Ucraina într-o membrană – nebuni de legat, fără creier


Blogul Good Citizen face o excepțională analiză a situației de la Est, pe care o prezint aici în limba română.

Nebunie în Ucraina

Președintele Volodymyr Zelensky este la fel de mult un dictator marionetă al unei oligarhii disfuncționale instalate prin alegeri de către manageri globali, precum Joe Biden este un președinte marionetă al unei corporatocrații disfuncționale instalate prin alegeri de către manageri globali. Nu poți vorbi despre niciunul dintre cei doi fără să fii calomniat ca fiind un „teoretician al conspirației”. Mintea cu discernământ știe că nu mai există teorii ale conspirației. Sintagma în sine a fost inventată ca instrument de dezinformare de către CIA pentru a-i defăima pe cei care puneau prea multe întrebări incomode după ce au asasinat un președinte în 1963 chiar în fața camerei lui Abraham Zapruder și a lumii întregi. Indiferent de câte găuri există într-o narațiune pregătită, inclusiv lovituri de stat evidente, asasinate și, în ultima vreme, alegeri aranjate de Occident, se presupune că cineva trebuie să tacă și să nu-și creadă ochii mincinoși. Acum ni se spune să tăcem din gură și să credem că Ucraina este o „democrație” care luptă pentru a apăra „valorile liberale”, iar Zelensky este un lider curajos care sfidează agresiunea malefică.

Cultul de erou al lui Zelensky, care face turul pe la posturile de propagandă și este amplificat pe rețelele de atenție, este o legendă. Războiul este întotdeauna doar propagandă. Slujitorii puterii din Borg-ul ucrainean, precum și șoimii de război din ambele partide și ecourile lor din brigada de cecuri albastre din tot Occidentul vor ca oamenii să creadă că un ipotetic viitor „liberal occidental” nu ar fi aproape o premieră în acel biet stat vasal, dar nu contează faptele, în ceața propagandei de război este un moment doar pentru emoții.

Reprezentațiile comice au fost spectaculoase de manipulare occidentală, culpabilizând țări precum Germania și Suedia să trimită mai multe arme care vor necesita probabil o felicitare de mulțumire din partea lui Putin. Comicul continuă să manevreze mafioții din rețeaua de atenție pentru a îngrămădi creșterea sancțiunilor care vor afecta mai mult mafioții decât rușii. Cu siguranță este încă un comic, dar acum este și un nebun periculos care vrea să doboare întreaga lume cu regimul său corupt. Cu propagandiștii media corporatist-statali occidentali care manipulează borgul ucrainean care îl aclamă neîncetat, asta nu se va sfârși bine. Cererile comicului devin tot mai nebunești pe zi ce trece.

Facem apel la toate țările civilizate să impună un embargo asupra produselor petroliere rusești, să interzică accesul cetățenilor ruși pe teritoriul vostru și să deconecteze Rusia de la SWIFT. Facem apel la NATO, Europa, Statele Unite să închidă cerul deasupra Ucrainei.

Traducerea pactului de sinucidere în benzi desenate: „Rusia este necivilizată în ciuda faptului că noi îi împungem de ani de zile în schimbul miliardelor de dolari în ajutoare americane pe care le canalizăm către elitele americane sau către fiii lor precum Hunter Biden. Interzicerea energiei rusești îi va distruge pe oamenii din vest care vor plăti sume enorme pentru gazele naturale și petrol, dar nu este acesta un preț mic de plătit pentru solidaritatea cu mine, marioneta aleasă a oligarhiei ucrainene? Deconectarea Rusiei de la swift îi va trimite mai departe în brațele dragonului și ale Iranului pregătind terenul pentru al treilea război mondial, dar nu este acesta un preț mic de plătit pentru mine, marioneta hienelor occidentale?”.

Acest lucru nu va însemna o confruntare militară cu Rusia. Aceasta va însemna că ați oprit războiul, iar urmașii voștri își vor aminti de voi ca de niște eroi. În ceea ce ne privește, vom continua să ne apărăm propriul pământ, nu vom renunța și ne vom distruge dușmanii.

Traducerea pactului de sinucidere în benzi desenate: „Puteți să fiți eroi și să opriți războiul. Știu că aș putea să o fac într-un minut prin telefon, dar hienele nu mă lasă. Ce spuneți, civilizație occidentală, stați alături de noi și ajutați-ne să continuăm să împungem ursul sacrificând mii de civili ucraineni pentru ca eu să rămân la putere și pentru ca mass-media să mă numească în continuare erou?”.

Un erou adevărat și-ar lua câștigurile obținute în mod necuvenit și ar pleca pentru a face pe hazliul sau fabrica de râs, salvând astfel mii de vieți ale compatrioților săi. Din nefericire pentru poporul ucrainean, comicul și amicii săi au intenția de a-i folosi ca carne de tun pentru campaniile de propagandă occidentale și pentru operațiunile lor neîncetate de bătaie la urs. Înarmarea civililor din Kiev care nu știu nimic despre arme de foc și punerea lor în luptă este o stratagemă cinică pentru a-i face victime pentru campaniile de propagandă ale mass-media occidentale.

Din nefericire pentru Europa și Occident, comicul îl strigă pe Papa Dementia pentru că nu a trimis forțele americane pentru a-și apăra regimul marionetă oligarhică care l-a îmbogățit pe Papa Dementia și pe fiul său, capul de crack. Mașinăria ucraineană de spălare a banilor este pe punctul de a se prăbuși. De unde vor achiziționa Papa Dementia, fiul său, fiul lui John Kerry, fiul lui Romney, fiul lui Pelosi și alții din Occident bani murdari din ajutorul SUA dacă nu vor fi spălați în consiliile de administrație ale companiilor energetice ucrainene? Sunt multe în joc, iar buzele comicului se dezlănțuie destul de mult. Știm cu toții ce se întâmplă cu buzele dezlegate. Să sperăm că nu se urcă la bordul unui elicopter închiriat de CIA dacă Kievul cade.

Ursul a mârâit și în prezent face niște maimuțăreli ușoare, deși nu merge atât de repede cum a fost planificat. Toți occidentalii sunt încă dornici să-și îmbrățișeze hiena interioară și să fie proști și perfizi, punând în pericol lumea prin amenințarea, pentru prima dată în istorie, a unui conflict direct între două superputeri nucleare. Nebunia nici măcar nu începe să descrie mizeria din Ucraina, care ar putea fi încheiată cu un singur telefon.

Responsabili cu narațiunea

Propagandiștii corporatist-statali au lucrat din greu pentru a vinde lumii minciună după minciună. Războiul este momentul lor de a străluci și, după doi ani de propagandă a Războiului Tăcut, sunt buni și pregătiți să livreze câteva bijuterii de război fierbinte prin procură. Toate acestea sunt concepute pentru a manipula masele nepăsătoare care își externalizează creierele către managerii de narațiuni și recurg la exprimarea sentimentelor manipulate ca și cum ar fi valabile. Ori de câte ori panica și isteria se declanșează, oamenii își închid creierul și ar fi bine să simți ceea ce simt ei, altfel se vor înfuria. Cele mai recente sentimente pe care ar trebui să le avem cu toții sunt că Putin este rău și că Rusia este un stat monstru. Putin este unul dintre cei mai inteligenți și mai raționali oameni de stat în viață și, deși poate fi corupt și dictator, cu siguranță împărtășește multe dintre aceleași calități ca Biden, Trudeau, Macron, Ardern, Johnson și alți trădători corupți occidentali care își închid cetățenii, își suspendă libertățile civile, întemnițează opoziția politică și impun arme biologice toxice asupra a milioane de cetățeni nevinovați și neștiutori. Cum sunt ei mai puțin răi? Trudeau tocmai a pus sechestru pe conturile bancare ale cetățenilor care respectă legea, ale protestatarilor pașnici din clasa muncitoare. Lucrurile pe care vor să le credem.

În teoria relațiilor internaționale, Putin face pur și simplu ceea ce ar face orice lider inteligent. El curăță o mizerie la granița sa care a scăpat de sub control timp de opt ani. A încercat calea diplomatică și a fost mustrat la fiecare pas de o ramură executivă occidentală controlată de CIA și Pentagon, sub Obama, apoi Trump și acum, mai ales sub Biden. Ei au direcționat mai mulți bani, mai multe arme și au răspândit mai multe minciuni despre Rusia în fiecare an, dând vina pe Putin pentru loviturile interne ale CIA și FBI, pentru amestecul în alegeri care a fost de fapt făcut de Clinton și Obama, iar acum, după douăzeci de ani de împunsături asupra unui urs care în sfârșit mârâie puțin, vor să-l prezinte ca pe un dictator lunatic care va începe al treilea război mondial. Se spune chiar că suferă de efectele psihice ale unui „long covid”.

Ar trebui să fi stat cu capul în nisip în ultimele două decenii pentru a crede un cuvânt din toate astea, dar milioane de oameni din întreaga lume le înghit ca pe un adevăr. Singurul adevăr este că propagandiștii nici măcar nu sunt foarte buni în ceea ce fac. De fapt, ați putea spune că devin destul de neglijenți.

2018 Explozia de gaz din Ucraina, folosită ca propagandă de război pe prima pagină a frontului occidental. Ora amatorilor la MI5 și CIA.
Omul cu nouă vieți – poate fi omorît atît în Afganistan, cît și în Ucraina

Borgul ucrainean

Aceiași membri ai cultului covidiot care și-au predat creierele managerilor de stat și brațele la Pfizer și Moderna își semnalează acum dragostea pentru albastru și galben. Steagurile sunt peste tot. Propaganda chiar sub ele. Gesturile lipsite de sens curg de la cei care, din nou, își externalizează creierele către managerii narativi și recurg la exprimarea sentimentelor manipulate ca și cum ar fi valabile. Dacă ar susține cu adevărat poporul ucrainean, ar cere dictatorului lor oligarhic să facă ceea ce trebuie și să renunțe la aderarea la NATO, care oricum nu a fost niciodată pe masă. Ei nu au nicio idee despre ce se întâmplă cu adevărat și se grăbesc să se alăture turmei care aleargă spre pajiștea aprobată în prealabil pentru a mesteca narațiunile și imaginile pregătite cu grijă și concepute pentru a-i manipula și controla.

Asimilînd ultimul Borg în fiecare an

Ni se spune că unele dintre minciuni sunt răspândite pentru a menține „moralul ridicat”. Se pare că au ucis sau capturat 4.300 de soldați ruși în 72 de ore și au distrus 146 de tancuri rusești, în ciuda faptului că nu au avut aproape nicio putere aeriană din a treia oră de conflict. Joseph Goebbels ar fi fost jenat dacă i-ar fi înmânat așa ceva lui Hitler și totuși milioane de oameni asimilați Borgului ucrainean sărbătoresc toată această propagandă ca pe un fapt. Ministerul ucrainean al apărării vrea ca civilii să cumpere această speranță falsă, astfel încât să se grăbească să-și verse sângele pentru oligarhii ucraineni și hienele occidentale. Mass-media occidentală îi încurajează.

Există rapoarte despre baruri și restaurante din SUA și Canada care retrag de la vînzare votca rusească, pentru a… pentru a… pentru a fi solidari cu Ucraina? Guvernatorii republicani sunt nerăbdători să își dezvăluie adevăratul geniu și urmează cu gesturi fără sens. Lașii aleargă cu toții pentru a se alinia, speriați de teama de a nu fi înjurați de managerii media ai partidelor regimului și de șefii lor spionii de informații. Unde este partidul de opoziție în vremuri de conflict pentru a pune întrebări importante și pentru a contesta Borg-ul? Când vine vorba de susținerea războaielor proxy occidentale, devotamentul unui politician trebuie să fie absolut. Chiar dacă este absolut imbecil.

La fel e și la noi

Opoziția republicană care era cel puțin semi-coerentă în timpul nebuniei armelor biologice a dispărut complet. Ultimele lor puncte de discuție politică arată cam așa: „Acest lucru nu s-ar fi întâmplat niciodată sub Trump. Slăbiciunea lui Joe Biden face lumea nesigură”.

Folosirea conflictului, care este probabil intenționată și proiectată pentru puncte politice ieftine, este amuzantă. Trump ar reacționa la acest conflict proiectat la fel de rău ca Biden cu toate sancțiunile inutile care deschid calea pentru o conflagrație globală între puterile nucleare. El l-ar conduce pe Putin direct în mâinile Dragonului, așa cum face Papa Dementia, cu câteva cuvinte mai dure pentru Dragon: „Chyyyna!”. Funcția executivă este o poziție simbolică, care este făcută din ce în ce mai impotentă de forțele reale ale puterii din comunitatea serviciilor de informații care controlează mass-media și care pot face un președinte complet inutil doar cu ajutorul propagandei.

Trump a fost mai dur decât Biden în privința Rusiei din cauza acuzațiilor de coluziune nefondată pe care încerca să le depășească și să le surclaseze. Asta nu înseamnă că ar fi evitat nebunia din Ucraina, deoarece a trimis arme regimului comicului. Se zvonește că i-a spus lui Putin că va bombarda Moscova dacă va invada Ucraina. Sună ca un zvon drăguț de „tip dur” pe care acoliții lui Trump l-ar planta pentru ca borgul MAGA să îl mestece și să îl răspândească pe rețelele de atenție ca și cum ar fi o poveste de război rece „pace prin forță”, o poveste înaltă de tip Reagan. Dacă este adevărat, îl face extrem de prost și periculos, deoarece Ucraina nu este de interes strategic vital pentru SUA, ci mult mai mult pentru Rusia.

O Ucraină neutră și legături de prietenie între SUA și Rusia ar trebui să fie scopul final al politicii externe occidentale în pregătirea pentru balaurul (China – nb) care se ridică, dar ei vor să împingă Rusia spre balaur. Fiecare acțiune întreprinsă în ultimul deceniu a împins ursul să danseze cu balaurul, iar acest lucru va costa scump Occidentul când va începe adevăratul conflict.

Răfuiala dintre noi a dus deja la creșterea tensiunilor nucleare la nivelul Războiului Rece. Totul pentru un regim marionetă oligarhică în Ucraina. Borgii nici măcar nu realizează că, în timp ce ei erau ocupați să își ajusteze pronumele și să lupte pentru drepturile bărbaților de a distruge sporturile feminine, Rusia era ocupată să dezvolte arme hipersonice care ar putea doborî portavioane și baze militare americane fără nicio șansă de răspuns. Așa că iată-ne aici, înapoi în 1982, pentru că Occidentul este condus de hiene sinucigașe.

Alertă nucleară

Punctul de vedere neasimilat

Mass-media minte peste tot. Războiul este gestionat de agențiile de informații occidentale și de lacheii lor din presă, care scot povești cu eroi pentru a manipula și inspira. Cele mai multe sunt false, povești complet false despre rezistența ucraineană la amenințarea rusă. Marea narațiune nu poate fi niciodată pusă la îndoială: Ucraina luptă pentru viitorul său împotriva unui regim despotic malefic, iar noi toți trebuie să ne oferim sprijinul de partea „binelui” împotriva „răului”. Ce face ca Ucraina să fie „bună” și Rusia „rea”? Rusia este agresorul. Asta este. După acest standard, SUA este cea mai malefică țară din lume, care a instigat 91% din toate războaiele globale din ultimii 60 de ani, ca să nu mai vorbim de lovituri de stat, asasinate și alegeri aranjate. Dar hai să ne jucăm oricum.

Imaginați-vă acest scenariu de agresiune. Rusia a înființat ceva numit SATA. (Surround America Together Alliance) cu Bahamas, Cuba, Canada și toată America Centrală. Articolul 5 din SATA spune că dacă unul dintre ei intră în război, toți intră în război. Putin încearcă să convingă Mexicul să se alăture. El a orchestrat o lovitură de stat acolo în 2014 și a instalat un dictator marionetă care îl ajută pe Putin să se îmbogățească prin intermediul fiului lui Putin, capul de crack. El continuă să asigure Mexicul că vor adera la SATA într-o zi, chiar dacă celelalte țări nu ar aproba votul și nu îndeplinesc anumite cerințe minime. Alți politicieni din Duma își trimit copiii să facă parte din consiliile de administrație ale companiilor mexicane pentru a încasa cecuri de 50.000 de dolari pe lună. Rusia continuă să trimită arme Mexicului care are o forță neonazistă de naționaliști lângă graniță care trage în separatiștii americani vorbitori de engleză care ar prefera să facă parte din Statele Unite. Încetarea focului este încălcată de 2000 de ori în 8 ani, lăsând în urmă 14.000 de morți în acest conflict. Statele Unite au adoptat o poziție răbdătoare, încercând să se înțeleagă cu dictatorul mexican cocalar, dar acesta continuă să accepte arme și bani de la SATA. Săptămâna trecută, dictatorul mexican a declarat că nu vrea doar să devină membru SATA, ci vrea să aibă în țara sa arme nucleare rusești îndreptate împotriva Statelor Unite. Aceasta a fost picătura care a umplut paharul. Marți, SUA au lansat atacuri aeriene în Mexic și au declarat aceste state americane anglofone drept republici independente.

Nu există „băieți buni” în niciun scenariu, dar există mincinoși, propagandiști și ipocriți în tot Occidentul care sunt disperați să manipuleze masele pentru a simți că Putin și Rusia sunt inamicul. În scenariul de mai sus, ei ar fi, însă realitatea este inversă. Statele Unite și Ucraina sunt responsabile pentru evenimentele care se desfășoară în acest moment și încă refuză să ia măsuri care să le oprească.

Ingineria unui nou Război Rece

Sunt managerii globali care inginerează acest conflict pentru a deschide calea unui război mai mare? Într-un mod ciudat, toate centrele de putere globală vor câștiga, inclusiv FME. Putin câștigă prin recâștigarea controlului asupra Ucrainei, dacă va avea succes, și prin faptul că va arăta lumii că Rusia nu va mai fi un preș pentru aroganța și ipocrizia occidentală. SUA câștigă prin canalizarea mai multor arme și soldați spre est, spre granița Rusiei. Antreprenorii din domeniul apărării câștigă din nou. Criminalii de război pandemici obțin ca lumea să privească în altă direcție pe măsură ce veștile despre crimele lor încep să se scurgă. NATO reușește în sfârșit să acționeze dur și să pretindă că are mușchi adevărați. Sancțiunile asigură faptul că Rusia este împinsă mai repede spre brațele Dragonului, creând în același timp o criză energetică cu creșterea costurilor gazelor naturale și a benzinei în tot vestul. În afară de sancțiunile SWIFT și ale băncilor centrale pentru Rusia, majoritatea sancțiunilor afectează consumatorii, producătorii, întreprinderile și transportatorii europeni și americani, crescând prețul la orice. WEF câștigă pe măsură ce monedele fiduciare sunt distruse, lanțurile de aprovizionare se prăbușesc în gol, China reține resurse importante de care Occidentul are nevoie pentru medicamente, computere, automobile, aproape orice. Trebuie să ne întrebăm dacă nu cumva China conduce de fapt politica externă a SUA. Câți politicieni și spioni au fost compromiși de banii și influența chineză pentru a împinge în mod intenționat Rusia spre China? Scoaterea Rusiei din SWIFT este foarte bună pentru noua monedă digitală a Chinei. Aceasta va submina statutul dolarului american ca monedă de rezervă globală, slăbind și mai mult influența SUA în lume. Când dolarul va cădea, toată datoria SUA va arunca în aer țara din punct de vedere economic, lăsând-o într-o situație mai rea decât cea din timpul Marii Depresiuni.

China ar rămâne singură ca superputere globală după orice conflict care nu ar transforma planeta într-un glob de sticlă plutitor. Modelul lor de supraveghere totală și de supunere față de stat, care este planificat pentru națiunile occidentale cu ID2020, SafePass, The Green Pass și alte forme de sclavie digitală sub pretextul siguranței medicale, va transforma populația lumii într-un singur organism care va fi controlat și gestionat la nivel central. Va fi dificil pentru oameni să dețină ceva atunci când nu va mai fi nimic de cumpărat, iar monedele lor nu și-ar putea permite acest lucru, deoarece penuria a dus la creșterea prețului la orice. WEF poate apoi să ofere soluțiile pregătite pentru etapa finală a marii resetări pe care au proiectat-o, convergența entităților biologice cu biotehnologia și supravegherea în masă. Distopia noastră postumanistă.

Până atunci, lumea va pretinde că există linii de demarcație pentru un război global, iar mass-media va crea narațiunile, împingând propaganda pentru a convinge masele că aceasta este o bătălie civilizațională între toate cuvintele de ordine emoționale obișnuite care sunt complet lipsite de sens în realitate: liberalism, democrație, libertate etc. și răul real. Apoi pot mobiliza masele cu creierul spălat împotriva celor care nu se lasă păcăliți de această criză artificială, așa cum nu s-au lăsat păcăliți nici de șarada armelor biologice.

După ultimii doi ani, este greu de crezut că toate acestea vin din partea națiunilor occidentale care au forțat oameni sănătoși să fie prizonieri în propriile case, în timp ce abuzează de copii, creează conflicte sociale, creează frică și anxietate pentru a-și controla cetățenii, forțează injecții toxice, își acoperă crimele de război și cred că ne vom aduna cu toții în jurul următoarei lor crize artificiale ca o gașcă de idioți. Vânzarea acestui lucru va necesita ca populațiile din vest să se asimileze Borg, sau să aibă o amnezie severă. Din păcate, milioane de oameni se lasă deja păcăliți, din nou.

Lista de propuneri pentru carne de tun

Adevărul suprem care nu ar trebui să scape niciodată din acest conflict actual este că el putea fi în întregime prevenit. Comicul este fie prea drogat pentru a folosi bunul simț, fie managerii globali au un pistol la tâmplă pentru a se asigura că nebunia continuă și că poporul ucrainean suferă din cauza ei. Ar putea pune capăt la toate acestea cu un singur telefon și o singură întâlnire dacă ar vrea, dar hienele vor război pentru că tot ce cunosc sunt prostia și trădarea.

Este dificil să urmărești barajele mediatice nesfârșite de povești inventate despre oameni care au fost manipulați emoțional pentru a crede că luptă pentru națiunea și libertatea lor și nu pentru o clasă oligarhică care nu dă doi bani pe ei. Oamenii din Ucraina ar trebui să fie furioși pe comic, dar în schimb sunt gata și dispuși să fie carne de tun pentru el. Borgii ucraineni din vest îi aclamă pe acești oameni până la o moarte sigură, în cazul în care vor întâlni vreodată echipa A rusă care încă nu a apărut la Kiev. Putin știe că civilii morți nu îi vor face jocul și trebuie să limiteze numărul victimelor pentru a evita etichetele perpetue de „rău” și probabil că nu avea în plan să ocupe țara. Aceasta ar fi o nebunie masivă pe care doar imperiile arogante și lipsite de viziune o întreprind în ținuturi îndepărtate, cu o istorie milenară de triburi războinice. El vrea pur și simplu un vecin neutru care să nu se agațe de urs, recunoașterea republicilor rusești independente din est și să fie tratat cu respectul pe care îl merită puterea națiunii sale. Dacă trebuie să flexeze această putere pentru a o obține, el pare intenționat să continue să facă acest lucru.

Invazia se dovedește a fi mai dificilă decât s-a planificat inițial, iar Rusia ar putea foarte bine să se împotmolească în Ucraina timp de săptămâni sau luni. Dacă este forțat să se încolțească și nu are nimic de pierdut, Putin ar putea să angajeze tot mai multe forțe și resurse pentru ocupație, ceea ce ar entuziasma hienele occidentale. Acest lucru ar face ca Rusia să devină mai dependentă de China pentru împrumuturi și resurse, poate chiar și pentru arme. Țara ar putea fi balcanizată cu buzunare și orașe ale ocupanților ruși și cu bombardamente nesfârșite și schimburi de focuri urbane. Cel mai mult ar avea de suferit poporul ucrainean.

Circarului nu-i pasă de poporul său, altfel ar fi ridicat telefonul și ar fi cerut încetarea focului. Preferă ca aceștia să-și sacrifice viețile pentru aroganța și iluziile sale, și mai ales pentru camerele de filmat occidentale, îndemnându-i să ia armele și să iasă în stradă pentru a-și vărsa sângele pentru cauza oligarhilor. Ucraina nu va adera niciodată la NATO sau la UE. Chiar dacă Putin și Rusia se vor retrage într-o bună zi, tot vor fi oligarhi corupți la putere care vor fura ajutorul internațional, tot ce nu este mai întâi direcționat către clasa politică americană. Ucrainenii vor continua să nu aibă democrație. Națiunea va fi în continuare săracă. Sângele lor va fi vărsat pentru nimic. Acest lucru este numit acum „patriotism” de către managerii narativi occidentali. Ucrainenii care varsă sânge pentru hienele occidentale sunt patrioți.

Toți cei din vest care pretind că sunt alături de Ucraina vor fugi în momentul în care acest conflict se va încheia și atenția lor deficitară se va îndrepta către următorul lucru la care mass-media vrea să se uite. Se vor angaja liderii occidentali să ajute la reconstrucția acestei catastrofe create de ei și care putea fi evitată în totalitate? Vor direcționa miliarde de dolari pentru programe de infrastructură sau de creare de locuri de muncă pentru a ajuta poporul ucrainean, așa cum au făcut cu armele care ar putea ajunge în mâinile Rusiei? Le va păsa de poporul ucrainean atunci când acesta va fi neutru și nu va mai fi sub influența totală a hienelor occidentale? Răspunsul la aceste întrebări ne va spune totul despre cât de mult îi pasă cu adevărat Occidentului de Ucraina. Nu vă așteptați ca mass-media să îndrepte o singură cameră de luat vederi spre urmările sau să pună liderilor occidentali vreuna dintre întrebările de mai sus atunci când se va risipi fumul.

Poveștile fetișiste de război ca acestea din presa corporatistă despre civili manipulați care se grăbesc să fie carne de tun pentru nebunia occidentală sunt sfâșietoare, nu inspiratoare sau patriotice, așa cum pretinde reporterul. Managerii media sunt nerăbdători să vadă cum se îngrămădesc aceste cadavre de civili pentru a le putea folosi nu o dată, ci de două ori ca propagandă împotriva lui Putin.

Iată-i aici, nerăbdători să raporteze pentru primul lor apel nominal.

Dacă ar fi știut.

8 răspunsuri

  1. S-a ajuns la un nivel de barbarie tipic nazist.
    Sefului de Orchestra al Filarmonicii din München Valery Georgiev, la cererea Ucrainei, a tarilor membre OTAN si a Statelor Unite i- au fost anulate toate concertele pentru anul in curs.
    In Marea Britanie spectatorii l-au huiduit pe Ceaikovski.
    Foarte posibil ca in curand marii coregrafi formati la Balşoi sa fie lincentiati si cartile scriitorilor rusi sa fie arse in curtile scolilor.
    Toate federatiile sportive internationale au suspendat participarea rusilor la competitii.
    Se zice ca Ciuca a vorbit la telefon cu tovarasa Vice .De ce cu dansa si nu cu tatal lui Hunter personal? Frun mesaj prin curtea din dos?
    Fina diplomatie.

    • Tatăl lui H nu mai există ca personaj viabil, ci ca o dronă dopată cu Aderall înainte de-a fi scoasă periodic din pivniță.
      Măcar la noi e bine: cîteva zeci de idioți utili care protestează, e tolerabil.

      Mi-ai dat o idee pe care am încercat să o aplic fără succes – concertul simfonic rus „Rugați-vă pentru Palmyra”, e dispărut de pe net în România, după cum au decretat slugile astea să interzică RT și alte canale media ruse, așa că am găsit doar un „trailer”. Prin VPN e disponibil.

      În rest, trăim, vedem.

      • Eufrosine , cei carora le place muzica rusa , sa fi sigur ca au CD-uri cu-asa ceva , fie ca-i vorba despre muzica culta { muzica culta ruseasca este un dar de la Dumnezeu daruit acestui popor } , muzica populara sau muzica usoara . Intrebare : cine-s acei idioti utili care protesteaza si unde o fac , la noi la Romanica sau aiurea prin lume ? Le poti face numele cunoscute , macar unora dintre ei…sa-i stim si noi ?Merci pentru efort !

    • @Clement Omule , eu vorbesc bine limba rusa si-o inteleg cam la fel de bine pe cea ucrainiana insa , eu n-am invatat ruseste d e dragul lui Lenin , Stalin sau Hrusciov , am invatat ruseste de dragul lui Ceaikovscki , Cehov , Dovstoievski , Lermontov , Essenin , Gogol sau Marko Kropivnițki , Stefania Turkewich-Lukianovych si crede-ma , NICIODATA nu mi-asi permite sa-i huiduiesc insa , eu sunt roman , la ” spectatorii ” din Marea Britanie chiar n-am pretentii . ” S-a ajuns la un nivel de barbarie tipic nazist.” Te contrazic Clement ! Aceasta barbarie nu este tipic nazista ci a fost si tipic comunista /bolsevica { l-ai uitat pe Bulgakov ? } iar daca scormonesti bine prin memorie , vei descoperii si-n istoria recenta a SUA o perioada numita ” perioada McCarthy ” cand au fost deasemenea interzisi , s-a incercat a fi scosi din cultura americana si aproape chiar s-a reusit , a unor oameni de inalta cultura iar niste jigodii care-au pozat toata viata lor in eroi fiind d e fapt niste lasi …le-au luat locul in constiintele americanilor obisnuiti .

      • Ai dreptate. Nu-i tipic nazista.
        Si eu am invatat limba rusa din pasiune pentru Cehov, Bulgakov, Dostoievski. Am avut si parte de o profesoara luminata, Dumnezeu sa o odihneasca!
        Se numea Luiza Mihailovna Kelson. Ai liber la zambit.
        Profesoara de franceaza am avut-o pe doamna Antonescu, nepoata sotiei lui Mihai. Liber la mirat.
        Cum ziceam ca zicea, „nu mor caii cand vor cainii”.
        Studentii la Psihologie ii citeau si pe rusi ( uriasi ) dar si pe Piaget, Lacan.. ( mai pe sub mana).
        Putini romani vorbesc despre o perioada foarte interesanta ca deschidere culturala in Romania.Ma gandesc la 75′-85.
        La Cinemateca oricine putea viziona, daca o suporta pe Margareta Nistor, Conversatia cu Gene Hackman, Cutitul in apa, Solaris, Ziua in care vin pestii, Piesa neterminata pentru pianina mecania, Oblomov, Catch 22, Singuratatea alergatorului de cursa lunga, Brazil , Portocala mecanica, Farenheit 451 , Razboi si Pace.
        Pe sutele de mii de spectatori ai acestor filme nu i-a putut nimeni indoctrina.
        Citeam Maestrul si Margareta editat in Republica Moldova si pe Nae Ionescu, IDSarbu, Eugen Uricaru ( nu stiam ca era si turnator ) in copie la heliograf ( nu stiam ca doamnele de la helio. ne listau).
        Astia de il huiduie pe Ceaikovski sunt generatia care a adormit cu ochii pe ordinator sau vizionand seriale cu vampiri , criminali in serie si disecţii .
        Fara legatura.Stie cineva daca s-a elucidat misterul accidentului aviatic in care a pierit Corul si Orchestra Armatei Ruse?

        • Accidentul acela va rămînea ne-elucidat. E atît de ușor pentru unii ca să provoace mizerii din astea printr-un simplu click și cu negație plauzibilă.

  2. Din tot ce am citit nu pot spune decat…Top!
    Adevarul absolut !!!

Răspunde!