Masonii ameninţă cu plecarea din ţară dacă iasă Băsescu!


În acest scurt segment video, îl veţi auzi pe Viorel Danacu, „marele maestru” al „Lojii naţionale” ameninţând că vor pleca din ţară, dacă Preş. Băsescu câştiga alegerile.  Cred şi eu:

Băieţii îşi freacă mâinile de bucurie la perspectiva că Preş. României ar putea fi un mason de-al lor (Geoană e în foarte restrânsa organizaţie americană Aspen, bazată în Colorado, unde dealtfel are şi el o proprietate intinsă), precum şi un prim-ministru mason, în persoana lui Klaus Johannis, care încă stă acuzat de trafic cu copii.              
Şi mai au tupeul să spună că masoneria nu face politică!  Lojă pro-rusă, sau pro-americană, astea-s doar paravane: în spatele uşilor închise şi ale zidurilor fără ferestre ale lojii, ei sunt cu toţii fraţi întru necuratul şi în mod clar împotriva României, ţara creştină de 2000 de ani.  Cum altfel să susţină ei aducerea unui mason american şi-a altuia german, în cele mai înalte poziţii din guvern?

Veţi observa şi un căţui cu cruce pentru „tămâierea” lojii, înainte de a-şi începe caraghioşii cu sorţuleţe ritualurile lor satanice, doar, doar vor duce pe cineva de nas, he, he..

Paguba nu ar fi a României dacă ăştia au într-adevăr bărbăţia să plece (nu vor pleca, chiar dacă rămâne Preşedinte Băsescu), ci a ţării care-i acceptă. Secte oculte nenorocite, compuse din complotişti care nu fac altceva decât să îşi urzească iţele oriunde ar fi ei, pentru ca mai apoi să înţepe mortal ţara prinsă în pânza lor.  Hei, nu mă credeţi pe mine ? Nu vă blamez, în fond cine sunt eu un biet blogger ? Dar dacă un fost director al Serviciului de Informaţii Român, o spune, îl veţi crede?  Deja s-a întâmplat , aflati mai multe.

Din partea mea, duceţi-vă învârtindu-vă!  Şi să nu vă mai vedem.  Ar fi o uşurare enormă pentru România să scăpam de voi pentru totdeauna.  Dacă masonii afişează asemena certitudine că Geoană va fi următorul Preşedinte, nu e şi asta o dovadă  că  ei se implică la greu în politica românească?

Despre Traian Băsescu şi despre Emil Boc, în ciuda neajunsurilor lor, suntem siguri că nu sunt masoni. E mare lucru să nu ai de-a face cu loja dracului, cand esti in fruntea unei ţări!
Acu’ de câte alte motive mai avem nevoie pentru a face alegerea corectă şi nu pe cea politik-corekta,  Dumineca aceasta?

20 răspunsuri

  1. Si ce daca pleaca? foarte bine.Oricum sunt cei mai mari hoti, criminali si traficanti de ce vreti voi.Sper sa arda`n Iad toti masonii !!!

  2. de acord dar e doar fum in ochii vostrii.Poate dupa o saptamana de la alegeri descoperim alte miscari destepte ale d-ului Basescu.Cititi pe napoca news cu cine face pact Basescu. Citez din articolul d-lui Bara:”Partidul Civic Maghiar a anunţat susţinerea candidaturii lui Traian Băsescu în turul doi al alegerilor prezidenţiale. În disperare după voturi, Băsescu se aliază cu autonomiştii maghiari şi confirmă astfel zvonurile care îl descriau ca pe un individ fără principii, coloană vertebrală, raţiune şi – cel mai important – fără echipă. „

    • Pai Geoana pe cine are ca aliat daca nu UDMR-ul ?
      Nu-i Geoana cu nimic mai bun, dar are potentialul sa faca mult mai mult rau prin faptul sa slujeste la mai multi stapani.

      • acum stii si tu ca este o mare deosebire de atitudine intre cele doua formatiuni maghiare. Nu e bun Geoana dar cu Basescu stiu cum este. A distrus o tara .Singura solutie este o societate civila puternica care sa sanctioneze aceste abuzuri si pe acesti oameni. Atunci ei indiferent de masinaria de partid pe care o au ca este PSD sau PD nu au sansa. Poporul in loc sa-i mai asculte pe acesti snapani vor asculta real vocea poporului. Basescu si-a batut joc de sociatatea civila, a incercat si a reusit sa o ridiculizeze, ( ce faceti mai, ati venit sa faceti poza cu presedintele) , fiindu-i frica de puterea ei.

        • Nu a avut timp Basescu sa distruga Romania – va avea insa ceva timp ca sa inceapa sa o re-contruiasca, dupa dezastrul pe care l-a lasat in urma ciuma PSD-FSN si cum naiba se va mai fi numit ea intre timp. Nu sunt pedelicii salvarea Romaniei, dar acum, in momentul asta, Basescu este clar cel mai bun pentru tara.

  3. As vrea sa stiu de ce se spune in titlul filmului ‘loja pro-rusa’? Din cite stiu eu masoneria vine dinspre vest…. Este vreo dovada ca aceasta loja este intr-adevar pro-rusa?

  4. Intre timp m-am informat chiar de pe site-ul Marii Loje Romane: NU sint filo-rusi, titulul este pura dezinformare, portia zilnica de discreditare a rusilor.

    P.S. Oricite resentimente ati avea impotriva rusilor, intelegeti un lucru: oculta nu vrea o ortodoxie unita!

    http://www.mlnr.ro/frameSetRo.php

  5. Sal Eufrosin!
    Te respect pt.ceea ce faci!Dumnezeu sa te ajute!
    Sal de pe semperfi
    kaliber

  6. Incercati sa va informati inainte de a ridica in slavi un cadidat sau altul. AMBII SUNT MASONI. Basescu are nici mai mult, nici mai putin decat gradul 33, Mare Inspector.
    Doar ca in Romania si masoneria e de rahat. Cand interesele economice conteaza, fratia de sortulet nu mai exista. Si Cuza a fost seful masonerie romanei, Loja Steaua Dunarii, si tot masonii l-au dat jos.
    Un articol mult mai documentat cititi la http://mdzr.blogspot.com/2009/12/iregularii-vor-sa-plece.html

    • Cercetarea in prealabil a subiectului mi-a indicat ca Basescu nu este mason. Daca aveti vre-o sursa, nu va sfiiti..
      Articolul de la mdzr este foarte bun dupa cum suntem deja obisnuiti – al meu e un editorial scutit de prea multe referinte aditionale. Cred ca am inteles intocmai cum stau lucrurile.

      • http://danandronic.blogspot.com/2007/09/traian-bsescu-este-mason-am-primit-o.html

        Este doar o mica demonstratie.

        Informatiile mele sunt off the record, de la persoane cu si fara sortulet. Dar judecati si singuri. Ambasadorul Taubmann (un foarte mare mason) intervine personal in 2004, intr-o discutie personala cu Adrian Nastase (si el un mare „zidar”) sa predea de bunavoie puterea catre Traian Basescu. Era doar o recunoastere a rezultatului alegerilor si un sprijin acordat democratiei romane? Ha, ha. Sau era stravechea batalie intre Marele Orient si Ritul antic si Acceptat Scotian?
        Degeaba se plang masonii ca „venerabilul” Chirovici a aserviat masoneria intereselor lui Traian Basescu?
        http://www.newz.ro/stire/95759/cutremur-in-masoneria-romana:’chirovici-a-pus-masoneria-la-remorca-lui-basescu!’.htm

        • Totusi e greu de afirmat cu certitudine ca este mason. Am si eu vre-o 4 adrese unde se spune ca nu este. Iar faptul ca acum au sarit sacalii impotriva lui, ma face automat sa il sustin. Prea vicios este atacul, prea concertat si prea nu doresc ca masoneria americana in concert cu cea rusa, sa aiba satisfactie.

  7. Ok, o sa revin cu mai multe detalii dupa alegeri.
    Nu vreau sa creada cineva ca fac campanie electorala pentru un candidat sau altul

  8. Vai, vai, vai, ce pierdere pentru Romania.
    Nu puteti pleca fara sa mai asteptati rezultatele alegerilor? Hai, suparati-va si carati-va.
    Doamne, ajuta!

  9. Din partea mea „drum bun si cale batuta…” pentru toti masonii din RO dar ma tem ca nici Basescu nu este o sperietoare veritabila pentru acestia, mai degraba invers (dansul dosarelor). Au nevoie doar de „prezenta la vot”, „interes din partea populatiei fata de alegeri”, „sustinere populara semnificativa” pentru oricare dintre mascotele lor la Cotroceni. Asta e scopul tuturor intrigilor.

  10. Ce mai zici Acum, istetule? Cine distruge tara? Incepi sa-ti dai seama?

  11. sa plece toti masonii………..

Răspunde!