De ce nu cred că Mădălina Manole s-ar fi sinucis:


Versiunea oferită asupra morţii Mădălinei Manole, are mai multe găuri decât o roată de şvaiţer. Să le luăm la rând, privind la cele raportate nouă de cotidianul România Liberă:

„Mădălina Manole a fost găsită miercuri dimineaţă fără suflare, în locuinţa familiei din Otopeni. Incidentul a fost anunţat la 112 în jurul orei 6:30 chiar de soţul solistei, Mircea Petru. Din primele informaţii artista s-ar fi sinucis înghiţind mai multe pastile.

Artista a fost găsită de ambulanţă într-o baltă de sânge cu capul spart, au declarat pentru Mediafax surse judiciare. Ambulanţa a fost anunţata la ora 5.37 pentru o femeie pe numele de Mădălina Petru, de către soţul cântăreţei, Mircea Petru, care a spus că artistei i s-a făcut rău.

Cea mai apropiată ambulanţă a ajuns la ora 6.01 şi a găsit-o în stop cardiorespirator, fiindu-i făcută o manevră de resuscitare. Apoi a fost chemat medicul
, care a ajuns în trei minute. Mădălina Manole a fost găsită lângă baie, într-o baltă de sânge, cu capul spart, au declarat surse judiciare pentru Mediafax. Lângă ea a fost găsit un bidon cu o substanţă chimică, pe hol mirosind puternic a această substanţă.

Mădălina Manole ar fi împlinit azi 43 de ani şi avea un băieţel de 2 ani.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov, Claudia Burada, a declarat că la ora 6.30, serviciul unic de urgenţă a fost anunţat că o femeie de 43 de ani a fost găsită decedată la locuinţa sa din localitatea Otopeni, confirmând că este vorba de cântăreaţă.”

1.  De două ori se afirmă că la ora 6:30 a fost apelat serviciul de urgenţă 112, de către soţul Mădălinei, Mircea Petru, care a anunţat moartea ei. Aceasta se întâmpla la aproape o oră după ce bănuiesc că tot el anunţase ambulanţa la ora 5:37, deşi nu se spune dacă a apelat tot 112 sau dacă sunase direct serviciul de ambulanţă, lucru improbabil. Câţi dintre Dvs. aveţi la îndemână numărul unui serviciu de ambulanţă şi cât de probabil este să îi apelaţi direct, în loc de a suna mai repede şi mai simplu, 112?

Primele „informaţii” aruncă deja pastila cu pastielele, care nici două paragrafe mai încolo, devin un „bidon cu substanţă chimică” care degaja un miros puternic pe holul casei. Stop şi de la capăt:

Haideţi să spunem că femeia într-adevăr ar fi încercat să se sinucidă, deşi faptul că are un copil mic de doar doi ani ( cum să îşi lase o mamă puiul ei mic şi neajutorat, fără ea pe lume ? ) şi care astăzi ar fi împlinit frumoasa vârstă de 43 de ani, deja constituie argumente puternice pentru a nega teoria sinuciderii. Dacă în ciuda acestora Mădălina Manole ar fi vrut să se sinucidă, nu vi se pare extrem de curios că a ales s-o facă dis-de-dimineaţă, la soare-răsare, cu toţi ai ei acasă?
De regulă, tentativele de sinucidere nu au loc dimineaţa când chiar şi cei depresivi se simt mai optimişti, ci seara, iar sinucigaşii preferă sa fie singuri şi nu cu întreaga familie acasă, pentru a-i împiedica de la actul plănuit.

2.  De ce ar fi sunat soţul Mădălinei încă odată 112 pentru a raporta moartea ei, când deja ambulanţa fusese acolo, iar medicul constatase în mod oficial moartea ? Câtor dintre Dvs. v-ar trece  prin cap să mai apelaţi încă odată serviciul de urgenţă, în loc de a fi devastaţi de durerea pierderii mamei copiilor Dvs. ? Nu miroase aceasta a gest evident calculat în încercarea de a oficializa versiunea sinuciderii ? Dar în fond oricine putea să facă acest apel, nu neapărat Mircea Petru.

3.  Pilule sau bidon cu otravă? Hotărâţi-vă! Ce nevoie mai era de bidonul cu chimicale, dacă femeia alesese deja s-o facă cu pilule, precum s-a raportat? Nu cumva povestea cu bidonul este si ea  menită să re-întărească convingerea publicului că gestul ar fi fost făcut cu intenţie?

Iata ce relateaza Agerpres despre misteriosul bidon cu chimicale:

„Potrivit anchetatorilor, corpul Mădălinei Manole a fost găsit pe holul din apropierea băii, era îmbrăcată în pijama, nu erau medicamente în jurul ei, iar în baie a fost găsită o sticlă cu pesticid din care artista a băut. „

Deci treaba cu pilulele a fost fabricată pentru a ne obişnui pe noi cu idea ca Mădălina ar fi o sinucigaşă?

Nu e puţin ciudat că ea a fost găsită cu capul spart (baltă de sânge), în loc să îşi aştepte liniştită moartea pe care-ar fi dorit-o, în patul ei ?

Colega ei de breaslă Monica Anghel a fost foarte surprinsă de moartea prematură a „fetei cu părul de foc”. Ea consideră inexplicabil gestul unei persoane „plină de viaţă, veselă, luptătoare” şi mai mult spune clar „Nu văd niciun motiv pentru care ar fi făcut lucrul ăsta”.

Din start ni se cere să credem versiunea sinuciderii, pe când când încă necropsia nici nu a avut loc şi nici ancheta oficială a Poliţiei şi a Procuraturii, nu s-a încheiat:

„”Primele cercetări indică fără dubii că artista s-a sinucis, unul dintre elemente care confirmă această ipoteză este şi mesajul pe care cântăreaţa l-a lăsat miercuri, în jurul orei 2.00, soţului sau pe telefonul acestuia, în care spunea că „nu se mai simte frumoasă”, afirmă sursele citate.””

Este acesta un motiv valid de sinucidere pentru o mamă cu copil mic pe care neîndoielnic îl iubea ca pe ochii din cap, sau doar un praf în ochii noştri, menit să ne convingă că Mădălina s-ar fi sinucis ?  Doar o femeie extrem de superficială şi-ar pune capăt zilelor pentru un astfel de motiv, ori Mădălina, ca una care şi-a abandonat cariera muzicală pentru viaţa de familie şi care în 1997 înfiinţase Asociaţia Culturală cu caracter cultural şi umanitar ce îi poartă numele, nu pare să fi fost o astfel de femeie. Mult maidegraba ea ne apare ca  o mamă şi soţie responsabilă, implicată în societate, plină de empatie faţă de problemele altora. O astfel de femeie nu-şi lasă soţul, părinţii şi copilul abandonaţi şi în lacrimi dintr-un gest nesăbuit.

Sunt foarte curios care vor fi concluziile anchetei oficiale, dar este bine de ţinut în minte că un cocktail de medicamente, sau o sticlă cu otravă pot fi cu uşurinţă introduse forţat într-o femeie, mai ales într-una lovită la cap,  după ce diferite istorioare ajutătoare au fost construite în jurul ei, pentru a obţine rezultatul scontat. S-a vehiculat deja că ea ar fi încercat în prealabil să se sinucuda cu un amestec de ibuprofen şi paracetamol. Nu e nevoie să vrei să te sinucizi pentru a te intoxica cu ibuprofen, un drog extrem de hepato-toxic, cu care e foarte uşor să te intoxici, mai ales în combinaţie cu o altă pilulă banală, ca şi paracetamolul. Sunt documentate cazurile celor care-au murit luând doar ibuprofen pentru a-şi alina durerile. Ficatul le cedase, desi nu imediat, ci in timp. Ibuprofenul e o alegere rea pentru sinucigasi, deoarece distruge ficatul incet si nu omoara imediat. E foarte posibil ca şi Mădălina să fi supra-dozat în mod neintenţionat, mai ales că ambele droguri sunt analgezice: simţindu-se încă rău după unul, e cât se poate de plauzibil ca ea să fi încercat să suplimenteze cu un al doilea, pentru a ajunge mai apoi la spital ca urmare a supradozei de substanţe toxice. Hopa şi povestea  tentativei de suicid!

Mai multe de-atat, ea afirma intr-un interviu acordat Agerpres cu doar o zi inainte: „Sunt o artista implinita, o mama si o femeie fericita. Am fost cea mai fericita mamica de pe pamant in clipa in care mi-am strans puiul in brate”.

Într-o ţară cu un guvern aflat  la limita superioară a toleranţei sale de către popor, lucruri ca şi acestea se pot şi „întâmpla”, în scop diversionist. Atenţia oamenilor se îndreaptă forţat asupra celor mai năpăstuiţi decât ei, morţi in chip tragic şi deodată situaţia lor pe cât de rea ar fi, nu li se mai pare chiar de ne-tolerat!

Presiunea şi tensiunea maselor, se uşurează aproape instantaneu.Mafia se poate linisti deocamdată…

E posibil ca Mădălina Manole să fi devenit victima unor lichele care nu se dau înapoi de la nimic pentru a-şi menţine supremaţia bazată pe jaf, ticăloşii şi omoruri şi de a ţine adevăratele elite ale României apăsate la fundul butoiului cu vin, unde în mod normal ar trebui să fie ei, drojdia.

Dumnezeu să te odihnească Mădălina !

UPDATE – vedeţi şi: Ce spun experţii despre insecticidul Furadan, cel ingerat de către Mădălina Manole

Precum şi:

Ce spune un doctor despre moartea Mădălinei Manole

21 răspunsuri

 1. PSIHOZA SOCIALA …. MULTE FEMEI PICA IN CAPCANA … MADALINA MANOLE ESTE POSIBIL SA FI FOST UCISA PTR. DIVERSIUNE MEDIA , SINUCIDERE PRIN PRESIUNE PSI * Protectia – AM SPUS DE MULTE ORI PE FORUMURI DESPRE PRUDENTA SI SINUCIDERI * SUNT IN STARE DE ORICE FOSTII SECURISTI SA UCIDA PRIN METODE PSIHOLOGICE PTR. MARI DISCUTII IN MEDIA – DISTRAGEREA ATENTIEI DE LA CRIMELE SI JAFURILE FACUTE DE CATRE CLANURILE DIN POLITICA

 2. Sincer, as vrea sa fiu de acord cu Dvs, dar eu cred ca a fost victima propriului vid sufletesc. Iar „the emotional trigger” a fost divortul de Serban Georgescu cel care practic a lansat-o si i-a compus toate acele frumoase cantece
  Dumnezeu s-o ierte!

 3. Interesanta ipoteza ta si justificate indoielile..

  Mersi! Eufrosin

 4. Madalina Manole nu il mai vrea nas pe Silviu Prigoana – actualizat in 2007-10-15 01:45:17
  A fost ceruta deja de sotie, a spus “Da”, insa Madalina Manole amiana momentul casatoriei cu sunetistul PRO TV Mircea Petru. Mai mult, artista nu-l mai vrea nas pe Silviu Prigoana, miliardarul lansandu-i aceasta propunere în 2006, cand au lucrat împreuna la un album de colinde. Omul de afaceri nu pare deloc deranjat de decizia “fetei cu parul de foc”, iar iubita acestuia, Adriana Bahmuteanu, spune ca Madalina s-a temut sa nu aiba nasi care divorteaza atat de des. … citeste tot articolul
  http://www.cinematex.ro/articol/6056/madalina-manole-nu-il-mai-vrea-nas-pe-silviu-prigoana.html

 5. ar fi interesant daca ai readuce in atentia publicului tau cea ce s-a intamplat cu procurorul care a investigat cazul FNI si SOV . Multi nu stiu adevarul despre acest dosar si poate se mai trezesc astia care urmaresc iREALITATEA TV !!

 6. Justificate indoielile. Apoi, cine vrea sa se otraveasca isi gaseste mai intai un loc confortabil nu se otraveste si apoi isi sparge capul de obiectele din jur. Madalina era o femeie preocupata de aspectul estetic in cazul in care, prin reducere la absurd, ar fi decis sa se sinucida (ai argumentat foarte bine motivele pentru care n-ar fi facut asa ceva).
  Dumnezeu sa o ierte si sa-i ocroteasca copilul mult iubit.
  Ne-a incantat adeseori cu cantecele ei si cu vocea ei calda. Pentru noi este o mare pierdere.

 7. Cred că ai dreptate.

 8. Nu vreau sa cred, nici nu pot sa cred ca s-a sinucis! Inca un motiv de ingrijorare, este asemanarea dintre moartea ei si al lui M JAckson. care tot inainte de a-si lansa un album a fost lichidat! Nu cumva, frate eufrosin e mafia muzicala implicata? Probabil ca si Jackson, Madalina isi pregatise un mesaj deranjant pentru elite, care pur si simplu au eliminat-o! Doamne, te rog primeste-i sufletul in Rai!
  ==============================================================
  Inca nu pot spune cu certitudine ca a fost ala’ sau allaltu’, dar felul in care se exprima medicul legist este de-a dreptul suspect:
  Nu există niciun element care să indice suspiciune că nu a fost sinucidere. Mădălina Manole nu avea nicio boală gravă, respectiv cancer, care să-i dea dureri mari aşa cum s-a spus„, au spus sursele citate
  Pai daca n-avea cancer sau alta boala grea, nu-s astea motive aditionale pentru fericirea ei? Eufrosin

 9. e o fraza cheie in mesajul ei de adio „Nu ma mai suport fizic” … eu mult timp nu prea credeam in tipul asta de deranjamente psihice, insa mai demult am dat pe teve, pe discovery, de un reportaj tulburator si incredibil prin consecinte … insa numai pentru un om care crede in dumnezeu si existenta satanei, implicit puterea lui, poti accepta si intelege astfel de lucruri …..

  in reportajul ala se vorbea de deranjamente psihice mult mai puternice decat se vede in mod obisnuit … oameni chinuiti de diavol care intr-un mod cat se poate de explicit si fizic se vedeau DIFORMI … oameni normali, fara nimic deosebit, se vad cu nasul prea mare, cu cucuie diforme crescute in cap, sau cosuri mari pe fata … se vad strambi si uriti, cocosati si cu picioare strambe, desi ei in realitate sunt cat se poate de normali, sau cazul de fata al madalinei manole, oameni chiar frumosi la 40 de ani, in plina maturitate …

  nu e de joaca, nu e nimic de ras, acet tip de afectiune psihica ii face sa se vada DIFORMI!!! CA SI CUM SE UITA PRINTR-O OGLINDA … e cat se poate de real si asa se explica multe din anomaliile si nebunia cu operatiile estetice … oameni care nu sunt multumiti de cum arata pentru ca se vad diformi …. si fac operatii peste operatii peste operatii estetice …. nu e o chestie temporara, e permanent, ei tot timpul se vad asa, posibil in timp sa se agraveze boala …

  eu cred ca sa sinucis din cauza asta … un pacat mare care ar trebui sa ne faca sa ne readucem aminte de faptul ca necuratul umbla ca un leu printre noi si inghite pe oricine prinde slab si cu garda jos …. daca e sa judecam logic si sa lasam emotiile deoparte nu avea nici un motiv sa faca asa ceva … e un gest de neiertat, de nejustificat …. sa iti lasi copilul fara mama nu are nici o justificare rationala … la o adica iti bagi picioarele in ea de cariera artistica si muzicala, iti vezi de oile tale, de viata ta, de familia ta, de copii …

  dar necuratul nu doarme si e printre noi … rugaciunea ne poate ajuta si apara dar nimeni nu da garantii in razboiul asta …

  doar asa imi pot exlica ce sa intamplat cu madalina manole … pare retrograd si lipsit de ratiune dar lupta dusmanului omenirii nu e nici ea rationala

  Daca se credea pe sine o cocosata si o urata se mai apuca ea sa faca copilul pe care si-l dorise atat de mult ? Mai mult chiar, se vorbeste ca era o femeie credincioasa. Eufrosin

  • credinta nu te protejeaza 100% de atacul direct al dusmanului omenirii … nu e nevoie decat de un moment de slabiciune ca sa te traga pe marginea prapastiei … totul e ok, esti fericit, toate merg bine sau inspre mai bine, cazul madalinei care acum avea un sot care o iubea si un copil mic, si dintr-o data, pac! te loveste gandul rau direct in moalele capului … nu stii de unde a venit, nu stii cum sa scapi de el, credinta in dumnezeu te poate ajuta sa intelegi ce se intampla si rugaciunea te-ar putea salva, dar daca se intampla prea rapid e posibil sa cedezi la fel cum a cedat madalina, coplesita de serpii care ti se invart nebuni prin cap ….

   asa stiam si eu, ca avea credinta in dumnezeu si totusi dupa cum se vede a fost inmormantata cu slujba in afara bisericii … e pacat mai mare sa te ucizi pe tine, adica sa te sinucizi, decat sa ucizi alt om …

   mai e si varianta expusa de tine, ca a fost omorata, nu sa sinucis …. dar omorata de cine? pentru ce? nu era superbogata, deci nu pentru bani … invidie? se lupta pentru asi redefini cariera artistica, deci nu era inca prea mare ca sa nu aibe alti artisti loc de ea pe scena …. pe partea de relatii conjugale nu am vazut pe nimeni sa o acuze ca umpla cu mai multi barbati sau ca ii schimba ca sosetele …

   ramane varianta ta, la fel de incredibila ca si a mea, ca a fost ucisa doar ca sa se mai abata o data atentia opiniei publice de la echipa de prosti care ne conduce, boc + marinel …. mi se pare un pic fortata si improbabila … daca vroiau circ aveau destule mijloace sa faca destul fara sa omoare pe nimeni … le dau eu o idee, poate salvez alti artisti nevinovati:

   olimpiada de scuipaturi, muci in freza, capete in gura si suturi in fund live date lui boc sau pe rand, saptamanal, la cate un parlamentar pdl cand il mai prinde lumea pe strada, prin piata samd … pe bune, fara regizori, live, cu sange de-ala rosu scurs pe asfalt …

   la cat de disciplinati, si idioti, sunt pedeleii cred ca, la ordin, vor iesi singuri pe scena … si uite asa se mai reduce din tensiunea boborului care ia votat …

   pentru asta, pentru circ pe paine, nu e nevoie sa omori vedete si artisti … batai in parlament inca mai e loc destul pentru asta … batai pe strada intre partide deasemenea … de sacrificat cate un soldat pedelist din cand in cand iar e loc destul ca sa o mai taraim 2-3 ani pana la urmatoarele alegeri … varianta ‘anticomunista’ cu iliescu pe post de popaprostul deja e in productie si produce efecte ….

 10. On topic :
  Foarte adevarat , asistam la o crima inscenata sa para sinucidere .

  Off-topic : Foarte inspirat si interesant jurnalul tau , ai in mine un follower si un prieten adevarat .

  Andy A , Uppsala Suedia

  Multumesc pentru aprecieri, deci tu esti cititorul din Suedia! Eufrosin

  • In ultima vreme au aparut stiri care schimba in mod esential scenariul.

   S-a spus mai intai ca Madalina nu mancase nimic si ca totusi ar fii baut un pic de sampanie.

   Apoi, saptamana trecuta, am aflat ca Madalina mancase mult! E posibil, in acest caz ca au fost invitati la masa, o aniversare cu multa mancare nu s-ar face in 3 la miezul noptii.

   In acest caz e posibil ca accidentul (capul spart) sa fii fost provocat de altcineva decat cei doi adulti prezenti in casa, Petru si mama sa.

   Oricum, cei doi stiu ce s-a intamplat.

   Deci, o alta pesoana sau mai multe ar putea fii implicate. Si aceasta (aceste) persoana (persoane) ar putea fii personalitati cu functii politice (deputat, senator) si amantele sau sotiile lor.

   Nu s-a spus nimic despre asa zisul amant, cel despre care a vorbit Corina Chiriac.

   Fara indoiala ca multe persoane sunt la curent si stiu cine este dar presa si televiziunea nu au spus nimic.

   Este ciudat, caci Corina Chiriac a spus ca relatia aceia dintre Madalina si un coleg ar putea explica cauza
   mortii.

   Daca cineva a lovit-o la tampla, atunci se poate crede ca a murit repede, ca i s-a dat sa bea un pahar cu insecticid pe care l-a vomitat , efortul de a vomita si sangele care curgea au epuizat-o. In scurt timp a facut stop cardiac. In samge nu e va gasi o concentratie mare de insecticid pentru ca de fapt sangele nu mai circula si nici insecticid nu mai avea in stomac.

   Daca s-a gasit lichid in somac, atunci a fost introdus dupa stopul cardiac. Mancare varsata nu poate avea mult insecticid, poate s-a evaporat in cateva ore de contact cu aerul.

   Mai mult ca sigur ca cineva important a fost prezent in casa in noaptea aceea, el (sau ea sau ei) a fost invitat la masa, a participat la omor si la musamalizare.

   Asa se explica cele doua apeluri la salvare, unul la ora 5h37 cand nu s-a specificat numele de artista al Madalinei si alt apel, dupa ora 6 cand s-a solicitat un medic.

   Ar fii bine ca familia si prietenii sa angajeze un detectiv particular strain.

   Numai asa se va putea afla adevarul. Sunt deja atatea probe care contrazic versiunea oficiala. Practic, nimic nu se leaga.

   E mare pacat ca a fost omorata!

   Dumnezeu sa o ierte!

   Maria.

   P.S.

   Pe net sunt tot felul de persoane care fac comentarii pline de ura. Ar putea sa se abtina, sa arate respectul cuvenit.

 11. era sa uit de scuipatul oficial datorat explicatiei oficiale, medicale, a suicidului si a tratamentului medical recomandat in astfel de situatii ….

  ca cica ar fi vorba de depresie, care are cauze cat se poate de fizice, nimic supranatural, e un simplu dezechilibru chimic in creier care se trateaza cu medicamente si pansamentele spirituale puturoase ale psihologilor …

  atat de simplu … problema e ca psihologii se pot lauda cu palmaresul de a nu fi tratat pe bune pe nimeni, de a fi transformat pacientii cabinetelor psihologice in consumatori eterni ai pilulelor minune ca doar ieconomia de piata are nevoie de consum si nu de vindecarea pacientilor …

  iar pentru cei care pun botul la sugestie, perfect rationala nu? le atrag atentia ca intr-o lume fara dumnezeu nu numai depresia e datorata unui dezechilibru chimic in creier ci si … FERICIREA! …

  urmand acelasi rationament logic, si diabolic, si fericirea la randul ei nu e altceva decat un amestec de compusi chimici din creier si se poate trata/obtine inghitind … PILULA FERICIRII ….

  e deja pregatatita, ne asteapta dupa colt …

 12. Declaraţiile lui Carmen Rădulescu ridică noi semne de întrebare referitoare la sinuciderea Mădălinei Manole şi la motivele care au determinat-o pe artistă să recurgă la acest gest disperat.

  „Am pus mâna pe mănuţele ei şi am spus „Pentru ce, Mădă, ai făcut acest gest? Pentru ce, draga mea?” Petre, în momentul în care m-a văzut, a spus în lacrimi „Uite, Mădă, cine a venit să te vadă!” Eu am continuat şi am spus „Draga mea, de ce ai făcut acest gest?” La care Petre s-a uitat înspre mine şi a spus „Dar nu este ea de vină, Carmen. Nu este Mădă de vină”.

  „Eu am întors capul spre el şi l-am întrebat: „Stai puţin că nu înţeleg. Fă-mă să înţeleg! De ce spui asta? Cine este de vină?”. Iar Pentru mi-a spus: O să se afle, o să se afle în curând””.

  de aici: http://www.cotidianul.ro/119977-Sotul_Madalinei_Manole_Nu_este_ea_de_vina_O_sa_se_afle_totul_in_curand

  Am vazut asta, sotul deja neaga totul. Eufrosin

 13. mda… nici elvis nu e mort iar ceausescu traieste in cuba
  asta e consecinta bolii spirituale a acestui popor
  iar ca o paranteza in ultima luna sinucigasa consultase mai multi popi si bioenergeticieni
  ca sa fie lucrurile oable toata lumea spune d-zeu s-o ierte
  cum e cu ortodoxia prietene eufrosin,ca eu stiu ca saracii sinucigasi nu pot fi iertati de vreme ce s-au aruncat singuri in bratele satanei?sau oi fi eu papizdas retardat?
  si pt ca gheata tocmai s-a spart si s-a deschis sezonul s-a mai spanzurat o muiere…nevasta de popa…cam ortodoxa din cate stiu…
  si pt ca stiu ca tot ma cenzurezi dar sti ca tin la tine hai sa-ti mai fac o confidenta…
  zilele astea intre 2 bai in mare am fugit la un schit de pe malul marii…sfanta nu-stiu-care de la mare…
  si cum sobornicitatea poporului nostru e magnifica stateam eu asa singur in bisericuta asta gandidu-ma la ale mele
  pe peretele spre apus zambeau cam artificial cei care pusesera umarul la ridicarea bisericii…cum e si firesc…
  nefiresc e sa gresesti ca ultima loaza analfabeta numele patriarhului de atunci scris TEOCTIS…ma rog nu i-o fi ajuns coloarea la maestrul pictor…sau tocmai atunci i s-o fi terminat tutunul din pipa…

  crezi ca n-are legatura suicidul cu gramatica?

  acu vreo 2 saptam iti scriam de o inmormantare popeasca din bucuresti-evident m-ai cenzurat-in care vadana popii isi plangea ei de mila-cui ma lasi tu?ce ma fac eu acum?-ea avea o pensie doar de 7 milioane-…in loc sa-si boceasca mortul(obicei evident necrestin dar foarte sobornicesc)
  nu are legatura cu coana preoteasa care s-a sinucis,nu?

  moartea madalinei e conspiratie nu?nu are legatura cu putregaiu de coruptie din biserica noastra,nu?
  nu…doar eu sunt un papizdas tampit si obraznic care trebuie cenzurat care sa nu cumva sa prostesc vreo oita soborniceasca

  Chiar tu ai spus-o! E Sfanta Elena de la mare – ce sa-ti fac daca n-ai nimerit acolo in timpul Sfintei Liturghii? Garantat ai fi stat pe undeva pe la usa, nemaiputand sa observi „T”-ul lipsa de pe perete! Eufrosin

 14. > 2. De ce ar fi sunat soţul Mădălinei încă odată 112 pentru a raporta moartea ei, când deja ambulanţa fusese acolo, iar medicul constatase în mod oficial moartea ? Câtor dintre Dvs. v-ar trece prin cap să mai apelaţi încă odată serviciul de urgenţă, în loc de a fi devastaţi de durerea pierderii mamei copiilor Dvs. ? Nu miroase aceasta a gest evident calculat în încercarea de a oficializa versiunea sinuciderii ? Dar în fond oricine putea să facă acest apel, nu neapărat Mircea Petru.

  Iti spun eu de ce. Multi lucratori de la urgenta au relatii cu presa, si primesc recompensa daca le servesc jurnalistilor stiri senzationale.
  Din aceasta cauza de multe ori presa ajunge la fata locului inaintea politiei.
  Sotul Madalinei a vrut ca presa sa afle mai repede decat politia despre acest caz, si sa impuna din start versiunea oficiala – sinuciderea.
  Si voia ca politia sa afle asta din gura presei si nu a lui.
  Ca atare era de ajuns daca ii lasa pe acesti medici sa raspandeasca vestea, dar el a vrut mai multa siguranta, iata de ce si a sunat inca odata la urgenta, si le-a spus: Madalina Manole s-a sinucis.

 15. Deci teoria ta ar fi ca pe fata asta ar fi omorat-o Guvernul, evreii si OTV pt a manipula masele populare? Pana acuma ar fi cea mai interesanta teorie. Nu ca ar avea vreo importanta mondiala. Eu o banuiesc ca a ajuns la varsta respectiva cand incepe carnea sa isi piarda din calitate si creierul o urmeaza, s-a trezit ca pe nimeni nu intereseaza sa ii cumpere albumele (si in general cam orice album romanesc), ca trebuie sa cante la nunti pentru a face bani, etc. Probabil o fire mai slaba. Ce mai conteaza?

 16. @eufrosin
  Cam tardiv imi dau cu parerea. Te-am intalnit acum cateva minute pe un ziar pe subiectul Bucegi. Interesant, dar nu cred ca trebuiesc omise alte variante.
  Am gasit pe tema Madalina Manole un comentariu colateral ff interesant pe „gradina.icoanei.over-blog.com” referitor la un „detaliu” necomentat de nimeni. Vezi si tu cam ce surprize poate avea un decedat depus la capela.
  Toate bune.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: