici.

151 răspunsuri

 1. chiar crezi că Băsexu are vreo putere?
  este doar o simplă marionetă care face ce i se dictează şi care dirijează, la rându-i, alte marionete.
  sunt oameni care nu au coloană vertebrală, care nu au respect de sine.

  E totusi Presedintele tarii…Eufrosin

  • şi asta îl face mai puţin marionetă?
   mă îndoiesc…
   dacă ar fi fost aşa cum se dădea la început, dacă ar fi avut tărie de caracter, dacă ar fi avut coloană vertebrală, foarte mulţi de „dacă“…, ar fi scos ţara din groapa în care se afundă încet, dar sigur. însă a făcut exact ceea ce nu trebuia să facă, adică a fost pro-împrumut. şi cât de tare a strigat…. îţi mai aduci aminte?
   şi fra-su care era (şi încă mai este) băgat până-n gât în afaceri cu armament? crezi că degeaba a fost uns ca „preşedinte“? nu!
   dacă aş fi văzut că se luptă măcar cu mafia din ţară, aş fi zis că îi este frică să nu păţească precum mulţi alţii care au avut curajul să se opună caracatiţei mondiale. dar nici măcar atât n-a fost în stare să facă.
   aşa că, tot o zoaie e şi Băsexu, orice ce titlu ar mai primi.
   numai bine!

 2. inspaimantator!

  Da si absolut oribil. – Eufrosin

  • lasa ca nu-i chiar asa de neagra situatia … doar ca sunt date care nu apar atat de usor la suprafata. Si alea arata ca nu e totul atat de negru. Ne-a lasat Doamne Doamne cu multe „sisteme de aparare” la purtator si chiar functioneaza. Evident, cu cateva conditii: sa nu-ti fie frica, sa te mai si rogi pe bune cel putin din cand in cand, sa fii constient si nu teleghidat, sa mai dai cu sarumana pe la mama natura si sa mai scoti capul din teve-ul cel de toate zilele. DACA sistemele din articol ar fi fost atat de eficiente cum se doresc ele a fi, s-ar fi aplicat de mult la scara larga. Problema este ca INCA nu se poate si nu este o problema tehnica. Pur si simplu nu s-a putut raspunde la intrebari simple – de ce efectele exista numai asupra unui tip de oameni, altii isi revin repede si devin imuni, 3 ore in natura te „curata” de toate aberatiile, un amarat de ulei esential de busuioc sau altele asemenea iti regleaza frecventa corpului in cateva zeci de minute, etc etc. Evident, avand in vedere ca intentia NU este de a „praji” oamenii ci de a-i face robotei.

   Ma tem ca situatia e mai rea decat crezi. Sistemele astea nu sunt folosite pe scara larga decat uneori, cand e nevoie, poate de aceea nu le-ai simtit inca efectele. Locuiesti in Bucuresti? Pleaca la sfarsit de saptamana pe cat se poate inafara lui. De cand a devenit un centru de comunicatii al NATO, Bucurestiul bazaie pur si simplu cu microunde, mai ales la sfarsit de saptamana, cand se intetesc schimburile de date.

   Cat despre oamenii vizati in mod particular, viata lor e mult mai grea, de ne-inchipuit aproape, celor multi. Pe ei nu-i „reglezi” cu un simplu ulei, fie el si esential, cand sunt loviti de fascicule concentrate de radiatii e-m. Numai Dumnezeu ii apara pe acestia, ba’ chiar si scapa, caci s-a raportat ca odata ajuns in vizorul ticalosilor, omul e mentinut „in program” pentru intreaga lui viata, astfel incat tinerele jigodii sa poata fi antrenate. Au fost insa cazuri in care Domnul s-a saturat de relele facute, facand sa inceteze acest chin. Nu cu aparatura se apara oamenii, ci cu rugaciune si cu Sfintele Taine. Asta sa nu ne impiedice insa pe noi ceilalti, de la a sari in ajutoruil lor, atunci cand ii intalnim. – Eufrosin

 3. E penibil sa-si inchipuie cineva ca basescu se gandeste (sau s-a gandit vreodata) la soarta tarii si a locuitorilor ei. Pentru cineva ca tine, Eufrosin, care ai site de „dezvaluiri”, ca sa spun asa din lipsa de un cuvant mai bun in acest moment, e chiar o dovada de naivitate crunta sa te adresezi lui basescu. Pai cum sa creada cineva ce scrii aici daca nu vezi nici macar cat de complet corupt e basescu?
  Sa fim seriosi, in cazul in care ce scrii tu aici e adevarat, singurele lui reactii ar fi de genul: „cum sa-i fac sa ma voteze din nou” si „e o metoda de a mai produce cateva iesiri din sistem in randul pensionarilor”.

  • esti penibil tu biet troll infiltrat , traitor in occident si platit de sistem spre deturnarea atentiei si strecurarea indoielilor cand crezi ca mesajul tau este dificil de sesizat.Aici sub pretextul unei „discutii” cu eufrosin despre realitatile prezentate in articol de fapt induci suspiciunea asupra veridicitatii temei.
   In alte mesaje iti dai arama pe fata aratandu-ti „patriotismul”,ori conceptiile elitiste promovate de oculta eugenismului cand pretinzi ca la sat copii sunt mai prosti ca cei cu acces la un invatamant „inalt” ca cel din occident si faci chiar afirmatii ca aceasta,te citez
   „Inteligenta nativa nu are nimic de-a face cu televiziunea, ci cu fondul genetic al copilului. In general, cei ramasi la tara sunt cei mai putini dotati, cei care n-au putut face o scoala si care s-au marginit la a fi tarani. E logic ca nici din copiii lor nu pot iesi niste mari inteligente”
   Afirmatile sunt de o obraznicie,prostie si autosuficienta sfruntata,genetica te contrazice biet incult ce te dovedesti,cauta si vezi din ce familii au iesit marile genii ,ca sa zic asa ,ale omenirii si vei gasi ca oameni de o inteligenta exceptionala sunt descendenti de oameni simpli,sau chiar tarati(Beethoven,s.a.)ca sa nu mai vorbesc de sfintii iesiti din taranimea inculta pe care o dispretuiesti tu neacordandu-i dreptul la a avea fii inteligenti.
   Continua tot asa cu minciuna si propaganda si ai sa vezi ce „geniu” va iesi din copilul tau dus la scoli „inalte”,Dumnezeu nu se lasa batjocorit si intoarce cele ce se cuvin fiecaruia din neam in neam.Teme-te mai degraba de ce se petrece in marile familii slujitoare raului a caror descendenta e blestemata cu fii indraciti,satanizati mai abitir ca ei insisi,sinucigasi,curve si degenerati.Asta e plata „genetica” a mincinosilor.

 4. Fantastic articolul! Inca o data ma vad nevoit sa accept ca pana la urma mutarea intr-o zona rurala si intoarcerea la obiceiuri simple este solutia!

  Multumesc – una dintre victime s-a mutat la tara pentru a scapa de tortionari, pe cand a luat casa in primire, jigodiile erau deja instalate vis-a-vis. Reintoarcerea la tara a oamenilor ne-vizati, nu este tocmai prielnica inca, datorita scolilor intentionat distruse din mediul rural. S-ar putea bineinteles redresa situatia, platind dascalii un salariu bun pentru performanta, plus spor de tara. – Eufrosin

  • Legat de scolile de la tara: acolo nu se poate face performanta intelectuala. Nu exista „material uman”, profesorii sunt in marea lor majoritate necalificati sau de o calitate profesionala inferioara, iar copiii sunt needucati din familie (nu citesc, n-au acces la Internet, etc) si cu un complet dezinteres fata de invatatura, asta pe langa faptul ca in general cei de acolo nici nativ nu sunt foarte avantajati. Pe langa toate astea, dotarea materiala practic nu exista, nici in scoala si nici in general in localitate, iar profesori buni nu vor merge niciodata acolo. Cunosc multe exemple de absolventi de facultate care prefera sa aiba slujbe sub pregatirea lor in Bucuresti decat sa mearga in invatamant la tara. E absurd sa-si inchipuie cineva ca oameni civilizati vor merge sa traiasca la tara in conditii de secolul XIX, chiar si pentru un salariu ceva mai mare decat in oras.

   Nu e eaparat asa – intre cele doua razboaie mondiale profesorii de tara erau platiti salarii de ofiteri superiori. Rezultatul? Erau foarte bine pregatiti si scoteau elevi bine pregatiti din clasele lor. Copiii de la tara sunt nativ mai inteligenti decat cei de la oras, pentru ca mintea lor nu este (nu a fost cel putin) poluata cu gunoiul televiziunii. Acum de cand vezi antene de satelit la fiecare casa, nivelul s-a egalat, din pacate in jos. – Eufrosin

   • nu pot fi de acord cu tine, Cristian, pentru că la ţară sunt destul de mulţi copii cu potenţial, unii chiar mai mare decât al celor de la oraş, dar nu au unde să şi-l demonstreze şi/sau perfecţioneze.
    exemple am numeroase, însă nu cred că te-ar ajuta prea mult numele. pot doar să îţi spun că am exemple din toate regiunile ţării.
    ideea că odraslele ţăranilor sunt mai slab dotate intelectual mi se pare o gogomănie mare cât casa poporului (acum casa jmecherilor).

    • pai de cristi e vorba
     il injura pe ceausescu si evident ca-l bulgarizeaza pe Ionita si se mai crede baiat dastept de oras
     adica propaganda antinationala cotidiana cu care suntem otraviti
     adica tot ce e romanesc e prost si tot ce e strain e bun
     si culmea spalarii creierului e ca copiii astia(cacofonia e intentionata)mai au si pretentia ca…gandeste

     pacat de numele ce-l poarta

   • e, uite, un punct de vedere sănătos… din punctul meu de vedere! 😉

   • @Cristian, ca să fiu în ton cu stilul tău, faci nişte greşeli fundamentale:
    – statul bulgar nu s-a reînfiinţat la 1200, pentru simplul fapt că nu a existat nici înainte de 1200 vreun stat bulgar. statul bulgar (aşa cum îl ştii tu) s-a înfiinţat după revoluţia din 1848.
    – la ţară nu au rămas cei mai puţin dotaţi sau aproape neinteresaţi de vreo educaţie superioară. probabil că eşti unul dintre cei care au impresia că dacă au făcut o fucultate ai şi ceva grăunţe mai multe în cap decât cei pe care îi dispreţuieşti atât de mult.
    – doar un incapabil poate spune că românii au trăit fără unele aşa-pretinse binefaceri ale capitalismului doar în anii ’80. poate vroiai să spui „începând cu anii ’80“. iar faptul că nu am avut televiziune nu înseamnă că suntem mai proşti, sau că ăştia de acum, care au televiziune sunt mai deştepţi.chiar deloc.
    – genetica e doar o gogoriţă care vrea să impună chimicalele pentru orice chestiune care nu este în tiparele impuse de cei care te-au făcut să te crezi mai deştept pentrun că ai televizor acasă.
    şi nu în ultimul rând, nu mai încerca (nu de alta, dar încerci degeaba) să ne spui că teoriile consipraţiei sunt mai proaste decât alte teoriilor pe care te bazezi tu. cum ar fi teoria cuantică sau legile cazarului Einstein, de exemplu.
    şi, ca sfârşit, prefer un/o prost/proastă şi/sau incult/ă, dar care să fie dedicat/ă trup şi suflet neamului, decât unul ca tine, care nici pentru neam nu e, dar nici prea deştept nu pare.

   • Razvratit, chiar m-ai facut curios cu ce ai spus despre bulgari. Daca statul bulgar nu a existat pana in secolul XIX, atunci cum numesti tu statul cu care s-au luptat bizantinii sute de ani pentru regiunea balcanica? Abia in 1018 au reusit bizantinii sa-i invinga definitiv si sa-i desfiinteze ca stat independent.
    Vrei sa spui ca viata nu s-a imbunatatit cu nimic fata de anul 1989? Macar acum nu se opreste curentul in fiecare zi pentru economie, curge apa la robinet non-stop, e caldura in case iarna.
    Nu vad ce anume din ce am spus te face sa crezi ca as fi impotriva natiunii, dar desigur ca ai libertatea sa crezi ce vrei tu. Poti sa consideri si stiinta ca fiind falsa, daca vrei, dar ma indoiesc ca asta o sa te ajute cu ceva in viata.

   • Cristian, dacă voi avea timp, îţi voi pune la dispoziţie datele exacte despre „statul bulgar“. acum îţi voi spune doar că bulgarii sunt un trib asiatic adus de regii români (printre care şi Ioniţă, dacă nu mă înţel) pentru a pune ordine în populaţiile de la sud de Dunăre. aceştia şi-au luat-o în cap şi au fost exterminaţi cu toţii de două ori. poţi căăuta pe internet, probabil că vei găsi mai rapid cele ce ţi-am zis decât să aştepţi până voi avea timp să le adun şi să le pun aici.
    nu se opreşte curentul? tu unde trăieşti? este adevărat că nu cu frecvenţa cu care se oprea pe timpul lui Ceaşcă, dar tot se mai opreşte. şi de multe ori pentru timp destul de lung.
    te bucuri că ai apă caldă? te-ai uitat vreodată la culoarea apei (şi la cea rece)? ai mirosit-o vreodată? îşi garantez că nici măcar un câine maidanez nu ar bea-o sau nu s-ar bălăci în ea.
    te bucuri că ai căldurică iarna în casă? probabil că îţi permiţi să plăteşti pentru acest confort. bătrânii nu au cu ce să plătească şi sunt nevoiţi să stea în acelaşi frig în care au stat când erau tineri pe timpul lui Ceaşcă. cred că poţi să-ţi şi singur seama care este motivul.
    măcar el a făcut toate astea pentru a scoate ţara din ghearele celor care au tăbărât pe noi după ce l-au ucis.
    de schimbat, s-au schimbat multe: suntem liberi să plecăm în lume (deşi, şi înainte aveai, oarecum voie, dar numai cu aprobări), dar nu avem cu ce; suntem liberi să băgăm în noi salam cu E-uri (deşi mulţi aleargă înnebuniţi după soia pe care o detestau pe timpul comunismului), să ne parfum cu ftalaţi şi bisfenol A, suntem liberi să înghiţim pesticide şi insecticide şi medicamente extrem de periculoase, pe care în timpul lui Ceaşcă nu aveam voie….
    suntem liberi să votăm cu vine vrem, dar tot un singur partid este: cel al mafioţilor, hoţilor, jmenarilor, criminalilor, curvelor, etc. dar, prostimea crede că e pluralism…
    vrei să îţi mai înşir? aş scrie mai mult decât articolul în sine şi nu cred că e cazul. citeşte, fi distant, judecă cu mintea limpede şi vei înţelege diferenţa uriaşă între jegurile care „ne conduc“ acum şi cel care ne-a fost tătci pentru peste 4 decenii.
    ţin să îţi precizez, pentru că sunt sigur că nu ai avuut răbdarea să citeşti ce scriu prin alte părţi sau pe blogul meu, că nu sunt adeptul nici al comunismului, dar cu atât mai puţin al capitalismului.

   • Recunosc ca pana acum n-am auzit de teoria ta legata de bulgari. Stiu ca ei au fost initial un trib asiatic care au migrat in sudul Dunarii, dar asta s-a intamplat inainte de anul 700 si pana prin 800-900 vechii bulgari asiatici erau deja asimilati in masa de slavi. Din ce stiu eu, la 1200 e absurd sa vorbesti de chemarea bulgarilor astiatici de catre un rege roman, dar nu stiu pe ce documente te bazezi tu, asa ca nu te pot contrazice total. Nici nu stiu la ce regi romani te referi tu in acea perioada, inainte de infiintarea tarilor romanesti. Peste ce tari domneau ei?

    Nu ma pot pronunta pentru intreaga tara, evident, dar din ce am vazut in jurul meu si in familia mea, conditiile de viata s-au imbunatatit mult comparativ cu 1989. Macar acum daca se opreste curentul e din cauza vreunei stricaciuni si nu pentru ca asa se decide de sus, ca trebuie facuta economie.

   • Păcat că nu ai auzit până acum de „teoriile mele“, pentru că sunt preluate de la unul dintre marii români: Dimitrie Cantemir. (şi din câte îmi aduc aminte, parcă şi Bălcescu zicea ceva asemănător).
    Cantemir scria că atunci când s-a dus până în Grecia şi a trecut, evident, prin ţinutul de la sud de Dunăre, s-a înţeles perfect cu populaţia de acolo pentru că aceasta vorbea româneşte… nicidecum bulgara, sau, mai corect, slava. adevăraţii bulgari sunt un trib mongoloid. cei care sunt acolo acum nu prea au nici în clin, nici în mânecă cu adevăraţii bulgari… cam tot aşa cum cazarii din Izdrael nu au nimic de-a face cu adevăraţii evrei.
    nu te supăra, dar chiar nu am timp să caut acum unde am citit exact chestia asta.
    dar dacă vei avea răbdare şi eşti într-adevăr român, aşa cum te dai, caută măcar pe internet şi vei găsi ceva despre Cantemir şi afirmaţiile lui.

   • vezi…poti sa fi orasean,poti sa fi licentiat in orice vrei…
    inteligenta ta NATIONALA e la fel ca a unui taran cu 4 clase…la ce-ti folosesc studiile cand tu repeti ca un papagal teoria antiromaneasca ca Ionita a reinfiintat statul bulgar?
    Ionita a fost recunoscut de catre papa Inocentiu III ca rege roman nu bulgar…inutil cred sa mai insist asupra granitelor acestui stat romanesc-care e adevarat s-a bulgarizat dupa stingerea dinastiei asanestilor prin intermediul religiei…
    deci din punct de vedere national intre tine si un taran care nici n-a auzit de Ionita nu e nici o diferenta
    despre asta vorbeam eu…despre NATIONALISM
    un nationalist ca Ceausescu a facut istorie,pe cand un mecena al culturii care a fost Carol II a distrus tara
    iar anii 80 eu i-am trait…e pura propaganda anticeausescu adica antinationalista la care tu pui botul ca un biban
    sper ca ai reusit sa intelegi ceva din ce am incercat sa-ti transmit
    doar adevarul te va face liber altfel vei ramane tot un sclav,doar ca nu un miner in galerie ci un scrib parfumat

   • yo, szeppty, bagă şi numele, pseudonimul celui la care te referi, că se poate înţelege că te cerţi pe tine… ceea ce nu dă deloc bine…

   • deci, pentru tine e bine cum e acum.
    atunci consider că orice logică am folosi, ne vom lovi mereu de „nevoile“ tale, de care nu îţi dai seama că s-au folosit cei care l-au împuşcat pentru că românii „nu beneficiau de asemenea condiţii UMANE“.
    din punctul meu de vedere, nu eşti decât un alt produs al generaţiei pro. pro…, dar mulţi!

   • Bun, si tu ce vrei sa spui, razvratit? Ca nevoile oamenilor nu conteaza? Ceausescu nu trebuia executat, asta e clar, dar chiar nu vad ce ti se pare ca era atat de bine pe vremea lui. Poate ce am scris eu ti se pare prea pueril, atunci da-mi tu exemple de lucruri bune din acel timp.

   • Cristian, am să încep un alt răspuns, pentru că metoda asta nu îmi prea place. mi se pare greu de urmărit cine şi cui răspunde. deci caută spre sfârşit.

   • domnule ia asculta aici: ai cunostinte care prefera sa stea la bucuresti bla bla bla. Pai vin cu o intrebare de bun simt . acele cunostinte de ce s-au facut profesori ? sa predea numai la bucale in buricul targului sau sa predea pur si simplu acolo unde e nevoie de ei?pai d’asta ne tot ducem in jos atata timp cat cei care trebuie sa se ocupe cu educarea acestui popor prefera sa stea pe slujbe sub pregatire.
    voi ramane la ideea mea ca vina pentru ceea ce se intampla in Romania o au intelectualii care au preferat sa stea in comodul fotoliu din sogiorno decat sa activeze in viata sociala si politica din tara.asa unul ca G.Becali a ajuns sa fie un model in viata iar Florin Salam star la TVR.
    …si toate astea din cauza lasitatii intelectualilor astora de bucuresti… hai pa

    • Eli, esti foarte amuzant in indignarea ta. Iti dau ce dovada vrei tu ca traiesc in Romania. De altfel, Eufrosin iti poate foarte usor confirma lucrul asta dupa IP.
     Multumesc ca ma consideri profesor universitar in occident, dar esti foarte departe de adevar. Nu vad insa de ce consideri aceasta cariera ca negativa. De asemenea, nu vad ce ar fi rau ca cineva sa aiba mai multe masini. Nu e cazul meu, dar mi-as dori sa-mi pot permite asa ceva.

    • Perfect, IP-ul se poate falsifica. Spune tu ce dovada vrei ca locuiesc in Romania si promit sa ti-o aduc, daca si tu accepti sa-ti ceri scuze pentru aberatiile pe care le presupui despre mine.

   • este un joc, o glumita care circula pe net, ceva de genul: daca ai cunoaste o mama care are deja 7 copii, cu un sot betiv, care a avut sifilis, saraca, ai sfatui-o sa faca avort? Daca da, felicitari, tocmai l-ai omorat pe Baethoven!

 5. Noi in 89 am dat puterea altora…Cine sunt, nu stiu, dar acestia dicteaza azi destinul nostru. Au puterea politica, conduc serviciile de informatii, deci trebuie sa ne tina sub papuc…Puterea se pastreaza prin forta.., iar forta o resimtim si prin tortionari cu tehnologii de prajit creierii…

  • Si totusi vorbim despre oameni care nu au facut nimanui, nimic si nici nu ar ameninta puterea in vre-un fel. De ce sunt torturati astfel ? E si firesc sa cerem raspicat incetarea acestor practici – trebuie sa fim cu totii pentru unul, sau putem deveni oricand urmatoarele victime!

 6. Acum 7-8 ani am trecut prin experiente similare dar nu dadeam vina pe alti oameni ci pe mine si pe draci. Duhovniceste eram legat datorita pacatelor mele si ca ma bagasem din iubire ca sclav la persoane indracite… „Gustam” sau pre-gustam din chinurile iadului. Doar cu ajutorul Maicii Domnului am iesit de-acolo. Te-ai inspaimanta daca ai citi prin ce-am trecut… dar asa imi trebuia.

  De ce nu impartasesti cu noi cele prin ce-ai trecut, in detaliu? Eufrosin

  • Nu-i de nici un folos sa le impartasesc si altora in detaliu… cele ale iadului sa ramana ale iadului. Cititi despre chinurile iadului asa cum sunt descrise de Cuviosul Parinte Cleopa. Viermii cei neadormiti, disperarea, indemnuri la sinucidere, indemnuri la violenta, frisoane pe timp canicular etc. Dar pe astea le stiti poate doar teoretic. Sunt reale: le-am trait… Sa ajungi sa le simti, sa tremure carnea pe tine…

   Nu e de nici un folos a da vina pe altii pentru acestea. In orice relatie sunt cel putin doua persoane. Daca ai cazut intr-o groapa esti si tu vinovat ca ai ajuns langa acea groapa. Daca ai fi aparat de harul Duhului Sfant ai fi in alt loc, mai sigur si la mai bine. Daca ai blana se agata spinii de tine.

   Pentru tot ce ni se intampla trebuie sa dam vina doar pe noi. Asta este atitudinea corect ortodoxa. Chiar si pentru ce gresesc altii tot noi sa ne vedem vinovati si sa ne rugam pentru noi si pentru ei… Si sa-I multumim lui Dumnezeu pentru tot ce ni se intampla: si cele bune si cele rele, pentru ca stie El de ce ni le da… Sa ai doar multumire catre Dumnezeu, continua slavire si cerere de iertare de pacate… Spovedire si impartasire mai presus de toate… Mai bine de cobori tu cu mintea in Iad si te trage Dumnezeu de acolo decat sa urci cu mintea in Rai, sau incercand sa-ti faci aici pe pamant „raiul tau”, iar sufletul tau sa fie pe masura Iadului.

   • Si eu sunt convins ca aceste experiente nu trebuiesc impartasite deoarece ar face pe mult mai multi vulnerabili prin sensibilizare. In general, cunoasterea raului este punctul prin care raul te poate agata. Ceea ce nu cunosti ignori iar ceea ce ignori, in majoritatea cazurilor nu te poate atinge prin tine insuti ci doar implicandu-se direct si cu un „cost” mult mai mare, de multe ori inacceptabil pentru draci. Dracul intotdeauna vrea sa distruga „cu mana altuia” sau chiar cu mana victimei. Cum e posibil? Simplu: folosindu-se de credinta gresit directionata a respectivei victime. Credinta e o sabie cu doua taisuri. Si ipohondria este o forma de credinta, dar una distructiva si nu trebuie sa o alimentam tocmai pe aceasta.

    Iar cu cei care o trag toata viata fara sa aiba habar ce i-a lovit, cum ramane? Nici macar nu stiu sa fuga la biserica, caci ei cred ca pur si simplu, „asa trebuie sa fie”. Aici e vorba de draci cu chip de om si nu de ingeri cazuti. – Eufrosin

  • Stiti ce greu se dobandeste discernamantul si smerenia? Si cand le ai nu poti fi sigur ca le ai… Toate sunt daruri ale Duhului Sfant… Si nu poti decat sa multumesti continuu pentru ce ai primit. Si-ti dau lacrimile continuu zile intregi… Si atunci intelegi ca altii nu-s vinovati pentru neputintele si neintelegerile lor cand nu au discernamant. Cand dau dovada de viclenie atunci sunt asemenea dracilor si nu li se va ierta in veac. Dar nu pentru neputintele lor pentru ca tot ce se greseste impotriva Tatalui si Fiului se poate ierta dar nu si impotriva Duhului Sfant.

 7. Asta spune TOT despre cat de ”tare” e articolul asta : ”“Era mereu câmp magnetic în casă, îmi amintesc că dimineaţa când mă trezeam aveam memoria ştearsă ”

  Ti-ar trebui exact doua minute ca sa treci prin ce experimenteaza oamenii acestia, garantat nu ai mai fi inclinat sa faci haz de ei. – Eufrosin

  • Eu ma refeream la logica frazei . Cum iti dai seama singur, ca ti-a fost stearsa memoria ?

   Dificultati in a-ti re-aminti lucrurile familiare. Stii singur ca nu mai stii…- Eufrosin

 8. sa vedem cati sunt drogati ….unii sunt terorizati …acum se desfasoara – se numeste RAZBOI chimic si psihologic …. ce spuneam ….http://saccsiv.wordpress.com/2010/06/18/controlare-prin-sodomizare-si-umilire-sexuala/#comment-37275

 9. ptr. FIECARE AVION care va mai circula pe timp de criza FARA sa fie vorba de o URGENTA MARE – vor fi afectati la SANATATE minim 10 000 de LOCUITORI din tarile survolate de acele AVIOANE – sunt facute niste calcule … deci TERORISM pe FATA !!!

  Te referi la avioanele „sprayer” ale NATO si nu la cele obisnuite de pasageri, nu ? Eufrosin

  • deşi antiignorantu, cred, se referă la avioanele militare, au fost observate sute şi mii de avioane comerciale care împrăştie zeci de tone de chimicale peste oameni.

  • si cele de pasageri au un efect negativ mare mai ales acum cand , CLIMA o ia razna ….

   Clima nu o ia razna, asa, de capul ei – care este efectul negativ al avioanelor de pasageri, inafara de gazele arse de kerosen ? Eufrosin

   • un avion la un singur drum polueaza cat un oras intreg care este incalzit pe timp de iarna … plus alte efecte … sunt facute totfelul de statistici … nu mai am timp sa le insir aici …

 10. Domnule Eufrosin, raspunsurile dvs sunt geniale. Desi argumentele puse in dicutie sunt extrem de serioase, comentariile dvs fac tot deliciul…le urmaresc cu interes. Ma binedispun.

  Multumesc, fac si eu ce pot, sunteti prea generoasa.. 😉 Eufrosin

 11. salut Eufrosine!te citesc de ceva vreme si vreau sa ti urez putere de munca si la fel de mult curaj ca pana acum si DOMNUL sa ti fie alaturi in orice vei face,vreau sa ti rapesc 5min din timpul tau, si asa foarte limitat asculta te rog SDST INGERI DEASUPRA ROMANIEI!iarta mi indrazneala dar mi sa parut genial.DOAMNE AJUTA NE!

  Multumesc pentru rugaciuni, Doamne ajuta! – Eufrosin

 12. Eufrosine, nu mi-o lua in nume de rau, dar vad ca tu inca nu te-ai lamurit cine e Basescu si cat rau face el tarii, voit sau nevoit. Dandu-i credit acestui nemernic tradator de neam si tara tu nu faci altceva decat sa te asociezi marsaviilor lui si ale alogenilor care ne distrug tara. Plus ca multi cititori se iau dupa tine (orice articol de ziar sau blog este citit de sute sau mii de oameni) si astfel se prelungeste agonia tarii. Noi trebuie sa luptam acum pentru schimbarea conducerii de la varf de acolo de unde se impute totul.
  Doamne ajuta.

  Nu am facut decat sa ii solicit actiunea imediata in numele victimelor aparatului de teroare condus de vechii securisti. Daca la Presedintele tarii nu poti apela, atunci la cine? Eufrosin

  • La Dumnezeu! Doar la Dumnezeu si la cei in comuniune cu El adica la sfintii Sai!

   Pentru ca se spune in psalmi ca „blestemat este cel ce-si pune nadejdea in oameni” cu semnificatia ca el se blesteama singur: si-a facut idol din oameni.

   De acord ca toata nedejedea trebuie sa fie numai la Dumnezeu, dar in sistemul in care traim, se cuvine totusi sa ii notificam, fie si numai de forma, pe mai-marii poporului. – Eufrosin

  • In ai solicita ceva presedintelui Basescu este echivalentul in a mai spera ceva bun de la el, ori acest tradator de tara minte cu nerusinare in continuare.

 13. citez – # SATELITUL care are grija de tine astăzi, 20:49
  Serviciul de Telecomunicaţii Speciale şi Serviciul de Informaţii Externe apelează, pentru comunicaţiile prin satelit, numai la firma Global Communications Services România, controlată de generali, cu multe stele pe umeri, din sistemul apărării şi siguranţei naţionale. Această firmă este aleasă în ciuda faptului că, pe piaţa românească de profil, există şi alte companii care furnizează servicii de comunicaţii prin satelit…….
  achiziţionat de la Digital Bit, în 2007, costume de protecţie EOD, truse de oglinzi pentru scafandri EOD, truse endoscopice şi truse de scule amagnetice, destinate echipamentelor Forţelor pentru Operaţii Speciale şi programelor de capabilităţi de dragaj pentru securitatea porturilor. Digital Bit a mai avut un contract şi cu Unitatea Militară 02512 Clinceni (Agenţia de Cercetare pentru Tehnică şi Tehnologii Militare), unde şef a fost generalul Plăviciosu, asociatul din Global CSR. Aceeaşi unitate militară a avut o relaţie contractuală şi Felix IT SA, firma generalului Nicolae Irimie.
  Firma lui Opran, Global CSR, reprezentantul în România al companiei arabe Thuraya, l-a avut drept client chiar şi pe Omar Hayssam intreaga informatie din sursa – comentarii pe http://www.mediafax.ro/social/dan-diaconescu-pus-oficial-sub-invinuire-pentru-santaj-si-amenintare-6436375

 14. Nevoile oamenilor contează şi tocmai pentru asta a vrut Ceaşcă să scape ţara de datorii. dacă nu înţelegi partea asta, e grav.
  bine pe vremea lui: păi bine a fost până la schimbarea prefixului din 7 în 8. după 1980 a început „savanta de renume mondial“ să îşi bage coada. şi crede-mă că şi-a băgat-o rău de tot şi tot la fel de aiurea. toată lumea dă vina pe el, pe Nicu, dar pe Leana nu o învinovăţeşte nimeni. iar asta se întâmplă din două motive: necunoştinţa şi propaganda americacană, unde femeia este o sfântă, chiar dacă omoară, violează, fură, etc.
  ce era bine pe vremea lui Ceaşcă? eheheheheeee, erau multe. dacă nu ar fi fost atât de mândru şi de sgur pe sine şi cei din jurul lui (vezi maimuţa rânjitoare) ar fi fost şi acum la putere, probabil, iar românii ar fi dus-o mai bine ca polonezii.
  singurele lucruri care nu erau bune pe vremea lui erau jegurile de la pooliţie şi, mai ales, secu, care făceau ce doreau cu tine, fără ca cei de sus să ştie, îngrădirea circulaţiei (care tocmai rtebuia lăsată la liber, pentru ca cei care nu erau români să poată pleca cât mai repede de aici) şi probabil alte câteva chestiuni pe care nu mi le aduc aminte acum.
  dar trebuie să înţelegi odată că fără sacrificii nu poţi obţine ceva bun. aşa te mint şi scârbele actuale care vor să ia şi carnea de pe tine, nu doar pielea.
  de aia au şi murit atâţia bărbaţi, pentru că au sperat într-o lume mai bună, pentu că au crezut că prin jertfa lor, tu vei înţelege că nu tot ce zboară se mănâncă.
  mi-este greu să te fac să înţelegi unele lucruri, atâta timp cât tu eşti extrem de mulţumit de viaţa pe care o duci. din punctul meu de vedere, nu am ce face, pentru că aş avea nevoie de un timp de care nu prea dispun.
  dar încearcă să nu consideri luxul o necesitate. pentru că în momentul în care o faci, te duci de râpă. asta şi vor cei care pompează minciuni la greu, să fie cât mai mulţi/multe disperaţi/te după lux. pentru că luxul se plăteşte şi pent lux omul este dispus să facă orice. chiar să îşi vândă viaţa, sufletul şi altele.
  numai bine!

 15. PARLAMENTUL – UCIGASUL POPORULUI – DE CE NU DA O LEGE ? DROGUL ALB sa fie de 100 de ori Mai SCUMP !

  * asa se face GENOCIDUL in RO ! prin spitale nu mai zic ca se da paine alba la cei care au REUMATISM – PAINEA ALBA ajuta reumatismul – exista studii dar EXISTA si INTERESE MESCHINE !!! http://100ro.blogspot.com/2010/06/zaharul-otrava-alba.html

 16. Nu sunt „extrem de multumit” de viata pe care o duc, dar pana si faptul ca am un calculator si acces la Internet e un lucru pe care, daca Ceausescu ar fi ramas la putere, nu l-as fi avut.
  Stiu din proprie experienta ca e rau sa ai datorii si ce probleme apar cand intarzii chiar si cu plata pe o luna (in cazul meu, e vorba de o masina luata in leasing), dar parca tot prefer asta decat sa astept ani de zile dupa o aprobare ca dupa aia sa conduc o Dacie, masina care in 1989 era deja in urma cu 20 de ani ca tehnologie.
  Acum depinde ce intelegeti prin „lux”. Nu mi se pare deloc ca a dori o existenta decenta, normala, este un lux, dar nici nu cred ca e normal ca in 2010 sa le ceri oamenilor sa traiasca fara conforul vietii moderne si sa se multumeasca cu absolut strictul necesar supravietuirii.
  Eu pe undeva inteleg ce spuneti voi legat de nationalism, dependenta de azi a tarii, etc. In trecut si eu eram tot cam asa, foarte interesat de principii idealiste si nationaliste, dar am constata rapid ca in viata nu ma descurc daca raman asa si ca sunt luat de fraier.

  • eu îţi mulţumesc pentru sinceritate. ultima frază spune totul despre tine. nu mai am ce comenta.
   numai bine!

  • atunci ramai in continuare sclav cu masina in leasing
   oricate lucruri despre trecut ti se spun iti intra pe o ureche si iti ies pe cealalta
   ori nu te duce capul ori esti rau intentionat
   inclin sa cred ca amandoua
   oricum ai fi sfatul meu e sa mai pui mana pe carte pt ca dai dovada se superficialitate crasa

   • @szeppty, bun sfatul cu cartea. Trage si tu tare si data viitoare vii cu lectia facuta, mai pui un punct, o majuscula, poate chiar o virgula in zilele bune.
    Pe de alta parte ma crucesc de fiecare data cand citesc despre „cat de bine era pe vremea lui Ceausescu” si „cum s-a sacrificat el si a platit datoria externa”.
    Datoria externa am platit-o noi, practic distrugand orice idee de economie nationala functionala. Nu ca ar mai fi rezistat in vreun fel dupa disparitia Tratatului de la Varsovia.
    Iar despre traiul bun… inca imi amintesc despre cele 3-4 ore petrecute la coada pt o paine. Si sedintele de partid. Si cele 3 ore seara fara curent electric. Da, un trai decent pt lumea a 3-a. Multumesc, nu vreau.
    Si inca mi-l amintesc pe bunicul cum povestea despre vremea cand i-au luat pamantul si l-au trimis 2 ani la Gherla pt ca nu vroia sa faca inutila mutare de la catolici la ortodocsi (stiu, alti au suferit mai demult pt mutarea inversa, alta poveste).

 17. perneslaur@yahoo.com. eu sunt Laurentiu din Zalau si sunt
  victima a campaniei de mind control. Pentru cine vrea sa ma contacteze, aveti mai sus adresa mea de messenger.

 18. O miscare si mai inteleapta a lui Basescu ar fi sa dispara urgent din viata politica a Romaniei si sa faca tot posibilul sa ia cu el 90% din politicieni. Si cei cativa civilizati ramasi sa traga tare sa gaseasca niste oameni cu care se poate face ceva. Si toti cei obisnuiti sa voteze bazaconii sa se abtina.
  Utopic, dar placut ca idee.

  • haraso
   sa se duca base si sa vina geoana si ponta,cei ce fac naveta la moscova
   si sa mai vina si antonescu papusa lui patriciu exponentul capitalului rus in romania
   ziceai ca bunicul tau a fost la canal?cu astia s-ar putea sa se repete istoria si cu tine…
   iar cu ceausescu am impresia ca te enerveaza tocmai pt ca le-a dat cu sictir la rusi
   greco-catolicii n-au putut fi pacaliti niciodata de propaganda ruseasca
   prin felul rusofil in care gandesti ( editat pentru impolitete – Eufrosin )(unde mi-or fi majusculele?) esti tu nepot de greco-catolic cum sunt eu ivan turbinca

 19. Detalii despre GSM si manipulare prin el:
  * http://roaim.net.tc/?a=articles&p=48
  * http://active.info.ms/?a=articles&p=24
  * http://roaim.co.nr/?a=articles&p=202
  * http://roaim.net.tc/?a=articles&p=99
  * http://roaim.co.nr/?a=articles&p=225
  Bine a spus Eufrosin, numai Dumnezeu ne mai poate ajuta in a iesi din asemenea conspiratie…

 20. O recomandare de imi este ingaduit http://saccsiv.wordpress.com/2009/11/14/rugaciunea-lui-iisus/
  Ajuta in scaparea de toate relele acestui complot al raului. Doamne Ajuta!

 21. Eufrosin, de ce nu ai publicat materialul si la Altermedia? Personal, stiam cate ceva despre asta din cartea lui Ernst Meckelburg (sper sa-mi fi amintit bine numele), „Agentii Psi/Manipularea constiintei noastre”. Lumea trebuie sa stie, cu toate ca se gandeste mai mult la mancarea din farfurie si la factura de curent electric. Cu cat vorbesc mai multi oameni despre asemenea subiecte, cu atat mai bine. Apoi vor incepe si scepticii sa caute si sa se documenteze pe cont propriu.

  • L-am publicat si acolo, daca nu ma insel. Lumea incepe sa afle, incet, incet. Idea e sa prezinti suficienta evidenta, incat alegatiile sa nu mai poata fi date la o parte.

 22. Buna Eufrosin,
  Am citit articolul tau si am unele informatii care ar putea fi foarte utile pentru tine in cazul in care trebuie sa dovedesti legal alegatiile atunci cand este utilizata tehnologia militara de control menal.
  Poti sa-mi scrii daca esti interesat pentru ca adevarul trebuie sa fie cunoscut de toata lumea.

 23. Cred ca genul asta de arme se folosesc si pentru a descuraja localnicii de la Rosia Montana pt. a fi determinati sa-si vanda proprietatile.

 24. Eufrosin, poti sa ne vorbesti mai mult despre dispozitivul psihotronic folosit de o persoana sau mai multe persoane in acelasi timp pentru a comunica in neuronii deschisi ai victimei de radiatii electromagnetice pentru citirea gandurilor (provocare si manipulare) si stergerea memoriei (distrugere prin leziuni moleculare)…sau cel care foloseste cele cinci simturi ale victimei…

  • Imi pare rau, nu stiu mai multe decat ceea ce am scris pana acum. Am impresia ca nici macar nu are importanta cum or fi functionand armele psihotronice, pe cat de importanta este recunoasterea intruziunii si apararea impotriva parlitilor care le opereaza.

 25. ceo mai face iri si mona?dar oana si pepe?

 26. Sunt o persoana care stiu cat de rau se poate face cu acesta tehnologie de control mental si totusi se pare ca interesele sunt mai mari decat importanta vietii omului. Multi sunt victime fara sa fi facut nimic deosebit, numai ura si dispretul fata de om si valorile lui si o conjunctura favorabila sunt factori care duc la comiterea de acestor crime oribile.

 27. prima poza este de la LEU, zona LEU APACA are nivelul de iradiatii maxim depasit de 5 ori, cine sta acolo va face cancer in maxim 7 10 ani.

 28. tu gandesti in engleza cand scrii, sau esti romglez?
  ex:le face virtual imposibil de detectat. nu exista asa ceva in romana

 29. Buna,
  Iti mai trimit niste informatii care ar trebui completate cu alte date de programe daca poti sa afli si verifica, te rog, cum se incepe exact sa se faca mind control. Sigur ca in premeditare se organizeaza pe secunde penru rezultate precise. Am auzit de un fel de cartografiere precisa a regiunilor encefalului cu anumite tehnici. Monitorizarea este la fel de importanta. Poate cu posibilitatile tale ai putea sa consulti un operator psihotronic care ar putea da unele informatii care nu mai sunt confidentiale din moment ce se utilizeaza ilegal tehnologia militara de control mental si care ar putea salva vietile unor persoane prizoniere de acest razboi invizibil. In cazul in care ai un raspuns favorabil din partea unui specialist, poate se ofera sa intalnesca chiar o victima a acestor tipuri de arme si sa-i acorde un srijin direct.

  http://psychophysischer-terror.de.tl/-Secret-EM-_-Weapons.htm
  a vedea TortureWare ver 6 :

 30. Salut,
  Cunosc o persoana care este radiata electromagnetic si nu stiu ce sa fac. Va rog sa-mi spuneti cum sa o ajut. Zice ca se comunica si in minte si ca o controleaza cu armele. O cunosc de ceva timp si cred ce zice. Este o persoana serioasa si cu mult bun simt, nu ar exagera cu asa ceva.

  • Fuga-fuguta sa dea la un duhovnic bun si sa se spovedeasca si impartaseasca. Apoi, sa fie nelipsita de la biserica. Dracii se tem de cei ce sunt ai Domnului, mi-au spus-o altii care trec si ei prin asa ceva. Chiar merge!

   • La treaba aceasta ne-am gandit si noi si chiar este o idee buna dintr-un punct de vedere, insa din partea unei persoane ca dumneavostra care ca si mine si altii, credeti in stiinta si nu numai, si unde s-a ajuns astazi cu dezvoltarea armelor psihotronice si utilizarea lor ilegala ma intreb de ce nu credeti ca ar fi mai bine sa ne orientam spre cei care trebuie sa faca o ancheta cum trebuie si sa incercam impreuna sa avem informati precise de la persoanele care practica in domeniul psihotronic. Poate chiar un jurist ar putea sa ne ajute cu temeiul legal ca sa poata fi mai usor pentru persoana care este radiata cand incearca sa vorbeasca despre cea ce i se intampla. Un neurolog cunoaste cum se poate influenta functionarea organelor cand sunt radiate. Nu vrem sa se interpreteze gresit cand spune ce se intampla ca sa sufere si mai mult si sa fie in avantajul celor care utilizeaza armele. Mai mult sunteti o persoana care stie despre ce este vorba in aceste cazuri si daca ar fi asa de simplu cu biserca cred ca nu s-ar mai scrie, atentiona despre existenta si utilizarea ilegala a acestora chiar in mai multe tari. Nu uitati ca sunt cele mai periculoase arme care au fost create pana acum. Poate puteti sa faceti putin mai mult cu toate informatiile si posibilitatile pe care le aveti sa stim si noi exact cum sa reactionam mai bine pentru persoana radiata.

    • „Imi pare rau de voi ca sunteti slabiti in credinta” – Arsenie Boca

     Fa cum a zis Eufrosin si va fi bine. Spovedanie sincera la duhovnic bun, Duminica la Sfanta Liturghie si cand se poate, preferabil saptamanal la Sfantul Maslu.

     Indrazneste sa incerci, merita.

   • Eufrosin,
    Te rog, putina seriozitate in acest caz. Tu ai scris de gravitatea folosirii ilegale a acestor arme. Cand este un caz concret unde ar trebui sa sa aiba o reactie profesionala si care sa vina in sprijinul persoanei, ce se intampla…o sfatuiesti sa faca ce fuga-fuguta. Are numai o viata, sunt infractiuni si ca o persoana cu sensibilitate si maturitate in domeniu te rog sa dai un sfat practic si care sa permita o cale juridica. Aceasta sprijinita de tine cu toate resursele posibile si de alte persoane ca cei ce lucreaza in domeniul psihotronic si care au informatii pertinente pentru montarea unor probe in cazul respectiv ar permite inceperea unei anchete si solutionarea pe cale juridica. Numai daca organele responsabile de securitatea unei persoane se implica viata ei poate fi salvata. In acest caz asteptam un raspuns care merita sa-l auzim din partea ta. Cu respect.

 31. Acum tu sti ce se intampla cu o persoana care este radiata electromagnetic. Se face control mental si organele corpului nu mai funtioneaza normal si natural. Cum sunteti persoane care credeti in existenta armelor psihotronice si nu numai aveti si probe care sunt foarte multe in acest moment pentru ca a inceput sa fie utilizata pe populatia civila care nu este in razboi cu nimeni….. Insa avem nevoie sa se faca o ancheta criminla. Puteti sa ne ajutati dupa cum am spus mai devreme, din cate am auzit este singura solutie care de fapt ar trebui sa vina din oficiu. Ar trebui sa se poata face mai mult pentru aceste persoane care nu pot dupa cum stiti sa faca singure din cauza controlului fizic si mental. Nu trebuie sa fie uitat faptul ca este fizic, repet fizic, radiatiile ating corpul si apoi se incepe tot ce poate face cu aceste arme. Oricine poate fi in locul acestei persoane. Poate chiar are informatii importante daca cineva ar vrea sa nu se mai intample asa ceva.

 32. Eufrosin,
  Te rog, putina seriozitate in acest caz. Tu ai scris de gravitatea folosirii ilegale a acestor arme. Cand este un caz concret unde ar trebui sa se aiba o reactie profesionala si care sa vina in sprijinul persoanei, ce se intampla…o sfatuiesti sa faca ce fuga-fuguta. Are numai o viata, sunt infractiuni si ca o persoana cu sensibilitate si maturitate in domeniu te rog sa dai un sfat practic si care sa permita o cale juridica. Aceasta, sprijinita de tine cu toate resursele posibile si de alte persoane ca cei ce lucreaza in domeniul psihotronic si care au informatii pertinente pentru montarea unor probe in cazul respectiv ar permite inceperea unei anchete si solutionarea pe cale juridica. Numai daca organele responsabile de securitatea unei persoane se implica, viata ei poate fi salvata. In acest caz asteptam un raspuns care merita sa-l auzim din partea ta. Cu respect.

  • Magda,

   M-am apropiat de subiect cu maxima responsabilitate si in acelas timp cu tot respectul pentru victimele acestor crime. Acu’ nu am cum sa recomand nimanui alte sabii inafara celor despre care mi s-a raportat de la prima mana, ca taie in carne vie: postul, rugaciunea, spovedania, impartasania, Sf. Maslu, Psaltirea..
   Cine asteapta dreptate de la oameni in acest caz, este putin naiv. Gravitatea faptelor este enorma si nici o autoritate pe pamant nu ii va pedepsi pe criminali dupa cum li se cuvine, doar Sfantul Dumnezeu este cel care poate si chiar o face.
   Mi-a scris recent o victima ca i s-a aratat in biserica in vreme ce se ruga pentru ca necazurile sa se intoarca impotriva tortionarilor ei, o coplesitoare lumina insotita de bucurie nespusa, indicatoare ale faptului ca rugaciunea i-a fost primita de catre bunul Dumnezeu. Imi mai spunea si ca cei care o chinuie, arata dintr-o data ca blestemati, garbovi, pamantii la fata, cu o atitudine de oameni invinsi, coplesiti si necajiti, caci acum stiu si ei ce ii asteapta in curand.

   Daca vrei, te rog relateaza-mi experienta ta: o voi amplifica pentru constientizarea publicului. aceasta este deocamdata singura masura omeneasca eficienta impotriva demonistilor astora.

   Doamne ajuta!

 33. Eufrosin,
  Daca tu crezi ca legea est o sabie cum tu spui atunci trebuie sa o folosim, caci cealalta sabie care tu spui si anume biserica, daca are efect cum spune lumea atunci este mai rau pentru ca pedepsele nu sunt in functie de rau facut. Pot fi mai mari sau mai mici, deci o mare nedereptate pentru criminali, oh pardon, o pedeapsa justa ar fi conform legii. Mai mult cum presupusele victime care sunt adevarate si reale si mereu sub infractiuni ar trebui sa devina adevarate victime cu o buna ancheta la politie, as zice ca ar fi mai bine pentru ele facuta din oficiu ca motive avem, si sa vedem de ce nu toate isi mai amintesc de post…etc, ca sunt in imposibilitate de a face ce crezi tu ca ar merge, ..din auzite nu.., sau ca nu cred in post si cred in lege. Te rog, zi-mi ca nu visez ori ai inteles la fel de bine ca mine gravitatea. Articolul tau este foarte reusit dar trebuie completat. O sa comunicam sa-l completam cu fapte ale unei victime fara sa-si dea acordul sa fie victima. Pe curand si cu respect.

  • Care dintre victime si-a dat acordul ca sa devina astfel? Cu toate astea, tine minte asta: cine stie sa se roage Lui Dumnezeu, departe de a fi victima, va fi deplin biruitor. Acesta va vedea pieirea vrajmasilor astora diabolici cu ochii lui, din viata aceasta.

   • Eufrosin,
    Esti de acord cu mine ca nu trebuie sa ne rugam la nimeni ca sa respiram. Putem spune victima persoanei care are o hotarare judecatoreasca unde o alta persoana sau alte persoane sunt condamnate legal in urma unei infractiuni sau a unor infractiuni comise. Pana atunci este persoana care este aleasa sa fie omorata si este omorata in public cu sadism, in acest caz al armelor psihotronice. Trebuie facut ceva cand stim ca se comit infractuini contra vietii. Tu ai experienta necesara si poti sa intrii in contact cu operatorii psihotronici care cunosc domeniul si pot sa faca ce trebuie facut. In plus ajutorul politiei si al unor juristi este mai mult decat obligatoriu. O sa vin cu alte date in curand.

    • Decat sa cauti acul in carul cu fan mai bine te asiguri tu ca esti in regula prin Sfintele Taine ale Ortodoxiei. Prin natura lor aceste arme sunt si greu detectaile si secrete. Din proprie experienta iti spun ca solutia enuntata de Eufrosie e una universal valabila atat la atacurile demonice cat si psihotronice…

     • Ciprian,
      Am si carul cu fin si acul, asa ca ce trebuie facut si cum. Ce este arma are si un numar de serie. In plus nu merg singure. Numai bine.

 34. Richy,
  Hi, armele psy. sunt perfectionate: ori in laborator, ori pe persoane care sunt cobaii fara sa vrea si apoi in ajung in laborator sa se verifice, de ex. cu o cantitate de raditii x pe un corp am facuta asta, asta, asta, simplu. Apoi tot in laborator se face arma mai buna. Si se fac alte chestii care se folosesc cand omul are o treaba. Cine stie ce si cum? Cine poate folosi armele are si un ban de viitor. Este prea complicat pentru lumea simpla sa stie ce si cum. Sunt stiute de cine are nevoie. Nu sunt multi si banul sta bine la un loc. Zi-mi cine si sa vad daca ma mira.

  • Nu prea au bani amaratii care le folosesc: mutre dubioase, masini vechi si uzate, sau motoscutere, haine ponosite, atitudine de jegosi in general…e vai de capul lor. Ca profita altii care sunt mult deasupra lor e posibil, dupa cum mi-a relatat un om vanat de bandele astea criminale la ordinul unui General de securitate, care ii jinduieste domeniul de la tara.

 35. Plauzibil!Ma intereseaza!

 36. Numai bine la toti,
  Exista un „ancien bourreaux” care are o inima mare si care poate sa ajute aceste persoane, victime, cu informatiile neccesare ale modului de functionare a acestor arme. Dispozitivul psichotronic este cunoscut din 1989.
  Va rog, ganditi-va ca sunteti inca oameni.

 37. Eu sunt care fac si nimeni nu-mi face minic. Moi, Pascal. Eu fac, cu baietii care vror un ban mult deci …sefu L. asta spun si nimeni nu-mi face nimic. In acest moment eu omor.

 38. Mulţumesc celui care mi-a trimis acest link.
  Din păcate, discuţia a degenerat datorită unor ….carenţe de cenzură.

  AŢI CITIT BINE!!!!!!

  Oricât de multă înţelegere am avea pentru drepturile celuilalt, este cutumă limitarea, atât a dispersiei discuţiei cât şi a durităţii expresiilor, tocmai pentru a apăra dreptul fiecăruia la un mediu civilizat.
  Este ca şi cum ai invita un porc, o maimuţă şi un elefant la un „brifing”, cu bufet suedez şi discuţii filosofico-literare. Unul trage gaze şi lasă excemente peste tot, altul dărâmă mesele şi scaunele iar a treia sare din lustră-n perdea.

  Evident, Eufrosin trebuie să aibă grijă la invitaţi, şi oricât de liberă ar fi intrarea, se impune punerea la punct cu discreţie a acelora care au infestat comunicarea, prin depăşirea unor limite impuse de bunul simţ. Măcar.

  Subiectul este incitant şi actual. Depinde însă doar de noi, să permitem sau nu utilizarea acestor arme, ajunse deja în mâinile unor sceleraţi sau criminali. Preşedintele Băsescu nu e moaşă comunală. Şi nici sluga cuiva, el are prerogative cu mult mai importante decât să păzească derbedeii să se atace cu infrasunete sau psiho-energii.

  Valorile se atrag iar responsabilitatea este unul dintre indicatorii unei valori reale, desigur pozitive. Nu confundaţi inteligenţa pusă în scopuri malefice cu valoarea. Aceea este non valoare sau valoare distructivă, ce nu se combate prin codul penal ci prin atitudinea societăţii, prin blam, dezavuare, izolare, condamnare publică, adică ….pentru a avea un exemplu, prin ceea ce face aici Eufosin.

  Scuze, Eufosin, nu te cunosc, nu am interes să te laud, ….dar, ai fost cel mai la îndemână exemplu.
  Dem

 39. Eufrosin, ce mai ai nou despre subiect. Ce s-a intamplat cu fata despre care ai scris? Este in afara de orice pericol sau este inca sub influenta acestor tipuri de radiatii? Ai incercat sa colaborezi cu departamentul de arme psihotronice din cadrul Armatei, care ar putea sa te ajute cu anumite informatii de specialitate. Mai sunt si alte persoane care traiesc niste momente mai putin placute datorita faptului ca o situatie incredibila exista intr-o tara civilizata si cu un nivel de viata ridicat intru-un birou unde un sef face ce vrea cu aceste arme. Cauza acestor situatii din tara este intr-un alt continent pentru interese ilegale. Sunt anumite persoane care au posibilitatea sa desfasoare anumite activitati mai putin dorite. Este greu daca nu suntem uniti. Nu este nimic care sa fie mai important decat adevarul. Nu este cazul sa facem prea multa analiza si mai mult sa gandim civilizat. Nimeni nu are dreptul sa utilizeze aceste tipuri de arme care sunt create sa distruga. Nu este nimic bun in dezvoltarea lor. Nu au nici o sansa sa mai traiasca cum ar fi trait daca nu ar fi fost iradiate in cazul in care raman in viata persoanele care au avut un moment cand au fost sub infuenta acestor arme. Nu este posibil pentru persoana care este iradiata sa faca ceva pentru a se proteja fara interventia autoritatilor care au mijloacele de combatere a acestor organizatii create ilegal. Numai bine.

  • Nu mai stiu nimic de ea. Se pare ca cineva (evident un nenorocit din „zona”), cunoscand situatia ei, m-a impersonat si ar fi jecmanit-o de o suma de bani fie pe ea, fie pe un cunoscut de-al ei. Saraca, nu s-a gandit sa le ceara macar buletinul, sa faca o poza, sau sa-mi scrie ca sa ma intrebe daca chiar sunt eu. Eu n-am cerut bani niciodata nimanui ca sa-i fac scapati si nici nu am promis cuiva vre-odata ca am sa-i scap, ci pur si simplu am scris depsre cazurile lor, incercand sa atrag atentia societatii romanesti asupra acestei plagi ingrozitoare.

   Protectia inteleg ca ramane numai la indemana celor asediati, daca stiu cui s-o ceara 😉 nu ma refeream la autoritati fireste, ci la Bunul Dumnezeu, care e singurul in masura sa ii scoata din mijlocul ticalosiei si sa le intoarca criminalilor rasplata insustit.

   • Eufrosin, este bine ca ai avut ocazia sa lamuresti faptul ca nu esti implicat in aceasta afacere.
    In acelasi timp, trebuie sa ii multumim Ecaterinei pentru curajul pe care l-a avut sa ne spuna exact ce se intampla in astfel de situatii. Experienta ei, care nu s-a terminat este mai mult decat inadmisibila in zile noastre si este departe de a ne lasa indiferenti. Sper sa reziste fizic si psihic. Pot spune ca ar trebui sa ne plecam capul cu respect si cu ajutorul unor oameni ca tine care prin posibilitatea care o au incearca sa trezeasca o constiinta adormita care sa actioneze prin punerea in miscare a unor organe care ar trebui sa ne ofere protectia care o meritam ca cetateni. Asteptam si mai multe informatii din partea ta in legautra cu acest subiect de actualitate si care ne afecteaza in mare masura.

 40. As vrea sa stiu daca este un detectiv care ar vrea sa lucreze la un caz in care sunt folosite armele psihotronice…
  Sunt foarte multe informatii si precise, posibilitate de a lucra in afara unde a inceput…
  Persoane cu situatii profesionale deosebite care sunt implicate…

  • Indivizii care folosesc aceste arme sunt unii care au serviciu si care pozeaza in societate ca oameni respectabili. Uni au varste intre 25 si 35 ani si sunt formati din 2009. Sunt un grup mai mare, dar cand le folosesc in apartamentul lor sunt si in compania parintilor sau prietenilor. Ea cum este o persoana care este in legatura cu legea in fiecare zi lucreaza pentru a apara alti oameni de probleme, oare poate cand in timpul liber face probleme? Iar, el est un mic mare in domeniul economic intreprinzator. Sunt cu armele letale psihotronice in apartamentul lor proprietate pentru un altul (52 ani) cum zic ei pe undele electromagnetice si trimit radiatii electromagnetice cu o foarte mare intensitate. Insa sunt multi care i-au vizitat pentru a folosi armele si au deplasat o parte pentru a le folosi in locuri mai multe, ar fi mai greu de aflat unde sunt… Insa au ramas multe in acest loc unde cei doi le folosesc cum vror, cand vror si nu au nici o limita in ce fac. Sunt multe infractiuni care asteapta se fie descoperite si legea sa fie respectata, dar problema este ca sunt intr-o tara foarte civilizata din toate punctele de vedere unde multi ar vrea sa traiasca.

 41. SI despre router-ele wireless din casele noastre … aveti vreo idee?

  • Da, s-a scris despre ele, undeva la eticheta „microunde”. Aici e vorba insa de cu totul altceva decat de iradierea neintentionata din surse casnice/comerciale.

 42. Sunt anumite persoane care le folosesc ilegal aceste arme psihotronice din octombrie 2009, din informatiile mele. Este o romanca Daniela si un alt roman care sunt in grupul unui francez. Acest francez care est in Canada are o functie importanta si a format un grup care are anumite actiuni ilegale avec aceste tipuri de arme in interesul serviciului acestuI sef care organizeaza premeditarea unde lucreaza persoana aleasa sa fie radiata.

  El organizeaza sa fie implicate cat mai multe persoane pentru a crea posiblitatea ca indentitaes lui sa fie necunosccuta. Persoana iradiata o cunoaste, cat si pe cea a membrilor grupului lui. Are profituri foarte mari si este capabil de tot ce nu este cunoscut inca ca ar fi posibil ca forma de tortura, de organizare, de infractiuni din codul criminal si ca suport uman care sa foloseasca armele si toate formele de control, intimidare, amenintare directa sau indirecta in acest context.

  Armele sunt cele mai performante cunoscute in domeniu si utilizarea lor extrema permite obtinerea de rezultate care nu ar putea sa fie obtinute cu nici un alt tip de arma sau tehnica saut metoda. Inca le foloseste si nu este cunoscut programul sau de actiune. Persoana iradiata cunoaste cum poate sa actioneze si cei din grup care au lucrat pe ore. Numai o monitorizare exacta a tuturor faptelor ar fi mai fidela decat memoria persoanei radiate.

 43. Sunt arme care pot fi utilizate cand este pierdut controlul asupra lor. Ce se intampla cu cei care nu ar trebui sa piarda acest control ?
  Cum pot fi iradiati oameni simpli cu arme performante ? Acestea au fost create pentru situatii importante care nu au legatura cu oameni simpli. Ce poate sa faca persoana care este ”controlata” de arme psihotronice ? Este ilegala utilizarea lor.

  • Din cate inteleg pana acum, aceste arme au fost create cu scopul expres de a tortura oameni obisnuiti, nicidecum pentru a „lupta impotriva terorismului”, sau alte „scopuri nobile”.

   Daca n-ar fi asa, nu ar fi folosite de catre adevarati teroristi, impotriva unor oameni care nu au strivit macar o musca. Parerea mea este ca unii sunt selectati la intamplare, strict pentru antrenamentul putoilor proaspat primiti in banda. Asa se perpetueaza astia, ca un adevarat cancer al societatii.

   Fa-le niste poze si trimitemi-le, impreuna cu o descriere a situatiei tale (cand a inceput, de ce crezi ca ai fost selectat, orasul in care traiesti, circumstante speciale). Voi fi bucuros sa scriu un articol – sa stralucim un pic reflectorul peste gandaci!

 44. Eufrosin, poti sa-mi pui intrebari in legatura cu armele psihotronice. Sunt iradiata foarte puternic din 2009 si pot sa-ti dau multe informatii. Pentru moment pot sa raspund la intrebari. Intre timp incerc sa scriu faptele din 2009 pana acum cu foarte multe informatii despre date, persoane etc. Am vazut o parte din aceste arme la persoanele care le utilizeaza. Pentru mine faptul ca scri despre subiect este important pentru ca ai foarte mare curaj.

 45. rugati-va la Dumnezeu pentru sanatate dar … cred ca mai ales si pentru dusmani!

 46. Nu ai publicat informatii importante. O sa-ti mai trimit si nume ale celor care folosesc arme cu microunde, teroristi care inca actioneaza: http://ca.linkedin.com/pub/daniela-bobaru-raducan/27/8b7/18, http://poupart.ca/?page_id=84, (Isabelle Routhier).

  • Nu are rost sa publici lucruri a caror cunoastere nu ajuta nimanui. Mai bine intoarce-te in Romania. Oricum de „rau” se spune ca ar fi aici, tot iti va fi mai bine decat dincolo, daca o faci cu cap. Vinde tot ce ai si i-ati un apt. in Bucuresti, chiar langa sediul SRI.

 47. http://Www.brain and satellite surveilance and torture neural http://www.micropower impulse radar MIR http://www.gang stalking

 48. Exista, au si romanii!
  Pentru protectie policam.ro
  Tratati cu seriozitate ca exista!

 49. Buna ziua,sunt sigura ca exista asa ceva,am observat ca am dureri groaznice de cap inexplicabile chiar si noaptea pe la 3-4 , la intervale de timp uneori sunt luni intregi cand nu mai am nimic, medical nu am nimic, durerile de cap au aparut cam din 2010, interesant e ca eu sunt o persoana obisnuita,licentiata cu doua facultati, nu ocup vreo functie in vreun partid,nici nu am intentia,insa lucrez intr-o institutie publica cu atributii de control, si mi-am permis sa judec altfel treburile intre colegi, sa ma revolt de anumite nedreptati si am observat ca acestia practic sunt asmutiti, nu stiu de cine impotriva mea, inexplicabil, in anumite perioade ale anului, de sarbatori e cosmar, sunt o persoana credincioasa,tin post, merg la biserica, m-am spovedit/impartasit, cred ca asta m-a salvat.E greu sa inteleaga altcineva care nu trece prin asta, asa ceva, viata mea a luat o intorsatura grava, sunt izolata parca intr-o comunitate pe care nu o mai recunosc. Aceleasi dureri de cap am avut si cand am fost plecata din tara, la peste 2500 km distanta,in peioada aia ca apoi luni bune sa ispara si tot asa

  • Buna ziua – se pare ca sunteti atacata intermitent; Din cate am aflat despre acest subiect, chemati zilnic lumina Lui Dumnezeu, tineti-va cu dintii de sfanta biserica. Numai astfel veti fi pazita, iar relele se vor intoarce neindoielnic asupra celor care vi le cauzeaza. Nu va preocupati prea tare cu cauza, ati enuntat-o chiar Dvs. Careva dintre colegii Dvs., nu e in regula.

   Vi se testeaza credinta, in speranta ca o veti abandona, de aceea sunt atacurile mai rele in sarbatori. Nu cumva sa le dati satisfactie netrebnicilor, eventual veti scapa de ei. Nu uitati ca e rau pentru cei astfel ispititi, dar vai celor prin care vine ispita – Doamne ajuta!

 50. Cei care cunosc limba italiana,cautati PE you tube:armi ad energia diretta…….angeli custodi,si ve ti intelege cum se realizreaza teroarea si tortura electromagnetica,Va doresc sa depasiti cu curaj si demnitate aceste torturi.

 51. […] pericol”. ( Gen. Chelaru incerca sa demaste clica care a pus stapanire prin proxy peste Romania, cu ajutorul bandelor infractionale civile gen “zona” si “garda” – veti afla lucruri putin cunoscute in ambele articole […]

 52. […] Apropos, cati medici psihiatri sunt oare constienti de avansurile tehnologiei, verificănd temeinic … […]

 53. Exista aceste arme electromagnetice…Eu sunt o victima a lor…De circa 3 ani ,in apartamentul meu ..sunt tot felul de fenomene ciudate.Aud in special noaptea ca un fel de tunete,fenomene ale naturii,le simt ,trec prin mine, ma ating, Uneori simt un curent care trece ,peste mine…e o fractiune de secunda..Am vecini o secta interzisa in Romania…perete de perete cu mine.Deasupra mea locuiesc 2 individe dubioase…care nu lucreaza..si pe care le-am reclamat la Politie..pt. tulburarea linistii publice.Fac precizarea ca propietarul este fost..sau actual turnator la SRI…m-a amenintat ca imi arata el liniste….Am fost in audienta la comandantul de politie…nu s-a luat nici o masura …am intrebat un ofiter SRI…de aceste fenomene..Mi-a raspuns f. politicos ca am o sensibilitate deosebita .si ca trebuie sa fiu mandra de aceste propietati ale mele pe care nu le au oricine….Am un roman de povestit…dar nu stiu cine se ocupa de aceste infractiuni…asa se numesc ele.?..Va cer sprijinul daca stiti unde ma pot adresa..Mi-e teama sa dorm in propria mea locuinta…Multumesc!!!

  • Nu vă fie teamă și opriți-vă a vă considera o victimă. Sunteți o luptătoare și nu altceva. Alții care au trecut prin asta, mi-au relatat că atunci când s-au pus în bune relații cu Dumnezeu prin participarea la Sfintele Liturghii și alte slujbe, Spovedanie și Împărtășanie, vrăjmașii lor s-au potolit de frica de a nu păți ceea ce oricum le vine.

   Dați pe la Biserică și nu vă temeți de nimic.

  • Numai prin biserica scapi, participa la slujbele religioase, tine post spovedanie si impartasanie,la sfinte masluri la slujbe de dezlegari. molifte, eu asa am mai scapat, aveam dureri groaznice de cap in special noaptea la anumite ore, in sarbatori, lupta e grea dar miza e salvarea sufletului tau, cei care te ataca sunt slugile lui Satan.

  • Fenomenele ciudate pe care le simti sunt infrasunete modulate,care pot fi transmise de la distante mari. cu sonar.Curentul care il simti ca trece prin corpul tau,face parte din categoria ,,clonarea emotiilor;;Aceste emotii clonate sunt puse pe senzorii satelitari si retansmise tie sau transmise altor persoane in urechi,care imita emotiile (de frica) in organism fara a fi nevoie de infrasunete.Elimina frica cu demnitate,

 54. Si eu sunt in aceeasi situatie facerti PUBLIC TOTUL ,INTRATI IN GREVA FOAMEI IN FATA PRIMARIEI ,MERGETI LA ZIAR SI TELEVIZIUNE ,FACETI DEMERSURI LA DREPTURILE OMULUI LA STRASBOURG

  • Doamna, o sfatuiti pe sarah sa faca toate gesturile insirate cu majuscula, pentru ca au dat rezultate in propriul dumneavoastra caz?
   Aveti amabilitatea de a ne impartasi si noua in fata carei primarii v-ati privat de alimente, la care ziar ati fost ( ca nu-i tot una daca ati fost la Adevarul sau la Dilema Veche) si carei televiziuni ati expus tragicul caz personal.
   Cred ca ati omis recomandarea de a consulta un bun ORList, un oftalmolog (altul decat femeia barbatoasa si neconsolata fizic ce-si zice doctor de ochi si sufoca ecranele televiziunilor particulare), un neurolog, un specialist in detectarea poluarii cu radon si un exorcist acreditat de BOR ( asta, dupa botez).
   Referitor la instantele de la Strasbourg, am vesti bune.
   Strasbourgul e cu noi si chiar suntem noi, prin reprezentantii nostri.https://avocatcedo.wordpress.com/2013/07/08/premiul-de-performanta-in-drepturile-omului-pentru-cabinetul-de-avocat-diana-elena-dragomir-2/

  • SI EU SUNT IN ACEEASI SITUATIE SE PARE CA OCULTA MONDIALA DORESTE SA NE TORTUREZE ASA ,TREBUIE SA FACEM CERERE DE RENUNTARE LA CETATENIA ROMANA SI SA PLECAM INTR-UN STAT CARE NU ESTE IN U.E.

   • Dragă Cris, nu vă înțeleg prea bine.. cum să renunți la țara ta de dragul iluziei că unde a înțărcat mutul iapa, viața va fi mai bună decăt acolo unde ne-am născut și crescut – mai credeți încă în basme?

    • Buna ziua, mă bucur să găsesc acest blog! Felicitări pt. subiect! Eu sunt atacată de niște nemernici cu aceste tehnologii cam de trei ani, direct și fizic, urmărită și atacată pe strada, și în propria casă. Dacă vă interesează va pot spune și cine sunt responsabili.
     Cunosc identitățile a câtorva torționari implicați în așa ceva.

     Am fost fugărită în două orase, familia împreună cu mine, hărțuiți de „politie” și falși, sau adevărați securiști, care lucrează pentru acoperirea bandelor. Plătesc o „comunitate”, de putori să ne atace, îmi creează o imagine de persoana „periculoasă” nimic mai mincinos și penibil. Sunt sataniști masoni acoperiți de unii care ar trebui să se ocupe cu altceva decât terorizarea femeilor și oamenilor. Nu sunt criminal, nici terorist, am studiat Psihologia.

     Nu mă tem de aceste excremente, i-am expus public. Plătesc bandiți să atace femei, oameni nevinovați, că sa îi distrugă pe toate planurile, fizic, psihic, profesional.

     Tortura se poate explica și spiritual, nebunii cred că vor primi un scăunel mai aproape de Satana. Cum spuneam, pe stradă ca să atace, fac scene stradale. Mi-au omorât cel puțin patru animale. Sunt niste psihopați mizerabili și ratați în viață. Multi nu au nici o educație.

     Bafta tuturor ! Luptați pe toate planurile, mental fizic spiritual, ăia sunt niste lași, poponari și pedofili. Hărțuirea mea a început în Iasi.

 55. Imi pare rau ca discutia a deviat ilogic.
  Dupa ani si ani de tortura electronica am ajuns sa doresc celor care nu se informeaza dar debiteaza si ironizeaza, o zi de tortura electronica, atentie, nu o viata.
  Adica: sa simti cum laserul iti patrunde in vagin si anus- hartuire sexuala. Sa simti un cutremur cand mergi la culcare, sa simti cum fierbe, arde fiecare organ al corpului tau, sa simti armele cu energie directionata… vezi pe youtube.com Gang stalking. Sensational rays si inca vreo 25 video cu probe. Video-urile sunt modificate aproape toate, dar cine vrea isi da seama despre ce e vorba.
  Elena-Firenze

  • Aveti foarte mare dreptate doamna Elena Brobonea toate acestia le-am simt si eu tiimp de 9 ani, pe mama mea au omorat-o niste tigani cu tehnologie V2K in urma cu 7 ani, stiu foarte bine cum este sa fii urmarti de niste imbecili care se cred Dumnezeu sau ori si ce alt Zeu. Sa ne fereasca Domnul ca acesti impostori fara scrupule sa se inmulteasca. Va doresc multa sanatate si incercati sa trimiteti Petitii la toate institutiile din tara, mai jos am lasat cam ce trebuie trecut intro petitie

 56. In „urgenta” puteti apela la urmatoarea terapie :https://www.youtube.com/watch?v=tAcUZYcxJXo
  Insistati.
  Tratamentul este radical si gratuit.

 57. […] pericol”. ( Gen. Chelaru incerca sa demaste clica care a pus stapanire prin proxy peste Romania, cu ajutorul bandelor infractionale civile gen „zona” si „garda” – veti afla lucruri putin cunoscute in ambele […]

 58. Dan V. Ionel
  Email : danionel80@yahoo.com
  Subiect : ,,tortura electronică” cu dispozitive sau arme psihotronice tehnologia se numeste ,,telepatie sintetica” V2K ( Voice to Skull ) sunt hartuit electronic cu tehnologie psihotronica imi accseaza de la distanta cu ajutorul unui un soft undele cerebrale emise de creier și ma manipuleaza psiho-emotional respectiv – control mintal, comunica cu mine in permanenta prin Cortex, urechi si sunt terorizat provocand-umi leziuni cerebrale, dureri asupra corpului etc. Spuneti-mi ce pot face in acest caz.

  • Țineți aproape de biserică cu tot ce implică asta: spovedanie, împărtășanie, prezența constantă la Sf. Liturghie și la Sf. Maslu, aghiazmă etc. Mi s-a spus că e singura cale.

   • Intradevar credinta in Dumnezeu este una din scapari, la Cluj in luna Decembrie 2018 sa prins o familie care urmarea un Doctor Psihiatru cu un aparat V2K si un software de PC ( Calculator ) si au fost arestati. A fost urmarit dimp de 2 ani zi si noapte ii intra chiar si in vise pentru a-l obosi mintal, dar acum este bine si vrea sa-i ajute si pe altii. Pe mine de exemplu m-a invatat cum sa scriu petitia si va trimit si voua celor care sunteti urmariti, in petitie nu trebuie sa scriti toate prostiile – o sa scrieti ce vi se intampla in Declaratia pe care o dati la Politie si la DIICOT :

    Petitie catre Serviciul Român de Informații ( SRI )

    In scopul solutionarii petitiei, in conformitate cu prevederile Regulamentului U.E. 2016/679.

    Subsemnatul ………….cu domiciliul din CI. în loc. ………… str. ………., bl. ….., et. ….., ap. …. jud. …….., cetatean Român, serie CI. …… nr. ……, CNP, ……………… născut la data ……….. în loc. …………… jud, …………

    Actualmente cu domiciliul în loc. ………….. bld. ………., bl. ……. et. ……, ap…….., jud. …… ( locuintă ……….. ).

    Religie: Crestin Ortodox

    Numar de telefon : +40…………..

    Email : …………….@yahoo.com

    Subiect : ,,tortura electronică” cu dispozitive sau arme psihotronice tehnologia se numeste ,,telepatie sintetica” V2K ( Voice to Skull ) sunt hartuit electronic cu tehnologie psihotronica imi accseaza de la distanta cu ajutorul unui un soft undele cerebrale emise de creier și ma manipuleaza psiho-emotional respectiv – control mintal comunica cu mine in permanenta prin Cortexul urechi si sunt terorizat provocand-umi leziuni cerebrale, dureri asupra corpului etc. Spuneti-mi ce pot face in acest caz.

    In acelasi timp va cer ajutorul pentru a-i depista pe infractori.

    Va multumesc !

    Data : Semnatura :

 59. Tip de petittie :

  Petitie catre Serviciul Român de Informații ( SRI )

  In scopul solutionarii petitiei, in conformitate cu prevederile Regulamentului U.E. 2016/679.

  Subsemnatul ………….cu domiciliul din CI. în loc. ………… str. ………., bl. ….., et. ….., ap. …. jud. …….., cetatean Român, serie CI. …… nr. ……, CNP, ……………… născut la data ……….. în loc. …………… jud, …………

  Actualmente cu domiciliul în loc. ………….. bld. ………., bl. ……. et. ……, ap…….., jud. …… ( locuintă ……….. ).

  Religie: Crestin Ortodox

  Numar de telefon : +40…………..

  Email : …………….@yahoo.com

  Subiect : ,,tortura electronică” cu dispozitive sau arme psihotronice tehnologia se numeste ,,telepatie sintetica” V2K ( Voice to Skull ) sunt hartuit electronic cu tehnologie psihotronica imi accseaza de la distanta cu ajutorul unui un soft undele cerebrale emise de creier și ma manipuleaza psiho-emotional respectiv – control mintal comunica cu mine in permanenta prin Cortexul urechi si sunt terorizat provocand-umi leziuni cerebrale, dureri asupra corpului etc. Spuneti-mi ce pot face in acest caz.

  In acelasi timp va cer ajutorul pentru a-i depista pe infractori.

  Va multumesc !

  Data : Semnatura :

  • Vorba cuiva drag: „te caci pe ele de servicii”. Dar în fine, sper ca Dvs. și altora să vă ajute petițiile.

 60. Nu e „oculta”, e armata americana. Numai ei au capabilitatile necesare si toate sa fac prin satelit. O echipa de americani lasi sta la butoane si tortureaza cobaii: batrani, femei, copii. Rad si se distreaza de chinurile victimelor.

  • Nu cred asta. Nu sunt americanii, cel puțin omul de rând, niște bestii. Nici majoritatea militarilor lor.

   Dar dacă ți-aș propune dragă scoică să vezi că românii țiganizați, infracționalizați, sunt de 10 ori mai răi decât cei pe care îi deplângi – ei?

   Pericolul și jegul care afectează societatea există chiar în cartierul tău, nu peste mări și țări. Cozile de topor sunt problema, nu unii sau alții care fără acelea, nu ar avea nici o putere. Niște oporeni fără nici o educație, sau doar cu una formală, care se cred ceva special în virtutea faptului că le-au oferit unii acces la tehnologii sofisticate. Neică nimeni.

   Numai Biserica, numai Domnul Hristos. Altfel nu vei birui.

   • Romania a fost vanduta pe bucati demult la nivelul cel mai inalt. Moldova o vor lua rusii – ei sint deja stationati in mare parte in Republica Moldova. Generalul Platon Chirnoaga scria despre dorinta asta de imparteala si intelegerile dintre rusi si unguri demult. Ardealul il vor lua ungurii, drept rasplata ca au ajutat sa-l aleaga pe Trump (eforturile diasporei unguresti impreuna cu serviciile maghiare de inteligenta au lucrat non-stop facandu-i reclama). Lucreaza si acum.
    (vezi Disqus.com/home/explore/)

    Americanii impart inteligenta cu rusii si cu ungurii. Aceasta nesfanta treime va distruge Romania.
    Trump este sustinut de armata americana. Toata sarada cu conservatorismul si traditionalismul este doar o sarada. Armata americana e controlata de masoni care prostesc populatia crestina.
    E doar o schimbare de putere de la evrei la masoni si aliatii lor. Armata americana cu marioneta populara Trump incearca sa dea la o parte structurile de putere ale lui Rothschild si sa le inlocuiasca cu ale lor.

    Trump sustine Chabad care cumpara de zor Romania. Rothschild tine de United Synagogue. Sint doua clici diferite si economic si religios.

    Julian Assange e un nenorocit civil pe care serviciile de inteligenta ale armatei americane si ruse l-au pacalit sa faca ce a facut si acum il distrug fiindca deja stia prea multe, dupa cum fac cu toti cei care i-au ajutat candva si care le-au aflat secretele.
    Tipii merg pe saituri religioase si conservatoare si racoleaza fraieri pt cauza lor fiindca lumea e satula de neoliberalism cu toate manifestarile lui. In special crestinii sint disperati si le cad in plasa.
    De asemenea au provocatori infiltrati in echipa opusa, cea care impinge politicile nepopulare ca sa sperie lumea sa vina in echipa lor.

    Este cel mai murdar joc posibil si cea mai mare pacaleala a secolului 21. O sfidare continua a lui Dumnezeu si o batjocorire a crestinismului de catre americani, unguri si rusi care au infiltrat toate asociatiile posibile.
    Domnul nu va feri Romania de ce i se pregateste daca lumea nu se trezeste la realitate.

   • Nu contest ce spui despre societatea din Ro care e la fel de rea ca si celelalte, dar armata americana este un gunoi.
    https://collateralmurder.wikileaks.org/

    Nu ca rusii ar fi mai buni. Este vremea gunoaielor acum, pedeapsa pt pacatele noastre.

   • Un amanunt important: bruiajul electronic al americanilor impiedica voit rugaciunea. Cand victimele incearca sa se roage, intensitatea bruiajului creste pana la socuri electrice, deci se incearca intentionat sa omoare si sufletul impreuna cu trupul.
    Fiara a doua din apocalipsa, cea cu cornite de miel (se preface crestina si conservatoare de traditii nobile) dar cu glas de leu (isi arata veninul si puterea pe ascuns).

 61. https://www.topsecretwriters.com/2010/09/big-brother-in-the-sky-live-spy-satellites-spying-on-america/

  Live Spy Satellite Technology

  Many people do not realize the extent to which spy satellite technology has advanced. Live Spy Satellite photographic images are only the tip of the iceberg. Satellite technologies are so advanced, most people don’t realize that just because you’re inside a building, that doesn’t mean that the satellites can’t track you.

  Spy satellites are “penetrating” technologies – meaning they can perform all of the following tasks and more.

  -> Track and record the spectrum of light that humans see with our eyes
  ->Scan the entire light spectrum
  ->Record infrared photographs, even penetrating the walls of many buildings
  -> Sense, track and record heat signatures

  These are only the known capabilities of spy satellites – the true capabilities are one of the America’s most closely guarded secrets.

  There is no question that there are spy satellites that can accomplish just about everything you’ve seen in the movies and more. The question is really who has access to the information collected by those spy satellites. Obviously those deep withing the IC that have a “need to know” can access live spy satellite feeds and data.

 62. ” In many countries the military operates tracking stations; assisting the giant American National Security Agency. The NSA covertly monitors every call, fax, e-mail, telex and computer data message. The relevant computers search for key words/phrases. Anything/anyone of interest is drawn to the attention of agency operatives. This can lead to a large scale personal surveillance operation by the NSA or other agencies; like the CIA and their criminal connections. The current system is called ECHELON.”

  Tot spionajul asta se face cu ajutorul „bravei” armate americane care este singura ce poseda asemenea tehnologie sofisticata.

  „Neurophones and similar (more advanced) technologies – Satellite or ground based. These can deliver aural harassment via microwaves or lasers aimed at the target. Visual harassment laser systems. These deliver blurred vision, holographs and so on to disorientate the target and/or experiment; victims’ reactions being monitored to study how best to “control” targets.
  Brain wave monitors/analysers (remote sensing). These newer technologies actually allow the target’s thoughts to be interpreted.”

  Categories of Surveillance/Harassment Technologies
  (source – US Congress Office of Technology Assessment)

  https://surveillanceissues.com/category/technologies/index.html

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: