Dovada că „vaccinurile” c0vid cauzează boala prionilor (a vacii nebune)


Ce este boala prionilor? O boală degenerativă a creierului care se manifestă în mai multe forme: demență, Alzheimer și cumplita boală Creutzfeldt-Jakob. Se moare încet, pe parcursul a cîteva luni, sau poate ani de la declanșarea bolii care poate avea loc chiar și la cîțiva ani după vaccin, bolnavul uitînd la început lucruri pe care le-a făcut toată viața (ex. direcții), pentru ca mai apoi să nu mai poată face lucruri simple precum hrănirea de unul singur sau igiena personală. Este o moarte cumplită și voi dovedi mai jos că serurile c0vid provoacă acest complex de boli în rate alarmante.

În mai 2021, când profesorul Byram Bridle a dezvăluit cererea FOIA (Freedom of Information Act – o cerere făcută în cadrul acestei legi, obligă guvernul american să răspundă oficial cu informațiile cerute – nota red.) privind datele de biodistribuție a vaccinului Pfizer, el a menționat că proteina spike a fost asociată cu formarea corpusculului Lewy, care este legat de bolile prionice. El și-a exprimat îngrijorarea că vaccinurile ar putea provoca boli prionice precum demența, Alzheimer și boala Creutzfeldt-Jakob (CJD).

A avut dreptate. Acum avem dovada.

Consultați aceste rezultate ale interogării VAERS (Vaccine Adverse Reactions Reporting System – sistemul oficial de raportare al efectelor adverse ale vaccinurilor din SUA – nota red.) Aceste căutări se referă la toți cei 30 de ani de VAERS și la toate cele peste 70 de vaccinuri. Vedeți ceva neobișnuit? Da, pentru mai puțin de 1 an de vaccinuri COVID, rezultatele sunt ieșite din comun.

Și pentru boala Creutzfeldt-Jakob (CJD sau boala vacii nebune – nota red.), care este extrem de rară:

Observați creșterea cu între 84-86% a incidenței bolii prionilor (demență, Alzheimer, CJD) comparativ cu toate celelalate vaccinuri cumulate într-o perioadă de 30 de ani, în doar un an și ceva de cînd serurile letale au început să fie administrate. Asta da performanță! (nota red.)

Nu uitați că acestea sunt căutări pe o perioadă 30 de ani pentru toate vaccinurile. Este clar că există raportări excesive ale acestor boli ca urmare a vaccinurilor c0vid. Și mai știm că VAERS nu „raportează în exces” în acest an, ceea ce am arătat de multe ori înainte (evenimentele care nu sunt cauzate de vaccin sunt raportate la rate comparabile cu ale altor vaccinuri).

Dacă nu vaccinurile COVID au cauzat acest lucru, atunci care a fost cauza?
Nimeni nu poate răspunde la această întrebare, nici măcar „verificatorii” de pe Twitter!

Pentru lectură suplimentară, consultați aceste articole:

 1. Jessica Rose’s article on COVID vaccines and prion diseases
 2. Stephanie Seneff’s paper on prion disease and the COVID vaccines
 3. Bart Classen’s paper linking the vaccines and prion diseases
 4. SARS-CoV-2 causes brain inflammation and induces Lewy body formation in macaques

Și comparați-le mai apoi cu unele „verificări ale faptelor” care pretind că nu există cazuri în VAERS care, după cum puteți vedea din interogările de mai sus, există și pe care le puteți reproduce și dumneavoastră:

 1. USA Today fact check on prion disease
 2. Politifact „fact check” on prion diseases

Decideți cine spune adevărul.

Și rețineți că „verificatorii de fapte” nu au făcut niciodată o singură interogare VAERS. Acela e primul loc în care te-ai uita pentru a dovedi că afirmația este falsă.

Sursa:  Steve Kirsch

2 răspunsuri

 1. VLA 2001 este numele vaccinului produs de laboratorul francez Valneva in colaborare cu austriecii.
  Agentia Europeana pentru Medicamente a anuntat astazi ca si-a dat acceptul producerii acestui vaccin cu virus inactiv, testat clinic.
  ( sursa Ouest France).
  Agentia a semnat deja acordul pentru fabricarea a 60000000 de doze de vaccin .
  Intelegem de aici ca Ursulii si Ursulele nu au siluit cercetarea acestor tari interzicandu-le sa gaseasca o alternativa proprie la produsele Pfizer, asa cum au facut cu Romania, in complicitate cu proprii politicieni damboviteni si colaboratori medici/actionari farma.
  Ce ar trebui sa faca Generalul Ciuca, Primul Ministru al Romaniei in acest moment?
  Noi nevaccinatii, credem ca ar trebui sa ceara o ancheta in legatura cu obstructionarea initiativelor de producere de vaccinuri impotriva covid19 in Romania, sa ordone cercetarea conturilor gangsterilor din sanatate, sa ii cheme la raport pe comisarii eu care au pus interesele personale mai presus de cele nationale, sa interzica vaccinarea minorilor, sa intre la negocieri pentru cumpararea vaccinului VLA 2001 si sa ne spuna cum valorifica armata Institutul Cantacuzino.
  Daca ramane incremenit in proiectul pricipalului aliat strategic, atunci „adio si-un praz verde”, adica ii da mana libera patriotului Dragnea si
  chiar se alege praful si pulberea.

  • Ce să mai facem noi cu încă o otravă oricît ar fi aceasta de franțuzo-austriacă? Mai degrabă ar trebui eliberate tratamentele valabile, Ivermectină, Arbidol, Zinc etc. Pe acestea le-aș oferi gratuit cetățenilor, nu serurile criminale. Iar dozele Pfizer deja achiziționate ar trebui să meargă direct în venele celor care le-au adus. Lotul 03.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: