România condusă numai de lachei


În timpul unui interviu acordat ziarului Gândul, lui Victor Ponta i-a scăpat porum…ee, șobolanul, din gură:

Şi când îi numeşti pe George Maior şef la SRI şi pe Mihai Răzvan Ungureanu şef la SIE, vrei să distrugi SRI-ul şi SIE?

Nu, acolo cred că decizia d-lui Băsescu nu i-a aparţinut, în ambele cazuri.

Adică i-au fost impuşi? De unde şi de către cine?

Nu ştiu, aşa cred eu, nu am mai multe informaţii.

Şi faceţi afirmaţii atât de grave fără a avea informaţii? Repet întrebarea: impuşi de cine şi de unde, din ţară, sau din afară?

Sunt foarte conştient de felul meu de afirmaţiile pe care le fac şi mi-am exprimat doar o opinie, cred că dl. Băsescu a fost, într-un fel sau altul, obligat să înţeleagă că serviciile de informaţii nu trebuie să intre în jocul domniei-sale politic.

Să înţeleg, după cum vă exprimaţi, că obligat din afară?

Nu ştiu, nu cunosc mai multe lucruri.

Mai era oare nevoie de confirmarea faptului că România este condusă dinafară și că marionetele desemnate periodic în ultimii 22 de ani nu au făcut altceva decât jocurile stăpânilor lor, sărăcind și batjocorind țara pe care au jurat cu mâna pe Biblie să o slujească? Vedem de ce e necesar ca o alternativă viabilă să existe atunci când lichelele vor pica la primăvara? Doar nu suntem tâmpiți să ne încredem în alde ăștia?!

Domnul Ponta gandeste ca este atat de abil incat sa isi ascunda dedesubturile ? Un personaj cu limite – construit in curtea lui Adrian Nastase, aciuat in gradina sionistului Ilie Sarbu – nasit de catre seful SRI – ce foloseste formule stereotip de „batalie…” dand impresia ca chiar il preocupa soarta poporului roman si ca ar fi un social-democrat – NU are nici o legatura cu OMUL necesar acum ROMANIEI ca social-democrat. Este clar ca este CONFISCATA social-democratia de catre IMITATORI – ce isi doresc doar CHIVERNISEALA. Isi doreste functia de director SIE si se rasuceste pentru a o capata. Speram ca STRADA sa genereze un PARTID SOCIALIST- DEMOCRAT fara fripturisti.

Ce dragalas,ne-am intors in plina epoca fanariota.Boierii se sapa unul pe altul,si fagaduiesc supunere totala Sublimei Portzi,doar-doar de-or capata firman de domnie la CaraVlahia.Atat doar ca Sublima Poarta s-a mutat de pe malurile Bosforului ,pe cele ale Potomacului.Daca belim contribuabilii,si-i ametim cu promisiuni frumoase despre democratie si „american dream”(in loc de fum de ardei iute),putem sa-lcopiem pe Putin.Departamentul de Stat nu se supara deloc,ata timp cat gazduim ienicerii de la Deveselu si cumparam iatagane ruginite second-hand F-16.Sa traiti bine ciumpalacilor,eu ,Zeus,o sa va conduc prin procura pana ce ies cu picioarele inainte din scena politica!

Ponta n-ai bun simt, esti cameleonul, tradatorul perfect. Ceea ce ai facut nu are alta rezolvare. Minciuna sta in familia ta la masa. Ati mai tradat o data si din cauza relaxarii lui Geioana si mainii intinse lui Basescu de tine,socru si fonfaita s- ajuns ca PDLul si Basescu sa conduca Romania si sa-si bata joc de aceasta tara.
Stapanii tai – Base si Ungureanu – te cheama langa ei. DU- TE!
Cat priveste iesirea mincinoasa de pe la TV iata cum stau , de fapt , lucrurile.:

In drumul tau spre Busteni (unde maica-ta are o casa ce a fost nationalizata si proprietarul de drept nu a putut sa o ia), te-ai prins (vai, vai, din intamplare) de coloana basesciana – ce mergea spre relaxaare evidenta.

Numai ca se vede ,de la o posta ,ca in acea perioada te-ai intalnit cu tatucul la Predeal si v-ati sfatuit voi ce sa faceti sa mai induceti, prin minciuna, in eroare … poporul. Chestiunea cu prostimea si televizorul.
Pe mine, baietas , nu m-ai convins.
Este clar ca te-ai dus si ai spus: ce sa fac SEFU ca uite s-au prins astia ca eu iti lustruiesc ghetele si vor sa ma trimita la munca de jos – unde trebuie sa fiu (dar vai, ar trebui sa dai socoteala tu si Piciorus si pentru procurorul sinucis Paanait)…

Si atunci te-a sfatuit tatucul: Stai bland baiete. Ii prostim noi. Uite eu chem partidele la Cotroceni si tu iesi pe la toate posturile TV -daca se poate – si spui ca USL NUUUUU… chestii infloritore, sforaitoare…

Oameni nesantajabili n-ai sa gasesti in actuala clasa politica. Li se dechide singura usa la debara de cate „schelete” au pitite acolo:privatizari dubioase,contracte cu bani publici dezavantajoase pentru stat…Restul?! Burse in strainatate platite de de „agenturili” sau filialele lor deghizate in ONG-uri,rude la Ierusulaim (la propriu sau la figurat)!..Avem o pozitie prea strategica,ca sa fim lasati sa ne guvernam singuri si sa ne bucuram in pace de bogatiile tarii noastre. Asa a fost din vremea romanilor,mai mult sau mai putin pe fatza!!

sursa comentarii Gandul

15 răspunsuri

 1. Cred acelas lucru despre Bäsescu: nici mai putzin desi nici mai mult decât e ea descrisä în articol. Mä întreb:

  Cum o fi ajuns Orban, în Ungaria (tzarä MULT mai parazitatä de evrei decât România si si de 3 ori mai îndatoratä extern!), la putere, baska cu o majoritate atât de mare? Cum au reusit ungurii sä scape (cel putzin provozoriu) de lipitori? Cum au putut ei sä genereze o miscare natzionalä în acelas timp crestinä si ne-confesionalä, anti-comunistä si pan-maghiarä? Cum au reusit ei (cei din dreapta maghiarä) sä-si atragä secui din Transilvania (60% româneascä), iar nouä NU ne iese trucul ästa nici mäcar cu românii din Moldova de Est (80% româneascä) desi o barierä confesionalä (cel putin teoretic) NU existä?

  Dece se înteleg catolicii lor PERFECT cu protestantzii lor, desi ceea ce-i separä e incomparabil mai mult decât ceea ce-i opune ortodocsilor români pe grec-ocatolici, ori pe stilisti?

  Dece NU a functzionat la unguri NICIO sopârlä de genul „catolicii eretici care ne-au präjit strämosii cu inchizitzia”, respectiv „calvinii trädätori, care pe vremea Pasalâcului s-au dat cu turcii”? Dece la noi schemele analoage functzioneazä (ca unse)?

  Vorbeam, la începutul anilor 2000 cu un natzionalist maghiar din Budapesta, care-mi descria situatia (din punctul säu de vedere absolut disperatä si färä iesire) de acolo / atunci în EXACT aceeasi termeni în care se pune ea aici / acum.

  Dece NU merge si la noi aceeasi retzetä?

  • cum a ajuns naționalistul orban conducător? simplu! pentru că e prost de pute!

   ce și-a zis ițic, de ce să transpirăm degeaba, de ce să riscăm, îl lăsăm pe orban să îngroape ungaria fără ajutor, transparent, patriotic, cinstit, fără jmecherii!

   să îi văd acum pe goimi cum ne acuză tot pe noi de dezastru! păi tot noi suntem de vină!?

   • Înteleg ca te opui, din considerentele enuntate mai sus, ORICÄREI guvernäri natzionale: asa e?

    Crezi cä si Antonescu tot pe schema asta a ajuns la putere?

    Si eu, care mä suspectam pe mine, câteodatä, de nihilism ….

  • @ Thalex
   Probabil are de-a face cu binecunoscutul proverb „sa moara si capra vecinului”. Majoritatea ortodocsilor mai bine si-ar taia mana dreapta decat s-o intinda unui greco-catolic intr-o alianta, fie ea si politica, de groaza ecumenismului.
   Grecii, desi sunt deja pe tava si cu morcovu-n fund, gata de-a fi aruncati in cuptor, inca se mai preocupa de primatul papei si de care dogme sunt mai corecte..
   Cand vor ajunge la cosul de gunoi al istoriei, fara indoiala le va fi o mare consolare sa stie ca fac parte din „singura biserica adevarata”.

   Parintele Staniloaie (daca nu ma insel) si cand era la inchisoare era preocupat de ce fac greco-catolicii inchisi si ei, in loc sa se gandeasca oare ce inseamna faptul ca se afla in acel loc si ce voia Dumnezeu sa ii comunice cu asta.

   Majoritatea crestinilor care isi sapa reciproc groapa vor avea satisfactia propriei participari atunci cand nu va mai fi permisa nici o denominatie crestina si pentru ei se vor aplica legile noahide.

  • @c.:

   S-ar putea să ai dreptate în chestiunea caprei: ungurii nici nu rezonează la genul ăsta de umor păgubitor (grecii, în schimb, da – cf. Zorba Grecul).

   În chestiunea relaţiei ortodocsilor români cu greco-catolicii, ori cu romano-catolicii, nu-ti dau dreptate: starea conflictuală e întreţinută (unilateral) ( editat – nb ) si sprijinită (cu furie nedisimulată, mai ales pe bloguri, de stilisti si de moldoveni din Mitropolia (rusă zisă a) Moldovei).

   E adevărat, sunt hiper-activi si extrem de vocali, dar si ei stiu că nu au nici în clin si nici în mânecă cu starea de spirit reală din Biserica noastră: de exemplu, în orasul meu din Valachia de Vest unde e o singură biserică catolică, si si aceea într-o comună limitrofă, putinii catolici merg în mod firesc la liturghia ortodoxă, si invers. La moartea Papei Ioan-Paul al II-lea în fata bisericilor a ars o mare de lumânări, incomparabil mai multe decât cele aprinse de (aceiasi) credinciosi la moartea Patriarhului român …

   Marea lovitură pe care elita asta crede că a dat-o e una de natură mediatică, „comunicatională” si se referă la extinderea (ilegitimă a) termenului „ecumenism“ si asupra eforturilor de apropiere dintre cele două Biserici Apostolice (surori).

   Parintele Staniloaie a fost, din nefericire, în 1948 unul din arhitecţii „reunificării“ prin silnicie (si crimă colectivă, la care el NU a participat decât moral) a BOR, „reunificare“ care de altminteri nici nu a durat vremurilor. Pentru mine rămâne un mister cum un om de statura sa (si nu a fost singurul) a putut să se dedea la împreună-lucrare cu diavolul roshu, desi BOR stia prea-bine dela rusi ce înseamnă, ce natură are bolschewismul …

   Probleba dogmatică e o problemă, dar nici pe departe atât de însemnată: ea e însă obsesiv tematizată si potenţată de elita asta.

   În schimb, pericolul confesionalizării naţionalismului românesc e deopotrivă real si major. Tendinţa asta e sprijinită MASIV de Rusia, si anume pe AMBELE părţi ale Prutului. Consecinţele consfinţirii unei atari stări de fapt ar fi CATASTROFALE, mai ales că e vorba aproape de o contradicţie în termeni: ajunge să citesti editorialele oficiosului ardelenesc ortodox „Telegraful Român“ per 1916 / 1917, ori pagina electronică a Mitropoliei Basarabiei ca să te apuce groaza.

 2. in politica se lucreaza cu compromisuri
  cine detine aceasta Arta merge mai departe
  cetatenii voteaza astfel de lideri ori ba?

 3. He, he! Pontanacul trebuia sa plece azi in SUA, intr-o calatorie care „nu e de placere”, dupa propria mentiune. Cum nici calitati oficiale nu are tanarul nostru, ghici, ghicitoarea mea unde se duce si de ce! Baietii vor sa se asigure ca viitorul PM al coloniei de la gurile Dunarii este bine prelucrat si fezandat, inca inainte de a accede la postul cu pricina…

 4. Revin si aici cu intrebarea : ce parere aveti despre aceasta initiativa?

  http://www.ioncoja.ro/2012/02/lista-nationala-circulara-nr-3/

  • E fantasticä! Initiativa, vreau sä spun. Eu era ieri sä fac hernie de disc (de disc de frânä-fatzä-dreapta) tot tzopäind într-un picior (de scaun) de bucurie (de bucuria nebunilor).

   Cel mai emotionant mi s-a pärut faptul cä lista de preferintze pentru alegerea candidatzilor „natzionali” cuprinde EXACT aceleasi partide (fantomä) prin care Iliescu I. si sinistra lui sosie Roman P. au binevoit de-au dublat partidele de opozitie (realä) în a.D. 1990.

   Acele partide cuprind mai totzi securistii care se închipuie pe ei însisi (sau care, mä rog, vor sä trecä de) natzionalisti – restul aflându-se la PRM, cu exceptia celor care, precum Tabärä V. s-au pierdut pe traseu (fäcând politicä „natzionalä” pentru Monsanto & Co.) – nu?

 5. Ce s-a intamplat cu Taranistii ?
  De ce nu mai vorbeste nimeni despre ei ?

 6. A aparut limbricu’ ala mic, Pavelescu parca, care incearca de cativa ani sa puna mana pe sediul central al PNT si sa-l vanda pe sub mana unei fundatii in care sunt implicati si pedelicii. In plus, se incearca punerea PNT in bratele lui Basescu. Nu se stie ce va face Ciorbea, dar nu cred ca va reusi sa-i stranga laolalta pe activistii PNT. O mana de ajutor in toata chestia asta a dat si justitia independenta a lui Predoiu, care a taraganat procesul in care Pavelescu a tarat PNT cativa ani buni!

 7. Iatä, mai jos, o interpelare în PE pe tema unei alte täri conduse de personaje din aceeasi categorie.

  Nigel Farage blames the puppets of the European Union for destroying Greece: http://www.youtube.com/watch?v=n6-sLsLPHl0

 8. Douä stiri (oribile) de azi si un film demn de väzut:

  STIREA 1: România (Min. Agr.) e pe cale sä se redirectzioneze înspre OMG (în conditiile în care chiar ieri am citit un reportaj despre cantinele lui Monsanto, unde angatii primesc EXCLUSIV produse „bio”!).

  STIREA 2: Asociatul traditional al lui Monsanto, respectiv WWF (fatza „eco”-eugenistä a hydrei mondialiste) inträ în fortzä pe piatza PR din România cu o campanie cu lantzuri umane de lumânäri & stins lumina electricä de „Ziua Pämântului”.

  Aici cred cä se impune o contra-campanie de aprins toate becurile, felinarele, lanternele si girofarurile din dotare în ziua respectivä!

  VIDEO: „Pactul cu Panda”, pentru prima oarä cu subtitrare în englezä la adresa:

  Cu bine,
  T

  • Din seria de soliloquies „eu centrez, eu dau cu capul“, o întregire la recomandarea pe care am avut neasemuita onoare de a v-o face ieri, pentru cine nu l-a väzut, tot un video (mai vechi) de pe youtube, la adresa:

   Vizionare lafel de pläcutä ca si în primul caz!

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: