4 răspunsuri

  1. 1] E doar de poza Eufrosine …LA HOHÃ cum se spune pe romaneste Nu le vor lasa acolo ci , le vor recupera dupa ” poza de grup ” . 2] De doi ani incoace sau chiar mai bine „situatziile ” aparute in Franta { vezi inclusiv chestia cu VESTELE GALBENE } sant ” rezolvate ” de catre haidamacii aia din Gendarmerie , majoritatea alora fiind proveniti din randul Armatei . Politia franceza se ocupa cu…furturi marunte , nu cu controlul multzimior nemultumite . 3] OMICRON…seamana al dracului cu O MACRON pe care , ca si pe Francoise Hollande , nu-l vad sa mai aiva tupeul de-a candida pentru inca un mandat la Elysee . Mare lucru de n-o patzi si asta precum Sarckozy …dupa ! 4] Daca te numesti cumva si NICOLAE sau… 🙂 NICULINA , atunci , incepand de maine de la ora 5 dimineatza , din partea mea si taman din satul cu multi ministrii : SANATATE MAXIMA ITI DORESC ! Fireste chestia asta este valabila si pentru cei ce-ti viziteaza ” mustaria ” … P.S. Pana s a nu uit : ce parerea ai despre aceasta devansare a Sarbatorii Nasterii Mantuitorului si transformarea ei intr-o reclama desantzata la crapelnitza si boarfe pentru…boarfe ? Sti cumva dumneata sau Clement , daca s-a descoperit intre timp ca , Mantuitorul s-ar fi nascut cumva pe 1 Mai sau 7 Noiembrie ?

    • O fi cum spui D-ta dragă Marian..

    • In Romania, primariile finanteaza un fel de Iarmaroace de Iarna, neavand legatura cu Craciunul.
      In mod normal, copiilor ar trebui sa li-se interzica frecventarea acestor bazaruri cu zurgalai in care nasterea pruncului Iisus nu este evocanta.
      Nu este vorba despre faptul ca nu avem traditia confectionarii ieslelor nativitatii, cum o au nemtii, alsacienii, elvetienii si italienii, ci ca ne-am prostit. Nici sa preluam ideile comerciale ale occidentalilor si sa ii invatam pe ” mesterii populari” sa confectioneze Sfanta Familie, regii magii, boii, ciobanii, copaiţa si Pruncul nu suntem in stare..
      Din fericire, in Biserica, traditile sunt pastrate si in toate parohiile Mos Niculae va pune la noapte, in şoşonii imaginari ai copilasilor, daruri cu suflet.
      Astazi, erau cel putin cincisprezece copii la Sfanta Liturghie.
      Enoriasii le-au dat dulciuri si portocale, cantaretii aveau voci de ingeri, crestinii zambeau , era Bine.
      Stiu ca Binele nostru le otraveste zilele progresistilor liberticizi si recunosc cu oarece tristete ca nu simt nici un strop de compasiune pentru dansii.

      • Tocmai de aceea trebuie să facem bine și vom primi înapoi tot bine, sporind astfel binele în lume. Dacă asta îi face amari pe progresiști, perfect!

Răspunde!