Balul ambasadorilor refuzaţi de Casa Albă şi ce înseamnă asta pentru noi


Ambasadorul român la Washington s-a numărat printre diplomaţii care nu au putut participa la o recepţie organizată de Casa Alba, deşi fuseseră invitaţi, a declarat ambasadorul pakistanez în SUA, Hussain Haqqani, relatează postul de televiziune Dawn, în pagina electronică.

Computerul Casei Albe a amestecat numele şi datele de naştere a aproximativ 30 de ambasadori, determinând personalul care se ocupă de securitate să le ceară diplomaţilor respectivi să aştepte până la corectarea datelor, a explicat Haqqani.

„Ambasadorul român şi cu mine am decis că, devreme ce era un eveniment de scurtă durată şi probabil s-ar fi încheiat înainte ca datele să fie triate, mai bine mergem acasă”, a adăugat el.

„A fost o greşeală, nu a fost un mesaj ascuns pentru nimeni”, a precizat acesta, adăugând că „ambasadorii Arabiei Saudite şi Rusiei s-au aflat, de asemenea, printre cei cărora li s-a cerut să aştepte„.

Mediafax

Să credem oare că nu doar oanenilor de rând li se cere viză pentru intrarea în SUA, poate chiar una „norocoasă” trasă la loterie, ci chiar şi ambasadorilor aflaţi acolo pentru a lua parte la baluri diplomatice ?  Priviţi lista ţărilor ale căror ambasadori au fost înjosiţi: România, Rusia, Arabia, Pakistan…

Cu mai puţin de un an în urmă, cuplul Tareq şi Michaele Salahi  a intrat neinvitat în Casa Albă, pentru a lua parte la o petrecere diplomatică la care participa Preşedintele Obama, Vice-Preş. Biden şi alte înalte oficialităţi ale SUA. Iată-i împreună cu Vice-Preş. Joe Biden în timpul petrecerii:

Scandalul a fost  enorm dar curios, nimeni din Secret Service nu a avut de suferit vre-o consecinţă negativă de pe urma lui. Se spune pe la colţuri că cuplul a fost lăsat expres să intre, pentru a-i arăta Preşedintelui Obama că nu e în siguranţă absolută nici chiar înconjurat de cei mai feroce agenţi. Trebuia obţinută cumva cooperarea lui în planurile de întărire a efectivelor militare din Afganistan, precum şi continuarea ocupaţiei Irakului, lucruri pe care Obama le dezavuase în timpul campaniei prezidenţiale.

Asta arată destul de clar că nu a putut fi vorba de o greşeală în cazul ambasadorilor, ci că a fost un act deliberat de umilire a unor ţări cărora măreaţă SUA vroia să le transmită un semnal. Înţeleg Rusia, înţeleg Arabia Saudita, înţeleg Pakistanul, dar cu România ce au avut?

Tocmai ţara al cărei Preşedinte se dă peste peste cap pentru a satisface fiecare moft al Statelor Unite, de la autostrada triplu-preţ Bechtel, la hârburile F-16 care nu zboară, la otrăvirea noastră prin trenele chimice extrem de nocive lansate din avioanele NATO şi chiar până la prăpăditul baton de ciocolată ROM care a adoptat flamura imperială pe ambalaj înlocuind tricolorul nostru drag, tocmai această ţară să fie astfel umilită ? ( ca urmare a opoziţiei exprimate de către cetăţeni s-a revenit la ambalajul original, dar servilismul ăsta nu se uită băieţi, adio !)

 

După 46 de ani de existenţă, brandul Rom a decis să renunţe la tricolor în favoarea steagului Statelor Unite Foto: Lucian Muntean

Nu-i vorba de faptul că America e aliata noastră evident, căci nu aşa te porţi cu un aliat. Chestiunea se rezumă la modul absolut jalnic  cu care guvernanţii noştri au ales să se facă preş în faţa celor mari, arătând prin lipsa lor de demnitate că România poate fi tratată ca o colonie. O COLONIE. Priviţi în jurul Dvs.:

de la McDonaldsurile şi Starbucksurile ticsite cu clienţi al căror fizic se schimbă înspre rău, la urâtele reclame care ne înţeseaza şoselele , la tricourile purtate de tineri şi scrise neapărat cu niscai americanisme (oricât de imbecile, numai să fie),  la producţiile tembele „made in Hollywood” cu care suntem bombardaţi, toate astea îşi lasă amprenta în psihicul naţiunii. E greu să mai dai de cineva care nu foloseşte „weekend”, „OK” sau exclamă „oops” atunci când greşeşte!

Dacă ne asumăm şi noi la rându-ne postura de colonizaţi, cum să ne aşteptăm să mai fim respectaţi?  Suntem consideraţi precum negri din Africa, buni doar la muncă ieftină şi jefuirea bogăţiilor lor naturale? ( Roşia Montană ar trebui să fie în capul fiecărui român!).

Iar dacă vrem să avem conducători fermi, demni, inteligenţi şi patrioţi, trebuie ca mai întâi noi înşine să fim astfel! Se spune că poporul are conducătorii care îi reprezintă. Când noi vom începe să ţinem la istoria, la credinţa, la cultura şi la demnitatea noastră naţională, atunci şi clasa politică va începe să reflecte aceste valori autentice. Când noi vom refuza să mai avem de-a face cu „Valentine’s” şi cu „Halloween”, nici conducătorii noştri nu se vor mai închina în faţa altora. Nu poţi imbeciliza şi deznaţionaliza decât un popor slab, ori dacă înaintaşii noştri erau astfel, nu am fi supravieţuit aici de peste 2000 de ani!

Să nu desfacem noi în 20, ceea ce au ţesut ei peste milenii. 

O Românie nouă, timpul ei a venit!

53 răspunsuri

 1. Visul Romaniei independente e pe cale sa se transforme in cosmarul unei feude sodomizate de catre stapanitorii ei. Nu e nimic de facut fizic impotriva sistemului. Doar o rezistenta morala, declarativa si nici aceasta nu va mai dura mult pentru ca urmeaza interzicerea parerilor anti-sistem pe motiv de insanatosire a mentalului colectiv, care va trebui „aparat” de depresia indusa de informatii „negative”. Ce conteaza daca am fost dati afara de la muca, ce importa ca nu avem bani de caldura si ca facem iarna pe strazi? Important e sa zambim fericiti si sa avem o atitudine pozitiva fata de tot ce ni se intampla, neuitand ca pentru tot raul care ni se intampla, doar noi suntem singurii vinovati si in niciun caz sistemul. Si inca nu am vazut nimic. Fereasca Dumnezeu de cutremur!

 2. Felicitari pt cum ai pus problema pe blogul lui Saccsiv.Au inceput sa se creada un soi de Inchizitie Ortodoxa,ce spun ei este „purul adevar”.Am ajuns sa imi fie scarba de ei la cat de fatarnici sunt.Urla pt ortodoxie si se certa intre ei ca niste chiori.

  • Multumesc! Atitudinea de acolo nu este una buna.

   • Să nu generalizăm… certurile dintre ei dar și clevetirea voastră e unul și același lucru… păcat… iar împotriva păcatului trebuie să luptăm în primul rând… spovedanie(după îndreptar), post, rugăciune pentru obște… că mult poate rugăciunea dreptului. Doanme Ajută!

    • Am senzatia clara ca nu e vorba despre certuri intre noi si „noi”, ci intre noi si ei. Dracul lucreaza mult mai subtil decat ne vine noua a crede.

 3. Este deprimant si revoltator sa vezi atata ploconeala din partea celor de la putere.Au inghitit tot ce se putea inghiti din productia romaneasca dar cel mai trist este ca au distrus taranul si gospodaria taraneasca.Singurii care mai rezista sunt cei care au copii afara si le trimit bani,au luat utilaje,terenuri si se lupta sa supravietuiasca.Au mai reusit cei care au facut pensiuni in zonele de interes turistic dar si acestia sunt datori la banci.Este si vina noastra ca am lasat sa se intample toate acestea.

 4. Mda, am dat o fuga pe la sacsiv, nu l-am mai vizitat de vreo doua luni, ci am vrut sa vad la ce comentariu al lui Eufrosin face aluzie garduldefier.
  Multa rabdare mi-a trebuit sa citesc o buna parte din comentarii, sa pot alege ceva, caci majoritatea comentatorilor de-acolo siluiesc frumoasa limba romana. La ce concluzii am ajuns? Sau mai bine spus, ce anume concluzii mi s-au confirmat?
  O miscare de dreapta REALA in Romania este compromisa din start. O data prin agitarea sperietorilor de genul: „fascism”, „extremism”, „varsare de singe” si alte asemenea, sintagme obisnuite in gura „tolerantilor” si aparatorilor „drepturilor omului”. Apoi prin infiltrarea acestei grupari cu indivizi care habar nu au de credo-ul unei autentice drepte romanesti. Nu stiu ce se urmareste de fapt. O adevarata renastere a neamului nostru intru credinta si unitate sau o compromitere definitiva a oricarei idei de ortodoxie si romanism (esenta dreptei la noi)? Daca este adevarat ca unii membri (de frunte!) ai gruparii sint atei sau ca apartin cine stie carei grupari eretice si new-age sau in fine, ca sint niste aventurieri care se joaca cu niste idei sacre, atunci mai bine NU. Daca insa acestea sint doar calomnii vehiculate pentru distrugerea in fasa a unei rezistente, atunci DA. Eu astept si doresc lamuriri.
  Sint de acord cu mult-citatul parine Iustin: solutii lumesti nu mai sint. Dar! Neamul nostru a stiut sa foloseasca solutiile lumesti ca sa aiba ce lasa urmasilor, fara sa roseasca. Si aceasta tot cu multa rugaciune si pocainta s-a facut (Cum altfel ar fi infrint voievozii, cu mica lor ostire, turcimea cita frunza cita iarba).
  Cit despre rusinea patita de ambasadorul nostru, foarte bine! Poate va fi spre indreptarea coloanei vertebrale a presedintelui nostru si spre smerirea acestuia in fata poporului pe care il asupreste cu atita aroganta.

  • Va multumesc pentru timpul acordat! Da, se incearca la greu compromiterea dreptei, mai cu seama prin mediul internetului, dupa model Alex Jones, din SUA. Avem si noi echivalentul lui, din pacate… E timpul sa folosim solutiile lumesti, „fara sa rosim” .. absolut geniala expresia!

   Redau si comentariul pe care l-am facut pe blogul lui saccsiv:

   „Cand va crapa matele de foame, ce faceti?

   1. Va rugati sa va astampere Dumnezeu foamea.

   2. Fugiti si cumparati o paine.

   3. Cumparati painea, faceti rugaciunea, apoi o mancati.

   Solutii pur lumesti nu sunt, dar tineti minte ca nici El nu va face pentru noi, cele ce le putem face noi singuri. Ne rugam pentru tara de acord, dar altceva chiar nu suntem datori sa facem ?”

 5. O incercare de a scapa de duhoarea produselor straine , mai ales cele americane este boicotarea lor. Cei care stiu , sa convinga si pe altii sa cumpere numai produse curate, pur romanesti. Eu si mai toate rudele mele si cunoscutii , am renuntat de peste 15 ani la cola, si donalds, etc. Prefer sa maninc conopida cruda si morcov , decit rahat frumos ambalat . Pe de alta parte, eu gasesc vinovata si legislatia romana , care incurajeaza , „investitiile straine”, in defavoarea celor autothtoni.

  • O ATITUDINE CARE TREBUIE ABORDATĂ DE CĂTRE TOT POPORUL!!! CONȘTIENTIZARE! CÂT DESPRE RUGĂCIUNE PĂRINTELE ARSENIE SPUNEA CĂ ESTE CEA MAI PUTERNICĂ ARMĂ ÎMPOTRIVA VRĂJMAȘULUI IAR ATÂT CÂT ASCULȚI TU DE DUMNEZEU ATÂT ASCULTĂ ȘI EL DE TINE, SĂ NE PURIFICĂM PRIN ORTODOXIE ȘI DUMNEZEU POATE ARĂTA NEBĂNUITE CĂI ȘI FACE MINUNI NUMAI SĂ AIBĂ PENTRU CINE… DOAMNE AJUTĂ!

   • ciprian tata da-mi si mie un exemplu din istoria bisericii ortodoxe cand distinsa noastra biserica nationala NU ne-a invatat sa ne rugam pt asupritorii si macelarii natiunii noastre?
    da-mi si mie un exemplu cand cu preotii in frunte biserica noastra nationala i-a indemnat pe romani sa-si scuture jugul rusinos ce-l purtau pe umeri romanii?jug unguresc in ardeal…jug bizantino-slav in moldo-vlahia si macedonia?
    macar un singur exemplu…

    • shepti, omule, nu mai lua in batjocura Biserica Ortodoxa. Nu uita ca una din primele trasaturi ale ortodoxiei e lipsa trufiei. Nu fii obraznic pt ca nu te ajuta. Nu pune intrebari de copil tampit de dragul retoricii de 2 lei.

