Un răspuns genial la o dejecţie dementă:


În urma acuzelor aduse recent bisericii ortodoxe de către vrăjmaşii Lui Dumnezeu, câteva lămuriri se cer făcute.  Cum idioţenia lor congenitală nu îi lasă pe aceştia să înţeleagă adevărul, acest mesaj nu li se adresează lor, ci nouă, celor ce pricepem cine e piatra de hotar a neamului românesc şi care este motivul acestui spurcat atac la adresa noului Israel, adică a noastră, a românilor ortodocşi.

Părintele Eftimie Mitra, ripostează cu întreg geniul acestui neam de daci creştinaţi de către însuşi întâiul chemat, Sfântul Apostol Andrei. Iar celor Ce-l urasc pe Hsritos, doar o avertizare: sfârsşitul vostru vine curând!– Cum vedeti aparitia unei emisiuni la televiziune in care parintele Iustin Parvu este acuzat ca a fost legionar.

– Nu stiu despre ce e vorba ca nu ma uit la televizor. E normal sa il acuze de acest lucru deoarece nici comunistii si nici capitalistii nu au aprobat existenta unei miscari nationaliste in Romania. Tocmai din acest motiv in manualele scolare, atat cele din perioada comunista cat si cele de azi, din capitalism, legionarii sunt prezentati ca si niste raufacatori. Aceasta este politica. Probabil ca daca nationalistii ar fi la guvernarea Romaniei ar scrie in manualele scolare acelasi lucru despre comunisti sau capitalisti. Televiziunea sau massmedia in general se conformeaza curentelor de la putere, altfel nu ar fi capabile sa existe si sa reziste mult timp dupa infiintare.
– Cum vedeti existenta legionarilor in Romania?

– Nicicum pentru ca ei nu mai exista. Sunt doar acei batrani care mai supravietuiesc si de la care aflam o alta istorie decat ceea ce ne ofera sistemul. Marturiile supravietuitorilor se bat cap in cap cu ceea ce suntem invatati in scoli. Aceasta e un capitol de istorie pe care il gasim in literatura bisericeasca atunci cand citim despre jertfele celor inchisi atat de capitalisti inainte de 1948 cat si de comunisti dupa venirea lor la putere cum e si cazul lui Valeriu Gafencu, Ioan Ianolide si altii despre care se pot gasi in carti.
Poate ca nu ar strica sa reinvie acest spirit, dar nu-i cine. In acesti batrani vad chipul adevaratilor legionari, oameni care au suferit si s-au jertfit pentru neam si Biserica. Astia, tineri de azi, multi sunt doar niste galagiosi. Cel putin asa ii vad din punctul meu de vedere.
– Legionarii sunt prezentati niste razvratiti…

– Probabil ca asa si este… dar impotriva cui sunt razvratiti? Impotriva lui Hristos? Nu, in nici un caz. Mai degraba s-au razvratit impotriva unor sisteme si curente politice si ideologice care l-au eliminat pe Hristos din gandirea si simtamintele omenirii, din vata individului dar si a societatii. Se pare ca acesti razvratiti au sfinte moaste si nu cei ce ii calomniaza. Vedeti pe parintele Ilie Lacatusu, a fost legionar si are sfinte moaste, mergeti la Aiud si veti vedea moaste ale acestor razvratiti sau cum io mai fi numind ei.
– Care ei?

– Puternicii zilei. Astia care conduc lumea dupa principiile lor.Cu siguranta nu veti vedea niciodata sfinte moaste a celor din televiziune care vorbesc rau despre acesti marturisitori, si nici a politicienilor sau a celor ce slujesc acestor curente.
– Dar ati vazut ce spune patriarhia si Mitropolia Iasilor?

– Nu, n-am vazut.
– Spun ca ei nu aproba nici o vrasmasie rasiala, etnica sau religioasa. Si clericii sa se rezume strict la invatatura Evangheliei.

– Si ce legatura are asta cu cantecele maicilor, poate ca se referea la altceva. In cantecele acelea au discriminat pe cineva?
– Probabil ca se refera la doctrina legionara.

– Nu stiu prea multe despre doctrina legionara dar, din cate am vorbit cu cativa batrani ce au facut parte din aceasta miscare, stiu ca legionarii nu erau de acord ca evreii si masonii sa puna stapanire pe bunurile materiale ale Romaniei, sa conduca administrativ si financiar multe din afacerile economice interne si externe ale romanilor. Probabil ca asta sa ii fi deranjat, ca in ideile lor, legionarii, nu erau de acord cu cei ce azi detin monopolul economic si financiar al lumii. Daca e vorba de evrei atunci da, ii inteleg pe cei cu functii in administratia Bisericii. La fel si in cazul cipurilor sau a pedepsirii celor doi ierarhi de la Oradea si Timisoara, care au slujit cu catolicii, nu au luat decizii dupa invatatura Bisericii, se tem si ei. Nu prea le place sa fie criticati, se straduiesc mult sa tina imaginea nederanjata in fata opiniei publice si pe langa asta tin mult si de acele functii. Ce sa le faci? Sunt si ei oameni. Nu trebuie sa ii judecam, fiecare avem putinte si neputinte.
Problema evreilor e foarte sensibila in lume, daca zici ceva de ei esti rasist, antisemit sau cum si cum mai stiu ei sa iti zica, sa te acuze. Daca zice cineva rau de romani nu e nici o problema, nimeni nu te acuza ca esti antiroman. Azi fereasca-te Dumnezeu sa zici ceva rau de catolici, evrei, maghiari sau tigani ca iti sare in cap un sistem intreg. Acest sistem e antinationalist, bineinteles. Ca sa fi pe placul lor trebuie sa renunti la tot ce e romanesc, sa il condamni pe Stefan cel Mare, pe Mihai Viteazul sau pe Mihai Eminescu si sa fi ecumenist. Cand vi sa sustii valorile tale nationale zice ca esti fanatic. Asta e, ce sa ii faci. Datoria noastra e sa mergem inainte, cat putem, si sa nu ne lasam afectati de aceste denigrari. E si asta o metoda psihologica prin care sa te faca sa te opresti din drumul tau. Sa te retragi de dragul sa nu fi criticat si astfel sa stai cuminte in banca ta. Ei vedeti acesti razvratiti din inchisori nu aveau sfinte moaste daca stateau cuminti in banca lor dupa cum voiau conducatorii sistemului. Daca e sa ne luam dupa Evanghelie am putea spune ca si Hristos a fost antisemit ca i-a mustrat pe liderii evreilor spunandu-le ca sunt pui de vipera si morminte varuite. Ei asta e vedeti… Trebuie sa ascunzi ca evreii nu prea ii iubesc pe crestini. Asta-i sistemul. Au format o comisie compusa si din catolici in care s-au decis ca, in timp, sa scoata din Biblie pasajele unde scrie ca evreii l-au rastignit pe Hristos si l-au batjocorit. Deocamdata hotararile acelei comisii nu sunt puse in practica dar arata modul de a proceda. Ei prin comisii, si simpozioane decid mersul lumii fara a tine seama de ceea ce invata Sfintii Parinti.
– Dar in Evanghelie nu spune sa fim supusi stapaniilor?

– Ba da, asa spune, dar asta pana la pacat. Gasim exemple in cartea Faptele Apostolilor cum Sfantul Apostol Pavel indemna sa se asculte de Dumnezeu mai mult decat de oameni, asta doar in cazul in care ti se interzice sa marturisesti crezul tau. Aici e vorba de crez nu de chestiuni administrative. In cele administrative trebuie sa ascultam si sa ne supunem dar cand e vorba de credinta trebuie sa urmam pe sfinti. Cititi vietile sfintilor si veti vedea ca multi ierarhi au fost exilati deoarece s-au impotrivit pacatelor savarsite de imparati si i-au mustrat. Au renuntat la functiile lor, si la avantajele lumesti de pe urma acestor ranguri, pentru a marturisi pe Hristos, nu s-au spalat pe maini cu niste comunicate date la comanda.
– Daca legionarii ar fi trait in timpurile noastre ati fi facut parte din aceasta miscare?

– Nu, pentru ca nu simt nevoia sa fac parte din vre-o anume organizatie sau partid. Dar in ce priveste convingerile lor i-as fi sustinut acolo unde gandirea mea e la fel cu a lor. Daca parintele Iustin a avut aceasta simpatie e dreptul lui. Se pare ca democratia functioneaza doar pana acolo unde n-ai voie sa superi pe stapanii vremii, convingerile lor si modul lor de viata.
Andrei Man

Publicat de ASTRADROM

45 răspunsuri

 1. imi place ce spune acest om . vorbeste direct, liber si fara subintelesuri.

  ce nu inteleg in schimb, spune ca nu stie si nu a vazut nimic dar pana la urma stie tot! sau aproape tot.
  e singura nota oarecum falsa.

 2. Dar, unde era raspunsul genial?Cele spuse mai sus nu sunt doar parte a invataturilor cu care toti suntem datori sa le cunoastem?Nu mai lansati titluri din astea gen ziare de doi bani, continutul conteaza,….iar continutul nu depaseste aici normalitatea, pana la genial,…. e cale lunga!

  • Geniul e in normalitate, pasare rara in zilele astea… Citeste si „A fii roman”, in capul blogului, pentru un alt exemplu de genialitate in normalitate.

   • Scuze, dar textul „A fii roman” din capul blogului nu e o dovada de genialitate. E un text politicianist scris de Nae Ionescu in perioada interbelica si indreptat impotriva unor anumite nationalitati (evrei in special) si a unor adversari politici personali (Maniu, de exemplu, care din ce stiu era greco-catolic). In esenta, ceea ce spune Ionescu , cum ca apartenenta la natiunea romana ar fi conditionata de practicarea religiei ortodoxe, este profund neadevarat.

    • Cum sa explic mai clar? Daca esti o lamaie, trebuie NEAPARAT sa ai coaja galbena, o anumita forma si marime, sa gusti acru, sa fii plina de vitamina C etc. Altfel nu esti lamaie.

     • Sunt perfect de acord cu ce spui despre lamai, mai ales ca in prezent exista pe piata tot felul de legume/fructe care de care mai artificiale.
      Ca sa-ti dau si eu un exemplu clar: daca astazi sunt roman, este imposibil ca peste o zi sa incetez brusc a mai fi roman daca ma convertesc, de exemplu, la religia islamica. Peste o anumita perioada este posibil, teoretic, ca religia majoritara in Romania sa se schimbe. Dupa tine asta va insemna ca majoritatea romanilor nu vor mai fi romani? Un german protestant din Hamburg, de exemplu, e mai putin german decat unul catolic din Munchen? Exista in istorie multe exemple de natiuni care au trecut prin mai multe schimbari ale religiei, fara ca prin asta natiunile respective sa dispara, dimpotriva.
      Adrian, dupa parerea mea abordarea lui Nae Ionescu nu are sens in lumea reala, ea este potrivita doar in contextul politic/ideologic in care a activat el. Nu o neg orbeste.

      • Poporul romanesc nu are consecventa genetica, ca germanii, de ex. Adica suntem ‘corcituri’… Dar suntem uniti sufleteste. Si zestrea cea mai de pret pe care o avem si cu care ne putem mandri este credinta crestina. Este liantul care ne uneste ca neam.
       Suntem un neam nascut crestin!
       Iar sufletul e mai important ca trupul.
       Dar daca ne pierdem botezul, adica sufletul, nu mai existam. Daca trecem, de ex. la islamism, nu mai suntem nimic. I-am trada pe sfintii si pe martirii nostri. Si ne-am trada pe noi insine si pe Dumnezeu.

       Cat despre ortodoxie, aceasta este traditia noastra, ca forma a crestinatatii noastre si trebuie sa o pastram intacta. Daca am pierde-o, ar aparea intrebarea, corect pusa de marele Nae Ionescu: oare am mai fi romani?

       Si dusmanii asta incearca, sa ne rupa de crestinismul ortodox. Adica sa ne omoare, caci in momentul pierderii traditiei noastre, vom disparea ca neam.

       Doamne ajuta!

      • Precum nemtii din nord sunt vizibil diferiti de cei din sud, prin limba, fizic si comportament, tot astfel si romanii. Asta nu ne face insa cu nimic mai putin frati intrre noi, decat ei, intre ei. Omogenitatea neamului exista si este intarita de credinta noastra comuna. Nu mi-ar fii niciodata rusine daca ai mei copii, ar alege sa isi faca familia cu un fiu sau fiica a Dobrogei, Banatului, Moldovei sau Olteniei, numai sa fie romani adevarati intru credinta.

      • NicuB, romanii au consecventa genetica, toate popoarele au asa ceva. Nu avem noi mai putina decat germanii, pentru ca toate natiunile europene sunt „corcituri”, asa cum spui tu, la aparitia fiecareia au participat mai multe popoare vechi. Daca o sa vezi o harta genetica a natiunilor europene, vei vedea ca fiecare natiune are o consecventa genetica distincta.
       Eufrosin, deci inteleg ca-mi dai dreptate ca omogenitatea unei natiuni exista si in afara unei anumite religii? Daca am inteles eu gresit, atunci te-as ruga sa ma lamuresti daca, dupa tine, un roman mai ramane membru al acestei natiuni daca se converteste la alta religie.
       Pana la urma, discursurile despre „poporul nascut crestin” si traditie pot fi frumoase pe hartie, dar sunt total imposibil de pus in practica, pur si simplu pentru ca nu se potrivesc realitatii zilnice.

      • Romanul care renunta la ortodoxia in care s-a nascut, nu se mai poate numi roman. Daca s-a nascut musulman in Dobrogea, va deveni in mod sigur roman atunci cand se converteste la ortodoxie, chiar daca dpv genetic el este altceva. Ortodoxia este liantul natiunii noastre, mai mult chiar, insusi sufletul ei.

      • Eufrosin, ce spui tu nu are sens pentru ca se intelege ca un bulgar sau un sarb poate fi roman, dar un roman de alta religie decat cea ortodoxa nu este/nu mai este roman. Cam asta a spus si Niculae si el are perfecta dreptate ca rusii (ortodocsi si dupa definitia ta „aproape romani”) sunt de fapt cei mai mari dusmani ai acestei tari. Daca analizezi bine istoria o sa vezi ca celelalte tari ortodoxe ne-au fost in general dusmane, asa ca se vede ca ortodoxia nu e in nici un fel vreun factor de apropiere.

      • Ma refeream la cei de alt neam care locuiesc in Romania si vin acasa, la ortodoxie. Acestia sunt mai buni romani decat cei care nascuti fiind in ea, si-au renegat-o. Apostatii nu isi pierd doar calitatea de romani, ci insasi mantuirea.

      • Ca sa te citez pe tine, „cei de alt neam” care locuiesc in Romania nu pot „veni acasa” la ortodoxie pentru ca religia este o optiune complet personala. Doar intamplarea istorica face ca anumite religii sa fie majoritare pentru anumite regiuni geografice/natiuni.
       Oricum, tot nu m-ai lamurit ce se intampla cu un roman ne-ortodox. Ce nationalitate are el? Dar unul ateu? Eu, de exemplu, nu sunt credincios, dupa tine asta inseamna ca nu sunt roman?

      • Dac n-ai credinta (si nici nu incerci s-o gasesti) nu esti roman, doar un simulacru. Zi mersi ca nu te-ai nascut intr-un trib de piei rosii, daca nu te inchinai la manitu aia te scalpau.

    • „a fi ” este cel mai important verb din orice limba. daca vrem sa fim romani ar trebui sa stim limba romana. temelia romanismului e alcatuita din limba, istorie, traditii. nimic temeinic nu se poate construi pe o temelie subreda. v-o spune un crestin nationalist. chiar daca sunt. catolic.

     • p.s.
      draga eufrosine, sa inteleg din afirmatiile tale ca (de exemplu) maniu nu a fost roman pt ca era greco-catolic, eu nu sint roman pt ca sint romano-catolic, dar toti rusii (imperiul rus a fost cel mai mare dusman istoric al romanilor) pot fi romani pt ca sunt ortodocsi ? ciudata logica.; si neavenita (dupa parerea mea) din partea unuia cu grave carente la limba romana. „a fii „nu exista in limba romana, „Ortodoxia este…” INSASI suletul ei. cum as putea sa iau de bune declaratiile axiomatice ale unei persoane care nu-si cunoaste limba materna ? in ce limba vrei sa ma convingi ca ai dreptate ?

      • Te-ai nascut papist? Sa iti fie de bine! Numai sa nu iti fii abandonat ortodoxia, caci atunci va fi vai de sufletul tau.
       Cauta la continut, nu la ambalaj. Am vorbit aproape 20 de ani o alta limba zilnic, cred ca mi se pot ierta carentele, desi iti multumesc pentru semnalarea lor.

    • Dragule,vezi ce spune despre atei Petre Tutea,aici: http://www.crestinortodox.ro/credinta/petre-tutea-ateii-au-nascut-s-nascut-degeaba-69810.html si citeste dialogul dintre un profesor ateu si un copil credincios: http://kidlostinspace.blogspot.com/2010/02/credinta-stiinta.html

  • multumire pt acest articol.eu cred ca partea geniala a lui consta in afirmatia ca trebuie sa ne supunem stapanirii dar pana la pacat iar cand stapanirea ne indeamna la pacat atunci sa nu mai ascultam de ea.caci multi incearca sa ne adoarma vigilenta si reactia ferma marturisitoare autentic crestina, folosind acel verset biblic ce indeamna la supunere fata de stapanire.
   Blandul si induratorul nostru Dumnezeu sa ne miluiasca TARA si BISERICA noastra dreptmaritoare !!!!!!!!!!!

 3. E bine ca duhovnicii incep sa-si apere turma…
  @Cristian: Nu am cum sa stiu ce intentie a avut Nae ionescu atunci cand a scris acest text. In principiu, insa, nu pot fi de acord ca un punct de vedere trebuie neaparat sa fie indreptat impotriva unei natii ori a alteia. Asta seamana cu propaganda cretina anti…”antisemita” din zilele noastre. Mai mult, caracterul „profund neadevarat” pe care-l clamezi arata mai degraba un refuz din parte-ti de a incerca macar sa „rumegi” discursul politic al lui Nae Ionescu. Simpla negare este mai confortabila, nu-i asa?

 4. Nu sunt bani pentru salarii si pensii si pentru a infiinta intreprinderi pentru a face locuri de munca pentru romani, dar sunt bani pentru firme si asociatii si fundatii romanesti si straine ale unor persoane particulare si pentru ce se intampla acest lucru si cine este de vina si cine poate termina cu aceste finantari ale unor indivizi care nu au nici o legatura cu industria si economia Romaniei?

  Sunt peste 10 milioane de euro pentru a finanta 1000 de tineri straini adusi la studii gratuite sa-si faca firme cu garantia Guvernului, iar daca risipesc bani si ii cheltuie in alte scopuri, platim noi toti pentru oricare situatie, dar nu sunt bani pentru salarii si pensii

  Lista ONG-urilor importante din România

  Academia Civica Educatia civica, educatia tineretului,
  Principalul proiect este Memorialul
  Victimelor Comunismului si al Rezistentei de la Sighet www.memorialsighet.ro
  fundatia_academia_civica.asp.ro
  …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
  Academia de Advocacy Intarirea si dezvoltarea sectorului privat prin programe
  de advocacy, instruire, consultanta, monitorizare si cercetare www.advocacy.ro/
  …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
  Agentia de Monitorizare a Presei Protectia drepturilor omului, libertatea presei www.mma.ro
  ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
  AIESEC Romania, Organizatie studenteasca internationala www.aiesec.org/romania/
  …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
  Alianta Civica Consolidarea societăţii civile şi a statului de drept www.aliantacivica.ro
  …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
  Alianta Nationala a Organizatiilor
  Studentesti din Romania Organizatie umbrela studenteasca www.anosr.ro/
  …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………APADOR-CH Promovarea şi protejarea drepturilor civile;
  responsabilizarea autorităţilor/ instituţiilor, si antidiscriminare www.apador.org

  …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
  Asociatia Yacht Clubului Regal Roman (Y.C.R.R.) infiintata in 1999, Asociatia CASEI REGALE, a regelui Miha si finantata de Guvernul Romaniei si platita de tot poporul roman cu peste 10 milioane de euro anual.
  …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………Asociatia “Salvati Dunarea si Delta” Protejarea Rezervatiei Biosferei “Delta Dunarii” www.salvatidelta.ro

  …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
  Asociatia de tineret pentru Cooperare Interculturala ROMANIA-MOLDOVA: SERBAN ION IONCESCU – MURARIU ADRIANA – Dosar penal 7178/p/2009

  Proiect de hotarare privind abrogarea Hotararii Consiliului Local Municipal Barlad nr.151/28.06.2006 privind asocierea dintre Consiliul Local Municipal Barlad, Primaria municipiului Chisinau si Asociatia de tineret pentru cooperare interculturala Romania-Moldova si aprobarea cofinantarii în vederea realizarii si implementarii proiectului „Traditii si modernitate transfrontaliera la Barlad”

  Proiect de hotarare privind asocierea dintre Consiliul Local Municipal Barlad, Primaria municipiului Chisinau si Asociatia de tineret pentru cooperare interculturala Romania-Moldova si aprobarea cofinantarii în vederea realizarii si implementarii proiectului „Traditii si modernitate transfrontaliera la Barlad”

  ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
  Asociatia Marea Loja Nationala din Romania prin Hotararea de Guvern nr. 561 semnata deAdrian Nastase la data de 15.04.2004, „devine de „utilitate publica”, adica beneficiaza inclusiv de fonduri de la stat. 
  ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
  Asociatia de tineret PRIETENII DELTEI DUNARII- TULCEA: NEACSU DALU IULIAN – MURARIU ADRIANA – Dosar penal 7178/p/2009
  ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
  Asociatia 21 Decembrie Comemorarea Revolutiei Romane http://www.21decembrie.
  wordpress.com

  In decembrie 1989 a fost LOVITURA DE STAT organizata si finantata de ONU-NATO -GRU -FMI- SOROS-KISSINGER, intrucat de 20 de ani ataca si distrug Romania si extermina cetatenii Romaniei.
  ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
  Asociaţia culturală
  „Pro Basarabia şi Bucovina” Sprijinul apropierii românilor de la stânga şi de la dreapta Prutului.www.probasarabia.bro.ro
  ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
  Asociaţia Foştilor Deţinuţi Politici
  din România Promovarea drepturilor fostilor detinuti politici www.procesulcomunismului.com

  Kominternisti evrei rusi parinti lui Vladimir Tismaneanu: LEONTE TISMANEANU, Petre Roman: WALTER NEULANDER, Dionis Patapievici: HORIA PATAPIEVICI si alti, veniti pe tancuri in Romania in 1944 cu sprijinul Regelui Mihai au ucis si vanat romani care au luptat pe front impotriva Rusiei: CRIME IMPOTRIVA UMANITATII. Regele Mihai prin Decret regal a ordonat deportarea miltarilor si cetatenilor romani in Siberia Bolsevica, iar in 6 martie 1945 a confiscat casele cetatenilor romani prin decret regal: NATIONALIZAREA CASELOR. In 11 iunie 1945 a infiintat TRIBUNALUL POPORULUI si a numit judecatori evrei rusi cu care a ucis si vant cetateni romani care se impotriveau implantarii COMUNISMULUI in Romania si deportarilor in SIBERIA SOVIETICA-BOLSEVICA. Regele Mihai si CASA REGALA trebuie sa plateasca pentru crime impotriva poporului roman si nu cetatenii romani nascuti dupa 1944 si mai mult Romania in perioada KOMINTERNISTA 1944-1947 a fost MONARHIE si Regele Mihai a semnat toate documentele emise de guvernul pro sovietic GROZA si chiar numirea ANEI PAUKERministru de externe si viceprim ministru, o evreica rusoaica criminala si terorista care cu ani n urma participase la ATENTATUL din Parlamentul Romaniei, cea care ulterior instraineaza Insula Serpilor Rusilor.
  ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
  Asociatia Nationala a
  Birourilor de Consiliere pentru Cetateni Informarea si consilierea cetăţenilor pe probleme de interes publicwww.robcc.ro
  ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
  Asociaţia pentru protecţia naturii
  şi educaţie ecologică Protectia naturii si educatie ecologica www.wildliferomania.org
  ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
  Asociatia Pentru Relatii Comunitare Mobilizarea resurselor financiare locale in beneficiul comunitatiiwww.arcromania.ro
  ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
  Asociaţia Pro Democraţia Intarirea democratia la nivel national si international
  prin stimularea participarii civice. www.apd.ro
  ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
  Asociatia Revolutionarilor fara Privilegii Apararea idealurilor Revolutiei, a principiilor libertatii si democratieiwww.arfp.ong.ro
  ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
  Asociatia Romana Anti-SIDA Informarea si educarea tuturor categoriilor de populatie
  asupra pericolului reprezentat de SIDA www.arasnet.ro
  …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

  Asociatia Romana de Dezbateri,
  Oratorie si Retorica Educarea tinerilor din Romania prin intermediul dezbaterilor www.ardor-deb.ro
  …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
  Asociatiei de Comunicare Ethos Comunicare si relatii publice, organizator al proiectului
  Olimpiadele Comunicarii www.ethos.ro
  ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
  CENTRAS Oferirea de asistenta catre Asociatii Non-Guvernamentale www.centras.ro
  ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
  Centrul de Resurse Juridice Crearea si functionarea unui cadru legal si institutional care sa asigure
  respectarea drepturilor omului si a egalitatii de sanse www.crj.ro
  ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
  Centrul pentru Jurnalism Independent Promovarea liberatatii presei www.cji.ro
  ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
  Centrul Roman pentru
  Jurnalism de Investigatie Imbunatati calitatea jurnalismului de investigatie din România www.crji.org
  ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
  Centrului Educatia 2000+ Politici, servicii si consultantaeducationala www.cedu.ro
  ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
  Cercetasii Romaniei Promovarea cercetari www.scout.ro
  ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
  Ce-Re Sprijinirea ONG-urilor si institutiilor publice in insusirea
  si aplicarea metodelor de participare publica www.ce-re.ro
  ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
  Crucea Roşie Asista persoanele vulnerabile in situatii de dezastre si de criza www.crucearosie.ro
  ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
  Freedom House Romania Libertatea, democraţia şi drepturile omului www.freedomhouse.ro
  ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
  Fundatia Accept Apara si promoveaza drepturile LGBT www.accept-romania.ro
  …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
  Fundatia Habitat for Humanity Romania Construieste locuinte pentru cei defavorizati www.habitat.ro
  ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
  Fundaţia Naţională pentru
  Dezvoltare Comunitară Promovarea spiritului de cooperare şi toleranţă interculturală
  şi intracomunitară www.fndc.ro
  …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
  Fundatia Parteneri pentru
  Dezvoltare Locala Promovarea dezvoltarii la nivel local www.fpdl.ro
  ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
  Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile www.fdsc.ro
  ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
  Fundatia Principesa Margareta a Romaniei Contribuie la dezvoltarea societatii civile din Romania www.fpmr.ro

  BAE Systems, unul dintre sponsorii fundaţiei ei de caritate, împreună cu reprezentanţii companiei, sunt implicaţi într-un scandal internaţional de corupţie privind achiziţia de către Guvernul român a două fregate britanice retrase din uz, restaurate de BAE Systems, pentru care s-a oferit o mită de 7 milioane lire sterline a ajuns în buzunarele familiei regale de Hohenzollern a Principesei Margareta. Compania a mai fost implicată în astfel de scandaluri, ca, de exemplu, acela privind o mită de 60 milioane lire sterline acordată familiei regale saudite, pentru a facilita câştigarea unui contract militar în Arabia Saudită în valoare de 40 miliarde lire sterline. Cotidianul „Gardianul”, observând că atât Principesa Margareta, cât şi soţul ei, printul membru PCR, zis si Duda, Reprezentant Special al Guvernului, s-au întâlnit de un număr de ori, în mod oficial, cu reprezentanţii BAE Systems, atât înainte, cât şi după semnarea contractului guvernamental.
  În februarie 1990, potrivit oficiosului de pe atunci al Partidul Comunist Francez, l’Humanité], citează agenţia de presă France Press, Principesa Margareta a fost împiedicată de vameşii aeroportului din Bucureşti să scoată din România drept contrabandă câteva picturi din patrimoniul naţional, pe care le-ar fi ascuns in bagaje.
  ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
  Fundatia Pro Women Sustinerea participarii femeilor la dezvoltarea societatii www.prowomen.ro
  …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
  Fundatia Solidaritate si Speranta Implementeaza programe sociale, filantropice, culturale,
  educationale si civice www.fundatia.mmb.ro
  ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
  Fundatia Soros Romania Reforma institutionala si procesul de democratizare prin intermediul
  activitatii de advocacy, sustinerea dezvoltarii sectorului ONG www.osf.ro

  George Soros, este omul din spatele revoluției din Egipt, care cu putin timp în urmă, investitorul american de origine maghiară, a scris un editorial în Washington Post precum că președintele american ar trebui să fie atent la dorința egiptenilor, care cer demnitate și democrație. Site-ul hamsayeh.net spune că Soros a făcut această afirmație pentru că el însuși are de câștigat de pe urma plecării lui Hosni Mubarak si explică faptul că Mohamed ElBaradei, liderul opoziției egiptene este omul lui.
  Mai precis, acesta face parte boardul „International Crisis Group”, grup înființat chiar de George Soros. International Crisis Group se descrie ca fiind o organizație non-guvernamentală. non-profit, independentă, care are ca scop prevenirea conflictelor mortale, dar in realitate organizeaza si finanteaza toate revoltele planetare si provoaca conflicte mortale.
  Ar fi un regres major dacă Statele Unite i-ar sprijini fie pe preşedintele egiptean Hosni Mubarak, fie pe vicepreşedintele Omar Suleiman pentru a conduce un guvern de tranziţie, a declarat Mohamed ElBaradei. Laureatul premiului Nobel pentru Pace Mohamed ElBaradei a afirmat de curând că nu va candida la preşedinţia Egiptului în cadrul următoarelor alegeri.
  Supranumit de revista Times „omul care a spart banca Angliei”, Soros este cel care a fost acuzat în 1997 că a prăbuşit moneda Malaieziei, pentru propriile sale tranzacţii. Mai mult, în Thailanda, investitorul nu este cunoscut ca filantrop datorită fundaţiei sale umanitare, dar este branduit ca un „criminal de război economic, care suge sângele oamenilor”.
  ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
  Greenpeace Romania Ecologie www.greenpeace.ro
  ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
  Grupul pentru Dialog Social Promovarea democratiei, statului de drept si libertatile
  fundamentale ale omului www.gds.ong.ro

  Grupare infiintata in ianuarie 1990 la ordinul lui Soros si Silviu Brucan si din care fac parte membri ai postului de Radio Europa Libera cei care instigau cetatenii Romaniei la revolta si atac impotriva institutiilor statului roman in decembrie 1989, 15 martie 1990 Targu Mures si 13-14 iunie 1990 Bucuresti cand au atacat institutiile statului, armata, politia cu sticle incendiare si TVR, care in 2009 conduc TVR, cei care au semnat (Tismaneanu) la 16 iunie 1989 Declaratia de la Budapesta, Ungaria pentru atacarea militara terorista a Romaniei si pentru AUTONOMIE MAGHIARA si infiintarea REPUBLICII TRANSILVANIA care se va infiinta dupa modificarea CONSTITUTIEI din comisiile prezidentiale Basescu, si mai mult asculta telefoanele cetatenilor romani si le fabrica dosare penale si ii baga in puscarie.
  ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
  Human Rights Watch Promovarea drepturilor omului www.hrw.org
  …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
  Liga Apărării Drepturilor Omului Apararea drepturilor omului www.lado.org.ro
  ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
  Liga pentru Promovarea si Apararea Drepturilor
  Persoanelor cu Handicap din Romania Apărarea drepturilor persoanelor cuhandicap www.ligahandicap.ro
  ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
  Liga Pro Europa Reducerea tensiunilor existente între diferite grupuri etnice
  şi confesionale şi la neutralizarea mişcărilor
  naţionaliste existente în Transilvania www.proeuropa.ro
  …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
  ONPHR Integrare sociala a persoanelor cu handicap si impotriva
  oricaror forme de discriminare www.integration.ro
  ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
  ProVobis Promovarea si dezvoltarea voluntariatului in Romania www.provobis.ro
  ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
  Salvaţi Copii Respectarea drepturilor copilului si pentru modificarea politicilor
  si alegislatiei in beneficiul copiilor www.salvaticopiii.ro
  ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
  SMURD Servicii de asistenta medicala de urgenta www.smurd.ro
  …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
  Societatea Academica din RomaniaPromovarea politicilor publice de calitate www.sar.org.ro
  ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
  Societatea de AnalizeFeministe AnA Intelegerea si imbunatatirea conditiei femeilor din Romania www.anasaf.ro
  ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
  Societatea de EducatieContraceptiva si Sexuala Activeaza in domeniul sanatatii – reproducerii.
  ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
  Societatea pentru Justitie SoJust. Contribui la realizarea unei reforme autentice si cuprinzatoare
  nu numai a magistraturii, ci si a altor profesii juridice
  si a sistemului de educatie juridica, www.sojust.ro
  …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
  Transparency International Romania Prevenirea şi combaterea fenomenului corupţiei www.transparency.org.ro

  ONG controlat si infiintat de SOROS-FMI pentru a conduce institutiile statului roman si a infiltra oameni in institutiile statului, pentru a jefui si distruge Romania si au punti de legatura la varful tuturor partidelor, iar membri acestui ONG folosesc masinile institutiilor statlui Roman, un exemplu este Alistar care a fost si membru ANI, institutie infiintata tot la ordinul lui SOROS-FMI.
  ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
  Uniunii Studentilor din Romania Federatie ce reuneste la nivel national studentesti din Romania www.uniunea.ro
  …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
  VIER PFOTEN Romania Conservarea naturii si protectia animalelor www.vier-pfoten.ro
  …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
  World Vision Romania Programe de interventie umanitara de urgenta, dezvoltare si advocacy www.worldvision.ro
  …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
  UNIUNEA DEMOCRATA MAGHIARA DIN ROMANIA (UDMR), mercenari si teroristi de etnie maghiara care au venit din Ungaria in Romani in decembrie 1989 si au atacat institutiile statului, militia si aramata cu sticle incendiare sustinuti de NATO, ONU, GRU Sovietic si toata propaganda sionista CNN, BBC, Radio Europa Libera si au provocat evenimentele din 15 martie 1990 de la Targu Mures perioada in care au atacat militari si militeni si le-au scos ochii si le-au pus monede maghiare in loc de ochii si au participat la evenimentele din 13-14 iunie 1990 incercare de LOVITURA DE STAT dupa alegerile din 20 mai 1990 si de 20 de ani sunt la guvernarea Romaniei si beneficiari directi ai resurselor energetice naturale ale Roamaniei si al fondurilor Romaniei si participa la distrugerea si jefuirea Romaniei si exterminarea poporului roman.

  ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
  Lista ONG-urilor acreditate la Camera Deputaţilor

  ASOCIATIA CENTRUL CULTURAL PROARTIS 2008 Lucian Opriş
  Asociatia Academia de Advocacy 2002
  ASOCIATIA ACŢIUNEA 2007
  ASOCIATIA „ALIANTA POPULARA DEMOCRATA A ROMILOR DIN ROMANIA” 2005 Gheorghe Stanciu
  Asociatia ALMA-RO 2001 Elisabeta Raluca Teodorescu
  Asociatia Antiparkinson 2006 Ioana Cacovean
  ASOCIATIA ASEZAMINTELOR CULTURALE 2003 Vasile Golban
  Asociatia Berarii României 2004
  ASOCIATIA CARMEN 2003 Carmen Costan Mihuţ
  ASOCIATIA CENTRUL DE AFACERI RESITA 2000 Ion Iordache
  Asociatia Centrul Roman de Bioresurse si Cercetari Avansate 2008 Sergiu Fendrihan
  Asociatia Centrul Tinerilor Rromi 2005
  Asociatia Consumatorilor 2005
  Asociatia CREATIV 2005
  Asociatia Culturala GENESIS ROMANIA 2003
  ASOCIATIA DE CONSULTANTA SI CONSILIERE ECONOMICO-SOCIALA OLTENIA 2000 Andreea – Mihaela Niţă
  Asociatia de Lupta impotriva Contrafacerilor 2005
  Asociatia Furnizorilor de Produse Medicale 2001
  ASOCIATIA GENERALA a FINANTISTILOR din ROMANIA 2007 Vasile Soare
  Asociatia Green Cross Romania 2000
  Asociatia Hraniti Copiii 1998
  ASOCIATIA IMPREUNA PENTRU TINE 2004 Cătălin Adrian Băncilă
  ASOCIATIA JUDETEANA A SINDICATULUI LIBER AL PENSIONARILOR VRANCEA 1990
  Asociatia Lions Club Sf. Gheorghe Decan 2003
  Asociatia Momentum 2009 Vlad Mateescu
  ASOCIATIA NATIONALA A CENTRELOR CULTURALE DIN ROMANIA 2006 Oana Gabriela Petrică
  ASOCIATIA NATIONALA A EXPORTATORILOR SI IMPORTATORILOR DIN ROMANIA – ANEIR 1995
  Asociatia Nationala Impotriva Coruptiei, Abuzurilor si pentru Drepturile Omului (A.N.I.C.A.D.O.) – Neamt 2005
  Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania 2003 Sorin Mierlea
  Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Serviciilor din Romania-
  Filiala Euroregiunea Centru 2004 Gheorghe Babonea
  ASOCIATIA NO ABUSE 2010 Adriana Mirela Tincu
  Asociatia Organizatia pentru Copii si Adulti cu Nevoi Speciale „TREBUIE” – Filiala Feteşti 2002 Iordana Schnel
  ASOCIATIA PENTRU DEZVOLTARE ECONOMICA SI DURABILA IN ROMANIA 2009 Georgian Tarnacop
  Asociatia pentru Dezvoltarea Forumului Social Roman 2005 da
  ASOCIATIA PENTRU DEZVOLTAREA POTENTIALULUI UMAN – OMNIMIND 2008 Mariana Demi
  ASOCIATIA PENTRU IMPLEMENTAREA DEMOCRATIEI 2004 Alexandru Cumpănaşu
  ASOCIATIA PENTRU INTEGRARE CIVICA EURO-ATLANTICA 2002
  Asociatia pentru Promovarea Studiilor Anglo-Americane „Our Mutual Friend” 2008
  Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania 1990
  ASOCIATIA PENTRU SIGURANTA COMUNITARA SI ANTIDROG-ROMANIA 2004 Gheorghe Comănescu
  Asociatia Pofesionala a Transportatorilor in Regim de Taxi si Inchiriere – Filiala Ilfov 2007
  ASOCIATIA PRO DEMOCRATIA 1990
  ASOCIATIA PROFESIONALA “U.N.C.A.L.” 2003 Dumitru Dicu
  Asociatia Profesionala a Companiilor de Securitate 2010 Adrian Mircea Baciu
  ASOCIATIA PROFESIONALA A TRANSPORTATORILOR IN REGIM DE TAXI SI INCHIRIERE 2007
  Asociatia Pro-Vita pentru nascuti si nenascuti – Filiala Bucuresti 2005 Bogdan Ioan Stanciu
  Asociatia Romana a Apei – PATRONATUL APEI 1995 Felix Stroe
  Asociatia Romana de Balneologie 2010 Constantin Munteanu
  ASOCIATIA ROMANA DE ENERGIE ALTERNATIVA asociaţie 2009 Cătălin Adrian Băncilă
  ASOCIATIA ROMANIA IN EUROPA UNITA asociaţie 2007
  Asociatia SANSE EGALE asociaţie 2000 Vaszi Robert Janos
  ASOCIATIA SANSE EGALE PENTRU FIECARE asociaţie 2002 Alina Ştefania Andreescu
  ASOCIATIA SOCIETATEA ORNITOLOGICA ROMANA asociaţie 1990
  Asociatia Sutter asociaţie 1999 Ana Popescu
  ASOCIATIA THE FUTURE IS THE STUDENT asociaţie 2010 Marius Adrian Pănuţă
  Asociatia Tineri pentru Comunitate asociaţie 2005
  Asociatia Umanitara SFANTA MARI asociaţie 2001 Florin Stanciu
  Asociatia Un Pas Spre Viitor asociaţie 2003
  Asociatia Unica a Contribuabilului din Romania federaţie(O.G. 26/2000) 2007 Szucs Janos Attila
  ASOCIATIA VIITORUL TINERILOR asociaţie 2004
  Asociatia Young for Public Area asociaţie 2009 Alexandru Mihai Ghigiu
  ASOCIATIA ZDREANTA asociaţie 2006
  ASOCIATIA 1 IUNIE2001-CENTRUL DE PREGATIRE PENTRU O VIATA INDEPENDENTA IN LIMBAJ MIMICO-GESTUAL BUZAU asociaţie 2004 Ionica Tarău
  ASOCIAŢIA CIVICUS ROMANIA asociaţie 2006 Şerban Ion Oncescu
  Asociaţia Culturală LES AMIS DE LA FRANCE asociaţie 2004 Ionel Zmău
  Asociaţia Generatia Verde asociaţie 2006 Şerban Miron Copoţ
  ASOCIAŢIA GREEN asociaţie 2009 Dan Păun
  Asociaţia Institutul European pentru Democraţie Participativă – Qvorum asociaţie 2008
  ASOCIAŢIA INSTITUTUL PENTRU POLITICI PUBLICE asociaţie 2001 Adrian Moraru
  ASOCIAŢIA PENTRU COOPERARE EUROPEANĂ DOR asociaţie 2006 Dan Nicolae Gavrilă
  Asociaţia pentru Promovarea Educaţiei Permanente asociaţie 2006
  Asociaţia pentru Şanse Egale asociaţie 2006 Nicoleta Fiu-Mitrea
  Asociaţia Reţeaua de formare în administraţie publică din România – RONAT asociaţie 2006 Anca Florea
  Asociaţia Tineret şi Dezvoltare Regională (ATDR) asociaţie 2001
  ASOCIAŢIA TINERI PENTRU VIITOR 2006 asociaţie 2006
  BLOCUL NATIONAL SINDICAL organizaţie sindicală(confederaţie) 1991 Ovidiu Jurca
  Centrul de Resurse pentru Diversitate Etnoculturala fundaţie 2000
  Centrul pentru Strategia de Dezvoltare Durabilă asociaţie 2010 Ionuţ Georgescu
  CENTRUL RURAL EUROPEAN DE STUDII SI COOPERARE asociaţie 2007 Ştefan-Tudor Ganuci
  CLUBUL NAUTIC ROMÂN asociaţie 2010 Dan Mihaescu
  Confederatia Intreprinzatorilor Particulari din jud. Timis asociaţie 1990
  CONSILIUL NATIONAL ROMAN PENTRU REFUGIATI fundaţie 1998
  Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR) organizaţie patronală 1992
  Federatia Asociatiilor pentru Apararea Drepturilor Legitime ale Consumatorilor federaţie(O.G. 26/2000) 2006
  Federatia Asociatiilor si Fundatiilor federaţie(O.G. 26/2000) 2006
  FEDERATIA COMUNITATILOR EVREIESTI DIN ROMANIA federaţie(O.G. 26/2000) 1949
  FORUMUL ECOLOGISTILOR DIN ROMANIA fundaţie 2005
  Fundatia Actiunea Ecologică Română fundaţie 1990
  Fundatia Agentia de Dezvoltare Comunitara fundaţie 1999
  Fundatia Centrul Parteneriat pentru Egalitate – CPE fundaţie 2002
  Fundatia Hospice Casa Sperantei fundaţie 1992 Cristinela-Ionela Velicu
  Fundatia MRC – Median Research Centre fundaţie 2003 Aurelian Daniel Muntean
  Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile fundaţie 1994
  FUNDATIA PENTRU POMPIERI fundaţie 2010 Eugen Razvan Buta
  Fundatia Romanian Angel Appeal fundaţie 1991 Mihaela Ştefănescu
  Fundatia Sense International Romania fundaţie 2001
  FUNDATIA SOROS fundaţie 1990
  Fundatia „STEFAN CEL MARE” VOIEVODEASA fundaţie 1994 Traian Ioan Halip
  Fundatia TERRA Mileniul III fundaţie 1998 Roxana Damian
  Liga Apărării Drepturilor Omului 1990
  LIGA ASOCIATIILOR DE PROPRIETARI HABITAT federaţie(O.G. 26/2000) 1991 Musteaţă Ecaterina Tatiana
  LIGA EUROPEANA PENTRU CULTURA SI ARTE 2006 Mircea Cristian Pricop
  LIGA NATIONALA A LUPTATORILOR PENTRU VICTORIA REVOLUTIEI SI A CINSTIRII EROILOR MARTIRI 1990
  Liga pentru promovarea si apararea drepturilor persoanelor cu handicap din Romania 2005 Luminiţa Gheorghiu
  SINDICATUL NATIONAL AL TAXIMETRISTILOR INDEPENDENTI – SNTI organizaţie sindicală(confederaţie) 2004 Vasile Ciupag
  Va informez ca sunt peste 60 000 de asemenea consumatoare de bani, dar nu sunt bani pentru salarii si pensii.

  • @manoliu valentin
   trbuia sa le scrii pe toate alea 60 000 in postarea ta. sa ne arati cat de destept si educat esti. si ce multe argumente ai.

 5. Promovati cu totii nationalismul crestin, valorile neamului, credinta …. Eu o fac pe unde ajung, cu cine interactionez, domestic, cu mult bun simt si, credeti-ma, PRINDE, MERGE !
  Nu incercati stilul indoctrinarii ca nu merge…ROMANILOR LE PLAC POVESTILE FRUMOASE !

  • eu cred ca e o idee buna. sa raspandim si noi dupa putere lumina si adevarul caci destul se straduiesc unii sa raspandeasca mizerie si uraciune….ar trebui sa detaliem putin pe ideea asta frate mercurie caci e esential sa o facem bine si sa nu gresim sau sa cadem in diferite curse(certuri, mandrie etc).zici deci ca e bine sa folosim povestioare frumoase dar cum?de genul celor din pateric?poti da niste exemple te rog mult!!!

   • Selectati cele mai savuroase , cele mai intelepte, iesite din comun momente, fie ca vorbesti despre credinta, fie despre istoria nationala.., in special din cele mai putin cunoscute… La mine acestea vin spontan si le impartasesc de cum imi vin..Nu tineti discursuri, nu le aratati ce destepti sunteti voi…Merge mai de graba cu : „Fi atent ce am citit !” De asemeni pregatiti-va sa va loviti si de ziduri. Unii sunt croiti sa nu inghita de fel morala sau identitate…

 6. Si inca ceva! Cheia supravietuirii noastre ca neam sunt copii ! Faceti copii ! Multi ! Cati va da Dumnezeu !

  • faceti. dar educati-i. alfel ii faceti degeaba. o natie de puturosi prosti, needucati, fara cultura, fara 7 ani de-acasa, o natie de slugi.

   • Bey onanistule, daca ai venitara pe aciulea sa ne jignesti la gramada, mai bine ia o gura de usturoi si taci din gura. Heil siktir!
    Daca aveai ceva comun cu natia romana, stiai versurile lui Cosbuc „sa nu dea Dumnezeu cel sfant, sa vrem noi sange, nu pamant!”

    • Asa nu se castiga un neam de partea credintei ! Nu faci pe nationalistul improscand cu vulgaritati ! CA ACESTA NU FACETI !

   • @niculae

    Bai nemernicule, tu esti român?
    Esti vreo sluga satanica a celor care conduc România………altfel n-ai vorbi asa despre români.
    Hai sictir!

 7. Lovituri de stat I

  Lovituri de stat II

  Lovituri de stat III

  Lovituri de stat IV

  Lovituri de stat V

 8. La primu subiect cu legionarii..pai cine a filmat acel moment?..fiecare cu sfintenia lui dar vorbind direct,cineva a facut-o intentionat..si de ce?..evreii,tiganii,ungurii,americanii,rusii,pesedisti,penelisti,Vantu,Voiculescu au filmat?…oare ce interese ascunse sunt la mijloc?…ma intreb si eu ca simplu om…de ce se vrea ca sa se scoata credinta in fata oamenilor ca una extremista si violenta..de parca cei care credem am fi ucigasi…nu e bine sa ne jucam dar degiaba lucrurile se intampla…cei asa zisi „luptatori” incita incontinuare…dar intr-o zi vine si rasplata…pentru efortul lor…nu vreau sa aud ca definitia legionarului este aceea de crestin…credinta nu e un partid politic sau orientare politica…politica se ocupa cu lucruri lumesti iar credinta cu partea spirituala…a fi roman…unii vor avea parere prosta despre romani ca natie..dar nu e bine sa judecam…romanii si-au pastrat credinta pana acuma..si asta e bine..io cred ca a mea credinta e buna..daca altu crede in altfel nicio problema…trebuie sa ne iubim si vrajmasii…sigur..exista romani cinstiti…pregatiti..foarte buni in toate…bravo lor sa fie cat mai multi,toti daca s-ar putea…mai exista si romani..care fura,fac rele…dar nu trebui sa-i judecam la cantitate…am vazut azi la tv ca sotia lui Baroso are o menajera romanca…si a venit la nunta la fata menajerei..si avea cuvinte de lauda despre romanca…sunt exemple si exemple…mai vad pe aici o gramada de „luptatori” care scot de sub masa te miri de unde tot felu de dosare..de stiri cum ca sa vezi ce pregatesc,sa vezi ce se va intampla..sa vezi ce o fi …dar toate sunt vesti rele…toate au menirea sa bage frica in oameni..poate eu m-am prins dar sunt multi care nu isi dau seama acuma….politica s-a schimbat si unii o amesteca impreuna cu credinta…nu e bine…la treaba cu dosarele..vestile..inventiile…poate unele sunt adevarate..poate altele sunt practic inventii..dar nu am vazut pe niciunu sa scoata de sub masa un dosar cu o carte veche de rugaciuni..o vorba buna…ci doar prostii…daca crezi in Dumnezeu nu trebuie sa-ti fie frica de oameni..pot ei incerca sa te otraveasca,sa te bata,sa te omoare…nu vor reusi…Dumnezeu are planul Sau si IL va duce la sfarsit atat prin oamenii buni cat si prin cei rai..El ne-a dat la toti cateceva..unu e bun la un lucru altu la alt lucru…nu suntem roboti…vor zice multi hai ca incerci sa ne dai aburi sa nu stim ce se intampla..ei bine sunt sigur ca informatiile secrete sunt bine protejate si nu scapa asa la toata lumea…deci..cei care parca te invita sa-ti desconspire ei adevarul..imi creaza neincredere…pana cand mai avem timp sa incercam sa inmultim talantii..fiecare dupa puterea sa…ca nu cumva sa ne prinda sfrasitul nepregatiti..si o spun din suflet…mai mare frica imi va fi de pacatele mele decat de oameni…

 9. M-am legat si de politica…da oricine vede ca un partid e mai bun ca altu..dar se pare ca toti sunt motivati de acelasi lucru: banul…as vrea sa vad singura alianta care nu s-a realizat pana acuma: UDMR cu PRM…pe plan national…ca restul partidelor indiferent de ideologii ..le-au lasat balta si s-au unit…toate combinatiile posibile…o gluma: s-a anuntat aseara ca noul presedinte al UDMR este Vadim Tudor… 🙂 e gluma…sigur ca ne afecteaza deciziile politice ale alesilor…am vazut cum „luptatorii” s-au folosit si se folosesc incontinuare de credinta in scop electoral..oare ce ii motiveaza?…ma gandesc ca banul…au tot fost furaciuni da ca in ultimii doi ani NU..si de ce se sustine aceast guvern+presedinte?…poate asa vrea Dumnezeu…si ce sa facem?..pai romanii nu fac nimic…accepta,rabda…e bine…ce va ajunge Romania din punct de vedere material..nu stiu probabil praf …poate renaste? DA…se poate schimba totul? DA..cand? Dumnezeu stie…ne afecteaza pe noi aceste lucruri pentru mantuire? NU …avem rabdare Da…or sa aiba acesti alesi cale de intoarcere? DA…si multe alte intrebari la care nu putem raspunde..doar sa asteptam sa vedem ce va fi…

 10. mdea … legionarii … patrioții … care de patrioți ce erau sugeau la licuriciul german cu sârg … până ne-a făcut țara bucăți împreună cu ursul siberian …

  cam cum sug patrioții sârbi acum la același licurici după ce le-a fost dezmembrată țara …

  au avut intenții bune, nu neg asta … dar metodele alese de a lupta împotriva celor care atunci ca și acum rup bucăți de carne din trupul țării nu au fost prea … creștinești … și asta sa întors împotriva lor până la urmă cu vârf și îndesat …

  cei mai versați și cu mai mult antrenament în belit dușmanii, adică evreii, i-au făcut și pe legionari și pe germani …

 11. De 20 de ani asociatii si fundatii ataca cu sticle incendiare institutiile statului, armata si politia pentru a ajunge ei in aceste institutii pentru a vinde, distruge si jefui Romania si pentru exterminarea poporului roman la ordin FMI, NATO, ONU, GRU Sovietic si altele

  JOS COMUNISMUL

  FARA COMUNISTI

  si ei sunt comunisti membri PCR evrei rusi- masoni -satanisti si fii tortinoarilor evrei rusi care au venit pe tancurile sovietice cu sprijinul RUSIEI, AMERICII SI MARII BRITANII si a REGELUI MIHAI in ROMANIA in 1944 si au ucis roamni care se impotriveau deportarilor in SIBERIA BOLSEVICIA si implementarii COMUNISMULUI in Romania in perioada 1944-1964.

  Nu sunt bani pentru cetatenii Roamniei, nu sunt bani sa infiintam industrie si economie controlata de statul roman, dar sunt bani pentru firme si asociatii care lupta pentru desmembrarea Romaniei si desfiintarea statului roman.

  Acesti mercenari si teroristi finantati si organizati, veniti sa atace Romania de 20 de ani, impreuna cu agenti ai serviciilor secrete straine sunt semnatarii PROCLAMATIEI de la Timisoara si a Apelului pentru condamnarea internationala de criminalitate si legitimitate a comunismului adresat ONU si M-UE organizatii sioniste evreiesti jidanesti planetare cu care ucid fiinte umane de peste 100 de ani si ei vorbesc si condamna natiuni pentru CRIME COMUNISTE, HOLOCAUST, dar despre HOLOCAUSTUL SI GENOCIDUL evreiesc-jidanesc PLANETAR practicat de peste 100 de ani nu vorbeste nimeni.

  Grupul pentru Dialog Social,
  Societatea Timisoara,
  Asociatia Fostilor Detinuti Politici din România,
  Memorialul Victimelor Comunismului si al Rezistentei, Fundatia Academia Civica,
  Asociatia Pro Democratia,
  Alianta Civica,
  Asociatia 21 Decembrie 1989,
  Blocul National al Revolutionarilor – Decembrie 1989 (134 de organizatii de revolutionari),
  Comitetul Director al Uniunii Scriitorilor din Romania,
  Fundatia Icar,
  Federatia Româna a Fostilor Detinuti Politici si Luptatori Anticomunisti (10 organizatii),
  Asociatia Revolutionarilor fara Privilegii,
  Institutul National pentru Memoria Exilului Românesc,
  Fundatia pentru o Societate Deschisa, Memorialul Revolutiei -Timisoara,
  Asociatia 15 Noiembrie 1987 – Brasov,
  Fundatia Memoria, Fundatia „Timisoara ’89”,
  Fundatia „Gheorghe Ursu“,
  Liga Pro Europa, Societatea Academica Româna,
  APADOR–CH, Centrul pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului în România,
  Liga pentru Apararea Drepturilor Omului,
  Asociatia Ziaristilor Independenti din România,
  Fundatia Aspera, Liga Româna de Presa,
  Institutul Român de Istorie Recenta,
  Solidaritatea Universitara,
  Centrul PEN Român si Centrul PEN din Rep.Moldova (filiale ale Organizatiei mondiale a scriitorilor),
  Asociatia culturala „Pro Basarabia si Bucovina”,
  Atelierul Civic Ariergarda-Timisoara,
  Seniorii ligilor studentesti-Piata Universitatii 1990,
  Fundatia Culturala ”Secolul 21”,
  Fundatia Româna pentru Democratie,
  Asociatia pentru Educatie Civica,
  Actiunea pentru Apararea Drepturilor Omului,
  Fundatia “România Mileniului 3”,
  Fundatia Culturala Timpul – Iasi,
  Asociatia Generala a Românilor Uniti Greco-Catolici,
  Confederatia Nationala Sindicala “CARTEL ALFA” (circa 1.000.000 membri),
  Federatia Sindicala “SOLIDARITATEA – Virgil Sahleanu” a metalurgistilor din România (peste 10.000 membri),
  Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului în România.

  Asociaţia Foştilor Deţinuţi Politici – Cluj, Argeş, Teleorman, Braşov, Teleorman, Câmpulung-Muscel;

  Fii komiternistilor evrei rusi adusi pe tancurile sovietice in 1944 (PETRE ROMAN, HORIA PATAPIEVICI, VLADIMIR TISMANEANU si alti, care de 20 de ani jefuiesc si distrug Romania, la ordin sionist satanist B`nai B`rith din America) si regele Mihai sa plateasca pentru crimele COMUNISTE in perioada 1944-1964, crime comise impotriva poporului roman si nu romanii nascuti dupa 1944 si nepotii si stranepotii lor.

  Asociaţia „Tot Banatu-i fruncea”;
  „Societatea Tinerilor Gazetari;
  Liga Apărării Drepturilor Omului;
  Alianţa Muncitorească Libertatea – anticomunistă şi antifascistă, filiala Iaşi;
  Mişcarea Democrată „România Liberă”;
  Asociaţia „21 Decembrie” Bucureşti;
  Frontul Antitotalitar Român Bucureşti; Alianţa Poporului, Bucureşti;
  Liga „Pro Europa”; Federaţia Tineretului Democrat – Cluj;
  Liga pentru Apărarea Drepturilor Omului – secţia Cluj;
  Uniunea Mondială a Românilor Liberi;
  Asociaţia Handicapaţilor Locomotori din judeţul Timiş;
  Asociaţia „Pro Timişoara” din Bocşa, judeţul Caraş-Severin;
  Societatea culturală „Agora” din Sighişoara;
  Filiala Buzău a „Uniunii Naţionale a Românilor Liberi”;
  Grupul „UNU” Arad;
  Corul Operei Române din Timişoara;
  Asociaţia ţăranilor particulari din Coştei, jud Timiş;
  Asociaţia „Prietenii Braşovului”;
  Grupul pentru informare şi dialog social „Opinia”;
  Asociaţia „16-21 Decembrie” Bucureşti;
  Asociaţia „Caravana” Bucureşti;
  Asociaţia Naţională a oamenilor din România, care nu au fost membrii ai PCR – Galaţi;
  Societatea pentru protecţia omului şi a mediului înconjurător Timişoara;
  Grupul Independent pentru Democraţie Bucureşti;
  asociaţia radicală „Libertate şi Pace” Bucureşti;
  Grupul pentru Adevăr, Târgu Jiu; Asociaţia „Pro Basarabia şi Bucovina” Iaşi;
  Gruparea Ecologistă „Bucegi” din Sinaia;
  Gruparea „România, o inimă mare” din Bistea;
  Organizaţia Tineretului Liber, comuna Varama, Botoşani;

  Nu sunt banii pentru salariii si pensii, asta o zice: TOATA CLASA POLITICA si BASESCU si BOC, dar sunt bani pentru asociatii si fundatii lor, dar si a strainilor?

 12. Luptatorii nu se lasa :)) mama cata dreptate au…:)) evreii,tiganii,ungurii etc sunt de vina ca nu avem noi cele materiale :)) nu avem autostrazi din cauza evreilor,nu avem culturi agricole din cauza tiganilor,nu avem paduri din cauza ungurilor…:)) da asa e din cauza lor nu avem…nu avem grau din cauza rusilor…pai asa e …luptatorii ar trebui sa inceapa un razboi impotriva tuturor..sau cel putin asta reiese din intentiile lor…bani de pensii nu sunt deoarece a zis Boc si cu Basescu ca pensiile sunt nesimtite…asa e au dreptate…de unde sa fie bani daca i-au furat evreii,ungurii,tiganii si rusii….fac si ei ce pot…eu m-am hotarat..i-am reevaluat si mi-am dat seama au dreptate…Basescu si Boc sunt primi care au pus piciorul in prag…se vad si actiunile…foarte bine sa le taie pensiile,salariile..tot…da ce suntem noi o tara de asistati? pai nu? …uite si asa cu bani putini doamna Udrea se zbate si face investii…la Vulcan…o investitie buna…mi s-au deschis ochii si sustin pe acest guvern…ei cu luptatorii incearca sa ne induca faptul ca bani nu sunt din cauza evreilor,tiganilor,rusilor,ungurilor…da au dreptate…astia s-au coalizat si fura pe sarmanii romani…uite si la vama au inceput curatenia…aia toti erau oamenii lui Geoana care furau la vama…din cauza lui Geoana nu se colecteaza bani la buget…de ce m-am intors din comentariile mele impotriva guvernului Boc Basescu..pai am auzit ca daca ii lauzi primesti ceva…doar sa fii cu ei…daca peste un an jumate o sa-mi dea PDL-ul o punga plina cu alimente..fular si galeata…io tot pe ei o sa-i votez si in 2012 ca astia au scos Romania din criza si acuma pornesc o crestere sanatoasa a economiei…cum nu se va mai intampla niciodata in nicio tara…si o sa le dea Boc peste nas evreilor,tiganilor,rusilor,ungurilor desi sunt cu ei la guvernare…si o sa fie poporul roman cel mai puternic din lume…o sa le tremure buza celorlalte popoare cand o sa pronunte roman…asa ca lasati comentariile impotriva guvernului..ca nu sunt adevarate..tot arata astia sondaje ca PDL are 18 % …multi zic ca au 18 % impreuna cu partidul poporului unpr si udmr dar nu e adevarat ..PDL are 78% …o sa vedeti la alegerile din 2012 acest procent…nu cum mint televiziunile mogulilor…daca mai fac manelistii cateva manele bune…sigur trec de 80%…si in 2014 il punem pe Basescu prim-ministru..ca el se lupta cu toti care vor raul romanilor…un roman adevarat Basescu asta…Dumnezeu sa-i dea sanatate..si ani multi in fruntea tarii.

 13. @chm0d
  Baiete, tu esti spalat pe creier, nu stii, dar nici nu intelegi. Esti fanatic, esti activist de partid, esti ingust la minte si ai opinii preconcepute. Mi-am pierdut prea mult timp cu tine…

  • :)) fratele meu ai dreptate…dar tu ar trebui sa postezi si pe hotnews ai avea mai mare succesuri :)) cred ca m-au spalat pe creier cand dormeam sau cand am fost mic,nu stiu ai dreptate…sunt un fanatic suporter al fotbalului de calitate…ca sa-mi masor mintea ce sa fac?..am opinii concepute…unde ti-ai pierdut? :)) io nu te cunosc…cu Grigorescu nu am mai discutat din cate tin minte :))

 14. ElBaradei, Dumitru Mazilu cel care cerea infiintarea REPUBLICII TRANSILVANIA in 1989 la ONU si Papan Chilibar valori umane, etice si morale sioniste sataniste FMI

  Eu cand vreau sa ma pis, ma pis sau arat …… LA ROMANI cum fac actori si antrenori de fotbal ori fluier, la ordin SIONIST SATANIST JIDANESC SPURCAT SI TERORIST

  Pentru cine nu stie: Papan Chilibar actor ocnas, Cand vreau sa fluier, fluier.

  ElBaradei, Dumitru Mazilu si acest psucarias de drept comun sunt valorile fiintei umane, etice si morale, ei trebuie sa fie varf de lance pentru REVOLUTII SI LOVITURI DE STAT PLANETARE organizate si finantate de B`nai B`rith, FMI, ONU, NATO, GRU -Sovietic, asa au pacalit planeta si au ucis milioane de fiinte umane pe acesta planeta pentru REVOLUTIE, adica RAZBOAIE DE SECESIUNE PLANETARA SI DISTRUGERE SI JEFUIRE PLANETARA.

  Urmeaza Ucraina programul B`nai B`rith – AMERICA-FMI, adica: ANACONDA.
  SI, CINE URMEAZA?
  CHINA, TURCIA, INDIA, PAKYSTAN si altele.

 15. Imi cer scuze, dar asta prezinta si promoveaza media, daca urmariti stirile si video news, va lamuriti, dar sunt roman ticalos si traiesc in Romania reala si va multumesc pentru intelegere.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: