„Duamna” Ministru


Suntem cu toții cred familiari cu descinderile Ministrului Educației Monica Anisie la două școli aflate în niște comune sărace, deci ținte ușoare, cu siguranță pre-studiate. Știa ea ce găsește, că nu degeaba era însoțită de o haită de „reporteri”, adică hienele lipsite de orice deontologie profesională, veșnic aflate în cătuare de senzaționalism ieftin. 

Perdaful tras învâțâtoarei în fața școlarilor a fost inadmisibil și umilitor, pus în scenă cu un prost gust îngrozitor la care au contribuit din plin hienele mai sus amintite, care s-au legat până și de papucii ieftini ai bietei femei. Aici, deși Esca îmi produce scârbă.. puteți trece direct la penibila scenă (sec. 20):

Dau filmul înapoi cîteva zeci de ani și îmi amintesc o clasă plină cu 30 de elevi, fetele mai cuminți deși nu toate, iar băieții, ca băieții: unul se uita pe geam, altul trăgea biluțe din hârtie rulată cu scuipat din tubul creionului mecanic în capul colegei din față, altul îngâna o melodie, un altul și mai deștept dădea flatulențe puturoase..  ce să te faci cu ei? Și asta pe când eram cu toții normali la cap, cu mințile neafectate de zecile de ore pe săptămână petrecute în fața televizorului sau a unui dispozitiv „inteligent”.

În vestul luminat, jumătate dintre noi am fi fost diagnosticați rapid cu ADD/ADHD și puși pe Ritalină, ca să desăvârșească procesul de distrugere al creierelor aflate în formare. Nouă în schimb, ne trăgea Profesoara fiecăruia după cum considera dânsa potrivit, fie un linear peste vârfurile degetelor împreunate, fie o smocăleală de ciuf sau o palmă razantă peste cap, fie în caz de recalcitranță extremă (au fost vre-o doi din ăștia cu probleme de acasă, care nici nu au durat mult), îi scotea afară din clasă sub paza femeii de serviciu care intimida prin corpolența ei și îi ținea izolați în Cancelarie până la dispunerea măsurilor disciplinare. 

Cu toate aceste „abuzuri” cum le consideră mințile luminate progresiste, am ajuns cu toții ceva în viață. Nu am aflat de nici unul dintre foștii colegi care să nu se fi împlinit. Adevărul e că pedeapsa fizică ne-a strunit și că de frica ei, comportamentul nepotrivit înceta doar la privirea Profesoarei către ofensator. Profesorul care nu își strunea elevii, era ineficient și nerespectat. Îmi amintesc de o profesoară suplinitoare de geografie tânără și foarte drăguță, care nu s-a știut impune – curând băieții scăpau intenționat lucruri pe jos, doar ca să tragă o privire la picioarele ei frumoase pe sub catedră. Pe cine să mai învețe ea? Când a revenit însă Profa titulară din concediu, am redevenit „sfinți” cu toții. Stăteam smirnă în bănci de teama ei și învâțam materia pe rupte, căci nu se temea să lase corigenți. Ca atare cunosc capitalele mai tuturor țărilor, fluvii, lanțuri muntoase, climă.. 

Directorul? Un om integru, demn și inteligent, care nu ar fi permis în veci o situație ca cea mai de sus – atât era de respectat, încât nici unul dintre profesori nu a căutat să îl înlocuiască, iar părinții aveau un amestec de respect și teamă față de el. Gata, destul cu amintirile – să vedem ce spune lumea bună despre această situație:

marius spune:
Anisie= ANI+SIE: acest prsonaj este o strutocamila rezultata din incrucisarea Agentiei Nationale de Integritate cu Serviciul de Informatii Externe, deci o securista infecta cu dubla legitimatie, plasat la agentie cu rolul de a se face rahat de oaie Turcana in conditii de infantilism neuronal accentuat.
Obisnuita sa asculte telefoane, sa traga cu urechea la vecinii de scara, țața de la coltul ministerului face pe ascultatoare pe la uși, geamuri și toaletele scolilor patrie. Cat de țața poți sa fii ca sa te comporti asa? Cata incultura didactica si legislativa trebuie sa posezi ca sa dai buzna in scoala cu televiziuna dupa tine pentru a face senzatie de cea mai proasta calitate. Potrivit legii, directorul unitatii trebuia să-și instiinteze profesoara ca metressa urmeaza sa-i faca o vizita in sala de clasa. Daca invatatoare avea sange in instalatie, conform legii, o scotea afara din clasa. In atare situatie pasibili de pedeapsa sunt direcorul școlii, metress. Oare imaginea invatatoarei nu conteaza. Si pentru acest aspect trebuie actionata in judecata.
Ps. Când țoaplele și fufele ajung în funcții de conducere, ele fac ce știu mai bine sa țopaie si sa se faca de tot rahatul. Asemenea ministru este o pate de cacao pe obrazul și asa patat al invatamantului. O demisie de onoare ar fi cea mai buna varianta. Dar poti cere unei țațofufe asa ceva?

ELINA
Invatatoarea s-a pierdut cu totul. Una mai infipta ii raspundea imediat: ce cauta sa dea bunza peste ea in ora, cu ce drept intrerupe ora de clasa, mai ales ca era insotita de o gloata intreaga, care este definitia din dictionar a ”urletului”, care este diferenta dintre a urla si a ridica vocea pentru a se face auzita de o clasa intreaga… Ministereasa a facut circ… atat. Copiii acestor generatii nu tac la un simplu „LINISTE!”. Sunt obisnuiti de acasa sa faca ce vor

SIBEMOL14A
România Educată (în frunte cu marii ei șefi) tocmai au trimis un puternic mesaj celeilalte Românii: disciplina PNL (patologia nebunului liber) trebuie studiată obligatoriu la fiecare clasă…

NEAMDENEAM
au revenit flagranturile militiei in toate domeniile profesionale, in deceniul asta se vor pune la punct practici administrative informative (cu pretextul ca ajuta la transparenta si luarea de masuri corecte in timp real), in realitatea fiecare va turna pe fiecare.
asa se manipuleaza lumea ca ne trebuie „reforma”.

IQ100
Progresism neomarxist si manipulare maxima. Copiii sa se urce in capul profesorilor.

Vlad Savi
Să-ti dai demisia, Anisie dragă! Din acest moment, nu mai ai nicio autoritate asupra noastră! Doar autoritarism gol, de care vor râde toți.
Și să nu uităm că tot spectacolul ăsta grotesc a fost regizat împreună cu tembeliziunile de scandal! Iar dascălii asistă intimidați de un sistem al terorii: sistemul preuniversitar. Cred că e momentul să ne unim forțele și să dăm de pământ cu infecția asta uro-genitală!

Alex Craciun
O actiune total necontrolata a unei cucoane care a ajuns ministru educatiei. In primul rand nu se asculta pe la usi, daca avea ceva sa spuna putea sa o faca intre patru ochi ca asa e mult mai profesional si civilizat. Si din cate stiu eu, nu se vine cu televiziuni dupa ea. Din cate stiu eu ca fost profesor se vine insotita cu unu sau unii inspectori . Monico taica , invata sa te porti ca esti cam salbatica si bunul simt nu prea îl ai. O alta panarama de om , un nimeni la superlativ!

BUIER
Comunismul bolșevic reloaded la pătrat!
Chiar dac’a fost regizat, mie așa’mi pare*, ce vor s’arate îi depășește pe comuniștii sovietici, majoritari evrei.
*Lîngă școală, poate chiar în curte, vine caravana de mașini și învățătoarea nu aude, nu vede nimic, nici măcar atunci cînd puhoiul de oameni intră’n scoală? Cu siguranță mai era cineva in școală în afara copiilor. Să i’o spună lui mutu’!

PORC HALAL
pai traim o noua revolutie culturala, precum cea din China!!!…cine nu stie despre ce este vorba, sa puna mana si sa citeasca!…ce trebuie, nu cacaturi oficiale…
Traim o ‘revolutie culturala’ precum cea de pe timpul lui Mao!!…asta ca sa risipim din ceata care oricum este prezenta in multe din mintile romanilor ..

Stefan spune:
ministreasa asta sa-si de demisia, ca de prosti nu ducem lipsa!

Diaconu spune:
Dna Ministru e incalificabil gestul dvs. de a asculta la ușile sălilor de clasă…de a umili profesoara in fata elevilor…in prezenta ziariștilor (pentru a da bine imaginii de ministru exigent…) Nu Dna. nu așa se procedează…curios că nici Dna. director nu a intervenit pt a nu deranja orele…

singur spune:
O politruca imputit, unsa ministresa pentru servicii pe care le presteaza, nu putea sa se comporte altfel. Nu era capabila de alta conduita! Traiasca guvernul „MEU”!

Vasile spune:
Probabil multi s-au simtit razbunati de atitudinea ministretei: au avut profesori care le vorbeau urat atunci cand nu stiau lectia sau nu isi faceau temele. Putini insa stiu ca ministreata a incalcat legea invatamantului tulburand ora deoarece in cazul de fata nu se auzeau cuvinte urate ci spuse cu un ton mai apasat pentru a fi luata in seamna. Nimeni nu a intrebat cati copii sunt in clasa: erau 25 (Art. 63. – c) învățământul primar: clasa cuprinde în medie 20 de elevi, dar nu mai puțin de 12 și nu mai mult de 25). Propun ministretei sa tina o ora model pentru cadrele didactice din preuniversitar si apoi sa verifice daca i-a fost respectat modelul: tema si disciplina in conformitate cu specialitatea dansei.

Rostogan spune:
In cazul asta si ministresa si trupa de la protv au incalcat legea. Invatatoarea ar trebui sa le faca plangere penala tuturor. Nici acceptul directorului nu este legal, fara acceptul invatatoarei. Din pacate nu se autosesizeaza organele si nici biata invatatoare nu o sa depuna plangere. De aia au ales o scoala din rural, sanse mici sa se revolte cei implicati.

om simplu spune:
ministresa , o tzoapa parvenita ,tulburata si ametita de inaltimea functiei ! Oamenii inteligenti ,culti si educati isi pastreaza bunele ,,manere” si bunul simt indiferent de pozitii si imprejurari !

@om simplu spune:
Are scoala facuta pe langa Petrov. Si ea a fost consiliera la Cotroceni pe vremea consumatorului, adica tot un fel de Pufulet care mai intai s-a uitat pe gaura cheii. Acum toate toapele parvenite (cum le zici tu} din PDL sunt liberale cu staif.

RomeoB spune:
Timp de trei ani pe vremea comunismului am fost profesor de la un liceu ca stagiar.
Conflictele profesor elevi+parinti, erau rezolvate de directori.
Profesorii erau mustrati, in cabinetul directorului – NICI MACAR IN CANCELARIE IN FATA PROFESORILOR.
EXISTAU SANCTIUNI CARE SE ACORDAU GRADAT, URMARINDU-SE INDREPTAREA SITUATIEI !
RUFELE NU SE SPALAU IN PUBLIC.
Doua concluzii:
1. Clasa pregatitoare este un barem prea ridicat, pt niste copii care trebuie sa se joace si care sunt insuficient maturizati. NU ESTE PT. TOTI COPIII DE VARSTA PRESCOLARA !
2. Profesoara isi a silinta, dar situata o depaseste. Pt a impune ordinea ceruta de fisa postului, trebuie sa recurga la metode de constrangere.
3. FORTAREA MAI INAINTE DE VREME A ACESTOR COPII, NU VA DUCE DECAT LA CRESTEREA REBUTURILOR GENERATE DE ACEST NOU SISTEM DE INVATAMANT SI LA CREAREA UNOR COPII CU TRAUME PSIHICE !

un roman spune:
Aceasta imbecila este politruca nemernicului de la Cotroceni, alt politruc! Dar de ce va evervati, asta ati vrut, asta ati capatat! Asta-i „guvernul meu”!

daniela spune:
O țață. Jalnica prestația acestei ministrese cu aspect de precupeață și comportament de mahala. Asta e tot ce poate PNL/dreapta? Rusine!

Smarandache spune:
Mi-au plăcut „măsurile de eliminare și măsurile de simplificare” ce vor duce la debirocratizare. Se propune eliminarea portofoliului dirigintelui. Minunat, dar urmează etapa firească: pentru ce să se mai suplimenteze venitul cu 10% din salariul de bază?
Eu zic să se meargă și la next-level, să fie eliminate și gradațiile de merit și plata orelor suplimentare, „pentru o mai mare eficientizare a procesului de predare-învățare-evaluare”. Wallachia este pe mâini bune!
Pot să pariez că majoritatea cadrelor didactice l-au votat pe intelectualul „se eliminează”, nu s-au lăsat păcălite de analfabeta „raza la pătrat” care încerca să le „cumpere” voturile cu măriri de salarii! Justiția divină funcționează, nu este subordonată politic.

Vasile spune:
PS. Trebuie sa fac o precizare pentru lectia ministretei: sa fie copii de clasa I ca in situatia verificata. Sau nivel prescolar! Exista tari in care salariile educatorilor si invatatorilor (nivel prescolar si primar) sunt mai mari decat ale profesorilor universitari – este clara importanta sociala a acestei categorii profesionale. Si poate nu in ultimul rand, in mod sigur, acestei categorii profesionale ar trebui sa ii acordam pensii speciale. Rezultatelor muncii lor sunt vizibile si masurabile prin impact.

georgel spune:
Dar de cand ministrul face inspectii profesionale insotita de televiziuni? Este obligatoriu sa aflam cine i-a ordonat sa ia si televiziunea dupa ea. O fi Sica, o fi Verner ca doar guvernul este al lui? Ce facem, ne intoarcem pe timpurile analfabetei Codruta care facea arestarile trucate doar in prezenta televiziunilor securiste? Astept reactia lui Werner mai ales ca se lauda ca pe langa alte indeletniciri a fost si inspector scolar.

imagine – prin distrugerea invatamantului spune:
Cele 2 politruce ongiste si reziste ajunse ministerese la invatamant si munca, nu au nici o legatura cu domeniile pe care vor sa le distruga. Cel mai nou – prin interzicerea platei cu ore pt profii pensionari, in mijlocul anului scolar/universitar.
Vor doar imagine -prin penibilul pro-tv – dar dovedesc doar ca sunt nepregatite si penibile in tot ce fac

Io spune:
N-am facut bine ca am eliminat ‘prostv’-ul din grila si daca vreau sa vad in mod expres ceva, il caut in cosul de gunoaie al rcs-rds?

Ion A. spune:
vad ca voi, leberalo-joianistii, refuzati isteric sa acceptati ca surse pentru educatie, sanatate si cultura renuntarea la cumpararea de armament inutil, impoziarea serioasa a multinationalelor (prin impozit pe cifra de afaceri), redevente mari pentru gazul din Marea Neagra, desfiintarea pensiilor speciale, confiscarea averilor nejustificabile samd

dan spune:
D-na ministru (inteleg ca „la baza”a predat chiar limba si literatura romana la un liceu cunoscut din Bucuresti)n-a citit nici macar „Domnul Trandafir”(si acolo un ministru viziteaza o scoala „din rural”)? ma rog,o fi povestirea lui Sadoveanu o „vechitura”,dar daca „modernitatea”se intruchipeaza in comportamentul d-nei ministresse…

Prostia ingroapa Romania spune:
Guvern mai imbecil ca GuWernerul nu exista! Parca a tunat si i-a adunat!

Eugen spune:
Deși m-am străduit destul de mult, eu nu am găsit un CV corespunzător al acestei „ministrese”. În cel pe care l-am găsit pe net, scrie că este profesoară de română din 1994, dar a urmat Facultatea de Limbi și Literaturi Străine în perioada 1992-1996. Altă facultate nu apare în CV. Or, facultatea menționată de ea în document este, la București, în Pitar Moș, dar nu are secție de limba română. Secția de română este în Edgar Quinet. Aflăm, tot din CV, că este profesoară de română la un colegiu din București. În baza cărei calificări, întreb? CV-ul doamnei în cauză are multe alte pete albe, pe care ar trebui să le lămurească, înainte de se comporta ca un zbir în fața unei învățătoare de țară.

anado tauriga spune:
e o concurenţă acerbă între pesedea şi penelea în ce priveşte promovarea celor mai detestabile specimene în funcţii publice de uriaşă importanţă pentru societate, pentru viitorul ei. Azi, câştigătoare detaşată este cotoarba penelicilor, ministreaţa învăţământului, asinie.
Cu specimene subumane de genul ăsta, România se îndreaptă, cu paşi din ce în ce mai iuţi, spre comuna primitivă. Mulţumită acestei nenorocite şi altor dejecţii umane asemănătoare, în curând, copiii noştri vor folosi, în loc de creioane, bâte de import ( pădurile româneşti fiind deja istorie)…

@anado spune:
Corect, locul doamnei ministru este in USR. Ar intregi de minune tabloul intelectualilor de la varful partidului.

Eric spune:
Asa cred ăștia de la PNL ca se face imagine. Cu trucuri ieftine, în concordanta cu mintea votanților. Aia de la Munca nu a rupt gura târgului constatând ca pensionarii stau la coada la ghișee și ca astea trebuie desființate fiindcă funcționarul nu are contact direct cu solicitantul!? Halal progres..

RomeoB spune:
Vizionati clipul !
NU SE POATE TINE O LECTIE CU GALAGIA PE CARE O FACEAU COPIII INAINTE DE INTERVENTIA INVATATOAREI !

Nadira spune:
Doua propuneri – dna vremelnic ministru al invatamantului sa predea un an la scoala si clasa vizitata si dna profesoara sa o dea in judecata pt. incalcarea cu buna stiinta a Legii invatamantului.
Si eu care eram bucuroasa ca in sfarsit un profesor din invatamantul preuniversitar este ministru ( acolo sunt cei mai multi elevi ) si problemele grele…Dna ministru renunta la banii bugetului invatamantului fiindca este o politruca, nu om al sistemului de invatamant.

CandianoPopescu spune:
Aceasta ministreasa,personaj obscur dornica de parvenire,lipsita de elocventa si cultura didactica a fost”recrutata” ca om
poltic din tagma-„IDIOTS SANS FRONTIERES’!

Krixus spune:
Unde e „deontologul intelectualul sas” de nu a dat-o afara inca pe nesimtita de ministreaza de doi lei??? Sau dansa se poate purta cat se poate de abuziv pentru ca este „a lui”? Klaus, Klaus, sag mir mit wem du umgehst, dann sag ich Dir wer du bist!
(spune-mi cu cine te-nconjuri ca sa-ti spun cine esti!)

gheorghe spune:
Se adevereste zicala:”Fereasca Dumnezeu sa ajunga prostu imparat”!

respect pt educatori! spune:
16 IANUARIE 2020 LA 11:14
In curtea unei gradinite erau multi copii, erau atat de galagiosi incat m-am ingrozit gandindu-ma cum rezista o educatoare in fata unei grupe. Nu-i o meserie usoara. Ministrul sau un parinte face pe revoltatul. In schimb nu-si da seama de propria neputinta cand in mall nu-si poate stapani copilul galagios pt a obtine ce-si doreste.
Ar trebui ca ministrul/parintele sa tina o clasa in liniste cateva zile, poate asa vor respecta, cadrele didactice aduse la disperare de lipsa de educatie din familie a copiiilor. Unii parinti se lauda cu ”desteptaciunea” copiiilor pt ca stiu sa injure, sunt fie agresivi cu adultii de la 3-5 ani.

Exasperat spune:
Este revoltator:
-modul in care televiziunile au prezentat triumfalist „”inspectiile”‘ministrei:parca era „”Dinca te leaga””redivivus!
-tacerea prea urlatorilor lideri sindicali fata de aceste situatii in care oamenii din invatamant sunt calcati in picioare
-sa vezi diferenta intre tinuta „”textila”‘a ministrei si aspectul modest al femeilor din acele scoli prost dotate, prost incalzite etc.
-ca nimeni nu a comentat ca elevii erau descaltati de ghetutele pline de noroiul ulitelor nepietruite/neasfaltate vreodata dar nici penibilele imagini cu prea modestele ghete ale invatatoarei !

Emile spune:
Și ce? La așa fost dascăl, actual Președinte, așa ministră la invâțământ. Domnilor lideri de sindicat ai învățământului și colegi ai domnișoarei învățătoare este de azi Grevă generală de solidaritate cu colega dumneavoastră până la demitetea sau demisia ministrei Monica Anisie? După ce este atât de greu să găsești persoane dispuse să facă apostolat de dascăli la țară îi umilește o închipuită și nesimțită? Și ne mirăm ca unii de vârsta ei părăsesc România să devină sclavi pe plantație în Spania, sau servitoare în Italia la bătrâni neputincioși!
Domnule Orbán Ludovic ieșiți pe post și cereți-i iertare domnișoarei învățătoare în numele guvernului al cărui șef sunteți. Știu din familie că descălia înseamnă vocație adică perseverență multă răbdare și dragoste de copii. Severitatea nu le exclude ci le completează. Multe bumbăceli am luat de la mama până când, la liceu, a început să-mi fie dragă școala. Sper să-mi publicați revolta.

Vic spune:
Urât. Orce inseamnna actiuni cu cameramanii dupa tine înseamnă figuratie si ipocrizie. Mai ales daca o faci cu o învățătoare amarata dintr-o localitate din provincie.

Regula spune:
Cei care nu iubesc copiii, cei incapabili la catedra se straduie din rasputeri sa parvina in functie de directori, inspectori si iata, ministri. Regula este: daca vrei sa decapitezi un profesor, mai intai ASTEPTI pauza si numai atunci iti poti face datoria, ma rog, ambitia, plata politelor, etc. Atentie, asadar la profesorii carora nu le-a placut catedra…

Dragos spune:
Doamne fereste!!!!
Asa ceva! In guvenul orban sunt numai ”lautari” in posturile de ministrii!
Cel mai slab guvern ever cu un presedinte mediocru fac toate jocurile celor puternici, numai pentru noi nu.

camelia spune:
COMPORTAMENT DE TARA DIN LUMEA A 3 a.
SINDICATUL PROFESORILOR, CE ZICE ? CUM O APARA DE ACEST ABUZ ?

chicos spune:
guvernul sasului werner este o caruta cu paiate ! guvern de 2 bani numit de un POLITRUC ZERO BARAT ! cloaca de la protv este aceea care NU si-a platit datoriile la STAT ca si ,,realitatea tv, navetistul saptamanal , excursionist cu consoarta pe banii sustrasi din BUGET ! alo? werner? asta este ,,romania normala,, ? jalnic politruc!

lunetistu spune:
Ialomita ! Fieful ciumei rosii cumva ? Daca-i asa , asta-i `instaurarea guvernului popular in `45 si implementarea luptei de clasa asa cum clama tov. ul cu ceva timp in urma. Pana tara nu va fi in totalitate neo-comunista , nu vor avea liniste .

Romania educata 🙂 🙂 spune:
Individa asta fara elementarii 7 ani de acasa, fara dragoste fata de elevi si profesori, dornica doar de imaginea proprie si cu dorinta de a distruge ceea ce a mai ramas din invatamant vrea sa implementeze Romania educata a liderului maximo ??:) 🙂 Buna gluma pndl! (PS Draq va mai voteaza!)

QX spune:
O toapa nenorocita cu palaria ministeriala cat umbrela pe capatana cat nuca, e timpul amoralilor, tupeistilor si parvenitilor. pentru acesti „demnitari” totu-i joc politic si de imagine, demnitatea e pentru maimute si rinoceri.

Preda Buzescu spune:
Mai Cosanzeano, ai fost tu in viata ta, zi de zi, cu 25 de copii intr-o clasa ca sa poti opina asupra competentelor invatatoarei (asa se numesc cei care se ocupa de clasele 1-4; profesorii apar mai incolo, la ani mai mari, dar daca n-ai prea trecut pe la scoala se intelege ca poti sa le mai incurci)?
Un copil este dupa mintea ta un mielusel care face ceea ce-i spui?
Pai uita-te in jurul tau si-i poti vedea ce „mielusei” sunt cand merg cu parintii lor, mai educati decat ei, prin oras.

GHIA spune:
Atitudinea ministresei este tipica pentru cei care nu știu cu ce se mănâncă funcția pe care o dețin. Habar nu au despre ce este vorba si atunci recurg la acțiuni care fac spectacol, dara fără nicio utilitate practica. Iar când un ministru, in loc sa facă strategii, sa cerceteze care sunt marile probleme ale sectorului, sa găsească soluții pentru rezolvarea acestora, să urmărească aplicarea masurilor luate deja, asculta la uși, își da cu părerea într-o chestiune pentru care nu este calificata, ce de educatoare/învățătoare, de exemplu, arata cat de puțin calificați acești indivizi/de pentru funcția pe care o ocupa. Este ceva de genul ” Mircea fă-te că lucrezi ”.

penibila scena spune:
culturista din rezist isi incordeaza muschii hraniti cu stimulente sosrosiste aduse de peste ocean cu o amarata de invatatoare dintr-un sat sarac si uitat de lume in urletele de admiratie ale escai si a altor proteviste cu salarii de zeci de mii de euro; esca saliveaza si intra in orgasm cand amarata aia incepe sa planga in fata elevilor, insultata de ministra si operatorii protv- asta e noua „Romanie educata” pe care o fauresc pdlistii la dorinta regelui suprem (inclusiv prin umilirea profesorilor pensionari care nu mai pot tine plata cu ora pt cateva zeci/sute de lei – si aia amarati)

Preda Buzescu spune:
Cred ca invatamantul este singurul domeniu din aceasta tara in care se pretinde calitate premium pe cativa firfirei. Eu zic sa ziceti mersi cu ceea ce exista acum, fiindca la salariile mai mici decat ale angajatilor de la supermarket o sa vedeti in curand ce va fi.
O societate primeste intotdeauna ceea ce merita, iar in materie de invatamant si educatie merita exact atat cat a investit. Stiu, nu suna placut, dar asta este capitalismul: putin platesti, putin primesti! Asa ca mai usor cu vaietele si intrebati-va cum sa faceti ca absolventii cei mai buni ai universitatilor sa fie din nou atrasi de invatamant. Altminteri in curand o sa empatizati doar cu pensionarii si suplinitorii.
Ati uitat-o sau poate nu o stiti pe marea inspector general a ISJ Olt din anii ’80, Elena Barbulescu, sora stim noi cui, zisa si „Doamna”.
Acelasi comportament mizer: „inspectii” neanuntate care constau in umilirea profesorilor.
A ramas celebru cazul unei profesoare care luase cateva rosii de pe camp, sa le duca acasa, dupa o zi de stat in soare, la practica agricola. Aceasta a fost „prinsa” de catre sus-numita si palmuita de fata cu elevii, fapt ce i-a cauzat o teribila cadere psihica din care nu stiu daca si-a mai revenit vreodata.
Asa si cu aceasta nesimtita tragatoare cu urechea, cu studii incerte si profesoara la liceul securistilor din Bucuresti, unde s-au adunat cei mai mizerabili dintre invartitii din invatamantul de dupa ’90.

VIDANJORU spune:
Eu ca prof am avut o singura deviza si pretentie=sa se auda musca-n clasa.
Bunicul meu, cand aparea FALNIC in capul STRAZII MARI din Pitesti fugeau mancand pamantul= toti liceenii ce se aflau in zona.
Piereau si parintii elevilor cu note slabe.

Viviana spune:
Va dati seama pe mana cui este lăsată EDUCAȚIA copiilor nostri!!!!Dacă aceasta ministresa ar trebui să fie fruntea Învățământului Românesc, va puteti închipui ce viitor are tara noastră?Vorba lui I.CREANGA:”D-aia merg lucrurile prost,ca a ajuns coada sa fie cap!!!! (găsiți aceasta zicala in „CAPRA CU 3 IEZI”).Sau cum mai zice un proverb:”Cand țiganul a ajuns Împărat, întâi pe ta-so l-a spânzurat!!!”
S-a simțit si DOAMNA cu putina putere in mana si o fii zis,săraca ,ca o sa dea lovitura!!Trebuie să avem milă de astfel de oameni: Cand esti secatura nu ai vindecare!

Se pare ca d-na Anisie e prof de romana spune:
Doamna Iulia Popovici a analizat Mesajul transmis de Ministrul Invatamantului de Ziua Culturii. Citez din articol/FB
„Lansăm invitația ca în toate școlile din România, fiecare copil să citească 20 de minute pe zi” – a doua propoziție e atributivă, nu se pune virgulă între substantivul determinat și atribut sau atributivă; dacă fraza i se părea prea lungă, trebuia pusă o primă virgulă între „ca” și „în” (izolînd complementul de loc anteplasat; construcția conjunctivală e „ca să” și nu poate fi separată prin virgule).
„Totodată, îi invit pe cei mari, fie că sunt părinți și bunici să se alăture copiilor și să citească împreună, încă 20 de minute acasă” – după „bunici” e nevoie de o virgulă, acest tip de structuri cu „fie” (nu toate) sînt în mod flagrant apoteze (explicație non-necesară a termenului anterior), care se izolează prin virgule.”
restul il gasiti
https://www.antena3.ro/actualitate/educatie/ministrul-educatiei-profesoara-de-romana-acuzata-ca-a-chinuit-limba-materna-chiar-de-ziua-culturii-554802.html

Oana spune:
16 IANUARIE 2020 LA 19:55
„Ministresa ” a făcut un abuz grosolan, nepermis de regulamentul școlar si de legea invatamantului!
Oare cat de neprofesionist si de nesimțit să fii ca sa faci așa-ceva?
Orban ar trebui sa o trimită acasă urgent! Zice ceva Iohannis? Sa ramana cu zisul!
Ce a făcut „ministresa” e de nivelul lui Gâga ajuns șef.
Ce oameni mici si proști!
E prea mare pălăria pt.ea!
Când pălăria e prea mare cade peste ochi,nu mai vezi si dai in gropi!
Ca orice prost!

Cetățeanul Turmentat spune:
Da, dar atitudinea asta a ministresei, a gîdilat orgoliul părinților votanți, buni crescători de copii obraznici sau mă rog, cu personalitate, că toți părinții de copii prost crescuți au impresia că plozii lor au de fapt personalitate!!

Un fost profesor spune:
Daca intra peste mine la ora o pofteam frumos afara, pentru ca perturba procesul de invatamant. Oricum a dat-o afara pe amarata de invatatoare, care poate este devotata meseriei. (Daca face munca asta grea pentru salariul minim).

Marian spune:
De când sala de clasă, în care e desfășoară ora de curs, a devenit spațiu în care televiziunile sunt invitate să ancheteze minori? De când un educator poate fi admonestat in fața clasei? A trage cu urechea la uși e un gest de mahalagiu.
La o femeie ajunsă din eroare demnitar e și mai rău. Comportament de țață penibilă. Asta e urmașa lui Spiru Haret?
Mereu mă întreb cum reușim să ajungem tot mai jos? Parcă tot personajul ăsta ridicol afirma, cu parapon, că n-are nevoie de 6% din PIB pentru învățământ…Ar merita să fie detașată, pe durată nedeterminată, la școala unde a descins cu alai și ifose de vechil. Să i se dea mandat de la partid să construiască veceurile lipsă. Măcar ar rămâne ceva după ea. Ca să poți trage apa.

Snaider Paul spune:
Educatia a intrat pe mana unor NE EDUCATI , a unor badarani, a unor tupeisti, escroci ordinari ! Indiferent ce a gresit Doamna invatatoare nu se fac ebservatii in fata elevului ! Hei, escroaco , cine te-a numit acolo, Iosca ? Alt escroc ordinar !

Văru spune:
Știți vorba aia, dacă prostul …
I se potrivește perfect ministresei!
În politică, pardon, găști mafiote, nu ducem lipsă de nonvalori!

alin spune:
M-a enervat la culme faptul ca aceasta dementa si-a permis sa umileasca un cadru didactic in fata elevilor. Acei copii nu vor mai avea niciodata (daca au avut vreodata) respect fata de acea profesoara si in general fata de un cadru didactic dupa aceasta maimutareala de ministra cu probleme de educatie !

Țața Veta spune:
Ce bine trădeaza fața omului neomenia!!Dar no problem, suntem cu puteri..așa ne arătam ce putem…

GABYO
Propagandă bolșevică neo-marxistă, țoapa a venit cu o droaie de televiziuni după ea (cică inopinat) deranjând lectia unei invățătoare, umilind-o ca pe ultima sclavă in fața copiilor stupefiați. Nu a dat explicatii de ce salariile profesorilor au ”inghetat” si salariile sri-stilor au crescut, in schimb sosită de pe Marte a ”observat” că wc-urile sunt in curte..Totii ministrii neo-marxisti au iesit pe ”teren”, si cucoana asta si ministrul mediului care circulă prin pădurea snagov si băneasa. Au inceput campania electorală si asa o să țină un an de zile..

NEAMDENEAM
ATENTIE!
in razboiul informational purtat de guvernarea oculta: * nimic nu e ceea ce pare & nimic nu e intamplator. *
Orice stire are un scop. De ce acea stire si nu alta din atatea milioane de evenimente pe minut?
Un oficial al statului nu are voie sa faca nicio miscare nepregatita de echipa „de consilieri” cu epoleti. Serviciile si guvernele au o armata de sociologi, psihologi si paranormali, fiecare vizita, sedinta, declaratie, e pregatita din timp pentru un anumit scop.
In acest caz ce se poate urmarii prin impactul filmului? Reforma bazata pe reactiile emotionale ale oamenilor? Lansarea unor idei noi si sustinute de asociatii civice cu legaturi oculte in alte sfere de decizie?
Iata raspunsul printre randuri si faceti legatura cu DICTATURA DIGITALA:
„Am văzut organizațiilor PNL, al organizațiilor de părinți, al . Bine i-a făcut! Așa îi trebuie! Un profesor bun nu țipă! SA SE MONTEZE CAMERELE VIDEO!…”
Problema camerelor video e veche de 10 ani. :La inceput s-a cautat pretextul > sa fie copiii vazuti de parinti de la servici.
Monitorizari=ea digitala a scolilor (s-a spus ca pentru siguranta elevilor) a fost deja rezolvata de unele consilii locale care au instalat camere cu recunoastere faciala in jurul scolilor si pe culoare.
Totusi, in interiorul claselor inregistrarea nu se poate face fara acordul proprietarilor de imagine.
Acum poate realizati cum lucreaza sistemul cu diversiunile ca sa isi atinga scopurile.
Cu fiecare pas spre integrarea in reteaua digitala a vietii publice si intime oamenii sunt impinsi in LAGARUL DIGITAL.
Priviti unde au ajuns chinezii si incercati sa va opuneti.
https://www.theglobeandmail.com/world/article-in-china-classroom-cameras-scan-student-faces-for-emotion-stoking/

„„Am văzut EXTAZUL organizațiilor PNL, al organizațiilor de părinți, al PARINTILOR. Bine i-a făcut! Așa îi trebuie! Un profesor bun nu țipă! SA SE MONTEZE CAMERELE VIDEO!”

Sursa comentarii: Cotidianul, Activenews

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: