Ce v-am spus? Vaxxurile omoară creierul – cumplita boală Creutzfeldt-Jakob a vacii nebune, face ravagii între cei.. oare nevaccinați?


Zeci de tineri fără afecțiuni preexistente prezintă simptomele unei noi boli, în timp ce activiștii și familiile suspectează o mușamalizare din partea guvernului local.

Un denunțător de la Vitalité Health Network din New Brunswick a declarat duminică pentru The Guardian că simptomele includ halucinații, dificultăți de gândire, mobilitate limitată, insomnie și pierdere rapidă în greutate. Se pare că guvernul local s-a străduit să respingă numărul tot mai mare de cazuri ca fiind Alzheimer sau alte boli neurologice neobișnuite în afara persoanelor în vârstă.

În timp ce numărul oficial de cazuri înregistrate de când boala misterioasă a fost recunoscută public pentru prima dată la începutul primăverii nu a crescut de la 48, mai multe surse au declarat pentru The Guardian că până la 150 de persoane ar fi putut contracta boala cu evoluție rapidă. Tot mai mulți tineri au nevoie de evaluare, iar mai mulți au murit.

„Sunt cu adevărat îngrijorat de aceste cazuri, deoarece par să evolueze atât de repede”, a declarat sursa pentru publicație, recunoscând că „le datorăm un fel de explicație”.

Unul dintre cele mai tulburătoare elemente ale afecțiunii este cât de puțin se știe despre transmitere. În cel puțin nouă cazuri, îngrijitorii și alte persoane aflate în contact strâns cu persoanele bolnave au dezvoltat simptome similare cu cele ale bolnavului, ceea ce sugerează că boala nu numai că se răspândește cu ușurință între indivizi fără legătură între ei, dar că ar putea fi implicați și factori de mediu. Unii au comparat boala cu boala Creutzfeldt-Jakob, o boală cerebrală fatală cauzată de proteine deformate numite prioni, deși, conform rapoartelor, screening-ul nu a produs niciun caz confirmat de CJD.

Provincia s-a străduit să țină cazurile sub tăcere – clusterul de cazuri a devenit public abia anul trecut, când un memorandum a fost dezvăluit presei, iar guvernul a insistat că „clusterul” în sine este doar rezultatul unor „diagnostice greșite” care au grupat boli fără legătură între ele. Oficialii au declarat în octombrie că opt cazuri mortale se datorau unor „patologii cunoscute și fără legătură între ele”, mai degrabă decât unei boli comune și necunoscute. Un raport epidemiologic publicat în octombrie ar fi exclus orice expunere alimentară, comportamentală sau de mediu care ar putea explica problema.

Cu toate acestea, un alt om de știință din domeniul sănătății publice, care a dorit să rămână anonim, a sugerat că guvernul ascunde ceva. „Faptul că avem aici un spectru mai tânăr de pacienți argumentează foarte puternic împotriva a ceea ce pare a fi poziția preferată a guvernului din New Brunswick – că cazurile din acest grup sunt grupate din greșeală.”

sursa: https://www.lewrockwell.com/2022/01/no_author/bizarre-neurological-illness-plagues-young-canadians/

3 răspunsuri

  1. Autoritatea Europeana pentru Medicamente a aprobat vaccinarea cu Novavax.
    Daca cetatenii romani reticenti in a testa serurile propuse de Pfizer, Johnson &Johnson, Astra Zeneca ar fi dispusi sa se vaccineze cu Novavax, ar constata ca nici chiar clinicile private nu le ofera aceasta posibilitate, cu toate ca nu este vorba despre seruri comercializate de rusi sau chinezi.
    Chiar daca in Europa nu au reusit sa epuizeze stocurile cu ARN modificat, presiunea reticentilor si a patronatelor care isi vad afacerile la un pas de prabusire au determinat AEM sa aprobe acest vaccin.
    In Franta si Germania au inceput imunizarea cu
    Novavax.
    Eu zic ca ar trebui sa inceapa si romanii sa isi deranjeze medicii si cunostintele in legatura cu subiectul,. macar si pentru a-i tulbura pe mafiotii din Ministerul Sanatatii.
    https://www.reginamaria.ro/articole-medicale/un-nou-vaccin-impotriva-covid-19-produs-de-novavax-aprobat-ue

    • Propun una și mai și: refuzul total al oricărui ser produs pentru o gripă banală. Dacă ne-au demonstrat că introduc atîtea mizerii în cele care s-au administrat pînă acum, cum pot avea încredere într-unul nou și „neprihănit”? Ia’ să punem și noul vaxx sub microscop, să vedem ce găsim!

    • Par a fi de încredere dînșii dealtfel:

      In May 2020, Novavax received US$384 million from the Coalition for Epidemic Preparedness Innovations to fund early-stage evaluation in healthy adults of the company’s COVID-19 vaccine candidate NVX-CoV2373 and to develop resources in preparation for large-scale manufacturing, if the vaccine proves successful.[22] CEPI had already invested $4 million in March.[22]

      On July 7, 2020, during the Donald Trump administration, the company was awarded a US$1.6 billion loan from the United States government from Operation Warp Speed program to cover the testing, commercialization and production of a potential coronavirus vaccine in the United States, with a goal of delivering 100 million doses by January 2021.[23]

      wikipedia

Răspunde!