Scandal uriaș în Slovenia. O asistentă medicală rupe tăcerea: există categorii diferite de „vaccin”


O asistantă medicală pensionată din Slovenia, susține că există trei loturi diferite de „vaccin anti-covid”, după cum urmează:

Cifru
Flacoane etichetate cu 1 = Placebo
Flacoane etichetate cu 2 = Vaccin
Flacoane etichetate cu 3 = Genă cauzatoare de cancer (oncogenă)

Ea a mai susținut că personalitățile politice și alte persoane importante primesc dozele etichetate 1, deci placebo. Era de așteptat, nici nu mi-am pus problema că ar putea fi aceiaș zeamă pentru toată lumea. Nici despre așa zisul placebo nu aș fi sigur că e 100% lipsit de contaminanți, aș specula că conține măcar niscai oxid de grafen, cît să transforme omul într-un cod de bare umblător.

Foarte pe scurt, subtitrat în limba engleză – interesant și de la min. 1:20, unde cineva care adresează Parlamentul britanic, spune că scopul este ca 100% din populația Angliei să fie vaccinată, fie cu vaxx, fie cu placebo, în vederea adoptării „pașaportului verde”.

Perversitatea globaliștilor… întîi au creat un agent infecțios, dar nu acela era scopul în sine. Apoi au creat vaxxurile, dar nici acestea nu sunt scopul major în sine, ci doar mijlocul prin care vor înregimenta popoarele lumii cu așa zisul pașaport, care mai apoi va duce la o monedă digitală unică și un sistem de credite sociale precum cel din China. Comunism planetar sub masca democrației și a grijii pentru cetățean. Parcă le-a fi gîndit necuratul însuși..

Numai cu ajutorul Bunului Dumnezeu putem scăpa de ce ni se pregătește. Ceaușescu a fost un mic copil pe lîngă ăștia.

5 răspunsuri

  1. Serurile prezentate drept vaccin pentru o boala pretins extrem de contagioasă, dar neidentificată canonic științific; au mai multe obiective : 1. sunt generatoare de identitate virtuală, cu trasabilitate de mișcare(*Semnul Fiarei*); 2. conțin nanotehnologie brevetată, făcându-l pe purtător (în viitorul foarte apropiat) proprietatea deținătorului de brevet; 3. modifică genetic omul, făcându-l un sistem de operare capabil de a fi integrat într-o rețea (*Fiara*); 4. modifică omul într-o entitate bionică, contolată lectromagnetic EM ( 5G și ulterioare G uri) 5. sunt arme de nimicire în masă ANM, declanșabile prin comandă EM; 6. sunt instrumentul complex și perfect funcțional capabil de a controla individul și masele( drepturi Borne, Live or Die)-visul de veacuri al tiranilor ; 7. întorc creatura dinspre Creator înspre Răzvrătitul cel din Veac-Răul absolut; 8. răpesc, distrug, anulează Libertatea Omului; cea mai importantă trăsătură a Coroanei Creației; 9. sunt un marker al timpurilor și al Adevărului Revelat prin Evanghelie.

  2. Era ceva ce banuiam de multa vreme. Iata ca apar si probele ca manipularea este premeditata. Iar daca cineva va intreba de ce sunt marcate recipientele, ei vor raspunde ca pentru a inregistra corespunzator rezultatele serului „experimental”. Caci experimental este, pana in 2023, chiar daca FDA a dat o aprobare pentru utilizarea la liber.

  3. Si gainarii de colaboratori nemernici de rangul 4,5…. care sunt la curent cu aceste procedee ,spera ca vor beneficia de zama chioara la infinit?
    Nu se tem ca vor schimba codul pe parcurs si le vor putrezi madularele in timp ce se privesc in oglinda?
    Ceausestii trecuti si actuali nu au crezut si nu cred ca blestemele au putere atunci cand oamenii sunt depasiti de ceea ce pot indura.
    Este curios cum in acest moment ài de tin puterea nu isi amintesc ce s-a ales de cei care au daramat spitalul Brancovenesc si bisericile, care au torturat copii in orfelinate, au ingropat de vii oameni la Canal, au experimentat vaccinurile altora pe romani in ’75 -’85, au vandut arme, au furat valori de patrimoniu ca ultimii borfasi.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: