MRU: un răhățel mic, prost și arogant


Vorba strămoșească ne informează când prostul nu e prost destul, iar noul Prim ministrel al ocultei anti-creștine impus României prin proștii autohtoni, nu pregetă nici un efort pentru a-i demonstra validitatea. Nici n-a început bine tâmpitul, că-și dă cu stângu’-n dreptu’ mai abitir decât un răcan bleg aflat la începutul perioadei de înstrucție!

Premierul Ungureanu a solicitat ministrului Administraţiei şi Internelor să se asigure că autorităţile locale vor începe la nivelul populaţiei o campanie de informare privind semnificaţia codurilor de alertă meteorologică, astfel încât locuitorii din zonele afectate să ştie cum trebuie să acţioneze.

„Premierul a dispus ca autorităţile locale să înceapă o campanie de informare la nivelul populaţiei, astfel înât să se înteleagă ce înseamnă codurile de alertă meteorologică. Premierul consideră că este foarte important ca oamenii să ştie şi să înţeleagă semnificaţia acestora, pentru a nu ajunge în situaţii dificile. De exemplu, dacă o persoană cunoaşte ce înseamnă codul portocaliu de ninsori abundente şi viscol, cu siguranţă nu va pleca la drum cu trenul şi îşi va cumpara mai multă apă şi mâncare.

Păi bine măi tembelule, de coduri colorate avem noi nevoie, sau de implicarea totală a guvernului cu toate resursele sale, pentru a scoate județele afectate dintr-o situație care putea fi evitată dacă vânduții din fruntea României, nu aveau cu totul alte priorități în ultimii 22 de ani?

Unde sunt frezele de deszăpezire, depozitele naționale de combustibil, hrană și apă, într-o țară atât de bogată încât astea trebuiau să fie chestiuni subânțelese – ce ați făcut cu truda și cu averea noastră slugi nemernice ale altora?

„Ora 13.00 Premierul Ungureanu a ajuns la Buzău. „Este inadmisibil ca militarii să dezăpezească şi cetăţenii să stea la căldură. Este inadmisibil să ajungi pe străzile unei localităţi în România şi să-i vezi pe militari desfundând drumuri, în timp ce beneficiarii direcţi, care sunt şi concetăţenii noştri, stau în casă la căldură. Nu se poate aşa ceva, nu putem plăti lenea la nesfârşit, şi este lipsă de respect faţă de cei care stau 24 de ore îngheţând, ca să dea drumul la Salvări şi să rezolve situaţiile de urgenţă. Nu se poate aşa ceva”, a spus primul-ministru”

Har Domnului, inteligența nativă a românilor, întrepătrunde toate dedesubturile lugubrelor oficine care fac și desfac deocamdată tot ce mișcă în țara asta – nu pentru mult, însă. Vine ea și vremea voastră băieți și precum ne aveți voi în vizor pe noi și reciproca e valabilă. Temeți-vă jigodii împuțite – e clar ca știți cum să vă creați cei mai aprigi dușmani pe care nu îi meritați!

Imi place de noul prim ministru. Situatia e critica in tara si el face sedinte peste sedinte. Noroc cu muncitorii, eroii necunoscuti, care scot aproape cu mana goala persoanele din casele acoperite de zapada.Sa-i spuna cineva care e situatia, caci altfel il prinde vara si el tot face sedinte.

Asta e prim ministru? Tara e sub nameti si el de doua zile instaleaza ministri. A venit in Vrancea cu o coloana de 40 de masini si a intrat din nou in sedinta. Pai mai era nevoie de raportarile astea, nu le stia deja de la Bucuresti ? Asta e mai arogant decat Boc

Da, din birt, de pe pacanele. Cum vrei ba sa deszapezeasca babele si mosii care de-abia se misca de frig si de foame? Le-au murit toate animalele, painea se vinde cu 100 de mii. Lemnele pe care le au sunt acoperite cu zapada. Si vine nesimtitul asta si spune ca nu pun oamenii mana pe lopata.

tupeu de evreu
pai armata sa lupte in Afganistan sa apere pe altii, nu?
pe romani cine ii apara?

Credeam că Ungureanu e mai bun dar e doar un alt dobitoc . Transmite la tv mesaje ( să iasă la lopată ) unor bătrâni care nu au curent de zile bune şi care oricum nu pot face decât cel mult nişte tunele prin care să iasă din casele îngheţate (care căldură ? ) .

Oamenii nu pot face mare lucru daca zapada aia nu e luata de acolo si dusa pe camp pentru ca o sa vina iar viscolul azi sau maine si va ingropa iar casele
In orice caz, vad ca , la fel ca si guvernul Boc, si in asta nou e aceeasi liniste. „Stati linistiti ca noi veghem!” si la primavara va numaram sa vedem cati ati mai ramas

atunci taxe si impozite de ce mai platesc?
sama descurc singur in fiecare zi zici tu
atunci imi fac curatenie singur, deszapezire singur, dreptate singur, sanatate singur
si taxe si impozite de ce dau la niste imputiti ? ar trebui sa nu ma mai ‘”plang” si sa nu mai platesc nu?

Un putoi arogant care o sa-si rupa gatul repede !
UNDE SUNT UTILAJELE GRELE, UNDE ESTE MOTORINA?
Hotii care au prins contractele ce fac?
JOS BASESCU, JOS MAFIA CARE CONDUCE ROMANIA.

Ce nu ştie domnul prim ministru este că nu cunoaşte toate amănuntele.
Un exemplu ar putea fi că, nu o să poţi să-i mai ceri cetăţenului solidaritate pe domeniul public, cu autorităţile, atâta timp cât în mod public îi ceri aproape totul şi nu îi mai oferi aproape nimic. Pe de altă parte, o fi intrat şi dumnealui prin casele din zonele unde deszăpezeşte poate primea vreo ţuică, eventual rece, şi vedea lumea altfel. Domnule prim ministru, să mergeţi dumneavoastră pe o vreme ca asta şi să nu trageţi nici măcar o răchie ! Păcat că nu v-aţi îmbătat ! Şi era şi generalu Oprea cu dumneavoastră să vă ajute.

Poate mai potrivit ar fi starea de calamitate în anumite zone şi intervenţia cu toate forţele. De ce nu se face asta? Pentru că atunci ar trebui scoase de la Rezerva de stat medicamente, alimente şi apă pentru cei sinistraţi. Se pare că ori rezerva de stat e goală (pentru că alimentele ar fi fost folosite de PDL pentru mită electorală – vezi mai jos cazul de la Ploieşti) ORI nu are cine trebuie cantităţile necesare care să îi fie încredinţate direct.

Porcăria mare a plecat de la emiterea codurilor. Cică nu s-a dat cod roşu în anumite zone pentru a nu induce panica în populaţie. O prostie… pentru că panica se induce la catastrofe gen cutremur şi nu la cele care necesită pregătire dacă sunt anunţate. Dacă se anunţa cod roşu autorităţile locale şi centrale trebuiau să fie pregătite într-un alt mod decat la codul portocaliu sau galben care a fost anunţat.”

du-te in… *! cetatenii platesc impozite iar voi nu faceti nimic pentru acesti bani. Nu e vorba de armata, ci de un principiu. Adevarul e ca platim degeaba. esti un cacat care se da filozof. du-te in…”

Ce sa faci cu iudeo-nazistii? Te spetesti sa platesti impozitul plosnitelor ca sa se umfle niste servicii care le apartin tot lor si care nu fac nimic, si in week-end, cand stai si tu sa te odihnesti, ca sa poti sa platesti in continuare acelorasi plosnite, vine ss-istul si-ti spune sa te duci la deszapezire, Puturosule, e aceeasi placa pe care o pune si Basescu:”munciti vitelor, si nu mai puneti intrebari”.
Nu ne e frica de tine, bai securistule. pune-o pe nevasta-ta cand iese din garda (care garda cand ia 11.000 de euro/luna de la austriecii OMV?- nb) sa deszapezeasca, ia vezi, ei ii convine?

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu (PERSONAJ PLATIT SA SE AFLE IN SLUJBA CELOR ALE CAROR INTERESE ESTE DESEMNAT SA SERVEASCA) a mers sâmbătă în județul Buzău după ce a fost în Vrancea. În judetul Buzău, mii de oameni sunt în continuare în nămeti, dar Ungureanu e nemultumit că acestia nu participă la deszăpezire, în conditiile în care unii nu pot iesi nici din case. „În asemenea situaţii nu ne văicărim. Nu putem plăti lenea la nesfârșit”, a spus premierul, UITIND CA IN SATELE ROMANIEI AU RAMAS BATRINI DE PESTE 60 DE ANI A CAROR PUTERE ESTE LIMITATA. TINERII FIIND „ALUNGATI” DE POLITICILE ECONOMICE ALE CELOR CARE AR TREBUI SA NE SERVEASCA!

In care tara din lume se dezapezeste la drumul mare la lopata?

UN MILIARD DE EURO CONTRACTE PE UN AN PENTRU DESZAPEZIRI LA FIRMELE SMECHERILOR CARE NU FAC NIMIC NU VA DERANJEAZA TOVARASU RAZVAN UNGUREANU?
CETATENII CU MUNCA SI VOI SMECHERII CU PUNGA!

Mesajul lui Ungureanu loveste practic in toti romanii, in toti cei care sufera din cauza vremii rele
evreul asta arogant si de 2 lei ar trebui dat jos ACUM, cand abia a fost investit, tot de catre acesti Romani in care arunca acum cu astfel de vorbe… astfel vom lovi si noi Romanii in guvernul asta de nimicuri…
Cum sa zici ca e vorba de lene cand oamenii aia nici macar nu au ce sa manance? Cand e frigul de pe lume afara? Desigur… frigul nu se simte la fel de la caldurica din Parlament..de-aia ai tupeul sa faci astfel de declaratii, porcusor de Guineea! De-abia ai fost investit in functie (NU DE CATRE NOI) si ai tupeul jegos de a te lua de noi pentru treaba pe care trebuie s-o faci tu? Situatia in care ne aflam acum trebuia prevenita… dar voi sunteti niste incompetenti carora va pasa de cu totul altceva inafara de Romania… nu aveti dreptul de a va afla la conducerea tarii! JOS CU UNGUREANU si cu cei asemenea lui pentru sfidare la adresa tuturor romanilor!

Se vede ca si noul prim ministru a fost crescut langa fusta mamei si nu stie ce inseamna sa dai la lopata la -15 grade– cand zapada este tasata precum gheata as vrea sa-l vad pe dumnealui dand 30 de lopeti si apoi sa vorbeasca ,rusine d-le Ugureanu sa spune-ti asa ceva pe post –-se vede cat va pasa de acei trani batrani majoritatea trecuti de 70 de ani care au muncit si au dus greul tari trudind pamantul band apa fiarta pe camp sa scape tara de datorii pe timpul comunismului si pe care voi v-ati batut joc de ea .
Ma asteptam sa aveti alta mentalitate dar sunteti la fel ca ceilalti si nu meritati pic de respect:
daca in secolul 21 ni se cere sa dam cu lopata cand firmele de dezapezire incaseaza milioane de euro si nu avem tehnica necesara sa intrevenim in situati de urgenta pe care vad ca evitati sa o instituiti din motive de lasitate (dislocare de forte si utilaje) ;unde sunt frezele de care era nevoie acum ? Sunt nascut in zona si stiu cum este acolo dar drumurile erau deszapezite imediat ce statea viscolul cu freze nu cu un tractor cu o amarata de lama in fata .
Cum ar trebui sa arate o regiune in care sa declaram cod rosu si situaitie de urgenta daca nu acum cand nu se poate comunica cu cei siistrati si caile de acces sunt blocate de 8 zile si nu se pot ajunge la ei?
Ati inceput cu stangul mandatul si in situatia data mai bine v-ati da demisia!

Ungureanu ăsta-i un dobitoc, e mai impertinent decât Elena Udrea. Mi-e frică că-l vom regreta pe Boc

Rahatul asta de MRU nu e mai breaz dacat altii si e la fel de arogant si necunoscator al legilor, atata timp cat cetatenii si-au platit darile catre stat (si chiar daca nu le-au platit!!) au tot dreptul sa stea la caldura si sa astepte ca statul sa le deszapezeasca strada. Nu vorbeste nimeni de curte sau de trotuar, idiotul vorbeste despre strada… cred ca-n viata lui n-a pus mana pe lopata sa-si curete macar trotuarul

Domnule securist MRU cate freze are judetul Vrancea,cate freze are judetul Buzau si din ce an sunt fabricate?De cand nu s-a achizitionat o freza de zapada noua in aceste judete?Stii cate persoane sunt in varsta sunt in acele sate care nu pot munci?Va ascundeti incompetenta prin atacuri asupra satenilor( in majoritate trecuti de 60 ani) acuzandu-i ca nu muncesc.Rusineee!

La prima sa iesire in teritoriu Ungureanu a gresit grav. Unor oameni aflati intr-o situatie disperata nu le spui cuvinte de ocara, nu-i umilesti. Acel diplomat subtil, despre care s-a vorbit la instalarea sa ca PM, nu prea exista. Atitudinea ciocoiasca spune multe despre acest Ungureanu.

MRU acest itzic de Moldova crede ca se ratoie la generalii lui de la SIE !Marsh afara javra ordinara ca nu esti la CC al UTC !

Cum a fost ales PDL:


auzi al draq şi spionul ăsta „nu putem plăti lenea la nesfârşit”…păi, am plătit taxe şi impozite, iar voi, ne’aţi păpat banii…zău!
Deci vorba aia şi bătuţi şi futuţi şi cu banii luaţi.

Iar TLC prezent aici cu magistralele-i comentarii, a dat lovitura de grației idioților și vânduților care-au sărit să apere o stare de lucruri cu totul intolerabilă:

Marea pacaleala pt fraieri este că problemele României vin din faptul că statul cheltuie prea mult cu salariile, serviciile publice ,cultura şi ajutoarele sociale.

Aceste cheltuieli sunt nesemnificative în realitate.

Prin această minciună a reuşit să învrajbeasca cetaţenii de diferite categorii sociale unii împotriva altora, pentru a-i face să nu observe cauza adevărată.

În realitate două treimi din PIB, adică vreo 80 de miliarde de euro intră în buzunarele bancilor şi corporaţiilor straine, iar din restul fură cei aflaţi la putere.

Din ce mai rămâne se plătesc salariile bugetarilor, ajutoarele sociale, pentru sănătate, învăţământ etc.

Tehnica asta de prostire a populaţiei pe care FMI o aplică în România este practicată şi în alte ţări unde operează cămătarii internaţionali.

Măsurile de aşa-zisă austeritate impuse de FMI lovesc de fapt în clasa de mijloc şi în capitalul investiţional autohton, în consum şi reduc şansele de redresare ale unei economii naţionale.

PS: Comanda e clara …taierea fondurilor si veniturilor indivizilor, saracirea bugetelor nationale, toate indatorate la Comisia Europeana , la FMI si la Banca Mondiala.

Iar guvernantii, executa planul prestabilit.
Fireste ca sunt si alte solutii, numai ca Oculta nu le vrea.

32 răspunsuri

  1. Codul HTML a castigat de data asta si n-am nici timp, nici chef sa o repar: unde trebuiau sa fie spusele altora, a iesit articol si viceversa.

    In fine, pricepeti voi prea bine ce a fost de spus!

  2. Dedicatie pentru bastardul MRU, membru supleant in CC al UTC:

    Si asta e pentru fanii lu’ Basescu slugoiul „proprietarilor” de goy, licheaua care l-a pus pe MRU in fruntea guvernului de tradatori:

  3. 1. Te uiti la calendar. Esti in ianuarie sau in februarie? Trebuie sa ai o
    lopata in casa. Din aia, de zapada. Costa 15-30 de lei, in functie de unde o cumperi.
    2. Te uiti la meteo. Se anunta ninsori? Te duci si iti iei provizii pentru 2-3 zile. Nu, nu pentru o luna intreaga. Nu, nu in seara cand istericele tipa la teve ca vine codul portocaliu.
    3. Te uiti pe geam afara. Ninge? Iesi la fiecare 2-3 ore si dai zapada la o parte macar din fata usii si a geamurilor, ca sa nu apuce sa se intareasca. In 30 de minute, un om normal curata 10 metri patrati cu zapada de 20 cm, daca e afanata. Daca o lasi sa se intareasca, e infinit mai greu.
    4. Repeti pasul 3 de cateva ori, pentru a nu permite zapezii sa creasca la un metru.
    5. Intri in casa, iti pui o tuica, mananci ceva cald, bei un ceai fierbinte.
    6. Vezi punctul 4.
    7. Te uiti la calendar. Va trebui sa repeti punctele 2-5 de cateva ori in saptamanile care urmeaza. Daca stai la tara, oricum nu prea ai altceva de facut pe vremea asta.

    Stai la bloc, in oras? Atunci probabil ca ai si serviciu. Nu iti cade insa mana daca petreci 20 de minute dimineata curatand cativa metri patrati de zapada de pe trotuar. Poti incerca asta si seara, ajuta la consumul de calorii.

    Surprinzator, dar in curtea proprie, pe trotuarul din fata casei si chiar si pe caile de acces nu trebuie sa vina Armata sa te ajute. E datoria ta sa cureti zapada! Da, a ta! Chiar si pe vecinul de langa, poate batran si om bolnav, il poti ajuta daca iei cu tine alti 2-3 barbati cu lopeti. E zapada mai mare? Ia cu tine alti 5-6 barbati si ii faceti voi fata!

    Sunt in continuare siderat cum un sat cu 300-400 de barbati zdraveni si apti de munca asteapta zile in sir sa fie scos din nameti de alti 100 de barbati, veniti probabil de la 50-60 de km departare. Ba inca, chiar si atunci cand acestia vin si incep sa lucreze, sa nu iasa mai nimeni din case sa-i ajute. Probabil sunt prea ocupati sa se uite la OTV, la DEZASTRUL de afara.

    Ne intrebam cu totii ce e stricat in Romania si de ce lucrurile nu merg bine in tara asta.

    Raspunsul sta uneori in fata noastra.

    • Personal, fac toate astea si chiar mai mult si sunt sigur ca si oamenii acestia fac la fel. Uneori dupa cum se vede, „autoritatile” fac orice altceva decat cele ce ar trebui:

      http://impactbuzoian.ro/component/content/article/33/1459.html

    • Nik, mă întreb dacă ai prins vreodată vânt de 70 km/h care spulberă zăpada să vezi ce înseamnă. Te asigur că în asemenea condiţii nimeni nu stă cu lopata în mână afară pentru că nu ai cum să faci faţă. Apoi un om de 60, 70 sau 80 de ani nu e în putere ca şi unul la 30 sau 40. Oamenii aceia au făcut cât au putut, gândeşte-te că au fost oameni care nu au putut ieşii din casă 2-3 zile la rând, ai văzut şi tu cât s-a făcut zăpada, au săpat bieţii oameni tunele şi tranşee adânci de 2 m ca să poată umbla. Unii nu au avut acces la animale ca să le poată hrănii, alţii la alimente, alţii la lemne ca să se încălzească. Cine ai vrut să adune 5-6 oameni când majoritatea sunt bătrâni şi bolnavi. Or mai fi şi excepţii, nu zic nu, pădure fără uscături nu este, dar nu poţi acuza o ţară întreagă pentru lipsa de organizare a autorităţilor. Exact ca şi la inundaţii unde lipsesc digurile de apărare, aici lipsesc perdelele de copaci care să oprească vantul.
      Singura vină a oamenilor este că nu dă odată de pământ cu cei vinovaţi.

    • ba , boule ! cati ani ai ? Dupa ton cred ca inca ai cas la gura si n-ai vazut in viata ta un viscol . S-au te-ai nascut si crescut in puf precum Utecist-ul de frunte al guvernului si habar n-aveti de realitate . Si n-ai curatat in intreaga viata ta nici macar acei 10mp de zapada pe care zici ca-i curata un om normal in 30 de min. De ce nu veniti sa dati indicatii atunci cand fenomenele sunt in plina desfasurare , in plinul ploilor sau al inundatiilor sau in plinul viscolului sa simti cum iti inghiti cuvintele astea searbede pline de aroganta cand fata iti este biciuita de zapada inghetata , cand nu te poti orienta pentru ca nu poti tine ochii inchisi , cand gerul iti despica obrajii si in 5 minute incep sa-ti degere ?
      Scarbelor ce sunteti , va este sila de popor , de multime . Daca tot va este atat de sila , faceti-le cel mai mare „rau” posibil si PLECATI DE LA CONDUCERE , PLECATI DIN TARA , REFUZATI SA FITI PLATITI DIN BANII NOSTRI , ai celor multi , puturosi si prosti . Orice om normal care se simte scarbit de ceva , evita acel ceva . Faceti si voi asemenea , LASATI-NE IN NENOROCIREA NOASTRA SI PLECATI SA NU VA MAI VEDEM AROGANTA SI AERELE DE LICENTIATI LA MARI SCOLI ALE LUMII .
      N-aveti nici un merit , v-ati nascut paraziti , ati crescut paraziti , v-ati scolit ca niste paraziti si continuati sa parazitati un stat finantat de fraieri . NU NE MERITATI !

  4. Nik, cand vantul spulbera zapada la peste 50 de km/ora, nu poti sa faci nimic.

  5. Nimic nou sub soare:
    In anii ’70:
    Un ascultator intreaba la Radio Erevan:
    „Este adevarat ca tovarasul prim secretar Leonid Brejnev al partidului comunist al Uniunii Sovietice este homosexual?
    Raspuns Radio Erevan: Nu ne putem amesteca in viata personala a tovarasului Brejnev, insa noi nu numai pentru aceasta il iubim!”

    2012:
    http://contact.romania-inedit.ro/mihai-razvan-ungureanu-este-homosexual/

  6. Fraților, iată că ne-am pricopsit cu această putulică tăiată împrejur, și nu știou cine ne va scăpa de ea, ținând cont de faptul că România este condusă astăzi de unguri, jidani și țigani! Sigur că satele României au rămas locuite doar de cei bătrâni, tinerii fiind plecați în străinătate, în urma unei politici diabolice de depopulare a României, în scopul populării ei de către jidani, în urma a ceea ce li se va întâmpla în Plaestina. Crearea așa zisului stat Israel, este un fiasco, și aceștia, jidanii, își caută o mamă adoptivă, care, după socotelile lor, va fi România! Să-i fie rușine (dar jidanii nu știu ce e rușinea!) acestui putulică – jidănică!

    T.L.C.!

    • Am o banuiala puternica ca cei ce se dau drept unguri nu sunt unguri. se dau drept unguri ca sa creeze false conflicte intre unguri si romani.

      Cert Frunda e evreu iar ceialti sunt suspecti. Eu nu am vazut inca o minoritate autentica care sa intre in confruntare cu majoritatea cel putin din puct ce vedere practic dar in fapt, cel putin in Romania, niciodata pentru ca nu au nevoie de asta.

      Doar cei care isi zic azi evrei practica extrema maxima a sovinismului intrucat exprima o superioritate rasiala absoluta, in opinia lor cu drept de viata si moarte asupra restului popoarelor lumii, superioritate statuata chipurile chiar in cartile sfinte legiferata de chiar Dumnezeu, rezultata de fapt din interpretarea contorsionata data de conducatorii lor a unor texte biblice dar mai ales statuata si exacerbata in Talmudul Babilonian de acum peste 1500 de ani pana in prezent, atitudine care este in fapt sovinismul institutionalizat strecurat si aplicat in secret asupra tutoror popoarelor asupra carora reusesc sa isi impuna tirania. Doar ei se iau de majoritate si o insulta si o umilesc pana „si-o iau”. Asa ca eu sunt de parere ca ungurii autentici sunt nevinovati.

      Vina apartine exclusiv provocatorilor neunguri evrei.

      Poate ma insel. Poate da, poate nu.

  7. 1.Nik, ia o vodka mica si te incalzeste.
    2. Ia o lopata, iesi pe viscol si da zapada la o parte cand ninge si vantu-ti sufla zapada in dos… si iti ingheata manutele pe lopata cu tot cu manusi.
    3.Dupa 1 (una) ora (nu mai mult, ca-mi e mila de tine) vino in casa, incalzeste-ti degetelele si scrie la tastatura despre noua experienta si da oarece sfaturi.
    Succesuri!

  8. MRU mai e si tradator, dupa ce ca e prost de bubuie .

  9. Sa fim cu talpile pe Pamant. Constatam ca suntem consternati de dispretul afisat cu trufie infinita de evrei, mai ales de cei care au uzurpat Guvernul Romaniei.

    Dar asta nu este nimic nou. ESTE ABSOLUT NORMAL PENTRU EI SA VREA SA NE EXTERMINE. Reactia noastra este anormala. Pentru generatia curenta este o noutate, o bulversanta surpriza. La scara istorica insa, nu e nimic nou. Ca si in trecut, dar azi mai mult ca oricand, ei ne otravesc prin alimentatie, bauturi, apa si sistemul medical si ne impiedica sa ne aparam de conditiile dificile ce apar in natura. NE OMORA DIRECT IAR INDIRECT NE IMPIEDICA SA SUPRAVIETUIM

    Ei s-au infiltrat sub falsa identitate in societatea noastra si au re-preluat acum 22 de ani comanda Statului Roman si a mijloacelor de informare a publicului, astfel incat ROMANII NU POT DEVENI CONSTIENTI DE INFILTRARE SI DE PRELUAREA CONDUCERII TARII DE STRAINI. Nu e vina lor. E consecinta unui program abil si meticulos implementat la care nici un om normal nu se poate gandi.

    Un intelept pe acest site sau pe eufrosin, a spus ca Romanii sunt azi ca acele animale inocente in padure care nu inteleg de ce unele dintre ele se prabusesc sangerand, deoarece nu il vad pe vanator. In cazul evreilor, vanatorul evreu este peste tot si mai ales pe televizor absolut continuu. DAR ROMANII NU IL POT RECUNOASTE DEOARECE ESTE ATAT DE DIFERIT DE TIPUL UMAN DAR IN ACELASI TIMP SIMULEAZA ATAT DE BINE TIPUL UMAN INCAT NU ISI POT DA SEAMA CA ESTE CHIAR DUSMANUL NOSTRU DE MOARTE , acel vanator care vrea sa goleasca padurea de bastinasi. Este de necrezut pentru un om normal SI neputinta noastra temporara de a putea pricepe aceasta mosntruozitate ASTA ESTE UNICA LOR PUTERE.

    Cand Poporul Roman va fi constient de atacul subversiv, suntem salvati pe loc.

    Cautam frenetic modalitati de a face Poporul Roman sa afle si sa inteleaga existenta acestui atac subversiv si planul de exterminare. SOLICITAM ORICE SUPORT IN ACEST SCOP. Incercam sa salvam Poporul Roman inainte sa fim omorati cu totii, iar daca sunt ucisi cei lucizi (Tob Shebe Goyim Harog!), restul sunt condamnati.

  10. Fratii mei lucizi! Va spun eu ce se intimpla cand incerci sa le spui oamenilor ca jidanii sint dusmanii nostri de moarte! Se uita la tine ca la satana si ci batrani i- si amintesc de vreun jidan cumsecade, de unde concluzia ca si ei sint oameni. Chiar si pe acest site când am adus vorba de arabi ca dusmanii noștri am fost contrazis. Toti au devenit politic corecti si antirasisti, mai mare minune nu ai văzut. Unde mai pui ca romanul le pupa papucii la toti străinii iar pe alți romani ii urasc si dispretuiesc. Femeile românce se cupleaza cu orice străin care trece pe acolo, ce umblau după arabi si negri…italieni/ tzighani…
    Cred ca problema cea mare este incultura si lipsa de respect de sine!

    • Iti dau dreptate in mare. Si tu est un analist bun al situatiei. Stim ca de generatii suntem bombardati cu notiuni false care au intrat in obisnuita si cauzeaza conduita defectuoasa si auto-distructiva etc..

      Dar urmare a constatarii ca putem analiza corect, ca am reusit sa penetram valul de minciuni, ca stim ce fac dusmanii nostrii, sa folosim ce am aflat impreuna si sa facem un pas in viitor:

      CE IDEI AI TU SI CEILALTI PE SITE DE A ACTIONA CONCRET PENTRU A CORECTA SITUATIA?

      CE IDEI DE CORECTIE A NOTIUNILOR FALSE?

      CE SA FACEM SA OPRIM TENDINTELE DISTRUCTIVE SAI SA RE-ORIENTAM ROMANIA SPRE O DIRECTIE DE PROSPERITATE SPIRITUALA, CULTURALA SI MATERIALA PENTRU POPORUL ROMAN?

      Vin alegerile, ar fi o idee sa incercam sa punem piciorul in institutiile statului sa facem incet incet pe ici colo niste corectii?

    • Femeile românce se cupleaza cu orice străin care trece pe acolo, ce umblau după arabi si negri

      Despre ce fel de femei vorbim, caci face toata diferenta! In facultate, erau vre-o cateva poame din astea care umblau cu arabi si greci, chiar cu negri nu le-am vazut, insa erau privite ca exact ceea ce erau de catre restul baietilor. Purtau o stigma, de nici unul dintre romani nu s-ar mai fi atins de ele.
      Acum ca e democratie si curvele tind sa se invarta toate in aceleasi medii, precum restul categoriilor sociale, de-aceea cred eu ca apare ca fiind un fenomen de masa. In realitate, sunt doar fetele de moravuri usoare si fara multa glagorie, iar lumea zice generic „romancele e curve”.

      • Corect. „Pur sangele” nu isi polueaza uterul. Are constiinta propriei valori. Daca nu o are, o pierde si … nu e nici o pierdere. Evident ca numai degeneratele se hibrideaza. Si e valabil pentru orice rasa.
        Viitorul trebuie sa arate o coexistenta planetara armonioasa eminamente pasnica a raselor distincte, carateristici de originaliate nationala si rasiala bine pastrate. Vedem cu nemultumire efortul mutantilor sa ne hibrideze, sa dispara originalitatea nationala si rasiala. Instinctiv ne opunem. Cei mai lucizi o fac si rational.

        Nu am vrut sa ma iau de acest aspect care m-a deranjat si pe mine, am focalizat doar pe mesajul mai important. Poate omul a generalizat la manie – sa ii acordam prezumtia de nevinovatie.

        • Nu este vorba de vreo remarca dispretuitoare din afara, ci de un fapt constatat si fara sa am vreo cifra statistica, de unde as avea?
          Am si dat o explicație, ca tine de lipsa de cultura si de respect pentru sine însuși si pentru neamul sau. Nu minimalizati influența propagandei fatisa sau mai ascunsa, in filme, in sport… Multe persoane cad victima acestei propagandei antirasiste de fapt pro negri-si alte nuante. Ceea ce unii sint orbi si nu ii duce mintea este ca noi suntem cei discriminati si pe noi nu ne apară nimeni.
          Romanii au fost si sint prea toleranti (pana la nepasare) cu toti veneticii. Dacă ar fi fost mai netoleranti nu se aciuiau atâtea gunoaie care ne urasc si acum ne si conduc!

        • Citat:
          Astfel, cotidianul spaniol La Vanguardia scrie ca „problema cea mai mare a romanilor nu este criza politica, ci lipsa de mandrie”, publicatia fiind de parere ca „majoritatea imigrantilor, muncitori onesti, ar trebui sa reactioneze in fata valului enorm de prostii spuse si scrise despre ei in Europa Occidentala, din cauza catorva delincventi care au distrus imaginea tarii lor”.
          Valabil si pentru cei de acasă!

  11. In primul rand trebuie ca protestele sa continue! nu poate fi lasat jidanul asta sa mai sape groapa Romaniei pana la alegeri! a fost curveasca schimbarea asta de guvern ca sa linisteasca spiritele si sa adoarma vigilenta! am ajuns sa constat in decursul vietii mele sa ne ferim sa spunem ca mai rau nu se poate, fiindca se poate. Asa este si cu acest guvern, format din tineri ” nepatati”! haha! daca iei la purecat biografia lor nu prea cred ca sint nepatati si nu sint deja inrolati in anumite grupuri! asta este sistemul jidanesc: sa aiba oameni in toate partidele si asociatiile de unde si vorba: pleaca ai nostri, vin ai nostri!
    Voi reveni cu o lista de revendicari pe care trebuie sa o gandim fiecare si impreuna si sa o dam protestatarilor!

  12. Un banc dar cat se poate de adevarat:
    Subject: As vrea sa fie doar un banc… 🙂

    „La un moment dat, Bula ajunge intr-o mare criza de bani. Se gandi sa mearga la vecinul lui evreu Itic si sa-i ceara 2 lei, ca imprumut pana la primavara.
    Itic il asculta atent, apoi ii zise:
    – Bine, iti dau 2 lei imprumut pana la primavara, dar imi lasi toporul ca zalog, iar la primavara imi dai 4 lei inapoi, altfel nu ne invoim. E bine?

    Mai de voie, mai de nevoie, intr-un final Bula se invoi. Lasa toporul ca zalog, lua banii si dadu sa plece.
    Insa Itic il striga:
    – Bai Bula!Ia fii atent la mine, la ce m-am gandit. La primavara stiu ca o sa-ti fie greu sa-mi dai inapoi cei 4 lei, ca iarna e lunga si grea, asa ca stii ce? Ia da tu acum 2 lei inapoi, si la primavara iti mai raman de dat doar 2 lei, ce zici, o sa-ti fie mai usor?

    Bula se gandi putin si recunoscu, in sinea lui, ca Itic are dreptate si ca uite, e un vecin adevarat, asa ca se invoi, ii dete inapoi cei 2 lei si pleca acasa ceva mai usurat.
    Insa pe drum tot calcula:
    – Hmmm! Bani nu am, topor nu am, insa m-am ales cu o datorie de 2 lei, si totusi nu a fost nimic in neregula…!

    PS: azi, Itic si-a schimbat numele si acum se numeste FMI!

  13. Un evreu a ajuns sä le cearä Românilor sä iasä în stradä, pe frigul ästa, si sä curetze zäpada pentru a nu ajunge caz de competentza autoritätzilor (ev. medico-legale)?

    Nu, nu pot sä cred asa ceva! Eu cred cä, de fapt, evreul i-a läudat pe Români pentru bärbätzia cu care acestia stau (cuminti) în casele lor, permitând autoritätilor (muncitorilor si soldatzilor români) sä-si facä nestingheritzi treaba.

    PS: E într-adevär grotesc sä ceri oamenilor sä dea o mânä de ajutor la desgroparea lor de sub nämetzi, când ei plätesc atâtea impozite. Mai ales cä „frezele de mare capacitate” pot fi astäzi, nu-i asa, transportate cu elicopterele (ori cu dirijabilul) chiar si în cele mai îndepärtate cotloane (vâi & vâlcele) din tzarä.

    • Nemernicul asta de jidan are tupeul sa arate ca el si jidani lui ne desconsidera si considera ca Ana Pauker a făcut bine, exterminind floarea romanilor. Este un utecist bolshevic sorosist, o scarnavie ordinara. Trebuie sa se protesteze din nou! Jos cu guvernul MRU!

  14. Ce parere aveti despre aceasta initiativa?

    http://www.ioncoja.ro/2012/02/lista-nationala-circulara-nr-3/

  15. Prostul daca nu-i fudul…
    Iata ce aflăm din wall.street.ro:
    http://www.wall-street.ro/articol/New-Media/117138/romania-cedeaza-in-fata-protestelor-si-amana-ratificarea-acta-vezi-care-este-termenul-ales-de-guvern.html
    Adică fostul Ministru de Externe si Şef al SIE nu ştie ca, in toată lumea, tratatele se ratifică de către Parlament, şi el discută ratificarea in Guvern…Fără comentarii!

    • Dar daca e mult mai rau ca prostia?

      Nu cumva i-a scapat „pasarica” din gura si de fapt, exista chiar o directa subordonare? Intreb si eu: in pixul cui sta bugetul si cati parlamentari nu au afaceri ce sifoneaza bani de la bugetul de stat oepratine pentru care trebuie sa asculte de guvern?

      Pui si io niste intrebari ici colo, una, alta.

    • Precum s-a mai spus, tipul e un dobitoc cu pretentii de ‘telectual! Basca si tunsoarea aia’ de securist, brrr..

Răspunde!