11 răspunsuri

 1. Problema comună în ambele situaţii din poză e că toţi ascultă de ordinele venite de sus. În momentul în care acele ordine sînt băgate la loc cu forţa pe boturile care le-au lătrat, omenirea o să-şi găsească liniştea şi pacea mult-dorite. Sau ce mai rămîne din omenire pînă atunci.

  • Ai dreptate. Militarii ar face bine să întoarcă armele.

   • Ce intelegi prin militari??
    Daca este vorba despre mercenarii condusi de doamne ministrese ale Apararii, cum ii moda in democratia occidentala sau de sociologi harţogari, ma indoiesc ca realizeaza pe ce lume se afla, ca au idealuri patriotice si ca mai inteleg care este diferenta intre ” oastea cea iubitoare de Hristos” si cea iubitoare de solda in $ cu multe zerouri in coada.
    Astia de poarta uniforme verzi sau albastre, incapabili sa isi educe proprii fii , sa isi apere sotiile si mamele, sa curete satele de betivi, strazile de drogati si Ţara de traficanti, pot avea o „viziune strategica” salvatoare a poporului roman si a crestinismului in extenso?!

  • Si asta este o posibilitate, vorba lui Cocosila.
   Pentru destindere, recomand „Don’t look up” pe Netflix.

   • Cine mai are energia pentru un alt serial de pe Netflix? Am încercat să urmăresc Breaking bad și mă trezesc cu un sictir care mă obligă să închid capacul laptopului. E vrajă menită să ne despartă de sursa binelui.

    • Revino-ti in fire, draga Eufrosin, nu te lasa prada descurajarii.
     Tu nu vezi ca dusmanul, fix la ceas aniversar, bantuie probabil nevaccinat si fara masca omologata de Arafat, prin localurile cu striptiseuze si violeaza sediul sacru al Parlamentului?
     Cum sa credem noi ca un irlandez a inselat vigilenta serviciilor militarizate de paza, cand bate la ochi tupeul rusilor decisi sa il compromita pe singurul premier cu grad de general din comunitatea europeana?
     E limpede ca tot creerii rusilor prin mana lipovenilor dedati la Johnny Walker i-au sifonat pe partenerii de la Kogalniceanu facandu-l de „rusine” pe Gioana al nostru.
     Asta scenariu dystopic.

     • E cum spunea unul care își folosește mintea: dacă un neică-nimeni beat, drogat și străin pe deasupra poate să intre în Parlament ca pe tarlaua lui tac’su și să pătrundă pîna la camera cu armament unde se arată camerei de luat vederi, atunci există posibilitatea că tot un neică-nimeni i-a furat laptopul Șoșoacei din biroul ei. În nici un caz serviciile. Deci cum clădirea nu e îndeajuns de securizată, propun să le dublăm efectivele și salariile. Iată, avem și noi 06 Ianuariile, 9/11-urile și Watergate-urile noastre! Gata, m-a bufnit rîsul..

   • Care dintre ele?

    Că-s prea sărac ca să-mi permit un teveu sau un abonament la aiureli. Prefer să le caut pe P2P.

 2. 31 decembrie 2021
  rtbf.be/info/dossier/epidemie-de-coronavirus/detail_carte-covid-19-de-l-ecdc-le-sud-de-l-europe-totalement-en-rouge-la-belgique-toujours-en-rouge-fonce?id=10906487#image-2101600
  Harta care scoate din discutie impunerea certificatului verde pentru romani.
  Din acest moment, vaccinarea devine inutila.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: