Arahat: „nu lăsăm gardul jos.. asta ne permite starea de alertă în care suntem în ea (sic) și dacă e nevoie, revenim la cifrele pe care le-am avut pînă acum, care să înceapă să crească și numărul cazurilor și numărul decedaților”


Nu pot pricepe de ce în baza acestor admisiuni de criminalitate, nu este arestat și inculpat personajul de către instituțiile statului Român. Ascultați-l pe nemernic admițînd că va măslui, sau poate chiar va face să crească numărul infectaților și al decedaților de c0vid dacă reîncepem să trăim normal:

https://www.facebook.com/100002041065940/videos/918456105470134/

Cine îi ține spatele? Să aibă fostul Parlamentar Metin Cerchez dreptate?

Indiferent de-al cui este, i se citește frica în ochi – știe gunoiul că umblă pe sîrmă la mare înălțime și că o pală de vînt violentă poate bătea oricînd. Doamne ajută!

3 răspunsuri


 1. Domnul Cerchez facea in urma cu un an o afirmatie care vine de se leaga cu subiectul presiunilor pe care incearca sa le faca noul ambasador al Germaniei asupra IPS Daniel, pentru a-i convinge pe romani sa accepte vaccinarea si certificatul covid.
  Sa ne amintim ca la inceputul „pandemiei” sucevenii au fost imbarcati in avioane si expediati urgent in Germania, fara a fi testati, pentru a strange recoltele de sparanghel si a debloca criza abatoarelor .
  Omul din spatele afacerii „sparanghelul” nu este altul, cf.afirmatiei jurnalistului de investigatii, decat ambasadorul Hurezeanu, personaj legat si de afacerile cu ambulante, coordonate de Arafat.
  Chiar si nemtii sunt contrariati de faptul ca zecile de mii de migranti atrasi de Merkel nu sunt formati pentru a deprinde meseriile de agricultori si macelari, mediul de afaceri preferand sa aduca muncitori fara asigurari de sanatate si sporuri de munca dificila, din Romania.
  Absolut legitim ne punem intrebarea, ce interes au politicienii romani sa acopere un trafic de forta de munca international in conditii de pericol sanitar si cum se face ca Romania si Germania nu au fost sanctionate pentru pentru incalcarea regulilor de preventie impuse de CE.
  Personal nu cred ca Arafat si eminentele cenusii asociate lui vor da socoteala pentru abuzarea fara precedent a cetatenilor romani , mai ales dupa instalarea acestui nou guvern invechit in rele.
  Ei stiu ca noi stim cum si pentru cine au fost folosite ambulantele contractate de Eugen Nicolăescu si Arafat , dar acest lucru nu ii afecteaza in niciun mod.
  De dat, vor da socoteala dar nu aici, pe pamant.

 2. Eufrosina, in cea mai curata limba romineasca, o gaura de 7,62 in frunte e cea mai buna soluție. Nu mai e vorba de a ierta de 70 de ori cite 7!ierti dacă e dușmanul tău, dar cind e impotriva lui Dumnezeu si a neamului, nue vorba de iertare, ci de dreptate,! Păcat ca nu avem arme ca in state! Au avut ei grija in 90 de legea asta!

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: