Ce lipsește din biografia oficială a mirobolantului MIHAI…RAZVAN…UNGUREANU


1)In decembrie 1989 cand la Iasi in Universitate s-au semnalat primele proteste-miscari anticomuniste, membrul CC al UTC Mihaita Ungureanu proaspat sosit ca delegat-aplaudac de la maretul Congres PCR prezidat de tov. Ceausescu, de data asta pe post de „ochiul si timpanul”, mai multe surse confirma ca acesta observa atent tot ce misca contra si intocmea liste negre cu studentii protestatari.

2)Printre limbile straine cunoscute de MRU este si limba ebraica, evident avand in vederea originea etnica evreiasca si studiile sale. Interesant e ca evita mereu sa mentioneze acest lucru !

3)MRU are initieri grele intr-ale masoneriei si a altor activitati ezoterico-oculte specifice societatilor secrete, fiind mason de vre-o 20 de ani, ajuns azi la un grad inalt.

4)O parte din studiile-activitatile de la inceputul carierei sale fulminante au fost finatate si de un celebru infractor international, evreul Mark Rich, unul dintre jolly-jokerii marilor „magnati”evrei ai lumii, anume Rotschilzii, si ai diverselor servicii secrete israeliene, coinitiator in Romania anilor 90 a mai multor tunuri financiare precum si al TUNULUI TUNURILOR de la Rosia Montana. Mark Rich a fost condamnat pana la urma in SUA si dat in urmarire internationala de catre FBI, dar s-a refugiat in Israel, apoi Elvetia pt a nu fi extradat. La presiunea finantei evreiesti mondiale in sprijinul careia a dat megatepe internationale, a fost gratiat personal de fostul Presedinte al SUA Bill Clinton.

5)O alta parte dintre studii i-a fost finantata de Dinu Patriciu caruia i-a si multumit public pentru asta in 2004.

6)Odata cu investirea ca ministru de externe in 2004 si-a declarat sustinerea pentru montarea portretului distrugatoarei Romaniei postbelice Ana Pauker, chiar in sediul ministerului de externe roman. Reprezentantii AAAPE i-au cerut in public ministrului Ungureanu sa indeparteze tabloul Anei Pauker, insa acesta a refuzat, recunoscand insa ca initiativa afisarii tabloului ii apartine !!! Pt. cei ce nu stiu tov. Ana Pauker a fost nr. 1 in Romania sovietizata, cetatean sovietic si agent NKVD, cu titlul de inalta consideratie, Stalin i-a conferit gradul de colonel.

Aveți chef să vizionați o paradă de tristă amintire la care a participat și infama Ana Pauker din balcon?

7)Fostul ambasador al României la Moscova, Dumitru Prunariu : „La numirea mea ca ambasador în Federaţia Rusă 2004 reprezentanţi ai Parlamentului României au insistat pe o misiune permanentă a noastră legată de Federaţia Rusă, şi anume urmărirea problemei TEZAURULUI ROMÂNIEI(confiscat de bolsevici in 1918). Total surprinzător şi de neînţeles pentru mine nici acum, în aprilie 2005 am primit ordin scris de la MAE, trimis de dl Leuştean(servantul si subordonatul lui MRU) în numele lui Mihai Răzvan Ungureanu,să nu mai abordez în nici un fel şi sub nici o formă problema Tezaurului”!!!

8)Octombrie 2005 acordul dintre guvernele Romaniei si Ungariei, conceput de Ungureanu si plasat „pe sub masa” la semnat in cadrul primei reuniuni guvernamentale Bucuresti-Budapesta, o parte din averea Fundatiei private Gojdu ramase in Ungaria a fost trasferata ilegal statului ungar, in ciuda opozitiei Bisericii Ortodoxe Romane, executoare testamentara, care a cerut respectarea Testamentului lui Emanuil Gojdu. Guvernul român ar fi trebuit să achiziţioneze contra cost o parte din „Curţile Gojdu” din Budapesta si a oferit părţii maghiare posibilitatea constituirii unei fundaţii comune care să continue munca filantropică initiata de Gojdu, pana cand in 2004, cand brusc partea ungară a vandut Curţile Gojdu din Budapesta unei firme off-shore din Cipru, al carei proprietar este o companie israeliană, „Autoker Holding Rt”, reprezentanţii ei afirmând că vor transforma Curtile Gojdu într-un centru comercial şi de agrement.

9) MRU viziteaza Federatia Rusa si sustine ca dupa suspecte discutii intre patru ochi cu Patriarhului Intregii Rusii Alexei II-lea(in realitate ofiter acoperit cu grad de general in serviciile secrete sovietice) a transmis acestuia un mesaj din partea Patriarhului Teoctist – afirmatie respinsa imediat de Biserica Ortodoxa Romana. Patriarhia Romana a fost de-a dreptul enervata de o asemenea intruziune abuziva si mincinoasa in relatiile externe ale Bisericii, intr-un moment in care relatiile dintre cele doua Biserici erau la fel de incordate ca intodeauna, din cauza pretentiilor Bisericii Ruse asupra Basarabiei.

10) In mai 2006, MRU a declarat public ca cetatenii din asa numita Rep Moldova vorbesc „o varianta a limbii romane”, un fel de „light Romanian” dand din nou apa la moara celor ce sustin ca acolo nu traiesc romani ci moldoveni.

11) MRU a primit de 2 ori premiul „Felix Posen” in 1997si1998, acordat de Universitatea Ebraica din Ierusalim, Israel.

 

mihai-razvan-ungureanu

12) In toamna anului 2009 MRU a fost acuzat de fostul purtător de cuvânt al SRI –Nicolae Ulieru ca ar fi agent al unei puteri straine. „Eu, când am auzit numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la SIE, am avut o tresărire. Mi-am spus : oare preşedintele chiar nu stie cine e omul asta, sau SRI nu l-a informat?” .

13)Bombonica de pe tortul faptelor eroice ale patriotului MIHAI RAZVAN UNGUREANU a fost asezata cu ocazia „incheierii”(??!!) relatiilor vesnic tensionate romano-ruse, cand, ca ministru de externe al Romaniei, a semnat in 2005 cu ministru de externe rus Lavrov, cel mai pagubos act de politica externa postdecembrist pt Romania „Legea pentru ratificarea Protocolului dintre Romania si Rusia privind inventarierea relatiilor bilaterale”. MRU a declarat ulterior ca : „NU EXISTA PROBLEME INTRE ROMANIA SI FEDERATIA RUSA”!!!??? : Astfel Romania, prin UITARE(?!) isi ia ADIO OFICIAL, de buna voie, prin tradare, de la Romania de Est(Basarabia), Tezaurul Romaniei sechestrat la Moscova de Lenin in 1918 si „uitat/pierdut” de sovietici/rusi, etc, etc. Adica tot ce a fost s-a cam ….sters/uitat dintr-o semnatura, binenteles in favoarea Rusiei si spre enorma paguba a Romaniei !!! Adio Basarabia, adio Tezaur !

…și ce mai zice lumea:
Apropierea de Bodo Hombach, membru marcant al Partidului Social Democrat german, l-a propulsat pe Ungureanu pe scara ierarhică, dar i-a adus şi un dosărel la SIE. Şi cum un şef al celui mai important serviciu secret românesc nu-şi ţine departe „prietenii”, Răzvănel şi-a adus de curând în SIE un „apropiat” pe nume Cătălin. Mult mai tinerel decât Bodo.

El ar avea o bila alba , de exemplu, daca imi explica plauzibil cum de nevasta dumnealui are un venit de 500.000 RON din partea OMV si cum de dunmneai isi poate imparti timpul si la spitalul public si lucrand in branci pentru austrieci !!!

Ungureanu a fost beneficiar al unei burse IREX al Departamentului de Stat al SUA, asa cum se vede in articolul de mai sus. IREX-ul se afla, in mod curios, in parteneriat cu Agentia de plati si Interventie pentru Agricultura, pe un program denumit Biblionet. Adica, bibliotecile din Romania au o retea de calculatoare furnizata de IREX, pe care fermierii romani o pot accesa pentru a-si depune cererile de subventii comunitare in 2012. Cu ajutorul bibliotecarilor instruiti de APIA, of course. Nimic nou sub soare, dar de cand Departamentul de Stat are acces la o asemenea baza de date facuta pe bani comunitari, baza de date alfanumerice si geospatiale? Valeriu Tabara, a sustinut joi, 2 februarie, 2012, o conferinta de presa la sediul MADR cu tema Sinteza rezultatelor din agricultura 2011-perspective 2012 in care amintea ca la APIA internalizarea integrala a procesului de actualizare LPIS (aerofotografiere + digitizare) s-a facut prin contractare cu MApN. Hopa!

Pentru idealisti, in Romania, nimic nu-i intamplare, totu-i joc a serviciilor subordonate finantei mondiale. Nici „marele” hahait national – jucator fiind, nu-i de capul lui, joaca cum i se canta, chiar daca se da zmeu la romanii timorati si saraciti. „Supermenul” MRU (cel care era in acelasi timp in cate cinci institutii de invatamant diferite si primea decoratii si onoruri de parca finalizase victorios cel de Al Treilea Razboi Mondial), este o piesa intr-un puzzle in care Romania (cetatenii sai) sunt condamnati la sclavie si indobitocire (resursele tarii fac obiectul trocului intre marii jucatori internationali iar cetatenii sunt catalogati doar la forta de munca si consumatori). Iar toate astea se intampla prin vointa tradatorilor de neam si tara.

Romani, Promovarea lui Razvan Ungureanu vine din afara. Utc-istul care a declara ca a dat mana cu Ceausescu si apoi nu s-a mai spalat, (a fost membru supleant în Comitetul Central al Uniunii Tineretului Comunist. În anul 1988, a devenit student la Facultatea de Istorie-Filosofie din cadrul Universității „Al. I. Cuza” din Iași. Conform agenției de presă Amosnews, în timpul evenimentelor de la Iași, din 14 decembrie 1989, a monitorizat studenții care aruncau manifeste în încercarea declanșării unei revolte anticomuniste în cămine.] omul devenit secretar de stat la Externe care a executat la propriu sperantele bucovinenilor, de apropiere de Patria Mumă, reprosindu-le ca deranjeaza Kievul, omul care a avut o legatura necuvenita cu un functionar european, cel care afland ca nu va mai fi ministru de externe si-a asigurat o sinecura bine remunerata la Viena, stratagema dejucata de Parlament, numit apoi seful SRI, este impins la putere, pas cu pas, in ultimii ani! O sluga pioasa a securismului!

M.R. Ungureanu a fost membru CC al UTC al Universitatii din Iasi in anul 1989. Deci turnator la organele de securitate, recitator de lozinci marxst-lenininste si acuzator cu manie proletara al capitalismului. Azi e cel mai vasnic aparator al capitalismului aflat in criza si prim-ministru al unui guvern dintr-un partid de „dreapta” PDL (provenit din FSN) cu sarcina clara de la partid de a scote Romania din criza…Va rezista maxim 2-3 luni cu toti ministrii lui, niste pusti cu cas la gura si bube pe koor, dar de bani gata (din ce au furat babacii lor)

UN GUVERN ARANJAT PENTRU DISTANTA SCURTA ! Chestia asta,cu schimbarea tuturor ministrilor pedelisti,dintr-o data,intreaga lor lista,ca o pocnitura de bici,cu occazia nominalizari,asa zisului nou guvernu,a fost clocita si gandita,sa asigure un cliseu de imagine,cat mai putin zgomotos si cu vizibilitate cat mai ferita de aprecieri negative,pentru a inchide gura mai tuturor comentatorilor din media,dar mai ales frictiunilor,acuzatiilor si discutiilor din interiorul partidului.Toata tarasenie asta,nu ne poate duce in eroare,este cusuta cu ata alba,iar la cea mai usoara analiza,se destrama se face praf…destul de usor.Din capul locului,s-a incalcat flargant legea,in ce priveste nominalizarea premierului,deoarece in legea securitatii nationale,se mentioneaza expres ca,persoanele din serviciile secrete nu mai pot activa in politica un numar de ani.Apare,total,ne la locul ei imprejurarea potrivit careia,fostul prim ministru debarcat, dupa atatea proteste si decrebilizat total,prin simpla schimarea halatului dintr-o functie (de stat), in alta (de presedinte de partid),se face ca, stabileste in numele partidului retragerea in bloc a tuturor ministrilor din pdl;culmea,tot el se face ca,promoveaza o lista de tineri tinuti ascunsi,nemediatizati,pentru noul guvern,clamnad ca promoveaza tinerii in activitatea guvernamentala,ca o noua formula inedita,binefacatoare !Am auzit ca,multi dintre acestia,asa zisi,ncunoscuti,ar fi in majoritatea lor,fostii consilieri ai vechilor ministrii,obisnuiti cu vechile metehne de protejare a clanurilor si de sifonarea fondurilor bugetare. Mai mult ca sigur,unii din acesti tineri, intre 30-40 de ani,au deja unele pete destul de negative pe biagrafia lor,unii sunt sustinuti de parinti de calibru,renumiti pentru tot felul de combinatii,s-au depind direct de cei ce i-au impins in fata !.Se intelege ca, primul ministru debarcat,n-a facut nimic altceva,decat sa execute,in continuare,orbeste,sup aparenta activitatii de partid,punerea in practica a intregul…

Vai de capul lor ce aratare de guvern.
Un alde Berca care pana mai ieri critica de zor Puterea si acum linge unde a scuipat. UDMRistii-vechii prieteni ai romanilor si care stau cu ochii pe integritatea teritoriala a Romaniei mai ceva decat SRI si cand si cand mai darama cate un zid de pe la Sarmizegetusa, mai desfiinteaza niste spitale, mai se fac ca uita de Cioran sau Brancusi sau ca avem poluare enorma si zac otravuri la indemana copiilor

Cine dracu-l sa-l ia mai crede in curvenul asta clonat?

Circul de Stat din Bucuresti, Romania prezinta ultimul sau numar de acrobatie pe muchie de cutit… Sa vezi spectacole anul acesta cand se incalzeste vremea si incepe lumea sa se mai dezmorteasca dupa iarna plina de anunturi portocalii… Romanii nu sunt usor de convins sa participe la spectacole de circ…

sursa comentarii Gandul

58 răspunsuri

 1. extrem de interesant

  • Ai, pentru o si mai bunä lämurire, si vreun portret al Patriarhului Intregii Rusii Alexei II-lea (cu sau färä uniformä, eventual însotitä de explicatii)?

    • Uuuaaau! Super-tare (mai ales poza + graffiti)! Si eu, prescolar fiind, mä jucam cu pozele tov. Gheorghiu-Dej într-un mod asemänator, asa cä te înteleg perfect!

    • E bine ca ai raspuns, dar te avertizez ca nu ai cu cine! Daca ai vedea ce am fost nevoit sa tai din replica lui Thalex catre tine, te-ai cruci!

     • Eu nu cred cä ai fäcut bine cä ai täiat ce-am scris.

      Motivatie:
      1) Räpunsul lui @Gabi M. ocoleste întrebarea mea (cätre @treaz) despre un inamic rus al neamului nostru (cf. articolului de fond).

      2) @Gabi M. îmi propune în schimb un român (pe primul ierarh al Bisericii noastre) pe post de inamic (färä absolut nicio legäturä cu articolul de fond).

      3) Partea cenzuratä a interventiei mele atrage, în registru ironic, atentia asupra consecintzelor unei atari tinute, mai ales cä atacul la IPS Daniel e întocmit în stilul inamicilor rusi (cf. articolului de fond) ai neamului nostru, respectiv a uneltelor lor (stliste) dela noi.

    • Doamne ajuta, GabiM.
     Istoria cu episcopul si tanarul teolog ma duce cu gandul la un capitol din Sfintele Evanghelii.Pe domnia ta, nu?
     Poate ca episcopului i-a fost MILA…Poate ca a avut in fata sa un prunc in bratele maicii sale si nu s-a indurat sa ii refuze impartasirea intru Iisus Hristos.
     Preotul crestin ortodox, daca nu judeca si cu inima se aseamana saducheilor si fariseilor.
     Ai ascultat Acatistul Sfantului Duh?
     ..”Doamne Sfinte, primeste rugaciunea noastra pentru intreaga lume.
     Pentru cei credinciosi si pentru cei necredinciosi.”
     In acest Acatist, Duhul Sfant este rugat sa coboare asupra tuturor.
     Tanarul teolog, ma face sa cred ca in vremea vietuirii Mantuitorului printre oameni nu i-ar fi luat in seama nici pe vameş, nici pe mama din Samaria.
     Am rugamintea sa nu ma intelegi gresit. Stiu exact care este scopul ecumenizarii omenirii in aceste vremuri, dar in materialul la care ne-ai trimis, este vorba despre cu totul altceva. Mila, inseama iubire si iertare in acelasi timp.Am convingerea ca Mantuitorul l-a iertat pe episcop pentru ca a fost mai apropape de spirit decat de litera.
     Imi permit sa recomand si eu o lectura:” Teologia ascetica si mistica a Bisericii Ortodoxe” de Parintele profesor Dumitru Staniloaie.

 2. nu?
  Oare asa sa fie, romanii chiar nu sunt usor de convins sa participe la spectacole de circ?

  De asta am facut revolutie in 1989, dupa cum scria intr-un articol de al tau („De ce era rău pe vremea lui Ceaușescu?”), ca revolutia a fost declansata de cei de la putere, citez: „Asa ca l-au ucis(pe Ceausescu) si au scapat de singura piedica de a se bucura de ce au furat inainte si de a continuia sa fure ce a mai ramas din economia Romaniei dupa 1989”.
  Romanii facand revolutie, fara macar sa stie de ce fac revolutie.

  Eu cred ca romanii sunt cel mai usor de prostit, si le place sa faca circ.

  Se pare ca romanilor cel mai bine le este sub dominatia altora, ca s/a vazut ca in democratie nu am fost in stare sa ne conducem singuri.

  Foametea, care am indurat/o in timpu comunismului, platind datoriile statului, a fost in zadar, am facut datorii mai mari in timpul democratiei.

  Bravo noua!

 3. Acest guvern aranjat „pt. distanta scurta” are misiunea de a privatiza (adica de a jefui) ceea ce a mai ramas de jefuit in Romania: aurul de la Rosia Montana, rezervele de hidrocarburi, hidrocentralele, etc. pana la alegeri. Dupa ce va face aceasta, membrii sai vor dispare in anonimat, asa cum dispar acum boc si banda lui. Prin faptele sale MRU alcatuieste impreuna cu Basescu si Isarescu o troica satanica ce are ca tinta distrugerea Romaniei.

 4. Joi acest guvern a fost instalat. Vineri, la nivel inalt, in judetul Buzau, a fost organizata o sedinta de comandament pentru contracararea efectelor intemperiilor. In cursul ei, presedintele Consiliului Judetean a cerut instituirea starii de urgenta, ceea ce ar fi permis rechizitionarea tot ceea ce inseamna utilaj de deszapezire (pluguri, buldozere, wole, etc.) Prefectul, de comun acord cu reprezentantul de la Centru – un secretar de stat – a refuzat acest lucru, pentru ca – tineti-va bine! – ar fi trebuit ca statul sa asigure 260 tone de motorina pentru functionarea acestor utilaje, cantitate ce nu a putut fi disponibilizata. O socoteala simpla spune ca suma necesara ar fi fost de undeva sub 300.000 EUR – accize si taxe incluse. Asta in conditiile in care o singura firma mare din acest judet plateste cam 50000 EUR/luna numai impozite pe salarii. Ei bine, acesti bani NU S-AU GASIT!!!!!!
  S-a preferat solutia de a impune unor firme sa cumpere…lopeti!
  No further comments!

  • În EXACT acelas timp (aici, acum), toti consumatorii de curent electric si de combustibili auto plätesc majoräri la facturi care se duc direct în buzunarele eco-escrocilor cu „eoliene”, „solare”, „bio”-ethanol si „bio”-diesel, în scopul (declarat) al combaterii „Încälzirii Globale”.

   Încä o datä: mor de frig oameni care plätesc majoräri (obligatorii) la curent pe temeiul luptei împotriva încälzirii globale.

 5. Acest guvern este guvernul razbunarii lui Basescu. Este de departe un guvern numit pur si simplu in dusmanie impotriva tuturor valorilor si aspiratiilor romanesti, impotriva poporului roman. Basescu stie foarte bine ca poporul il uraste si-l vrea judecat si pedepsit, si-n mintea lui turbata nu poate vedea o alta urmare decat „dupa mine furtuna…” sau „daca eu cad sa cada toata tara…” Sa pui un evreu securist si foarte probabil agent m0ssad in fruntea guvernului unei tari crestine e strigator la cer. N-am treaba cu evreii (duca-se invartindu-se tocmai in fundul iadului daca asta e optiunea lor cu rabinii lor mincinosi cu tot) dar Romania trebuie condusa de romani crestini ca e stat independent si suveran prin constitutie si prin vointa poporului si este al crestinilor.

 6. Nu credeam ca un jurnalist, fie el si de „investigatie” poate sa stie atat de multe despre un spion (cum il catalogheaza el) sau despre un sef al spionilor !!!
  Ori spionul/ sau seful spionilor este de mana a III-a … ori jurnalistul de investigatie este din clasa „Simona FICA”, deci se cam poate trage apa !

  • Orice jurnalist respectabil, are surse credibile. Afirmatia Lent-Colonelului SRI Ulieru, a fost facuta in mod public. Sursele au oferit restul. In plus, asta nu-i un spion bona fide, ci un baiat de mingi al NOM, „un pic” homo, care s-a transformat subit din comunist, intr-o facatura „deschisa la minte”, cu simpatii capitaliste, de parca n-ar fi ambele cele doua fete ale aceleiasi monede calpe.

  • Cu dusmanii neamului nu coopereaza decat scursurile. Te mira ca nu-i duce mintea?

 7. Iertati-ma ca sunt off topic.
  Se vorbeste destul de mult despre acest film:

  Dvs ce parere aveti, dle Eufrosin?

 8. Eufrosine,stiu ca e off topic,dar e important: http://www.naturalnews.com/034501_conspiracy_theories_facts_2011.html Cred ca nu arfi rau sa scrii un articol…Doamne ajuta!

 9. Se pare evreii nu-s tocmai simpatici. Eu sunt de parere ca neamul
  lui Itzic a fost si este nedreptatit. Eu nu-s de acord sa le fie furate inventiile. Germanilor le e atribuita inventarea camerelor de gazare, astfel se incalca copyrightul. E nedrept ca nemtii sa traga foloase dintr-o inventie evreiasca. Sa dam evreului ce e al evreului, si sa-l acuzam pe neamt de plagiat!
  Pentru lamurire va propun spre lectura un pasaj din cartea “Două secole împreună”, scrisă de Aleksandr Soljeniţîn:

  “Iată însă că în 1990 a transpirat o surprinzătoare informaţie care ne spune că faimoasele duşegubki (camere de gazare ambulante) au fost inventate nu de Hitler în cel de al doilea război mondial, ci de NKVD-ul sovietic în 1937, iar inventatorul (evident, nu singur, dar a fost în centrul acestei invenţii) era Isai Davidovici Berg, şeful Serviciului economic al NKVD din Moscova. Vedem aici că este important să ştim cine ocupa posturile, chiar inferioare. Povestea este următoarea:
  I.D.Berg avea ca misiune punerea în aplicare a sentinţelor date de ,,troica” NKVD-ului regional Moscova, iar acesta îşi ducea la bun sfârşit sarcina: îi escorta pe condamnaţi la locul execuţiei. Dar când au hotărât, simultan, trei „troici” regionale din Moscova, plutonului de execuţie i-a devenit imposibil să-şi îndeplinească sarcina. Cineva a avut atunci o idee: să dezbrace victimele, să le lege, să le împiedice să ţipe şi să le arunce într-un furgon închis, camuflat în camionetă care livrează pâine. în timpul lungului traseu, gazele de eşapament intrau înăuntrul vehiculului, iar când ajungea la groapă, prizonierii erau „eliminaţi”. Trebuie să adăugăm că Berg a fost el însuşi împuşcat nu după mult timp, în 1939-nu pentru aceste atrocităţi, nu, bineînţeles, ci pe baza unei acuzaţii de „complot”. Iar în 1956 a fost reabilitat fără dificultate, deşi în dosarul păstrat până azi, s-a consemnat povestea acestei ucigaşe invenţii care a fost citită ziariştilor!”

  • Esecul tentativei de a-i întoarce, de a-i face cumva controlabili, printre altii, pe A. Soljeniţîn si pe P. Goma i-au fäcut sä forteze, la finele anilor ’80 legile (ne-legiuite) împotriva libertätzii de expreimare: în Germania si Austria se dau în medie ca. 10.000 de condamnäri anuale pentru „negatzionism”, iar între timp pedepsele preväzute de CP au ajuns la … 20 de ani (desi în TOATE cazurile au început cu 2 ani, ca în România).

   Începutul a fost fäcut în Franta, unde prima lege anti-neagtionism de prin ’88 a fost de fapt paragraful al 5-lea al legii anti … pedofilie! În România väd cä încä nu au început sä bage oameni la zdup, iar meritul e al … judecätorilor (cei mult-hulitzi altfel).

   Contributia cea mai însemnatä pe plan national la eforturile de a împiedica istaurarea unei situatii similare celei din Vest o datoräm, dincolo de orice dubii, d-lui prof. Ion Coja. Prioritarä rämâne împiedicarea CU ORICE PRETZ (incl. prin avalansä de auto-denuntzuri, la nevoie) a creärii vreunui precedent juridic!

   Pentru o mai bunä evaluare a dimensiunii problemei: în Austria s-a ajuns cu barbaria în asemenea hal, încât candidatul la presidintie din partea dreptei d-na Rosenkranz B. a fost în primävara trecutä pe cale de a fi inculpat doar pentru a fi preconizat, în caz de victorie, initierea unei desbateri parlamentare întru modificarea legii-botnitzä „anti-negatzioniste” din acea tzarä.

   • Sigur ca e de apreciat faptul ca deocamdata nu a fost nimeni bagat la zdup pe motiv de „negationism”. Insa legislatia a fost pusa pe fagasul dorit de „ei”. Este vorba de O.U 31 / 13.03.2002:

    Dă clic pentru a accesa oug%2031-2002.pdf

    Ordonanta a fost semnata de Bombonel, contrasemnata de Rodica Stanoiu si masonii Razvan Theodorescu si Ioan Rus. Conform art.6 e condamnat la închisoare de la 6 luni la 5 ani orice valah care are tupeu sa fie nagationist. Repet, e de apreciat ca deocamdata nimeni nu a intrat la ocna. Totusi, trendul deja e clar, usor usor situatia se schimba in sens rau. In fond, sionistii nu-si plaseaza degeaba slugoii in posturi cheie, de exemplu MRU, candva mare ciumete in UTC.
    Un alt aspect, uite “ghidul de predare a holocaustului”:

    http://www.edu.ro/index.php/articles/4782

    Documentul e adresat profesorilor. Se pare ca acestia trebuie sa se transforme in propagandisti ai cauzei sioniste. Mizerabilul document e opera “Grupului de Actiune (task force) pentru Cooperare Internationala in Domeniul Educatiei, Comemorarii si Cercetarii pe tema Holocaustului”. Cine e si ce doreste acest grup, aflam din document, citez:

    “Grupul de Acţiune (Task Force) pentru Cooperare Internaţională în Domeniul Educaţiei,Comemorării şi Cercetării pe tema Holocaustului este o organizaţie constituită din reprezentanţi ai guvernelor şi din ai organizaţiilor nonguvernamentale. Scopul său este acela de a afirma sprijinul politic şi social al guvernanţilor în favoarea imperativului predării, comemorării şi cercetării holocaustului. Grupul reuneşte diplomaţi, funcţionari ai ministerelor educaţiei şi culturii, profesori, academicieni şi experţi muzeografi din mai mult de optsprezece ţări cu scopul de a promova cele mai bune practici în cercetarea, pedagogia şi comemorarea holocaustului”

    Cu guvernul si mass-media conduse de taiati imprejur si lacheii lor, slabe sanse ca sa schimbam situatia.

    P.S

    Apropo de Austria, interesant e faptul ca Jorg Haider a murit intr-un convenabil accident auto.

    • Masina un avansat model de VW Phaeton cu sistem „drive by wire” a fost in service cu doar cateva zile inainte. Acolo a fost conectat un comunicator si un echipaj de neeuropeni, dar nici americani dar nici negrii si nici chinezi sau japonezi sau filipinezi sau sau, i-a luat comanda, a accelerat la140 km/ora unde a pierdut in final controlul si a intrat intr0un gard de zidarie. Mai mult ca straniu, usile au fost gasite deschise si centura desfacuta, se vede ca masina buna l-a protejat, necesitand desigur un surplus de lovituri pentru „desavarsirea” misiunii. Familia a trebuit sa sustraga cadavrul de la morga sa faca o autopsie independenta dupa care au fost siliti sa taca, sa vedem pana cand.

     Un om mare a carui amintire nu vor putea sa o stearga. Dimpotriva. Nu vom fi surprinsi daca va apare un partid cu numele sau.

     • De unde stii tu toate aceste detalii despre accidentul lui Haider? Ai si vreo dovada concreta?

      • Pe http://www.judicial-inc.biz in arhiva gasesti si mai multe date. Au avut un intreg serial. Astia sunt niste baieti foarte suspecti care au informatii de mare detaliu pe care doar criminalii le-ar putea avea sau o organizatie de informatii. Ani de zile au publicat articole atat de sinteza cat si de evenimente, prezente sau istorice despre crimele tiranilor internationalisti. Cam acum un an si jumatate s-au oprit, au ramas doar cu o pagina si arhiva din care nu am verificat ce a mai ramas. Ar fi fost o buna idee sa fi salvat site-ul la acel moment. Nu stiu nici motivul pentru care au facut atat de multe dezvaluiri si nici pentru care s-au oprit. Desigur nu sunt cele afirmate pe site. Multe din informatii pot fi verificate independent si am facut si eu multe verificari sa stiu cat de mult sa le iau in serios. Am fost surpins de acuratete si de profunzime. Pe de alta parte, aveau tot timpul solictari de a vota sondaje de opinie privind diverse subiecte in legatura cu obiectul articolelor, care probabil trebuiau sa ajute la identificarea celui care raspundea. Nu am completat niciodata astfel de sondaje dar citeam site-ul lor continuu vre-o 4 ani. Banuiesc ca functionau ca momeala pentru reala dizidenta dar daca nu raspunzi la sondaje, mai greu cu identificarea. Banuiesc ca nu au obtinut ce vroiau si s-au oprit. Desi suspecti, erau bine informati – de mare folos si acum si intotdeauna.

       De acolo stiu cel mai mult, coroborat cu mici detalii din presa in engleza si site-uri dizidenta falsa care mai scapau detalii neimportante pentru ei dar coroborate dadeau altceva.

       Dar de departe cea mai inteligenta si inteleapta sursa este http://www.erichufschmid.net care si el ii vedea suspect dar utili pt info rar de gasit.

       Nu am dovezi concrete. Nici nu as putea avea. Dar nici nu e nevoie. Daca sti modul de operare din zecid e alte situatii, daca sunt cateva indicii verificabile, daca sunt suspiciuni care revin in aceeasi forma, probabilitatea este uriasa sa fie real. Folosind acest mod de determinare a unor fapte ce se vor bine ascunse, am putut testa metoda si am concluzionat ca functioineaza: atunci cand am avut posibilitatea de a verifica concret, am fost surpins ca a functionat. Ca un orb care descopera o incapere doar prin pipait. Dupa multe multe teste aflii majoritatea datelor despre continut. Desigur nu tot dar suficient cat sa tragi o concluzie si sa o folosesti ca referinta. Nu e stiintific dar de cea mai buna metoda pe care o avem. Intrucat ne interseaza fenomenul, este suficient sa stim si doar 50% din eveninment.

       Cand am vazut secventa cu Haider la TV unde la o masa de discutii cu mai multi spune ca vina pentru criza economica este in intregime a tuturor bancilor, moderatorul a intervenit si a zis :nu, numai a unor banci, Haider a zis din nou raspicat, NU, A TUTUROR BANCILOR! a ineput freamnat si vorbire simultana la celialti partricipanti la masa ca sa il acopere, au schimbat subiectul si in scurt timp au inchis emisia, stiind ca la cateva zile a murit suspect, am tras concluzia mea finala – l-au ucis pentru ca a insistat pe cuvantul TUTUROR BANCILOR iar metoda descrisa de site-ul mentionat si alte multe detalii pierdute prin alte articole si presa s-au adunat odata intr-o insiruire logica: cine, cum, motiv etc.. Si ca sa imi fac aceasta parere am studiat despre sistemul financiar si bancar mii si mii de pagini. Iar daca chiar vrei sa sti mai multe, cauta SAYERET MATKAL si modul de operare, lasa legendele entebbe etc, su alte bulls..t-uri, mai ales comentariile la Daniel Lewin pe acealsi site sau pe bollyn.com dar INAINTE DE IUNIE 2007 caer chipurile a fost depasit fizic (imposibil) de niste martzafoi intr-unul dintre avioanele care a intrat in WTC. Parerea mea. Posibil sa bat campii departe rau sau poate nu.

      • @Cristian: s-a scris mult despre asta, dacä citesti în germanä, îti trimit repede o colectie de link-uri.

      • Mie toate aste imi suna a teoria conspiratiei la greu. Fara dovezi concrete, sunt simple speculatii, oricat de logice ar parea.
       @Thalex: inteleg cat de cat in germana. Linkurile pe care le ai poate ar fi interesante, si nu numai pentru mine, desigur.
       Multumesc anticipat.

      • „Teorie” pe naiba… cum vrei sa obtii tu datele cand nici familia lui nu poate, decat sustragand cadavrul in toiul noptii, pentru a alfa partial, ici si colo? Stiai ca unele „organe” de presa au insinuat ca era homosexual, cica venea de la un „gay party held in a gay bar”, cand de fapt el se intorcea de la mama lui, dupa cum ea insasi declarase? Cei care il cunosteau, stiau bine ca e normal, dar astia nici dupa moarte nu inceteaza cu aruncarea rahatului, ca niste viermi mici si diabolici ce sunt.

      • @Cristian:
       Nu am mai gäsit ink-urile dela vremea respectivä. În urma cäutärilor am constatat cä multe din sursele de atunci dau mesaj de eroare. Iatä ce am reusit sä reconstitui:

       http://www.pi-news.net/2008/10/familie-haider-zweifelt-an-unfall/

       Doua poze facute la locul accidentului, una seara si una dimineatza urmatoare (masina a fost în mod evident deplasata din pozitia initialä!):
       http://forum.thiazi.net/showthread.php?t=138537

       Ministerul de Interne refuzä accesul la informatii din dosar, ba pânä si räspunsul la întrebarea dacä / pe ce temei dosarul e tinut (oficial) la secret! Facsimile la:
       http://megatreff.at/aktuelles.html?&tx_mmforum_pi1%5Baction%5D=list_post&tx_mmforum_pi1%5Bpage%5D=1&tx_mmforum_pi1%5Btid%5D=12668#pid50257

       Cea mai completä analizä rämâne lucrarea jurnalistului de investigatzie dipl.-polit. Gerhard Wisnewski „Jörg Haider: Unfall, Mord, oder Atentat“

       Un interviu relevant despre felul în care jurnalistii de investigatie sunt ridiculizati si redusi la absurd chiar în putinele ocarzii în care li-se oferä ocazia de a participa la mese rotunde unde se discutä subiecte sensibile / incorecte politic, la comanda cenzorului-sef al presei germane: redactia lui „Der Spiegel“
       AUDIO: http://www.youtube.com/watch?v=L6Ka__m6x9U
       Autor: Alexander Benesch / Infokrieg-Radio
       SURSA: http://infokrieg.tv/wordpress/

     • Sa intelegem ca sunt bune masinile nu prea avansate dpv tehnologic, care mai greu pot fi „echipate” cu astfel de „device”uri ? De cand eram inca in State, imi spuneam ca n-am sa cumpar niciodata o masina cu acceleratie electronica, sau cu Onstar, in schimb musai sa fie 4X4. Asa a si fost cu cea de-a 5-a. Prietenii mei romani cu Onstar, rupeau „the rooftop antenna”, dar cred ca tot degeaba o facea. Satelitii sunt mult mai sensibili decat ar crede lumea si din pacate, serviciile dau controlul si unor soiuri de degenerati, petnru a face tot felul de lucruri la care nici un barbat adevarat nu s-ar gandi macar.

    • Legea o stiam / aveam, multumiri pentru metodologia de predare, pe care nu o stiam.

     Si eu cred cä au sä încerce (probabil în fortzä) la un moment dat sä treacä o condamnare: de aia am mentuzionat o metoda (patent Gandhi M.) de contracarare rapidä (pânä vor gäsi si contracararea contracarärii) si pe Coja ca fiind, zic eu, cel mai competent în materie de contraatacuri eficace în justitzie.

     În ceea ce-l priveste pe räposatul HJ nu mi-a fost niciodatä clar ce-a fost cu el: multe sincope si schimbäri de curs iratzionale si pernicioase din perioada co-guvernärii plus scindarea (provocatä de el a partidului) îi scäzuserä masiv aderentza în dreapta-dreptei austriece la momentul mortzii (foarte probabil: asasinatului). În plus, l-a promovat prin 2000 pe Peter Sichrovsky (un evreu care prin 2005 a märturisit chiar cä a lucrat pentru MOSSAD, ceea ce ulterior a retractat) în pozitia de … secretar general al FPÖ.

     Actualul sef al FPÖ Hans Christian Strache e un tip mult mai coherent si mai credibil decât ajunsese sä fie perceput HJ înaintea mortii sale. Strache e, din punctul meu de vedere, pânä la proba contrarie, una din marile sperantze ale dreptei europene. Presiunea exercitatä de regimurile de ocupatzie (Germania nu are nici tratat de pace si nici mäcar o constitutzie proprie) este însä, în ambele tzäri germane, de-adreptul axfisianä. Dupä standarde românesti aici domneste o atmosferä complet suprarealistä, legislatia si cutuma au fost aduse demult în afara oricärei vagi aparentze de stat de drept, iar metodele extra-legale de depistare si de anihilare din fashä a oricärei fronde sunt de o eficacitate formidabilä: cu atât mai mult mä îngrozeste intrarea României în ciorba germanä, preferam de 10 de ori prima „axä” a lui Bäsescu decât cnoul lui curs …

     Acum vreun an am citi în prefatza la editia româneascä a unei cärti de istorie tradusä din germanä un soi de stranie … cerere de scuze: recenzorul român fäcea apel la întelegerea publicului român invocând atmosfera de teroare intelectualä în care e silit sä lucreze istoricul german autor de materiale de istorie contemporanä …

     Si libertatea presei (atât cât mai e) si si disponibilitatea de dialog ne-autocenzurt din România sunt stäri de fapt de ne-închipuit pentru omul german la el în tzara (care ar trebui sä fie a) lui.

     • Domnu’ Thalex, ia zi, ai lucrat pe la judicial-inc.biz cumva? Prea le sti si tu mult prea bine ca ei.

      • Lucrez si ca traducätor de românä, inclusiv pentru ministerele justitziei si de interne. Nu stiu ce e aia *.biz, dar am sä caut.

       PS: am promis sä evit sä conversez cu d-ta, dar dacä mä provoci, poate mä räsgândesc si iar ies scântei.

      • M-am uitat: nu am avut niciodatä de a face cu j-i.biz. Informatiile pe care le-am reprodus provin din presa austriacä si din cercurile Corps Vandalia (cavaleria academicä de care sunt apropiat si de care tine si H.C. Strache). Informatiile despre Sichrovsky sunt, de altfel, notorii.

      • si de ebraica nu?

    • Am vorbit doar de lumea germana, dar ia uite ce se petrece în Francia = în tzara (în fapt barbara, dar auto-proclamatä „civilizata”) care a produs prima metastazä postbelicä a cancerului juridic care roade astäzi libertatea de constiintza / expresie a Europei.

     „Jean-Marie Le Pen, condamnat la trei luni de închisoare cu suspendare de Curtea de Apel din Paris” – cf. Mediafax.

     „Curtea de Apel din Paris l-a condamnat joi la trei luni de închisoare cu suspendare şi 10.000 de euro amendă pe fostul lider al extremei drepte Jean-Marie Le Pen pentru că a declarat că ocupaţia germană din Franţa în cel de-al Doilea Război Mondial nu a fost „deosebit de inumană” (…)”.

     Concluzia (stupefiantä a) magistratilor (politrucilor) francezi: „vinovat de „apologia crimelor de război” şi de „contestarea crimei împotriva umanităţii”(…)”.

     Logicä de fier, nu-i asa?

   • Vin din urma.Pe bune o cheama pe doamna, Rosenkranz?
    E neadevarat. Cred ca numele ii poarta ghinion.

 10. si de ebraica nu.

  • ?

   • Punct (.)

    • Esti aaaaatat de previzibil. Lacrimez.

     • De aici si porecla „Läcrämioara” care te-a consacrat pe forumuri (aläturi de pantofii cu taietura înaltä, de fusta mini si de posheta purtatä smecheresc-cartiereste, pe-un umär).

      Încolo, e prima oarä când väd vocalize scrise: ai cäscat, sau ti-se limba plimba’n gurä?

      • Mai prozaic: m-a furat somnul cu degetul pe tasta a si mi-a fost lene sa sterg.

       Tentativa esuata de gluma cu „lacramoiara” poate o gusti tu, pofta buna.

      • E firesc sä te fure somnul, dupä ce toatä ziua te-ai jucat (cu buldozerul) de-a „natzionalistul”. Dacä între timp te-i trezit, potzi sä te culci linistit la loc: nu s-a întâmplat nimic, pämântul continuä sä se învârtä monoton în jurul axei Londra-(Brain-)washing-town …

       Faptul cä nu ai gustat gluma cu „Läcrämioara” mä mâhneste profund, nu-mi mai rämâne decât sä sper cä de cea cu posheta te-ai amuzat dupä pofta inimii.

       Încolo, lenea e un päcat, dar în ceea ce te priveste regula nu se aplicä, d-ta beneficiind din plin de calitatea de „român” (autointitulat), si si de cea de contrar-evolutzionar (ibidem), fapt capabil sä o transforme aproape într-o virtute (eventual natzionalä).

     • E bine!
      Ramane cum am stabilit.

      • Ah, mä tot întrebai de un traducätor de ebraicä, mai alaltäieri, punându-mä în situatzia jenantä de a nu putea sä te ajut …. Permite-mi o indiscretzie: îtzi pregätesti dosarul de emigrare?

       Dacä nu as risca dinnou acuzatzii aiuritoare din partea d-tale, ei bine, atunci tzi-l-as recomanda cu cäldurä pe Sf. Apostol Pavel, ca fiind, de departe, cel mai bun în materie dintre toti cei (12) de care am auzit pânä acum.

       Cu salutäri cordiale d-tale si partenerului,
       T.

 11. Tocmai am citit stirea:

  „Fără icoane în Guvern. Premierul a ordonat scoaterea tablourilor din birouri“

  A … „tablourilor” – asa spune lacheul lui Voiculescu, care adaugä mai apoi cä „Mihai Răzvan Ungureanu face curăţenie în birourile Palatului Victoria”.

  „Curätzenie” – asa numeste lacheul lui Voiculescu fapta jegosului.

  Iatä, în fine, cartea cu care tartorul MRU deschide jocul.

  Iatä un motiv (unul 100% adevärat) de iesit în stradä / în Piatza Universitätzii. Actziunea asta e, bineîntzeles, doar o acadea pour la bonne bouche: urmeazä la rând, ca mai pe tot locul, celelalte institutii ale statului: oficii publice, cazärmi, scoli, grädinitze, spitale, policlinici, s.a.m.d.

  E o mäsurä manifest, o loviturä directä în fundamentul lucrärii (crestine, pe plan european a) fostului ministru român de externe Teodor Bakonschi

 12. Sä nu märturisesti strâmb împotriva aproapelui e, pe strada mea, o poruncä, nu o chestie de gust. Baconschi a fost insultat pe ne-drept de un sperjur, care sperjur a comis un päcat (o faptä rea si urâtä, pe care eu am încercat sä-o îndrept).

  E vorba de individul care mai sus m-a atacat si pe mine, pe NE-drept.

  Acestea fiind zise, solicit publicarea integralä a comentariului meu.

  • Nu e cum – cand stergi un pasaj, sters ramane, nu-i ca si cum ai baga la gunoi intregul comentariu. Daca vrei, ofera pasajul lipsa, dar intr-o forma mai putin caustica.

 13. Astăzi la Iași are loc chiar în acest moment un simpozion cu titlul – Personalități evreiești în istoria și cultura Moldovei. Aș fi curios dacă apare pe undeva înregistrarea pentru a fi comentată.

 14. Propun sa fie organizat un simpozion cu tema:” Personalitati ale culturii romane din Moldova, care au influentat istoria si cultura etnicilor evrei”.
  Pot fi amintiti dascalii care i-au scolit pe evrei, artistii care i-au inspirat ( neaparat nu trebuie uitat George Enescu, tatal natural al lui Yehudi Menuhin), razesii care la culesul viilor de la Bucium fredonau melodia viitorului imn al Stutui Israel si mai ales, trebuie mentionata Capitania Portului Galati care in 1882 a pus la dispozitie nava Thetis cu care au calatorit viitorii locuitori ai primei colonii evreiesti din Palestina.
  Cred ca ar trebui adusa vorba si despre Articolul 7 din Codul Civil din 1864, prin care se prevedea naturalizarea (la cerere, nu forţat, desigur) evreilor din Principatele Unite si acordarea dreptului la vot.

  • RL vrand sa ne reeduce, a initiat o dezbatere cu dublu scop: spalarea la creier a celor predispusi la idiotenie si aducerea la lumina a celor nesupusi doctrinei politik-corekte conform careia „neamul ales” nu a facut nimic, niciodata, nimanui, mai ales rau, pe pamant. Comentariile sunt insa delicioase, binecuvantati fie cei care-au vorbit in apararea Romaniei!

 15. […] Ce lipsește din biografia oficială a mirobolantului MIHAI…RAZVAN…UNGUREANU […]

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: