Insula Guam s-ar putea scufunda!


In spatele acestui titlu senzationalist sta afirmatia Congressmanului american Hank Johnson, D-Georgia, care in timpul unei sesiuni a Congresului a chestionat un general de armata cu privire la planul US Army de a stationa 8,000 de trupe pe insula Guam.

US Rep. Jonson, si-a exprimat ingrijorarea ca datorita greutatii aditionale a trupelor si a echipamentelor, insula s-ar putea rasturna si apoi scufunda! Este de apreciat calmul generalului care nu a izbucnit in ras in fata imbecilitatii evidente a personajului,  se vede ca omul e obisnuit cu asta, doar isi primeste ordinele zilnic din partea lor!

Cu asemenea conducatori, nu-i de mirare ca America se duce de rapa si ca o minoritate ostila ei si lumii in general, paducheaza „staff-ul” fiecarui Congressman, Senator sau Guvernator american, filtrand fiece informatie care ajunge sub ochii respectivului si asigurandu-se ca numai decizii favorabile cauzei lor vor fi luate, ca parte a politicii oficiale americane.

In fine, scurtul clip merita vazut, promit ca veti rade. Avem si noi prostii nostri, dar altii sunt si drogati pe deasupra!

Avem aici si o simulare pe calculator a infioratorului eveniment, direct de la sediul Congressmanului Johnson; Nu uitati sa va avertizati familia si prietenii sa nu isi petreaca concediile in Guam!

16 răspunsuri

  1. Slugoii de la Realitatea si Cotidianul s-au dus sa-l pupe-n cur pe Julian Assange -(o stire de pe la ora 6:23) – cica urmeaza un interviu mai elaborat – e clar ca se lucreaza la „ceva”…. .Nistorectul il elogiaza….

  2. Inca un motiv de bucurie ca nu am cablu TV si ca ma uit la Press TV, Russia Today etc.

  3. Urmareste tu canalele oficaiale, corecte politik:))
    BTW: Press TV anunta sibilin eventualitatea unei diviziuni in armata egipteana! Razboi civil ar fi pe sufletul jidanilor!

  4. Guvernul american prins cu mata-n sac – La procesul unui atentator terorist – Umar Farouk Abdulmutallab -plasat intentionat de agenti FBI cu o bomba in zborul 253, au venit martorii pasageri care au constatat facatura ! Cautati marturiile avocatului Kurt Haskell
    http://www.abovetopsecret.com/forum/thread656622/pg1

    • Astia sunt cei mai parsivi, lupi in piei de oaie.
      Amestecul minciunii cu adevarul, lucreaza psihologic asupra mintilor noastre.
      Ca in vechiul banc:
      Carnati din pui si cal: „un pui, un cal”.

  5. Daca romanii ar fi avut o mica parte din demnitatea poporului egiptean, format din arabi, dar si din crestini, alta era soarta noastra. Crestinii coptici ii apara deja pe musulmani in timpul rugaciunilor lor. Am avea multe invataminte de tras, dar suntem lasi si ne mandrim cu trecutul, acuzam trecutul, deh, ca la noi

  6. Atât timp cât aşa zisele revoluţii sunt provocate şi susţinute de oculta iudeo masonică prin intermediul SUA, UE sau a altor puteri, eu unul nu mai susţin aşa ceva.

  7. Trebuie sa sustinem cu precizarea necesara ca, lumea trebuie sa stie ca, raul, ca, radacina absoluta a raului planetar, de cand e lumea lume, e satanismul jidanilor.

  8. Stire noua : sacalii fmi dicteaza din nou cu tupeu liberalizarea pretului la gaze si curent – de aici inca un val de scumpiri drastice – vom manca scoarta de copac!

  9. Poate ca vom avea voie sa mancam scoarta copacului crescut cu aprobare in casa sau in curtea noastra. Legea fondului silvic defineste notiunea de „recoltare” si incrimineaza astfel actiunea de a aduna ORICE material din padure. Faliment scrie pe noi, GAME OVER!

    • Eiii bravo, crezi ca vor rabda oamenii sarmani sa ii harţuie nemernicii pentru o legatura de flori de tei si de urzici?!
      Da’ cu parul nu putem supoziţiona ca se va pune crestinul pe padurar sau pe turnatorul benevol ?

  10. Mie imi este foarte mila de guamezii astia care sunt nevoiti sa umble cu cersitul pentru ca americanii tin musai sa isi faca testele militare in batatura lor.
    Acum asteapta raspuns din partea Noii Zeelande pentru a fi admisi in „rezervatii”. Insula serveste drept baza militara pentru port-avioanele americane si nu numai. Populatia insulei a fost obiect de studiu din pricina incidentei anormal de mare a bolii Alzheimer, incepand cu anul 1965, la toate categoriile de varsta.

    • Au testat ceva pe ei fii sigur. In rest, unde intra astia, apar si bolile specifice „civilizatiei” lor: obezitate, diabet, cancer etc.

      Vorbeam cu un antrenor de baschet care observase ce am remarcat si eu in mod cazual: tinerii din ziua de azi, sunt paralelipipedici, adica nu mai au umeri. Sunt la fel de „lati in cur”, ca in umeri. TREBUIE sa aiba ceva de-a face cu vaccinurile si alimentatia „stiintifica” americana.

Răspunde!