Tupeu de Schwartzenberg


Anchetat de către DNA împreună cu Primarul sect. 6 Cristian Poteraş, Fabian Schwartzenberg, fratele lui Elan Schwartzenberg, a avut de spus următoarele despre cercetătorii institutului ICECHIM, pe care l-au lăsat fără pământ, după un tun imobiliar care i-a făcut un profit de câteva milioane de euro, cu o investiţie minimă de câteva sute de mii, primiţi de la fratele său. Citez din articolul Cristinei Horvat:

„Dezvăluirile presei în legătură cu acest subiect nu i-au produs nicio nelinişte lui Fabian Schwartzenberg. Ba din contră! La vremea respectivă, rugat de jurnalişti să ofere clarificări în legătură cu implicarea sa în acest tun imobiliar, Schwartzenberg a răspuns golăneşte, plin de dispreţ şi nesimţire:

„Toată agitaţia asta este de prisos şi amuzantă, sunt apărat de deciziile Primăriei Sectorului 6 şi Prefecturii. Şi oricum, cercetătorii sunt toţi nişte alcoolici. Nu au făcut nimic toată viaţa, sau dacă vin la lucru, vin să fure.”

Intregul articol, in ziarul Cotidianul.. Comentariul cititorului Cata, merita toti banii:

„cautati mafia imobiliara si o sa vedeti ca apartine in proportie covirsitoare mafiei evreiesti. fra’su a inceput businessul tepuind englezii! tin sa-i avertizez public pe toti cei care s-au pretat la afaceri ilegale ca acestea vor fi anulate iar ei vor ajunge in puscarie. pt ca asa e normal sa se intimple. baieti, sa va fie frica de renationalizare! se va intimpla. va dau ca termen maxim 5 ani. nu veti reusi sa faceti puricii pe care va ginditi sa-i faceti aici. dintr-un simplu motiv: spiritul locului e strain de voi iar voi nu reprezentanti decit fata hida a mercantilismului primitiv.”

3 răspunsuri

 1. BAI JIDANEEE!
  TU AI VENIT LA FURAT, JAVRA LIBIDINOASA!

 2. daca ar pleca jidanii din romania am trai mai bine sunt convins.De aceea a murit si eminescu si multi altii pt ca deciziile criminale sunt directionate in mare masura de ei dar in cazul de fata e tot o mascarada si adevarul nu cred ca-l vom cunoaste vreodata sau destul de tarziu

 3. de ce ne miram!?

  un raspuns care se potriveste perfec situatiei … stiind despre ce e vorba, uitandu-se in buzunar unde milioanele de dolari stau linistiti fara sa fie deranjati de nimeni raspunsul ieroului e cat se poate de normal …

  hai sictir ca sunteti o gramada de prosti! …

  ia sa fi fost decizia garnisita cu luatul banilor facuti din tunul imobiliar si atunci sa fi vazut cum ii disparea ranjetul de jmecher de pe fata …

  dar numai la noi se poate asa ceva, sa faci ceva ilegal dar banii obtinuti din ilegalitate sa fie considerati ca fiind obtinuti legal!

  adica fur o masina, lucrul ilegal, o vand si iau bani pe ea … pardon monser, e legal! pentru ca nu era inca descoperit furtul cand am vandut masina ….

  politia gaseste masina, o returneaza pagubitului, hotul ramane cu banii si e toata lumea fericita …. mai putin fraierul caruia ia vandut masina ….

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: