Ne desfiinţează cineva ţara sub ochii noştri?


„Ei, asta e, l-am omorât! Iau zece ani pentru un prost!“ Astea au fost vorbele lui Romel Voicu, ţiganul oligofren în vârstă de 19 ani care l-a înjunghiat ieri în inimă pe fostul său coleg de şcoală, românul Andrei Goreci, care nu a supravieţuit loviturii de cuţit – Dumnezeu să-l ierte! Crima a avut loc în oraşul din Bănie, adică în inima regiunii desemnate de către mai-marii lumii să devină „Ţara ţiganilor”, precum am arătat recent.

Se pare că, în urmă cu câteva zile, Andrei Goreci a avut un conflict cu Stelică Voicu, fratele lui Romel, elev în clasa a X-a la acelaşi liceu. Ieri, fraţii Voicu au hotărât să îl aştepte pe Andrei şi să îi dea o lecţie.

Împreună cu fratele său mai mare, Stelică l-a aşteptat pe Andrei între blocuri, pe drumul acestuia spre liceu. Acesta era însoţit de alt elev de clasa a XI-a din liceu, Cristian Manea. Între tineri a izbucnit în scurt timp o altercaţie, după care Romel a scos un cuţit şi a început să lovească la întâmplare, Goreci şi Manea fiind amândoi înjunghiaţi. Andrei Goreci a fugit, însă nu a apucat să facă decât vreo 30 de metri. Când a ieşit în stradă, a căzut ca secerat. Fusese înjunghiat în inimă. Manea a scăpat mai uşor, cu o tăietură care nu i-a pus viaţa în pericol.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj, Romel Voicu a urmat clasele a IX-a şi a X-a la Liceul „Tudor Arghezi“. Înainte de clasa a XI-a a solicitat transferul la Grupul Şcolar Transporturi Auto din Craiova, pe motiv că nu face faţă intelectual cerinţelor liceului.

Andrei Eduard Goreci avea 17 ani şi era, după cum a spus şi directorul Liceului „Tudor Arghezi“, Lucian Săndoi, un elev timid, muncitor şi care nu a avut niciodată probleme disciplinare. Pentru rezultatele sale bune la învăţătură, Andrei a fost selectat şi a participat la un program realizat în parteneriat cu Penitenciarul Craiova, denumit „O zi în închisoare“.
În urmă cu două zile, jandarmii doljeni au susţinut dezbateri chiar în Liceul „Tudor Arghezi“ pe tema delincvenţei juvenile.

Ajunge ţara noastră un imens ghetou al crimei şi al terorii perpetuate asupra românilor de către alogeni, la toate nivelele ? În plan politic, socio-economic şi intelectual, avem leprele astea cu nume românizate cocoţate în toate poziţiile cheie, iar la nivelul străzii pe d’alde Romel Voicu. Ce înfăptuiesc primii prin mizeria generalizată care îndeamnă românii să plece, desăvârşesc ultimii cu cuţitul. Curge sângele copiilor români pe străzi şi noi încă mai răbdăm..

Virtute biblică răbdarea ştiu, dar nu şi când ne e ameninţată însăşi fiinţa naţională şi când ne mor copiii! Comentează cineva în Gazeta de Sud:

Vinovati sunt toti si niciunul. Ma uit mai sus la cum scrie domnisoara Andreea : „jtii k te iubesc”, etc, desi ne despart doar cativa ani generatiile, nici macar nu mai poti zice ca acesti copii mai fac carte. Parintii nu mai sunt interesati de copiii lor, de situatia lor la scoala, de ce invata si de ce nu invata, copiii nu mai sunt interesati de viata lor, de cultura lor, baietii toti incearca sa ajunga cat mai golani si fetele cat mai „versate”, ca altfel sunt catalogati de colegi ca fraieri. Profesorii nu mai sunt interesati de activitatea lor, ies in strada sa strige pentru salarii, domnilor profesori pentru ce salarii? Jumate din elevii vostri sunt agramati, inculti, slab pregatiti la orice materie. Ies prosti de pe bancile scolii si voi va ganditi la voi „lasa ca ii invata aia de la facultate ceva”, ceilalti elevi care inca mai au inclinare spre carte si isi doresc sa invete o fac doar daca au bani sa vina la meditatiile voastre. Directorii scolilor sunt de vina, pentru cativa lei primiti sponsorizare de la elevul x, elev cu probleme dar fiu de parinte cu influenta sa nu zic altcumva, trec peste orice problema cauzata de elev. Politia e de vina pentru ca nici nu iti accepta sesizarile pentru micile incidente „ba ti-a scos un ochi? ti-a scos vreun dinte? ti-a rupt vreo mana? atunci ce vrei sa depui plangere du-te acolo sa te bata iar mai bine si vino data viitoare ca noi suntem ocupati nu stam dupa tine daca nu ai murit inca”. Oare cum se face ca in caz de crima reusesc sa prinda agresorul, dar in cazul unui incident minor nu reusesc? Pentru ca nu vor sa isi faca treaba, dar se duc sa manifesteze. Domnilor dumneavoastra sunteti javre ordinare, vedeti paiul din ochii altora. Ma sperie gandul de a ajunge parinte in tara asta si copilul meu sa fie marginalizat pentru ca vreau sa fie un copil normal cu un anturaj normal, nu un golan de dragul societatii.

Pricepe omul nişte lucruri dar ele nu sunt decât partea văzută a icebergului, efectele. Cauza e alta. Condiţiile sunt special creeate pentru a fi nefavorabile: plata mizerabilă şi aia’ ciopârţită cu satârul, legile aparent prosteşti, dispoziţiile aparent imbecile primite de la centru, birocraţia sufocantă, până şi plaga câinilor vagabonzi, toate astea sunt menite să ne provoace lehamitea, să inducă indiferenţa, să ne inspire angoasele.

Spune o vorbă „nu pune pe seama vre-unei conspiraţii ceea ce se explică simplu prin prostie”. Răspunsul meu este că atâta prostie şi ineptitudine nu pot fi întâmplătoare într-un neam de oameni destepţi, ci mult mai plauzibil, sunt programate!  Distrugerea industriei şi-a agriculturii nu a fost întâmplătoare, nu-i aşa? Spunea Petre Roman atunci „fabricile noastre sunt o grămadă de fiare vechi”. Licheaua ştia exact ce face…

Credeţi că învăţământul şi sănătatea sunt scutite de aceste atacuri? Credem că atmosfera de insecuritate socială poate fi altfel decât premeditată, în ţara cu cel mai mare procentaj de securişti şi forţe de ordine raportat la numărul populaţiei ? Evident că nu. România e supusă unui program sofisticat de distrugere, unul în care toţi parametrii sociali-economici-politici, au fost luaţi în calcul. Aş paria că există programe de ordinator, care anticipează reacţiile sociale la anumite măsuri. Parcă îi văd pe nemernici complotând:

Cum să determinăm plecarea personalului medical înafară, ce-ar fi să le tăiem salariile? Nu-i destul? OK, închidem un sfert din spitale şi policlinici atunci! În scurtă vreme îşi vor lua catrafusele către vest, după cum am discutat deja cu liderii de-acolo, că tot au mare nevoie de câteva mii de doctori şi asistente !

Cum facem să se teamă oamenii în permanenţă? Haide să îi încurajăm pe ţigani să facă tot ce vor, fără să fie pedepsiţi: ba chiar să le dăm drepturi speciale, nimeni nu-i va putea atinge! Vor mai omorî câte un român pe ici pe colo şi ce-i cu asta? Doar gânditi-vă cât de solid se va instaura teorarea în populaţie! Noi vom pretinde că ne pasă, dar de fapt poliţia va fi descurajată de la a acţiona. Avem oamenii noştri în justiţie, îi vor elibera rapid, până şi poliţiştii se vor teme.  Cu ajutorul ţiganilor vom putea face ce vrem cu ţara asta he, he, he..”

Într-atât de odios se lucrează la exterminarea şi însclăvirea noastră.. Esenţa problemei este că nu noi suntem reprezentaţi de actuala clasă politică, ci distrugătorii  nostri. Ieşim în stradă, vor spune unii.. Şi? Veţi fi reprimaţi sângeros, sau haide totuşi să spunem că va fi provocată demisia actalului guvern. Victorie? Nah.. Cine îi va înlocui? Îl vreţi pe Victor Ponta sau pe  Crin Antonescu ca Preşedinte? Sau poate pe Roberta „inventez voturi” Anastase  ? Ar fi exact acelaş rahat, doar că la pătrat.  Închei prin a-l cita pe Dl. Prof. Ion Coja:

„În orice caz și pentru orice eventualitate, inclusiv aceea a suspendării lui Băsescu, societatea românească trebuie să tragă concluziile logice și să organizeze procesul electoral de așa manieră încât să nu ne mai trezim în ziua alegerilor că nu avem pe cine vota, și să ne crucim după aceea de președintele cu care ne-a pedepsit Dumnezeu! Dumnezeu îți dă, dar nu-ți bagă în urnă!…”

O Românie nouă, timpul ei a venit!

76 răspunsuri

 1. Dumnezeu îți dă președinte DACĂ ÎL ASCULȚI… îl ascultăm noi pe Dumnezeu cu 25.000.000 de avorturi ca țară Orotodoxă? Îl ascultăm când îl hulim? Îl ascultăm când facem toate perversiunile? Îl ascultăm când desfrânăm? Eu nu cred asta… SĂ ÎL ASCULTĂM MĂCAR PRIN POCĂINȚĂ SINCERĂ (TAINĂ ORTODOXĂ) să ne spovedim la duhovnic după îndreptar. Minuni se vor întâmpla deși nu sunt vrednic să știu asta, avem și în zilele noastre părinți cu mult har printre noi. Să nu mai dormităm în tina păcatului, să luptăm împotriva lui, de aici vin toate. Atât cât ascultăm noi de Dumnezeu, atât ascultă și El de noi (l-am parafrazat pe Parintele Arsenie Boca). Dacă vrem conducători iscusiți mai întâi să punem temelie casei și familiei noastre pe Iisus Hristos PRIN ORTODOXIE și tainele ei. Poate vă întrebați ce pot face 1-2 oameni, eu vă voi spune că mult poate rugăciunea dreptului și „sfințiți-vă voi și mii de oameni de lângă voi se vor mântui”. Luați jugul meu că el este ușor a spus Mântuitorul, doar păcatele noastre sunt grele și după cum se vede tragem pentru ele. Citiți cărțile Părintelui Arsenie de la editura Agaton. http://www.librarie.net/cautare-rezultate.php?t=Arsenie+Boca&pg=1 Eu mi-am văzut păcatele și cum acestea mi-au afectat viața cu o precizie aproape matematică, DE ACEEA NU POT SĂ TAC, AM FOST PREA MULTĂ VREME ORB ȘI SURD. GATA. Mulțumesc Lui Dumnezeu că a avut răbdare cu mine. Haideți să nu îi forțăm răbdarea Lui Dumnezeu și să facem cele plăcute Lui. Doamne Ajută!

  • Sunt intru-totul de acord cu tine frate Cipriane! Dacă nu ai privi lucrurile acestea prin prisma credinței, poate aș avea de comentat ceva, raportat la politica de deznaționalizare, depopulare, a României! Dar, la urma-urmei, nimic nu se petrece (nu „nu se întâmplă”, nefiind nimic întâmplător) fără îngăduința lui Dumnezeu! Doamne ajută!

 2. Bun comentariu, poate foarte putin exagerat in vreo doua imprejurari dar in rest ai dreptate. Da, Romania este distrusa si demoralizata intentionat, daca citesti cartea The Deliberate Dumbing Down Of America vei vedea ca Romania aplica in educatie standardele americane de indobitocire.

 3. PARLAMENTUL – Nu mai aveti pe cine DRESA MULT
  Armata , Structurile si Politia sa fie gata in orice moment sa intervina in FORTA ptr. apararea romanilor pe strazi si in SATE – nu uitati de acei luptatori Experti care sunt de partea unor POLITICIENI VANZATORI de TARA si alti Interlopi pe post de ZOMBI UCIGASI in ROMANIA ! – atentie si la cei peste 90 % din politicieni care inca fac AVERI pe SANGELE BEBELUSILOR , TINERILOR si BATRANILOR din ROMANIA ! Romania sa fie pregatita ptr. Asaltul Final daca vreun politician CORUPT mai face vreo miscare ANTIROMANIA !!!

 4. Vreu sa spun si eu despre un tigan.
  Am un coleg tigan si nesimtit. De exemplu cand suntem la masa, vine si se arunca pe scaun, bineinteles, nespunand celorlalti „pofta buna” si incepe el sa acapareze atentia tuturor, prin batjocura fata de altii si prin cuvinte murdare chiar in timpul mesei.
  Dar ce ma deranjeaza cel mai tare e ca ceilalti rad de ceea ce face el, nu pot sa inteleg cum poti sa razi la glumele unui nesimtit, parca sunt sub influenta unor farmece, eu unul nu imi explic.
  Cred ca a sesizat ca eu sunt contra, si se cam uita incruntat, dar imi face mare placere sa il vad asa, sa stie ca vremea prostiei e pe sfarsite la noi in tara, asa vreau eu sa cred.
  Oricum, nu toti tiganii sunt asa, mai sunt si tigani de treaba, cu care ma inteleg bine. Acestia trebuie apreciati, poate vor lua si ceilalti exemplu de la ei.

 5. Militati pt ca Ministerului de Interne sa i se dezlege mainile…Au fost legati premeditat…

 6. Nu putea sa dea macar cu pumnu,pentru Danezu e cutitu:|…arma celor jalnici:|…sper ca se va face dreptate si nu va scapa doar cu 10 ani amarati de inchisoare:|.Numai am cuvinte,toti suntem socati si in acelasi timp tristi,nu merita sa moara un copil model,pe care ar trebui sa-l urmam cu toti.:((:((
  ….
  Odihneasca-se in pace:( dragul nostru coleg Andrei!:((

  • Grozavia faptei e cu mult dincolo de mintea unui om, indiferent de rasa careia apartine. Ceva, cineva a luat mintile ucigasului. Acum, braveaza. Maine, s-ar putea sa regrete, iar poimanie poate sa isi caute deja propria moarte. Spune o vorba ca, uneori, Dumnezeu ia mai devreme pe cei mai buni, iubindu-i cat nu putem noi sa ii iubim. Sa il odihneasca Dumnezeu, iar pe parinti, sa ii mangaie pentru ca le-a plecat copilul dintr-o lume mizera, fara vreun orizont prea curand luminos.

 7. Solutiile Femosan si Romania – Solutiile nu le gasiti in partidele politice ci in Atitudinea Oamenilor care stiu sa respecte VIATA si VALORILE EI ! degeaba acum tot cautati sa faceti partide politice … tot se vor gasi tradatori si lingusitori etc. … Trezirea Constiintelor !

 8. Lumea care la vazut trebuia sa tabareasca pe el si sa-i rupa mainiile si picioarele nimic mai mult.

 9. De peste 20 de ani etniei tiganesti i se imprima o noua psihologie – una de lupta, de sfidare, de exaltare primitiva a moravurilor tiganesti, …si toate acestea in raport cu neamul romanesc.. Cica la venirea trupelor sovietice in Romnaia, acestia au avut grija sa impinga in coace vreo 400.000 de etnici tigani. De atunci, din anii 50, mai ales dupa congresul international tiganesc de la Londra, cand s-a hotarat ca Romania sa devina patria lor, au mai fost adunati din tarile limitrofe Romaniei alte cateva zeci de mii de tigani…Ciudat cat de penetrabile au fost granitele romanesti pe vremea lui Ceasca.. Inclusvi politicile tarilor din vest este sa faca din Romania o rezervatie tiganeasca ..
  Ce fac romanii ?

 10. Este cumplit ce s-a intamplat,ce face justitia….ii va da drumul pt.buna purtare si va mai ucide linistit pe oricine il va deranja de acum incolo.Ce a patit persoana care a lovit si omorat un batran ca nu a traversat mai repede.Nici macar nu a fost impresionat de copilul acela care era langa batran!!Ce va crede acel copil cand bunicul nu a putut sa-l apere!!??Nu am crezut niciodata ca vom vedea la tot pasul asemenea monstrozitati! Ce se intampla oare in Craiova,oare acolo nu exista nimic care sa-i opreasca pe acesti declasati!Va fi si mai trist la iarna cand si mai multa lume va fi lipsita de venituri minime,costurile vor fi mari,somajul va creste si oamenii isi vor pierde mintile de disperare!

 11. Luati-o altfel: sunt unii care au hotarat ca Romania sa devina rezervatia celei mai decazute etnii din Europa !

  • Pai sa le aratam ca nu e dupa ei. Mama lor de porci!

   • Cum ? Ca nu intram in Parlament , nu putem dezlega M.I.-ul, nu putem curata SRI-UL,…! Astia lucreaza pe banii romanilor impotriva romanilor ! Tiganii nu platesc taxe si impozite, nu au dat vreodata pret de sange pt apararea patriei, nu…; oculta este de partea lor, tarile din vestul Europei sunt de partea lor si impotriva noastra, … Cum ? Doar pe Dumnezeu il avem !

    • tarile din vestul europei nu sunt impotriva noastra
     priveste doar evolutia natiunii romane de la 1848 incoace
     impotriva noastra a fost constant rusia
     cine le-a acordat privilegii ungurilor si tiganilor?
     guvernele nastase si tariceanu subordonate moscovei
     la fel au facut stalinistii cand au creat regiunea autonoma maghiara
     cine a emis o recomandare de guvern ca tiganilor sa li se zica rromi?tot guvernul nastase cu tatucul ilici in frunte
     cine ne-a distrus economia incepand din 1989?America?
     nu guvernele pesediste care au fost puse de moscova la conducerea romaniei din 1989 incoace dupa impuscarea nationalistului Ceausescu?
     a propos…cu ajutorul cui a industrializat Ceausescu Romania?
     cu ajutorul rusiei sau Vestului?
     si atunci nu e la mintea cocosului ca rusia a distrus Romaniei industria cu care a inzestrat-o Vestul tocmai ca Romania sa-i poata da peste nas rusiei?

 12. E jenant sa iti spun la varsta ta (presupun ca ai mai mult de 6 ani), ca, de la 1776, istoria Europei si a marilor puteri e scrisa exclusiv de catre oculta mondiala.

 13. eu nu stiu cine e oculta
  eu stiu ca romanii s-au redesteptat ca natiune din robia slavona in Transilvania secXVIII
  si-au format statul national in sec XIX
  si-au reintregit majoritatea provinciilor in sec XX
  si totul pe spinarea imperiilor vecine care ne sugrumau natiunea
  daca aceasta oculta a luptat impotriva acestor imperii si ne-a ajutat sa ne formam ca stat national care e problema?

  • Daca nu vezi crezi ca ochelarii iti sunt problema? Ce vina am eu ca nu stii despre oculta? Ai net? Ia si invata. Vezi ca sunt si carti bune la librarie.

 14. A fost o perioada cand oculta a fost nevoita sa simuleze natiunile pt a distruge imperiile. Acum a venit vremea natiunilor ! Necazul este ca suntem in fruntea listei lor…!

  • Romania s-a format ca stat national cu ajutorul masonilor ce ne dam atata pe dupa cires
   fara ei imperiile vecine nu s-ar fi prabusit si probabil ca eu acum eram cetatean ungur vorbitor de valaha iar voi erati cetatteni ai guberniei moldovei sau valahiei
   si atunci de ce aveti atata treaba cu ei?
   pt ca au distrus imperiul rus?
   pt ca au distrus imperiul habsburgic?
   le-a luat dracu pe amandoua
   astea sunt fapte din istorie
   iar acum se formeaza un alt imperiu
   statele unite ale europei
   pe la anul 1000 cand s-a format sfantul imperiu roman de natiune germanica ungurii s-au convertit la religia imperiului si ne-au faszait 1000 de ani
   noi ne-am convertit atunci la cultul slavo-bizantin parasind cultul latin(conform Paisie hilandarschi-calugar atonit)si am fost iobagii ungurilor 1000 de ani
   acum se formeaza un nou imperiu care va dura tot vreo 1000 de ani
   voi chiar nu pricepeti ca prin antioccidentalismul vostru romanii s-ar condamna din nou la 1000 de ani de robie?
   DESTEPTATI-VA ROMANI CA AM DORMIT DESTUL

   • mai septi, ai baut ceva rau in seara asta! Barak palinka, sau, ce? Ce ai tu cu rusii? Nemtii sunt mai buni ca au pielea mai spalata sau, ce? De unde o tot dai inainte cu sfantul imperiu roman? Ai trait tu pe vremea aia? Revino-ti! Boje moi!

