Prilej de sărbătoare şi de meditaţie, cu recunoştinţă


Lumea după Eufrosin tocmai a împlinit 1 an de când a apărut online, din dorinţa de a nu lăsa experienţa mea de viaţă, ne-împărtăşită. Spune vorba că deşteptul învaţă din experienţa altora, iar prostul nici dintr-a lui. În decursul acestui an, am primit suficiente mesaje de mulţumire şi apreciere, încât să îmi dau seama că efortul meu nu a fost în zadar. Noi românii suntem un neam de oameni destepţi, nu că nu ar fii şi excepţii…

Nu-i lucru mare să fii ignorant, căci nimeni nu s-a născut ştiutor, e grav însă când îmbătrâneşti fără a  învăţa nimic. O fire curioasă şi-o atitudine deschisă spre cunoaştere, însoţită de umilinţa de a recunoaşte că nu ştii, sunt cele mai importante trăsături pe care le poate avea cineva pentru a deveni cu adevărat înţelept. Fireşte, nu am pretenţia la înţelepciune, ci doar la cunoaşterea unor fapte, cunoaştere provenită din trăitul de aproape 2 decenii, pe continentul nord-American. Practic, acolo am învăţat că ceea ce auzeam la Europa Liberă luate de noi atunci ca şi Sfânta Scriptură, e tot atât de departe de adevăr, precum dracul de tămâie:

Întâia mea trezire a avut loc la sediul INS ( Serviciul pt. Imigrare şi Naţionalizare ) din statul în care trăiam, când aşteptând la coadă pentre a depune un act, am fost martorul unei scene pe care o crezusem posibilă numai în comunism. O americancă get-beget era acolo pentru a rezolva situaţia soţului ei, originar din Europa şi încă ne-încetăţenit.  Ca orice birocrat care se respectă, negresa în uniformă din spatele ghişeului din sticlă groasă, îşi vedea de taifasul ei nestingherită de prezenţa femeii, care a întrebat-o când are de gând să se ocupe de ea. Negresa nici n-a catadicsit să îi răspundă, la care femeia, a întrebat-o încă o dată, pe un ton iritat de data asta.

Birocrata până atunci plictisită, a explodat de mânie, zbierând la femeie, la care aceasta revoltată a îndrăznit s-o ia la rost pentru atitudinea generală de nepăsare a întregului INS faţă de situaţia soţului ei, care se afla la risc de a fi deportat. Dintr-o dată a urmat o comoţie, doi negri mari în uniformă şi cu pistoale la brâu au luat-o pe femeie din ambele părţi şi-au aruncat-o în stradă ca pe-o cârpă, cu ameninţarea că dacă mai revine, va fi arestată. După şocul iniţial am conchis rapid că nici ăştia nu-s cu nimic mai buni şi că drepturile garantate in Constituţie, sunt o gargară pentru aburirea celor mai naivi din fire.

La doar 3 ani după aceasta, 74 de mame, copii şi taţi, au fost incineraţi de vii cu bună ştiinţă de către guvern, în ceea ce a devenit cunoscut ca şi masacrul din Waco, Texas.

Tancurile care încercuiau clădirea, pompaseră gaze inflamabile (CS gas) înăuntru, iar când mingea enormă de foc s-a declanşat, oamenii au încercat să fugă afară, doar pentru a fi mitraliaţi că nişte câini, fapt dovedit de analiza înregistrărilor făcute de avioanele militare care bâzâiau deasupra locului crimei. Totul a fost ras repede la pământ cu buldozerele, în ceea ce-a devenit o tradiţie macabră a guvernului american, continuată mai apoi după atacurile cu bombe asupra clădirii federale Alfred P. Murrah, din Oklahoma City, Oklahoma (o grădinită intreagă de copii ucisi de bombe amplasate inlauntrul cladirii de catre agenti ai guvernului si nu de bomba cu fertilizator din camionul parcat la distantă bună de clădire, precum se sustine), precum şi pe locul unde stătuseră turnurile gemene + clădirea nr. 7, ale World Trade Center. Idea e fireşte eradicarea evidenţei. Adevăraţii terorişti poartă stele şi ocupă funcţii din cele mai înalte în aparatul de securitate şi politic al SUA.

Am deviat oarecum, pentru a accentua că lucrurile găsite pe Lumea după Eufrosin, nu sunt secrete ci sunt cunoscute, doar celor care dau atenţie la ce se întâmplă în jurul lor. Unele se vor a fi ţinute în secret, dar asta nu-i posibil când oamenii coroboreaza datele. Unde se poate dovedi o fac, iar dacă dovezile lipsesc, e bine totuşi de priceput că aşa operează lumea în care trăim – putem înţelege şi fără acte ştampilate, nu ?

Prezenţa asiduă a unor guverne mari pe blog, inclusiv celui al farului democraţiei , precum şi-a unor importante organizaţii private, este semnul clar că aici nu se bat câmpii. Mă bucur şi că în doar un an audienţa a crescut peste orice aşteptări, dovedind încă odată că românului îi trebuiesc doar informaţii bune, ne-alterate, cu care va şti mai apoi ce să facă.

În topul wordpress mă bat cu Dl. Adrian Năstase pentru locurile 4- 5 pe care le ocupăm cu schimbul, deşi nu prea înţeleg de ce prestaţia dânsului atunci când a ocupat puterea, nu l-a decredibilizat complet. Trebuie să fie excepţia despre care vorbeam.

Dacă România mai e să fie salvată, asta nu se va întâmpla fără un set de oameni noi, adevăraţi naţionalişti şi buni creştini, care să ajungă să o conducă. Să îi împingem noi acolo, cu mic cu mare, refuzând să îi mai legitimizăm pe foştii şi prezenţii. Până atunci, să suflăm goarna pe întinsul ţării, că lucrurile nu stau cum ni se spune în mass-media şi că întâiul pas spre o schimbare adevărată, e deşteptarea cât mai multora. Când conştiinţa naţională va atinge masă critică, atunci lucruri minunate se vor întâmpla ca de la sine înşile.

Dumnezeu să ne ajute şi să păzească România !

62 răspunsuri

 1. La multi ani, Lumii dupa Eufrosin! Viata lunga in lumea virtuala, viata bogata in ganduri si fapte cu miez in lumea „reala”, viata intensa si curata in lumea interioara, spirituala!

 2. Sa te tina Dumnezeu sanatos si sa continui sa trezesti si pe altii!Eu am aflat de blogul tau datorita lui Bataiosu,care a scris un articol despre tine atunci cand ai fost amenintat de un evreu si de atunci ti-am citit toate articolele.Am aflat de la tine multe lucruri pe care nu le cunosteam.

 3. La multi ani! Ma bucur mult ca exista acest blog,iti citesc toate postarile cu mare interes. Mult succes!

 4. La mai mare! Felicitari, si la mai mare. Cu Dumnezeu inainte!

 5. Multi ani inainte ! De pe altermedia te tot citesc.. si tot citesc..
  Felicitarile mele! : )

 6. […] 1 august, 2010 tags: aniversare, blogosfera, Eufrosin de bătăiosu Lumea lui Eufrosin aniversează un an de când e activ în mediul virtual pe platforma […]

 7. La multi ani!
  Si eu, tot prin Altermedia v-am descoperit blogul.
  Dumnezeu sa va ajute sa continuati in lupta pentru adevar!

  • Sarut mana si multe multumiri pentru urari, Daciana! Doamne ajuta-ne noua tuturor romanilor, chiar si celor care inca nu stiu sa-i ceara ajutorul!

 8. Doamne ajuta Eufrosine,
  ..”keep up the good work” ,vorba yankeilor.The inteleg perfect prin ce ai trecut in Gringoland si sunt de acod cu tine in cele ce scrii.din pacate uniinici nu vor sa auda de astea.Turma de „$clavi fericiti” este incolonata ptr. microcip si vom fi surprinsi citi cunoscuti vor primi semnul fiarei..
  ps: dehh, vorba din popor :” domnia si prostia se plateste”

 9. La multi ani, tie, celor dragi, blogului tau si nu in ultimul rand, cititorilor tai, sustinatori, sau, altfel! La multi ani!

 10. La mulţi ani ţie, blogului tău şi tuturor dragi ai tăi.
  Felicitări şi celor care te-au îndemnat să faci blogul 😉

 11. In ce ma priveste, am avut trezirea finala -asa cum imi pace sa o numesc-, in legatura cu „binefacerea” SUA pt umanitate atunci cand am vazut bestialitatea cu care ucideau civilii sarbi, numindu-i apoi cu o criminala nesimtire, „victime colaterale”. Nu intelegeam prea bine in tinerete care a fost necesitatea razboaielor purtate de SUA, dupa incheierea celui de-al 2lea Razboi Mondial. Tarziu am aflat despre eventualitatea cea mai infioratoare, aceea ca toate aceste crime impotriva umanitatii, sa aiba o motivatie naucitoare pt intelegerea mea, a omului de rand. Ei bine, motivatia, daca o pot numi asa, e departe de ceea ce scrie presa. As spune mai degraba ca e la antipod si se rezuma la o sintagma inacceptabila bunului simt, aceea de crime ritualice. Nu despre prosperitatea trusturilor de armament, si nici a politicienilor nu poate fi vorba, ci, doar de necesara imprastiere pe pamant a sangelui celor nevinovati, care incercau sa isi duca traiul de la o generatie catre alta. M-a uluit sa aud despre cel mai „bland” presedinte american, Carter, ca, a pus armata americana sa traga cu arme automate impotriva bastinasilor din Filipine, pt simplul motiv ca, aceia nu stiau engleza, nu aratau ca albii, si refuzau ideea de a fi asimilati de „valorile” occidentale. Faza daramarii celor TREI(!) blocuri din WTC cu doar 2 avioane ramane emblematica pt ceea ce inseamna potentialul lasitatii speciei umane. Manipularea maselor dateaza de mul prea multe secole, insa, a culminat in secolul XX si in ultimii ani, prin aparitia tehnologiei comunicatiilor. Se stie ca prin anii 1920, o simpla jidaneasca si criminala idee a scos in strada femei din america la un asa-numit mars al „TORTZELOR LIBERTATII(!!!)”. Seara, pe strada unde se desfasura marsul, fiecare femeie avea sub rochie/fusta prins la ciorap un pachet de tigari. Lu moment dat acestea trebuia sa scoata toate o tigara pe care sa o aprinda, in semn de „EMANCIPARE” a femeii. A urmat nu doar cresterea vanzarii tigarilor catre femei, dar o si mai mare deperditie in societatea de atunci, prin aceea ca unui viciu, i se asocia o idee nobila. Jidanii astia spurca tot locul. Mi-e greu sa nu le blestem mintea si actiunea. Doamne, iarta-ma!

  • A spus Bobby Fischer unele lucruri despre rolul Americii in lume, le-ai vazut ?

   • Vai de mine! Astia (americanii) nu iarta asa ceva! No way! Sa fii o personalitate si sa spui asa ceva la adresa jandarmului omenirii in interviu? Wow! In noaptea aia de 11 sept 2001 m-a pus necuratu’ sa sun la postul OTV unde se primeau apeluri de simpatie pro-americana. M-am exprimat defavorabil fata de SUA iar blonda aia cu aspect de fetitza de cartier cu sanii exhibati din decolteu (doar se petrecuse o drama, nu-i asa?), s-a aratat stupefiata afland ca sunt roman si ma exprim atat de anti-american. Ca si Bobby, credeam in naivitatea mea ca arabii „le-au tras-o”. Acum, imi e jena. Nu banuiam existenta protocoalelor secrete ale sionului si nici ca ce spunea Vlaicu Ionescu, poate fi corect (aceea ca toate fortele organizatiile si guvernele lumii se supun orbeste elitei iudeo-masonico-satanice, dupa unii cu radacini in lumea lui satan, in alta dimensiune temporor-spatiala, chiar genetica) Inchid paranteza spunand despre… REPTILIENI. O sa fiu injurat pt acest cuvant. Nu cer nimanui, nici macar tie sa crezi ceea ce eu insumi nu pot demonstra in plan material, imediat direct. Spun draga Eufrosin ca ieri am trecut pe langa Biserica Anglicana de la Bucuresti, undeva in spatele Cinema Patria si GHICI CE INFATISA MONUMENTUL DIN FATA bisericii? O femeie gravida, cu burta la vedere iar la picioare ii statea un fel de… (ai ghicit!), reptila, dragon, sarpe, balaur sau alta mizerie satanica, similara. Oi fi eu paranoic, dar de ce se leaga astea? Grevistii? Protestatarii? Grupurile de presiune? Toti au intre ei, cel putin un emisar, comisar, raportor cu rolul de a povesti ce vede si ce aude si nu doar asta, ci, inclusiv sa influenteze actiunile. Doamne, totul e in mana bestiilor astea! Doar Dumnezeu ne mai poate ajuta!

    • Nu-i faci o poza si sa mi-o trimiti ?

     • Sincer, m-am gandit sa fac o poza, dar mi-era asa o scarba… O sa fac poza. Sa vezi ce s-au blindat nenorocitii cu biserica lor cu tot! Au blocat accesul rutier prin amplasarea unor blocuri imense de piatra si a unor morcovi care sa nu permita acces cu camionul. Stai sa iti arat ceva din Londra pozat de fiica mea, undeva in City-ul londonez. Imediat o sa incarc si revin cu path-ul pt adresa de net a pozei, daca e ok.

     • Asta e poza promisa:

      http://img819.imageshack.us/i/p1000718ur.jpg/

      Asta e mai „subtila”, reptila mancand un biscuit reprezentand o moneda britanica avand capul reginei gravat pe moneda-biscuit.

      http://img824.imageshack.us/i/p1000716c.jpg/

      Aici e poza cu interiorul unui avion despre care se spune ca poate lansa chemtrails.

      http://img844.imageshack.us/i/somethingintheair.jpg/

     • Da, coincidenta e tot ce vad in jurul meu. Nici macar nu ma mai revolta lipsa de atitudine a celorlalti prea ocupati cu supravietuirea, considerata ca fiind imperios necesara. Nu pot uita cum pe la jurnalele de stiri romanii sunt ridicluizati prin guritzele unor fetitze si ale unor baietzashi scoliti la scoala propagandei neo-capitaliste. Astfel, romanii sunt prezentati ca un fel de nesimtiti mistici pt ca ies in genunchi in jurul unei biserici. Li se explica romaniolor ca ortodoxia e ceva ce trebuie practicat in intimitate, cu discretie sobrietate, eventual chiar cu sfiala si maxima retinere de a nu fi surprins de altii pe care i-ar putea deranja practicile religioase publice. Daca insa eu as iesi spunand ca nu vreau manifestatii cu homalai pe strazi, mi s-ar zice ca sunt INTOLERANT. Anglia e „renumita” pt asa-zisa toleranta impinsa la extrem, aproape. Dupa unii, Anglia e marele cuib de vipere jidovite, centru al emergentei sataniste, iar SUA si marile ei agentii, ar fi niste uriase anexe apartinand coroanei britanice. De aici si porcaria aia de zicala: cine e de partea Angliei, nu are cum sa piarda! ..dar nimic nu e vesnic in acest plan as indrazni eu sa adaug.

     • Crucea intoarsa de pe scut cred ca mai curand reprezinta o sabie sau ceva asemanator.
      Marian, eu nu prea am observat o asemenea imagine a ortodoxiei in presa sau la TV. Dimpotriva, sunt popularizate o multime de sarbatori (paste, craciun, diversi sfinti cum e manifestarea aceea anuala de la Iasi, cred) si nici n-am observat nicaieri cereri sau sfaturi ca religia sa se practice cat mai retinut.
      Sigur ca mainfestarile homosexualilor sunt deosebit de scarboase, dar la modul practic, in conditiile legilor de azi, cum le poti interzice? Oricum sunt mereu maxim cateva sute de homosexuali, daca n-ar fi dati la stiri, lumea niic nu i-ar observa si aproape nimeni n-ar afla de manifestatia lor.

      • Priveste crucea MARE si rosie de pe scut, nu sabia din partea de jos, stanga. Uneori ne vine greu sa vedem padurea de copaci.

     • Crucea mare e steagul Angliei, nu ceva satanist, si cred ca impresia ca partea de jos e mai mica provine din unghiul din care a fost facuta fotografia si datorita acelui ornament din piatra.
      In Anglia partea proasta nu vine din astfel de statui, ci, de exemplu, din faptul ca steagul acesta al Angliei (cel alb cu crucea rosie, nu cel al Marii Britanii) e considerat ca fiind „rasist” si ca i-ar „ofensa” pe diversi minoritari, care de fapt nici n-au ce cauta acolo.

     • @Cristian: Dupa mine cel mai ingrijorator aspect e acela al reprezentarilor reptoide in piatra. Inclusiv in Bucuresti a fost odata o propaganda pro-reptilieni sub egida Discovery. Motto-ul fiind textual: OMENIREA ARE NEVOIE DE EI(!). Dupa unii o fi fost o glumitza sau un SF de test. Nu cred in asa ceva, iarta-ma. Acuma, daca era sau nu steagul Angliei si crucea intoarsa sau perspectiva sau lentila aparatului, nu stiu, dar ma inspaimanta evidenta a ceva ce interpretez drept venerare prin simboluri a satanei. In mai toate culturile lumii exista serpi, balauri, reptile dar si lupi, ursi, lei etc. Reptilele si pasarile ma sperie, nu stiu sa iti dau o explicatie coerenta pt asta. In ce priveste ridiculizarea ortodocsilor, am prins pe You Tube acea captura TV care m-a scarbit, prin zeflemeaua tonului. Daca am sa gasesc vreodata path-ul, promit sa il postez. Multumesc si imi cer scuze daca am deranjat prin forma stil si contnut. Doamne ajuta!

     • Buna seara, Eufrosin. Imi pare rau, dar nu am avut timp sa ajung personal la Biserica Anglicana din Bucuresti, in schimb, pe net, am gasit o poza edificatoare cumva pt cele ce spuneam legat de reprezentarile reptiliene din „lucrarile de arta” exhibate in public. Slava Domnului, cel putin din acest punct de vedere, Bucurestiul nu e ca Londra, oras in care abunda serpii si balaurii pe socluri.
      Iata adresa pozei:

     • P.S. Remarca daca poti si razele de soare emergente din cercul de la baza lucrarii. Ni se impuie capul ca anticii egipteni venerau soarele ca sursa de energie. Ni se mai bate saua ca ar trebui sa incepem sa veneram si noi planeta, si nu in ultimul rand… Dumnezeu cu noi toti, sa fie!

 12. La multi ani, Lumii dupa Eufrosin! 🙂

 13. La multi ani blogului, titularului si familiei sale :-)!. Ti-am remarcat la inceput comentariile in presa mainstream si astfel ti-am descoperit blogul intocmit cu multa maturitate si …optimism, simtamant cam rar cultivat astazi…:-). Apreciez mult echilibrul tau si abia astept sa iti citesc noile materiale!

  • La multi ani tie si alor tai deasemenea! Acelea au fost inceputurile umile – astazi sunt umilit de audienta mea.

 14. Cu Dumnezeu inainte la cat mai multe articole Eufrosine. Avem nevoie de oameni ca tine care spun adevarul, dar mai ales e nevoie ca multi altii din cei calduti sa afle si ei adevarul.
  Doamne ajuta.

  • Multumesc la fel! Da, cum facem ca mesajul sa-i ajunga pe cei multi, acolo e problema!

   Doamne ajuta!

   • Ai dreptate, aici e problema ca multi parca refuza sa vada realitatea. Cred ca cel mai bine e sa ne unim toti cei care gandim la fel. 10% din populatie daca e unita poate face minuni.
    Doamne ajuta.

 15. La multi ani cu sanatate si putere de munca!
  Urmaresc cu deosebita placere articolele scrise de tine (si cele recomandate!)Sincer,am renuntat la televizor!…..Te-am recomandat amicilor de pe mess(prin articole la inceput…)Toti au fost entuziasmati (se pare ca gandurile si vorbele tale au multi corespondenti care te descopera incet,incet)Din nefericire,am descoperit multe adevaruri ascunse,lucruri care se intamplau si habar nu aveam,(lucruri care s-au intamplat si care au avut consecinte nefaste pentru toti romanii in general).PENTRU CINE ARE MINTE SI GANDESTE,FACI O TREABA EXTRAORDINARA!
  Mult succes in continuare!

  • La multi ani cu sanatate si tie! Ma bucur mult ca treaba nu e in zadar, nu-i ca si cum as scrie pentru cei cu teveul cat geamul – multumesc!

 16. la multi ani de existenta pe net ( pana or inchide astia blogurile anti)!!! sa iti dea Dumnezeu putere, inspiratie si intelepciune sa ne luminezi si pe noi. te citesc zilnic si iti apreciez stilul mai aparte, mai nonconformist, deschis, direct , usor ironic si un pic acid. sa te binecuvinteze bunul Dumnezeu si sa iti dea sanatate! Doamne-ajuta!

 17. La mulți ani și la mai mare! Doamne Ajută!

 18. Unii spun ca autorul proiectului cu frunzulita s-a uitat asa de mult la pozele in care doamna ministru se afla in costum de baie si care sunt prezentate pe http://www.partyboom.net incat i-a venit inspiratia sa faca un concept exact asa ca pe vremurile lui Adam cand a intrat in gradina lui Eva. Avand in vedere ca noi intre timp am evoluat ne gandim sa iesim pe strada dar nu in costumul lui Adam si Eva ci folosind frunzulita in jurul…Pentru acest lucru avem nevoie si de serviciu de consultanta a lui Mircea Badea, singurul care detine know how despre felul in care se pot acoperi anumite partile anatomice.

 19. La multi ani frate Eufrosin! Ai facut o treaba excelenta! Domane ajuta in continuare!

 20. Desi cu întârziere voi saluta si eu sarbatoarea dvs, implinirea anului. Din toate blogurile numite prea pompos antisistem, al dvs pare fi cel mai respectabil. Daca ar fi sa dau un premiu la aceasta categorie l-asi oferi blogului dvs (eufrosin). Din pacate locul doi-trei si mentiune nu as avea cui oferi, ma refer strict la categoria dvs, a blogurilor legate unele de altele, nu le voi nominaliza ptr ca nu merita face reclama gratuita dar nici nu vreau sa intru in dialog cu respectivi „patroni-militieni” ce se cred buricul pamântului, dau verdicte de parca ar fi extraterestri cazuti din cer pe dovlecele noastre, deh.. cica noi suntem tâmpiti, dimplomatici ni se mai zice, adormiti… Mi-a placut la dvs dle Eufrosin faptul ca evitati cadea in nebunia acelor preasfinti militieni.

  Pacat de ei, mare pacat, pentruca fac si ei o treaba foarte buna (informativa), dar in acelasi timp si una foarte demonica pe care tot sistemul o va exploata cu maxim profit. Gasesc binevenita varianta dvs /eufrosin/ deoarece reuseste tine un echilibru in acest spatiu.

  Va doresc toate cele bune pe mai departe, as fi spus cu drag salutul nostru ortodocs, dar nu mai stiu la ce sa ajute Dumnezeu, asa ca ma voi limita la salutu fara Dumnezeu.. din pacate aici am ajuns, cine are minte sa priceapa daraveaua asta,,, cine nu sa ma scuteasca de discuti inutile, nu am tim si nici chef da explicati celor care le stiu pe toate.

  • „Va doresc toate cele bune pe mai departe, as fi spus cu drag salutul nostru ortodocs, dar nu mai stiu la ce sa ajute Dumnezeu, asa ca ma voi limita la salutu fara Dumnezeu.. ”
   ––––––––––-
   „…Dumnezeu este Iubire…”
   „…Unde Dragoste nu este, nimic nu este….”
   „…Nimic fără Dumnezeu!”

   Doamne ajută!

  • Echilibrul e absolut necesar daca e sa ne mentinem mintea clara. Excesele altora sunt deja exploatate de catre sistem, impotriva noastra a tuturor, e foarte insidioasa treaba. Va multumesc pentru aprecieri!

   Si totusi, in final totul se rezuma la Doamne ajuta!

 21. “…Dumnezeu este Iubire…”
  “…Unde Dragoste nu este, nimic nu este….”
  “…Nimic fără Dumnezeu!”

  eu asa ceva nu am gasit la crestini nostri… cu foarte mici excepti ce au sfârsit fie ucise bestial de bolsevici, fie prigonit -exilate, da, am avut privilegiu cunoaste si adevarati sfinti (nu ma voi fali cu ei virtual-anonim).. dar ce vad eu azi… fie cu iertare .. ma face sa fug cu mia la ora nu suta….

  • Păi e deajuns că ai cunoscut puțini…. puțini sunt și cei care se vor mântui.
   Eu personal, am cerut de la Dumnezeu duhovnic adevărat, adică văzător cu duhul, nu ospătari(Doamne iartă-mă)… Și mi-a dat …doi… oameni prigoniți cumplit, care știu ce e suferința…pt. răbdarea lor le-a dat Dumnezeu dar . Oamenii sunt ca niște cărți deschise pt. ei….de la început până la sfârșitul lor…

 22. Cu aceasta ocazie (1 an existanta al acestui blog), constat si eu ca s-a facut aprope anul de când il urmaresc constant, aceasta fiind a treia postare a mea, am stat in afara discutilor ptr ca ma obosesc prea tare .. si cum sa nu te oboseasca când active sunt doar douo interese majore anticrestine

  1) al bolsevismului care s-a vopsit in preapiosi

  2) al dusmanilor din vest ce lovesc teribil in Biserica, ce fac casa foarte buna cu bolsevici.

  Urmarind atent aceste bloguri zise antisistem le vad deslusit blana de lupi fie bolsevisi fie new-agisti, desigur sub paravan ortodocs.

  Va gasi dl Eufrosin calea optima si de mijloc ptr a tine pipet acestor agresiuni? Atunci as putea zice si un

  Doamne ajuta

  pâna in acea zi nu voi spune nimic care sa ma lege

 23. La multi ani Eufrosin. Avem nevoie de cati mai multi ca voi (Eufrosin, saccsiv, pusnicul digital, etc) spre trezirea noastra. Dumnezeu sa ne ajute pe toi.
  Doamne ajuta

  Doamne ajuta! Eufrosin

 24. La multi ani!
  Nu de crestini la putere a dus si duce lipsa tara, ci mai degraba de profesionisti.
  Recunosc ca nu prea am citit blogul dlui Nastase, pe care il dispretuiesc profund, dar daca are acelasi gen de cititori ca multi descoperiti aici, gen antiignorantu (si desigur, de ce nu, eu), numarul cititorilor nu e o masuratoare magulitoare.

 25. cu intarziere 🙂 La Multi Ani! felicitari pentru curajul tau, mult succes si sanatate! te apreciez pentru toata munca de a scoate la iveala franturi care ne ajuta sa mia intelegem lumea in care traim

  Tinem aproape in continuare!

  Dumnezeu sa ajute in toate!

  Marian

 26. La multi ani si Dumnezeu sa-ti ajute tie si intregii familii.

 27. pai legendele romanilor cu vestul luminos si marea lor civilizatie! comunismul la noi a fost f bun din clipa in care puterea a ajuns la romani si iarasi rau din clipa in care f multi romani din nestiinta au inceput sa faca jocul vestului luminos si al servitorilor acestora de care in romania colcaie peste tot si in ziua de astazi.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: