Terorismul internaţional fără mască: iarăşi voi băieţi?


O veste mirobolantă ne este oferită înspre uşurarea prostească aşteptată de către manipulatorii noştri: serviciile secrete americane şi altele care joacă împreună cu ele, au „dejucat” un plan de atac multiplu asupra Londrei, precum şi asupra unor oraşe ne-numite din Franţa şi Germania. Idioţenia vine complet cu un montaj foto numai bun de speriat proştii, arabul rău, neapărat cu faţa acoperită scrutând cu privire-ai rece şi necruţătoare sărmanele victime europene şi un „Al Qaeda” mare trântit peste! Ah, câtă teamă! Cine-i Al-Qaeda cu adevărat s-a arătat demult aici pe Lumea după Eufrosin.

Brrrr...

Vedeţi, stereotipul ăsta e programat în minţile oamenilor pentru a preveni o discuţie semnificativă pe marginea fenomenului, căci concluziile ei ar fi extrem de nefavorabile micului stat care a fost înfiinţat printre multe alte samavolnicii, aruncând în aer hotelul King David din Ierusalim în 1946. Astfel elita ofiţerilor britanici cazaţi acolo a fost eliminată, într-un record macabru al numărului de oameni omorâţi dintr-un şut între 1920-€“1948, dând cale liberă înfiinţării statului sionist.

Hotelul Regele David, Ierusalim 1946

Bomba a fost ascunsa in putina cu lapte

Tacticile bandelor criminale evreieşti Irgun, Etzel şi Stern care puneau bombe în pieţe deghizaţi ca arabi (precum în cazul hotelului King David), au devenit de-atunci politică de stat ( încă la nivel de putere nucleara !). Cunoaştem din păcate cu toţii nume ca Sabra şi Shatilla, bancul de Vest, Gaza, cu miile lor de morţi, închişi şi torturaţi, batjocoriţi şi infometaţi. Nici cei care încearcă să le aducă ajutoare nu au o soartă mult mai bună, după cum convoiul umanitar naval recent mitraliat, a dovedit-o din plin.

Cine sunt teroriştii acum fraţilor ?

Astăzi puternica armată americană, acţionează ca mâna înarmată a statului sionist în jurul lumii, ucigând indezirabilii cu rachete lansate din drone, gloanţe invizibile trase din sateliţi (ehei, ce a mai evoluat tehnologia în vreme ce unii au regresat în barbarism!) sau de ce nu, acoperind oraşe întregi cu chestii neplăcute precum fosfor, napalm, uraniu sărăcit… Dar dacă ei spun că e în numele democraţiei merită, nu ?

Atacuri simultane erau prevăzute la Londra şi în mari oraşe franceze şi germane, a precizat postul, adăugând că planul se afla într-un stadiu avansat, dar că atentatele nu erau iminente.

Activişti din Pakistan, care au planificat atentatele, se aflau sub supraveghere de ceva timp, a precizat Sky News. Potrivit postului, operaţiunea „avea o legătură cu al-Qaida şi, posibil, cu talibanii”, care vizau Europa.

Acesta era „cel mai serios proiect de atentate planificat de al-Qaida în ultimii ani”, pus la punct de lideri ai reţelei, refugiaţi în regiunile tribale ale Pakistanului, a afirmat BBC.

Susţin că de fapt „dejucarea” complotului nu a fost altceva decât infiltrarea între oameni preocupaţi de viitorul neamului lor a unor agenţi provocatori care i-au îndemnat la tot felul de prostii, în linii generale fireşte, după cum recunoaşte comunicatul „atentatele nu erau iminente”. Mai pe şleau, i-au înjurat bine pe opresorii lor, comentând între ei „bine-ar fi dacă…”
Francezii au spus totuşi adevărul, chiar dacă pe căi lăturalnice, într-un singur cuvânt „merde„:

O sursă franceză din domeniul informaţiilor a declarat, sub acoperirea anonimatului, că „nu este deloc la curent”, iar o sursă guvernamentală franceză, în legătură cu serviciile de informaţii, a declarat, de asemenea, că nu deţine informaţii despre un asemenea complot dejucat.

Terorismul costă bani grei şi necesită resursele nelimitate la care numai serviciile secrete occidentale au acces. Nu pot fi doborâţi doi zgârie nori şi nu poate fii distrusă clădirea Pentagonului de către unii care construiesc prin garaje rachete artizanale, care cel mult fâsâie inofensiv prin deşert. Absolut toate atentatele majore teroriste soldate cu zeci, sute sau mii de morţi, fie ele comise în gara din Madrid, metroul din Londra, clubul din Bali, Mumbai sau Moscova, poartă semnătura serviciilor secrete occidentale. Idem pentru aeronavele de pasageri care suferă accidente inexplicabile ca de exemplu cel al cursei American Airlines din Noembrie 2001, care a căzut din cer la scurtă vreme după decolarea sa de pe aeroportul JFK din New York. Am arătat fotografia cozii aparatului unui copil deştept de vârsta claselor primare. Mi-a spus imediat: „E clar ca cineva a slăbit şuruburile care prindeau coada avionului”:

Posibilul motiv pentru această crimă? Avionul era un Airbus 300-600. În urmă cu nici 60 de zile, două Boeinguri tăiau prin turnurile gemene deja înţesate cu explozibilul militar Semtex, iar un altul se prăbuşise în Shanksville, Pennsylnannia. Mass-media din întreaga lume repeta obsesiv: Boeinguri, Boeinguri…a fost cea mai proastă publicitate cu putinţă pentru compania Boeing. Practic dacă vroiai să îţi trimiţi copiii şi soţia la moarte, tot ce trebuia să faci era să îi urci la bordul unui Boeing. Comenzile pentru aeronavele lor scăzuseră îngrijorător, iar cererea pentru Airbusurile 300-600 executate dintr-un material modern compozit, mult mai uşor şi mai rezistent, era în creştere.
Credeţi ca nişte bestii cinice şi amorale cum se găsesc prin serviciile secrete fie ele CIA, Mossad, MI 6, KGB etc. se dau înapoi de la uciderea a sute şi mii de nevinovaţi pentru a-şi atinge scopurile ? Ai noştri nu joacă chiar în aceeaşi ligă, dar tacticile şi metodele lor sunt aceleaşi: cum altfel sa fi fost falimentată România, sistematic, după plan, prin metode care continuă neabătut chiar sub nasul nostru ? Nu scriu aici ca să îmi fac prieteni, ci ca să expun ceea ce trebuie cunoscut de tot românul. Nu ne putem elibera altfel decât prin adevăr.

Când mai auziţi de „terorism”, puteţi în deplină siguranţă porni de la premiza că în spatele acţiunii se află o combinaţie de trei litere. Iar când în numele „siguranţei cetăţeanului” vi se cere să renunţaţi la drepturi ( mai există vre-unul rămas în picioare, realmente ?) spuneţi-le gunoaielor de politicieni fără echivoc : ‘ia marş de-aici potaie!

Până atunci, să sperăm că România va fii lipsită de mârşăviile astea, deşi aservirea totală faţă de marele licurici şi şefii lor mult mai mici, e îngrijorătoare. Nici unul dintre aliaţii SUA nu a fost scutit de „binefacerile” lor, de ce ar face sclavii o excepţie?

142 răspunsuri

 1. Sclavii …?
  adi

  • Da, Adi, sclavii UE NATO sistemul banksterilor confreria iudeo-satanisto-masonica cele 13 case regale cu sange asa-zis pur prin Bilderberg Group Comisia Trilaterala, Consiliul Relatiilor Externe Clubul de la Roma Skull and Bones nenumarate loji masonice una mai criminala ca alta (exista un fel de aparenta concurenta si intre ei, desi, jidanul spune clar ca e un pacat sa faci concurenta fratelui tau), palatul Buckingham reptilieni ritualuri sacrificiale in cadrul carora nu descriem doar asasinarea unor preadoescenti al caror sange sa fie pur si nevinovat, nu! E vorba de razboaie ca cel din Irak in care sunt ucisi peste un MILION(!) de civili, astfel incat sangele lor sa ude realmente pamantul tarii lor. Despre cei peste o mie de copii asasinati de jidani in Ghaza intre 2008 si 2009 mai tine minte cineva ceva? Cu astia trebuie sa ne luptam si cred cu tarie ca singura arma veritabila dar si cea mai greu de tinut in mana, e CREDINTA.

 2. Nu stiu cit este de adevarat, un cunoscut care locuieste in state, mi-a spus ca pe 11 sept 2001 in cele 2 turnuri „aranjate” , printre victime nu s-a aflat nici un evreu, desi lucrau destul de multi acolo. Toti isi luasera liber in acea zi. Daca e adevarat, inseamna ca au profeti buni. Cit despre razboie ce poti sa zici. Un hitru a zis ca al 3-lea razboi mondial , a inceput odata cu invazia sovietica in Afganistan, conform proorociilor, este razboiul dintre crestinism si islam, care inca nu a atins apogeul (condus din umbra stim de cine,ptr ca ei conduc lumea acum si sa nu aiba la ultima judecata motiv sa zica , ca ei nu au condus lumea) poate dupa ce va intra in hora si Iranul, se pare ca Irakul si fganistanul nu a fost de-ajuns sa incinga spiritele cum au vrut agresorii. Da, domnule Marian, CREDINTA, e arma cea mai tare, nu e grea, trebuie doar sa vrei,sa nu cazi in DEZNADEJDE, si taria de a sta tot timpul de partea ADEVARULUI. Nu stiu cum ar mai fi posibil, cind acum se folosesc aceste arme electromagnetice si te aranjeaza de la distanta, facindu-te din om neom, sau unealta lor. Dumnezeu sa ne pazeasca, ce e cu neputinta la noi, e cu putinta la Domnul Dumnezeul nostru a carui slava este in veci.!

  • Stelică, pentru armele de tot felul există o cale sigură și verificată, Rugăciunea Lui Iisus, participarea la Sfintele Taine ale Ortodoxiei. Am văzut minuni la Sfântul Maslu când la început de slujbă tușea (oare de ce?) o treime din oameni iar la urmă nu se mai auzea nici o tuse (de nenumărate ori am studiat fenomenul). De ce credeți că sunt așa de hotărâți să facă ghiveci și să schimbe canoanele hotărâte de Sfinți? Tocmai că Ortodoxia înseamnă putere, lipsa fricii pentru ziua de mâine, durerea pentru aproapele … și toate sunt incompatibile cu viziunea corporatistă asupra lumii… până și păcatele și slaba noastră credință tot de la aceste manipulări se trag, toate făcute de „prietenii” sioniști…

  • Treaba cu armele super super performante e minciuna…este o abureala pentru a baga frica in oameni..pai daca aveau asa ceva de ce au mai trimis trupe prin Iraq…mare lucru dadeau cu o racheta din aceea si rezolvau balciu…astia vor sa fie ca Dumnezeu…doar ca El chiar stie ce ai tu in minte si ce vrei sa faci…ei incearca sa substituie pe Dumnezeu..prin frica…cine a citit poate sa confirme ca au aparut supozitii ca americanii au aparate care sunt capabile sa capteze si sa descifreze ce gandeste fiecare om … 🙂 unii au prins frica…adevarat cred ca este: Dumnezeu ingaduie si cunoasterea omului..poate ce percepem noi este la un nivel foarte foarte scazut…nu ar trebui sa ne fie frica deoarece Dumnezeu nu lasa pe om peste puterile lui…daca asa inalt nivel a ajuns tehnica de ce mai ardem petrolul?..de ce folosim lemne,carbuni pentru incalzire…..de ce nu exista un medicament impotriva cancerului?…de ce exista razboaie?..

  • nu au avut prooroci. proorocii erau chiar ei (bineînţeles, doar pentru ei).

   s-a aflat la puţin timp despre faptul că nu exista niciun cazar în niciunul dintre cele trei turnuri, pent că şi WTC7 a căzut, deşi nu a fost lovit de niciun avion…

 3. Da, din pacate si azi au dat cu spray pe cerul Bucurestiului, caci, prea era frumos pe la pranz. Ce se pregateste, poate ca vom afla. Fie o schimbare in rau a vremii ca sa ne urce consumul de gaze curent si caldura, fie, Doamne fereste! …ceva si mai rau. Am in vedere eventualitatea ca acele urme de pe cer sa joace rol de releu pentru focalizarea undelor de inalta energie, de punere in rezonanta a placilor tectonice. In ce priveste starea generala psihica e una de incordare atat la cei ce au aflat de existenta conspiratorilor, cat si la ceilalti. Toata lumea e incordata, ceva pluteste in aer dar inca nu e clar. Oricat de mult rau ne fac si ne vor mai face, Dumnezeu vede dincolo de ce putem noi sesiza sau imagina. Slava Lui Dumnezeu!

  • vin trilateralii la sfârșitul săptămânii, din partea „oamenilor” putți fi liniștiți până luni…. dar planurile oamenilor nu coincid întotdeauna cu ale Lui Dumnezeu. Eu mă rog să nu fie sângerare, să fie o întoarcere la Ortodoxie prin conștientizare… deși până nu dăm de fundul iadului de pe pământ unii sunt cam greu de clintit către cele bune (la mine mă refer în primul rând)

 4. Vesti interesante (daca nu ar fi ingrijoratoare), vin din zona de conflict a Afganistanului unde se anunta ca talibanii dupa ce au incendiat saptamana trecuta vreo 29 de semiremorci cisterne de carburant cu tot cu capetele tractoare, azi, colac peste pupaza i-au usuit pe soldateii bravi ai usa-nato care cica abia au apucat sa-si ia cu ei ciubotele, lasand arme si munitii, cu tot cu baza militara-avanpost, pe mana talibanilor. Daca ar fi un razboi curat as spune ca dragostea de tara a facut ca Dumnezeu sa le dea aceasta putere. Fiind insa un razboi cu partitura scrisa de dinaintea inceperii, ma tem ca se vrea transmiterea a INCA UNUI SEMNAL catre opinia publica. Sa nu ne mai plangem de criza si de parada homosexualilor belgradeni ci sa plangem de frica talibanilor, strangand randurile sub flamura vulturului jumulit al casei albe. Pareri si mai sinistre anticipeaza ca suntem mai aproape ca oricand de izbucnirea unui razboi. Parteneri ar fi: Iran-Israel (Iran anunta incarcarea din noiembrie a reactorului Busher), Pakistan-India pe tema populatiei arabe din Kashir care se revolta impotriva guvernului indian. Ahmadinejad al Iranului face un adevarat tur de forta diplomatic prin tarile prietene, asta dupa ce au iesit evreii din sala ONU in timpul discursului lui din luna septembrie. Poate ca doar visez si e doar business as usual. Poate!…

  • …parada homosexualilor belgradeni atrage furia Lui Dumenzeu asupra lumii și dracii care îi conduc pe cei care ne conduc știu prea bine asta… un observator atent ar putea vedea ca dupa fiecare paradă de „mândrie homosexuală” (două păcate la pachet, e de fapt o sfidare a Lui Dumnezeu) vin inundațiile peste țară, lucrul acesta e pus pe seama „schimbărilor climatice” tocmai pentru a menaja unele conștiințe care ar putea să se trezească… Dumnezeu să ne ajute și să ne lumineze!

  • de fapt toate aceste parade de perversiune acest rol au… SFIDAREA LEGILOR LUI DUMNEZEU ÎN MOD DELIBERAT PENTRU A SE ÎNDRĂCI TOATĂ LUMEA IAR SFINȚEIA E ÎN ORTODOXIE, DE ACEEA VOR SĂ IMPUNĂ ACEASTĂ SATANIZARE FORȚATĂ….

  • de aceea am atras atentia asupra avertizarii de catre parinti a copiilor ptr. supravietuire in RO … vor fi cazuri si la noi de supravietuire probabil … preventia conteaza … atunci sa vezi pe politicienii cu averi mari din toate partidele cum fug ca sobolanii …

  • sa plangem de frica talibanilor, strangand randurile sub flamura vulturului jumulit al casei albe???

   niciodată!

   Românii nu trebuie să strângă rândurile decât sub propria flamură.

 5. Corect. A sfida pe Dumnezeu e culmea prostiei si a pierzaniei. Iarta-ma Doamne!

 6. Terorismul chiar este o problema…noi nu stim dar cei care locuiesc sau au trait in Israel stiu cum e sa vina unul sa detoneze o bomba…terorismul a aparut ca solutie a popoarelor arabe care au facut razboi cu evreii si nu au reusit sa-l ocupe desi erau mai numerosi…Dumnezeu isi urmeaza planurile… aceasta singura solutie este una hranita si de sentimentele religioase…deoarece arabii nu cred in Dumnezeu si nici in Inviere….si in Coran se zice ca scrie: cei care nu sunt de religie ca a lor trebuie ucisi…Concluzia: nereusind sa castige razboiul impotriva Israelului au gasit metoda numita terorism pentru a mai starpi din dusmanii lor….actele teroriste le-au indreptat si spre americani,ale caror ambasade de multe ori au fost atacate…problema de impartit cu americanii a fost petrolul…11 Septembrie,americanii au profitat de slabiciunea popoarelor arabe care gaseau solutie de razboi: atentatele teroriste…si profitand de ea s-a ajuns la „imbunatatirea” securitatii prin introducerea chip-urilor biometrice…care de ceva vreme ocupa tot mai mult teren…in final intr-un fel sau altul imbunatatirea securitatii va fi implantarea chip-ului in mana

  • terorismul este găselniţa cazarilor. arabii despre care auzi că au detonat bombe (la purtător sau la distanţă) sunt fie americacani deghizaţi, fie arabi vânduţi cazarilor.

   arabii nu au vrut să îi ocupe pe cazari, cazarii au vrut şi au reuşit, cu sprijin americăcănesc să îi ocupe. iar de atunci îi tratează ca pe suboameni.

 7. Asa-numitul terorism e actiunea diviziilor operative ale serviciilor speciale occidentale. Totul e doar propaganda, manipulare in masa prin propagarea de stiri ingrozitoare, deliberat emise si dirijate de catre oculta iudeo-satanico-masona, vremelnic aflata in fruntea lumii. Ei au plan si se tin de el, pana in ziua in care Insusi Bunul Dumnezeu si nu noi, le va spune stop. Contractele se semneaza intotdeauna prin interpusi iar banii ajung unde trebuie, la fel ca in bancul ala: voteaza pe cine vrei dar iese cine trebuie. Nu exista terorism arab, doar minciuni stupide, care desconsidera inteligenta omeneasca. 911 was an inside job… Valul de greve si de nelinisti pe care tot ei le regizeaza ma fac sa cred ca ne apropiem de ceva ce nu vreau sa cred a fi final show-down. Au ajuns politicienii oficiali ai vestului sa se pronunte anti-israel? Inseamna ca treaba e avansata mult. Acum 20 de ani era stupefiant sa auzi asa ceva. Nici macar presa lui Ceausescu nu isi permitea un asemenea lux, desi jidanii erau exportati la greu in sua si aiurea. Acum o ora am vazut o femeie senator din Franta dand interviu anti-israel la PressTV. Statul jidanilor tot azi a spus ca cine traieste la ei trebuie sa fie credincios si sa recunoasca statutul de stat evreu fapt condamnat de catre lumea normala intrucat implica fascizarea ceea ce, contravine dreptului la identitate culturala, etnica, religioasa, etc. Istoria a bagat deja o viteza dementa. Doamne ajuta!

 8. cand curge sange ptr. legile lui Dumnezeu este ceva maret … sa-ti aperi tara si mediul , natura din tara ta de chimicalele date de dusman etc. … aceste chimicale sant bagate si in poporul din care faci parte….

  • lupta trebuie data cu primele 3 arme din lume cele mai puternice ale omului – gandul care este cea mai puternica arma sau si scut – aici intra si rugacinea sfintirea etc. , cuvantul si fapta !

   • Foarte bine ai grait. Nu cu bata si nici cu piatra. Ar fi doar bucuria jidanilor sa vada vreo 2-300 de oameni iesind la lupta corp-la-corp. Ar mai fi ceva, dupa modelul Belgradean. Sarbii au iesit in strada cu icoane sau avand crucea in mana. Altii au smuls pietre din pavaj sau au venit cu ele de acasa. Cine ridica primul sabia…

 9. Asa este, dar, ramane intrebarea: cum sa ne aparam de avioane, cum ne aparam de atacarea cu unde de inalta energie, cum sa interzicem propaganda perversiunilor de tot felul, cum sa oprim pornografia, cum sa demontam in fata publicului faptul ca si Romania e manipulata grosolan. Cum sa facem sa nu mai plece nimeni in NATO cautandu-si moartea prin muntii afgani? Cum?

  • prin pasi mici cu intelepciune , constiinta si rabdare ! nici focul cel mare nu se aprinde decat cu ajutorul aerului …. focul credintei etc.

  • E nevoie de multă rugăciune. E nevoie de multă înțelepciune ce vine tot prin rugăciune. E nevoie de multă răbdare care tot prin Darul Lui Dumnezeu vine. Va fi greu dar nu imposibil. Lumea începe să se trezească… ideea e să se trezească cât mai mulți până va începe tăvălugul să „dea roade”. „Imi pare rău de voi că sunteți slăbiți în credință” (Pr. Arsenie Boca) – de aici pornește totul și tot de aici se poate „opri” totul. Doamne Ajută!

  • Prin rugăciune.

 10. Atentie la “Capra cu Trei Iezi”…Cea mai mare diversiune din istoria omenirii are loc chiar in acest moment sub ochii nostri,a miliarde de fiinte umane,prin intermediul tuturor canalelor de informare posibile.Vorbim despre “Fenomenul OZN”,care in ultimele luni a luat o foarte mare amploare chiar si in mediile Vaticanului,in institutia ONU.Toata lumea se precipita: da,exista extraterestri si s-ar putea cat de curand sa luam legatura cu ei…,bla,bla,bla,chiar ONU infiinteaza un post de ambasador(?) http://www.ziare.com/international/onu/ambasador-onu-pentru-intampinarea-extraterestrilor-video-1044479 ,militari americani confirma blocarea functionarii echipamentelor electronice de la rachetele nucleare http://stirileprotv.ro/stiri/international/marturii-ale-militarilor-rachete-nucleare-americane-compromise-de-ozn-uri.html ,Vaticanul recunoaste existenta extraterestrilor http://www.ziare.com/international/stiri-externe/vaticanul-admite-existenta-extraterestrilor-309408 ,…etc. STOP! STOP acestor monstruoase dezinformari asupra omenirii,asupra noastra a celor care inca mai credem “canalele oficiale”( ce pompos suna!). Sa o luam altfel,intr-un fel “impotriva curentului” si sa vedem problema din alt unghi. Acum cca. doi ani in urma,ziua fiind,am atipit vreo ora,acasa.Am avut un vis: “se facea ca era vara,iar eu eram prin mun.Iasi,ma plimbam pe trotuar prin fata librariei ‘Humanitas’ care este vis-a-vis de hotelul ‘Traian’.In fata mea, in fundal, cinematograful ‘Victoria’.Cum ma plimbam pe trotuar (deci eram in vis) ,am inceput sa ma ridic in aer foarte rapid,ajungand la o altitudine de cca. 8.000-10.000 de metri;(stiam in acel moment in vis,ca ma aflam la altitudinea de zbor a avioanelor comerciale de linie),dar mentinandu-mi privirea spre vest,inspre directia cinematografului ‘Victoria’.Fiind acolo,sus,la acea altitudine am vazut mii de avioane de vanatoare impreuna cu mii de farfurii zburatoare ,ce zburau in formatie, si se indreptau catre est – atacau Rusia! Totodata am vazut ca rusii au ripostat cu rachete nucleare ce explodau in aer la acea altitudine de 8000-10.000 de metri,dar acele incarcaturi nucleare erau detonate asupra teritoriului tarii noastre!” M-am trezit din acest vis foarte ciudat si am mers la internet si am inceput sa caut pe motoare stiri despre OZN-uri.Iata ce am aflat: http://www.hotnews.ro/stiri-international-3328592-video-elicopter-politiei-galeze-filmat-ozn-deasupra-orasului-cardiff.htm. Foarte important,ba chiar cruciala, este declaratia purtatorului de cuvant al Armatei Galeze de la finalul articolului:” Un purtator de cuvant al Ministerului Apararii Galez a declarat ca „nu a auzit nimic despre incident, insa nu recomandam elicopterelor politiei sa urmareasca ceva despre care cred ca sunt OZN-uri”, a punctat oficialul.”.Deci,NU RECOMANDA ELICOPTERELOR POLITIEI SA URMAREASCA ‘CEVA’ DESPRE CARE EI ‘CRED’ CA SUNT OZN-uri! Deci sunt vehicule militare ultrasecrete ‘cu regim special’ sau chiar foarte special care se antrenau asiduu. Dupa aia citesc un alt articol care ma lasa masca: http://www.gandul.info/armata/avion-lupta-armatei-romane-s-ciocnit-ozn-1036812 , deci un MIG de-al nostru a lovit un astfel de vehicul militar ultrasecret (botezat OZN).Mi-am pus intrebarea ce cauta acel “OZN” in acel loc din vest (vestul Iasi-ului?); poate exersa vreun culoar de zbor catre est,peste Carpati? Hm! Sau aceasta stire : http://stirileprotv.ro/exclusiv/stirile-tale/extraterestrii-invadeaza-romania-ozn-uri-in-fagaras.html. Deja informatiile primite in vis incepeau sa prinda certitudini de « proiectii in lumea reala ». Dar ultima informatie care am gasit-o pe net m-a lasat fara grai : http://www.exploziv-news.ro/ancheta/386-adevarul-despre-un-proiect-militar-periculos.html ,deci Galati,Braila,Bacau,Vaslui,Iasi,Suceava VOR FI AFECTATE RADIOACTIV de riposta Rusiei la acest atac( cel mai mare si mai oribil din istoria planetei). In concluzie “Fenomenul OZN” este cea mai mare minciuna a tuturor timpurilor de pe aceasta planeta! Iar noi,cei care credem, suntem,pe buna baza,cei mai mari fraieri din toate timpurile! Zborurile de antrenament de peste foarte multe zone de pe Terra pentru asta se pregatesc, in cel mai mare secret,asa ca nu credeti in povestile “lupului cel rau” din “Capra cu trei iezi”. Sa ramaneti sanatosi,si sa va revedeti la fel de sanatosi dupa atac,ca eu,cel care scriu acestea sunt din Vaslui,afectat direct de radioactivitate, …si nu voi mai fi ! « Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu Te rog sa ma miluiesti pe mine pacatosul ! » Sa ne vedem in RAI ! spunea mult iubitul Pr.Arhim.Cleopa Ilie completat de mult indragitul Pustnic Proclu.

  • ferice de femeile care fac curatenie prin apartamente si cladiri … ele isi cunosc rolul foarte bine … va fi rau de cele care ocupa posturi cheie in politica … lupta este ptr. barbati … ferice de barbatii care nu au facut copii inca cu asemenea parlament si guvern in ROMANIA !!!

 11. Mereu trebuie sa existe un tap ispasitor, sau justificarea unor actiuni ale G8. Terorismul international pe care il sustine SUA impotriva altor stat, fie ca e vorba de cel armat, fie ca e vorba de cel economic, pe asta nu-l vede nimeni. Pe Terra exista in prezent DOUA mari interese : Cel American si cel Israelian. Restul e tacere..

 12. Bun. Sa zicem ca Al Qaida este creatia CIA, ca intreaga miscare islamica, extremista, este creatia CIA ! Eu intreb: ei de ce sunt berbeci si se bulucesc la genul acesta de lupta ? Accepta o lupta autodefaim atoare: taiat gatul in fata camerei, oprimarea femeii, omorarea cu pietre, proslavirea convertirii cu de-a sila a celorlalti, exaltarea suprematiei din trecut al celor doua imperii islamice – turc si arab, etc..
  ADICA NU-S NEVINOVATI si nu cred ca trebuie sa le luam partea..Nici pe noi nu ne-ar ierta !

  Pe http://www.truthtube.tv/ există sute de videouri cu actele de cruzime şi crimele musulmanilor. Este un site unde sunt găzduite videourile cenzurate de alte situri cum ar fi Youtube.

  Deschideti niste filmulete de pe acolo si intrebati-va daca-s normali ! Eu zic ca astia si-au gasit nasul dupa peste 1000 de ani de opresiune si imperialism islamic explicit. Ai nostrii nu s-au batut cu ei cateva secole ?
  Oricum Eufrosin apreciez articolul tau !

  • Intotdeauna voi lua partea celor prigoniti, indiferent cine sunt ei. Acum 75 de ani, as fi adapostiti evrei in casa daca traiam pe-atunci.

   • Sunt de partea atitudinii tale, insa prigontii tai au plamada unora din cei mai de soi prigonitori la ranul lor….Datorita Coanului au samanta in ei ! Au demonstrat-o peste 1000 de ani. Eu nu cred ca-s victime, ci simpli invinsi..

  • Am vazut vreo 8 minute din clipul pentru propaganda „Copticii sub asediu”(!). Ei bine in Egipt copticii au biserici, iar musulmanii sunt departe de a avea sute(!) de moschei in desert, asa cum se pretinde in clip. Intr-o tara prin excelenta araba exista femei care umbla vara cu parul despletit sau frumos pieptanat, asemanator modei europene. Acele femei sunt femei care apartin Credintei Ortodoxe Coptice. Au biserici inclusiv in localitati mici, putin importante in care se tin slujbe, se face semnul crucii, crucea e vizibila din strada, se poate intra si iesi fara teama. Nu am vazut sa se ia arabii sau araboaicele de crestini. Nu se casatoresc prea des intre ei, dar nici nu se omoara. Daca nu ma crezi, iti pot arata poze facute de subsemnatul. In privinta decapitarilor si altor atrocitati, nu arabii sunt de incriminat ci, ceilalti, cei care i-au impins dincolo de orice limita a umanului. Mai pot fi arabii respectati in lumea asta? In ce fel? Ca au cativa seici multimiliardari care isi permit excentricitati de arhitectura moderna in Dubai, de fason egipto-satanisto-americanesc? Nu, nu acele hoteluri facute in dispretul oricarui elementar bun simt exprima starea arabilor. Incearca sa mergi pe maulul Nilului, mai sus de Aswan, intra in desert, vezi cum traiesc si apoi vezi si cum ii omoara americanii LA MISTO prin Irak asasinandu-i in bataie de joc spre a se distra si ei ca doar au cu ce, au bestiile, dar nu pentru vesnicie.

   • Daca poti justifica decapitarile pe viu e clar ca nu esti obiectiv, dupa parerea mea. Pot intelege razboiul, in toate formele lui, incluzand aici tortura si alte cruzimi, dar sa le scuzi cum faci tu mi se pare prea mult.
    De soldatii americani e evident ca nu-ti pasa, dar sunt curios, ii scuzi in acelasi mod usor pe cecenii musulmani care practicau tot astfel de decapitari (pe viu si inregistrate) impotriva soldatilor rusi prizonieri? Cam asa se manifesta musulmanii peste tot in lume si cam tot asa au facut de-a lungul intregii lor istorii.

 13. Argument pentru scuza se vede din” lupta pentru pace” a celor care au facut inconjurul lumii fiind protagonisti ai filmului pe care o omenire intreaga il poate viziona bucurandu-se de civilizatia americano-sionisto-satanico-europoida implementata cu persuasiune demna de o cauza mai buna, aici:

  Decapitarile sunt dramatice, dar, se desfasoara ele cumva in Londra, in Bucuresti sau in Moscova?
  Povestea cu cecenii e la fel de stufoasa ca si cea cu Afganistanul. Nu are nici inceput nici cuprins si nici o incheiere, decat daca sionul va dispune asa. Nu am mare compasiune pentru cei care calca pamantul altei tari aflate in conflict. Trebuie sa faci o distinctie intre turism si alt gen de turism, fie el si aparent de interes jurnalistic. Ce cauti ca „aid worker” sau contractor in Irak? Vrei sa iti arati respectul pentru victime la fata locului? E de asteptat sa obtii reactii EXTREM DE DURE din partea localnicilor, care, AU FOST DEZUMANIZATI de catre confrati de-ai tai. Asadar, despre ce vorbim? In ce priveste povestea cecena, dupa ce capitala lor (Groznai, predestinat nume) a fost facuta schweitzer de catre Armata Rosie, dupa ce timp de decenii bune au trait OK, fara probleme de orgoliu national insuportabile, nu imi explic vreo determinare brusca a cecenilor anti-rusa decat daca sunt manevrati de israeliti, care, vor sa starneasca pe marele urs. Au incercat prin ceceni, prin Kursk, prin Beslan, prin Smolensk 2010 prin anularea rusinoasa de livrare de catre Rusia a rachetelor S300 catre Iran, cel care platinse in avans bani frumosi… etc. Blestematia asta de NATO a umilit o intreaga populatie, adepta (dupa unii) a celei mai practicate religii din lume. Tre’ sa fii mare dement sa faci asta fara sa te astepti la consecinte.

  • De ce uiti istoria a doua mari imperii islamice, croite exclusiv pe Coran ? Este o istorie cu dovezi zdrobitoare despre anormalitatea acestor populatii..Noi aici vorbim despre doi rechini care se confrunta cu fel de fel de tactici belicoase…Ce sa cautam noi in conflictul lor ? Chiar crestin fiind nu pot avea compasiune pt cel invins..
   Stiati ca majoritatea gaterelor din Transilvania anilor 90 erau arabesti; ati uitat de traficul de influenta din spectrul politic, de traficul de femei, de droguri ? Vorbim de cei ce erau candva „pretenii” lui Ceausescu, de „pretenii” poporului roman ! Va spun: nici victimile americanilor n-au scrupule..

   • Uit pentru ca vreau sa uit raul facut de altii, pe vremea cand nici eu nici ai mei nu au trait spre a-mi fi putut povesti. Daca multora le e greu sa uite ce au patit acum sute de ani, cum de incerci sa ceri altora sa uite ce patesc in fiecare zi de aproape un secol. E previzibil ca victimele lor sa se comporte ca cele mai ingrozitoare fiare din natura, ai caror pui au fost sfasiati de foare de otel, sub ochii lor.

    • Dar nicodata n-au renunatat la damblalele de acum cateva sute de ani..Au fost invinsi si fortati sa-si ia damblalele acasa..si acolo le practica de zor..Imi aduc aminte de doi penisonari prinsi in Pakistan de localnici musulmani, pt a fi violati, omorati si furati…; faptul ca in prea multe moschei din Europa imamii propovaduiesc razboiul sfant, cucerirea Europei, cotonogirea sotiilor europence, …, dublul standard de morala – unul pt crestini , altul pt ai lor,…; de valul de violuri savarsite de progeniturile islamice, nascute si crescute in Europa, culmea , cu complicitatea parintilor…
     Frate, daca ii compatimesti, du-te la ei…si dai si lupta, dar nu incerca sa ma convingi pe mine de necesitatea de a pune la bataie micul dejun al copiilor romani pt lupta lor !

     • Uitasem sa mentionez, un bun procentaj al palestinienilor sunt crestini-ortodoxi. Cu ei ce facem, ii lasam prada lupului? Cu musulmanii traiau in pace si buna intelegere, dar acum sunt impinsi afara de pe pamantul sfant prin politica de genocid a statului Israel.

   • Traficul de femei si droguri in Romania, l-au facut si il fac ţiganii.
    Traficul de organe l-au facut evreii. Vizioneaza documentarul de pe canalul Arte, in care sunt luate imagini pe nave fara pavilion pe care se fac transplanturi de organe. Donatorii sunt tineri romani si din Moldova de peste Prut iar „primitorii”, pacienti de origine evreiasca.
    Tot evreii sunt si la baza traficului de fete si copii din Rusia, in scopul prostituarii. Informatia este proaspata si se refera la manifestatiile anti-prostitutie de la Tel Aviv.
    Despre traficul de ovule catre homosexuali s-a tot vorbit. Ai imagini pe You Tube din documentarul ” google baby”.
    Cat despre islam, cine a creat miscarea radicala Wahhabi?
    Si inca o intrebare, evreii din guvernele lui Ceausescu nu conteaza?

    • Habar nu am despre nomenclatura jidovita din jurul lui Ceausescu. Despre blestematiile legate de prostituare, vanzare de copii, banca de organe stiam. Cea mai crunta chestie mi se pare ipoteza ca sa fim contemporani cu o alta specie umanoida, diferita fundamental totusi de specia umana, prin absenta oricaror simtaminte omenesti. Numesc aici ipoteza existentei reptilienilor, cei cu shpoe-shift, eminamente satanici, chintesenta de sionism. Nu cred in povestea cu gruparile musulmane Wahhabi, nu cred ca ceva pe Pamant scapa jidanilor. No way! Cum se scrie si in protocoalele lor blestemate, ei controleaza ambele tabere, putere si sclavi, regizand totul, in orice guvern de pe lume, inclusiv in Rusia, Iran Venezuela etc. Mare atentie ca se anunta vanzare de arme catre sauditi 60mld$! Mesajul mi se pare mai mult decat clar: inarmam ca sa nu va mirati de ce va fi, cand „noi” decidem sa inceapa. Ma sperie succesul convoiului Viva Palestina, caruia i s-a DAT VOIE SA INTRE IN SPATIUL ARAB israelian. Astia nu dau niciodata ceva fara a cere de zeci de mii de ori inapoi. Ce vor cere? Permisiune pt alte masacre, sau pasaport catre Iran? Doamne apara!

    • Miscarea Wahabbi a fost creata de sionisti.
     Asculta ce spune pe YOU TUBE Leo Zagani, fost mason de gradul 33. 14 episoade de fişat.

  • Nu considera ca daca urasti Israelul/evreii/America te afli de aceeasi parte a baricadei cu musulmanii. Pentru ei nu esti decat un necredincios care, in viziunea lor despre lume, nu poate spera decat sa fie un tolerat, supus abuzurilor de tot felul si in mod clar inferior lor. Cred ca au si un cuvant pentru a-si denumi supusii non-islamici, „dhimmi”, dar s-ar putea sa fac o confuzie aici. Si ei si-ar dori sa domine lumea, numai ca nu sunt in stare, iar in ultimele secole si-au dovedit incapacitatea ramanand mult in urma civilizatiei occidentale din toate punctele de vedere. Unde se adauga faptul ca nici soldati buni nu mai sunt (cum erau totusi in trecut turcii si arabii), caci armata israeliana si apoi cea americana i-au umilit in toate razboaiele din regiune, comandantii arabi aratandu-si pe toate fronturile completa lor lipsa de profesionalism.

   • Nu judec eu istoria pre-scrisa de ticalosia de proportii universale a jidanilor. Pt ei, daca nu esti coreligionar, esti un goy, adica o vita buna de munca si de ucis, dupa. Noi despre altii, cum zicem, pagani, nu? Nu vad care e profitul asa-ziselor revolutii industriale si pretins culturale. Poate o satanizare ca la carte a omenirii fals civilizate. Armata americana e armata lui satan insusi, nicio indoiala aici. Insa, Dumnezeu judeca, nu tu.

 14. Omule, tu poate ca stii mai multa araba decat mine si intelegi ce se spune de catre hogea in moschee. Eu nu am pretentia de a intelege limba lor. Traduttore-tradittore se spunea si se mai spune inca. Ideea e ca trebuie sa pricepi ca daca TU NU AI IERTAT INCA CE S-O FI INTAMPLAT STRA-STRABUNICILOR TAI, NU AI CUM SA ITI PERMITI SA TE ASTEPTI CA ARABII SA IERTE CEEA CE TU LE FACI SI AZI SI IERI SI MAINE. Cat despre invitatia la a ma duce acolo e de joasa speta, te recomanda ca pe o persoana care mai are de lucru, poate altefl decat altii. Povestea cu micul dejun, e dincolo de orizontul meu. Esti de la PDL? Numai astia recurg la suprema avutie nationala, masa copiilor. Pacat…

  • Frate Marian, eu nu-s in tabara celorlalti si nu se pune problema sa-i iert pt cele din trecut..Este vorba sa nu-ti doresti sa ai de aface cu ei..nici in prezent, nici in viitor.
   Putem sa ne contrazicem la nesfarsit..Eu am devenit profund ostil islamului dupa ceva studii de antropologie si spiritualitate specifice acestui grup de populatii..Fa la fel si sunt sigur ca vom fi pe aceiasi frecventa..
   Nici Iisus Hristos nu ma obliga sa am de aface cu „cel viclean”!

 15. Studiile pot fi utile daca autorul acestora e unul de incredere. Cum INTREAGA OMENIRE e fortata prin politica editoriala sa afle doar ceea ce SE DORESTE, imi e imposibil sa am incredere in cei care m-au mintit in repetate randuri, cunoscut fiind faptul ca, in 99% din cazuri orice autor de studiu nu porneste la efectuarea studiului fiind deschis oricarui rezultat. Se doreste demonstrarea a ceva si pentru asta se uziteaza argumentele favorabile punctului final al demonstratiei. Fiind incapabili de iertare nu facem decat sa perpetuam angoasa incordarea, nevoia de revansa sau, in cel mai bun caz, izolarea pe baza prezumptiei de vinovatie. Mie, personal, arabii nu mi-au facut vreun rau. Nu acelasi lucru il spun despre jidani. Daca ai trai o saptamana in pielea unui localnic din Irak nu stiu care ar mai fi valoarea studiilor de antropologie, asa cum nici pt RACHEL CORRIE nu a avut vreo relevanta ca era cetatean occidental cand jidanii au dat cu buldozerul peste ea, in dispretul Lui Dumnezeu si al unei intregi omeniri.

 16. Studii de antropologie partizane ? Studii de genetica partizane ? Sunt si partizane daca alegi sa fi superificial, dar adevarul tot te edifica. Studiul Coranului este o problema ?
  Cazurile tragice din orient nu ma pun in postura de a deveni partizan al lumii islamice, punand la bataie micul dejun al copiilor din Romania. Ideea este ca nu trebuie sa faci parte din nici o tabara ! Eu pot sa gandesc asa ceva!

  • Ramasesem dator cu privire la studii partizane. Evident ca DA, EXISTA. Ai auzit fara doar si poate de ‘STIINTZA EUGENIEI”. Ai auzit fara doar si poate de marxism-leninism STIINTZICO-PROGRAMATIC, ai mai auzit si de DARWINISM, alta teorie TOOOOT STIIINTZIFIK. Ai mai aflat pe la televizor ca fluorul face bine si ca e bine sa mananci margarina dovedita CLINIC, STIINTIFIK, pt ca apoi, peste ani, sa ti se spuna ca stiintza fara sa vrea, (sanchi!) s-a inselat. Din mai toate stiintzele astea, putine sunt cele realmente folositoare si placute Domnului nostru. Sa faci o operatie, nu e atat stiinta cat ARTA si dragoste de Dumnezeu si de viata. Sa descoperi transmiterea la distanta a energiei fara a avea cabluri e alta minune, dar sa folosesti asta ca sa produci cutremure si depresii colective si ca sa dai peste cap minunea vietii sadite de Dumnezeu, e satanism pe fata, nici macar nu se mai ascund bestiile carora unii arabi… le-au facut o sangerare mai ampla. Mai e cazul sa ne intrebam, de ce?

 17. Apropos inscenari, o observatie despre inscenarid e alt gen. Nu stiu daca voi stiti, dar elita mondiala uraste Germania. Nu intamplator a fost implicata Germania cu ajutorul elitei in cele 2 razboaie mondiale, nu intamplator a fost distrusa aproape total, impartita si furata. (Pana pe 10.03-2010 Germania a platit inca datoriile de razboi din primul razboi.)
  Banuies ca stiti despre finantarea armatei si industriei german de americani intre cele 2 razboaie, de aducerea lui Hitler la putere, de inscenarea cu atacul Poloniei, etc si de alte marsavii facute de elita mondiala)
  Nu stiu daca stiti, dar Germania nu exista ca stat independent si nici macar ca stat, caci contractul de pace de la Versaille a expirat in 1990 cand s-a facut reunificarea dar poporul a uitat de el si polticienii – robotii eltiei – l-au facut invizibil. In 90 Germania conform tratatului ar fi trebuie sa aibe alegeri noi si o constitutie. Germania nu are nici o constitutie acum (ci ci ceva provizoriu care se numeste „legea de baza”) si nici nu este un stat independent si nici nu a fost in ultimi 60 de ani. Germania este singura tara din lume care nu exista dpdv juridic si constitutional ca stat, fiind
  un fel vasal postrazboinic pastrat asa.
  Putini stiu asta. Insa este importanta de stiut aceste lucru pt. evenimentele ce vor urma.
  Pe 12.10 (suma 13 in ocultism, nu intamplator aceasta data) Germania a primit conducerea in UNO. Nu ma mira, caci este evident ca dorinta elitei mondiale de a baga Germania iara in rahat tot mai exista.
  Asta pe langa faptul ca papa-ul actual este tot un neamt si Germania este implicata in manevre militare
  in Africa si Afganistan. In Afganistant i s-au pus in carca deja cateva boacane facute de fapt de americani.

  Istoria ne arata ca Germania s-a lasat deje de 2 ori pacalita si probabil se va lasa si a treia oara.
  Cu mare probabilitate elita mondiala va inscena conflictele urmatoare in asa fel incat tot Germania sa pice ca vinovata sau ca agresor. In ce fel nu stiu, dar toate semnele astea o arata clar.
  Tot ce are de a face cu Germania pe plan mondial are un rol important pt. viitor si lucrurile sunt oarecum „predictable” (caci doar merg dupa plan si metodologia elitei ramane aceeasi.)
  Ma gandam ca ar fi bine sa stiti astea…

  • Cu toate astea, complotistilor tare le mai plac automobilele germane!

   • crezi că degeaba s-au aliat germanii cu japonezii?

    ştii bancul cu al treilea război mondial, nu?

    un neamţ se îtnâlneşte cun un japonez, undeva prin lume, se duc la un restaurant, mănâncă, beau, se simt bine. la plecare, neamţul îi spune japonezului:
    – Data viitoare fără italieni, da?

  • citeşte mai multe despre ceea ce declară cancelara lor. ai să afli mai multe despre ceea ce spui aici.

   nu uita despre societăţile secrete care au băgat Germania în cel de-al doilea război mondial. vezi că una dintre ele este misandristă.

 18. Nu de lumea islamica -asa cum o numesti- e vorba, ci, de lumea privita ca INTREG. Si cu atat mai putin de partizanat putea fi vorba. Pentru a-ti raspunde in termenii tai de partizanat, am o singura oferta: prin tot ceea ce poate fiecare sa DISTRUGA definitiv acest sistem al crimei organizate piramidal, pe baze ideologice avand drept UNIC FUNDAMENT venerarea opusului Lui Dumnezeu. Asta e toata galceava care se da de milenii. Ritualurile satanice urla dupa sange, pentru ca unii dintre ei sa isi poata perpetua in timp si in spatiu existenta foarte probabil, transcendenta. A-l ucide pe unul nu rezolva nimic. Incearca sa citesti sau sa vizionezi interviul luat de David Icke Arizonei Wilder. Ti se va parea imposibil, apoi, daca iti vei aminti ca si homosexualitatea ti se parea tot imposibila acum 30-50 de ani, iata ca, azi, o vezi la parada pe strazi. Urmeaza pedofilia si alte blestematii. Arabii, prin VOIA LUI Dumnezeu, sunt azi si maine, victime sigure ale macelarilor satanisti. Nu am indoiala, timpul lor va veni, pe buna dreptate, sau, asa asteptam, multi. Doamne ajuta!

 19. Eu am o singura problema cu tine : si musulmanii sunt satanisti !
  Citeste!
  1.Despre fenomenul violului musulman in tarile non-islamice si declaratia muftiului de Asutralia, care ameninta ca femeile care nu vor purta voal vor deveni „carne neacoperita” pt „vitejii” musulmani, deci vor devenind raspunzatoare in cazul violului!

  http://www.liveleak.com/view?i=a66_1207350091
  2.Alte si alte violuri !

  http://barenakedislam.wordpress.com/…on-to-the-u-s/
  3.Tineri musulmani care manifesta in fata ambasadei Norvegiei si promit ca le vor cuceri tara , iar nevestele lor vor deveni prada de razboi – fericirea lor violarea tuturor:

  4.Tanar musulman care a violat doua fetite de 13 ani in preajma unei biserici:
  http://sheikyermami.com/2009/08/29/u…s-at-a-church/

  Neputinciosul a folosit alcoolul ! Asta n-o sa faca fata nciodata la idealul musulman – haremul !
  5.Marturii socante despre epidemia de violuri savarsite de catre musulmani in intreaga Europa:
  http://www.iris.org.il/blog/archives…-Epidemic.html
  http://fjordman.blogspot.com/2005/02…weden-and.html
  6.Femei omorate cu pietre:
  http://www.atheistmedia.com/2008/10/…y-stoning.html
  http://www.garbo.ro/articol/Social/5…lor-arabe.html
  http://www.apostatesofislam.com/media/stoning.htm

  Sa nu-mi spui ca toate acestea sunt puse la cale de altii..
  Te rog sa citesti Coranul..Acolo ai sa gasesti samanta satanismului lor ! Diavolul se distreaza de peste 2000 de ani cu inventarea de zei, dumnezei si religii !

  • ce te faci să crezi că nu sunt „puse la cale de alţii“? că nu sunt aşa-zise mărturii pe care nenorociţii/nenorocitele le dau în schimbul ochiului dracului?

   nu tot ce zboară se mănâncă.

   află că sunt şi bărbaţi omorâţi cu pietre, dar uite că nu se găseşte un mercurie şi pentru ei să le ia apărarea. că de, sunt bărbaţi şi poţi să faci ce vrei cu ei…

   şi referitor la mesajul cu acea înşiruire de site-uri, află că în Americaca (ţara aia liberă) bărbaţii trebuie să fie pregătiţi de sex oricând vor femeile, chiar dacă nu pot sau nu vor. ei nu au dreptul de a vrea, doar femeia. iar dacă nu vrea poate fi acuzat de tentativă de viol sau chiar de viol. iar pentru asta, se ia mai mult decât pentu crimă, iar apoi nu te mai angajează nici dracu’.

   asta e dreptatea occidentală pe care o bagi printre români cu de-a sila.

 20. vad ca unii se mai cearta … am mai spus despre dresaj … luptati pe toate fronturile impotriva dresajului …

 21. Cazuri izolate sunt nerelevante in contextul actualei omeniri. Directia generala pe care o vedem este cea care capata contur. A-mi spune ca musulmanii sunt satanisti e o nevinovata naivitate. Poate e mai bine sa nu ai dimensiunea termenului de satanist. Crede-ma, daca poti. Femei violate or fi fost si poate ca vor mai fi. Atrocitati comise izolat, se intampla pe toate meleagurile, din nenorocire. De aici si pana la a condamna in bloc musulmanii, e cale, Ce pot sa iti spun e ca sunt oameni cu mult diferiti de noi in privinta valorilor traditionale care la ei se respecta la scara extinsa, nu ca aici. Ei pentru orice exclama cu acelasi ton in limba lor, Dumnezeu e mare! Am auzit asta si cand s-a oprit curentul si cand a revenit peste 15 minute. Erau cam 1 milion si ceva pe strazi iesiti de sarbatoarea lor religioasa. Sunt primitori si ospitalieri, stiu sa se poarte chiar daca nu le dai absolut nimic, le face placere sa te aiba alaturi de ei, bogati si saraci, la aceeasi masa, cu totii, asa cum ar trebui sa fim, fara ura, desi stiau ca nu sunt musulman. Precizare, singura spita care nu e omeneasca fiind cea care isi zice popor ales. Halal

  • Marian, chiar sunt curios: prin ce este pentru tine un arab oprimat din Gaza mai de compatimit decat o femeie din Europa violata de un imigrant musulman care nici n-are de fapt ce cauta acolo?
   Respectarea valorilor traditionale nu este in sine un lucru bun daca respectivele valori traditionale sunt cele pe care le au arabii: fundamentalismul religios, omorarea cu pietre pentru asa-zise crime (adulter), discriminarea femeilor, dorinta de a-si impune religia/obiceiurile in tari straine si unor popoare diferite de ei, atrocitatile comise in asa-zisul lor razboi (atentate teroriste, decapitari pe viu, luari de ostatici, etc).
   Sincer sa fiu, vazandu-i ce fac si cum se comporta, chiar n-am nici o simpatie pentru cauza musulmana, indiferent ca e vorba de Irak, Afghanistan sau Gaza. Daca ei taie capetele prizonierilor, atunci sa nu se planga de inchisoarea Abu Ghraib, ca merita tot ce la fac americanii.

   • Cristiane, daca tie si familiei tale ti-ar da prin cap sa te asezi in judetul meu, sa intri in curtea mea, sa imi tai pomii, sa imi seci fantana si sa iti ridici sinagoga, ai facut din mine si din urmasii urmasilor mei, foarte numerosi, niste abili si excesiv de determinati dusmani. Schimba vorba ca nu ai idee unde pui piciorul.

   • măi oameni buni, terminaţi cu propaganda idioată cum că arabii îşi disccriminează femeile.

    aţi fost voi la ei în ţară să vedeţi că e aşa? aţi vorbit voi cu ei, cei mulţi, să vă aruncaţi în asemenea afirmaţii?

    faptul că fiecare îşi cunoaşte locul nu înseamnă că se şi simt discriminaţi.

    asta nu este decât propaganda spălătoare de creiere pentru justificarea cotropirilor şi subjugărilor.

    de peste 2.000 de ani cazarii se chinuie să ia pământul arabilor, iar ultima variantă, cel puţin pentru acum, este propaganda, care văd că dă rezultate teribile pentru profitul care rezultă.

   • Nu se compara nenorocirile intre ele, pentru ca sunt stari personale a caror perceptie difera de la om la om, de la casta la casta, de la breasla la breasla, si tot asa. In privinta sanselor ca celei violate sa i se mai repare cumva existenta, evident, ea ca ea va putea supraietui in continuare, fiind inconjurata de tot soiul de psihologi, vraci terapii de grup sau individuale, o familie care o va trimite intr-o croaziera pe timp de 6 luni, etc. Nu aceeasi perspectiva are si copilul din gaza violat de soldatii israelieni sau femeia din Irak, vaduva, cu copii ucisi de catre americani si care mai e luata si la o posta ca intre camarazi de catre satanistii americani, dupa care e filmata si postata pe site-uri de tipul celui care a fost Ogrish. Nu am cum sa compar ce simt cei 3 pentru ca nu mie mi se intampla, dar, ca specatator las si ingaduitor cu crima pe care o face sistematic NATO, spun ca de la infinita distanta suferinta araba e veritabila, pe cand cealalalta, nu stiu daca. Pentru ca, pur si simplu daca te nasti occidental, inseamna ca ai trait intr-un mediu al minciunii si perversiunii, asadar, insati perceptiile iti sunt modificate prin proasta educatie, asta dupa ce la 7 ani ti-ai vazut mama sau sora facand sex in fata unui film porno de la TV, dupa 11 noaptea. Ti-ai vazut mama si tatal dezbracati la nudism la mare in Romania si alte scarbosenii. Pana la urma pt o occidentala, violul e o sansa in devenirea si rafinarea practicilor. Valori traditionale in lumea araba? Habar nu ai? Trebuie sa ti le enumar? OK! Familie, respectarea ierarhiei intre generatii, unitate in etnie si in religie. Noi si mai ales vesticii? Habar nu avem unii de altii si nici ca ne doare. Am respect fata de ceea ce sunt arabii, azi si ii inteleg intru totul pt ura explicabila pe care o pot avea fata de restul lumii.

    • „Pt. o occidentala violul e o sansa in devenirea si rafinarea practicilor” – spui tu; pentru mine e foarte clar ca in aceasta privinta nu te conduci neaparat dupa ratiune, ci aproape exclusiv prin ura pe care (cred eu) o simti pentru lumea occidentala in general si Israel si SUA in special. Altfel nu-mi pot explica o astfel de afirmatie.

     Chiar daca iti convine tie sau nu, Romania face parte din aceasta lume occidentala pe care o dispretuiesti tu atat de mult. Arabii nu ne privesc cu simpatie si nu ne sunt deloc prieteni, asa cum pari tu a crede.

     Despre valorile traditionale arabesti cred ca ai o viziune foarte idealista. Familia lor poate pare de la distanta armonioasa, dar de fapt nu e deloc asa. Majoritatea familiilor arabe se intemeiaza prin casatorii aranjate si de multe ori se accepta si poligamia, asta pe langa „dictatura” sotului fata de sotie si copii. Ierarhia intre generatii nu mi se pare o valoare, cel mult o relicva a trecutului. Unitatea etnica si rasiala a musulmanilor este o iluzie, e plin printre ei de negri si asiatici (indonezienii), iar iranienii nici ei nu sunt arabi si nici semiti. Ceea ce-i uneste intr-adevar e religia lor retrograda si violenta, pe care doresc sa ni-o impuna si noua. Bine ca sunt prea slabi si inapoiati sa si poata face asta.

     • Cred ca ai senzatia ca stii. Am fost intre ei, in mai multe tari, in ani diferiti si nu am gasit nimic din mizeria careia i te inchini. Treaba ta, visul cu Romania occidentala, e poate valabil la televizor, sau nici macar acolo nu mai tine obscenitatea asta. Da, e natural sa detest jidanii, la fel cum fac si arabii si tot mai multi conationali care au inceput sa vada. Nu mai adaug si de ce. Priveste in jur si vezi cate femei violate de arabi sunt pe strada si ce jidan mai taie ceva din „nivelul de trai” al romanilor, dupa principiul: romanii nu explodeaza, oar pe cel mai bun dintre crestini… Singura speranta e distrugerea din radacini a tot ce inseamna vest, cimitir al tuturor timpurilor, civilizatiilor si mai ales, al credintei in Dumnezeu. Slava Lui Dumnezeu, sfarsitul e si mai aproape decat a fost ieri

  • „Cazuri izolate, nerelevante!”. Daca mama, sora sau fiica ta ar face parte din cazurile asta izolate, ai avea un alt punct de vedere.
   Pe sacciv am citit elogiile aduse unui rus ce isi zice „doctor” care se afirma foarte competent in ratacirile femeiesti, dar nu a auzit de miloanele de alcoolici rusi care violeaza fetite, isi abandoneaza familiile si isi ucid propriile mame.Despre barbati ortodocsi este vorba.
   Cand nu mai pot fi justificate atrocitatile comise in razboaie si lasitatile care au condus la naruirea economica si morala a natiunilor, se da vina pe natura provocatoare a femeilor sau pe parabenii care ii emasculeaza fizic si excita psihic pe barbati..
   Nu cred ca trebuie sa intram pe terenul minat cu nenorociri al confruntarilor religioase, caci discutia risca se degenereze, ca de obicei. E ceva vreme de cand intreb, de ce manastirile romanesti accepta in sanul lor barbati care nu sunt vaduvi si au inca in ingrijire copii si de ce oficiaza casatorii care nu sunt consemnate si in registrul de stare civila. Nu numai ca nu mi se raspunde, dar sunt considerat ostil Bisericii noastre.
   Ceva esential, pare definitiv viciat in raportarea barbatului la familie. Cat despre poporul ales, cred ca o balba lingvistica e de vina pentru interpretarile teologice care dainuie de milenii. Este poporul care a ales raul din care decurge raul caci nu pot crede ca Dumnezeu a binecuvantat faptele lui Moise care a dat cu Legile de pamant si a transmis oral doar zece porunci din cele douasprezece consfintite de catre Mantuitor.
   E ca si cu Rugacinea noastra Imparateasca. Iisus Hristos a rostit: SI NU NE LASA PE NOI SUB ISPITA (U LA TA’LANN L’nESIONA-in arameeana), si popii persista in a-L face pe Dumnezeu responsabil pentru faptele ispititorului…
   Acum, daca Dumnezeu draguţul, cum se zice la ţara, vrea, om apuca sa vedem ca se indrepata lumea, daca nu, sa tinem calea dreapta cat om putea.

  • Adica ai deschis site-le pe rand, ai vazut amploarea fiecaruia , cu prea multe cazuri de abuzuri criminale si ai ajuns la concluzia ca sunt cazuri izolate !
   Fie nu ai deschis site-le, fie esti tendentios !
   Amploarea fenomenului criminal, generat de islamism, este inimaginabil si greu de cuprins , masurat ! Indiscutabil discutam de populatii demolate psihologic de o dogma demonica.
   Nu-mi plac nici vrajmasii lor, insa sa gandesti o admiratie si o „pretenie” dincolo de interesul national mi se pare straniu, mai ales pt mileniul 3.

   Romanii si romania tb sa-si recupereze credinta, sa se intareasca, nu sa lege „pretenii” ecumenice cu toti smintitii Terrei.

   Cum spuneam: du-te si traieste la ei !

   • Nu merci, nu am in plan sa traiesc printre ei. Imi e destul sa stiu ca exista mentalitati ca a ta, care, se exprima pe baza informatiilor culeste, traite la mana a doua, prin intermediar, prin relatarea de pe net. Poti incerca sa mergi printre ei si vei vedea ca nu te va scurta nimeni. Daca te porti decent cu ei si ei se vor purta la fel cu tine, e foarte simplu, nu stiu ce e asa greu de priceput? Da, cauza lor e mai importanta pentru mine decat nemernicia de aici, pentru simplul motiv ca, acolo, SE MOARE LA GREU, FARA CA CINEVA SA LE SARA IN APARARE. E odios!

 22. Daca lumea araba saucea asiatica ne-ar fi judecat pe toti crestinii dupa crimele Inchizitiei de-a lungul secolelor,dupa crimele comise de cruciati,dupa felul in care este respectata femeia in spatiul nostr,dupa felul in care femeia moderna se respecta ea pe ea,mediul inconjurator,crimele impotriva copiilor ( de la pedofilie la parasirea lor,batai crunte si tratament inuman ),murdaria si ura cu care ne privim unii pe altii,intoleranta fata de greselile sau parerile celuilalt am fi fost alergati peste tot.Slava Domnului am fost la ei,au fost la noi,au venit si s-au stabilit cu familiile lor si daca si-au vazut de treaba si unii si altii nu s-a intamplat nimic.Cu ce drept s-au dus colonistii si le-au cucerit tarile si secatuit bogatiile,ucis si batjocorit sute de ani.Cu ce drept trebuie sa traiasca ei dupa legile noastre si noi dupa legile lor?!Fiecare fiinta a fost lasata de Dumnezeu in locul ei pe pamant si a cunoscut viata cu legile ei potrivit culturii sale.Nimeni nu are dreptul sa ucida,sa umileasca o alta fiinta ( nu numai umana,toate au dreptul la viata si animalele si pasarile si plantele ).Cine face toate acste lucruri care ridica popor contra alt popor,om contra altui om?Din fiecare grupare se ridica unii care vor mereu mult,tot mai mult.Acesti oameni au fost,sunt si vor fi cei ce vor semana discordie si ura pt. ca asa castiga ei si se pierde urma crimelor lor.Este foarte simplu dar noi cadem in capcana lor si crestinii dau vina pe musulmani,musulmanii pe crestini amagiti de niste ticalosi si dintr-o parte si din alta.Eu nu am citit nicaieri ca Dumnezeu a facut lumea pt.crestini sau musulmani sau budisti.IIsus nu a venit sa aduca Iubirea si nu s-a rastignit pt. cineva anume.A spus mereu pt. VOI si IUBITI-VA ASA CUM V-AM IUBIT SI EU pe VOI ( care voi,specifica undeva care voi?).

  • De ce trebuie ca noi, cei din lumea ortodoxa, sa dam socoteala de cruciade si inchizitii, cand sute de ani ne-au omorat musulmanii, adica am fost pusi in postura nefericita de a stavili valul asiatic musulman..? Stiai ca ai nostri intre 1500 si 1600 au dat apropae 100 de batalii cu ei ? Adica aproape una pe an ! Pai de tampiti , pt ca azi unul care se cufureste in spatiul geografic si sigur plamadit de ei sa cante a „pretenie” cand nu este cazul ? O masura diplomatica de apropiere este bine-venita, insa o masura patetica este condamnabila !

   Referitor la textul postat de tine , uite un raspuns mai exact :
   „Rugaciunea lui Iisus, inaltata in Gradina Ghetsemani ” – „9. Eu pentru acestia Ma rog; nu pentru lume Ma rog, ci pentru cei pe care Mi i-ai dat, ca ai Tai sunt. ”
   http://www.dindragoste.ro/rugaciuni/rugaciune-8526417.php
   Adica acum , ca si alata data, cand se pune problema mantuirii mele si a neamului meu, restul lumii nu mai conteaza !

   • mercurie dar Mircea cel Batran in ce a luptat?in cruciada sau in djihad?la cozia e pictat in cavaler cruciat sau in mujahedin?
    Vlad Dracul fiul sau si Vlad Tepes Draculea(sau Dracula) erau membrii ordinului Dragonului ,ordin cruciat sau musulman?
    Iancu de Hunedoara ce a condus impotriva turcilor,cruciade ale intregii Europe sau gay-festuri?
    de ce crezi ca bat in fiecare zi la ora 12 clopotele in toate bisericile catolice din europa?pt victoria lui mahomed sau a lui Iancu de Hunedoara „lumina lumii’?
    Stefan cel Mare si Sfant cu cine s-a aliat impotriva turcilor cu nebunul de Ivan cel Groaznic sau cu Papa de la Roma?o fi fost si el musulman de l-a numit papa ATHLET al lui Cristos?
    Mihai Viteazul cand i-a casapit pe turci a facut parte din Liga Sfanta cruciata sau din liga semilunii?
    bai baiatule NOI ROMANII am fost varful de lance al cruciadelor occidentale impotriva osmanlailor
    mai pune mana pe cartile de istorie

    Tocmai din motivele enumerate de tine ar trebui sa ne arate vestul recunostinta azi. Asta s-ar traduce prin relatii corecte cu Romania, in locul celor exploatative curente. – Eufrosin

    • băi băiatule, lasă gargara occidentală. românii nu au fost vîrful de lance al nimănui.

     au fost mereu păcăliţi că ar fi, aşa cum încerci şi tu acum, dar niciodată nu au primit vreun ajutor concret şi serios de la cei care promiteau, ca şi acum, câte-n lună şi-n stele.

     aşa că, mai pune tu mâna pe cărţile de istorie adevărată şi lasă prostiile…

    • Trecand peste particula „mai baiatule”, tin sa te anunt ca sunt beton in istorie , iar povestile cu lupta alor nostrii in cruciade a fost una simbolica sau conjucturala…..N-au murit ai nostrii pt cruciade. „Eu imi apar saracia, si nevoile, si neamul”, nu cruciadele…!

  • fiecare popor , natie cu credinta ei … nu trebuie sa judecam … luati masuri ptr. moment in Romania … restul este iluzie …

 23. De obicei nu intervin in dezbateri cu tema religioasa, insa citind controversa marian-mercurie, m-am hotarit sa postez citeva rinduri.
  Marian, aveti intr-adevar o imagine idilica si ma iertati, superficiala despre islam. Nu vreau sa discut acum despre atrocitatile comise de ambele parti, sunt absolut condamnabile indiferent de tabara si justificari. Sint de acord ca arabii au dreptul de a-si apara pamintul in tarile lor de bastina. Mai mult nu. Vedeti ce fac in Europa. Putinele biserici crestine care au mai ramas in tarile cu majoritate islamica doar supravietuiesc si nu se ridica altele noi. In Europa prolifereaza moscheile si minaretele, lanturi de magazine halal etc.
  Va propun tuturor un documentar foarte bun, este in limba engleza si subtitrat in limba franceza. Nu este partinitor, sint marturii ale unor specialisti si … convertiti de la islam la crestinism. Deci vorbesc niste oameni din interior. Fara ura, fara ranchiuna, sunt dezvaluite lucruri pe care prea putini le cunosc, se aduc in sprijin citate din textul fondator al islamului, care este Coranul. Pe mine, aspectul care m-a socat cel mai mult este cel legat de „Taqia”, minciuna religioasa. In ortodoxie, aceasta s-ar traduce prin lepadare de Hristos. E trist sa-i auzi chiar pe crestini zicind: „nu e nimic daca ma lepad cu gura, doar credinta e in inima”. O mare fatarnicie!
  Sper sa fie de folos celor care doresc cu adevarat sa se lamureasca. Si repet, nu este o incitare la ura rasiala sau religioasa ci doar la prudenta cind ne repezim sa luam apararea unora in detrimentul altora, cu slabe argumente ale unei trairi emotionale, subiective.
  http://www.avraidire.eu/2009/12/ce-que-loccident-a-besoin-de-savoir-sur-lislam-video-complete/
  P.S. Mai sint de acord si cu afirmatiile in care se spune ca musulmanii sunt manipulati pentru indeplinirea actelor teroriste si sinucigase. Manipulati pe baza versetelor coranice!

  • Daca merita sa iau apararea cuiva, niciodata nu o voi lua celui cu matul vesnic plin, imbuibat de suficienta si adormit-rezonant in zumzetul concertului mediatic. Daca ma mai gandesc si la faptul ca cel alb il asupreste si il ucide fizic si sufleteste pe cel care are nesansa de a fi musulman, definitiv, nu noi, nu albii, nicidecum jidanimea are castig de cauza in ochii mei, ci, ceilalti. Ca fac atrocitati? Au motive infinite pe care noi, eu si cu altii li le-am oferit prin atitudinea noastra lasa, pretins patriotica, mult prea preocupati fiind de meschinaria vietilor noastre pornite de si spre ceva dubios de incert. Spunem ca il slavim pe Dumnezeu dar inchidem ochii la crima, la genocid. Ca au crescut moscheile in vest? Nu m-a deranjat niciuna. Pe tine te supara? Mai bine moschei decat sinagogi. Despre cei care pun bombe si isi arunca trupul in aer, se spune ca sunt dintre cei al caror creier a fost sters. Crezi cumva ca tu ai un creier mai destept cu mult decat al lor? Pune-te in postura in care ai fi pierdut dincolo de minus infinit si vezi daca nu cumva ai fi SI TU o viitoare candidata. Tu poate ca ai facut un liceu pe o strada iluminata. Ei poate ca nu au vazut in viata lor un cearsaf alb, curat, ca sa nu mai spun de o hrana pe care pamantul lor asa arid cum e, poate totusi sa le-o ofere, daca nu de 3 ori/zi, macar odata la 2-3zile. Amar vom fi judecati si pe buna dreptate.

  • Stupefiant, filmul incepe prin a-i afisa pe cei 3 mari promotori ai satanismului: Blair Bush Clinton. In gura si din ochii lor ideea de toleranta suna a mistocareala crunta la adresa a 2 miliarde de oameni. A se vedea privirea lui Bush! Cazul celui decapitat, aparent de catre musulmani, e doar un caz si atat. De ce nu stim motivele pentru care a ales sa mearga acolo. De ce nu se arata si milionul de morti din Irak? Ai observat daca ai vazut filmul de 39 de minute de pe wikileaks ca americanii ucid la misto, ca intr-o joaca de copii cretini, uitati in casa de catre niste parinti degenerati, plecati la distractie. Acesti americani razboinici se cred in jocuri video, nu au nici minte nici suflet. Mi se pare normal, natural, predictibil ca, daca arabii vor navali asupra Europei sa se comporte pe masura a ceea ce neamul lor a indurat de la noi. Ceva e putred si stim si ce: reaua credinta a satanismului occidental.

   • Si Romania se afla in Europa si atunci cand arabii o sa navaleasca si pe aici, dupa cuvantul tau, ce-ai sa spui? O sa accepti senin toate ticalosiile lor pe motiv ca nu stiu cand nu stiu ce american a omorat un arab? Ma indoiesc sincer ca ti-ar placea sa vezi moschei in centrul Bucurestiului si sa vezi multimi de arabi blocand strazi intregi pentru a se ruga ei (de curand am vazut un film cu o astfel de scena in Franta). Daca, Doamne fereste, o femeie din familia ta ar fi violata de un musulman, ai spune tot la fel de senin ca nu inseamna mare lucru?

    Ce rau le-au facut vreodata suedezii, sa spunem, musulmanilor? Ei nu sunt in NATO, n-au avut niciodata colonii prin Orient ca sa poti justifica o asa-zisa razbunare arabeasca. Ce se intampla acolo nu e decat pura salbaticie tipic musulmana.

    Zici ca mai bine moschei decat sinagogi. De ce? Obliga evreii pe cineva convertirea la iudaism, asa cum fac arabii? Eu nu i-am vazut pe evrei manifestand prin Europa cerand legea religioasa evreiasca, dar pe musulmani i-am vazut urland ca vor aplicarea Sharia in tari unde oricum n-au ce cauta. Asta nu e tot agresiune, cucerire?

    Se poate ca civilizatia europeana sa fie putreda, decadenta, asa cum spui tu. Asta insa nu e o justificare pentru ceea ce fac arabii. N-are importanta cat de decadenta e o societate, crima e tot crima si violul e tot viol.

    • cazarii nu au nevoie de marşuri în stradă. ei impun fără să ştii tu sau eu.

     şi încă un lucru: violul nu se poate compara cu omuciderea, tortura sau mutilarea.

    • deja exista si moschei si institutii de invatamant musulmane in Bucuresti

     • Nu am vreo banuiala ca as mai apuca sa traiesc atat de mult pana cand ar navali arabii asupra Europei, obosite de atatea vicii. Te deranjeaza ca arabii se roaga in public? Pe mine, nu! Nu am vazut vreo catastrofa in faptul ca cineva se roaga. Am vazut in schimb partide sex desfasurate ziua in amiaza mare pe strada, de fata cu trecatori, in public, ceea ce e mai scarbos decat orice descriere. Am vazut ca incestul a devenit o banalitate in media europeana si natioala si ca un parlamentar Euro(!) olandez a propus sa nu mai fie pedepsit penal incestul desfasurat cu consimtamamantul minorului, daca respectivul minor are varsta de 13 ani. O asemea Europa merita rasa de pe harta, chiar daca printre cei rai, mai sunt si1-2%, oameni si nu doar la chip. Daca femei din famiile noastre sau, daca noi vom fi omorati de catre arabi, ne vom aduce aminte de proverbul acela care spune ca trebuie sa culegi ceea ce ai semanat, iar noi am semanat moartea trupului si a sufletului lor si nu odata si nu accidental ci de vreo suta de ani ii tot ucidem, cu fapta sau cu lipsa noastra de atitudine, scuzata prin diverse sintagme, cea mai cinica fiind „Ce nu e langa mine, nu exista!”… Si arabii sunt oameni si nu merita sa fie desconsiderati daca au alta limba, alt aspect, alta cultura. Mergeam prin Istanbul si ma intrebam de ce in Bucuresti revistele si ziarele sunt pline de prostituate pe prima pagina, una mai degenerata ca alta, iar in presa turca nu exista asa ceva. Si acolo erau ziare tiparite cu cerneala colorata, dar nici urma de indecenta, sau, cel putin asa erau imaginile. Iudaismul pe care inteleg ca il aperi e mai putin religie si mai mult un think-tank menit sa impinga individul si in final societatea pe calea bestailizarii, in vederea desavarsirii raului final. Dar despre ce va urma dupa, daca vor reusi sa castige, ei, jidanii, asta, nu vor sa mai discute.

     • toate se vor transforma in praf in maxim 1000 de ani asa ca stati uniti si NU pe langa politicienii romani … acum santem in atentia intregii lumi Romania !

    • Inca odata si sper sa ma fac bine inteles: nu palestinienii si nici irakienii, nici pakistanezii ca sa nu mai vorbim de afgani, de egipteni, de sudanezi, algerieni, tunisieni, marocani… nu NU EI au desfasurat carnagii, nu ei au violat femei in grup, dupa o zi in care si-au patat mainile de sange nevinovat. O sa zici ca americanii au sangele mai fierbinte si ca s-au eliberat de stres violand o femeie irakiana, distrandu-se cu zbieretele acesteia. La arabi o femeie violata risca sa fie lapidata, in unele locuri si in anumite circumstante, pe motiv ca nu mai poate fi considerata pura. Dar o victima a razboiului? Ce te mira ca au si arabii dreptul la o indreptatita ura impotriva noastra, nu inteleg. Asa cum the fat and crazy stupid people din u.s.a. au dreptul la fantezii cu populatia cucerita, la fel si arabii se pot razbuna fie si randomizat, fara a intreba daca doamna sau d-ra a votat cu dreapta sau verzii. Sa fim lucizi!

    • Ce rau le-au facut suedezii arabilor? Sub titlul, „Swedish soldier killed in Afghanistan”, citim:
     A Swedish soldier was killed and two other Swedish troops were wounded on Saturday when their vehicle struck a roadside bomb after it was called to support troops who had come under fire about 40 kilometers (29 miles) west of Mazar-i-Sharif, Swedish army spokesman Torbjorn Gustafsson said. Sursa: Press TV.IR. Ce cauta toti homosexualii prin armata NATO, nu inteleg. Traiasca lupta pentru pace!

 24. mariane du-te tata la mahomedani si lasa-ne pe noi crestinii in pace
  sunt pline ziarele crestine de curve?
  dar Cristos cu cine a luat masa nu cu curvele?
  cine i-a spalat picioarele cu mir scump?farisei ca tine care pupa papucul lui mohamet sau o curva?
  aaaa….tu esti virtuos…
  postesti de doua ori pe saptamana si dai zeciuiala bisericii…
  mariane nu esti tu ala cu frescele din istanbul?
  inainte sa-ti dai cu parerea mai pune mana tata pe o carte si mai intra intr-o librarie si atunci cand afara nu ploua…nu de alta dar crapa frescele din istanbul de atata cultura

 25. Nu am sa iti spun ca vorbesti din subsol ci doar ca faci o regretabila confuzie, -dovada uni sdr. Alzheimer galopant-, intre tehnica fresca si abtibildurile tale cu mikey moushi de pe usa frigiderului. Nu intreb cum arata si usa vestiarului, pentru ca imi imaginez ca nu ai reclama la Barak Palinka, ci, la ceva mult mai „frumos”, mai occidental, -fresca a sufletului tau care viseaza la biserici gotice in pivnitele lui Stefan-. Piei ca ma faci sa rad! A facut Dumnezeu lumea cum a putut, dar cu prosti a ticsit-o, -proverb moldovenesc-.

 26. Septica, fara urma de malitiozitate te intreb daca nu vrei sa iti arat ce e acela un mozaic. Daca ai vazut tu ca Maica Domnului pictata in Biserica Sfintei Intelepciuni de la Istanbul e mozaic, cred ca ai cataracta, ca sa nu spun altceva.

 27. Am fost cu vaporul la Port Said (mai aveam inca flota) in trecere pe Suez spre Japonia in 78. Am plecat citiva colegi in oras, sa facem ceva cumparaturi , si la iesire am intrebat vamesii daca este adevarat ce scrie la vama, ca este porto frank; da , ni s-a zis , nici o problema. cind am ajuns in bazar, a aparut linga un pusti cu un politist, si politistul ne-a amenintat cu arestul daca nu-i platim pustiului ca ne-a fost ghid ,si nu l-am platit. am pus fiecare cite un dolar si l-am platit. apoi in bazar, au inceput toti „comerciantii sa traga de noi, sa cumparam de la fiecare, ceva gretos. am cumparat citeva maruntisuri fiind si acolo pacaliti si prostiti, apoi am plecat spre vapor, la intrarea in port, vamesii ne-au cerut sa platim taxe ptr lucrurile ce le-am cumparat. a fost prima si ultima oara cind am mai facut afaceri cu arabii in oras. si am trecut suezul de multe ori, dar cumparam ce doream de la negustorii ambulanti care urcau la vapor, erau mult mai cinstiti si deschisi decit cei din bazar. nu am vazut in aceste treceri prin egipt, macar unul sa zimbeasca, probabil ca la hoteluri sau in orasele mari e altfel. ptr mine a ramas o experienta negativa. dupa 25 de ani i-am intilnit in norvegia , suedia si finlanda, sa nu mai spun de danemarca. vor sa faca stat in stat. in norvegia sunt deja 22% din populatie, au moschei si la ultima construita , a fost invitat si regele, care a luat parte la ceremonie, bineinteles, descult. Nu am vazut nici unul sa aiba o meserie care sa produca ceva; tin cite un chiosc sau kebab, falafel , sau sunt taximetristi. in iarna-primavara au blocat cu taxiurile orasul oslo la o demonstratie ,si au avut tupeul sa ameninte norvegia ca si aici se poate intimpla ce s-a intimplat cu gemenii din newyork. ca sa fiu sincer, i-am urit, acum nu , dar inca nu pot sa-i iubesc, ptr mine sunt inca oameni cu 2 fete. cu toate astea tot pamantul este al lui Dumnezeu, si noi suntem calatori nemernici, si vremelnici pe acest pamant. sa nu lasam totusi inima sa se umple numai cu ura , fiecare natie are si parti bune si rele. eu incerc cit de cit sa vad numai partile bune . Sunte3m toti urmasii lui Avram , numai ca agarenii nu vor avea parte la mostenire. ptr mine e mai important a se consuma aceasta energie ptr renasterea si trezirea poporului nostru , decit sa va riciiti intre voi. cu cit ma interesez mai putin de problemele altuia, cu atit ma ocup mai bine de ale mele. si am destule, nu duc lipsa. ma rog ptr voi, sa va lumineze Domnul si sa va daruiasca din intelepciunea Lui ori de cite ori este nevoie ! Doamne ajut!

  • stelica eu am fost atacat fizic pe stradutele din vechiul ierusalim de arabi pt simplul motiv ca duceam o cruce mare in spinare
   sunt exact ca tiganii
   se cred puternici cand sunt multi
   cand au vazut ca nu ma pot dovedi au scos cutitele
   exact ca ciorile din ferentari
   ei bine…mie mi-a salvat viata atunci politia evreiasca care s-a comportat ireprosabil
   shalom israel…

   • Septica, eu cred ca ai vazut un film care ti-a placut tare si ai incercat sa intri in pielea personajului, numai ca nu ti-a iesit rolul. Politia jidaneasca a venit sa apere un crestin ca tine dupa ce a fost chemata de un arab, lucrator mossad sub acoperire. Ti-a salvat viata, daca nu ar fi vai de ea!… Au scos cutitele! Ce iei, Septica? Iei notite despre fresce si mozaicuri. Asa imi place sa cred

  • Nu spun ca 150% din arabi sunt perfecti, impecabili, asa cum poate ca nici noi nu suntem. Diferenta uriasa de platforma dintre noi, albii si ei, arabii, e aceea ca, arabii sunt in ansamblu o multime care a fost infinit nu atat nedreptatita, cat… asasinata. Depravarea sistemului vestic e tot mai vizibil accentuata, scara valorilor nu mai exista, lipsa reperelor demne de a fi respectate si urmate isi spune si ea cuvantul, iar omenirea in ansamblul ei se indreapta catre o metamorfoza dureroasa, ca sa nu spun inimaginabil de atroce. Grozaviile au inceput si se vor mai amplifica. Despre problematica violurilor din vest, e deja o practica banala a filma scene interzise nu doar in parcari, in masini si pe trotuare sub lumina zilei ci, pana si in mijloacele de transport in comun, autobuze, trenuri de navetisti etc. Acesta e civilizatul vest caruia Romania vrea sa i se alature? Daca da, sper sa fim cat mai curand trecuti sub o alta autoritate. La Belgrad a iesit mare scandal cu ocazia marsului homalailor de duminica trecuta.

 28. cand UE se autodistruge prin homosexualitate si alimente pline cu chimicale , Romania trebuie sa ia atitudine prin refuzarea acestora !!!

 29. ce ascund multi care detin secretele omenirii … citez – schimbarea va veni din EST … dintre Dunare si Carpati …

 30. o rana se curata de la interior catre exterior …. sa terminam cu infectia din Romania …

 31. Daca o parte din noi ne impiedica sa urmam calea cea dreapta, nu e vreun pacat sa recurgem la o solutie chirurgicala

 32. Vad ca se perpetueaza confuzia arab=musulman. Exista crestini in tarile arabofone asa cum exista musulmani in tarile europene si in SUA. Nu detin statistici, insa convertirea la islam etse un fenomen prezent si la noi.
  Marian, un raspuns tardiv: eu, personal, nu ma simt a alege intre moschei si sinagogi. Aleg Biserica noastra stramoseasca. Preotii nostri se roaga asa la Sf. Liturghie pentru cei din afara, care n-au avut „sansa sa se nasca crestini” : „pentru ca si acestia impreuna cu noi sa slaveasca prea Sfint numele Tau” (Ectenia celor chemati). Au oare musulmanii si iudeii se roaga asemenea? Din cite stiu, nu.
  Pentru atrocitatile razboaielor nejustificate (adica cele de cotropire), vor raspunde la Judecata toti cei responsabili, indiferent de rasa, nationalitate.
  Iertati

  • Am spus-o si am sa o repet: SISTEMUL SATANIC, temporar stapanitor al pamantului nu se bazeaza pe arme si pe bani asa cum suntem tentati a crede printr-o observare „superficiala” a imaginii. Banii si armele nu valoreaza NIMIC, daca nu sunt puse in miscare de catre LASITATEA NOASTRA, A MEA, DAR SI A TA SI A TUTUROR CELOR CARE INCA SPERA SA MAI TRAGA MATZA DE COADA PE AICI PRIN VIATA ASTA. Indraznesc sa va recomand sa vedeti/revedeti filmul The GREEN MILE. Desi e american, filmul are multe lucruri bune de povestit. Cel mai potrivit pentru atitudinea noastra de azi e sa revedem cum violarea si uciderea unei fetite de cativa ani, s-a PUTUT, DOAR cu santajarea surorii ei, martor la omor. I s-a spus: „taci daca vrei sa nu moara surioara ta”. Eu tac, altii tac, iar jidanii ucid, bazandu-se pe tacerea noastra si a celor care isi trimit copiii la razboi. Lipsa coloanei vertebrale, ne va pierde, fara indoiala, daca nu va interveni Bunul Dumnezeu. Ai probleme cu felul in care se roaga sau nu arabii din spatiul otoman? Cine esti sa intrebi asta si cu ce autoritate scoti pe altii la tabla, mai ales intr-un domeniu atat de intim, de personal ca acela al practicarii credintei?

 33. Am mai spus ca exista biserici si stiam ca si tu esti de acord cu aceasta in lumea araba, musulmana. E clar ca atunci cand spunem arab, spunem de fapt musulman, la fel cu faptul de a spune crestin = non/anti-evreu. E minunat ca alegi Biserica Ortodoxa si nu esti singura. Intrebarea persista: cum e posibil si ce fel de crestini om fi fiind cand stim ca in lume sunt ZILNIC MASACRATI SISTEMATIC, DUPA PLAN, IN CADRUL UNOR RAZBOAIE ALE BESTIALILOR JIDOVI SATANICI semeni de-ai nostri, care isi lasa masa intestinala si sangele si creierii pe pamant, spre a fi adunate de ai lor, cei veniti cu saculetul de nisip. Cum ne permitem sa fim mandri de noi si de religia noastra, lasand in seama Lui Dumnezeu soarta arabilor, spunandu-ne in mod CRIMINAL, ODIOS, PERVERS, MARSAV, ca… none of my business. Iubeste-ti aproapele, implica o iubire pe distante si pe coordonate limitate ideologic, religios, f de sansa(!), a se citi, NE-SANSA nasterii in relgia Lui Dumnezeu si a Lui Hristos? Unde e Sfantul Duh din noi? Nu cer nimanui ce nu cutez eu a face! Dar a tacea si a ne declara multumiti… e mai rau decat orice rau imaginabil. Asa arata vremile de deperditie din anul de gratie in care suntem. Ne scuzam ca asa gandea si mama, ca asa e mai sigur pt noi. OARE…

 34. @razvratit: Sunt destui aceia care considera ca adevarul meu deranjeaza prin insasi simpla exprimare a ceea ce vad cu ochii mei. Sunt multi aceia pe care trebuie sa ii luam cu binsorul si sa le explicam ca a posti si a ne ruga intorcandu-ne a doua zi cu spatele la adevar, spunand ca nu e treaba noastra si ca… trebuie sa dam cezarului ceea ce i se cuvine… Da, dam! Dam bani, impozite, toleram imbecilizarea prin media, propagarea mortii prin alimente si mediu alterat si spunem ca asa e normal sa se scrie istoria. Ei bine, celor multumiti le va veni greu sa inghita evidenta pusa in cuvinte fara rima si ritm de tangou, ca, traim timpuri de groaza in care egoismul si lasitatea risca sa ne piarda ca specie. Azi, arabii sunt crucificati, maine, poate ca ne vine si noua randul si nu stiu cum ne vom simti amintindu-ne ca nici noi nu am miscat un deget cand ei erau vanati cu elicoptere, drone, sateliti etc. Despre aceea ca nu e padure fara uscaturi, am vazut un clip (doar inceputul), in care 3 baieti de familii instarite din Ucraina ucideau cu ciocanul si surubelnita un barbat de vreo 55-60 de ani. Tinerii au fost prinsi si au declarat ca faceau asta din dorinta de a se distra si de a avea ce povesti la batranete. Ce lume e asta? Doamne apara-ne!

  • este o lume dementă, dementă, dementă… iar metodele de propagare a demenţei, pentru că oamenii nu se nasc demenţi, sunt extrem de diverse: mâncare, mass-media, educaţie, etc.

   apropos, iar asta nu are legătură cu ceea ce am spus mai sus, tu ce fel de comerţ faci? parcă ţin minte că alimentar… ce procent din marfa pe care o dai oamenilor este sănătoasă, lipsită de chimicale, de organisme modificate genetic, etc.? (e o întrebare pe care am dorit să ţi-o adresez cu ceva timp în urmă) mulţumesc.

  • dintr-o prea mare grijă faţă de sentimentele celor din jur, oamenii au uitat să spună adevărul.

   cei/cele care nu sunt pregătite să audă şi/sau citească adevărul, indiferent de cruzimea sau goliciunea lui, şi-au pierdut o parte din calitatea de OM. iar de aici şi până la a ajunge ca acei/acele criminali/le pe care îi arată cu degetul la îndemnul „conducătorilor“ nu este decât o distanţă foarte mică, înlesnită de cele mai multe ori tocmai de „ochiul“ celui pe care ei se laudă că nu îl slujesc.

   • Ne place sau nu sa admitem traim intr-o lume cluster-izata daca pot sa zic asa. Fiecare e in sertarul lui in care, asemeni altora, are 4 pereti, un tavan o pardoseala si eventual un ochi de cer, mai mare sau mai mic, in functie de sansa avuta la venirea pe lume. In aceasta caseta-sertar ne ducem vietile asa cum ne pricepem, asa cum putem, cum suntem lasati, sub observatia si Puterea permanenta a Lui Dumnezeu. Sistemul a creat casetele respective in care a introdus notiuni ca educatie, instruire, cultura, posibilitati mai mari sau mai mici, mai reale sau mai false de a OPTA. Ceea ce nu putem accepta e aceea ca toata existenta omului de rand e programata de catre sistem, nu atat la nivel de individ singular, ci la nivel de grup social, de categorie etnica, rasiala, etc. Ei, sistemul, au GRIJA de ceea ce citim sau refuzam a citi, au grija sa ne construiasca cerinte pt ca ulterior sa ne acuze fie de lene, fie de lacomie, fie de… prostie crasa. Nu stiu daca stiati dar in acele petreceri dezgustatoare din Bohemian Grove California, unde se spune ca anual e invitata o parte importanta a elitei, primul cuvant care bubuie in boxele care rezoneaza in padure e cuvantul „Fools!” Repetat de 3 ori, cu pauze de ateva secunde pentru cresterea impactului asupra audientei. Asadar, in ochii sistemului suntem o gramada de sclavi extrem de multi si de prosti, multime care se vrea a fi condusa, nestiind sa se descurce fara conducatori. Tot ceea ce vedem, tot ceea ce auzim, toate sistemele de raportare sunt pre-fabricari ale sistemului. Am mai spus si alte dati ca, aparent traim intr-o lume a imenselor posibilitati. Se poate batjocori sau glorifica stiinta, se poate preamari sau ucide un copil abia nascut, se pot incerca multe, cu o singura EXCEPTIE. Acea minunata exceptie este Dumnezeu. Discutam despre orice si pe orice cale dar pana aici, pana la Adevarul Lui Iisus Hristos si al jertfei pentru iertarea pacatelor. Se spune ca Rock-ul e satanic de la nastere pana in prezent? Ce parere am avea despre Beethoven? Dar despre autorii de literatura? Nu au fost si ei „atent selectionati”, asta ca sa parafrazez imbecilii de la Kiss FM pe care ii ascuta orice nenorocit de roman care viseaza sa ia potul cel mare, daca nu azi, poate maine. In biologie de pilda daca spuneam ca Dumnezeu a creat viata, as fi fost exmatriculat, asta era pe vremuri. Astia de azi, mai mult ca oricand, evita sa ne aminteasca de Bunul Dumnezeu, nu pentru ca nu ar avea timp, ci, pentru ca ei, urasc atat credinta, cat si pe Dumnezeu. Pentru asta nu ma pot opri de la a spune ca scopul lor nu e acela ca Rusia sau America sa domine sau China, NU! Ei, fiind eminamente satanici, au un singur scop, substituirea Lui Dumnezeu din inimile noastre, motivand ca suntem prosti, sau arabi, sau hindusi, sau ca apartinem Bisericii Crestin Ortodoxe, singura dreapta-maritoare de Dumnezeu. Se poarta persiflarea cu „grija” fata de arabi si ca ce se vor face ei, pentru ca ei sunt pagani. Nu cred sa avem noi voie a ne pune intrebari si a exprima false ingrijorari asupra acestei necunoscute, pentru simplul motiv ca, desi in noi exista o parte de Dumnezeu, totusi, nu noi suntem Dumnezeu si nu noi vom judeca. Doamne ajuta!

    • şi oamenii nu sunt nişte sclavi care au nevoie permanentă de un/o îndrumător/toare?

     ţin să te contrazic într-o privinţă: nu toţi cei care nu cred în Dumnezeu urăsc credinţa şi pe Dumnezeu. la fel cum nu toţi cei care nu cred în Allah nu urăsc credinţa musulmanilor şi nici pe Allah. la fel cum nici toţi cei care nu cred în Buddha nu urăsc credinţa budiştilor şi nici pe Buddha.

     însă da, lumea este învăţată să creadă în mulţimi. iar criteriile îi sunt oferite tot de aceşti sforari. mulţimea are doar impresia că este liberă să aleagă pentu că nu a încercat cu adevărat să iasă din acel sertar (fiecare îl numeşte aşa cum pofteşte) de care pomeneai tu.

     de aceea oamenii, cei de azi cu mult mai puţin decât cei de ieri, nu vor mai fi în stare să se opună cu adevărat oricărei naţii care îi va biciui ca pe nişte gândaci. de aceea, oamenilor le este din ce în ce mai frică să se jertfească pentru binele celorlalţi.

     valorile au dispărut, coloana vertebrală (a sufletului) s-a dus pe apa sâmbetei, tradiţiile, obiceiurile şi portul naţiilor, acele lucruri care alcătuiau frumuseţea lumii, au dispărut sau vor dispare pe vecie. iar cei care vor veni vor fi atât de robotizaţi încât se vor mira dacă vor auzi de lucruri precum organic, suflet, credinţă adevărată şi reală, etc.

     • @razvratit Daca eu am constienta faptului de a ma fi nascut sclav, asta nu inseamna ca sufletul nu ma indeamna sa doresc eliberarea din tiranie. Alienarea, amestecarea in ciorba natiunilor si deturnarea religiilor e o tema la care sistemul lucreaza, a lucrat si o va mai face. Cea mai crunta forma de tiranie e ruperea de Dumnezeu, dorita de sine sau sugerata, insinuata si in final impusa prin santaj direct, fara echivoc de catre sistem. In oraselul Hurghada din Egipt, (ceva cam cat cartierul Crangasi), in Aswan, am vizitat biserici coptice. In Bucuresti nu am vazut vreo moschee si nici nu am stiinta sa existe, dar daca s-ar ridica vreuna, nu m-as duce sa imi bat joc de credinta lor.

     • Mariane, eu nu ştiu cât cunoşti tu despre religia lor.

      presupunând că nu ştii nimic, te-ai duce, creştin fiind, la moschee ca să înveţi despre aceasta? ca să îi înţelegi mai bine? i-ai primi în casa ta şi, dacă ar fi interesaţi la rândul lor să înveţe despre religia ta, le-ai povesti tot?

      dacă da, felicitări! dacă nu, atunci să nu ne mai mire că suntem atât de uşor de dezbinat. (nu mă refer la tine şi/sau la mine)

  • Daca ar fi dupa mine as interzice practicarea islamismului in Europa..Argumente ?
   Postez o compilatie de atrocitati specifice islamului, cultivate 14 secole si devenite institutii in lumea musulmana. Inca ceva! De cand cu ieftinirea tehnologiei HiFi, orice grup etnic musulman este mandru sa-si filmeze atrocitatile, de unde si filmele!
   Daca considerati ca nu-i asa, va invit sa vizionati inregistrarile de mai jos si abia apoi ganditi-va dc vreti sa-i mai compatimiti si , mai rau, sa luptati pt ei:

   1.Si nelipsitele dovezi de „dragoste” islamica:
   http://www.truthtube.tv/play.php?vid=3333
   http://www.truthtube.tv/play.php?vid=3365
   2.O femeie este omorata cu pietre de catre talibanii pakistanezi
   de A.N. HotNews.ro
   http://www.hotnews.ro/stiri-international-7815084-video-femeie-este-omorata-pietre-catre-talibanii-pakistanezi.htm

   3. Altele din gama „cat de bine sunt tratate femeile in lumea islamica”:
   http://www.atheistmedia.com/2008/10/somalia-rape-victim-executed-by-stoning.html
   http://www.garbo.ro/articol/Social/5848/Omorata-cu-pietre-Militanta-Farah-Salka-vorbeste-despre-viata-femeilor-arabe.html
   http://www.apostatesofislam.com/media/stoning.htm

   4. Epdiemie de violuri musulmane in Suedia:
   http://fjordman.blogspot.com/2005/02/muslim-rape-epidemic-in-sweden-and.html
   5. Marturii socante despre epidemia de violuri savarsite de catre musulmani in intreaga Europa:
   http://www.iris.org.il/blog/archives/757-Pan-European-Arab-Muslim-Gang-Rape-Epidemic.html
   6.Tanar musulman care a violat doua fetite de 13 ani in preajma unei biserici:
   http://sheikyermami.com/2009/08/29/uk-rape-jihad-muslim-rapes-two-13-year-old-girls-at-a-church/ Neputinciosul a folosit alcoolul ! Asta n-o sa faca fata nciodata la idealul musulman – haremul !
   7. Tineri musulmani care manifesta in fata ambasadei Norvegiei si promit ca le vor cuceri tara , iar nevestele lor vor deveni prada de razboi – fericirea lor violarea tuturor:

   8. Alte si alte violuri ! http://barenakedislam.wordpress.com/2009/04/16/rape-by-muslims-epidemic-in-europe-and-headed-this-way-thanks-to-ever-increasing-muslim-immigration-to-the-u-s/
   9. Despre fenomenul violului musulman in tarile non-islamice si declaratia muftiului de Asutralia, care ameninta ca femeile care nu vor purta voal vor deveni „carne neacoperita” pt „vitejii” musulmani, deci vor devenind raspunzatoare in cazul violului!
   http://www.liveleak.com/view?i=a66_1207350091
   10. 99 de lovituri de bici inainte de a fi lichidata ! Pedeapsa de stat!
   http://www.crimetime.ro/international/socant-condamnata-la-moarte-infidela-din-iran-ar-putea-fi-executata-cu-pietre-vineri.html
   11. Alte abuzuri din lumea musulmana, in Europa si de aiurea :
   http://resurseislamice.wordpress.com/tag/despre-femei/
   12. Crima de onoare: Drama unei romance evadate din infernul unei relatii cu un partener musulman – VIDEO
   http://www.acasatv.ro/emisiuni/crima-de-onoare-drama-unei-romance-evadate-din-infernul-unei-relatii-cu-un-partener-musulman-video.html/pagina-5
   5.000 de astfel de executii au loc an de an !
   13. Adevarata dimensiune a monstruozitatii islamului – va rog sa priviti un clip despre un lider spiritual de-a lor (ayatolah khomeini) care violeaza o fetita cu ACORDUL PARINTILOR!


   14. La o vedere superficială, islamul pare o religie ca toate religiile, dar un studiu puțin mai aprofundat dă la iveală faptul că este vorba de un fenomen straniu de nebunie în masă, în care oamenii se mint pe ei înșiși și mint și pe ceilalți atunci când sunt confruntați cu ororile acestei doctrine. Cauza acestor minciuni e pe de o parte superstiția că mahomed ar fi totuși proorocul lui Dumnezeu, pe de altă parte teama de represalii din partea comunității în caz că s-ar contesta ceva din „învățăturile” islamice. Pentru că tradiția islamică e clară: dacă cineva își lasă religia trebuie persecutat și chiar ucis și chiar și în zilele noastre se întâmplă acest lucru. Chiar și musulmanii imigrați în țările occidentale care au lăsat islamul suferă de persecuție, urmărți de pildă acest reportaj despre 3000 de foști musulmani din Marea Britanie:
   http://www.dailymotion.com/video/x99…lim-chris_news

   Pare greu de crezut că peste un miliard de oameni cred într-o glumă proastă, dar chiar aceasta e realitatea. Tot islamul se bazează pe afirmațiile unui singur om, unul dintre numeroșii indivizi pretinzând că sunt prooroci ca să-și atragă avantaje, și cel mai sângeros și detestabil dintre ei, care a omorât mii de oameni în scopul jafului sau răzbunării, care a violat femei uneori chiar imediat după ce le măcelarise familiile, care a trăit din negoțul cu sclavi etc. Chiar așa stau lucrurile, mahomed a fost un bandit care s-a ocupat în timpul vieții lui de „prooroc” de atacuri asupra caravanelor și orașelor cu scopul jafului, luând, el și oamenii lui, mii de femei și copii ca sclavi, omorând bărbații. Chiar și curanul, capitolul 8, vorbește despre drepturile asupra prăzilor „de război” care pasămite aparțin lui allah și profetului care le împart apoi participanților la jaf (o cincime rămânând lui mahomed):
   http://www.skepticsannotatedbible.com/quran/8/index.htm

   Religia fondată de mahomed cuprinde reguli care sunt deseori expresia obsesiilor lui compulsive (sindromul obsesiv-compulsiv, o manifestare psihopatologică caracterizată de mania repetării unor acțiuni, de fixația cu numere și ritualuri) și totodată reflectă patimile și păcatele strigătoare la cer pe care le făcea acest monstru. De pildă curanul vorbește la 65:4 de divorțul față de femeile care nu au avut încă ciclu, adică de fetițe prepuberale:
   http://www.skepticsannotatedbible.co…n/65/index.htm

   Atrocitățile islamului sunt multe la număr și nu le putem cuprinde într-un mesaj, dar amintesc regula tăierii mâinilor pentru furat, pedepsei cu moartea pentru diverse vini (cum ar fi homosexualitatea, apostazia sau adulterul), mințirea nemusulmanilor, bătaia femeilor.

   Iar nebunia islamului se vede de pildă din credința în vrăji și numere a lui mahomed, din porunca vizitării meccăi și obiceiul adorării pietrei megre din templul preislamic politeist kaaba, din sfaturile lui mahomed de a mânca muște și a bea urină, din practicile lui de voodoo etc.
   15. Fetiţă de 13 ani, ucisă de sexul din noaptea nunţii de catre un musulman:
   http://www.libertatea.ro/stire/fetita-de-13-ani-ucisa-de-sexul-din-noaptea-nuntii-283233.html
   16. Femeie acuzata de adulter, omorata de fratii ei in numele onoarei
   http://www.ziare.com/international/stiri-externe/femeie-acuzata-de-adulter-omorata-de-fratii-ei-in-numele-onoarei-1028386
   17. Ca sa nu fie omorate, tot mai multe tinere musulmane isi refac himenul
   http://stirileprotv.ro/stiri/international/ca-sa-nu-fie-omorate-tot-mai-multe-tinere-musulmane-isi-refac-himenul_comment_p2_a23.html?&page=2&p_all_items=23
   18. Un musulman a angajat asasini pentru a-si omori fiica ce purta fuste mini
   http://www.frontpress.ro/?p=2508
   19. Un grup de musulmani extremiști au omorât o familie creștină în Pakistan
   http://stiricrestine.ro/2010/10/05/un-grup-de-musulmani-extremi%C8%99ti-au-omorat-o-familie-cre%C8%99tina-in-pakistan/
   20. O fosta musulmanca spune adevarul despre islam

   21. Despre labilitatea musulmanilor! O musulmanca recunoaste ca sunt batute acasa :

   Bataia constanta face parte din casnicia islamica
   22. O musulmanca recunoaste ca sunt spalati pe creier

   23. Cele 72 de fecioare promise musulmanilor !?

   24. O fosta musulmanca spune cat de bolnav este islamul

   25. Bataia femeii-Regula in islam

   26. Omorate pentru ca nu mai sunt virgine-se intampla in tarile islamice

   27. Incest in Islam

   28. Islam adultery sex incest with own daughter allowed!!!!!!!!!
   Adica incestul permis de islam !

   29. Islam allows sex with 9 year old girls.
   Adica islamul permite sexul cu fetite de 9 ani !

   30. Women’s Rights in Islam Forced Sex Anytime, Anywhere II
   Adica conform Coranului o femeie tb sa stea la dispozitia barbatului d.p.d.v. sexual chiar si atunci cand nu poate !

   31. Islamul aprobă ca un tată să se căsătorească cu fiica sa biologică dacă ea e născută în cadrul unei relații adulterine. Adică islamul recunoaște drept copii doar pe cei născuți în cadrul căsătoriei islamice:
   http://www.answering-islam.org/Shamoun/incest.htm
   Abuzarea copiilor de către părinți și rude e foarte frecventă în lumea musulmană.

   Însă și mai semnificative sunt căsătoriile între veri, endogamia fiind o tradiție. În Bradford, cea mai notorie colonie musulmană din Marea Britanie, 85% din musulmani sunt căsătoriți cu proprii veri:
   http://muslimmarriages.wordpress.com/2007/06/11/thoughts-on-cousin-marriage/
   http://news.bbc.co.uk/2/hi/programmes/newsnight/4442010.stm
   32. “Idealul” de mama musulmana

   • Asta-i „preferata” mea. Care nu aveti probleme cu inima puteti privi pana la capat: http://www.truthtube.tv/play.php?vid=2133

    • @mercurie, timpul meu e limitat si nu am apucat sa deschid link-urile tale toate. Decapitarim da, se poate sa se fi intamplat. De catre ceceni? Posibil! Erau acei ceceni musulmani? Poate. Ca se practica relatii care sa aiba ca rezultat consangvinizarea? Nu stiu sigur, dar, asemeni poligamiei, e un fenomen cu o vechime de multe mii de ani. Ca arabii din Norvegia viseaza sa supuna femeile albe de acolo? Tu nu ai avut niciodata un vis de care sa iti fie jena a-l povesti? Dar ca talibanii beau vodka stiai? Asta pt ca ai zis ca un arab de 13 ani a baut spre a-si face curaj. Spre stiinta, alcoolul nu e cel mai eficace afrodisiac, mai ales pt cineva inca nedeprins cu alcoolul. Ceva scartaie in relatarile tale si miroase a partizanat indus spre asmutirea albilor contra arabilor. Intreaba-te mai bine cum de au ajuns arabii sa ne urasca. Nu te simti vinovat cu absolut nimic? Deloc-deloc? Daca da, e grav. Despre tanara mama care isi lasa copiii spre a se arunca in aer, e o trista abordare a situatiei, dar, oare nu cumva tu si cu mine suntem autorii morali ai suicidului si al crimei? Evident ca, DA! Mare atentie! Arabii spun asa: nu va puteti voi iubi VIATA, asa cum ne dorim NOI, MOARTEA! Asta ar trebui sa iti dea de gandit, pentru ca, daca esti un bun roman, crestin, sigur vei avea in tine o solutie la o atare situatie. Iti spun si tie ce spuneam si altora, exemplele solitare nu sunt edificatoare pentru ca ele nu reflecta decat situatii de pe plan local. Nu te uita prea mult la detalii. Cauta sa vezi THE PICTURE si mai incearca ceva: nu uita ca, asa cum in armata e bine sa stai de vorba cu doar 2 grade: soldat si general, la fel si pentru un popor, spre a-l categorisi, trebuie sa te uiti catre cei majoritari, umiliti si saraciti si apoi catre lideri: imami, aiatolahi, printi, bei sau mai stiu eu ce grade or mai avea in ierarhii.

     • Sti cei grav cu tine ? Tu nu te informezi inainte sa dezbatu ceva si vrei sa te impui cu prea putina informatie. TU NU INTELEGI CA DECAPITAREA SAU OMORATUL CU PIETRE SUNT PARTE A ISTITUTIILOR DE STAT IN TARILE MUSULMANE ? NU INTELEGI CA INCESTUL, POLIGAMIA, REPRIMAREA FEMEII, ……..SUNT ASIJDEA TOLERATE DE LEGISLATIILE STATELOR MUSULMANE SI DEVENITE DUPA 14 SECOLE UN MODUS VIVANTI …?

 35. Eu nu fac ceea ce se cheama comert. Pun doar intrebari considerate neavenite celor care absorb marfa de afara. Pot sa iti spun doar atat: Romania e descoperita la capitolul coruptie care nu inseamna spaga, sau, nu doar asta. Coruptia profunda e alta, mult mai interesanta: nu exista niciun laborator in masura sa evidentieze faptul ca suntem otraviti. Asadar, hotul nedovedit=negustor cinstit. Din mancarea care imi trece pe sub ochi as avea curajul sa mananc sub 1 la suta din totalul produselor

 36. si cica voi sunteti nationalisti
  unu ii plange pe criminalii de musulmani si se mai da si cu pumnu in piept ca-i crestin
  celalalt ii plange pe criminalii de rusi care-ce-or cauta in cecenia?cam ca cauta si in basarabia-inrobirea popoarelor

  bai fratilor DESTEPTATI-VA din somnul cel de moarte
  si musulmanii si rusii ne-au tot exterminat de-a lungul secolelor si ne-au inrobit
  rusii si musulmanii sunt dusmanii nostri
  chiar vreti ca fiicele voastre sa ajunga violate si decapitate de tiganii de arabi si de nespalatii de rusi?

  • Septica, studiaza mai bine tehnica fresca pt ca o confunzi cu abtibildul de pe bicicleta. Hai, fugi de te joaca afara, pt. ca a stat ploaia!

 37. @mercurie, eu vorbesc de una tu o tii pe a ta cu lapidarea femeii cu poligamia si cu incestul, ca sistem de a fi. Esti liber sa crezi in ce vrei tu, eu cred in bunul simt si in ceea ce AM VAZUT CU OCHII MEI, nicidecum in demonizarea pe care o doreste vestul fata de lumea musulmana. Ca societatea musulmana e mult mai traditionala decat asta a noastra? Foarte bine! Unde a ajuns Romania practicand modernismul? Ia sa fi fost si aici pedeapsa cu taiatul ambelor maini celui care a furat. Daca de frica de Dumnezeu, nu stii, daca de bun-simt, nici atat, OK, se recurge la pedepse EXEMPLARE, din care societatea sa invete ceva. Aceea ca nu e voie sa furi. Poligamia? Ce sa intelegem ca te revolta? Aceea ca un barbat are MULTI BANI si isi ingaduie sa isi ia mai multe neveste? Acolo, daca esti lipit, nu te poti insura, pt ca tatal fetei te intreaba cati bani depui in contul fiicei, ca in caz de divort… Cu incestul? Nu stiu daca avem NOI voie sa dam primii cu piatra, cunoscand ca in multe din familiile de romani se practica acest oribil abuz. Suntem noi romanii etalonul bunului simt spre a ne permite sa criticam ce e in curtea altora? Tema mea e alta! Aceea ca, au inceput sa vina pana si figuri politice din blestematul vest sa incerce a aduce ajutoare nefericitilor din Gaza, iar bestiile satanice de jidani ii ucid fara sa clipeasca. Mai mult! Jidanii trag cu mitraliera de pe vedeta din Mediterana pt a ucide palestinienii care NU AU VOIE sa intre in apa marii. Au voie doar sa ii auda sunetul si sa o vada la TV, dar nicidecum sa faca si ei o baie, in copilaria lor. Blestemat fie vestul si toate scarbele lor in veci!

  • toate nenorocirile se intampla din cauza viziunii creatoare … societatea este dresata sa consume si sa distruga …

   • corectare – din cauza lipsei viziunii creatoare …

    • Dincolo de ceea ce a lasat vestul sa se vada, un consumerism desantat in care fiecare se afla in competitie cu sine si cu toti pentru a implini lozinca idioata de forma „consum, asadar, EXIST!”, se afla o directiva, un ordin suprem-criminal, care cere un singur lucru: predarea intregii si imputinatei lumi celui rau. Dupa mine, acesta e drumul pe care ne-a bagat (nu de azi) oculta.

 38. Ce fel de om esti de blestemi tu vestul Europei ? Sunt fratii nostrii crestini, mai decazuti d.p.d.v spirituali, dar frati intru multe, nu doar credinta.

  Culmea copilariei este sa stam sa ne certam pt unul din rechini !

 39. Nu pot iubi criminalii, mea culpa. Imagineaza te rog, o copialarie in care doar auzi la nici 10 metri de tine vuietul marii, dar nu o poti vedea pt ca exista un paravan, iar de atins, nici atat. Fratii nostri? Nu stiu la ce fel de fratie te referi. Aceea ca in acte locuim pe acelasi continent, da, e o varianta, dar ma tem ca nu e destul. Ma simt mult mai aproape de sarbi, de greci, de rusi, de arabi, dar nu de occidentali, desi, dintre ei a rasarit acel inger de fata, Rachel Corrie pe care lumea nu o poate uita, nici macar daca va vrea, tot nu va avea cum. Rachel Corrie nu e singura care a platit cu viata pentru a face un bine acelor arabi din Palestina. Documentarul Palestine 101 spune mai multe despre conditia arabilor.

 40. @razvratit 18.10 23:33 Nu stiu nici macar despre PROPRIA religie suficient. A cunoaste e preferabil necunoasterii, cu necesara precizare ca trebuie sa ai incredere in „sursa”. Da, e preferabil sa ai usa casei deschisa, stiind aceea ca, nimeni nu slujeste la 2 stapani. Omul de pe strada din lumea araba nu difera cu nimic de omul de pe strada de aici. Poate ca vanzatorii lor sunt mai expansivi, poate ca au chelneri mai buni si bucatari care fac adevarate minuni, cel putin in Istanbul, unde gustul mancarii e dincolo de descriere. Se spune ca la Istanbul se merge pt cultura si civilizatie si risti sa ramai pentru mancare. Pepeni ca acolo erau doar in copilaria mea, din pacate.

  • nu e vorba de a avea două credinţe, ci de a-ţi cunoaşte aproapele. de a te înţelege bine cu el.

   nu văd de ce doi oameni, indiferent de sex, vârstă, avuţie, etc. nu s-ar înţelege bine doar pentru că unul crede în Allah şi altul în Dumnezeu, de exemplu (poţi alege oricare pereche de zei). nu văd de ce doi astfel de oameni nu s-ar înţelege chiar foarte bine dacă nu ar exista alţii care ar avea interes de a-i transforma pe cei doi în sclavii săi.

 41. Nu a incercat niciunul sa ma „converteasca” si nici eu nu am cutezat a spune cuiva, ca, Dumnezeul meu e mai presus de al lui, cum nici ei nu m-au linsat pentru ca mancam ziua cand ei posteau. Nu spun ca nu a scos unul briceagul la mine in Bazar, dar am uitat dupa mai putin de 2 ore. Depinde de care parte din noi vrem sa o hranim mai mult. As vrea sa ajung la Teheran, pana nu il rad astia de pe fata pamantului. Azi s-a aratat la jurnalul de stiri de la Press TV ca liderul lor a tinut multimii o cuvantare. Adevarat iti spun, ca, nu era loc pt garzi de corp, lumea efectiv se ducea sa mangaie geamul microbuzului (o Toyota veche de 10 ani, cum mai exista si prin Romania). Asa ceva in Romania nu am vazut nici macar in 89-90. Putea sa fi fost impuscat de catre ORICINE din multime, dar era clar ca lumea il iubeste pe liderul religios al Iranului. Daca vreun nebun ii ia viata, nu vreau sa ma gandesc la consecintele eventuale care ar putea deriva de aici. Liderul cerea poporului sa ramana UNIT sub credinta musulmana. La aceeasi ora, in Franta se dadea foc si se bateau oamenii cu fortele de represiune. Doua lumi in simultaneitate, dar atat de diferite.

 42. Sti ce doresc ? Am cateva saptamani de cand stau aplecat asupra fenomenului islamic si la ora aceasta nu mai am nici o indoiala ca aceasta religie trebuie sa dispara, pt ca nu va exista in mod real niciodata convietuire intre noi si ei.

  • Aveam un profesor de geografie care ne invata ca geografia se invata cu piciorul, mergand. E mult mai autentica impresia de la fata locului decat din articole si documentare. Lumea araba = forma, culoare, aroma, gust si bun-gust, imaginatie, respect pentru ierarhie si traditie si nu in ultimul rand solidaritate la nivelul poporului, desi, nu toti traiesc in belsug. Am vazut saracie extrema cum la noi nu exista. Ei stiu ce inseamna setea de apa, cum nici unul nu stim, har Domnului!

 43. Si eu doresc sa dispara sistemul satanic al vrajbei, dar se pare ca mai avem de asteptat. Ai intrat in vreo moschee in Bucuresti?

  • N-am intrat si nu ma intereseaza. Am interactionat cu un palestinian. Nu acesta m-a incitat la aprofundarea fenomenului islamic..Neamurile musulmane au si bune si rele, numa ca ,scoase din context, numai cele bune reusesc sa ofere o imagine jenant de idilica.. Eu sunt intelectual si nu mai pot face parte din cei ce trec ca turistii prin viata, prin lume, prin diferitele locuri…..Cumva imi pare rau ca vad prea multe, inteleg prea mult…, dar daca vad ceva nociv pt neamul meu de ce sa nu „tip”?

 44. @mercurie Nu stiu ce intelegi TU prin a fi intelectual. A fi turist prin viata e o formula care exprima rautatea, dar, cine nu greseste? E ceva daca tu crezi despre tine ca „intelegi PREA(?) mult”. Incearca sa mergi si sa cercetezi cu ochii tai pentru a putea spune ca ai idee. Nu uita, propaganda lucreaza, din toate partile, neobosind vreodata. Dezbina si cucereste!

 45. […] Ei acum, cine sunt adevărații teroriști, atât ideologici cât și chiar fizici ?  […]

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: