O cură pentru cancer în cămara Dvs.?


Întotdeauna mi-a plăcut o soluţie simplă la o problemă aparent complicată.  Nu dărâmi casa pentru a repara o ţeava spartă… E clar că felul în care medicina alopată „tratează” cancerul astăzi, face mai multe victime, decât vindecă.

Chimio-„terapia”, radiaţiile şi bisturiul nu sunt răspunsul la cancer, după cum durerile de cap nu sunt cauzate din lipsa aspirinei.

Alte e cauza şi ea trebuie găsită şi tratată. În acest spirit, următoarele rânduri  au foarte mult sens (autorul îmi e ne-cunoscut). Mai cred că nu este acesta unicul tratament naturist, căci sunt cunoscute efectele miraculoase ale ciupercii japoneze Shitake, Graviolei amazoniene, sau a extrasului din orez IP6, printre altele, dar ca orice lucru bun, este extrem de simplu si atrăgător pentru cei care ii văd valoarea. Judecaţi singuri:

„Cifrele sunt de neinchipuit. Pe plan global, in jur de 8 milioane de oameni mor de cancer in fiecare an, numai in Statele Unite cifra este de peste jumatate de million de victime anual. Se preconizeaza ca pana in anul 2030, aceasta cifra va ajunge la 12 milioane de decese pe plan global, anual din cauza cancerului.

Cancerul este prima cauza de deces a persoanelor sub 85 de ani, iar in Statele Unite o persoana din patru moare de cancer – una din patru!
Zilnic se introduc noi legi care reduc libertatile cetateanului sub justificarea “protejarii publicului impotriva terorismului” in timp ce acesti oameni sufera si mor in fiecare an din cauza unei boli pe care familiile de elita si cartelele lor farmaceutice, in mod sistematic, refuza sa o vindece.

Anual sunt colectate sume imense de la diverse acte de caritate pentru a sustine studii de gasire a curei pentru cancer pe care organizatiile elitiste de fapt, nu au nici o intentie sa o gaseasca.
Am aratat intr-un articol publicat pe 9 august 2009, faptul ca un anumit om, dr. Richard Day care era seful organizatiei Planificarea Familiei (organizatie eugenica sustinuta de familia Rockefeller) a tinut o intalnire restransa pentru medici in 1969 in Pittsburg, unde a relatat despre transformarile societatii globale care urmeaza pe viitor.

Inainte de a expune o lista lunga de schimbari care vor avea loc in societatea globala, el le-a cerut celor prezenti sa nu Inainte de a expune o lista lunga de schimbari care vor avea loc in societatea globala, el le-a cerut celor prezenti sa nu inregistreze si sa nu ia notite. Insa un medic a luat notite si mai apoi a facut public parte din cele spuse la acea intalnire.

Acum, dupa 40 de ani, putem vedea cata acuratete exista in spusele dr-lui. Day. Motivul pentru care il amintesc pe dr. Day si in acest articol este pentru ceea ce a spus referitor la cancer in cadrul acelei intalniri din 1969:
“Acum putem trata aproape orice forma de cancer. Informatiile se gasesc in dosar la Institutul Rockefeller, daca se va decide vreodata ca sa fie dat publicitatii”.
Richard Day spunea ca lasand oamenii sa moara de cancer se va incetini cresterea numarului populatiei. “E ok.. oricum trabuie sa mori de ceva… asa ca de ce sa nu fie cancer pana la urma urmei?” Cam asa gandesc acesti oameni care nu au suflet si de aceea fac ceea ce fac.

Cartelurile farmaceutice (Big Pharma – vedeti aici sediul Merck din Romania, pentru a intelege cine sunt ei) nu au nici cea mai mica dorinta sa trateze cancerul cand ei castiga sume imense din vanzarile de medicamente, citostatice care trateaza doar niste simptome in acelasi timp omorand si celulele sanatoase si chiar si oamenii cu aceasta otrava – chimioterapia. Dar nici macar nu este vorba de bani in primul rand. Familiile elitiste care conduc lumea, de fapt vor ca oamenii sa sufere si sa moara mai devreme decat le este vremea aceasta fiind o metoda de reducere a populatiei.
De aceea cand cineva din afara gastii Big Pharma, descopera o metoda eficienta de tratare a cancerului, acesta imediat devine o tinta a organizatiilor medicale dar si a agentiilor guvernamentale.

Un astfel de caz este doctoral Italian, Tullio Simoncini, un om deosebit dar si curajos, care a refuzat sa cedeze presiunilor imense care s-au facut asupra lui si care inca se mai fac din momentul in care el a realizat ce este cancerul si cum putem scapa de el.
Asa zisa “crima” comisa de Simoncini a fost aceea ca a descoperit faptul ca boala de cancer este o ciuperca cauzata de candida, care este un organism micotic si care oricum traieste in organismul uman in cantitati mici, chiar si in oamenii sanatosi. In mod normal, sistemul imunitar tine aceasta ciuperca sub control, dar cand Candida din corp metamorfozeaza intr-un fungi mai puternic, atunci pot apare probleme mai grave si chiar cancerul.

Prietenul meu, Mike Lambert, de la clinica Shen situata aproape de casa mea din Insula lui Wight (sudul Marii Britanii) spune urmatoarele despre Candida:
“Fungi, si in special Candida, se dezvolta mancand din corpul gazdei (corpul uman) astfel dizolvandu-l incet dar sigur. Deasemenea, candida are nevoie de corpul uman ca sa se inmulteasca pentru ca nu o poate face fara acest mediu. Nu este de mirare ca in cazurile de oboseala cronica, care in majoritate se atribuie coloniilor de Candida, cel infestat se simte foarte rau fizic dar si mental.”

Tullio Simoncini spune clar ca boala cancer este in final aceasta infectie fungala si ca explicatiile conventionale medicale cum ca boala cancer se datoreaza unei functionari defectuase a celulelor este pur si simplu gresita.

Candida
Simoncini este specialist oncolog (tratarea tumorilor), specialist in diabet si boli de metabolism, dar este chiar mai mult de atat. El este un adevarat medic care urmareste sa dezvaluie adevarul pentru beneficiul pacientilor si refuza sa repete precum un papagal, versiunea oficiala a ceea ce trebuie doctorii sa gandeasca si sa spuna.
El provoaca dogma “conformismului intelectual” si toate asumarile nefondate, minciunile, manipularea si falsurile acesteia, fiind foarte critic la adresa organizatiilor medicale care continua sa caute “tratamente” false si ineficiente pentru tratarea epidemiei globale de cancer.

Inca de cand a intrat la medicina, el si-a dat seama ca ceva nu este in regula cu cancerul si cu modul in care acesta este tratat. Simoncini spune:
“Vedeam suferinte teribile. Eram in sectia de oncologie pediatrica si toti copii au murit. Sufeream si eu vazand cum saracii, saracii copii mureau de la chimioterapie si radiatii”.
Frustrarile si tristetea lui din cauza a ceea ce vedea l-au determinat sa caute alte cai de a intelege si a trata aceasta boala devastatoare. Si-a inceput explorarile cu o minte deschisa si cu o pagina alba de hartie in fata nepatata de nici o teorie rigida impinsa in fata sau indoctrinata de curentul principal, conventional a medicinei si stiintei.

Cati oare mai trebuie sa sufere pana cand oamenii vor inceta sa se mai uite la medici ca la zei a tot stiutori realizand scara imensa a ignorantei care are loc?
Simoncini a realizat ca toate cancerele se comporta la fel indiferent de localizarea in corp. Toate cancerele au un numitor comun. El deasemenea a realizat ca toate tumorile canceroase sunt intodeauna albe.
Ce altceva mai este alb? Candida.

Simoncini a realizat ca ceea ce crede medicina conventionala ca este o crestere celule canceroase iesita de sub control, de fapt este reactia sistemului imunitar de a proteja corpul impotriva atacurilor de Candida astfel marind productia de celule.
Simoncini spune ca lucrurile decurg in felul urmator:
• Candida este in mod normal tinuta sub control de sistemul imunitar, dar cand acesta devine slabit si / sau compromis, Candida se extinde si poate dezvolta o “colonie”
• Candida, in cele din urma, poate penetra un organ, iar sistemul imunitar trebuie sa raspunda acestui atac in alt “mod”
• Acest “mod” este de a construi o bariera defensiva de celule si aceasta bariera, acest cumul de celule este ceea este denumit cancer.

Se spune ca raspandirea cancerului la alte parti ale corpului este provocata de migrarea unor celule “maligne” de la sursa originala. Simoncini spune ca lucrurile nu stau asa deloc. Raspandirea cancerului este declansata de cauza reala a cancerului, adica de Fungi Candida care migreaza de la sursa originala. Aceasta migrare poate fi declansata chiar la biopsie sau in timpul operatiei.

Ce anume ii permite cancerului sa se manifeste, dupa cum am spus si in multe dintre cartile mele? Sistemul imunitar slabit. Cand sistemul imunitar functioneaza eficient, va adresa orice problema inainte de a scapa de sub control. In acest caz, tinand Candida sub control.
Echilibrul sistemului imunitar

Dar iata ca numarul bolnavilor de cancer creste pe plan global si continua sa creasca. Exista un razboi bine calculat impotriva sistemului uman imunitar si care a devenit din ce in ce mai prezent.
Sistemul imunitar este slabit si atacat de mancaruri si bauturi cu aditivi, chimicale agricole, vaccinuri, tehnologie cu frecvente electromagnetice si de microunde, medicamente farmaceutice, stresul vietii moderne si altele.

Va imaginati ce deficiente pot avea copiii din ziua de azi cand ei primesc 25 de vaccinuri sau combinatii de vaccinuri pana la varsta de 2 ani (aceasta este situatia in America, in Romania copii primesc 10 vaccinuri pana la varsta de 1 an si inca 5 pana la varsta de 14 ani) si toate aceste vaccinuri se fac in timp ce sistemul imunitar inca este in formare.
Acesta este modul in care familiile de Iluminati urmaresc sa declanseze reduceri masive ale populatiei – prin demolarea mecanismelor de protejare naturala a corpului.

Mdaaa… aici este adevaratul soc. Ce distruge sistemul imunitar mai repede decat orice?
CHIMIOTERAPIA
Iradierea de asemenea. Chimioterapia este o otrava care este menita sa distruga celule. Atata tot.

Tratamentul conventional al cancerului se face prin otravirea victimei sperand ca celulele canceroase vor fi in mai mare masura si mai repede omorate decat cele sanatoase si nu se va ajunge la pierderea vietii pacientului.
Dar stai sa vezi. Aceasta chimioterapie otraveste si omoara si celulele sistemului imunitar pe care il face “varza”. Iar Candida este inca prin imprejurimi.
Acest sistem imunitar facut “varza” nu mai poate raspunde in mod eficient la atacurile de Candida si aceasta va castiga teren astfel incat cancerul se transfera in alte parti ale corpului ajungandu-se la raspandirea acestuia in corp. Chiar si cei care si-au revenit dupa operatie si chimioterapie si sunt declarati vindecati, raman o bomba care e pe cale sa explodeze in orice moment.

Sistemul lor imunitar este acum mult slabit si este doar o chestiune de timp pana cand Candida va declansa o recidiva.
Chimioterapia de fapt, omoara oamenii pe care ar fi trebuit sa-i trateze.

Cand Simoncini a realizat ca boala cancerului este de fapt o infectie sau infestare fungala, el a inceput sa caute ceva, o substanta care poate sa omoare aceasta ciuperca astfel inlaturand cancerul. El si-a dat seama ca medicamentele antifungale nu dau rezultate, pentru ca fungii pot muta foarte repede pentru a se apara si chiar incep sa se hraneasca cu medicametele prescrise care aveau scopul de a-i omora.

Astfel, Simoncini a gasit ceva mult, mult mai simplu – bicarbonatul de sodiu. DA, ingredientul principal din praful de copt. Atentie! Nu este exact acelasi lucru ca si praful de copt care are si alti aditivi.

El a folosit aceasta substanta pentru ca este un distrugator puternic al fungiilor si spre deosebire de medicamentele antifungale, Candida nu se poate adapta la bicarbonatul de sodiu. Pacientului i se da bicarbonat de sodiu pe cale orala dar si intern cu ajutorul unui endoscop de exemplu, un tub lung si subtire care in general se foloseste la vizionarea corpului pe interior fara a folosi bisturiu. Aceasta ajuta la plasarea bicarbonatului de sodiu direct pe cancer, adica direct pe fungi..

Egiptenii din antichitate stiau despre proprietatile vindecatoare ale substantelor anti-fungale iar carti indiene de acum 1000 de ani recomanda pentru tratarea cancerului, substante puternic alcaline.
In 1983, Simoncini a tratat un barbat Italian, Gennaro Sangermano, caruia i s-au mai dat doar 6 sau 7 luni de viata din cauza unui cancer de plamani. Dupa cateva luni de tratament cu bicarbonat de sodiu, el s-a reintors la o stare de sanatate buna iar cancerul a disparut. Acum, dupa 26 de ani el inca este in viata si cu o sanatate buna.

Simoncini incepuse sa aibe mai multe reusite cu aceasta metoda si si-a prezentat cercetarile si rezultatele la Departamentul Italian de Sanatate, sperand ca acesta va aproba trecerea la teste stiintifice pentru demonstrarea eficientei acestei metode de tratament. Dar din pacate el a inceput sa descopere adevarata scara la care se ridica manipularea si deceptia din domeniul medical.

Autoritatile, nu numai ca au ignorat documetatia prezentata de Simoncini, ba mai mult, el a fost exclus din registrul medicilor din Italia din cauza ca a recomandat metode de tratament care nu au fost aprobate. DA, asa am spus – metode de tratament care nu au fost aprobate.

El a fost supus unor campanii feroce de ridiculizare si condamnare duse de mijloacele media, iar apoi a fost inchis pentru 3 ani pe motivul ca a fost gasit vinovat de cauzarea mortii unor pacienti pe care i-a tratat. Din toate unghiurile s-a declansat campania: pune mana pe Simoncini si nu-l lasa sa mai faca valuri.

Organizatiile medicale spun ca declaratiile lui cu privire la bicarbonatul de sodiu sunt nebunesti si periculoase. Un medic Italian “de referinta”, in mod exagerat a inclus bicarbonatul de sodiu in clasa drogurilor periculoase care pot cauza moartea si afectiuni grave in corp!
In tot acest timp, milioane de pacienti mureau de cancer si care ar fi putut fi tratati in mod efficient. Dar acestor oameni, de la putere, nu le pasa..

Tullio Simioncini, din fericire, nu este o persoana care sa dea asa usor batuta, si a continuat se raspandeasca informatii despre lucrarile si descoperirile sale pe internet si in prezentari publice. Am auzit de el de la Mike Lambert de la clinica Shen unde Simoncini a vorbit in timp ce eram in deplasare in Statele Unite.
Stiu ca el are succese remarcabile la reducerea drastica sau chiar inlaturarea unor forme avansate de cancer prin folosirea bicarbonatului de sodiu. Aceasta dureaza cateva luni in unele cazuri, dar in altele, ca de exemplu cancerul de san, avand in vedere accesul usor la tumoare, aceasta dispare in cateva zile.

Oamenii deasemenea se trateaza singuri sub indrumarile dr-lui. Simoncini si la sfarsitul acestui articol sunt niste linkuri la niste videouri cu oameni care vorbesc despre experienta lor cu cancerul si tratarea acestuia prin metoda Simoncini.
Conform unui articol despre cercetarile a doi oameni de stiinta englezi, profesorul Gerry Potter de la Grupul de Descoperire a Curei pentru Cancer si profesorul Dan Burke, am scris in articolul din luna aprilie faptul ca boala cancer este de fapt o ciuperca . Descoperirile celor doi profesori sunt urmatoarele:

Celulele canceroase au un biomarker unic pe care celulele normale nu il au. Acest biomarker este o enzima care se numeste CYP1B1. Enzimele sunt proteine care au rol de a cataliza sau mari rata unei reactii chimice.
Enzima CYP1B1 altereaza structura chimica a unui compus care se numeste Salvestrol care in mod normal se gaseste in natura in multe fructe si vegetale.. Aceste schimbari chimice transforma salvestrolul intr-un agent care omoara celulele canceroase dar nu le ataca pe cele normale.

Sincronicitatea este perfecta. Enzimele CYP1B1 apar numai in celulele canceroase si reactioneaza cu salvestrolul din fructe si vegetale pentru a crea reactii chimice care omoara numai celulele canceroase.
Si aici este dovada ca tumorile sunt fungi. Salvestrolul reprezinta sistemul natural de protectie al fructelor si vegetalelor impotriva atacurilor de fungi si de aceea salvestrolul se gaseste numai in speciile care sunt supuse distrugerilor fungale precum: capsunile, afinele, fragii, strugurii, coacazele negre si rosii, murele, merele, perele, vegetalele verzi (in special broccoli si varza), anghinarea ardeii grasi rosii si galbeni, avocado, macrisul, sparanghelul si vinetele.

Ce este aproape diabolic, este ca Big Pharma si marile companii Bio Tech stiu acest lucru si ei au facut urmatoarele 2 lucruri de majora importanta pentru a slabi acest sistem de protejare naturala impotriva atacului fungal care este cancerul.
1. Fungicidele chimice folosite in agricultura moderna care omoara fungi in mod artificial ceea ce inseamna ca plantele nu mai trebuie sa-si activeze propriul sistem de protejare si anume salvestrolul. In ziua de azi, salvestrolul se mai gaseste doar in legumele si fructele crescute organic.
2. Cele mai utilizate fungicide au actiune puternica de blocare a enzimelor CYP1B1, asa ca oricate produse care au fost crescute cu chimicale vei consuma, nu prea conteaza intrucat salverstrolul nu se va activa si nu va actiona ca un agent de distrugere al cancerului asa cum ar fi fost normal.

Acesta nu este un accident, ci este un lucru bine planuit asa cum era bine planuita si distrugerea lui Tullio Simoncini. Familiile elita vor ca oamenii sa fie distrusi de cancer si nu vindecati. Ei sunt niste oameni bolnavi atat mental cat si emotional si considera oamenii drept oi sau vite sau animale in orice caz. Lor nu le pasa cat stres, cata suferinta si moarte cauzeaza aceste manipulari si secretizari, si din punctul lor de vedere: cu cat mai multa suferinta cu atat mai bine. Si asta dovedeste ca acesti oameni nu sunt in toate mintile.

Dar Simoncini refuza sa incline steagul si continua sa promoveze ceea ce el vede ca este un tratament sigur al cancerului, pe cand “in lumea reala” cifra de decese din cauza cancerului creste si continua sa creasca in mod incontrolabil pentru ca tratamentele sunt bazate pe teorii intentionat eronate si care nu dau rezultate.

Este intradevar o societate nebuna, nebuna, dar din perspectiva familiilor de elita, asa si trebuie sa fie. Multumim Domnului pentru oameni curajosi si hotarati precum Tullio Simoncini. Avem nevoie de mai multi oameni ca el si cat de repede.
Ce contrast imens este intre el si cei care servesc organizatiile medicale. Cand Simoncini a tinut prezentare la clinica Shen, chiar cu cateva saptamani inainte de acest eveniment, multi medici locali l-au ridiculizat si i-au contestat teoriile.

Au fost si ei invitati la prezentarea lui Simoncini, ceea se probabil ca ar fi adus importante benficii pacientilor acestora. Li s-au rezervat locurile pentru a participa la prezentare si a pune intrebari direct lui Simoncini..
Ghiciti ce s-a intamplat?
Ei nu au venit.

Saitul lui Tullio Simoncini

Test simplu pentru a verifica nivelul  Candida in corpul Dvs.

Puneti seara un pahar cu apa pe noptiera unde dormi. Dimineata cand va treziti, scuipati in pahar. Nu fortati, ci eliminati doar ce aveti, chiar daca este foarte putin.
Lasati sa stea 2 minuate dupa care analizati continutul la lumina. Daca scuipatul ramane la suprafata sau se dizolva este bine.
Tulburarea apei, indica prezenta Candidei.
Daca apar prelungiri ale scuipatului in jos, ca niste picioare,  indica deasemea prezenta Candidei.”

71 răspunsuri

  1. hmmm.. nu stiu ce sa zic. Eu stiam ca vitamina B17 e leac adevarat si sigur. Sunt si niste documentare pe aceasta tema. Samburii de caise, acidul cianhidric parca ii zice, in cantitati mici. Dar oricum suntem programati pentru taiere…

    • Tocmai asta e frumusetea: nu exista numai un singur leac adevarat, ci mai multe. Pentru unii, o dieta de lapte de capra si de acizi grasi Omega 3, a vindecat boala. Suntem programati sa fim sanatosi, cred eu – ce incearca sa faca sistemul cu noi, e alta.

  2. Soţia mea trăieşte, mama unui mai tânăr coleg de-al meu nu. Soţia mea a avut noroc, a avut încredere în medici. Mama colegului meu nu.

    • Imi pare bine de asta Profesore, dar iti garantez ca ar fi fost pe deplin sanatoasa, daca folosea farmacia Lui Dumnezeu in locul celei a vrajmasilor Lui.

      • Nu ai înţeles…

        Chiar ca nu inteleg sa imi transform blogul intr-o colectie de comentarii rau-voitoare la adresa Lui Hristos intru care am fost botezat, ca si tine dealtfel. Doar ca tie, cineva ti-a furat identitatea, substituind in locul ei ateismul, anarhismul si nihilismul. Pacat.

        Eufrosin

      • Mai bine ai invata ceva util , ca prea te’a dus la dracu’ porcaria asta de religie. La 18 mii de biserici si 6000 de scoli in Rromania, nici nu ma mir ce educatie avem.

        • Dar pe tine asa-i ca te-a botezat cineva in „porcaria asta de religie” ? Ar fi foarte rusinati bunicii tai sa te auda vorbind astfel. Dupa cum scrii, e clar ca e nevoie sa dai atat pe la biserica, cat si pe la scoala!

  3. Vreau să postez acest articol şi pe blogul meu, dar aştept aprobare de la dvs.

  4. Vad, ca nu ai nimic contra, il voi pune si eu.
    E important sa afle cat mai multa lume!
    Cand te gandesti cati bolnavi fara nici o speranta s- ar putea vindeca!

    Nici o problema, lasa te rog si linkul unde il vei posta – Eufrosin

  5. Ciudat. L-am pus pe blogul meu, sigur cu linc si referire la articolul tau, s-a publicat.
    Dar cand am vrut sa ma loghez, ca sa-ti spun multumesc pentru binevointa am constatat, ca articolul a disparut din blogul meu emillia.weblog.ro
    Voi mai incerca odata…

    Da, incearca logata- aici nici nu a aparut ca l-ai postat – Eufrosin

  6. A aparut. Nu stau prea bine cu informatica.
    Dar sunt bucuroasa, ca am descoperit un blog cu multe informatii utile.
    Multumesc.

  7. Dumnezeu a facut lucrurile atat de simple , in schimb noi oamenii le complicam , si nu inteleg de ce, …..isi baga cineva „coada”? Cu siguranta printre noi sunt personaje care nu sunt oameni, la propriu desi fizic par a fi, care doresc cu orice pret si cu orice mijloc sa distruga sa duca la pieire ce a creat Divinitatea.

  8. Eufrosin, spune-mi, te rog, este o prelucrare a ta dupa alte materiale? Ma intereseaza mult, eu chiar sunt bolnava. Are legatura, de ex., cu materiale ale lui David Servan Schreiber? Stii ceva despre adepti ai tratamentelor naturiste din Romania?
    Multumesc pentru orice informatii.

    • Nu e textul meu, l-am primit si am gasit de cuviinta sa-l postez. Multumesc Lui Dumnezeu, nu stiu despre tratamente decat din spusele altora, dar imi e destul cat sa imi dau seama ca cele naturiste sunt singurele care chiar vindeca. Pentru referinte vezi te rog un sait care m-a convins de buna credinta a autorului sau: http://www.cancertutor.com/ Acolo sunt discutate metode de tratament pentru mai toate tipurile de cancer. Organismul nostru e programat sa fie sanatos. Daca eliminam cauzele, eliminam si boala.

      Doamne ajuta!

    • Of, of, exista, daca tot cautam, mii de tratamente, care mai de care mai promitatoare. Unele dau rezultate, dar trebuie sa te chinui mult ca sa ajungi la ele. Exista insa un singur tratament, universal, demonstrat stiintific. Exista un singur factor comun TUTUROR bolilor de care sufera oamenii: in loc sa aiba mediul intern alcalin, il au acid – nici un patogen al corpului uman nu rezista unui mediu alcalin. Dar, aceasta informatie se pierde in gigantica jungla de informatii care este internetul. Se pierde printre cei care isi iubesc metodele la care au lucrat ani de zile, cu buna credinta intr-adevar, dar care nu sunt atat de EFICIENTE, DIRECTE si mai ales RAPIDE ca cea pe care vreau eu sa o prezint aici. Aceasta informatie simpla ajuta chiar la vindecarea cancerului avansat, intr-un mod similar cu terapia cu bicarbonat de sodiu, asa cum am scris intr-un comentariu mai jos, prin reducerea PH-ului intern, lucru care omoara patogenii. Iata deci aici un exemplu al unui om care s-a vindecat simplu si eficient de cancer terminal in faza 4, pt care a fost suficient sa bea 2.5 l de apa ionizata alcalina pe zi. Pt ce sa ne batem capul cu diete naturiste complicate, care nu stim daca vor avea efect in cazul nostru, cand putem urma o solutie SIMPLA, COMODA si SIGURA ? Apa ionizata alcalina are urmatoarele efecte fundamentale in combaterea oricarei boli: detoxifierea, oxigenarea, alcalinizarea si hidratarea intensiva a tesuturilor (apa ionizata alcalina este de 6 ori mai hidratanta decat apa obisnuita). Imbunatateste chiar si gustul mancarurilor in care e folosita. Da de asemenea mai multa energie in corp, si are efect inclusiv in reglarea greutatii corporale, pentru ca de fapt asta e o cauza importanta a ingrasarii, si anume corpul se foloseste de grasime pentru a depozita in ea reziduurile acide, in incercarea lui de a pastra ph-ul in limitele valorilor normale. Exista si in Romania o firma care vinde aparate de ionizare a apei. Nu am nici o afiliere cu firma, dar e ceva prea bun ca sa nu-i fac reclama gratis. Informatiile acestea sunt disponibile pe site-ul firmei care vinde diverse modele deaparate necesare pt producerea acestei ape, pt ca din pacate o solutie atat de simpla, eficienta, directa, comoda, sigura si rapida pentru TOATE bolile noastre nu putea sa vina pe gratis, cel mai ieftin aparat costand 800 €, iar cel mai scump 1100 €. Filtrul de ionizare si purificare a apei tine 6-12 luni, iar un filtru de schimb costa vreo 170 RON. Pe prima pagina exista un link catre un film documentar care explica in detaliu efectele apei ionizate.

      • Salut, este adevarat ce comentezi legat de alternativa apei alcaline consumate zilnic dar ceea ce prezinti tu ca aparatura e o alternativa cea mai scumpa posibila …este cel mai scump aparat si costa circa 3000 euroi …si nu respecta legile naturii prin care apa se filtreaza…adica in natura nu exista placute din titan legat la curent electric care ionizeaza apa ..in natura Dumnezeu a creat legi inteligente si simple…dar ..desigur fiecare considera cat merita sau nu sanatatea sa.Eu vin cu alta solutie si propunere pentru cei care doresc o apa super buna si alcalina ,structurata ,oxigentata,mineralizata ,ionizata si purificata la un pret de circa 400 euro si consumabile ce produc o apa la 0,35 bani per litru…e vorba de un sistem de filtrare japonez a apei ce respecta legile naturii adica apa se filtreaza prin caere libera sub actiunea propriei greutati se filtreaza si devine apa vie apa biologic activa. Eu m-am vindecat cu aceasta apa de probleme la rinichi dupa ce timp de 3 ani am incercat geluri antiinflamatorii etc…Bicarbonatul de sodiu este o alternativa eficienta in combaterea unor afectiuni ridicand ph-ul corpului rapid dar de ce sa nu optez pentru in filtru mobil si portabil pentru ca intreaga familie sa beneficieze de o apa cu un ph de 8,5-9,5 usor alcalina si sa am o familie sanatoasa? Nu cunosc regulamentul acestui blog d aceea nu dau amanunte si detalii.Cine doreste sa scrie aici si cu permisiunea moderatorului vedem cum procedam.

        • Hristos a inviat! Eu, de exemplu, as vrea sa stiu despre ce sistem este vorba. Nu am probleme grave, doar o infectie urinara recurenta, dar ma intereseaza in special ca sistem de filtrare a apei, iar in particular si pentru celelalte posibilitati, alcalinizare, ionizare. Daca eufrosin e de acord, va rog sa specificati despre ce e vorba.Multumesc.

          • Adevarat a-nviat! Doamne ajuta!
            este vorba despre un sistem grativational de filtrare a apei bazat pe filtrarea apei sub actiunea propriei greutati asa cum apa se filtreaza in natura.Scrie-mi la costifm2011@gmail.com si primesti acolo detalii.Apropos de afectiunile rinichilor si altele: cu aceasta apa sa stii ca multe dialize facute de pacienti s-au imputinat pur si simplu apa aceasta vitalizeaza rinichii si multe multe altele.Am facut cateva experimente acasa si m-am convins.Doamne ajuta!

          • Din ce mai stiu si eu, infectiile recurente – indiferent de localizarea lor apar pentru ca se renunta la tratamentul cu antibiotice imediat dupa ce simptomele neplacute dispar. Pentru sterilizarea completa, tratamentul se tine 10 zile. Sau, folositi usturoi si ceapa. Ajuta.

        • Va rog puteti sa-ne spuneti care este aparatul japonez pt. obtinerea apei care va vindecat deoarece si eu am probleme.

  9. […] sa te poti strecura pe sub radar, chiar cu pretul pe care il platim pentru asta – de fapt daca am fi cat de cat educati, nici n-am avea nevoie intr-asemenea masura de sistemul […]

  10. Pentru cei grav bolnavi si pentru cei care vor sa previna boala, a se vedea ( si aplica în practica) cartile Sfântului Ieromonah Ghelasie Gheorghe:
    „Medicina Isihasta”,
    „Retetele Medicinii Isihaste”,
    „Medicina în Retete Alimentare”,
    „Cerealele între Sacru si Medicina”, etc.
    Cartile sunt postate pe internet.

    Doamne Ajuta!

  11. „January 11, 2010 – Romania was the first country worldwide to authorize Initium products. ”
    Adica: Romania este prima tara din lume care a autorizat folosirea fungicidelor Initium.
    Si nu oricum, ci a aprobat in mare graba….pentru ca incep lucrarile in vii in curand.
    Tocmai am citit asta azi in:
    First approval worldwide of fungicides with Initium® for wine and vegetables
    http://www.basf.com/group/pressrelease/P-10-110
    Se leaga perfect de ce se spune in articol.

    Titlul corect al articolului ar fi fost: O cura contra cancerului…

  12. f interesant articolul, iar daca e adevarat ce se spune despre candida si cum poate ea genera forme de cancer, ar parea totul incredibil de simplu. Ma tem ca sint si alte necunoscute, pt ca nu mai cred in miracole.

  13. ma intereseaza,f. mult aceasta cura pt,cancer cum as putea intra in posesia ei? ce trebuie sa fac? Am cancer mamar n-am facut nici un tratament,nici operatie nu vreau sa fac.Oricum bolile sint pt. cei cu bani ,saracii pot sa moara ca oricum sint prea multi.A fi bolnav. si inca de o boala grava e un lux prea mare

    • Exista mai multe metode de tratament. V-am trimis o carte la adresa de e-mail pe care ati dat-o. Altfel, cred ca trebuie sa luati legatura cu un medic bun, unul care intelege tratamentele naturiste si le foloseste cu succes. Eu nu cunosc unul. As sugera si cel putin un e-mail catre Dr. Simoncini, (saitul lui de web este inclus in articol), poate va ajuta macar cu indicatii pentru medicul care va va aplica tratamentul.)

      Doamne ajuta!

    • fragment de sters–[@eufrosin – ce bun e David-si-mai-stim-noi-cum ca sursa de articole, pacat ca nu coincide cu parerile personale, altfel am preciza sursa – buna gluma cu autor necunoscut 🙂 Ultimul link pe care il dau nu are David ca sursa, si are alt text. Si contine de asemenea detalii mai bune despre tratament, pe care le citez ]–fragment de sters

      Informatii detaliate despre aceasta metoda sunt in cartea lui, „Cancer is a fungus”, dar din pacate nu e tradusa in romana, ci doar in engleza, italiana, franceza si olandeza. Oricum, de aici rezulta ca e nevoie de injectarea bicarbonatului de soda in tumoare, sub forma de solutie diluata, pt efecte clare. Citez de aici „Experimentele doctorului Simoncini arata ca 99% din cazurile de cancer la san si vezica se pot vindeca in doar 6 zile, folosind doar un cateter care spala tumoarea cu solutie de bicardonat de sodiu.”
      „Din pacate nu este suficient sa inghitim praf de copt pentru a scapa de cancer, bicarbonatul de sodiu trebuie injectat direct in tumoare. Ph-ul tumorii se schimba de la acid la alcalin, ceea ce face ca ciuperca sa fie distrusa inainte de a avea timp sa se adapteze.”
      „Marele dezavantaj in lupta cu Candida este faptul ca ea se adapteaza in cateva zile la atacul medicamentelor cunoscute pana acum. Insa nu se adapteaza suficient de repede si la bicarbonatului de sodiu.”

      In concluzie, e nevoie de un doctor care sa vrea sa coopereze, dar probabil nu au voie sa practice in spitale metode neacceptate oficial. Acest tratament nu prea poate fi facut si la domiciliu, pentru ca administrarea nu se face ca la o injectie obisnuita, fiind necesara cunoasterea exacta a venelor si arterelor (deci nu poate fi facuta de o asistenta). De asemenea, e nevoie, in cazul cancerului mamar, de anestezie locala, asa cum scrie in primul link (in engleza). Nu am cunostinte medicale sa stiu daca ceea ce el numeste „selective arteriography” presupune si necesitatea unui aparat pt identificarea arterelor, sau doar o buna cunoastere a sistemului circulator (cum ziceam mai sus, cunoastere ce o are un medic, dar pe care nu o are o asistenta).
      Detaliile cu privire la ceea ce eu nu stiu pot fi probabil obtinute prin vizionarea unui documentar despre aceasta metoda, disponibil in engleza pe YouTube. Chiar daca nu stii engleza, poate vei intelege cate ceva din imagini. Eu nu am acum timp sa ma uit la el, maine ma voi uita si daca gasesc vreo informatie importanta voi mai da un reply aici.
      Partea I
      Partea a II-a
      Partea a III-a
      Nota: mi-e greu sa inteleg de ce nu s-a gasit nimeni din cei care au raspandit informatia asta prin paginile din Romania, sa puna si aceste clipuri cu metoda de pe YouTube. La ele se ajunge din 3-4 click-uri de pe pagina medicului. La ce ne foloseste sa avem doar o idee vaga despre o posibila terapie, daca nu avem date mai concrete ? Sa ne pierdem aiurea in sperante, ca sa fim apoi deznadajduiti ca nu vine nimeni cu detalii tocmai la stirile de la TV ? Trebuie sa luptam, nu sa ne amagim cu jumatati de masura. Sau altfel spus, aducem in atentie probleme, uneori si solutii partiale, dar niciodata solutia, reteta completa. E o impresie frustranta de inconsistenta. Cand e suficient sa sapam doar un pic mai adanc. E asa de greu, sau poate are legatura cu (un) filtru care nu ne lasa sa vedem prea departe ?

      • Nu face pe desteptul cu mine – nu am copiat articolele nici unui David nu-stiu-cum. Cand folosesc materialul altcuiva, intotdeauna specific sursa. Daca imi e ne-cunoscuta pentru ca mi–a sosit prin e-mail, atunci spun clar „sursa ne-cunoscuta”.

      • DIN PACATE AU STERS TOATE VIDEO-URILE IN LEGATURA CU DR.TULIO SIMONCINI.

  14. […] Acum, decat sa tratam cancerul chiar si in mod natural, nu e cu mult mai bine sa il prevenim? […]

    • [Text primit si retransmis]

      In 30 de ani vor muri trei miliarde de oameni: unul din lipsa hranei, alte
      doua din cauza bolilor * Directive: eliminarea suplimentelor naturale, a
      mineralelor si vitaminelor * Animalele vor fi tratate cu hormoni si
      iradiate, iar plantele – modificate genetic * Cine va folosi produse
      naturale va face inchisoare * Usturioul, menta si alte produse comune vor
      deveni droguri

      De la 31 decembrie 2009, Guvernul Romaniei a inceput, alaturi de alte 165 de
      state semnatare (reprezentand aproape 85 % din populatia planetei),
      implementarea temutului Codex Alimentarius. Un compendiu de legi alimentare,
      de factura nazista, introdus de AG Farben si care va stabili regulile de
      alimentatie ale natiunilor. Implementarea, prevazuta pe mai multe etape,
      porneste de la faptul ca populatia globului este mult prea numeroasa ca
      Terra sa poata sustine o alimentatie naturala. Astfel, produsele trebuie
      modificate genetic, construite in laborator, aditivate si iradiate. Toate
      aceste date pot fi studiate pe site-ul http://www.codexalimentari us.com.
      Conform acestui site, Romania a trimis deja formularele de inscriere si
      aderare in ultimile zile ale anului trecut, iar din iulie 2010, dupa
      intalnirea de la Roma va incepe implementarea proiectului, prima etapa
      prevazand plantele modificate genetic, precum si normativele aditivilor
      alimentari. In privinta aditivarii sunt implicate marile concerne
      farmaceutice mondiale, aceleasi care sunt acum implicate si in fabricarea
      vaccinurilor anti-gripale, precum cel impotriva virusului AH1N1.

      Secretul hranei artificiale

      Codex Alimentarius este unul din cele mai bine pastrate „secrete deschise”.
      Este finantat de Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) si Organizatia
      pentru Alimente si Agricultura (FAO), ambele apartinand de ONU. Este cel mai
      mare dezastru pentru sanatatea noastra, intrucat va interzice elemente
      vitale de alimentatie. Adeptii teoriei conspiratiei sustin ca planul
      „Guvernului Mondial” e menit sa decimeze populatia planetei, aflata in
      continua crestere. Daca pana acum razboaiele mondiale erau cele care reglau
      numarul populatiei, de acum solutia sta in alimentatie. Aceiasi adepti
      sustin ca in 30 de ani de la implementarea Codului, populatia planetei se va
      stabiliza la doua miliarde, o masa suficient controlabila, care este
      indeajuns pentru resursele planetei si care este in acord cu normele de
      poluare etc. In acest interval un miliard de oameni vor muri din lipsa
      elementelor principale de hrana, iar alte doua miliarde datorita bolilor ce
      vor fi generate in
      organism.

      Hrana farmaceutica si cancerigena

      Denumirea Codex Alimentarius provine din limba latina si se traduce prin
      codul produselor alimentare. Reprezinta o colectie de standarde alimentare
      adoptate la nivel international, care au ca scop declarat protectia
      sanatatii consumatorilor si asigurarea practicilor corecte in comertul
      alimentar. Codex Alimentarius cuprinde standarde pentru toate alimentele,
      fie ele preparate, semipreparate sau crude si pentru distributia catre
      consumator, prevederi in ceea ce priveste igiena alimentara, aditivi
      alimentari, reziduuri de pesticide, factori de contaminare, etichetare si
      prezentare, metode de analiza si prelevare. Codex Alimentarius intentioneaza
      sa puna in afara legii orice metoda alternativa in domeniul sanatatii cum ar
      fi terapiile naturiste, folosirea suplimentelor alimentare si a vitaminelor
      si tot ceea ce ar putea constitui mai mult sau mai putin un potential
      concurent pentru industria chimiei farmaceutice. Cine se va opune sau va
      folosi alimente in
      afara Codex-ului va face inchisoare. Practic, omenirea va avea parte de o
      hrana farmaceutica. Doctorul Matthias Rath, un specialist german care duce
      campanii la nivel mondial pentru folosirea tratamentelor alternative in
      cazul multor boli grave, descrie aceasta situatie astfel: „Adevaratul scop
      al industriei farmaceutice mondiale este de a castiga bani pe seama bolilor
      cronice, si nu de a se ocupa de prevenirea sau eradicarea acestor boli.
      Industria farmaceutica are un interes financiar direct in perpetuarea
      acestor maladii, pentru a-si asigura mentinerea si chiar cresterea pietei de
      medicamente. Pentru acest motiv medicamentele sunt facute pentru a alina
      simptomele si nu pentru a trata adevaratele cauze ale bolilor. Trusturile
      farmaceutice sunt responsabile de un genocid permanent si raspandit, ucigand
      in acest mod milioane de oameni. La fel va fi si in cazul Codexului care nu
      e altceva decat o masura de decimare a populatiei planetei care va manca
      produse farmaceutice, ce vor fi iradiate, vor contine cobalt si vor fi
      modificate genetic, generand cancere.”

      Aplicatiile Codexului

      Directivele Codex-ului Alimentarius enuntate de catre Directiva Europeana in
      ceea ce priveste suplimentele alimentare trebuie aplicate sub amenintarea
      sanctiunilor financiare.

      1) Eliminarea oricarui supliment alimentar natural. Toate aceste suplimente
      vor fi inlocuite de 28 de produsi de sinteza farmaceutica, care vor fi
      dozati si vor fi disponibili numai in farmacii, pe baza de prescriptie
      medicala. Clasificate ca „toxine” (!!), vitaminele, mineralele si plantele
      medicinale vor fi pe piata numai in doze care NU au impact asupra nimanui.
      De exemplu coenzima Q10, glucosamine etc., vor fi ilegale, folosirea lor
      sanctionandu- se cu inchisoarea.

      2) Medicina naturista cum ar fi acupunctura, medicina energetica,
      ayurvedica, tibetana etc, vor fi interzise.

      3) Agricultura si alimentatia animalelor vor fi reglementate conform
      normelor fixate de trusturile chimiei farmaceutice, interzicand din
      principiu asa numita agricultura bio. Aceasta implica, de exemplu, ca
      fiecare vaca de lapte de pe planeta sa fie tratata cu hormonul de crestere
      bovin recombinat genetic produs de Monsanto. Mai mult, potrivit Codexului,
      orice animal de pe planeta folosit in scopuri de hrana trebuie tratat cu
      antibiotice si cu hormoni de crestere. Regulile Codexului permit ca
      produsele ce contin organisme modificate genetic (OMG) sa nu mai fie
      etichetate corespunzator. In 2001, 12 substante chimice despre care se stie
      ca sunt cauzatoare de cancer, au fost interzise in mod unanim de 176 de
      tari, inclusiv de SUA. Ei bine, Codex Alimentarius aduce inapoi 7 dintre
      aceste substante interzise, precum hexachlorobenzene, dieldrin, aldrin etc,
      care vor putea fi folosite la liber din nou.

      4) Alimentatia umana certificata legal va trebui sa fie iradiata cu Cobalt.
      Sub regulile Codexului, aproape toate alimentele trebuie iradiate. Si
      nivelurile de radiatie vor fi mult mai mari decat cele permise anterior.
      Codex Alimentarius va controla accesul asupra acizilor aminati esentiali,
      asupra vitaminelor si mineralelor.

      Cum va fi implementat programul

      Pe langa Romania, la Codex Alimentarius au mai aderat alte 165 de tari, ai
      caror reprezentanti se intalnesc alternativ fie la sediul FAO de la Roma,
      fie la sediul OMS de la Geneva. Urmatoarea intalnire are loc in 2010, la
      Roma. Acum, Comisia functioneaza dupa un Plan Strategic, elaborat pentru
      perioada 2008-2013. Obiectivele stabilite pentru aceasta perioada sunt
      promovarea unor cadre solide de reglementare a activitatilor, si anume un
      sistem solid national de control si sisteme de reglementare legislative
      pentru intregul lant alimentar.

      – suplimentele alimentare nu se vor mai comercializa nici in scop preventiv,
      nici terapeutic

      – vor fi necesare retete pentru toate medicamentele peste o doza extrem de
      mica

      – usturioul sau menta, alaturi de alte produse comune, vor fi considerate
      droguri de categoria a 3-a care pot fi comercializate doar de catre marile
      corporatii farmaceutice

      – toate suplimentele alimentare ce vor aparea vor fi interzise pana ce nu
      vor trece anumite teste prevazute in noul cod

      – produsele modificate genetic vor fi comercializate fara avertizarea
      consumatorilor, niciun fel de eticheta nefiind necesara

      Specialistii in nutritie preconizeaza ca aplicarea acestui program va
      produce, in maximum 30 de ani de la implementare, peste trei miliarde de
      victime umane, un miliard murind din cauza lipsei de hrana alte doua
      miliarde din cauza bolilor generate in organism si cauzate de proasta
      calitate a alimentelor disponibile.

  15. Daca exista centre/posibilitati de tratament in Romania aplicand metoda bicarbonatului de sodiu, va rog dati-mi si mie un semn pe stoicaclaudiudaniel@yahoo.com. Multumesc Anticipat

    Din pacate nu cunosc – luat legatura cu Dr. Simoncini, are datele de contact pe saitul dansului. – Eufrosin

  16. O intrebare: candida de pe limba este aceeasi despre care vorbeati in acest articol?

    Ca sa fiu mai explicit: de aproximativ un an am pe limba ceva alb. Unii doctori spun ca e candida, altii ca nu beau suficienta apa…. nu stiu ce sa mai cred….

    PS mai bine il contactez pe doctor?
    Multumesc anticipat

    Candida albicans se dezvolta in multiple regiuni ale corpului, mai ales in cavitati. E acelasi lucru, dar se poate trata relativ usor cu alimentatie bogata in macrobiotice (chefir, iaurt etc.), precum si antifungicide pe care doctorul Dvs. le poate recomanda. Eufrosin

  17. comment de pe ziare.com (apropo de sansele de vindecare/viata ale lui Michael Douglas)=
    de cancer nu scapa nimeni

    „Care se duce la oncologie, e mort.
    Numai cei care stau departe de centrele de cancer au o sanse., daca se duc, sansa e unu la 600. daca nu faci nimic ai sanse de 11 %.
    Daca schimbi modul de viata ai sanse 35-40 %.
    Cu cesium, laetrine sau bicarbonat ai sanse 70-80 %. cancerul e dat de o ciuperca”

    Ca aceasta boala ar fi o ciuperca am citit aici-pe acest blog, prima data. Dar la ce se refera cand spune „cesium, laetrine, bicarbonat”?

  18. Se refera la vitamina B17, recunoscuta ca fiind vitamina anticancer, numita si LAETRIL, nu „laetrine”. Ma indoiesc ca se poate gasi usor la farmacii. Recunosc ca nu am avut motive sa intreb, dar stiu ca in SUA, dupa ce s-a descoperit si s-a incercat popularizarea faptului ca este eminamente vindecatoare inclusiv in cazuri avansate de cancer, nu s-a mai prea gasit prin farmacii… De ce oare?… Despre bicarbonat (de sodiu!) intr-adevar se pot gasi destule referinte pe internet despre efectele sale benefice in prevenirea si curarisirea cancerului. Despre cesiu nu stiu asa ca nu ma pronunt. Sa fie de folos informatia!

    • Vitamina B 17 sau Amigdalina, se gaseste din belsug in samburii de migdale, precum si in cei de caise. Suplimentele sunt bune, dar ce a facut Domnul pentru sanatatea noastra, e chiar mai bun. Multumesc pentru comentariul informat! – Eufrosin

    • multumesc mult pt raspuns!

  19. Va mai ofer cateva info f relevante pt acest subiect. Va invit la lectura unei carti de numai 61 pagini, despre reteta fericirii si a „tineretii fara batranete si vietii fara de moarte” la o comunitate in care n-au pomenit neam de neamul lor de vreo boala din cate schilodesc si secera viata oamenilor „civilizati” , dar atat de ignoranti in ce priveste respectarea principiilor unei vieti sanatoase si chiar a intregii naturi. Este vorba de comunitatea „nemuritorilor” din Valea Vietii, Hunza.
    Ce au deosebit de restul lumii?
    Sa enumar doar cateva „detalii” din viata lor:
    -traiesc pana pe la 140, chiar si 150 de ani si mor cu toti dintii in gura, fara nici o carie (admirati pozele cu cei doi mosnegei zambitori, sa vedeti ce dantura formidabil de sanatoasa si stralucitoare au, fara paste de dinti „cu efect…”) si fara sa fi suferit de vreo boala;
    – sunt potenti si procreativi pana la varste inaintate, si sunt foarte activi, eficienti si perfect lucizi pana cand isi schimba… „adresa cosmica”…
    Explicatia:
    -consuma cantitati industriale de caise, samburi de caise si ulei de caise, motiv pt care nu stiu ce-i ala cancer (apropo de amigdalina, se gaseste si in samburii de mar, dar intr-o concentratie mai mica. Aveti de castigat daca atunci cand mancati un mar ii mancati si semintele! Se cheama ca puneti in practica „nucleo-terapia”)…
    – isi macina zilnic cerealele si tot zilnic isi prepara si „painea cea de toate zilele”…
    – nu fac comert/profit cu alimente, urmand un principiu milenar (stiut si pus in practica inclusiv de copiii comunitatii!), conform caruia „mancarea ne-a dat-o Dumnezeu ca s-o impartim intre noi, nu sa o vindem”! La polul opus, dati-mi voie sa mentionez monstruoasa companie „monsanto”, ahtiata dupa profit, monopolizarea pamantului si a resurselor alimentare, subjugarea oamenilor, violarea si otravirea naturii…
    – isi alapteaza copiii minim 2-3 ani, maxim 6-7! (apropo de expresia: „dinti de lapte”…)
    – toti oamenii sunt considerati a fi „frati si surori”, indiferent de culoarea pielii sau apartenenta religioasa…
    – nu consuma zahar, motiv pt care copiii nu stiu ce-s alea dulciuri, sucuri carbogazoase, inghetata…
    – nu s-au vaccinat niciodata si nici nu iau medicamentele de la big-pharma; oricum nu au farmacii, cabinete medicale, dentisti, politisti, inchisori (infractionalitatea este zero!), pt ca nu au nevoie de ele!
    – practica perioade destul de lungi, postul negru…
    – toata lumea din comunitate munceste pt binele comunitatii si prosperitatea personala, dupa puteri si pricepere; nu au „posturi” de „superviser”, „contabil”, „asigurator”, „broker”, „bancher”, sau mai stiu eu ce posturi de frecat menta pt propasirea sistemului-caracatita si a societatii de consum producatoare de inrobire, distrugere si poluare..
    – nu folosesc banii intre ei! doar in cazuri exceptionale cu strainii si in valoare mica. Iata de ce nu au datorie nationala galopanta! Au ce-i drept si un conducator f titrat si deosebit de spiritual. Are un apelativ/statut interesant: „Marele Mir”…

    Daca vi se par argumente pertinente pt o viata care se merita a fi traita cu intensitate si entuziasm, puteti trece la lectura! Mai stii? Poate va vin si alte idei de pus in practica impreuna, pt a aduce mai aproape de realitate, idealul unei societati paradisiace… Doamne ajuta!

    http://travel.descopera.ro/6744222-Taramul-nemuritorilor-Hunza-a-Valea-Vietii

    http://www.scribd.com/doc/15922864/Renee-Taylor-SECRETUL-Vietii-Tribului-HUNZA

    • Da, e frumos si bine pentru ei. Frati si surori chiar sunt, caci tribul Hunza e unul omogen dpv rasial, religios si etnic. Nu stiu cum ii considera ei pe ceilalti, dar in esenta noi ar trebui sa fim cu totii frati intru Hristos. Ca ne-am lasat antrenati pe cai mocirloase e altceva.. Avem insa potentialul sa fim si noi fericiti, respingand cele rele si re-alipindu-ne de traditia noastra crestina stramoseasca. Cam aici bate si Lumea dupa Eufrosin. Multumesc,

      Doamne ajuta!

  20. Iata si cateva video (14 mai exact), care dovedesc ca tratamentele naturale ale cancerului au fost ocultate/discreditate sistematic de „stiinta” oficiala. Merita sa investiti timp pt a le viziona. Veti avea surpriza sa constatati ca sunt multe metode accesibile de preventie/vindecare! Dati si altora sa vizioneze!

    http://restulstirilor.blogspot.com/search
    ?updated-max=2010-02-19T04%3A08
    %3A00%2B02%3A00&max-results=5

  21. Cancerul se vindeca in primul rand prin modificarea dietei alimentare si a modului de viata, iar acest lucru a fost descoperit si demonstrat in practica nu de unul, ci de nenumarati medici, mai multe puteti citi aici:
    http://hrana-vie.blogspot.com/p/metode-naturale-de-tratament.html
    Bineinteles ca medicina alopata, industria alimentara si cea farmaceutica au facut si fac tot ce le sta in putinta, sa nu lase sa iasa la lumina aceste fapte (calomnie, denigrare, etc). De aceea, eu as recomanda mai putin studiile si articolele bazate strict pe date exacte, bazate pe studii stiintifice (rezultatul lor depinde f. mult de CINE finanteaza studiul), si m-as orienta mai mult spre experienta practica. In acest sens, este f. interesanta si povestea unei doamne nemaipomenite, care s-a autovindecat de cancer, dupa ce fusese externata de medici din spital, ca sa moara acasa. Iar in cazul doamnei Elena Nita Ibrian, sumbrele prognoze nu numai ca nu s-au implinit, ci buna doamna reuseste sa mai traiasca inca peste 60 de ani, numai cu ajutorul unei alimentatii naturale si a plantelor din flora spontana. Si asta la noi in tara, la Piatra Neamt:
    http://www.formula-as.ro/2009/870/medicina-naturii-44/elena-nita-ibrian-mancati-crud-si-curat-si-veti-fi-sanatosi-11145
    Multe lucruri intersante despre medicina alopata, statistici si tratarea alopata a cancerului le mai puteti afla si din filmul:
    http://filmedocumentare.com/adevarul-despre-tratarea-cancerului-tratamentele-naturiste/#more-5623
    Multa sananate tuturor!

  22. Va rog sa-mi spuneti cum se face cura cu bicarbonat de sodiu, daca aveti aceasta informatie, astfel incat sa nu fie toxica pentru organism. Sufar de o candidoza vaginala severa de care nu pot sa scap cu nici un tratament. Sotul meu a avut totdeauna o sanatate de fier, dar de ceva timp, desi nu are simptome vizibile de candida, se plange de durere de genunchi. Am aflat de pe internet ca poate fi un efect al acestei ciuperci blestemate. Am chisturi benigne si pe un ovar si la san si as vrea sa previn transformarea acestora intr-un cancer. Va multumesc anticipat pentru ajutor.

    • Buna, Daniela. Ai aflat vreun tratament pentru candida? Eu am de doi ani si nu mai pot trai asa, ma simt f rau si nici un medicament nu ma ajuta.

  23. Pt daniela am eu o carticica in format pdf care te-ar putea ajuta scrie-mi pe sandrulucian@yahoo.com daca esti interesata

  24. o alta cura pentru cancer, se pare ca merge si in cazuri extrem de severe!
    urmariti documentarul:
    https://www.burzynskimovie.com/index.php?option=com_content&view=article&id=110

    • Dr. Burzinsky a fost mare, a vindecat intr-adevar cancere terminale, iar pentru asta a fost persecutat de catre guvernul SUA in cel mai ingrozitor hal. NCI, FDA, AMA si alte asemenea organizatii, nu au nimic de-a face cu apararea sanatatii publicului, ci cu protejarea monopolului farmaceutic asupra tratamentelor..

  25. De povesti e plina lumea.Un astfel de articol te astepti sa vina din partea unuia care a fost vindecat.Din pacate acestia sunt ori analfabeti ori nerecunoscatori.

  26. Referitor la dl Simoncini cred ca este un escroc tatal meu are cancer la plamani iar sora mea locuieste la Roma Italia, asfel a luat legatura cu Simoncini dupa cateva tel sa intalnit cu el intr-un restaurant ,sau asezat si primul lucru care a intrebato pana sa il intrebe ceva a intrebato el daca are 250 de euro pentru ca atata costa consultatia lui ,ea saraca a ramas stupefiata pentru ca nu stia iar el ia spus ca trebuia sa se informeze pe net.Si urmatorul pas care la facut Simoncini s-a ridicat si a plecat .Bine, bine iti dau bani dar nici nu a intrebato 2 cuvinte despre bolnav hodoronc tronc banii ca la curve inainte.Am povestit patania noastra ca sa nu va puneti pre mult speranta in ei asa cum ne-am pus noi si poate ca viata tatalui era mai importanta decat acesti 250 de euro dar tu nu ma lasi sa scot nici analizele din geanta si vrei sa pun bani pe masa

    • Dar cum voia sa plateasca? Îi adusese o gâscă?
      Ar fi dorit o consultatie gratuita si masa la restaurant o plăteau nemţeste?
      Ar fi dorit sa plateasca doar in caz de succes?
      Dar la oncolog cum e? Ei sunt plătiţi daca moare pacientul?
      Fii mai explicită…

  27. Buna, tuturor!
    Vreau si eu sa trimit la prieteni ”materialul”…cine stie cum se deschide o usa pentru cineva, tocmai cand alta se inchisese…ramanand pe ”intuneric”!
    Am vazut ca Dl. ”Eufrosin” nu se supara, dar ma gandesc sa anuntz intai si pe urma sa-i luminez si pe altii cu ”beculetele” aprinse de amfitrion pe saitul Domniei-Sale.

  28. Salutare Eufrosin,
    Poate ca filmul urmator ar ajuta pe multi bolnavi de cancer si nu numai.
    Doamne ajuta.
    The Beautiful Truth (2008) – The Gerson Cancer Therapy/Cure

  29. Ce se poate folosi si cum in cazul cancerului de piele..multumesc anticipat pt raspuns si Dumnezeu sa ne ajute pe toti..

    • Nu sunt in masura sa va sfatuiesc – in primul rand, ar trebui un diagnostic solid din partea unui specialist, apoi cautate mijloacele alternative de tratament. Un lucru insa este sigur: cei cu cancer de piele, beneficiaza de pe urma expunerii la soare, care le mareste nivelul Vitamintei D, un important factor anti cancer. Vedeti saitul Dr-ului Mercola, pentru mai multe informatii (http://www.mercola.com).

    • Andra in toate cazurile de boli grave( si preventiv) ,apa de mare sau de ocean,bauta maxim jumate de litru pe zi,nefiltrata ,asa cum o iei din mare ,(din locurile de unde nu a fost poluata cu petrol).Circula pe net in limba spaniola informatii despre importanta apei marine,fitoplanctonul marin,apa de mare poate chiar combate foametea in Africa plantele udate cu apa de mare cresc foarte bine dar nu se vrea (stim noi de cine)ca aceste lucruri sa ajunga la public.RENE QUINTON este cel care pe la 1920 a descoperit aceste lucruri si a infiintat chiar cabinete medicale care tratau cu apa de mare.Nu trebuie desalinizata,la o parte de apa marina pui patru parti apa plata pt gust si bei,dar maxim jumatate de litru pe zi.Daca vreodata o sa ma imbolnavesc ,eu asa am de gand sa ma tratez.Doamne ajuta-ne pe toti ca Monsanto ne vrea morti.

  30. Buna Andra. Ar fi bine sa studiezi si sa aplici o terapie prin alcalinizare. Pentru asta trebuie sa incepi cu o blindare a organismului cu substante necesare: foarte mult Mg (carenta nu iese la analize de sange), D3 (sau plaja zilnic la pranz), K2 (sau Natto), Ca, Vit C (sau varza murata), Se, Zn, Vit A.
    Fier poti sa iei din sfecla rosie, Coenzima Q10 (daca pacientul e peste 25 de ani se ia numai Ubiquinol si nu Ubiquinona, pentru ca nu se mai asimileaza).
    Apoi se poate incepe cu saruri de cesiu (trebuie cumparat CsCl si DMSO) zilnic urmate de cantitati mari de potasiu si ungere cu DMSO (nu chiar pe cancer, ci aiurea). Fiind vorba de piele, cred ca baile cu bicarbonat de sodiu ar foarte eficiente (atentie sa nu aluneci in cada, bicarbonatul e foarte alunecos). Daca faci si alte tratamente care creaza carenta de potasiu, atunci ar trebui intrerupte (carenta de potasiu poate cauza moarte).
    Dieta trebuie sa elimine glucidele si sa contina grasimi (nuci crude, slanina) si proteine, multe fermentate (muraturi, lapte batut facut in casa, natto, bors etc). Cel mai bun site de sanatate si nutritie este cel descris mai sus (Mercola).
    Daca te intereseaza alte detalii, te rog sa revii.
    Sanatate!

  31. Salutare numele meu este Voiculescu Romica am o tumora in rinichiul stang de 5,5cm si as vrea sa fac si eu o incercare cu bicarbonatul de sodiu dar nu stiu cum sa procedez!

    • Păi pe gură e greu, ca îl anihilează sucurile gastrice. Trebuie să faci baie!
      Primul pas e sa cumperi bicarbonat de sodiu. Se găseste la pungă de 1kg, însă ar fi preferabil să fie ALIMENTAR, pentru că se vinde si pe post de detergent. Costă 5-8 lei, se vinde pentru cei care fabrică mici.
      Dintr-o pungă faci baie de 3-6 ori, în functie de cât de mare e cada ta.
      Să stai măcar 25 de minute in apă. Cât de des sa faci baie? Cât de des poti! Zilnic, odată la 2 zile, ajustezi si tu.
      Atentie la ieşire, că alunecă tare pielea.
      Se poate face o şmecherie si pe gura: faci un amestec cu miere (da, e greu, pentru ca nu prea sunt miscibile) si iei pe stomacul gol (cand ai senzatia de foame) 1-2 lingurite, cat de des poti (astepti sa ti se faca foame, iei linguritele si astepti 15 minute inainte sa mananci altceva). Reteta originala e cu sirop de arţar în loc de miere, daca vrei sa mai cauti detalii (însă o să fie in englezo chebecoază).

      Ti-am raspuns la obiect, fiind ca asta ai intrebat, insa citeste răspunsul pentru Andra (care nu a mai revenit, ceea ce imi confirma lipsa cronica de motivare pentru vindecare la cancerosi), de mai sus si care ti se aplica si tie. Nu imi vin in minte precauţii speciale pentru rinichi. Chiar cred că e mai usor, sângele (in care pompăm noi leacurile) ajungând acolo in mod natural, pentru filtrare.

    • In rinichi sau pe rinichi? Este nodul sau tumoare maligna?
      Daca e nodul, lasati-l acolo. Beti 1 litru de ceai de cozi de ciresi toata viata si scoateti carnea din alimentatie. Dupa 3 luni, faceti analize si vedeti daca a scazut nivelul ureei. Pe urma, mai dati-ne vesti ?
      Nu care cumva sa va lasati operat de doctorul Sorin Ianceu ca este capabil sa fuga cu rinichiul sanatos pe motocicleta si inainte de a-l „dona” cuiva sa treaca pe la amanta si sa il uite in frigiderul doamnei…
      Nu-i gluma.

  32. Tatal meu Are o tumoare maligna la vezica urinara cu infiltratie G2 imi puteti da o informatie sau un tratament naturist eficient va multumesc.

  33. Acum aveti la indemana un citostatic naturist neinvaziv cercetat stiintific- Salvestrol. Pentru cei care vor sa previna cancerul dar ci pentru persoanela aflate sub taratment. Daca aveti persoane apropiate care au nevoie de un „sprijin” in aceasta boala, recomandati-le si sigur o sa va multumeasca.
    Sa fiti sanatosi cu totii!

  34. […] Acum, decat sa tratam cancerul chiar si in mod natural, nu e cu mult mai bine sa il prevenim? […]

Răspunde!