    • Afla ca un adevarat crestin se roaga in primul rand pentru soarta dusmanilor si a asupritorilor sai. Tu insa nu banuiai asta pt ca apartii unei secte. La cine esti la scientologi?

     • daca un asupritor iti intra in curte si-ti violeaza nevasta si-ti sugruma fiul tu ce faci stai si te rogi pt cazacul care-ti spurca familia?
      asta e iubirea pt aproapele tau?
      NU
      asta e propaganda imperiului vecin care vrea sa ne subjuge natiunea
      daca un cazac imi intra in curte datoria mea de crestin este sa-mi protejez familia,cu riscul mortii MELE nu a aproapelui meu
      dupa logica ta Stefan cel Mare si Sfant ar trebui sa fie eretic pt ca a indraznit sa nu se inchine netrebnicilor care voiau sa ne siluiasca femeile,sa ne duca copiii in robie sa-i spele pe creier si sa ne transforme fiicele in curvele lor

     • Bine zis, szeppty!

      Marian se referea la dusmanii personali, nu la cei ai neamului nostru, lucru care a trecut peste capul lui szeptty – Eufrosin

     • Roaga-te pentru vrajmas..Dumnezeu are pedeapsa si pentru el(vrajmas)

    • septi, fii atent aici: Stefan Cel Mare nu a trait in perioada familiei Rothschild. De acord? Nu imi spune ca tu stai sa postezi pe blogul lui Eufrosin in loc sa mergi la neamurile tale in Pusta Maghiara sa imparti dreptatea cu o pusca de asalt necesara uciderii patronului de la MAL (aluminu maghiar), aia cu noroiul toxic. Istoria de dupa Rothschild a fost aceea a unui sionism florid mai ceva ca sifilisul, de care nicio tara niciun imperiu nu s-a putut apara. Ca Stefan a luptat impotriva turcilor, a facut-o in numele apararii credintei si abia apoi a celorlalte demnitati. Imperiul Otoman cu toata ticalosia lui, nu a sters frescele din Biserica Sfintei Intelepciuni, (Sfanta Sofia). Ce-au voit acel Apus? Laurii voiau sa-i smulga! Ce avea Occidentul de aparat? Ceea ce deja era o erezie si un produs al furturilor din generatii in generatii sub titlul de civilitate? Genial Eminescu!

     • mariane Stefan si-a aparat inainte de orice tara sa
      singura credinta in numele careia au murit atunci moldovenii a fost dragostea de glia strabuna
      de aia s-a aliat Stefan cu Papa de la Roma cu ungurii polonii si lituanienii impotriva turcilor SI CAZACILOR ORTODOCSI(asta e un detaliu pe care istoricii nostri rusofili il uita…il poti gasi f.f.usor cautand pe net cronicile moldovei)
      de asta s-a aliat Stefan impotriva polonilor cu ungurii si tatarii pagani
      nu-l face pe Stefan aparatorul ortodoxiei pt ca el nu pt gloria slavilor si bizantinilor si-a sacrificat ostenii
      e suficient sa admiri arcurile gotice din manastirile zidite de el sau sa citesti corespondenta lui Stefan cu Papa de la Roma ca sa vezi cat de ecumenist era el
      el a dus ceea ce Bismarck numea real-politik
      inconjurat de papistasi(genovezi,unguri,poloni,lituanieni),evrei cazari,slavi ortodocsi(cazacii)musulmani(turci sau tatari),armeni etc.el a stiut cand sa le dea in cap si cand sa fie prieten cu ei
      si inca o chestie antisemitismul tau n-are nici o treaba cu crestinismul
      ba da turcii au acoperit frescele din biserica de la istanbul si au transformat-o in moschee
      vreo 400 de ani aceasta sf.sofie a functionat ca moschee
      abia in sec XX s-au redescoperit niste bucati de mozaic(nu de fresca)…iar azi e muzeu…mai citeste

     • sti ce avea de aparat occidentul?
      CRESTINISMUL
      Imperiul din rasarit-recte-bizantul a lasat in voia lui mahomed nordul africii egiptul siria israelul,anatolia si balcanii
      celalalt imperiu-din apus-cel German catolic a initiat cruciadele pt eliberarea tarii sfinte,sabotate din greu de „crestinii””bizantini si a stopat in fata Vienei iuresul pagan
      ba i-a mai dat si inapoi pe turci recuperand mare parte din europa rasariteana ocupata de turci
      bizantinii erau de parere ca prefera fesul musulman palariei de cardinal
      Dumnezeu le-a dat ce-au vrut

    • Roaga pe cineva care vede sa iti povesteasca ce e acela un mozaic. Nu confunda faianta din toaleta crasmei cu mozaicul si nici cu o carpeta cu rapirea din serai. Uite aici poze facute de mine in Biserica Sfintei intelepciuni. Invata sa nu mai pui botul numai la ce iti convine spre a jigni. Mergi la ala cu aluminiul ungresc si rezolva problema daca zici ca ai sange in instalatie.

     http://img830.imageshack.us/i/02092009175429.jpg/

     http://img405.imageshack.us/i/02092009180649.jpg/

     http://img254.imageshack.us/i/02092009172048.jpg/

     http://img149.imageshack.us/i/02092009175346.jpg/

     • ba mariane pacat de banii aia pe care i-ai dat ca sa mergi la istanbul
      mai bine vizitai palatul lui Dimitrie Cantemir
      degeaba te-ai uitat in sfanta sofia daca nici acum nu sti ca ce-ai vazut tu sunt icoane lucrate in mozaic
      si intre noi fie vorba,din punct de vedere artistic bizantul a ramas neintrecut la acest capitol
      pictura de tip fresca inseamna o tehnologie aparte prin care se imprima culorile pe un perete proaspat tencuit
      e o tehnica care s-a perfectionat in Italia in timpul Renasterii
      daca vrei sa vezi o fresca magnifica du-te la Alba-Iulia in catedrala reintregirii sa-i admiri pe Sfintii Mihai,Ferdinand si Maria
      in rest bine ca esti sanatos si nu te doare nimic
      cat despre arcurile gotice din stilul moldovenesc…
      eu stiu ca e greu sa citesti…ia si tu un metoclopramid poate-ti mai taie greata…la cata informatie detii e imposibil sa-ti dea efecte extrapiramidale…

    • Mai septik! Unde ai vazut tu biserici gotice facute de Stefan Cel Mare? Mai septik tu ai mancat ceva stricat rau de tot!

    • uite o rugăciune pentru vrăjmași care sintetizează utilitatea lor:

     Rugăciune pentru vrăjmaşi
     a Sfântului Nicolae Velimirovici
     Doamne binecuvântează pe vrăjmaşii mei! Şi eu îi binecuvântez şi nu-i blestem! Vrăjmaşii m-au împins şi mai mult spre Tine, în braţele Tale, mai mult decât prietenii. Aceştia m-au legat de pământ şi mi-au răsturnat orice nădejde spre pământ. Vrăjmaşii m-au făcut străin faţă de împărăţiile pământeşti şi un locuitor netrebnic, faţă de pământ. Precum o fiară prigonită, aşa şi eu, prigonit fiind, în faţa vrăjmaşilor, am aflat un adăpost mai sigur, ascunzându-mă sub cortul Tău, unde nici vrăjmaşii, nici prietenii, nu pot pierde sufletul meu.
     Doamne, binecuvântează pe vrăjmaşii mei! Şi eu îi binecuvântez şi nu-i blestem.
     Ei au mărturisit în locul meu păcatele mele în faţa lumii. Ei m-au biciuit, când eu m-am cruţat de biciuire. Ei m-au chinuit atunci când eu am fugit de chinuri.
     Ei m-au hulit atunci când eu m-am măgulit pe mine însumi. Ei m-au scuipat atunci când eu m-am mândrit cu mine însumi.
     Doamne, binecuvântează-i…
     Când eu m-am făcut înţelept, ei m-au numit nebun. Când m-am făcut puternic, ei au râs de mine ca de un pitic. Când am vrut să conduc pe oameni ei m-au împins înapoi. Când m-am grăbit să mă îmbogăţesc, ei m-au smucit înapoi cu mână de fier. Când m-am gândit să dorm liniştit, ei m-au trezit din somn.
     Când mi-am zidit casă pentru viaţă lungă şi liniştită, ei au răsturnat-o şi m-au izgonit afară. Într-adevăr vrăjmaşii m-au dezlegat de lume şi mi-au prelungit mâinile până la veşmântul Tău.
     Doamne, binecuvântează-i…
     Binecuvântează-i şi-i înmulţeşte; asmute-i şi mai mult împotriva mea, ca fuga mea spre Tine să fie fără întoarcere; ca să se rupă nădejdea mea în oameni ca pânza de păianjen; ca smerenia să împărăţească deplin în inima mea; ca inima mea să devină mormântul celor rele. Ca toată comoara mea să o aduni în ceruri. Ah, de m-aş elibera odată de autoamăgire, care m-a încâlcit într-o mreajă cumplită a vieţii înşelătoare!
     Vrăjmaşii m-au învăţat să ştiu ceea ce puţin ştiu în lume: că omul nu are pe pământ vrăjmaşi afară de sine însuşi. Doar acela urăşte pe vrăjmaşi, care nu ştie că vrăjmaşi nu sunt vrăjmaşi, ci prieteni severi.
     De aceea, Doamne, binecuvântează pe prietenii şi pe vrăjmaşii mei!
     Sluga blestemă pe vrăjmaşi căci nu ştie, iar Fiul îi binecuvântează căci ştie. Fiul ştie că vrăjmaşii nu pot să se atingă de viaţa lui. De aceea El păşeşte liber între ei şi se roagă lui Dumnezeu pentru aceştia.
     Doamne binecuvântează pe vrăjmaşii mei! Şi eu îi binecuvântez şi nu-i blestem!

     Eu dacă nu aș fi avut vrăjmași probabil că lâncezeam și acum în neștiință, de când BNR mi-a falimentat firma, familia (trăiam din venitul de la acea firmă) deși am făcut tot ce a fost omenește posibil, am căscat ochii și am văzut această caracatiță. Poate aș fi cel mai îndreptățit să zic de revoltă, dar, nu, îmi dau seama că toate le trag pentru păcatele mele și fiecare dintre noi la fel, am uitat de pocăință și de aceea Dumnezeu îngăduie acestea peste noi. Am văzut cum păcatele mi-au afectat viața cu precizie aproape matematică (după ce am citit niște broșurele „Despre necazurile oamenilor – Pr. Arsenie Boca), de aceea deși pare greu de crezut dușmanii sunt foarte utili în iconomia Divină. Sunt cele 7 Surle ale Lui Dumnezeu cu care cheamă la el pe oameni:
     1.Chemarea lăuntrică a conştiinţei;
     2.Chemarea din afară a cuvantului;
     3.Chemarea prin necazurile vieţii;
     4.Chemarea prin necazurile morţii;
     5.Chemarea prin semnele mai presus de fire;
     6.Chemarea prin chinurile de pe urmă de la Antihrist;
     7.Chemarea la Judecată.
     Vrem a vedea sau nu…. în asta stă dacă vom opri urgia ce se abate asupra noastră. Doamne Ajută!

     • Cred ca am mai bine de zece ani de cand am acces la internet si vreo 13 de cand pun mana pe un computer dar ceva atat de minunat in sensul divin si uman al cuvantului nu am intalnit, sau, nu tin minte sa fi gasit vreodata scris. Din pacate, nu gasesc o cale de a formula vreun cuvant de multumire pentru binele pe care il faci oamenilor care citesc sau, poate ca, vor mai citi randurile tale. Sa ajute Bunul Dumnezeu, caci amare vremuri am apucat! Multi vom pieri in sminteli alergand dupa tinte gresite, false, avand ca reper, neantul si pe cel rau. Eu sunt poate primul dintre cei mai rai. Iarta-ma Doamne!

     • Dumnezeu face minuni și în zilele noastre, numai să vrem să Îl căutăm și să le vedem. Eu nu am făcut decât să le mărturisesc. Doamne Ajută!

  • Se intreaba cineva de ce oare in tara asta nu exista lanturi puternice de magazine in proprietatea actionariatului roman? Cora, Carrefour=jidani francezi. Metro, Billa, XXL, Penny=jidani nemti. De ce nu are voie statul roman sa traga si el cascaval din afacerea in care profitul e de 33%? Basca faptul ca astia mai fac si import direct din UE si de aiurea, aducand pe raft tot ce e mai gunoi afara, special fabricat pt amaratii de romani. S-a zis ca romanii sunt slabi, lenesi si ca o mana de patron strain va sti sa struneasca pe sclavul roman. Pana la urma, profitul se intoarce in banca din Vest, unde i se pierde urma iar romanii zic merci sa mai apuce inca o leafa.

   • Sa dezicem noi tot ce s-a zis despre noi. Sa le aratam ca nu e dupa ei.

   • E mult mai rău de atât marketurile țin prețurile jos și falimentează IMM-urile deși vând produse de proastă calitate, lumea bagă botul și de aici întreprinzători români faliți si marketuri în creștere, unde mai pui că dobânzile la care se împrumută întreprinzătorii români sunt de cel puțin 3 ori mai mari decât dobânzile vesticilor ca urmare a politicilor BNR ceea ne transformă încet dar sigur într-o țară bananieră… e nevoie de pocăință pentru păcate și rugăciune și respectarea viețuirii Ortodoxe de mai vrem să avem pace cu oamenii trebuie să facem pace cu Dumnezeu… sunt cele 7 surle(a se citi Cărarea Împărăției-Pr. Arsenie Boca), cine are ochi de văzut să vadă, cine are urechi de auzit să audă!

  • Ai perfectă dreptate Stelică, nu ne obligă nimeni să cumpărăm produse străine mai ales cele alimentare. Prefer să mă uit pe eticheta fiecărui produs în parte doar ca să fiu sigur ca e fabricat în Romania şi dacă e posibil doar din produse româneşti. Vina nu este doar a guvernaţilor care oricum sunt vânduţi, ci şi a cetăţenilor care nu-şi dau seama că-şi taie craca de sub picioare cumpărând produsele străinilor.

 6. Va recomand sa cititi
  Scandalul Gitenstein in justitie:
  Silviu Craescu lanseaza noi acuzatii
  Octombrie 9th, 2010

  Scandalul concedierii lui Silviu Craescu (foto), administratorul resedintei ambasadorului american Mark Gitenstein, continua in justitia romana. Tribunalul Bucuresti a hotarat ca dosarul nu poate fi judecat in Romania.

  Intr-o “Declaratie Publica”, Silviu Craescu arata ca instanta de judecata a Tribunalului Bucuresti – Sectia a VIII a – Asigurari Sociale si Conflicte de Munca a decis dupa 7 luni de zile, ca dosarul 10668/3/2010 nu poate fi judecat in Romania.

  Cu respect,

  Silviu CRAESCU

 7. http://www.nymagazin.com/dezvaluiri.html?aid=2670

  Scandalul Gitenstein in justitie:
  Silviu Craescu lanseaza noi acuzatii
  Octombrie 9th, 2010

  Foto: realitatea.net

  Scandalul concedierii lui Silviu Craescu (foto), administratorul resedintei ambasadorului american Mark Gitenstein, continua in justitia romana.
  Tribunalul Bucuresti a hotarat ca dosarul nu poate fi judecat in Romania.

  Sorin Rosca Stanescu- site-ul Lumea Justitiei

 8. Nu ne obliga nimeni sa cumparam din supermarketuri…omul merge de mandrie la mall..il intrebi pe unu de unde ai cumparat adidasii? din mall…produsele din mall-uri sunt romanesti cu franciza straina,io nu am vazut zahar,ulei etc german sau francez prin mall-uri..desi nu ma plimb pe acolo..io zis sa luam ce e bun si de la restu neamurilor..singuri nu reusim nimic…sa ne rugam si pentru cei care ne vor raul,sa cumparam si de la piata produse de la producatori autohtoni…sa ne cumparam mai multe familii un teren si sa-l cultivam…oricum e foarte ieftin..mai castiga unu sau doi un loc de munca..10 familii pot cumpara un teren si angaja 1,2 oameni sa cultive legume..daca maine nu ar mai cumpara nimeni din mall incet incet ar da faliment…si le-ar inchide dar romanul e snob si cumpara ca e mai ieftin…

  • Mall-urile sunt, cel putin in Romania, institutii masinarii de spalat banii. La ce preturi practica, in afara de cozi pe la cinema-urile din care iesi usurat de vreo 10-15$/biletul, nu stiu sa se inghesuie lumea si la altceva. Imaginea x-dimensionala si sunetul Dolby… Mare fitza mare. M-a ferit Dumnezeu sa pun ochelari pe nas si sa ies ametit de acolo.

 9. Daca cei de la rom au pus steagul americii pe rom io zic sa-l vanda in america…cred ca au vrut mai mult sa irite pe cei cu spirit nationalist…cat despre produsele americane rentabile…nu am cuvinte de lauda la americani totul e marketing..ei fac bani ce vand nu conteaza…desi au si ei produse de calitate dar pentru romanul de rand sunt scumpe…vorbeam cu cineva care a trait inainte de 89 si intrebau la magazin „cat imi dai” nu ca acum „cat costa”….ideea asta cu bio,eco nu e rea dar acesta vine cu altele la pachet(chip-uri biometrice) tot aud cuvantul „biochip”…bio inseamna altceva…dar posibil ca unii auzind biochip si produse bio sa faca legatura si sa le considere rele….bio nu ar fi rau chiar deloc dar nu toate ideile sunt bune…multi considera mancarea bio un moft…fac exercitii la sala in loc sa munceasca fizic,multi au devenit lacto-vegetarieni..desconsiderand postul religios…multi arunca gunoiul langa cosul de gunoi…ca asa sunt mai shmecheri,multi cumpara masini cu motoare mari,care consuma enorm..doar din simplu motiv ca merge mai repede..(mandria)…multi nu au case unde sta dar isi cumpara masini germane doar ca are sigla…multi fumeaza o tigara doar de jumatate…exemplele pot continua…suntem noi foarte rai si Dumnezeu ne asculta si ne arata unde duce rautatea noastra

 10. Din volumul „Frica face casa buna cu romanul” …continuam: multi suporta frigul si foamea…se tot vorbeste ca sa nu se ajunga la proteste violente..pai de ce nu?!…nu-ti mai convine nu ai ce sa faci trebuie si violenta…se zice sa nu incitam la violenta..pai da astia care conduc de ce incita la foame…io cred ca un bun crestin nu ajunge la foame,frig etc…dar cine nu rezista la foame,frig nu are alta scapare decat violenta…sa furi e pacat,dar sa ceri demisia si judecata celor de la conducere nu e…chiar ma intreb ce poate sa faca o mana de politicieni cu 2,3 milioane de flamanzi in fatza guvernului?…sa le stea oare in fatza jandarmii?..neee nu cred dar intrebarea e: daca nu esti in fatza guvernului inseamna ca ai de toate sau ti-e frica…cu frica asta astia or sa mai ia bani pe imprumut sa mai aiba familiile lor si noi tot flamanzi vom fi…io consider ca acei care simt foamea si nu protesteaza sunt fricosi

  • http://www.realitatea.net/sute-de-mii-de-romani-nu-au-caldura-in-case_757588.html Comandantii de garnizoana din ARMATA trebuie sa conduca orasele impreuna cu primarii sau fara ei daca este cazul ptr. a se evita cheltuieli pe constructii in 2010 , 2011 care nu-si au rostul – prioritatea maxima trebuie sa fie fondurile ptr. spitale , incalzirea locuintelor celor cu venituri mici si investitiile in agricultura nu in BORDURI si Sali de sport ETC. !!! Exista in tara asta sute de tineri care ar putea conduce orase si judete mai bine decat actualii primari pusi pe JAF si Afaceri care maresc cauzele Genocidului in ROMANIA !!!

 11. Nu stiu daca sunt fricosi sau, mai degraba au intelepciunea pe care ti-o confera experienta propriei vieti de roman in Romania. Am inregistrat atatea dusuri reci de trezire, incat preferam sa nu ne mai trezim niciodata, sau, in orice caz, nu asa cum anticipeaza posturile de TV, acelea care pedaleaza si bat apropouri pt revolta sociala majora. De fapt, raman la parerea ca nu avem multe sanse in fata puterii satanice mondiale. Romania, e si ea intr-un colt al acestei lumi. E scoasa la rampa Romania ca un poligon de incercari pt noile nenorociri care vor umple lumea in cateva luni sau ani. De ce? Romanul e obedient si nu se revolta. Trage un scuipat, injura, simte ca e fraierit dar in final face ce i se spune, stiind ca e adaptabil si ca asa cum s-a descurcat si cel din anii 80, la fel s-a descurcat si cel din anii 50 si la fel se va descurca si el, nepunandu-si problema prea serios ca suntem prizonierii unei oranduiri satanice. Daca spui unui roman ca mananca iaurt cu bacterii din vagin, risti sa te trezesti injurat, iar daca ii spui ca ciorba din oala contine cianuri de sodiu si de potasiu te va intreba daca ai vreo dovada. Romanul e educat sa fie pozitiv, desi, acest pozitivism e din ce in ce mai fatal, ca in poanta cu omul modern care auzind fosnetul in tufis, se gandeste ca e adierea vantului in timp ce omul cu mintea acasa si capul pe umeri va gandi ca poate fi un leopard infometat in acel tufis si ca e timpul sa o ia la sanatoasa. Doamne ajuta!

  • Bun se zice ca puterea sionista conduce….dupa mine sunt minciuni…nu sionisti au semnat imprumut de la FMI in numele romanilor,nu sionistii au taiat bugetarilor 25 la suta…este exact ca in meciul cu Franta…”nu se poate am fost furati de arbitrii” au strigat toti…bun a fost o greseala dar sa fim seriosi francezi au dominat tot meciul au avut o gramada de ocazii…am avut un noroc mare sa nu primim gloluri prima repriza..comentariul meu nu este unul fotbalistic doar vreau sa scot in evidenta modul de gandire…si io sunt nationalist dar a fi nationalist nu inseamna sa sustii idei false doar ca acel om este de natia ta…cei rai sa plateasca,intr-o competitie sportiva trebuie sa dai mana si daca ai pierdut sa recunosti…ce satisfactie ai daca rasplatesti raul cu rau..care este demonic,doar rasplatirea raului cu bine este Dumnezesc.
   Romanii sunt printre cele mai inventive popoare si nu e o lauda..dar noi nu am avut noroc de conducatori cu frica de Dumnezeu tot timpul..ne furam pe noi…ajunsi pe cai mari portocalii nu au rezistat tentatiei banului si uite unde s-a ajuns…simtim unii foamea din cauza rautatii noastre…daca noi am furat pe altii,i-am inselat…vine si randul nostru…e un fel de oglinda…dar nu va fie frica Dumnezeu are grija de noi…nu am avut dezastre naturale importante de sa ne plangem…si trebuie sa stim ca si asa rai,sunt dintre ai nostri multi care se roaga si pentru noi…comparativ cu alte popoare stam bine…

 12. Va rog publicati, raspanditi ! E urgent, vaccinarea a inceput deja !

  http://bucovinaprofunda.wordpress.com/2010/10/11/atentie-la-vaccinul-ror/
  http://nuvaccinurilor.blogspot.com/2010/10/atentie-la-vaccinul-ror.html

  Atentie la vaccinul ROR !

  Zilele acestea, octombrie 2010, in România, se desfasoara o campanie de vaccinare in scoli la elevii de casa I si a II-a cu vaccin ROR, impotriva rujeolei, oreionului si rubeolei.
  Se fac presiuni prin DSP-uri asupra medicilor scolari, iar prin acestia asupra conducerilor scolare si asupra parintilor sa se vaccineze cat mai repede toti copiii, fara informarea corecta, fara explicatii, doar prin presiuni, manipulari si amenintari.
  Multi parinti au primit acasa o instiintare plina de minciuni si afirmatii abuzive menite sa le smulga o semnatura din care decurge acordul lor pentru vaccinarea copiilor cu ROR.
  Cea mai mare minciuna din aceasta instiintare este ca aceasta vaccinare ar fi obligatorie. Amintim ca niciun act medical nu poate fi obligatoriu si ca pentru orice interventie medicala (precum vaccinarea) necesita informarea corecta a pacientului si exprimarea acordului (sau dezacordului) acestuia sau a parintilor acestuia in cazul copiilor(minori) (conform art.13 din Legea 46/2003 privind drepturile pacientului).
  Alta minciuna scrisa este ca acest vaccin asigura imunitate definitiva. Dar conform prospectului (http://gsk.ca/english/docs-pdf/Priorix_PM_20081103_EN.pdf ) intre 2 si 4 % din cei vaccinati nu dezvolta deloc anticorpi, iar dupa un an intre 1 si 8% isi pierd imunitatea.
  Totusi complicatiile oreionului, spre exemplu, pot fi grave la adultul de gen masculin, ducand la infertilitate prin orheita urliana. Daca imunitatea dobandita prin vaccin se pierde treptat, aproximativ in 9 ani, dupa cum sustin unii autori (Mendelsohn, Ayoub, Null), atunci cel vaccinat poate face boala la varsta adulta, cand complicatiile pot fi grave, pe cand daca nu ar lua vaccinul si ar face boala in copilarie, ar dobandi imunitate definitiva, in mod natural.
  Vaccinarea cu ROR pretinde ca asigura imunitate fata de unele boli minore ale coplariei (rujeola, oreion, rubeola), dar expune nejustificat copilul vaccinat la riscul dezvoltarii unor afectiuni grave, unele cu leziuni ireversibile.
  Vaccinul ROR poate cauza :
  • autism ; (F. Edward Yazbak, MD -“Autism: Is there a vaccine connection?”- FAAP, 1999; Avinoam Shuper, MD – “Suspected measles-mumps-rubella vaccine-related encephalitis”- Scandinavian Journal of Infectious Diseases, 15 sept. 2010)
  • diabet (tip I), pancreatita ; (Harris Coulter, Ph.D.- “Childhood Vaccinations and Juvenile-Onset (Type-1) Diabetes” )
  • Sindromul Guillain-Barré; (Grose C, Spigland I.-“Guillain-Barré syndrome following administration of live measles vaccine”- American Journal of Medicine, 1976 Mar;60(3):441-3)
  • encefalita, limfadenopatie, convulsii febrile, reactii anafilactice, purpura trombocitopenica, sindrom Kawasaki, eritem multiform, artrite, meningita, nevrite periferice, mielite, bronsita, laringita, conjunctivite, otita, diaree, anorexie, febra, voma, insomnie (cf. prospectului vaccinuluiROR , varianta PRIORIX )

  Vaccinul este unul viu atenuat, ceea ce inseamna ca are in compozitia sa virusurile cauzatoare ale acestor 3 boli, in forma vie, atenuata.
  Dupa prospect, serul injectat copiilor contine:
  – tulpini virale de rubeola, rujeola si oreion, celule din embrion de gaina, celule umane diploide, proteine din ou, neomicina, lactoza, manitol, sorbitol, alanina, arginina, licina, histidina, isoleucina, leucina, lisina, metionina, fenilalanina, prolina, serina, treonina, triptofan, tirosina, valina, acid aspartic, cisteina, cistina, hidroxprolina.
  (cf. http://www.medicines.org.uk/emc/medicine/2054/SPC/Priorix)

  Pentru a refuza vaccinarea, parintii trebuie sa-si manifeste in scris dezacordul. Iata un posibil model de declaratie ce se adreseaza medicului scolar (de descarcat de AICI):

  DECLARAŢIE

  Subsemnaţii
  ………………………………………………………, născută la …………………, domiciliat în ……………………….., CNP: ……………………………………………. şi
  ………………………………………………………, născută la …………………, domiciliat în ……………………….., CNP: …………………………………………….

  în calitate de părinţi ai copilului ……………………………………………………….., elev la şcoala dumneavoastră,

  Suntem pe deplin informaţi asupra riscurilor administrării, cât şi neadministrării vaccinurilor asupra copilului nostru, motiv pentru care vă facem cunoscută decizia noastră fermă conform căreia NU SUNTEM DE ACORD cu administrarea asupra acestuia a vaccinului ROR şi a niciunui alt vaccin.

  Considerăm neglijabile riscurile la care se expune un copil nevaccinat (boli minore ale copilăriei), pe lângă riscurile la care se expune în urma vaccinărilor (boli deosebit de grave neurologice, imune şi autoimune, autism, ADHD, creşterea riscului diferitelor forme de cancer, intoxicaţii acute şi cronice cu metale grele)

  Refuzul nostru expres pe propria răspundere, astfel exprimat în scris, este un drept conferit în baza articolului 13 din Legea nr. 46 din 21 ianuarie 2003 privind drepturile pacientului.

  În spiritul respectării legislaţiei din domeniu, personalului medical îi este opozabilă îndeplinirea – în caz contrar cu riscul sancţiunilor – a prevederilor Legii nr. 649/20.11.2001 pentru aprobarea Ordonanţei de Guvern nr. 53/30.01.2000 (art.1 alin.1 privind obligaţia asigurării vaccinării corecte a copiilor), inclusiv cu informarea părinţilor asupra caracterului non-obligatoriu al acestor vaccinuri, conform Anexei aceluiaşi act normativ (privind schema de vaccinare recomandată pentru copii).

  DATA: SEMNĂTURI:

  • mircica tata tu ai vazut vreodata cum arata un testicul in cadrul unei orhite urliene?
   tu ai vazut vreodata tineri cu asa ceva care raman impotenti dup-aia?
   du-te intai la un spital de boli infectioase vezi un astfel de caz…si gandeste-te de sapte ori inainte sa ejectezi elucubratiile tale

 13. Pt…ciprian…iti multumesc mult pt. aceasta rugaciune splendida.Am s-o copiez sa o dariuesc si altora care nu au calculator sa poata ajunge la asa ceva.Asa se explica de ce unii oameni lasa urme adanci in constiinte multi ani dupa ce au plecat dintre noi!Ce cuvinte minunate si adevarate.Un dusman te face sa iti ascuti simturile,mintea si mai ales sa -ti probezi credinta si sa vezi clar unde esti.Afli despre tine foarte multe alaturi de provocarile unui dusman.Se mai spune ca dusmanul este pe masura ta ca Dumnezeu nu-ti da niciodata mai mult decat poti duce.Sa te aiba Maica Domnului in paza Sa la tot pasul si in toata clipa!clipa!

  • Am o datorie față de Dumnezeu, cu păcatele mele am smintit pe mulți, pe mulți trebuie să întorc înapoi, e canonul meu ca să zic așa. Și ar mai fi o maximă a lui N. Iorga „Valoarea unui om se prețuiește în ce lasă după dânsul, ca un adaos la viața neamului său” deși nu de mine îmi pasă mă gândesc la ceea ce le las urmașilor noștri și urmașilor urmașilor noștri precum și Ștefan odată spunea. Doamne Ajută!

 14. partea cu batonul Rom este cel putin ciudata. Legea in SUA ( ex statul NY unde este sediul central al agentiei de publicitate McCann, cei care au „creat” campania) spune cam asa:
  http://public.leginfo.state.ny.us/LAWSSEAF.cgi?QUERYTYPE=LAWS+&QUERYDATA=%24%24GBS136%24%24@TXGBS0136+&LIST=SEA2+&TOKEN=43749167+&TARGET=VIEW.

  § 136. Exhibition or display of the flag. Any person who: a. In any
  manner, for exhibition or display, shall place or cause to be placed,
  any word, figure, mark, picture, design, drawing, or any advertisement,
  of any nature upon any flag, standard, color, shield or ensign of the
  United States of America, or the state of New York, or shall expose or
  cause to be exposed to public view any such flag, standard, color,
  shield or ensign, upon which after the first day of September, nineteen
  hundred and five, shall have been printed, painted or otherwise placed,
  or to which shall be attached, appended, affixed or annexed, any word,
  figure, mark, picture, design, or drawing, or any advertisement of any
  nature, or
  b. Shall expose to public view, manufacture, sell, expose for sale,
  give away, or have in possession for sale, or to give away, or for use
  for any purpose, any article, or substance, being an article of
  merchandise, or a receptacle of merchandise or article or thing for
  carrying or transporting merchandise, upon which after the first day of
  September, nineteen hundred five, shall have been printed, painted,
  attached, or otherwise placed, a representation of any such flag,
  standard, color, shield or ensign, to advertise, call attention to,
  decorate, mark, or distinguish, the article or substance on which so
  placed, or
  c. Shall print, engrave, or otherwise place or cause to be printed,
  engraved or otherwise placed on any blank check, bill head, letter head,
  envelope or other business stationery, a representation of any such
  flag, standard, color, shield or ensign, or shall use any such blank
  check, bill head, letter head, envelope or other stationery for business
  purposes or correspondence, or
  d. Shall publicly mutilate, deface, defile, or defy, trample upon, or
  cast contempt upon either by words or act, or
  e. Shall raffle or place in pawn any such flag, standard, color,
  shield or ensign, or
  f. Shall publicly carry or display any emblem, placard or flag which
  casts contempt, either by word or act, upon the flag of the United
  States of America, or
  g. Shall publicly use or cause any such flag, standard, color, shield
  or ensign, to be publicly used as a receptacle for the placing,
  depositing or collecting of money or any other article or thing, shall
  be guilty of a misdemeanor.

  Ori sunt doar americanii obligati sa o respecte ori … ??? Deci avem o problema. Distractia continua cam asa:

  Constitutia Romaniei:
  Art 30:
  (7) Sunt interzise de lege defăimarea ţării şi a naţiunii, îndemnul la război de agresiune, la ură naţională, rasială, de clasă sau religioasă, incitarea la discriminare, la separatism teritorial sau la violenţă publică, precum şi manifestările obscene, contrare bunelor moravuri.
  ARTICOLUL 54
  (1) Fidelitatea faţă de ţară este sacră.
  ARTICOLUL 55
  (1) Cetăţenii au dreptul şi obligaţia să apere România.

  Incalca aceasta campanie Constitutia sau nu?

  Americanii „povestesc” faptul ca teroristii ataca valorile nationale etc. „“Terrorists also attack national symbols to show their power and to shake the foundation of the country or society they are opposed to. This may negatively affect a government’s legitimacy, while increasing the legitimacy of the given terrorist organization and/or ideology behind a terrorist act.”. http://www.worldlingo.com/ma/enwiki/en/Terrorism

  Ok! Simbolurile nationale sunt tinta terorismului? Daca da, atunci avem o problema: simbolurile nationale americane s-au auto-terorizat via niste capete seci din Ro.

  Si „auto-terorizarea” continua … paradoxal cu explozia insemnelor nationale americane. Sa va uitati pe site noulrom.ro ; am ras cu lacrimi cand am vazut cat de cretina este „solutia” lor ca strategie. Au asociat batonul Rom cu insemne dacice!

  Tind sa cred ca revenirea a fost din cauza unei reactii neprevazute a pietei; daca ar fi fost numai o campanie cu twist, ambalajul ramanea neschimbat. Dar se pare ca pe raft au aparut produsele noi.

 15. Este bine ce s-a intamplat,a fost in sfarsit o atitudine rapida si ferma a populatiei revoltata de folosirea unui steag strain pe un produs de traditie.Deci romanul nu este chiar amortit de tot.Sunt sigura ca in totalitatea lui un popor nu greseste nici cand se lupta nici cand rabda,exista o ratiune superioara de care asculta fiecare popor.Nu putem judeca noi cu posibilitatile noastre limitate.Singurul motiv pt. care au cotit-o asa de repede si fara comentarii este ca ei nu se joaca niciodata cu opinia publica.Si la ei se fura,se ucide si se inseala dar pana cand se afla si apare in mass-madia.Atunci orice cap cade fara mila!Ei nu se joaca cu scaderea profitului!Au inregistrat pierderi si opozitie..gata..schimbam steagul ca nu mai intra banutul!Daca am fi fost la fel de fermi cu toate nu ne=ar mai fi furat si batjocorit atat.Deci tot noi suntem vinovati nu altii,degeaba ne gasim scuze!

 16. Oricum, Tricolorul era pus de-a-ndoaselea!
  Tricolorul romanesc este ALBASTRU-GALBEN ROSU, nu invers!!! Nici pe orizontala, mai ales cu rosul deasupra, ca acela unguresc. Greu, f. greu de inteles…

 17. am si eu o intrebare
  cum se impaca fundamentalismul vostru rusofil cu steagul nostru tricolor care e de sorginte masonica?
  cum puteti voi sa iubiti drapelul romanesc cand ii injurati atata pe masoni?
  de la o vreme prin bisericile si manastirile noastre chiar am observat substitutia tricolorului cu pajura imperialista cu 2 capete
  n-ar fi mai bine sa incercati sa distrugeti tricolorul nostru pt ca e masonic si sa va propuneti sa va regasiti sub flamura imperialista?

  • De ce asociezi nationalismul multora de aici cu rusofilia? La prima vedere, mie imi pare mai mult un nationalism de tip legionar (ca sa ma exprim mai simplist), fara nici o legatura cu Rusia.

   • nationalism inseamna slujirea neamului indiferent de orice altceva
    iata cum il definea Eugeniu Carada
    oricum,cu orice mijloace,alaturi de oricine, impotriva oricui.pentru Romania…
    si astfel s-a intregit Romania in 1918(e adevarat,fara Macedonia)
    dar aici ce sustineti voi?
    o lupta impotriva Occidentului care intamplator e aliatul nostru…deci va razboiti cu aliatul Romaniei…
    adica cel care in momentul asta face presiuni pe rusi sa-i scoata din Transnistria
    si blagosloviti Rusia si Bizantul cele ce au sufocat romanismul de-a lungul veacurilor
    deci ce fel de nationalisti sunteti voi?

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: