Imigranți algerieni terorizează pasagerii trenului Timișoara – Baia Mare: mulțumim Iohannis!


Pasagerii trenului Tmișoara – Baia Mare, care face oprire și la Satu Mare, s-au trezit terorizați de un grup de imigranți algerieni, urcați în tren fără supraveghere pe parcursul călătoriei, de către poliția de frontieră. Oamenii au fost de-a dreptul îngroziți că astfel de scene pot avea loc în România. Oare câți dintre ei l-au votat pe Iohannis?

La Valea lui Mihai, poliția de frontieră a urcat în tren trei imigranți, cu scopul de a-i duce la Baia Mare, imigranți care au fost lăsați liberi. Neintimidați deloc de faptul că au fost escortați până la tren de poliție și nici de faptul că se află într-o țară străină, cei trei au început să terorizeze pasagerii, trecându-i prin furcile caudine ale golăniei și hoției, în stilul caracteristic hoardelor necivilizate și inadaptabile care s-au trezit cumva în Europa.

Văzând că nu îi vin de hac controlorului, prin limbajul semnelor, cei trei algerieni chiar l-au amenințat pe controlor, arătându-i prin gesturi că îi vor tăia gâtul, mai povestește sătmăreanul.

Imigranți arabi în România

Se pare că imigranților chiar le-a ieșit o tentativă de furt, doar că norocul călătoarei păgubite au fost controlorii, care au văzut toată scena și au recuperat portofelul femeii. Imigranții nu s-au oprit și au încercat să fure chiar și din geanta controlorului, dar au fost opriți la timp.

„Pur și simplu se plimbau printre noi, parcă erau la supermarket în fața rafturilor și nu știau ce să aleagă, eram ca și o marfă pe raft pentru ei, așa încercau pe toată lumea să vadă de la cine pot fura. Noroc cu controlorii că nu i-au scăpat din ochi o clipă și s-au făcut scut între ei și pasageri, ca să nu fure imigranții bunurile pasagerilor”, explică sătmăreanul.

 

 

Până la urmă șeful de tren nu a mai rezistat cu imigranții care terorizau călătorii și a cerut sprijinul poliției, care i-a preluat pe cei trei algerieni în Carei, o femeie care a fost martoră la toate scenele, care se recomanda avocat de profesie oferindu-se chiar să depună mărturie în sprijinul șefului de tren.

Mulțumim din inimă tovarășu’ Iohannis pentru cadoul făcut României prin slugărnicia ta față de boarfa care a primit din pixul ei peste 1 milion de invadatori agresivi, prădalnici și aroganți în țara ei și a părinților tăi!

Bietul șef de tren a fost atât de traumatizat de experiență, încât a promis că poliția de frontieră care i-a băgat pe gât deșeurile astea umane, nu va mai avea parte de cooperarea lui. 

 

 

Vor fi expulzați barbarii așa cu ar fi normal? Mă îndoiesc. Corectitudinea politică la care s-au înhămat Iohannis și „guvernul lui”, nu va permite decât cel mult o atenționare prietenoasă, care desigur îi va încuraja pe invadatori la și mai multă agresivitate – până nu vor viola și omorâ, nu se vor opri. Dacă țările vestice cu situațiile de groază create de imbecilii lor politicieni nu ne servesc ca exemplu, ne vom merita și noi soarta.

Asta a fost doar o pre-gustare a ceea ce urmează dacă nu scăpăm cumva de șleahta de alogeni care s-au cocoțat în fruntea României. Ce le pasă unui werner și unui ludovic de români? Vă garantez că nu îi doare nici măcar în cot.

sursa: Obiectiv Satu Mare

9 răspunsuri

  1. Un inceput timid…ca acela al arabului cu cetatenie israeliana care a injunghiat doua femei in Bucuresti.
    Urmeaza crime, violuri, atentate, etc…stiti voi, toata imbogatirea culturala de care se „bucura” vestul de ceva timp.

  2. Am încercat sa distribui articolul pe Facebook și “something went wrong”

  3. Un an nou fericit, Eufrosin.

  4. In conditiile in care au fost destule voci care au avertizat ca, pentru ca astfel de evenimente sa se petreaca dupa venirea acestor indivizi, intrebarea nu era daca ele se vor intampla, ci cand se vor intampla, toti cei ce au decis, la nivel politic, acceptarea lor, cat si cei ce au facut propaganda imunda favorabila acestei nefericite decizii sunt responsabili. Nu numai moral, ci penal, in calitate de complici.

  5. Ar trebui sa primeasca cativa din astia o lectie (de genul celei primite de cei 20000 de musulmani in vremea lui Vlad Tepes) si apoi nu o sa mai intre niciunul in Romania

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: