Ce spun experţii despre insecticidul Furadan, cel ingerat de către Mădălina Manole


Acum ni se comunică cu certitudine că Mădălina Manole ar fi ingerat 400 ml de Furadan, un insecticid într-adevăr clasificat ca fiind foarte toxic, dacă ingerat:

„Institutul Naţional de Medicină Legală (IML) a stabilit cauzele decesului Mădălinei Manole. Moartea  ei a fost cauzată de înghiţirea, în noaptea sinuciderii, a 400 de mililitri de pesticid Furadan.”

„Potrivit IML, moartea artistei a survenit la un minut de la ingerarea substanţei.

Aşa să fie ? Să aruncăm o privire la documentul oficial cerut de legea SUA, producătorilor de orişice substanţe, aşa numita „Material Safety Data Sheet” (Fişa de Siguranţă a Produsului), document care enumeră toate posibilele hazarduri, precum şi modalităţile de prevenire şi de tratament ale lor, pentru produsul analizat:

Citez din document:

„Efectele supradozajului rezultă fie din înghiţire, inhalare sau contactul cu pielea şi ochii. Simptomele supradozajului includ dureri de cap, ameţeli, slăbiciune, crampe abdominale, greaţă, salivare excesivă, perspiraţie, viziune înceţoşată, lăcrimare, pupile contractate, culoare albăstruie a pielii, tremurături şi comă”.

Măsuri de prim ajutor

INGERARE: Beţi două pahare cu apă şi induceti vomă atingând faringele cu degetul. Niciodată nu induceti vomă sau introduceţi orice în gura unei persoane care şi-a pierdut cunoştinţa. Căutaţi un doctor.

NOTE PENTRU DOCTORI: Produsul este foarte toxic dacă e înghiţit. Carbofuranul este un inhibitor al cholinesterazei cu acţiune reversibilă. Sulfatul de atropină este antidotul.

Urmează instrucţiuni asupra dozajului corect de atropină, până la revenirea pacientului din simptomele otrăvirii.

La capitolul EFECTE ACUTE ALE SUPRADOZAJULUI, se specifică:

Expunerea excesivă poate rezulta în moarte. În fiinţa umană, ingerarea unei cantităţi mari de propylen-glicol, a rezultat în simptome reversibile de deprimare a sistemului nervos central, incluzând stupoare, respiraţie şi bătaie a inimii rapidă, perspiraţie profundă şi convulsii.

Problema evidentă este că în vreme ce produsul e într-adevăr toxic, oameni maturi şi chiar copii au scăpat cu bine de la moarte, după ce au ingerat Furadan. Majoritatea simptomelor se instalează în aprox. 4 ore, deşi mult mai rapid în cazul unei cantităţi mari.
Tot Fişa de Siguranţă a Produsului specifică următoarele:

– Suspensie albicioasă, cremoasă, cu miros uşor fenolic.

– Uşor combustibil. Poate sprijini combustia, la temperaturi ridicate.

E de aşteptat ca o suspensie albicioasă, cremoasă cu miros fenolic, nu gustă deloc bine, de fapt, trebuie că gustă de-a dreptul oribil. Rapoartele de până acum afirmă că Mădălina ar fi băut 400 de ml, deci aproape cât conţinutul unei sticle de bere de jumăte de litru, cu un pahar găsit şi-acela foarte convenabil, la faţa locului.
Când bei ceva atât de rău, o faci dintr-una ţinându-te de nas, gen cupa lui Socrate, nu prea mai ai chef de un repetir, nu-i aşa ?

Nici un pahar normal nu are capacitatea de 400 ml, ci doar unul extrem de mare, mai degrabă o halbă. Ori până acum s-a spus clar, pahar. Şi chiar dacă ar fi fost o halbă mare, reflexul involuntar de vomă ar fi prevenit-o de la înghiţirea întregului ei conţinut. Iar dacă a vomat imediat precum susţine medicul legist , de ce nu a putut ea fi salvată totuşi?

Să fi ştiut Mădălina că e neapărată nevoie de o re-umplere a paharului pentru a muri, sau mai probabil, cel care i-a turnat pesticidul pe gât în vreme ce ea zăcea inconştientă din cauza loviturii sângeroase cu capul de pardoseală, a vrut să se asigure că medicii legişti vor concluziona în mod automat că organismul ei nu a rezistat acelei cantităţi ?

E doar o altă întrebare care pe lângă cele ridicate ieri, cere o anchetă serioasă şi nu o muşamalizare făcută la adăpostul medicului legist.

Si comentariile unor cititori ai Jurnalului National:

de as | 15/07/2010 12:56:41
Sa bei echivalentul a doua pahare. In mod sigur are un gust oribil, probabil dupa doua inghitituri ai voma.
Mie imi pare a facatura.

de Blond | 15/07/2010 13:49:27
400 ml adica o sticla de bere ?
Domnilor ziaristi … in cat timp acel 1 ml de otrava e fatal ?
hm …

de Mircea M | 15/07/2010 12:46:49
a, da? 400ml inseamna 2 cani normale…a fost buna otrava daca si-a mai pus un pahar, nu? era vorba ca 1 ml poate ucide… in cate reprize a baut atata cantitate? nu trebuie sa fi f destept sa vezi ca ceva nu e ok….

Vedeti neapărat şi:  Ce spune un doctor despre moartea Mădălinei Manole

92 răspunsuri

  1. mereu cautam vinovati in astfel de situatii. nu cred ca vom sti vreodata daca acum exista vreunul.\

    Macar sa incercam sa aflam. Eufrosin

  2. E cel putin dubios faptul ca a avut „puterea”, fizic vorbind…sa-si mai puna inca un „paharel”.. Sa fim seriosi…e cusuta rau…toata tragedia …de la medicamente la furadan e cale lunga… dar asa e…cand totul e gandit in ultima clipa…nu stii care varianta e mai buna…pana vin cei „ce stiu” cum poti „sinucide” un om.. D-zeu s-o ierte. PS : numai gandul la ingerasul de doi anisori ar fi trebuit s-o impiedice continuand cu al doilea pahar… daca nu a facut-o de prima data.. Raman la ideea ca nu e sinucidere

    Bine spus! Eufrosin

    • Imediat,dupa ce am auzit ca a fost gasita cu capul spar in holul casei, mi.am dat seama ca e ceva ineregula. Indiferent ca iei supradoze de medicamente,sau ca iei otrava sau ca iei orice altceva…..nu cazi dintro data, trebuie sa fii la mintea copilului,poate nici el numai crede in ziua de azi toate povestile spuse de parinti. SUSTIN INCONTINUARE CA E CRIMA. si ma bucur ca mai sunt oameni care sunt pe aceasi lungime de unda ca mine,si au avut curajul sa spuna ce gandesc. Eu am admirat-o foarte mult pe Madalina Manole,am crescut cu muzica ei, era o femeie puternica si cum ati spus si voi, nu cred ca dupa ce te chinuiesti ca femeie ani la rand sa faci un copil, apoi sa iti iei viata….ESTE ILOGIC. Deci d-lor „Detectivi” adica cei care va ocupati de caz,faceti-va treaba cum trebuie si nu va faceti de rusine.

      • si eu sunt de acord ca este o crima mai ales ca am citit despre acesta otrava pe care ar fi bauto ia este la mintea cocosului ca nu putea sa o bea dacva o bea unde este voma trebuia sa fie voma langa ea ceia ce nu sa gasit si chiar daca voma de ce nu a putut sa fie salavata sutin ca aceasta ce a patit ea este crima nu sinucidere

    • prea mare cantitatea de otrava…..se pare ca cineva i-a turnat-o pe gat… va rog frumos sa analizati comportamentul lui PM atunci cand i se aduc acuzatii uitati va cum tine privirea in pamant cum priveste intr-o parte….am al 6-lea simt simt ca minte minte de ingheata apeleeeeeeeee!!!

  3. Felicitari pentru articol! Intr-adevar, povestea e cusuta cu ata alba.(ca multe altele din biata noastra Romanie…)

    Multumesc! Eufrosin

  4. De obicei sinucigasii nu folosesc pahare,beau direct din sticla.Daca era ceva premeditat,nu ar fi murit in pijama,o femeie are grija de imaginea ei chiar si inainte de moarte si ar fi facut-o intr-un cadru ” ceremonial ” .Este greu de crezut ca o femeie care s-a chinuit 15 ani sa aiba un copilas,sa se desparta atat de usor de acesta.

    • In afara ca-s de acord ca sinucigasii nu beau din pahare, nu pot fi de acord ccu tine cum ca ar mai conta ” ceremonii, pijamale, imagine…” Nu conteaza si crede-ma ca stiu ce spun!

      • Exista maniere si maniere de suicid. Nu exista un manual sau vreun ghid de instructiuni. Sunt oameni care planuiesc indelung, sunt altii care o fac la secunda, pe moment, atunci cand o anume voce le spune ca a sosit momentul. Imi aduc aminte ca pe la doua dimineata, am auzit in constiinta cum ceva sau cineva imi spunea sa cobor din pat sa deschid geamul si sa sar, intrucat, oricum, nu am ce regreta si nici pe mine nu m-ar regreta careva. M-a uluit acuratetea mesajului din constient. Nu era o fraza cu litere din alfabet si nici una continand cuvinte de dictionar, dar, mesajul asta era. M-a cutremurat si ma intrebam de unde asa ceva. Posibilitatile pot fi multe dar niciuna corecta, sau, altfel. Otrava f rar se bea cu paharul, f rar se poate imagina reumplerea cupei de cristal sau a pafarului dispozabil. Gustul, da e o bariera. Dar alcoolul e bun la gust? Dar tigara? Si cu toate astea le folosim, unii. Daca sinucigasul e f determinat, da, e posibil sa nu ia in seama gustul, mirosul, insa, corpul respinge. Cand spun corpul, ma refer la centrii nervosi care intra in alerta din cauza stressului cumulat cu informatia ca in stomac a ajuns ceva strain. Mai exista si un INGER PAZITOR care vegheaza si un mare Dumnezeu, laudat sa ii fie numele si care nu ingaduie usor asa ceva. Nu mi-a placut muzica acestei doamne, dar trebuie spus ca are o frumusete de dincolo de uzual. Nu cred in sinuciderea firilor artistice. Hendrix a fost asasinat bestial pompandu-i-se vin rosu care a inundat plamanii. Cine stie daca nu a fost asasinat ritualic, vreo ofranda dictata astrologic unor minti degenerate. Sigur sotul ei e OK? Mi se pare ca are o fata de acromegal pervers si libidinos. Imi cer iertare daca m-a cam luat gura pe dinainte, dar, poate ajuta cuiva. Sa o odihneasca Dumnezeu iar copilul ei sa nu sufere. Doamne ajuta!

        • asa ca tinerii sa fie cu PRUDENTA …..

        • marian :AI DREPTATE!

          CITANDU-TE „Cine stie daca nu a fost asasinat ritualic, vreo ofranda dictata astrologic unor minti degenerate. Sigur sotul ei e OK?”

          INCLIN SA aderez la intrebarea ta deschizatoare de o suita de alte intrebari, care trebuiesc elucidate!Este foarte clar ca Madalina a fost victima unei inscenari ridicole,indelung premeditata si pusa in aplicare cu sange rece,daca nu cumva,de-a dreptul diavolesc!

          P.S.Sper din toata inima ca FAMILIA MADALINEI: Va Avea Puterea Sa Lupte Chiar Contra Intunericului,cu Ajutorul Lui Dumnezeu,sa-i Demaste si sa-i „Bage La Intuneric” Pe Criminali!

          De asemenea,Sper ca MADALINA ,va fi scoasa de sub incidenta aparenta ,(creata cu sange rece /indelung premeditata),de „SINUCIGASA”!!!

          ASA SA-I AJUTE DUMNEZEU PE PARINTII EI SA-I SPELE MEMORIA INTINATA,REDANDU-I ONOAREA PE CARE O MERITA PE DEPLIN!!
          AMIN!!!!

          ODIHNESTE-TE IN PACE, MADALINA!

          Sunt sigura ca DE ACOLO vei ajuta la cunoasterea Adevarului!
          AMIN!!!

    • sunt de acord cu tine

  5. Interesant .,foarte interesant.Acolo unde logica incepe sa scartaie ceva e suspect.Daca tot ar fi vrut sa se sinucida de ce nu ar fi facut-o cu pastile de somn.
    Omoarte lenta somn usor pe veci.Cam asta e tendinta femeiilor sinicigase.PASTILELE.Dar sa bei produsul asta cu gust oribil,si inca sa mai si iti pui un ,,paharas,, ca vezi doamne nu esti sigura ca vei murii e ceva ilogic.Iar fie omul cat de curajos pt a se sinucide tot se gandeste cum sa nu sufere .Sau sa sufere cat mai putin.Iar din momentul cand te gandesti sa bei ,,otrava,, din instinct te gandesti la o moarte durereoas,zvarcoleli,dureri abdominale etc etc.Dar mai exista o posibilitate .,ca medicii legisti si criminalistii sa mearga pe orbecaite.

  6. 1ml fatal = 1/4 lingurita; la 400ml iti iei mort in cort

  7. Deci…Madalina ori era nebuna(dusa cu capu tare) de si-a lasat copilul singur pe lume, ori a fost ucisa….una din doua

  8. astept cu nerabdare ziua cand voi afla ca Basescu si Boc s-au „sinucis”…

  9. Sint pahare de 400 ml Eufrosine, chiar eu am doo si le-am masurat de curiozitate, dupa „eveniment”. Ca niste halbe mai mici. „Fata cu parul de foc” s-a stins singura, n-are rost sa otevizam subiectul. A fost o victima a sistemului-mafia- de produs vedete si a narcisismului ei. Dumnezeu s-o ierte.

    Nu o otv-izam, ci o despicam metodic in patru, pentru ca graba legistilor de a sari cu explicatii bune pentru consumul maselor, pe cand analizele toxicologice nici nu au fost macar efectuate, miroase de departe a musamalizare. Am vazut modul de operare dincolo, dar chiar si-acolo a fostodata un legist onest care a spus clar : a fost crima dom’le!
    SMS-ul de despartire este fals, total atipic unei femei din generatia ei, care ar fi lasat mai degraba o scrisoare scrisa de mana, in loc de-a ciupi tastele mobilului pentru a scrie „nu m-am simtit adecvata fizic” si a-l numi pe copilul ei Petru, in loc de Petrut, Petrisor, sau felurile in care orice mama isi alina puisorul ei. Eufrosin

  10. uite cum fac rau oamenii si ucid ,incalcind legea crestina !

    este o crima nu sinucidere ,vreau sa fie arestati vinovatii!

  11. te pomenesti ca ii va „sinucide ” si pe ei cineva…dupa ce termina ce au „de indeplinit”

    • nu stiu e suspect sa ai un copil atat de mic si o problema tot atat de mica exista 2 variante. ori acest copil la+i facut sa ai copil dar sa nu+ti pese de el ori esti nebuna de legat sa+ti pese mai mult de aspectul fizic decat de copil mi se pare absurd de neconceput e putin suspect mai mult ganditi oameni buni 2 pahare de o substanta oribila la gust nu prea cred d+lor procurori deschide+ti ochii va rog .

      • Toata lumea bate apa-n piua legat de copil
        Pai in puiii mei – atunci mamele depresive care imediat dupa nastere isi dau copii cu capul de pereti – alea nu sunt tot mame care ar trebuii sa-si iubeasca copilul mai ales ca l-au facut din dragoste???
        Am fost nevoita sa-mi consiliez o prietena 6 luni – nu vroia sa-si vada sau sa-si atinga copilul, desii se chinuise 5 ani sa-l aibe cu tot felul de tratamente cu hormoni etc…Asadar faptul ca l-a numit Petru in loc de Petrut/Petrisor etc, nu conteaza deloc, faptul ca si-a spart capul in cadere (norocul ei) e posibil fara sa fie crima, iar depresiviii in nebunia lor fiind f hotarati sa duca la capat ce si-au propus pot sta in picioare suficient ca sa-si mai puna un pahar – cand esti un „inconstient”, indiferent de otrava nu devii inconstient atat de repede. Acu vreo 3 ani am autopsiat un betiv care a baut 1 L de lac de mobila crezand ca e alcool – a murit in chinuri, cu gatul si stomacul lipite (in ciuda faptului k medicii au facut tot ce s-a putut) – ideea e ca a avut timp sa bea o cantitate mare desii e groaznic la gust si a avut timp sa sune si la salvare singur – de ala nu a zis nimeni k ar fi crima – cum naiba sa bei 1l de lac ???

  12. nu e vorba doar de graba legistilor de a pune un „diagnostic” comestibil…ci mai ales de graba de a o inmormanta …asta chiar e strigator la cer.

    Pai evidenta trebuie cumva ingropata! Eufrosin

  13. posibil sa ai dreptate, dar la fel ca in multe alte cazuri (le stii si tu…), explicatiile oficiale raman batute in cuie. din pacate…///

  14. Hmm…cum oare a reusit sa fie asa tacuta dupa ce a baut otrava? Probabil ca provoaca niste dureri abdominale greu de suportat. Nu cred ca „a tinut in ea” toata aceasta durere si nu a trezit pe nimeni din somn. Plus ca a si dat cu capul de scara, zgomot care iarasi ar fi trezit aproape orice om. Cu toate acestea sotul nu a auzit nimic.
    Nu cred ca EXISTA om care sa-si ascunda atat de bine starile si sa poarte doua masti atat de diferite incat sa nu lase niciun semn, nimic. Prea de tot ca niciunul din apropiati sa nu stie de framantarile ei incat sa nu ia masuri. E ciudat…

    Tocmai! Eufrosin

    • „…cum oare a reusit sa fie asa tacuta dupa ce a baut otrava? Probabil ca provoaca niste dureri abdominale greu de suportat. Nu cred ca “a tinut in ea” toata aceasta durere si nu a trezit pe nimeni din somn. Plus ca a si dat cu capul de scara, zgomot care iarasi ar fi trezit aproape orice om. Cu toate acestea sotul nu a auzit nimic.
      Nu cred ca EXISTA om care sa-si ascunda atat de bine starile si sa poarte doua masti atat de diferite incat sa nu lase niciun semn, nimic. Prea de tot ca niciunul din apropiati sa nu stie de framantarile ei incat sa nu ia masuri. E ciudat ”
      Glumesti ??? Ti-ai raspuns singur la intrebare – pai bea tu orice substanta (alcool sau orice) care sa te ameteasca putin, da cu capul de o scara, devino inconstient si asteapta sa te mai doara burta – nu crezi k nu mai ai timp sa te doara nimic ??
      Cat despre faptul ca ala a fost un zgomot care ar fi trezit orice OM – crede-ma ca te inseli amarnic – al meu sot doarme cu tv-ul pornit si cu muzica la max – daca tu crezi ca ma mai aude pe mine cazand in sufragerie, sau la 2 m distanta in aceeasi camera – nu aude nimic pana nu urlu la el.Am patit-o acu 1 an – am iesit din baie si am alunecat asa frumos k mi-am luxat glezna, mana julita de marginea cazii, am avut-o neagra 2 sapt + 1 coasta fisurata => pana nu am strigat la el sa ma ajute, nu a auzit nimik ca se uita la meci
      In ce priveste faptul ca si-a ascuns sentimentele/starile – ea era o fire melancolica asa ca nu prea aveai ce sa bagi de seama – sotul si parintii au vazut k e depresiva (e posibil sa fi confundat cele 2 stari, depresie / melancolie, oboseala), dar cand un om refuza sa primeasca ajutor spunand k nu are nimic si ca e ok, nu prea ai cu ce sa o ajuti
      Mai devreme sau mai tarziu tot ar fi facut-o, iar daca acu ar fi scapat, ar fi facut-o din nou curand … asadar plangeti dupa un om care si-a plans de mila singura pana a devenit o inconstienta ce nu mai avea pt ce plange – Fie-i tarana usoara

  15. Oare nu o fi si efectul medicamentelor pe care medicii i-au prescris-o de vina? Am inteles ca lua medicamente pt hormoni,si cine stie pt ce alte probleme..probabil depresie.Desi vazind un video cu ea,cind baietelul ei avea 9 luni numai depresiva nu arata.Era vesela,plina de viata,fericita asa ca acum imi e greu sa cred ca suferea de depresie.Probabil si-a dat seama ca „sotul” o inseala, de accea a fost tacuta in ultima vreme.Dar adevarul e ca si medicamentele te pot duce la sinucidere.Daca nu mi se intimpla mie,poate nu credeam ca asa ceva poate sa fie posibil. La inceputul anilor’90 dupa ce lumea a nascut copii procreati in anii comunismului medicii ne-au recomandat celor care am nascut o noua(pe atunci nu prea cunoscuta si utilizata la noi) metoda de contraceptie…steriletul. Asta se intimplase in Satu Mare,dar sint convinsa ca si in alte spitale din tara ,companiile farmaceutice s-au inghesuit sa recomande medicamentele lor implicit si toate mijlocele de contraceptie . Pt ca am decis sa am doar 2 copii,si sa nu ma duc la avorturi anual,am optat si eu pt un sterliet. La inceput a fost ok, cu putina jena,cu putina rana pe uter dar dupa 2.5 ani am observat ca in fiecare luna,inainte de a avea ciclu ma indreptam involuntar la geam cu intentia de a sari in gol.Nu ma durut nimic, nu simteam nimic decit senzatia ca trebuie sa ies pe geam.Am locuit la et.4 ,deci daca saream acum nu va mai impartaseam experienta mea ((. Am decis sa merg la medic sa imi scoata steriletul,explicind motivul real pt care renunt la el. Medicul sa uitat la mine si a dat din cap,spuind ca aceste crize nu au nimic de a face cu gestul meu.Adica ma facut sa cred ca eu la 30 de ani,eram nebuna. Curios ca dupa ce am scapat de sterilet ( care pe linga faptul ca mi-a dat stari de sinucidere,mi-a provocat si rani pe col) aceste simptome au disparut. Probabil si Madalina a avut asemenea crize,si chiar daca a facut-o nici macar nu si-a dat seama.Dar cazul ei este total in ceata si e din ce in ce mai greu de demonstrat ca a fost sinucidere. D-zeu sa ii dea odihna vesnica,sufletului ei chinuit!

    V-a aratat bunul Dumnezeu ca nu e voie sa te feresti de facerea de copii, asta e tot. Nu stim daca acesta este cazul Madalinei Manole, care si-a dorit cu disperare un copilas, de 15 ani de zile. Tind sa asum ca nu s-ar fi ferit de un al doilea. Pana nu se clarifica intrebarile ridicate, e de datoria noastra sa cerem o ancheta cinstita asupra faptelor si nu un verdict oferit pentru convenienta, atunci cand analizele biochimice nici nu au avut macar loc. – Eufrosin

  16. Cand am aflat teribila veste ieri dimineata am simtit clar, am intuit puternic ca NU a fost sinucidere…Dupa toata decantarea logica a evenimentelor mi-e clar ca lumina zilei ca NU S-A SINUCIS. Ceea ce este foarte trist dincolo de faptul ca un OM a murit in conditii atat de tulburi si cumplite, dincolo de tragedia personala a unui ingeras de copil ramas orfan de o mama tandra si iubitoare, dincolo de durerea familiei prietenilor si toate celelalte …ramane STIGMATUL SINUCIGASULUI, astfel ca acest om nu va avea parte de slujba de ingropaciune ,,in integrum”, nu va fi primita in biserica, nu se vor inalta splendidele rugaciuni ortodoxe pentru o femeie si mama crestina!… e ravasitor…e ca o descotorosire…Dumnezeu sa o odihneasca in pacea Lui!…

  17. exista oameni care daca intr-o noapte isi pun mintea cu cineva care este urmarit demult … sa se concentreze si sa- i dea comenzi telepatice, un fel de hipnoza telepatica, de magie neagra … si aceste asa spuse sinucideri sunt folosite in scopuri bine organizate … activitati media cu alte activitati desfasurate in paralel … bani ptr. asa ceva si oameni de asa natura se gasesc ptr. astfel de activitati … MANIPULARE prin MEDIA si diverse METODE SPECIALE NEORTODOXE … ca sa te aperi impotriva la asa ceva ai nevoie de INFORMATII despre astfel de metode si CREDINTA de FIER … ptr. a – si proteja sume de zeci si sute de milarde de euro unii recurg la astfel de DIVERSIUNI MEDIA … sutele de miliarde de euro sunt protejate prin CRIME de cele mai multe ori … CRIMELE duc la INSTABILITATE si MANIPULARE in MASA ….

  18. Ieri cand am deschis tv-ul si am vazut mare scris ca Madalina Manole a murit, gandul meu s-a indreptat spre un accident rutier….nicidecum nu m-am gandit ca s-a sinucis asa cum am aflat dupa cateva minute…Si azi sa aflu ca din gura medicului legist sau cine era cel intervievat de la IML, ca banuie ca a murit in urma ingerarii a 400 ml de „pesticid” furadan (or asta e INSECTICID), dar abia peste 2-3 saptamani rezultatele examenului toxicologic vor fi gata…Plus faptul ca legistul a zis ca moarte a survenit la 2.31, iar sotu’ a sunat la 112 la 5.37…Sa nu auzi chiar nimic cand cineva cade in casa de-si sparge capul, sa nu auzi nici un zgomot ciudat, nimic, e ceva suspect…Eu l-am simit pe sotul meu cand s-a ridicat din pat sa ia un medicament de raceala, si dormeam bustean de vreo 3-4 ore, iar sotul ei chiar nu a simtit sau auzit nimic la o ora jumate de cand s-au pus in pat??????? Nu caut vinovati, nu vreau sa acuz pe altcineva de moarte ei, nu caut sa ii o dezvinovatesc, vreau pur si simplu sa gasesc raspunsurile la multele suspiciuni sau chestii ciudate care planeaza asupra mortii ei……. Sa te sinucizi cu furadan, o substanta oribila la gust si pe deasupra sa mai bei si 400 ml, aproape o sticla de bere de juma de litru, mi se pare ceva incredibil…as voma numai daca as simti mirosul, dar sa mai si beau atata cantitate….Apoi cifra de 400, e cam rotunda…cu siguranta intr-o sticla de bere sau de suc nu gasesti fix cantitatea care e scrisa pe sticla, sunt sticle mai goale sau mai pline, si mai rar, foarte rar cu fix cantitatea scrisa pe sticla…Or tu sa apreciezi la ochi si sa-ti torni in pahar o cantitate de fix 400 ml mi se pare departe de realitate…cand in conditii normale o astfel de cantitate o obtii cu recipiente gradate……Si apoi graba cu care i s-a facut autopsia, lovitura de la cap nu a fost explicata, nu s-a zis daca a survenit dupa moarte, daca a fost cauzatoare de moarte…prea repede s-a zis ca nu s-au gasit semne de violenta cand exista o spartura de cap…Sa ne amintim ce s-a intamplat cand a murit Michael Jackson…o luna de zile daca nu si mai mult, l-au tinut sa-i faca teste…si apoi au dat trupul familiei…Iar in cazul Madalinei Manole, a doua zi dupa autopsie au si dat-o familiei…cand au fost cazuri cand in cateva zile dupa autopsiei decedatii au fost dati familiei…Daca intr-adevar s-a sinucis, gestul ei este inexplicabil, dar daca a fost „sinucisa” s-a dat cu prea mare graba, suspecta as zice eu, verdictul SINUCIDERE…si e pacat pentru ca pana la elucidarea misterului mortii ei, daca va fi vreodata elucidat, ea nu va beneficia de toate pomenirile care se fac celor care au murit involuntar, inclusiv slujba de inmormantare….De ce la noi in tare se face totul sau hai sa zicem, se fac prea multe chestii la modul superficial, desi exista suspiciuni?????

    Corect, graba cu care se face totul in tara in care totul se face fara graba, este un alt indiciu ca se doreste musamalizarea si aruncarea vinei asupra ei. Nu e destul ca cineva a omorat-o, acum o mai si lipsesc de inmormantarea cuvenita! Eufrosin

  19. 1 ml de furadan e de ajuns sa fie fatal, or ea cica a baut 400 ml conform celor de la IML…mai apuca ea sa bea atata dupa primul mililitru de substanta?????

    • O fi fost bautura ei preferata doar ca acum a depasit doza.

      : ( Eufrosin

      • cand nu ai nimic de spus, e mai cuminte sa taci..

      • Ironia e pt cei care au nascocit asa imbecilitate cu insecticidul. E suficient numai sa mirosi asa ceva si ti se strange stomacul, daramite sa mai si bei 400ml. Oricum, spre binele Madalinei, sper ca a fost crima si nu sinucidere.

    • Asta nu e cianură. A dat peste cap un pahar mare, apoi încă jumătate. Primele simptome, cele de paralizie, apar în cel puţin 30 de secunde.
      Voi credeţi că ei îi mai funcţiona judecata în momentele alea? A vrut necondiţionat să moară.
      Deci a dat cu capul de scară… asta putea fi urmarea unei convulsii declanşată de substanţă.
      Groaznic de penibil.

      Spunea legistul ca a vomat imediat – cum era sa mai bea restul dupa aceea ? Eufrosin

      • Bine, filmul evenimentelor e un mister, însă fapt este că o cantitate de furadan chiar ceva mai mare decât doza minimă letală (care se exprimă în mg/kg-corp) a apucat să fie absorbită din tubul digestiv, pentru că nu ar fi putut voma până la ultima picătură. Poate că a scăpat flaconul în vomă? Acum fantazez sigur, dar ăsta e un caz demn de CSI.

  20. MI-E DOR DE TINE MADLINA, ACUM ESTI LUMINA . NU CRED IN NIMIC DIN CEEA CE SE SPUNE, MA CUTREMUR CIND DESPART LUMINA CINTECELOR TALE DE CEEA CE SE ZICE. NU ACCEPT, ASTA E ROMINIA DOAMNE TU ESTI CU TOTI, FERESTENE DE ALTE TRAGEDIII……..

  21. Raportul toxicologic e în aşteptare deoarece trebuie să se facă dozarea substanţei în lichidele biologice care desigur că au fost deja recoltate. Prezenţa furadanului a fost detectată rapid, dar dozarea lui se face cu reactivi şi după un protocol strict… şi bineînţeles că laboratorul IML avea deja treabă şi cu alţii pentru a o procesa imediat.

    Şi legiştii sunt foarte atenţi şi mult mai deştepţi decât vi-i închipuiţi acum. Credeţi-mă, i-am văzut la lucru acum o lună jumătate când aveam stagiu la IML

    Spui ca aveau treaba cu altii, deci nu s-au putut grabi cu analizele, dar au fost in schimb foarte expeditivi in a declara ca Madalina s-a sinucis! Eufrosin

    • Se lucrează pe 2 ipoteze, cea mai probabilă fiind sinuciderea. Pe lângă raportul toxicologic al IML, mai e nevoie şi ca poliţia să-şi termine ancheta. Poliţiştii au şi spus. Dacă nu au suficiente probe şi declaraţii, ce vrei să spună? Eu nu resping total ipoteza unei crime, dar asta presupune ca Mădălina să fi avut duşmani (cel puţin unul redutabil). Trebuie dezvăluite mesajele electronice prin care ea cerea insecticidul (care oficial e exclus de pe piaţa de larg consum).
      Şi totuşi eu fac pro domo, îi apăr pe doctorii legişti, nu era etic din partea lor să deturneze activitatea laboratorului, pentru că probele sunt procesate în ordinea în care au fost primite. Însă… dacă păţea ceva d-l preşedinte sau asemănător, indiferent la ce spital trebuia să i se ia probe biologice şi altele , sigur, n-aş mai fi garantat pentru corectitudinea profesională faţă de restul lumii. Îmi dau şi eu seama de nişte lucruri.

    • Pt un medic legist bun, e foarte simplu sa faca constatarea, atat la fata locului, cat si pe masa de autopsie si sa puna „diagnosticul” SINUCIDERE.
      Rana la cap a survenit ca urmare a pierderii echilibrului dupa ingerarea substantei, cand si-a pierdut constienta – nu poti spune post mortem pt e posibil sa fi inca viu cateva min. dar inconstient, ranit la cap si ff otravit (daca esti inconstient nu mai simti nici o durere abdominala asa cum sustin unii ca ar trebui sa simti)
      Sunt medici fff buni care stiu cum sa-si faca treaba repede si bine – nu suntem noi indreptatiti sa ne dam cu parera despre meseria lor, ca nici ei nu se baga peste electricieni sau altii ….

  22. DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCA IN PACE MADALINA!!!! Nu cred in versiunea ca s-a sinucis!

  23. in sfarsit…la realitatea tv se lanseaza ipoteze..

  24. Desi mi se pare cam nefiresc … „somnul” ce l-a avut sotul ei (in noaptea fatala), nu il pot acuza ca ar fi ceva intentionat. Daca si el a consumat alcool intr-o cantitate mai mare (indiferent de „motiv”) a fost ceva care … i-au facut pe Procurori sa-i dea crezare ca nu a auzit „caderea” ei si „balta de sange”. Dar sunt suficiente date contradictorii si Procurorii respectivi nu le-au dat publicitatii (daca le au in vedere). Se poate ca ancheta va merge mai departe, chiar daca noi nu avem un … „vinovat” (ma refer la cititori, binenteles). Faptul ca Procuratura a incheiat „oficial” ancheta si a permis inhumarea decedatei este un mare semn de intrebare asupra … cauzei acestuei anchete. Asta din cauza ca Basescu, in loc sa ceara Procuraturii extinderea cercetarilor, a … depus niste flori ca la un „om bolnav” de care sa stia ca va muri in curand ! Mie, cel putin, nu-mi place acesta „graba” fara sa se stie ceva sigur. Intrebare : Era M.M o persoana … „bolnava psihic” GRAV ? Daca da, de ce nu era sub supraveghere medicala ? Daca a fost incredintata … sotului, ce masuri a luat acesta sa nu se intample „actul fatal” ? Nu cumva ca el (sotul) dorea sa se intample ce s-a intamplat ? Nu vreau sa spun ca acesta este de vina (sau singurul de vina). Vreau doar sa atrag atentia ca un om „bolnav psihic” se foloseste de orice prilej de a-si lua viata (daca asta i-a intrat in constiinta) si atunci … cine este de vina in fata Bisericii ? Bolnavul sau … cei care trebuiau sa aiba grija de el. Din cauza asta eu consider ca intai este de vina (dupa producerea „actuui fatal”) POLITIA, care prin Procurorul/procurorii repartizati cazului respectiv – pentru „graba suspecta” (isi pierdeau … zilele libere, se vede) si apoi, sunt de vina cei din Secretarului Arhiepiscopiei Bucurestiului care au luat de buna (fara sa verifice) de buna ce a declarat Politia (aveau Preotii din Ploiesti asa de mult de „lucru” ca nu puteau sa faca slujba in Biserica, sau … nu vroiau cei din Bucuresti sa piarda o asa de buna … „ocazie” sa le dea peste nas celor din Ploiesti – „lupta” dintre „Ilfoveanul” si cel „Prahoveanul” este binecunoscuta celor care urmaresc viata clericala din Romania). Intrebari … intrebari … intrebari …
    P.S. Binenteles, ca intrebarile si afirmatiile pe care le-am pus sunt … numai personale, si nu-l „incrimineaza” cu nimic pe „administratorul” acestui „site”. Nu oblig pe nimeni sa fie de acord cu mine, ci doar sa se gandeasca … daca am dreptate eu … ce pozitie ar fi luat ?!

  25. E clar ca nu e sinucidere, decat daca iti intorci mintea fix pe dos si accepti ideea ca a avea un copil, familie, prieteni, a fi cunoscut si iubit (adica a avea toate motivele de a fi un om fericit si implinit) sunt asa niste nenorociri care te trimit intr-o asemenea tristete incat nu mai vrei sa traiesti.

    E foarte grav ca lumea inghite aceasta idee. Anume ca te pot duce la sinucidere cele ce pana mai ieri erau doar motive de fericire si implinire. Extrem de grav. Mi se zbarleste paru-n cap cand vad cum unii oameni citind interviurile ei in care vorbeste cat de fericita si implinita este, vad acolo in acele vorbe, indicii cu privire la sinucidere. Cum se poate asa ceva? S-a intors lumea chiar de tot pe dos?

    Da si totul din pacate inspre profitul companiilor farmaceutice care vor vinde milioane de pilule ale fericirii si ale facilitatorilor lor din domeniul medical, psihiatrii, etc. Eufrosin

  26. o astfel de situatie poate fi folosit decatre scoala si familia pentru un studiul de caz Deasemna pentru copii de bani gata si multi alti care obisnisnuiesc sa beneficieza de fel si fel de privilegii , atunci cand pierd astfel de avantaje si nu mai reusesc sa se descurce singuri in viata ,poate trage invataura de aici.

  27. Ar trebui sa invatam ceva dintr-o astfel de situatie .In S.U.A si tarile occidentale
    de 100 de ani se studiaza anumite lucrurile care tin de motivele unei astfel de sinucidere Din pacate in tarile comuniste studiul acestor lucrurile au fost interzise, de aceea vor mai fi sute si mii de sinucideri si dvs. si eu toti putem deveni victime in orice moment De aceea http://www.partyboom.wordpress.com va prezinta un material de specialitate tradus

  28. Am si eu o parere si sa ma ierte Dzeu daca vb prostii sau daca acuz pe cineva nevinovat.Dar eu ma gandesc sa nu ii fi pus aceea otrava in paharul de vin sau ce au baut ei doi inainte de culcare , poate ea s- a chinuit mai inainte de a chiema sotul salvarea si pretinzand ca dimineata a gasit o ,si a ascuns toate probele incriminatorii plasand paharul cu amprentele ei si sticla de furadan in baie .Daca s ar fi sinucis nu ar fi baut din pahar asa cum ati afirmat si voi mai ales sa si puna de 2 ori , era suficient o gura incat sa i se faca rau si sa nu mai poata bea iar paharul ii cadea instantaneu din mana pe jos sau in chiuveta sau unde era ea asezata nicidecum sa il mai aseze inapoi langa sticla si sa mai poata iesii din baie si sa cada pe hol.Iar referitor la mesajul de adio nu cred ca il scria pe tel , in general orice pers care vrea sa isi ia zilele scrie ori un bilet scurt de adio ori nu mai scrie delok mai ales ca ea avea si pb depresive si nu cred ca mai avea puterea de a scrie , iar cel care ar fi omorat o nu ar fi scris un bilet de mana deoarece se poate face analiza grafologica si era mai simplu sa scrie pe tel ei ca fiind din partea Madalinei, deoarece amprentele presupusului criminal ar fi fost si pe tel ei pt caci statea in aceeasi casa cu ea si ar fi fost prins mai greu dupa amprente. Madalina isi iubea copilul mai ales ca era singurul si facut la o varsta inaintata si nu l ar fi lasat singur.Dar aici sunt mai multe interese la mijlok in special avera ei.Ea avea pb si cu soacra deoarece nu o lasa sa isi vada copilul dar nu cred, oricate pb ar fi avut ar fi putut trece peste tot deoarece era o pers puternica si avea multi oameni care o iubeau si ar fi ajutat o sa treaca peste tot.Sper sa se afle in curand cauzele mortii Madalinei si sa nu fie ca in cazul Elodia unde nu s a aflat nici pana acum ce s a intamplat cu ea.Nu cred ca e sinucidere , in nici un caz ca Madalina sa faca lucrul asta .D zeu sa o ierte!

  29. D-ZEU SA O IERTE SI SA O ODIHNEASCA
    SUNT MULTE DE SPUS PRO SI CONTRA………??????????
    dar cred ca ramane un mareeeeeeeee semn de intrebare moartea …fetei cu parul de foc….??????si cum ..la noi ..in romania sunt ..;toate;corecte si legale….ca in multe alte cazuri
    NU vom afla niciodata…marele ADEVAR……….

  30. Mai e o chestie.
    Orice om, daca i se sinucide sotia, va cauta sa ascunda acest fapt, ba va incerca sa mituiasca medicul legist ca ala sa spuna ca a fost o moarte din accident. Pe sinucigasi preotii nu-i ingroapa.
    La Madalina sotul s-a grabit sa faca concluzii inaintea medicilor legisti.

    Corect, la asta nu m-am gandit! Eufrosin

    • Ati observat cum se uita cu ochii pe deasupra oamenilor cand reporterul OTV l-a deranjat pe sotul Madalinei? Un om avand o asemenea tragedie in familie, dupa parerea mea nu cauta sa isi faca un camp vizual cat mai mare, cautand cu privirea catre etajele superioare ale cladirilor inconjuratoare, ci, dimpotriva se uita in jos, fara a vedea mare lucru, fiindu-i practic indiferenta orice imagine. Daca suspectul numarul unu, -dupa opinia mea-, in persoana numitului Petru ar fi citit putina literatura, ar fi aflat ca cei care au o mare problema, niciodata nu cauta cu privirea spre inalt. Dupa mine, sotul defunctei artiste nu e deloc strain de deces, fie prin complicitate, fie prin incurajare, fie si mai mult. Daca Madalina a primit vreo propunere din partea vreunei marimi a momentului si a refuzat-o, e extrem de posibil sa fi fost foarte mult ajutata sa moara. E de stiut daca din plaga produsa la nivel cranian s-a scurs sange si cat. Era in stop cardiac in momentul producerii plagii, sau, plaga a survenit dupa stopul cardiac. Din ce aud, Madalina se afla intr-o balta de sange, ceea ce imi permite sa cred ca a fost lovita dur cu un corp contondent, dupa care i s-a turnat pe gat de catre cineva care se pricepe, acea solutie de otrava. As intreba-o si pe prietena Madalinei mai multe despre procurarea otravii care asa cum stim are un regim special. Ideea ca a baut 400 de ml dupa care a cazut si si-a spart capul de o treapta de pe scara sau de pardoseala din camera de baie mi se pare imposibil de admis, date fiind proprietatile odorante ale furadanului. E imposibil sa bea cineva un asa volum fara sa vomite. Voma inseamna miscari ANTIPERISTALTICE pe esofag ceea ce nu permite inghitirea, asa cum un tren nu are cum sa se deplaseze simultan in doua sensuri opuse, fiind un non-sens urias. Chiar daca a vomitat, cum sa mai fie posibil sa aiba in stomac 300-400ml de solutie? Asta seamana a betie cu otrava, ceea ce iarasi nu e de crezut. Cine vomita asa ceva, nu eructeaza o gura de suc gastric dupa o masa prea copioasa cu tocaturi si branzeturi grele ci… intrucat vomita pe cale comandata de la centrul vomei emite un jet de voma semnificativa cantitativ, pana la un litru un litru si ceva. Credeti-ma ca nu va vorbesc din carti ci, dintr-o experienta practica. Asadar, Madalina in timp ce ai casei dorm bine mersi dupa o betie, se duce, isi face solutia sau o ia gata preparata, bea rapid un litru si ceva, vomita, cade secerata si dupa cadere capul i se sparge, inima inca ii bate si pastreaza in stomac 3-400ml de solutie de furadan, ca sa aiba ce scrie legistii in raportul autopsiei. S-a uitat cineva la aspectul plagii craniene? A verificat cineva eventuala integritate a peretelui esofagian, spre a observa daca a fost sau nu lezat prin introducerea unei sonde gastrice de tip Faucher, din acelea cu varful moale, bont, facute din cauciuc? Graba inhumarii miroase a complicitate dintre autoritati si faptuitori. Cine o fi comandat asasinatul, de ce si cine l-o fi pus in opera, stie Dumnezeu. Imi cer iertare pt abundenta detaliilor. Doamne ajuta!

      Excelent Doctore, Doamne ajuta! Eufrosin

      • Eufrosin, multumesc, triste multumiri. Din ce imi aduc aminte de la toxicologie si de la farmacologie, efectul unui agent chimic e dependent de cantitate si de receptivitatea organismului. Ma refer acum la oare cate minute au trecut din momentul ingestiei si cel al mortii, neexcluzand varianta in care Madalina sa fi murit prin traumatism cranian direct. Traumatismul craniocerebral (TCC acut) poate fi uneori suficient pentru a cauza decesul unei persoane, in raport de gradul de afectare cerebrala. TCC-ul se putea produce fie prin lovire cu un corp contodent casnic (fier de calcat sau altceva cu masa si cu duritate in masura sa provoace o leziune majora) sau cu unul pregatit din vreme (eg.: levier), sau prin cadere accidentala sau provocata de cineva din preajma. Se poate pune o banala piedica, se da un impuls si victima, o femeie delicata va cadea fara sa opuna vreo rezistenta. Inclin sa presupun ca a fost lovita. Ceea ce simte victima unui TCC acut deschis poate oscila intre panica si nevoie de lupta pana la predare, la abandon. Cei care nu sunt luptatori prin constitutie, se lasa pe vine sau cauta sa se sprijine de un perete, de un corp de mobilier, moment in care pot fi nauciti, nu mai vad bine, le scade contrastul imaginii, iar in urechi incep sa auda un fel zgomot foarte inalt, un fel de HISS asa cum suna tweeterele legate la amplificatoare proaste, nefiltrate corect si date pe un volum mare. Practic, in acel moment victima e ca un biet puisor de gaina incapabil de orice forma de auto-aparare, dandu-si seama ca viata ii e in mare pericol dar ca nu are sorti de izbanda in atare situatie si ca doar Dumnezeu vede ce se intampla. Cred ca in acest moment Madalinei i s-a administrat otrava, ea nefiind inca moarta, totusi, biata de ea a mai avut puterea de a vomita, aparandu-se de toxicul intrat in stomac. Un mort nu vomita niciodata. A vomita dupa ce deja au inceput fenomenele de respingere reflexa si a dori in mod voluntar sa bei pentru a definitiva actiunea toxicului prin blocarea totala a mediatorilor neurotransmitatori mi se pare extrem de putin probabil si stii de ce? Din cauza dominantei cerebrale a faptului de a vomita. Momentul unei asemenea vome e atat de atroce incat, te rog sa ma crezi ca nu mai stii nici macar cum te cheama si nu te mai intereseaza nici daca esti X sau Y. E alerta pe care o declanseaza orice organism si care exclude o continuare a ingestiei, dupa voma. Acum, Madalina se odihneste iar noi ne intrebam cum am putea aduce fie si o cuanta de lumina in moartea ei atat de ciudata. O.K. Sistemul a facut ce a vrut. In locul celor care i-au fost apropiati, as dispune supravegherea sotului vaduv si eventuala cerere de redeschidere a cazului, cu recuzarea procurorului anchetator. As solicita supunerea sotului vaduv la un test cu substante de tipul scopolaminei, sau, macar unui test de hipnoza indusa, pentru extragerea adevarului. La acelasi test as supune-o si pe prietena care a adus otrava unei femei triste, posibil nemultumita de viata maritala, despre care unele voci afirma ca ar fi inregistrat acum o luna o tentativa suicidara. As vrea sa cunosc circuitul puterii, banilor si al sexualitatii in aceasta afacere. Nu cred ca sotul a ucis-o la manie, ci, cred ca s-a planuit cu minutiozitate momentul. Nu cred ca sotul -daca el a ucis-o-, si-a permis sa ucida, daca cineva mare nu ii garanta IMUNITATEA in fata justitiei romane. As fi curios sa stiu care sunt pilele sotului vaduv. Doamne ajuta!

        Evident, sunt mai multi actori implicati in treaba asta murdara. Prea a fost mare graba de a „rezolva” cazul. Ceva nu ma lasa in pace, voi reveni la subiect, chiar cu comentariile tale. – Eufrosin

  31. Madalina a murit otravita in mod cert, dar nu a baut otrava de una singura, o cantitate mai mica a fost consumata imediat ce au ajuns acasa odata cu ciocnirea paharului in cinstea ei.
    Restul cantitatatii ingerate ia fost administrata im momentul in care prima doza isi facea efectul ca si un remediu.
    Pacat ca si acest caz ca si multe altele au singura rezolvare: „mortul este de vina”

    • nu inteleg de ce toata lumea incearca sa excluda sinuciderea?Si mai ales de ce aduceti acuze altora si nu puteti accepta faptul ca avea probleme si a ales calea cea mai simpla de a le rezolva?Nu intotdeauna cei care par perfecti sunt cu adevarat chiar asa…

      • @Sophie, Poate ma repet sunand ca admitem ca si cei cu bani si situatie au nefericiri, caci, oameni suntem si unii si altii. Maniera de suicid e ceva personal, nicidecum public, nicidecum in casa cu mama sotului, no way! Cine bea 400ml de furdan? Chiar daca, sa admitem, nu e nici vitriol si nici soda de rufe care sa arda, are totusi un miros greu de suportat, prin insasi natura substantei active cat si a adjuvantilor cu proprietati intre altele, odorante. Asa cum mirosul de gaz metan ne deranjeaza prin mercaptanul adaugat, la fel si in cazul acestui preparat insecticid, antiparazitar de uz agricol, banat deja in unele tari tocmai datorita agresivitatii. Cum stim, simtul olfactiv e unul din primele simturi care se exprima la copil. Gratie acestui simt, ne permitem sa selectam ce mancare ne place si ce mancare nu e pt noi. Recunoastem o persoana dupa miros, etc. Vreau sa spun ca simtul olfactiv si cel gustativ sunt simturi de care nu se poate face abstractie, oricat de ambitiosi am fi. de simtul vizual, poate ca mai facem abstractie, dar de cel olfactiv… nu vad cum. Doar daca Madalina suferea de o anosmie grava, ceea ce nu stiu. Nu e nimeni perfect. Am spus ca, mie nu imi placea muzica ei, dar nu pot fi indiferent afland ce batjocura, ce circ s-a montat in jurul mortii ei. Multumesc,

  32. Mai adauga la asta si faptul ca mesajul de adio a fost de fapt un SMS. E foarte comod, nici nu a trebuit sa falsifice scrisul Madalinei. Sinucigasii nu trimit sms-uri.

    Artista încheie transmiţând mesaje către cei apropiaţi, cărora le spune că au făcut totul pentru ea şi au fost buni cu ea.
    http://www.gandul.info/news/mesajul-de-adio-al-madalinei-manole-nu-mai-pot-suporta-fizic-vorbind-sunt-defecta-un-rebut-asa-am-fost-mereu-dar-acum-de-abia-realizez-cu-adevarat-6564904

    Atunci cand un apropiat primeste mesaj pe mobil, se prea poate sa sune inapoi sa vada ce s-a intamplat si ce aiureli mai sunt si astea.

    S-au gandit la asta: cica si l-a trimis ei siesi! Eufrosin

  33. Sinucigaşii mai lasă un testament, căci nu strică. După moartea cântăreţei albumele ei vechi, dar şi cel nou, se vor vinde ca pâinea caldă.
    Cine va avea de câştigat din asta dacă nu îndureratul ei soţ?

  34. > S-au gandit la asta: cica si l-a trimis ei siesi! Eufrosin
    Bine ca nu a scris pe tweeter.

    Eu nu stiam ca pot sa-mi trimit mie insumi mesaj pe mobil, cel putin nu avea sa-mi treaca prin minte.

    Da, creativi baietii, dar e uluitoare colaborarea autoritatilor investigatoare in schema asta! Eufrosin

  35. Sunt atatea lucruri suspecte in toata povestea asta si totusi autoritatile s-au grabit din prima sa dea verdictul:sinucidere… Pe langa mult dezbatuta ingerare a 400 de ml de insecticid care este imposibila si care ar trebui sa-ti atraga din prima atentia, pe langa modalitatea atat de impersonala de a scrie un sms din taste in locul unui bilet scris de mana, cum se poate sa cada din picioare si sa se loveasca cu atata brutalitate incat sa i se sparga capul si sa lase o balta de sange? chiar si de tocul usii cum s-a afirmat …nu era in viteza … o simpla cadere nu cred ca provoaca o lovitura atat de puternica. Chiar nu se sesizeaza nimeni din cei abilitati ca e suspecta rau toata povestea asta?

    • Este ingrozitor faptul ca ceva atat de ingrozitor s-a putut intampla si este si mai cumplit modul in care autoritatile si oamenii de rand au reactionat , de fapt nu au reactionat . Ne-am obisnuit atat de mult cu raul ? Ne-au adormit atat de tare constiintele ? Nu mai stim sa gandim ? Toate indiciile acestui caz conduc la verdictul clar de CRIMA CU PREMEDITARE .
      1.Un sot iubitor ar fi tinut in secret presupusa tentativa de sinucidere din urma cu 1 luna , nu s-ar fi grabit sa-si anunte prietenul cu care urma sa se intalneasca – putea doar sa anuleze intalnirea si sa cheme doctorul.
      2.Un sot iubitor ar fi facut tot posibilul sa-i ofere sotiei tot ajutorul medical si psihologic calificat de care sotia sa avea nevoie , nu ar fi cheEste ingrozitor faptul ca ceva atat de ingrozitor s-a putut intampla si este si mai cumplit modul in care autoritatile si oamenii de rand au reactionat , de fapt nu au reactionat . Ne-am obisnuit atat de mult cu raul ? Ne-au adormit atat de tare constiintele ? Nu mai stim sa gandim ? Toate indiciile acestui caz conduc la verdictul clar de CRIMA CU PREMEDITARE .
      1.Un sot iubitor ar fi tinut in secret presupusa tentativa de sinucidere din urma cu 1 luna , nu s-ar fi grabit sa-si anunte prietenul cu care urma sa se intalneasca – putea doar sa anuleze intalnirea si sa cheme doctorul.
      2.Un sot iubitor ar fi facut tot posibilul sa-i ofere sotiei tot ajutorul medical si psihologic calificat de care sotia sa avea nevoie , nu ar mat un „vraci” , refuzand categoric pe tatal Madalinei cand acesta s-a oferit sa aduca un doctor .
      3.Un sot iubitor ar fi tinut-o in brate in noaptea acea aniversara sau cel putin ar fi simtit cand ea s-ar fi ridicat din pat .
      4.Traumatism cranio cerebral pentru faptul ca cazut pe jos ? Cel mult isi fisura o coasta , dar nu coastele intacte dar TCC – cel mai probabil lovire cu un corp contondent .
      5.400 ml de otrava in continutul gastric – nu puteau fi inghititi in nici un caz .
      6.Lipseste lichidul de voma din descrierea locului ca si cum substanta ar fi fost admnistrata dupa ce persoana si-ar fi pierdut deja constienta datorita TCC .
      7.Nimeni nu auzit in acea casa nimic ?
      8.SMS trimis sie insusi ?
      9.In urma cu o luna vroia sa investeasca 10000 euro in haine sa debuteze din nou si sotul s-a opus , conform spuselor tatalui .
      10.”Prietena” ii face linistita rost de furadan dupa ce stia ce presupusele tentative de sinucidere si apoi apare linistita la inmormantare ?
      11.Soacra le interzice parintilor „sa faca circ la ea acasa ” – adica in casa Madalinei si apoi iese razand de la audieri.
      12.Sotul vorbeste relaxat despre sinuciderea sotiei la doar cateva zile de la moartea ei .
      13.Ingropata in 3 zile , cu verdict clar de sinucidere , intr-un asemenea caz ?
      Din tara asta chiar au plecat toate capetele luminate ? medici legisti profesionisti , criminalisti experimentati , unde sunt ? si toata lumea e de acord ca Madalina s-a sinucis ; unii o judeca , altii se roaga pentru ea , altii se gandesc „sa-i urmeze exemplul” .
      Cert este ca de o saptamana numai despre asta se vorbeste , de parca ne-a luat cineva mintile . Doamne , ajuta-ne sa ne trezim !

  36. Madalina Manole a fost victima perfecta pentru ucigasii ei. Nu inteleg cum s-a putut intampla ca o femeie sensibila, deosebita, incantatoare, asa cum sunt toate femeile-rac, sa cada victima unei asemenea morti violente. Sunt cateva probe care contrazic total ipoteza sinuciderii artistei:
    1. Intr-adevar sinucigasii beau otrava direct din sticla si nu din pahar;
    2. Cateva picaturi din aceasta substanta i-au ars Madalinei traheea si esofagul si sunt sigura ca nu ar mai fi avut puterea sa inghita restul pana la 400 ml;
    3. Cand alegi o moarte atat de violenta si de subita nu mai ai rabdare sa trimiti sms-uri, nici intr-un caz propriei persoane;
    4. Nicio mama nu renunta la copilul ei de buna voie, copil dorit atat de mult;
    5. Dovada ca-si alinta copilul in mii de feluri si nicidecum simplu „Petru” http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-intern/primele-fotografii-cu-bebelusul-madalinei-manole-44814.html;
    6. Un sot iubitor nu doarme ca bolovanul pana dimineata, fara sa simta ca sotia lui nu mai e in pat, mai ales ca urma ziua acesteia;
    7. De ce era acolo soacra Madalinei, iar mama acesteia nu? Se stie ca soacrele si nurorile nu se vor avea bine niciodata.
    8. Prea mult sange pentru o cadere;
    9. Pozitia corpului artistei era foarte nefireasca. Dupa ingerarea unei substante toxice, corpul se chirceste sub actiunea durerii si a reflexului de voma, iar Madalina era intinsa pe pardoseala.
    10. Daca a avut tentative de sinucidere cum a zis Petru, de ce nu a dus–o la un psiholog, de ce a refuzat doctorul adus de parintii ei? Ba mai mult, adusese un bioenergoterapeut sa o trateze pe Madalina caci avea oroare de medici;
    11. Declaratie mai mult ca suspecta: Petru: “Sunt disperat. Am rămas singur cu copilul”;
    12. Soacra Madalinei nu a aparut deloc la inmormantare. probabil ca era prea mult pentru ea sa joace teatru in fata mass-mediei;
    13. Petru Mircea are un comportament agresiv si dubios manifestat cand el si Madalina au fost fotografiati in martie 2010 pe o strada din Capitala;
    14. Dovada nefericirii Madalinei s-a observat clar cand aceasta facea ziaristilor cu mana in timp ce masina ii ducea de la maternitate spre casa pe ea, fiul ei, si Petru Mircea.
    Scuze pentru multimea detaliilor. Multumesc.

  37. Tocmai am citit un interviu dat de Madalina Manole Formulei AS cu putin inainte sa moara. Mi-a atras atentia in primul rand modul ei crestinesc de a gandi, de a vedea lucrurile. Mie personal mi-a confirmat astfel ca a fost o femeie credincioasa, si tocmai de aceea mi-e greu sa accept ideea ca ar fi recurs la suicid. In acest sens am selectat cateva pasaje din care reiese tocmai faptul ca Madalina avea pofta de viata.

    – Ti-ai dorit mult acest copil, Madalina?
    – Dintotdeauna mi-am dorit sa am copii. Ador copiii! Cand merg pe strada, sunt cu ochii numai dupa copii. Si asa am fost de cand ma stiu. Deci, da, mi l-am dorit cu ardoare, dar el a venit exact la momentul potrivit. Acum il tin in brate si nu ma mai satur privindu-l. Astept cu emotie momentul cand va rosti primul „Mama, te iubesc”.

    – Mai ales in lumea artistilor, copiii par mai degraba o „problema” decat un dar sufletesc. Meseria primeaza in fata familiei. Nu te-au strabatut asemenea ganduri?
    – Copilul e un dar de la Dumnezeu. Din clipa cand se naste se afla sub paza Lui. E adevarat ca azi pericolele sunt mult mai multe si mai grave. M-am gandit la toate lucrurile astea si s-a gandit si sotul meu, dar niciodata parintii nu pot sa-si protejeze odraslele in totalitate, asa ca trebuie sa ai incredere in bunul Dumnezeu ca-ti va pazi puiul de rele. Nu ne da copii, ca apoi sa-i lase sa piara. Noi suntem vinovati de suferintele lor. Datoria noastra, ca parinti, este sa ne pregatim copilul, inca de la primii pasi, pentru tot ceea ce putem sa anticipam ca va avea de infruntat, pentru situatiile neprevazute si, inclusiv, pentru drumul care i se va asterne in fata, dupa ce mami si tati nu vor mai fi alaturi de el.

    – Exista o trasatura, anume, pe care ai vrea sa i-o transplantezi baiatului tau?
    – Vrem sa-l invatam pe Petru sa fie generos. Generozitatea e un concept foarte larg. Un om generos nu e numai acel om care ofera obiecte tangibile, dar e si omul care lasa de la el, care iarta, care cauta sa-l inteleaga pe celalalt in imperfectiunea lui, e omul care are intelepciunea de a accepta anumite situatii, care nu-i sunt neaparat pe plac, dar care poate le sunt de folos semenilor. Si, mai presus de orice, un om generos e acela care stie sa iubeasca neconditionat. Iubirea e cea mai importanta lectie a vietii. Iubirea reala, nu cea prefacuta, e lectia esentiala.

    – Madalina, se spune ca maternitatea schimba viata unei femei. E-adevarat?
    – Da, categoric. Cand m-am trezit, dupa cezariana, asistentele m-au intrebat daca vreau sa-mi aduca copilul. Bineinteles ca am vrut. In clipa in care l-am primit in brate si l-am asezat la san, am simtit ca viata mea s-a schimbat din temelii. Am inceput, de fapt, o viata noua, care se vede printr-o perspectiva noua si se hraneste cu o energie noua, o energie speciala, pe care numai un copil ti-o poate oferi. De cand am devenit mama, ma simt mai puternica, mai curajoasa, mai plina de vitalitate. Am impresia ca, literalmente, sunt in stare sa mut si muntii din loc. Nu stiu, parca pana acum, am pasit pe drumul vietii in semi-obscuritate, iar acum s-a facut cu-adevarat lumina. Traiesc implinirea suprema. Acum cercul s-a inchis. Sunt o artista implinita, sunt o femeie implinita, prin iubirea pe care o simt pentru omul de langa mine si prin iubirea pe care o simt venind dinspre el, si sunt un om implinit, prin pruncul pe care l-am zamislit. Acum nu-mi mai doresc decat ca Dumnezeu sa-mi dea forta sa protejez aceste nestemate pe care le-am dobandit tot prin bunatatea Lui.

    – In final, fa un pronostic de viitor…
    – Am sa ma ocup de promovarea albumului, ceea ce va insemna inclusiv o serie de concerte prin tara. Mi-am obisnuit publicul cu aceste intalniri fata in fata si nu vreau sa renunt la ele. Mai ales ca nimic nu se compara cu cantarile live, cand simti direct emotia si bucuria oamenilor. In plus, tot pe partea muzicala, incep sa ma mobilizez pentru albumul de colinde, pe care vreau sa-l lansez la iarna. In ceea ce priveste viata personala… mi-as mai dori un copil. Acum… cum o vrea Dumnezeu!

    Asadar, din cate se vede, Madalina avea planuri de viitor: pe langa cresterea celui mic, isi pregatea relansarea in cariera, isi mai dorea inca un copil … Mda, ce sa zic, suficiente motive sa se sinucida, nu? Sunt unii care chiar ne cred imbecili 😦

    http://www.formula-as.ro/2010/906/asul-de-inima-45/madalina-manole-sufletul-meu-a-avut-nevoie-sa-si-regaseasca-echilibrul-12135

  38. Deşi aveam o sete monstruoasă, astăzi am încercat să beau o bere pe nerăsuflate dar nu am reuşit. Şi era aşa de bună… Oare Mădălina cum o fi reuşit să bea mizeria aia de Furadan?
    Poate că Furadanul a fost cumpărat chiar pentru buruieni, iar scopul i-a fost deturnat de altcineva.
    Şi, totuşi, cum Dumnezeu să-i poţi turna cuiva pe gât o asemenea cantitate?

  39. Am avut neplacuta ocazie sa vad multe persoane lesinand brusc, nici una nu si-a spart capul. Oricat de nebun ai fi, nu premeditezi atat. Iar ea nu era nebuna de legat chiar daca avea unele probleme, depresii, etc. Sa faci rost prin cunostinte de pe internet de o otrava cu care doresti sa te sinucizi…sa fim seriosi. Era mai simplu sa faca rost de somnifere sau alte medicamente care te „adormeau” usor si fara „placerile” oferite de acel insecticid. Nu o vad asezandu-se tacticos la masa, band un paharel de „limonada” si dupa aia picand atat de tare pe hol ca a ramas in balta de sange cu capul crapat. Cat despre mesajul scris pe telefon….criminalul nici nu avea o alta posibilitate. Un mesaj scris pe telefon nu are amprenta scrisului. Oricine poate sa-l scrie. Oare cate analize s-au facut? analiza sangelui ei sa se vada daca otrava chiar ajunsese suficient in el, amprentele de pe pahar, telefon, etc? Pariez ca nu, era vedeta, sotul cel „iubitor” e om de incredere domne’. Cemai, gata…a fost sinucidere. Ce sa se mai chinuie bietii nostri detectivi sa faca anchete. E clar ca omul ei o iubea prea mult si era foarte zdravan la cap, ii aducea vraci cand se simtea rau, nu o lasa sa cheltuie banii pe haine, ii alunga rudele, prietenii, etc. Mai tarziu s-a gandit ca respira si prea mult aer si trebuie sa faca ceva in sensul asta…si a facut. Javra ordinara….te simti bine? Dar voi detectivi de kkt? ar trebui sa zaceti in puscarie pe viata cu totii. Faceti dreptate! Daca ma insel (sa dea Domnul sa nu, sansele sunt mici) atunci sa o ierte Dumnezeu, pesemne ca suferea de o boala psihica si deci merita o slujba ca lumea.

  40. Un băiat de 15 ani a sărit de la etajul 5 pentru că a … asa UCIDE parlamentul NAZIST tinerii – le da zahar RAFINAT care distruge neuronii – acesta trebuie scumpit de 100 de ori am mai spus altfel vom avea un POPOR de BOLNAVI PSIHICI si NEVROZATI !!!

  41. Imi pare foarte rau pentru Madalina. Nici de data aceasta nu a avut parte de un sot care s-o iubeasca.Nici eu nu cred ca s-a sinucis. Am zis de prima data ca a fost omorata si cred ca de sotul si soacra ei. De ce ar fi vrut sa se sinucida chiar cand era si soacra acasa? Am inteles ca venise soacra miercuri dimineata pe la ei. Si eu sunt mama de 3 copii si sunt sigura ca nu s-ar fi sinucis, stiind ca are un bebe de 1 an si ceva. Si, mai ales, ca nu se intelegea prea bine cu soacra. Cred ca, intradevar, a fost lovita cu ceva in cap, pentru ca apoi sa-i toarne pe gat insecticidul. Cu cate persoane am mai discutat, toate mi-au spus ca nu poate sa bea atata insecticid, numai daca ii toarna cineva pe gat. As vrea atat de mult sa iasa adevarul la lumina, si pentru asta ma voi ruga zi si noapte la Domnul Isus sa faca lumina. Domnul Isus sa-l binecuvanteze pe copilas sa ajunga pe mainile celor care il iubesc cu adevarat, ca sa fie bine cu el. SI NU VA MAI LASATI DUSI IN EROARE DE VORBELE ACESTUI ASA ZIS SOT AL MADALINEI, MIRCEA PETRU. Parerea mea este ca totul a fost planuit din timp de nenorocitul asta, infometatul asta dupa evere.

  42. EU CRED CA CEL NESANATOS LA CAP ESTE SOTUL EI SI AR TREBUI SA I SE FACA UN CONTROL LA PSIHIATRU PT CA INDEPLINESTE ANUMITE CARACTERSTICI ASOCIATE UNUI CRIMINAL PSIHOPAT(Poate Madalina avea de gand sa divorteze de sotul ei si el a aflat). Domnilor detectivi luati atitudine va rugam!

  43. Buna ziua tuturor.. in primul rand Dumnezeu sa o odihneasca pe Madalina ,…parerea mea ea este o mucenica de ce spun asta?…pentru ca asa a murit ..doar ce terminasem examenul de titularizare cd o pretina imi spune ca Madalina Manole s-a sinucis am ramas fara grai si fara cuvinte nu imi venea sa cred dar dupa aceea mi-am zis in sinea mea ca nu este adevarat mai ales ca am avut sansa sa o cunosc si personal la un concert in Brasov in Piata Sfatului ..eram mai multi tineri care cantasem colinde si urma sa intre si ea pe scena sa cante …La sfarsit ne-a felicitat spunandu-ne ca am cantat foarte frumos colindele si ca i-au placut in mod deosebit dupa care ne-am despartit cu o strangere de mana …..eu am vazut atunci in Madalina un om de o modestie rar intalnita la vedetele din Romania …sincer va spun nu avea aere de vedeta sau fite cum se spune …si apoi cum sa crezi in varianta sinuciderii Madalinei …eu nu cred ….mai ales ca la intrarea ei pe scena am urmarit-o si chiar isi facuse in graba semnul sfintei cruci …deci un om care implora prin gestul sau ajutorul Domnului . De cand a murit si pana acum am tot urmarit la TV comentariile si opiniile diferite ale unor persoane cu privire la moartea acesteia . Nu este posibil sa bei 400 ml de furadan o substanta cu un grad mare de toxicitate …am un caz concret din pacate care s-a sinucis cu substanta mai sus numita si va pot spune ca persoana respectiva avea o anumita paloare a fetei o culoare albastrui specifica celor care se otravesc cu aceasta substanta …iar cd a fost gasita pozitia corpului era chircita si cu mainile inclestate in jurul stomacului ….Deci din start varianta suicidului Madalinei este exclusa …de ce domnii anchetatori nu au luat amprente de pe paharul cu pricina si bidonul in care se afla substanta ,..si nu in ultimul rand din restul case .??? ceva este putred aici …graba cu care s-a organizat totul si graba cu care s-a dat verdictul ma duce cu gandul si mai mult la o crima gandita cu mult timp in urma ….Din pacate invaluirea crimelor este tot ce am mostenit din comunism ….

    • Nu se practica doar la noi. Dincolo, in democratia vestica, sunt experti in a declara doi baieti taiati de tren dupa ce-au fost impuscati, ca „morti din cauze naturale”. A convenit unora sus-pusi moartea ei, asta-i cauza musamalizarii.
      Doamne ajuta!

  44. acum sincer Eufrosin cine sa doreasca moartea ei …ce mesaj transmitea ea prin muzica si versurile ei de a deranjat atat de tare pe raufacatorii si doritorii mortii ei ? ea care transmitea prin versurile ei doar mesaje de iubire si pace …si uneori gandurile triste ???…Chiar atat de criminali sunt ???…Mi-a placut muzica ei dar mai mult de atat mi-a placut de ea ca om ….persoana cerebrala si nu numai ….oare in asa hal am ajuns sa ne ucidem valorile ?? pacat ca purtam semnul increstinarii sf ap Andrei …asa rau am ajuns …DOamne iarta-ne …

    • Nu muzica ei era periculoasa. Cred ca moartea ei a servit f. bine la ameliorarea tensiunii psihologice a poporului, care statea sa explodeze. De asta a si scapat basma curata criminalul, care-o fi el, sau ei.

      • E un scenariu plauzibil. In acest caz, nimeni nu-i in siguranta oriunde s-ar duce si ar incerca sa se ascunda. Inseamna ca „raposatul” era mic copil pe langa ce-i acum. Pericolul e si mai mare intrucat e la vedere, transparenta, dom-le! Ar trebui sa avem grija de-acum inainte la tot ce spunem, ce facem sau chiar de ce nu, tot ce gandim. Pactul cu necuratul a fost facut deja. Doamne, grele zile am mai ajuns! Apara-ne Doamne! Indura-te de noi cei slabi !

  45. Totusi am o intrebare eufrosin poate fi pomenita la rugaciunile noastre particulare …avand in vedere ca ea a fost omorata mai mult ca sigur …asta kiar daca biserica a luat de buna spusele anchetatorilor si criminalistilor cum ca ea s-ar fi sinucis ?? nefacadui-se slujba cuvenita ??/

    • Nu vad de ce nu ar putea fi pomenita – crezi ca Dumnezeu nu ii iarta chiar pe sinucigasii care au fost indusi prin teroare psihologica s-o faca? Cu toate astea nici eu nu cred ca Madalina s-ar fi sinucis.

    • ma gandesc,asa cum spuneam si mai sus,ca toti au fost mituiti…chiar si preotii…Dumnezeu nu se uita la buzunarul omului,ci la inima lui,si EL nu se intoarce dupa cum intorc oamenii buzunarele…..

  46. Multumim si felicitari pentru acest articol…foarte,foarte interesant! stau si ma gandesc,oare cand anchetatorii care ancheteaza cazul(DACA IL MAI ANCHETEAZA!!!!) vor ajunge la aceste concluzii,sau vor lua in calcul aceste concluzii…? cred ca s-au mituit ceva doctori legisti,ceva anchetatori,ceva preoti…in final,sant mituiti toti,pentru ca cel care a facut tampenia asta sa stea linistit pe scaun si sa „ISI PLANGA SOTIA”…..dar CE V-A SPUNE COPILULUI,CAND IL V-A LUA LA INTREBARI? oare cum se va uita in ochii copilului? si sa spuna cu mana pe inima(in caz ca are!) ca mama ta s-a sinucis……Doamne…AI MILA!!!

  47. nici eu nu cred in varianta sinuciderii……..

  48. Chiar daca dosarul va fi inchis,parinti MADALINEI au obligatia sa-l deschida.Chiar daca apeleaza la specialisti din stainatate …daca ai nostri nu au fost competenti.Imaginile din exterior „FAMILIE FERICITA…O IUBEA NESPUS …FACEA TOT P-TR EA” ,nu se potrivesc cu ce este dupa ce intram pe usa casei.Asta stie toata lumea dupa propria experienta. verdictul meu este CRIMA.

  49. Parintii victimei si un nepot ar fi fost recent martori ai unei posibile probe audio care il incrimina pe sotul indurerat.

  50. MARIAN daca ai informatii despre ancheta da-mi detalii .Eu am numai internet .Nu am posturi Tv in limba romana.

  51. O inregistrare audio, aparuta in dosarul mortii Madalinei Manole si descoperita de parintii acesteia, ar putea elucida moartea artistei.
    Un barbat, a carui identitate nu a fost facuta publica, a mers la parintii Madalinei Manole pentru a le da o inregistrare in care apare Petru Mircea.
    Inregistrarea l-ar putea incrimina pe acesta in cazul mortii artistei, noteaza Cancan.ro.

    „Am trait o situatie foarte dramatica. Am fost contactat de o anumite persoana, care face parte din anturajul ginerelui meu si a fetei mele, este inginer de sunet. A zis ca ne prezinta niste dovezi care vor dezlega misterul mortii fetei mele. Acele dovezi erau niste inregistrari pe telefonul mobil. Era ginerele meu, i-am recunoscut vocea. Erau niste lucruri groaznice.

    Inregistrarea ar lamuri in proportie de 90% moartea fetei mele. Ne-a zis ca mai are un CD cu inregistrari care dureaza 28 de minute. Daca acele marturii sunt adevarate si au dus la moartea fiicei mele, nu stiu ce se va intampla. Barbatul a sunat la interfon azi dimineata si s-a prezentat Dragos. I-am dat drumul si a venit in casa, il cunoastem din vedere, sotia il stie de la inmormantare, de la parastas. A zis ca ne cauta de mult timp sa ne dea o informatie.

    El s-a prezentat ca inginer de sunet, se cunoaste foarte bine cu fostul meu ginere. A zis ca are niste probe si ca nu mai poate sa mai taca. El mi-a prezentat un telefon pe care era ceva care m-a ingrozit, niste lucruri care il acuza pe ginerele meu, mai exact o convorbire, cam de un minut si ceva, dar toata dureaza 28 de minute. Si spunea ca mai are un CD. Eu l-am anuntat pe domnul avocat”, a declarat Ion Manole pentru emisiunea Acces Direct.

    Povestea a avut insa un final neasteptat.

    Cel care s-a prezentat drept „Dragos” le-a cerut sotilor Manole o suma de bani drept ajutor pentru ca suferise un accident de circulatie pe drum si a trebuit sa mearga la spital, noteaza Libertatea.ro.

    Potrivit sursei citate, parintii Madalinei i-au dat banii, insa dupa aceea, barbatul a disparut fara sa le mai lase inregistrarea, care ar fi putut constituit o proba serioasa la dosar.

    Ion si Eugenia Manole fac acum apel la el sa se intoarca si sa le spuna care este adevarul.
    „M-a tulburat extrem de mult, este cutremurator ce am ascultat in acel minut. Am inceput sa plang iar el mi-a spus ca daca stia ca ma va face sa plang, nu mai venea. Daca ne aude acest barbat sau daca cineva ii va spune, il rugam sa revina, sa aduca acele dovezi cutremuratoare pe care ni le-a promis”, a declarat Eugenia Manole.
    De la adresa:
    http://www.bzi.ro/ancheta-madalina-manole-o-noua-inregistrare-bomba-aproape-ca-elucideaza-cazul-188337

  52. Multumesc p-tr detalii.Nu am nimic in comun cu MADALINA,nici macar nu ascultam muzica ei…dar cand am auzit stirea (eram in trecere prin ROMANIA) primul cuvant care l-am rostit a fost CRIMA. Nu inteleg nici pana azi de ce.Dar moartea MADALINEI nu i-mi da pace.Singura explicatie ar fi firea mea sensibila si intuitia .Constienta fiind ca am foarte mult de lucru si nu ar trebui sa ma preocupe acest subiect …totusi eu caut un raspuns. Sper din suflet ca nu il caut degeaba.

  53. Imi pun si eu intrebarea pe care au mai pus-o si altii.
    Cum de i-a trecut prin cap sa il aleaga pe masonul abject Prigoana, drept naş de cununie? Este posibil ca niste oameni credinciosi, cum se parea ca era ea si sotul ei, sa aleaga un necreştin drept naş?
    Si ce a cautat la miezul noptii in capela in care era depus mort, fostul soţ?
    Regret, dar sunt multe aspecte ciudate in aceasta istorie?
    Poate este mai bine sa nu stim ce se intampla realmente in viata acestei familii.
    Copilasul ar trebui sa creasca departe de atmosfera sumbra din casa. Cum sa poti traii si creste normal intr-un spatiu in care mama ta a trecut prin asa o tragedie?
    Mare nenorocire, pentru toti.

  54. Pe mine ma macina tare o singura intrebare.
    Cum de a permis Biserica Ortodoxa sa fie ingropata ca pe un sinucigas fara a investiga acest lucru.
    Nu eram un fan dar imi pare nespus de rau pentru ceea ce i s-a intamplat!

  55. Cata marsavie, cat de rau poti uri pe cineva, nu poti sa fii si sot si criminal si artistul unei inscenari atat de macabre !…
    Oare daca cu totii credem intr-unul Dumnezeu, si mai stim ca aceasta copila, Madalina, era cu adevarat crestina si de buna credinta o mama care isi dorise mai mult decat orice un copilas, atunci in acea noapte, unde erau ingerii ei pazitori, unde era rasplata Domnului ?! De ce nu i-a petrificat pe cei ce-i sparsese capul si i-au luat viata ?!
    Doamne, Dumnezeule, cate-odata ma dezamagesti si daca nu cer prea mult, Fa Doamne ca acesti criminali de miezul noptii sa fie pedepsiti intreit !
    Amen !

  56. Adevar 200 % .
    In cazul decesului . Furadanul duce la inegrirea pieli si la un proces acelerat de descompunere a corpului .
    Inegrirea pieli este de un negru intens, nu e nici o
    diferenta intre crema neagra de pantof si culoare pieli.
    Indiferent de constitutia corpului uman Inalt , Gras , Slab ,Robust, sa ai toata vointa din lume nu poti inghiti
    mai mult de 50 ml furadan , efectele sant imediate si chinuitoare .
    Un alt efect al acestei Otravi este ca dupa max 48 de ore de la inghitire ochii es din orbita .

Răspunde!