   • szeppty esti bun de vorbit in parlament la toti hotii deocamdata …. nu mai face diversiuni pe aici ….

 15. poate ca o fi dumnezeul vostru al slavilor
  al nostru al romanilor nici intr-un caz
  o fi dumnezeul vostru de vreme ce sanctifica rusi ce au fost criminali de romani
  o fi dumnezeul vostru de vreme ce kiril capul bisericii ortodoxe vrea sa-i asimileze pe moldoveni in natiunea ruseasca si cultura(?)ruseasca…
  Dumnezeul nostru e un Dumnezeu al dragostei ca d-aia noi n-am robit pe nimeni
  noi romanii nu-l recunoastem pe dumnezeul rusilor care e un dumnezeu al injosirii si inrobirii popoarelor un dumnezeu al urii
  Dumnezeul nostru s-a nascut in Israel acum 2000 de ani(ca d-aia noi romanii nu suntem antisemiti ca voi slavii)si ne-a invatat ca El este iubire
  pace tie slav sarac cu duhul

  • Are occidentul treaba cu ideea de crestinism cata treaba are baba cu mitraliera de pe tanc. hai, septi ca esti obosit de atata suparare. Esti prostut daca nu recunosti suprematia Bisericii Ortodoxe, daca te superi ca exista un Kremlin si un patriarh. Daca esti om esti obligatoriu antisemit! Nu poti sluji la doi stapani. Cat priveste cruciadele pentru care tu lauzi vestul, au fost expeditii de jaf si tentative de cucerire a Ierusalimului sub pretextul revenirii jidanilor pe pamantul pe care ei l-au vandut scuipat si ucis pe Mantuitorul nostru, Iisus Hristos. In ce priveste erezia bisericii catolice, nu are niciun sens sa pierdem vremea vorbind cuvinte. Fiica mea traieste si respira aerul de acolo si imi spune clar ca lumea nu are treaba cu ideea de biserica. Oamenii din vest au probleme materiale: bautura, alergarea dupa bani si orbecaiala pt a gasi ziua de maine. Despre ideologii si manipulari colective, sunt prea retarzi ca sa le observe.

  • bai septicule ia tu lamaie pt tulb extrapiramidale. Poti incerca si banane. Cat priveste prostia cu mozaicurile din Biserica Sfintei Intelepciuni, las-o mai usurel ca ma faci sa iti arat si mozaicuri, din cel mai mare muzeu dedicat mozaicurilor. Aberatia cu bolta din stilul gotic la Stefan Cel Mare, repet-o la un pahar de palinka de pufoaica, dar nu aici. Ca tot am adus vorba, tu te inchini la budha?

   • mariane nu mai fi moldovean…romanizeaza-te ca ne faci de rubens
    stilul gotic are arcuri
    bolta e aia unde te faci manga
    si inca o chestie…
    noi romanii bem HORINCA
    e un cuvant care vine de la A HORI…pt ca dupa ce o bei incepi sa HORESTI…cuvant pur LATIN
    voi alogenii poate ca sugeti palinka de la origini
    eu nu stiu in ce sfanta intelepciune ai intrat tu dar nu mai spune la nimeni ca ai vazut fresce in AGIA SOPHIA ca rad si shaormele turcilor de tine
    salam alecu

    • BĂIEȚI NU VĂ MAI ATACAȚI LA PERSOANĂ, ȘI AȘA SUNTEM PUȚINI, SCHIMBAȚI IDEI DACĂ LE AVEȚI. VĂ IUBESC AȘA CUM SUNTEȚI. SZEPPTY, o întrebare… numele e la derută de te declari așa român pur sânge?

     • e un joc de cuvinte intre prenumele meu care e pur latin si szepp care in ungureste inseamna frumos
      iar unguroicilor le cam plac romanii ca-s mai frumosi si sed mai bine peste ele si peste toata natia lor
      asa sa ne ajute zamolxe

    • Iar incepi mai Szeppty cu chestiile astea? De cand nu sunt moldovenii romani neaosi, ei? Nu suntem noi ardelenii mai cu motz in frunte decat altii, oricat ne-am iubi locurile de bastina.
     Tuica. E bine si asa.

     • ce nu-ti mai convine?
      de ce nu-i spui si tu la ala ce e un mozaic
      la urma urmei e capodopera iconografiei bizantine
      de unde fresce in sf.sofia?
      daca tot iti trebuie o masa critica de ce nu-i si ridici nivelul de cunostinta?
      sau tocmai asta e problema?

 16. Tigani sant un popor barbar si nomad indifeerent ce spun ni care ii pupa in fund pentru voturi . Niciodata nu vor fi cinstiti si corecti cu vecini lor indiferent unde traiesc .Poporul roman trebuie sa se intoarca cu fata si sufletul la DUMNEZEU si sa termine cu toate mizeriile [prostitutie.avorturi .furturi .crime ] sa nu ajungem disrtusi conplect .

 17. http://stirileprotv.ro/stiri/social/spitalul-marie-curie-din-bucuresti-intr-un-impas-fara-precedent.html Anuntati de urgenta prin orice mijloace guvernul , parlamentul si presedintele … aceasta se incadreaza dupa Constitutia Romaniei la articolul cu Sinistru … trebuie decretata stare exceptionala ptr. asemenea situatii de micsorare a efectelor GENOCIDULUI MODERN – bani veti gasi la alte ministere care mai pot astepta cum ar fi cel cu turismul , multi parlamentari trebuie sa plece din parlament ptr. ca sunt dusmanii poporului prin ATITUDINEA fata de impozitarea AVERILOR … santem deja ca intr-o situatie de RAZBOI ULTRAMODERN fara gloante si bombe , se nimicesc romani prin Razboi Economic , Psihologic ETC. … mai multe nu mai spun – multi politicieni se comporta ca niste FASCISTI cu POPORUL – Armata , Politia si Jandarmeria sa fie pregatite , prea multe atentate la Viata si Siguranta Romanilor !!!

  • Pai Presedintele, Guvernul si o parte din Parlament sunt ale LOR ! A mai ramas doar sa ne anuntam intre noi !

   • in fiecare zi trebuie sa fiti pregatiti … trimiteti mesaje unde se poate …. exista prea multe informatii de genocid mascat si alte nenorociri …

   • toti politicienii trebuie sa ramana in viata ca sa vada in ce conditii traiesc oamenii in case si spitale etc. – alti politicieni vor fi ucisi chiar de santajistii lor … asta nu este treaba POPORULUI !

   • – Cadavre umblatoare prin parlament – incepe sa miroasa a hoituri in parlament – trebuie curatata ZONA de organe infecte si putrezite , pline de viermi – romanii sa pregateasca baza materiala ptr. a se face curat cu mare prudenta si o mare disciplina constienta ptr. a nu va umple de viermi si SUPERBACTERII CANCERIGENE !!!

 18. Agentii straini si Genocidul din RO
  Agentii straini din Romania daca mai actioneaza impotriva vointei poporului roman , veti declansa niste forte NEGATIVE in tarile din care proveniti fara sa miste romanii nimic in acest sens … deci Agentiile straine ar trebui sa respectati vointa poporului roman nu vointa INCOMPETENTILOR si CORUPTILOR din ROMANIA , cei Inteligenti care tin la Tarile lor vor intelege sper cauzele si Efectele pe termen lung in caz de CEVA !!!

 19. exista prea multe informatii de genocid mascat ? 😀

 20. E greu de atins masa critica?

 21. Nu tiganul l-a omorat pe roman. Ci romanii l-au omorat pe roman.
  Acest fapt se va repeta de cate ori e nevoie ca sa inteleaga mintea stupida a romanului ca libertate nu inseamna sa cumperi salam din Real ci sa respecti un sistem de valori crestin.

  Lista de crime va continua va asigur. Exista doar 2 solutii:
  – plecarea definitiva din tara
  – unitate nationala in jurul liderilor cu adevarat crestini

  Cel care a omorat se face vinovat de crima. E un verdict greu. Dar mai greu e verdictul de care se fac vinovati romanii, si anume INDIFERENTA.

  • 1. Nu avem lideri cu adevărat creștini (în sensul în care să fi auzit jumătate de țară de ei)
   2. Plecarea definitivă din țară e greșeala cea mai mare, Eufrosin îți poate detalia, vom înlocui conducatorii necizelați cu unii mai stilizați dar cu acceași „dragoste” față de om și popor….
   3. Dacă vrem lideri creștini trebuie să îi meritămiar Dumnezeu și pe Băsescu îl poate încreștina peste noapte… NUMAI SĂ AIBĂ PENTRU CINE!!! Până nu vom face pocăință prin Taina Sfintei Spovedanii și vom duce NOI o viețuire creștină (a se citi ORTODOXĂ) nu cred că putem avea pretenția ca ai noștri conducători să fie creștini…
   Doamne Ajută!

   • adăugire: spovedanie după îndreptar la duhovnic, există greșeala să se meargă de fiecare dată la alt preot sau preoți care nu pun întrebări astfel mergi la Spovedanie dar nu enumeri toate păcatele și nici nu faci pocăință pentru ele, ba mai mult nici nu știi că unele sunt păcate… de aceea e necesar un îndreptar de spovedanie (eu aș spune două) din care se notează pe hârtie păcatele și se ia aminete la sfaturile ce sunt scrise în îndreptar. Nu contează păcatele preotului, cei de la sate mereu se prevalează de asta contează ca tu să fii curat în fața Lui Dumnezeu care ESTE de față ÎM TAINĂ la Sfânta Spovedanie indiferent de purtarea preotului. Nu vă mai judecați preoții, avem preoții pe care îî merităm (doar sunt aleși dintre noi) așa cum avem și conducătorii pe care îi merităm. Doamne Ajută!

 22. Aduceti-va aminte ce preocupare a avut Madona la concert: „acceptarea si buna convietuire a tiganilor” . Pai pe asta cine a pus-o sa ne faca rasiti si sa ne ceara sa devenim rezervatie pt ce-a mai decazuta etnie din Europa ? Intrebarea o pune un om care nu este prea incantat de calitatile personale pt a-si permite sa priveasca de sus fie si un pigmeu ! Fenomenul , profund artificial, este profund nedrept !

 23. Tinerii cu Internet care vor o Romanie NOUA
  Nu va mai lasati viitorul in mainile Parlamentarilor care sant departe de Problemele si Nevoile voastre – cereti pe toate retelele de Socializare pe care aveti conturi , desfiintarea parlamentului care de fapt trage de timp si joaca mult teatru , foarte putini oameni de acolo sant cu adevarat patrioti si ar putea sa va ajute si din afara parlamentului , gasesc ei metode , patriotii intotdeauna lupta din orice loc si structura ! Presedintele si seful guvernului sant prinsi in capcanele parlamentului care mai si consuma sume enorme de la buget !!! Trebuie sa iesiti din Stransorile Hipnozei si Dresajului Politic , Faceti aceste cereri si veti vedea cum stiu sa lupte patriotii din Romania , asta daca mai doriti sa aveti un viitor Luminos in ROMANIA !!! Succes ptr. cei care INTELEG si LUPTA !!!

  • Interesant, antiignorantule, nu stiam ca ai intrat in PDL. Deci bietul presedinte Basescu si premierul-erou Boc nu sunt lasati sa-si faca treaba de parlament. Intr-adevar, fara parlament le-ar fi ceva mai usor sa taie salariie si pensiile, nu-i asa? Ca doar de asta are nevoie Romania, de taieri si de cat mai multi saraci, de parca n-am fi deja cei mai saraci din Europa.

   • nu tin parte la nici un partid … dar cu banii cheltuiti pe parlament se pot face multe in agricultura …. si – Vintu trebuie sa doneze bugetului Statului roman minim 30 % din avere ! apropo – sa nu mai bagati MICROFOANE in dormitoare sau pe langa ele … sefii serviciilor va faceti mari pacate asa si copiilor vostri … informatia asta a aparut pe la tv …

   • si inainte sa ma mai judeci citeste blogurile mele cu intelepciune si rabdare … nu toti inteleg ce scrie acolo …

    • Nu te judec, fiecare gandeste cum vrea, dar mi se pare ca exista o contradictie intre felul cum te auto-definesti (anti-ignorant) si unele din lucrurile pe care le spui, in special despre parlament, guvern, etc. Daca te pretinzi ne-ignorant si informat, nu se poate sa nu stii ca cheltuielile cu parlamentul si cu salariile parlamentarilor practic nu conteaza raportat la bugetul statului; in plus, parlamentarii din Romania au printre cele mai mici indemnizatii din UE. Nu aici sunt pierderile, banii se scurg cu miliardele prin contracte directionate numai spre firmele PDL. De asemenea, nu se poate sa nu iti dai seama ca Vantu (chiar tu l-ai amintit) nu e cu nimic mai rau decat Udrea, Casuneanu, Cocos, etc.
     Nu faci decat sa repeti cateva din ideile propagandei pro-Basescu si pro-guvern (diabolizarea parlamentului, a mogulilor, etc), de asta am spus, ironic, ca ai fi membru PDL.

     • C. fara legile date de parlament nu se poate incheia nici un contract dubios … LOGICA … sindicatele pot inlocui parlamentul … ma deranjeaza ca trebuie sa repet ptr. cei care nu-mi citesc blogul … nerabdarea si sau lenea….

 24. Noi pe cand ? Haide-ti cu ei !

  25 Octombrie 2010 – OPERATIUNEA “VALERIU CARP”

  CATRE TOTI MEMBRII SI SIMPATIZANTII SCMD!
  CAMARAZI,

  De peste o jumatate de secol cinstim ziua de 25 Octombrie, ca zi a ostirii, ca
  zi aniversara, ca zi a eliberarii “ultimei brazde” din cei 43.492 kilometri
  patrati de pamant romanesc cotropiti de armata regala ungara in 1940. O
  consideram o zi a Victoriei si pentru ca a inlocuit, ca zi a Ostirii, ziua
  impusa de ocupantul sovietic, a infiintarii Diviziei Tudor Vladimirescu, in
  pamant si sub comanda straina.

  Uitam insa ca 25 Octombrie este mai mult o comemorare decat o aniversare. Pentru
  ca ar trebui sa cinstim memoria:

  * Celor 381.118 morti si 243.622 schiloditi pe frontul de Rasarit, degeaba.
  Degeaba pentru ca, gratie tradarii de la 23 august 1944, 57.900 kilometri
  patrati de pamant romanesc (Basarabia, Bucovina, Herta si Cadrilaterul) pentru
  care ei s-au jertfit, au ramas sub ocupatie straina;

  * Celor 62.000 de basarabeni, fosti militari, predati “la cheie” rusilor,
  impreuna cu familiile lor, de catre Mihai, si care au disparut in Siberia;

  * Celor peste 1 milion de romani lichidati sau deportati de rusi din
  teritoriile ocupate;

  * Celor peste 540.000 de cetateni romani lichidati pe loc, in lagare, pe front
  (100.000) sau expulzati de catre ocupantul ungur, inclusiv cele 60.000 de femei
  trimise ca sclave in Germania, din care au supravietuit 8.000;

  * Celor 58.330 de ostasi romani, jertfiti pentru eliberarea Ardealului (32.000
  doar la Oarba de Mures) parte a celor 169.800 cazuti in campania din Vest.
  Cazuti degeaba pentru ca in loc de cobeligeranta, gratie tradarii de la 23
  august1944, am capatat statutul de tara invinsa, ocupata si sistematic jefuita.

  Iar Ardealul eliberat de noi a fost ocupat de rusi si a trebuit recuperat
  conditionat, prin manevre diplomatice, de guvernul Petru Groza, rusii
  impunandu-ne in schimb crearea Regiunii Mures Autonoma Maghiara, desfiintata
  dupa eliberarea din 1958, abia in 1959, de catre Ceausescu.

  Si mai uitam suprema umilinta la care ne-au supus politicienii. Divizia 9
  Infanterie era la portile Careilor din 24 octombrie. Dar a trebuit sa astepte cu
  arma la picior sa elibereze “ultima brazda” pe 25 octombrie, cand era ziua de
  nastere a tradatorului. Care l-a predat rusilor pe Maresal! Care a acceptat
  ocuparea Tarii, luarea in prizonierat a 6 divizii romane in zona Bacau-Neamt, si
  a mii de militari izolati, pana la 1 octombrie, data la care INTREAGA ARMATA
  ROMANA (1.073.000 oameni) A FOST DISPONIBILIZATA, din ordinul ocupantului rus.
  Acesta ne-a permis sa-l “ajutam” in Vest cu doar 12 divizii. Ramane celebra
  replica data de Stalin lui Malinovschi pentru Oarba de Mures: “Prostule! Eu sa
  te invat cum sa le distrugem potentialul biologic?”

  An de an politicieni cu lacrimi de crocodil in ochi, incadrati de obedienti in
  uniforma, au avut nesimtirea sa depuna coroane de flori la mormintele
  jertfitilor nostri. Si o vor face si anul acesta, cand distrugerea Armatei
  Romaniei se apropie de final:
  * Nu ne-au mai lasat nici macar 12 divizii;
  * “Reforma” a trimis acasa sute de mii de profesionisti din armata, politie,
  servicii;

  * Deveniti mercenari, angajati pe baza de contract, profesionistilor li s-au
  redus salariile la jumatate, urmand ca si aceasta jumatate sa fie… injumatatita
  prin concedii fara plata;

  * Iar noua, rezervistilor, prin Legile 329/2009, 119/2010, Legea sistemului
  unitar de pensii, ne-au luat toate drepturile, condamnandu-ne la umilinta,
  mizerie si moarte:

  § Dreptul la asistenta medicala gratuita;
  § Dreptul la pensie militara;
  § Dreptul la munca;
  § Dreptul la petitie;
  § Statutul de militar, nu numai pentru prezent si viitor ci si
  pentru…trecut, etc.

  Pentru toate acestea, SCMD propune tuturor categoriilor de militari in rezerva
  si retragere, vaduvelor si urmasilor lor, adica tuturor celor catalogati de
  mafia golaneasca aflata astazi la putere drept “nesimtiti”, “pomanagii” si, mai
  nou, “beneficiari”, o altfel de abordare a lui 25 Octombrie.

  Tinand cont de posibilitatile noastre financiare, de numarul nostru si forta
  aliatilor nostri, pe data de 25.10.2010, orele 11.00, cand jefuitorii si
  asasinii natiunii vor deschide ceremonialele de batjocorire a memoriei eroilor
  neamului, noi vom depune coroane mortuare la sediile institutiilor considerate
  decedate:
  * In Bucuresti: la Presedintie, Ministerul Apararii Nationale, Ministerul
  Administratiei si Internelor si la Curtea Constitutionala;

  * In Tara: filialele care nu vor veni la Bucuresti, vor depune coroane mortuare
  la sediile prefecturilor

  SCMD va suporta cheltuielile de organizare (coroane, bannere, esarfe tricolore,
  sonorizari, etc.), mai putin cheltuielile de deplasare, pe care trebuie sa si le
  asume fiecare participant la actiuni. La aceste actiuni, membrii si
  simpatizantii vor participa pe baza de tabele care vor contine: gradul, numele
  si prenumele, CNP, telefonul de contact si semnatura. Inscrisurile sunt la
  libera alegere a filialelor, de exemplu: “Jos”, “Afara”, “FMI” si “Franklin
  Templeton”, etc.

  Actiunile se vor desfasura intre orele 11.00-17.00.

  Participanti:membri SCMD, simpatizanti, membri ai ONG-urilor militare care adera
  la actiune, reprezentanti ai SNLP, PUBLISIND, sindicatelor independente ale
  politistilor, altor sindicate care isi vor oferi sprijinul.
  Graficul actiunilor:
  * 20 – 30.09.2010,Filialele SCMD din toata tara intocmesc tabele cu
  participantii;

  * 01– 10.10.2010,Filialele expediaza catre CD al SCMD tabelele cu
  participantii care vin la Bucuresti si intocmesc planurile de afluire/defluire;

  * 10–20.10.2010,Obtinerea autorizatiilor legale pentru desfasurarea
  manifestatiilor si asigurarea materiala a acestora.
  De ce Operatiunea “Valeriu Carp”?

  In amintirea predecesorului nostru, maior Valeriu Carp, acel simplu ofiter care,
  in iulie 1940, a luat soarta Tarii in propriile maini si a stabilit actuala
  granita de Nord–Est a Romaniei.

  Dupa ce, la 28 iunie 1940, clasa politica a tradat ca de obicei, respingand
  dorinta regelui Carol II (1930-1940, in exil 1940-1953) de rezistenta cu armele
  si acceptand ultimatumul sovietic, armata noastra s-a retras de la fruntariile
  de Est si de Nord. Rusii au urmarit-o la distanta de vedere, au provocat-o si
  batjocorit-o, si dincolo de granitele impuse prin dictatul Ribbentrop-Molotov.
  Asa au luat Herta si, inaintau spre Putna, fara ca vreun ordin sa vina de la
  ministrul de razboi.

  In Bucovina, ultima unitate in ariergarda armatei romane era Batalionul 3 din
  Regimentul 16 Infanterie/ Divizia 7, la comanda caruia fusese numit maiorul
  Valeriu Carp. In momentul in care soldatii i-au transmis “Se vede Putna!”, adica
  mormantul lui Stefan cel Mare, acesta a decis sa nu mai astepte ordinul de
  lupta, care nu mai venea, a desfasurat batalionul si a dat un ordin unic in
  istoria militara: “DIN ORDINUL MEU SI PE A MEA RASPUNDERE DESCHIDETI FOCUL!”.
  Rusii au cazut secerati si s-au oprit. Scandalul international a fost evitat.
  Granita noastra de Nord a ramas fixata acolo, pe “Aliniamentul Carp”.

  Intr-o tara care isi proclama drept eroi, tradatorii ordinari gen Pacepa si
  Raceanu, evident ca numele lui Valeriu Carp a fost sters din memoria colectiva
  si inlocuit in manuale de numele Andreei Esca. Pentru fapta lui, Valeriu Carp a
  fost declarat criminal de razboi dar a avut sansa sa moara in luptele de la
  Pascani in 1944. Trupul lui zace in trupul tarii, uitat si neonorat de noi,
  urmasii. Cu riscul de a-i repeta soarta suntem obligati insa astazi si NOI, de
  Istorie, sa-i repetam gestul si sa-i spunem ocupantului si slugilor lui: DESTUL!

  Stimati camarazi,
  NOI suntem, in acest moment, speranta natiunii, prin misiunea data noua de
  Constitutie – Art. 118 (1), ca expresie a vointei poporului, aceea de aparatori
  ai democratiei constitutionale,si nu ne putem bate joc de aceasta speranta.
  Ultima speranta in conditiile in care ni s-a luat totul, nu mai avem ca natiune
  decat datorii si impozite, suntem indemnati sa murim sau sa plecam aiurea, iar
  fantoma lui Miklos Horty calare pe cal alb a inceput sa se plimbe, prin centrul
  Tarii, cu complicitatea Guvernului.

  Vom iesi in strada spre a exprima nu protestul nostru ci prin NOI, protestul
  intregii natiuni mintita si batjocorita, si protestul intregii Europe civilizate
  din care natiunea noastra face, de drept, parte.

  Asa sa ne ajute Dumnezeu!

  Honor et Patria! Vae victis!

  PRESEDINTELE SCMD,
  Col. (r) dr. Mircea DOGARU

  • daca sindicatele vor lua locul parlamentului si guvernul sa puna prioritati pe impozitarea averilor va fi EXCELENT in ROMANIA

   • Scuze, dar ce spui aici nu se poate. Sindicatele nu pot inlocui parlamentul, ele sunt cu totul altceva, au alt rol si nici macar nu pot pretinde ca reprezinta majoritatea populatiei din Romania.
    Faptul ca actuala majoritate parlamentara (PDL, UDMR si tradatorii adunati de la celelalte partide) da legi foarte proaste care lovesc in nivelulde trai al oamenilor nu inseamna ca institutia parlamentului trebuie desfiintata.

    • sindicatele sant mai aproape de suferintele oamenilor … parlamentarii dupa 1000 de ani vor fi la unison cu poporul ….

     • Eu spun una, tu alta. Nu de cat de ticalosi sunt actualii parlamentari e vorba (asta e evident), ci de parlament ca institutie intr-un stat democratic, care nu poate fi inlocuit de sindicate. Ca sa dau un exemplu mai practic, daca echipa nationala de fotbal joaca prost si nu castiga nici un meci(si acum exact asa e), inseamna sa desfiintam fotbalul ca sport?

      Bine ai grait! – Eufrosin

     • parlamentul a fost inventat ptr. a fi corupt si manipulat … nu mai are rost sa va tot explic …

 25. „Membrii europeni ai puternicei şi influentei Comisii Trilaterale se întâlnesc luna aceasta, între 15-17 octombrie, la Bucureşti. Organizaţia respectivă, înfiinţată în 1973 îl are drept membru fondator şi preşedinte de onoare pe omul de afaceri David Rockefeller”
  Astia si-au dat intalnire intotdeauna acolo unde urma sa fie jale sau s-o provoace !

 26. la rtv Diaconescu de la OTV , cica din informatii ale unor servicii secrete straine , in Elvetia au fost depusi in banci de catre romani cam 100 miliarde euro … majoritatea ar fi cei care au invartit Romania pe degete timp de 20 de ani !

 27. Daca punem cap la cap toate comentariile la articol, vedem limpede cat de vraiste stau ideile in noi..Ciprian insista cu obsesia lui privind spovedania, mercurie si marian incearca sa ii puna piedica lui ţeapa care se distreaza de pe pozitia douazeci si ceva pe care se afla in tabelul lui Roncea..
  Ii pune capac mesajul lui Mircea care se perpeleste de grija confratilor de generatie si grad.Vaduvele si veteranii sunt in groapa, pe unguri i-a scapat din vedere in ultima vreme si pe Roman nu are curajul ostasesc sa il intrebe, istoric, cu ce drept ne-a vandut in ’89.
  Si pe bune, colonelul e mason? Prieten cu Zoe Petre si securistii de promotie de la istorie, vezi GF Topoleanu, este in mod cert.
  Cat despre copilul omorat… Fapt divers! Oroarea acestei nenorociri a fost abordata de societate, asemeni unui fapt divers.
  Pentru moartea baiatului suntem toti responsabili si el reprezinta simbolul viitorului Romaniei.Daca nu ne dezmeticim, in spatele fiecarui copil roman va sta un ţigan criminal,un proxenet, un traficant de droguri, un mistificator al adevarurilor necesare unei existente normale.
  Am senzatia ca suntem anesteziati, ca nu mai simtim decat emotii televizuale! Nou nascuti arsi, artisti care se sinucid, copii care sunt injunghiati in plina zi si un bou criminal de moderator TV numit Mircea Badea, „fils à papa”, baiat de mingi, care da lectii de abandon al legitimei atitudini de protectie a celor violentati… Oamenii obisnuiti nu au mijloace de a-si plati cursuri de aparare sau garzi de corp pentru copii lor, nu sunt in masura sa isi trimita urmasii la scoli private dar au dreptul sa faca tot ce le sta in putinta, legal sau nu,pentru a stopa agresiunea sub toate formele, exercitata asupra propriilor copii.O specie care este incapabila sa isi protejeze urmasii este destinata pieirii.

  • Dragă vlahofil, obsesia mea e ca urmare a studierii originii tuturor celor incriminate de tine… cel omorât a pățit asta din voia Lui Dumnezeu și neștiute sunt căile Domnului. „Dacă mai vreți pace pe pământ faceți pace cu Dumnezeu” spunea un mare sfânt contemporan, Părintele Arsenie Boca, iar pacea cu Dumnezeu se face prin spovedanie, părăsirea păcatului, participarea la Sfintele Taine cu alte cuvinte trăire Ortodoxă. Lipsa acestei trăiri aduce toate necazurile asupra noastra, inclusiv anestezierea, frica, panica, o spun din proprie experiență, ca un pățit ce mi-a luat destul de mult să mă dezmeticesc cum stă treaba, de aceea repet obsesiv acest îndemn și îl voi repeta cât mă va ține Dumenzeu. Doamne Ajută!

 28. Pt.vlahofil…este perfect adevarat tot ce ati scris,este multa ura,idei fara suport real si in fruntea tarii ne mai trebuie lider sindicali si am terminat totul.Cine sa ne conduca d-ul Luca sau omologii dansului de la alte sindicate care nu stiu decat sa se plimbe si sa plimbe pe bietii oameni disperati de colo colo sa le mai scada din energie?Am auzit o varianta si mai ingrozitoare, Dan Diaconescu si-a facut partid si primeste cereri de adeziune din toata tara.Chiar asa de jos am cazut,sa facem putin diferenta dintre cei ce au creat o Romanie prospera si respectata si d-ul D.Diaconescu!De fapt in aceleasi conditii de anestezie a ratiunii si a dragostei de tara au ajuns la putere cei ce au distrus tara zeci de ani si noi acum o ingropam definitiv.

 29. Eu cred ca Dumnezeu i-a randuit un loc in imparatia Sa lui Andrei, tot ce ne ramane noua este sa ne rugam pentru el cat mai mult. Eu care abiia acum am aflat vestea aceasta si nici nu l-am cunoscut pe Andrei, m-am intristat tare, mai ales pentru biata familie a sa. Insa sper ca sa poata trece peste acest trist moment si sa se gandeasca ca Andrei este acum intr-un loc mult mai bun. Cum zicea pr Necula in cartea sa , „de ce esti trist popor al Invierii?”. Cat despre criminal, daca ar primi inchisoare pe viata ar fi putin fata de ce va primi dupa ce va muri, daca nu reuseste sa isi intoarca mintea in directia in care trebuie.
  Indemn pe toti baietii de cartier care duc o viata asemanatoare cu a criminalului, intre ura si razbunare, sa faca ascultare daca nu de noi, de parazitii care ziceau candva „citeste o carte”..mai bine citeste o carte azi si maine si poimaine decat sa faci alte porcarii..si vei fi mult mai castigat.

  • Așa e, în iconomia Lui Dumnezeu altfel stau lucrurile, părintele Rafail Noica spunea că de multe ori Dumnezeu îi ia pe cei buni dintre noi tocmai pentru că vede că nu au mediul propice pentru a se dezvolta, și, decât să cadă în păcate fară întoarcere îi scoate din viața aceasta în cel mai bun moment al lor. Trebuie să conștientizăm că Dumnezeu este iubire, ne iubește și neștiute sunt căile Domnului și nu uitați că „dragostea celui mai mare sfânt față de Dumnezeu este mai mică decât dragostea Lui Dumnezeu față de cel mai mare Păcătos”- Pr. Arsenie Boca.
   Trebuie să vedem viața noastră și tot ceea ce se întâmplă în raport cu Dumnezeu și vom câștiga liniștea și pacea sufletească. E oripilant ceea ce s-a întâmplat dar cel puțin la fel de oripilante sunt și milioanele de avorturi, mijloace de contracepție (care toate sunt abortive) care nu ajung la TV ba chiar sunt stimulate.

   O rugăciune pentru a trece mai ușor peste grutățile unei zile:

   Rugăciunea stareţilor de la Optina
   Doamne, dăruiește-mi să primesc cu liniște sufletească tot ce-mi va aduce ziua de azi. Învrednicește-mă să mă dau întru totul Sfintei Voii Tale. În tot ceasul astăzi, povățuiește-mă și în toate mă sprijinește.
   Oricare vor fi veștile pe care le voi primi în timpul zilei, învața-mă să le primesc cu sufletul liniștit și întarit în credința că peste toate este Sfântă Voia Ta.
   În toate faptele și cuvintele mele, Tu călăuzește-mi gândurile şi simţirile. În toate întâmplările neaşteptate, nu mă lăsa să uit că totul vine de la Tine.
   Învaţă-mă să fiu deschis şi înţelept cu fiecare din mădularele familie mele duhovniceşti, pe nimenea amărând, pe nimenea întristând.
   Doamne, dă-mi putere să port osteneala zilei de astăzi şi toate întâmplările din vremea ei. Călăuzeşte-mi voia şi învaţă-mă să mă rog, să nădăjduiesc, să cred, să iubesc, să rabd şi să iert.
   Amin.

   Dumnezeu să ne ajute și să ne lumineze!

 30. Cei din Structuri care au copii
  Mai ales acestia trebuie sa se fereasca de politicienii care au averi medii si mari inclusiv slugile acestora , si sa fie atenti in ce directie acestia da dispozitii si ordine care ar putea afecta Educatia si Sanatatea POPORULUI ROMAN !!!

 31. Antena 3 , RTV si Siguranta NATIONALA
  Antena 3 si RTV trebuie sa va implicati si in instruirea copiilor cum sa foloseasca metodele naturale de tratament ptr. diferite boli , va incepe supravietuirea in RO si UE vrea sa interzica si unele tratamente naturiste plus ca multi politicieni si alte persoane influente vor incepe sa fuga din tara sau vor incerca sa calce SI pe cadavrele UNOR militari PATRIOTI din structurile de SIGURANTA NATIONALA ptr. a ajunge in anumite FUNCTII si a instaura un nou sistem de FURT si mai bine ORGANIZAT – Solutiile sant deja date , informatiile in mare la fel !!!

 32. Proiectele care va induc in eroare Copiii si Tinerii
  Copiii si Tinerii Romaniei stiu ce sistem se pregateste ptr. Sclavia si Robotizarea Romanilor ? Scoala jocurile video ii tine cam ocupati cu chestii de rutina psihologica … ar trebui sa se opuna si ei fiecare dupa atitudinea lui cu prudenta si rabdare acetor tipuri de proiecte http://ide4ortodox.blogspot.com/2010/11/e-romania-666-un-proiect-care-nu-va.html – cum se poate face asa ceva ? simplu – au internet si forumuri de discutii … sa se gandeasca la momentele cand va pica tot internetul ptr. cateva zile in Romania si nu vor fi pregatiti sa faca fata adevaratei vieti de jungla ce se va instaura … deci avertizarile au fost facute … SUCCES !!!

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: