Comedianul „președinte” al Ucrainei, cîntă la pian cu ce nu prea are – ăștia sunt cei pentru care suntem îndemnați să plîngem?


„Performanța” de mai jos ar trebui să ne convingă asupra calității „liderului” constructului artificial numit „Ucraina”, cea a cărei capitală de azi Kiev, obișnuia să fie capitala Rusiei pînă la 1918 – iată un „președinte de țară” în toată „demnitatea” sa – cel care care în ce mai bună tradiție de circar pretindea că dă cu organul său masculin de pian, ne cerșește simpatia acum că verii adevăraților ucraienieni s-au săturat să fie amenințați și încolțiți.

Cred că nu am să mor de dragul lui și a cloacei de corupție care a devenit statul artificial aflat sub îndrumarea atentă a unui fiu drogat și corupt de „președinte” ce e scos periodic din pivniță pentru a emite enormitățile pe care manipulatorii săi i le-au trasat ca sarcini pentru că robinetul de la bideu pur și simplu, a crăpat:

Dacă am plînge de mila unora care ca urmare a unor asemenea alegeri s-au trezit cu bătălii internecine, oare ar avea cineva în mod neutru dreptul să ne numească proști? Pe propria răspundere, vă zic că da.

Atunci cînd leprele politicii de azi ne îndeamnă la solidarizare cu astfel de specimene, oare ne mai putem numi oameni decenți dacă NU le refuzăm oferta?

Cluj-Napoca, fieful unor netrebnici

România trebuia să rămînă 100% neutră în acest conflict care NU o privește, dar care ar fi putut constitui ocazia istorică de a-și recupera teritoriile furate de către Ucraina. Mă tem că și reprezentanții pe care îi avem ne pregătesc o soartă similară cu a nenorociților noștri vecini.

21 răspunsuri

 1. Toate ar fi corecte DACA ar fi fost ales! Dar daca in SUA nu functionaza asta cu alesul atunci prin zonele noastre nici atat!
  Plus ca indiferent daca au ales sau nu nimeni nu merita sa fie ucis pentru asta!

  • Corect, circarul nu e ales legitim. În ce privește cine și ce merită, este o treabă internă de dragul căreia nu merită să fim dezbinați noi, cei dinafară.
   E bine să nu plîngem la mormînturi străine, mai ales atunci cînd din cauza celor cu pricina am avut atît de mult de suferit.

   • E bine si necesar sa plângem cu cei care plâng! E bine si necesar sa iertam!
    Inteleg unde bati dar incerc tot timpul sa fac pe fiecare sa faca o diferentiere intre faptasi si locuitori, intre cei de ieri si cei de azi…

    • Dacă tot vorbim despre cei de azi: canalul Bîstroe, epava scufundată de-al naibii de-a latul ca să blocheze navele Românești, avioanele militare care survolau zilnic spațiul aerian al României, oprimarea celor peste 500,000 de Români care trăiesc în teritoriile noastre istorice, de parcă ar fi nevoie să mai enumăr. Politica anti-românească a continuat pînă mai zilele trecute.
     Să vedem cum va fi după resetarea asta.

   • Cum (editat – nb) nu-i ales legitim Eufrosine ? Pai nu facea Porosenco spume de nebun daca ar fi fost asa ? Asta-i un cacacios de actor iar ala era catamai Regele Ciocolatei in Ucraina si cu toate acestea , ucrainienii , l-au ales pe acest cabotin { actoras de duzina } fix din acelasi motiv pentru care l-am ales noi romanii pe acest munte de nesimtire numit Klaus Werner Johannis : se saturasera { si chiar credeau ca sub neamtz va fi mai bine pacaliti de multlaudata corectitudine germana } de Ponta , de Dragnea …de Basescu !

    • Nu știu sigur, dar mă gîndesc la unele alegeri făcute prin tablete controlate de către serviciile speciale, cu voturi prin poștă etc. Am mai fost „acuzat” că aș avea o imaginație bogată. Am trăit și să văd cum a căștigat „Frontul Salvării Naționale” alegerile din 1990.

     • Eufrosine , in 1990 Frontul Salvarii Nationale a castigat PE BUNE alegerile deoarece la vremea respectiva romanii inca erau prosti sau ai uitat c a pe-atunci nu exista NET , nu exista Wikipedia …Fireste ca astazi , nu ne putem astepta la mari minuni in cazul in care Frontul ar mai candida { pai PSD-ul nu-i urmasul Frontului ? } iar asta s e vede si fara binoclu prin alegerea si pastrarea in fruntea PSD a lui…Gabriela Firea , Marcel Ciolacu si-a inca vreo doua sute de indivizi pe care , parca i-a fatat mamica lor in functii de conducere .

  • Nea Ioane , de unde ai dumneata informatia ca tipul n-a fost ales corect ? Nici macar un singur ziar ucrainian n-a aruncat vreo umbra de suspiciune { si daca nici la aia nu-s ziare de scandal… } si…vi dumneata acum , taman din Germania sa afirmi ca…a fost ” ales ” cu cantec ! Dovezi ai…vorba lui Elana ceausescu ?!Ce (editat – nb) nene , om serios esti dumneata sau asta a fost doar …ciripit de vrabiute ?

   • Du-te Mariane si alege mai departe crezand ca x-ul dumitale schimba ceva!
    In toata lumea ai de ales intre dracu, muma-sa si poate un var de a lui DE FIECARE DATA! Indiferent ce alegi…e tot drac! Ba mai mult daca interesul este sa iasa varul atunci varul iasa poti sa pui dumneata stampile impotriva cu doua mâini!
    Dovezi?
    Pai daca le ceri chiar mai crezi in cai verzi pe pereti si chiar daca ti le-as da tot degaba! Uita te la SUA toti sa dau de ceasul mortii ca l-au fentat pe Trump pai daca castiga nu ar fi fost mare diferenta! Cum a fost de acord cu „plandemia” asa ar fi fost si cu razboiul!

    • Uita te la SUA toti sa dau de ceasul mortii ca l-au fentat pe Trump pai daca castiga nu ar fi fost mare diferenta! Cum a fost de acord cu „plandemia” asa ar fi fost si cu razboiul!

     Nu cunosc codul html prin care să postez cel mai mare emoji zîmbitor, așa că dau unul mic: 🙂

    • Nea Ioane , eu n-am mai pus X-uri de la Constantinescu incoace asa incat…Stai bland ca m-am prins intre timp ca X-ul meu n-are nici o valoare si ca acela putea fi pus si fara c a eu s a exist : era suficient sa fiu ingropat in orice cimitir existent in Romania . Dovezile despre care vorbesti erau chestii retorice omule , am profitat de ocazie pentru a-ti arata ca n-am uitat de unde am plecat 😀 . Daca totusi te-am suparat…regrete eterne .

 2. Deocamdata , ” comedianul „președinte” al Ucrainei” , este perceput drept un adevarat barbat in lumea intreaga . Putea alege sa se care dar n-a facut-o . Nu stiu cu ce ajuta el Ucraina din bunker insa amaratilor care lupta pe d a o speranta , le da un scop pentru a continua lupta . Nu stiu cati romani ar fi procedat ca àsta fiind pusi in fatza acelor …alternative . P.S. Nu-i pot suferii nici pe rusi si nici pe ucrainieni insa…totusi , una-i una , alta…ALTA !

 3. O intrebare legitima zic eu : ce va pare neonorant la meseria omului , eventual la ce juca pentru a castiga o paine amarata pentru el si familia sa ?Daca asta a fost atunci rolul…ce ma-sa doreati s a faca , sa nu puna paine pe masa doar pentru ca vreodata , cineva se va trezii ca asta nu-i polliyticaly corect ?Sa fim seriosi , devenim cumva mai catolici de cat insasi Papa !?!

  • Am avut un gînd precum pîinea pe masă nu se pune cu prețul degradării familiei. Ăla e cine e, nu ar fi bine să ne punem în pielea sa.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: