Pe drumul libertății – plătești cash? Suspect de terorism


 În ultimul episod al epicii începute prin spectaculosul atac regizat de la 11 Sept. 2001, , guvernul SUA dovedește că George Orwell a avut dreptate când a anticipat introducerea limbajului nou (newspeak), în care cuvântul primește semnificația opusă celei tradiționale: „războiul e pace”, „ministerul dragostei”, iar acum în lumea reală,  asupritorii propriilor cetățeni deplâng și luptă împotriva terorismului, prin mijloace curat… teroriste!

 Astfel, într-un video care a făcut ocolul internetului, precum și printr-un manual distribuit de către Departamentul Securității Patriei ( sună de-a dreptul cunoscut, nu-i așa?) și de către FBI, oricine plătește în numerar pentru produse și servicii, deține lanterne, sau cumpără mâncare în cantități mai mari, este un suspect de terorism care trebuie raportat pe loc autorităților.

 Filmulețul e produs ca pentru copii de grădiniță, cu actorii repetând de câteva ori că e „ciudat să nu ai un card de credit”, să „plătești cash”, așa ca să fie ei siguri că îi intră cetățeanului mesajul în cap.  Deasemenea  insistă  naratorul: „dacă un client apare nervos sau anxios, sau insistă să plătească în numerar, contactați personalul de securitate. Acest comportament este suspect”.

 

 

 

Deci dacă ați avut o zi grea, plină de stress și nu aveți un card de credit, sunteți terminați, căci noua lege americană permite autorităților detenția pe timp nedefinit inclusiv a cetățenilor americani.

Poate v-ați dus în vizită în State și doriți să faceți cumpărături dintr-un magazin de articole sportive: binoclul acela, sau țineți-vă bine, un tripod pe care intenționați să-l folosiți pentru fotografie, pentru care plătiți in numerar, sunt obiecte care vă pun automat pe listă. Într-o țară în care există peste 100 milioane de arme în mâinile civililor și încă este legal să le cumperi, idioții din guvern sunt îngrijorați de un tripod!  Dacă ați fost totuși prevăzători și ați adus un card de credit cu Dvs., țineți minte că în felul acela vă  auto-raportați, căci băieții cu ochi albaștri au acces instantaneu la toate tranzacțiile, acces care include lista de cumpărături și profilul Dvs. complet.

Merită riscul ?

Manualul de 84 de pagini, intitulat pompos „Ghid al Măsurilor de Protecție pentru Industria Hotelieră Americană”  parte a campaniei Departamentului de Securitate al Patriei intitulată      „See something, Say something”, afirmă fără echivoc că cei care cer intimitate trebuiesc imediat suspectați de activități nefarioase.  De fapt întreaga lor campanie e un război împotriva intimității omului, sub masca necesității apărării împotriva unor suspecți de serviciu, care mai nou pot fi și albi, ba’ chiar mame și copii, după cum indecentele și scandaloasele controale personale din aeroporturile americane au dovedit-o cu prisosință.

 Implementarea acestui plan național de spionaj domestic al cetățenilor de către cetățeni, este de fapt un război împotrivă libertății personale int-o țară în care aceasta este garantată prin Constituție.   Nu vrei să trăiești pe credit? Potențial terorist. Nervos? Potențial terorist. Nu vrei să fi deranjat? Potențial terorist. 

Pe când imperiul folosește teroarea economico-militară ca politică externă, de ce nu și pe plan intern ? La fel a fost de când e lumea, doar că ăștia de-acum posedă tehnologie care îi face infinit mai periculoși și eficienți în aplicarea terorii.  Când s-a mai pomenit ca omul să poată fi urmărit 24/7 fără măcar o mini-armată de agenți aflați pe urmele sale?  Astăzi, adevărații teroriști șed în fața unor console și prin intermediul unui joystick  comit adevărate atrocități împotriva umanității.

Absurditatea nu cunoaște limite: agențiile fac tot ce pot pentru a instaura o atmosferă de frică între oameni, convingându-i să raporteze orice li s-ar părea suspect, precum este descrisă trimiterea unui SMS  în mod discret dacă vă aflați în public. În mințile  lor de birocrați tembeli, normal ar fi să ridicați telefonul astfel încât să fie în văzul tuturor și poate chiar mai bine, să citiți cu voce tare conținutul SMS-ului!

 Ce altceva vă mai poate aduce necazul pe cap? Exprimarea convingerilor politice într-un mod tranșant, fie acestea de dreapta, sau de stânga, a fi un veteran de război, de parcă politica iubitoare de pace a SUA nu ar fi creat sute de mii de veterani, a fi proprietar de armă deși este legal, a deține metale prețioase, căci guvernul crede că e ceva ciudat cu cei care nu au încredere în notele tipărite de către banca centrală (Federal Reserve) americană aflată în mâinile știm-noi-cui.

 Pe lângă acestea, mai sunt și programele SOPA și PIPA, cu numele lor drăguțe de personaje de desen animat. În fapt acestea (Stop Online Piracy and Protect IP Acts) au fost descrise de către giganți ai internetului precum Google, Yahoo și Twitter, ca fiind cenzură în stil chinezesc.

 Cireașa de pe tort este infamul NDAA,  sau Național Defense Authorization Act, care permite întemnițarea fără explicații, informații oferite familiei sau limită de timp. a persoanelor suspectate de terorism.  Având cele de mai sus ca referință, vă puteți aștepta să fiți supuși blândului tratament de înecare simulată, bătăi, privare de somn, electroșocuri, umilire , înghețare și înfometare, de câte ori răspundeți discret la telefon, cumpărați prea multă mâncare, sau o nenorocită de lanternă!

 Ironia este că în vreme ce diversele agenții își țes pânza lor de cetățeni-spioni, acestea nu văd ce e evident:  mai tot ce fac se află în contradicție directă cu Constituția Statelor Unite și cu Carta Drepturilor, dar cu siguranță că distrugerea documentelor fondatoare a țării nu se compară ca răutate cu plata în numerar! De ar cunoaște bieții soldați americani adevărul,  ar mărșălui cu glonț pe țeavă și magaziile pline, doar că în direcția opusă!

sursa RT

33 răspunsuri

 1. Ai dreptate, filmul e pentru cretinei. Un dialog mai adecvat ar fi:
  – has no brain…
  – No brain?????? It’s just…weird
  Dar, intr-un registru mai serios, cam asa arata si propaganda comunista romaneasca prin anii 80. Intrebarea e: avand in vedere ca porumbul e originar din America, yankeii vor fi mai mamaligi decat noi?

  • Secret: e fluorura adaugata „stiintigic” in apa lor de baut. Am observat personal cum populatiile mai razlete de prin zone indepartate unde nu s-a introdus floruridarea apei, sunt mai independente, ,mai aspre si tind priceapa mult mai repede ce le spui.

 2. Ăsta e doar începutul.Și pentru că s-a adus vorba de Orwell, e interesantă legătura dintre Aldous Huxley – H G Wells – Eric Blair.Doar două cuvinte: Golden Dawn.

  • Da, sunt „minunati” astia! New ageisti, „third way”, doar ca cei dinainte macar ne-au avertizat ce se va intampla, pe cand cei de acum, doar aplica.

   La multi ani si tie!

   • George Orwell este pseudonimul lui Eric Blair.Nu avea cum să prevadă, știa ce va fi! Și Aldous Huxley (fratele lui, Julian a fost primul director al UNESCO) a ”profetizat” viitorul, în ”Meilleur des mondes”, Paris, 1948.Și Builwer-Lytton a ”profetizat” viitorul, în ”Zanoni”.Și pentru că am adus aminte de Huxley, după ce a a probat pe pielea lui drogurile, a scos două lucrări: în 1954 – ”Porțile percepției”, și în 1956 ”Paradis și Infern”.

 3. Uitasem: UN AN NOU CU SĂNĂTATE, ÎMPLINIRI ȘI GÂNDURI BUNE TUTUROR !

 4. Balsam pentru suflet:

 5. American idiot:

  🙂

 6. Ce scrie pe bancnota de un dolar? „In God we trust..”..si adaugam „..everybody else pays cash”

 7. „Mi-a mai povestit cineva că Părintele s-a rugat insistent la Dumnezeu pentru americani, să nu-i pedepsească, să-i ierte că şi ei sunt creaţia Lui şi să aibă milă de ei. Şi 1-a dus Dumnezeu pe Părintele Arsenie să vadă ce e pe acolo – prin America – şi a zis Părintele: „Da, Doamne, sunt vrednici de pierzare”. Cum l-a dus? Nu ştiu. Nu cred că l-a dus cu trupul L-a dus cu duhul. Ca urmare a ceea ce a văzut cu duhul, Părintele a pictat la Drăgănescu, deasupra scenei Învierii, mai multe clădiri moderne (turn) în flăcări, reprezentare care ar putea fi profetică „(Arsenie Boca).

 8. Fiecare pasare ,pe limba ei piere! Oare nu avem noi destule griji si nevoi si necazuri, de ce sa le purtam altora de grija, cind avem nevoie noi insine, sa ne vindecam . Intr-adevar , e bine sa luam aminte, dar cred ca deja multi dintre voi , stiti deja Calea, si nu mai e nevoie sa cautati atitea exemple. Tuturor”Eufrosinilor” La multi ani! liniste in suflete ,Dumnezeu , sa va daruiasca pacea sa, sa aveti cit mai multa putere de a iubi, si cit mai multa indrazneala de a ierta, mai ales celor dragi ,si in special dusmanilor!. Dupa plecarea, lui Pacepa in state, ,cind deja incepuse in forta epoca de aur, un sef de radioclub , i-mi spune ,mai in gluma ,mai in serios, „Stelica, anul asta a fost mai bine ca anul ce vine”. Eu insa va doresc la toti , ca anul ce vine , sa fie anul implinirii dorintelor voastre! ; La revedere 2011, fii binevenit 2012! Ridic un pahar de zaibar in cinstea tuturor! Ptr ca nu am moare:

  • Port de grija lor pentru ca imi pasa si imi pare rau de ei, cat si pt. faptul ca ai „nostri” tind sa trateze orice sugestie imbecila din partea licuriciului, ca fiind ordin scris in piatra. Eu am moare, dar zaibarul s-a acrit, ca n-a ascultat taica-meu de mine cand i-am spus sa puna zahar in must. Acu’ e sec, aproape de nebaut. Radioclub, esti amator ?

 9. Si ca sa fie o urare cit mai placuta , va spun si e la toti , ca parintele Cleopa, odihneasca-l domnul in imparatia Lui, „Minca v-ar raiul!”

 10. excelent punctat.
  vazusem idiotenia asta licuricesca acum cateva zile, tu ai tradus-o si ai mai adaugat detalii, felicitari!

  off topic ptr Eufrosin
  cand te-am descoperit, cred ca acum 2 ani aproape, te-am intrebat cum e cu hostarea pe situri americane si de ce nu preferi lumea libera gen Rusia de exemplu unde astia nu vor avea in veci jurisdictie.
  atunci mi-ai raspuns ceva de genul ca alea-s cele mai bune, ca daca vreau imi dai o lista si ca te-ai fript cu ceilalti.
  intre timp te-ai fript cu microshitul vs linux, ai vazut cam ce pot face baietii.
  iti mai menti parerea in lumina SOPA si PIPA, nu e idee buna sa migram in partea aia?
  cine mai garanteaza ceva intr-un stat cu legislatie orweliana, nu mai bine sunt de evitat?
  intreb doar, nu e un repros.
  eu acuma caut un VPN pe acolo, e o idee rea, ceva recomandari?

  • Multumesc – nu stiu ce sa-ti spun. Ca cetatean american n-am catusi de putin incredere in garantiile existente, din contra, dar sunt totusi mult mai familiar cu societatea si cultura americana, decat cu cea ruseasca, asa ca e firesc sa raman cu ce cunosc. Daca imi dau jos blogul, il voi readuce online altundeva, caci e salvat la zi. Cu windowsul nu m-au ars americanii, ci niscai’ cacati locali. Stii cum e, cand faci ceva perfect legitim si curat, nu trebuie sa te temi de nimeni si nimic.

  • Eu pot sa te ajut in ce priveste Rusia.
   La ei nu-i așa roz precum zici, și Rusia se îndreaptă cu pași rapizi către modelul vestic, cu toate că ei nu au făcut niciodată parte din vest, și nici din Europa.
   De câțiva ani Rusia negociază intrarea în Organizația Mondială de Comerț, și pentru asta i se cer noi concesii. Printre ele sunt și respectarea drepturilor de autor. Ceea ce în SUA e crimă, teoretic e crimă și în Rusia, și îți poți avea site-ul deconectat din cauză că ai pus imagini ce nu-ți aparțin.
   Mulți hosteri ruși își au serverele în Europa și în SUA, de aceea trebuie să fii atent la alegerea unui hoster.

   Depre VPN, iată ofertă cu 5$ pe lună, trafic nelimitat:
   http://russianproxy.ru/vpn/order#openvpn-russia-6.atomintersoft.com-udp
   Nu știu dacă vei găsi sau dacă are rost să cauți ceva mai ieftin.

 11. old news …. 9/11 doar a pus pe hârtie ceea ce era deja evident! de exemplu plăți mari, 10k $ sau 20k $ pentru 1 lună rezervare cameră de hotel sau dacă te punea drăcușorul să cumperi o mașină cu banii jos, nu leasing, nu închiriere șamd, cred că existau deja legi care obliga orice vânzător să te raporteze ca suspect deja din anii 50 sau 60!

  sau și mai și din cauza problemelor care pot apare te refuză! nu acceptă banii cash dacă sunt sume prea mari! și asta nu din 2000 ci cu mult înainte! totul din cauza legilor împotriva spălării banilor sau combaterii traficului de droguri nu a terorismului! faza cu terorismul e doar cireașa de pe tort, urmărirea și raportarea explicită a plăților mari în numerar e mult mai veche …

  chiar și în europa e extrem de periculos să umbli cu bacnote de 500 € în buzunar și să faci plăți cash cu astfel de bacnote! poți fi refuzat! e extem de suspect să plătești o masă la restaurant cu o bacnotă de 500 €! periculos! poți fi 100% sigur că după o astfel de demonstrație live organele sunt cu ochii pe tine!

  dacă nu te rezolvă oficial cel mai simplu pentru organe e să dea un telefon pe firul scurt la prietenii cocălari care sprijină zidurile prin zonă și te verifică gagii imediat, cine ești, câți bani ai și câți dinți de aur în gură … după care apar organele și tot la secție ajungi … evident furtul dacă îl raportezi și umfli pieptul că ți-au furat 1 kil de bancnote de 500 € organele imediat fac ochii mari și încep să pună întrebări de genul de ce umbli cu sume cash atât de mari, că nu e normal, nu e prudent, doar vezi ce se întâmplă, te iau pe sus valutiștii! vai vai vai, ce prostie! să nu mai faceți așa ceva! e periculos!

  au fost pe teve știri de genul ăsta în ultimele luni, diverși colorați, îmbrăcați dubios care circulă în merțane ponosite sau chiar dacii, și care reclamă atacuri în care le-au fost furate zeci de mii, saute de mii sau chiar milioane de $ sau €! păi ce crezi, prima mișcare a organului e să întrebe da’ de unde ai matale atâția bani!? ce făceai cu ei!? de ce nu ați cerut protecție de la organe sau de la o firmă de pază dacă transportați sume așa de mari de bani cash!?

  eu sunt 100% sigur că astfel de tâlhării sunt făcute de organe, servicii, care recuperează bani negri de la traficanți de droguri, pești, valutiști, traficanți de țigări și spirtoase contrafăcute șamd care erau deja urmăriți de organe … toți cu nume ciudate, multe arabe …

  și cum sportul ăsta e vechi nimeni nu e în siguranță! din start când umbli cu mulți bani cash ești pentru ei suspect și repede verificat ce faci cu atâția bani în buzunar …

  • Doar ca acum se folosesc de pretextul terorismului pentru a-i califica drept suspect pe cei care platesc o camera de hotel in numerar. In SUA, asta costa intre $50-250/noapte, ceea ce nu este excesiv. Cum ramane cu amarata de lanterna de $20? In tot acest rastimp, veneau unii de prin Rusia si in loc sa inceapa de jos ca tot emigrantul, isi trageau direct o vila (nu casa), la marginea lacului (2-3 millioane, acolo), platita cash, 2-3 masini de lux si gata, erau oameni de afaceri legitimi. Daca ii priveai atent, razbatea prin ei vanzatorul de toale uzate sau gheseftarul cu multe ceasuri pe ambele maini, in ciuda costumului Armani si a S500 – ului. De ce pentru astia numai binele din lume, iar pentru clasa de mijloc americana iadul pe pamant? Crezi ca nu stie FBI-ul cine sunt si cu ce se ocupa?
   Pe UEropa ma cac, stiu ca e un rahat socialisto-politienesc, dar iaca’ mie tot nu-mi plac cardurile!

 12. Pe site-ul Amnesty International se voteaza eroul anului. In acest moment Muammar Gaddafi e pe locul 1.
  Puteti vota si voi. Trebuie sa scrieti numele persoanei votate exact asa cum apare ea, altfel votul nu va fi socotit.
  http://www.amnestyusa.org/heroes

 13. Iti doresc La multi ani Eufrosine!

 14. sa spioneze ce ai de ascuns? s-a dovedit,in lumea hackerilor a existat un anume Kevin Mitnick(Takedown) care a demonstrat ca autoritatile sunt un fel de Big Brother dar ce conteaza..chiar si in film,spre sfarsit cand era aproape sa fie prins Kevin a vrut sa faca public multe soft-uri criptate instalate pe mai toate serverele din lume..si totodata pe aceasta se bazeaza si comunitatea open-source..codul la vedere,il poti modifica dupa bunul plac,nu te ingradeste nimeni sa nu folosesti un soft,bineinteles nu te pricepi poti sa platesti pe cineva care se pricepe,da posibilitatea individului de a-si pune mintea si capacitatile la contributie..acum nu vreau sa supar alti cititori impatimiti ai acestor blog-uri zise si crestine dar din film reiese ca si Kevin este de origine evreiasca,din punct de vedere religios non-practicant,a ispasit pedeapsa cine citeste pe wiki o sa vada ca si-a deschis o firma,in principiu un rau iti poate fi iertat si Dumnezeu deschide mintea unora pentru a se implinii voia Lui…tehnologia este acum peste tot,sunt destui care prostesc ca alt cuvant nu am gasit pe multi creduli ca tehnologia e rea si te poate spiona mai usor prin intermediul ei dar ma intreb oare ce ai de ascuns,oare Dumnezeu nu te vede ce faci daca nu ai asupra ta un telefon mobil? si cu toate astea multi striga NU tehnologiei dar o folosesc pentru a raspandi mesaje eronate sau tot felu de prostii pentru a-si acapara adepti,pe care mai tarziu sa-i poata controla si chiar manevra dupa bunul plac….acum se cunoaste totul gratiei si tehnologiei,Dumnezeu a lasat-o pentru a ne descurca mai usor,un exemplu asemanator bauturii…nu zice nimeni sa nu bei,zice sa nu te imbeti…oricat de capabili am fi nu o sa descoperim planurile divine deoarece viata are farmecul ei…azi e bine,maine e rau,exista o balanta care echilibreaza totul…nu e bine sa judeci pe nimeni,cand am timp mai citesc acest tip de bloguri…uneori ma amuz,alteori ma intristez..fiecare scrie ce-l duce capu important e ca noi sa alegem ce-i bun si sa ne fie spre folos

  • „dar ma intreb oare ce ai de ascuns,oare Dumnezeu nu te vede ce faci daca nu ai asupra ta un telefon mobil? si cu toate astea multi striga NU tehnologiei dar o folosesc pentru a raspandi mesaje eronate sau tot felu de prostii pentru a-si acapara adept”

   Problema consta in faptul ca in vreme ce veghea Lui Dumnezeu asupra noastra e una buna, cea a diversilor trepadusi care se cred dumnezei, e una rea.

 15. Nu sunt pe aceeasi frecventa cu tine,statele trebuie sa aiba grija de cei care compun statul,daca eu planuiesc cu tine un jaf si il realizam ca la carte,statul ramane de paguba,trebuie sa aiba si ei control asupra indivizilor,pacat e ca aceste informatii sunt folosite impotriva oamenilor.Eu voiam sa scot in evidenta ca statul nu pune la indemana oricui sursa si atunci eu sau altu intra la speculatii,oamenii trebuie sa stie ca sunt supravegheati si informatiile vor fi utilizate doar atunci cand se produce ceva rau ca o lege trebuie sa respecte fiecare,e multa vorbarie si cei care ar trebui sa inteleaga parca sunt legati la ochii,fara educatie,fara credinta,adevar nu mergem bine.Am scris prima educatie,exista si azi oameni care nu stiu vorbi romaneste,apar la tv si te crucesti cand auzi pe unu ca zice: „ei are case” dar cine ia atitudine? cand avem de cumparat genti de mii de euro si nu ne hotaram ce culoare e la moda,problema educatie trece pe locul 2500..conteaza foarte mult ca un viitor individ sa aiba o educatie,sa fie invatat sa respecte,sa invete sa vorbeasca,sa invete sa socializeze,si cel mai important sa fie corect…daca nu le are pe acestea nu ajunge sa cunoasca cu ce se mananca credinta,am vazut la tv un calugar care s-a nascut orb dar a ajuns sa citeasca carti…daca totul ar fi normal nu ar mai fi nevoit statul sa ne supravegheze,nu am avea nevoie de politie,de judecatorie la ce? daca stie unde ii este locul…Raiul crede cineva ca va fi supravegheat video sau cu politisti si judecatori corecti?…nu,in Rai vor intra doar cei care vor avea ADEVARUL in sufletul lor…mi-am amintit de educatie,pe langa ca sunt platiti prost si profesorii de azi,au ajuns profesori tot felul de oameni imorali si fara nicio treaba cu procesul de invatare….dar pe noi nu intereseaza de acest lucru si de niste fripti care cred in sinea lor ca vor avea toata bogatia materiala din aceasta lume…si daca o vor avea ce vor face cu ea ca in Rai nu-ti platesti locu nici nu intri cu cardul..nu trebuie judecati nici ei deoarece poate se intoarce lumea si li se va lumina mintea…orice pacatos are dreptul la indreptare..as mai zice dar ma opresc las pe cei cu prosteala sa-si castige painea…un om bogat ar trece neobservat daca cineva nu i-ar face reclama,atat negativa cat si pozitiva..ura bat-o vina

  • „oamenii trebuie sa stie ca sunt supravegheati si informatiile vor fi utilizate doar atunci cand se produce ceva ”

   Prin urmare sigur nu vei avea de obiectat atunci cand statul iti va introduce un agent sub pat, asa, sa fie si el pe-acolo, nu te va deranja cu absolut nimic, pana cand nu vei incalca legea!

 16. Iti dau cate exemple vrei: daca eu cu tine planuim un atac la o banca,o sa folosim telefoanele mobile,dupa atac statul verifica convorbirile telefonice,cine a fost prin preajma bancii cu telefoane,asa isi dau seama de unde sa porneasca,unde sa caute hotii,un tanar din curiozitate intra neautorizat intr-un sistem informatic si culege de acolo date secrete…le poate vinde altor state..statul ce face? cere providerilor de internet toate conexiunile…pentru gasirea faptasului,exista informatii ca x aflat in tara si y aflat afara fac trafic de droguri,atunci statul prin institutiile abilitate vor monitoriza atat telefoanele cat si toate mijloacele de comunicatie existente..mi se pare normal ce e rau in asta? dar cum la noi nu se intampla asa ceva ni se pare ceva imposibil ca statul sa-si faca treaba..in America este si mai mare mafie decat in Romania,acolo marile carteluri de droguri isi instaleaza in sistem oameni care le ofera informatii sau ajuta la trecerea drogurilor,dar statul este atent si cand ii prinde ii elimina din sistem…la noi vine sefu si zice azi trece un tir de droguri deci il lasam…sa traiti sefu…maine politistu de frontiera prinde unu cu 100 de telefoane meseriase furate din afara in masina..ce ii zice..ia si tu de aici 1 telefon si 300 de euro…ia linistit,femeia de servici are si ea un copil si face loby sa-l angajeze iar politisti nu zic nu pentru ca sunt toti implicati si le este frica sa zica te-am prins…la fel este prin spitale,judecatorii si alte institutii…sa nu-mi spuna cineva ca in Germania este totul perfect,nu se consuma droguri,nu sunt reglari de conturi,nu se face prostitutie la negru ca acolo e legalizata si romncele,rusoaicele,polonezele si altele fac concurenta prostituatelor germane cu casa de marcat….de ce ajung sa faca asta in Germania? pentru ca nu exista coruptie?

  • Pentru toate cazurile enumerate de tine, exista politia care stie cum sa isi faca treaba. Nu e nevoie sa plantezi o camera de luat vederi in dosul fiecarui cetatean pentru a mentine siguranta in societate. Daca stau sa ma gandesc, America anilor ’50 era cu mult mai prielnica si mai sigura, decat cea contemporana, in ciuda avansurilor fenomenale a tehnologiei de urmarire si supraveghere.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: