O admisie incredibilă!


Aţi auzit ce porumbel a ieşit din gura lui Mircea Geoană, preşedintele PSD ?  Într-o şedinţă cu aparatnicii partidului său, el a spus că Traian Băsescu nu va câştiga alegerile pentru preşedenţie, deoarece ”a fost lăsat din brate” de catre serviciile secrete şi de americani.

La aşa ceva, orice om cu o fărâmă de creier, se întreabă:

De când.trebuie să fii în braţele americanilor şi a serviciilor secrete pentru a deveni Preşedintele României? Va daţi seama ce admisie incredibilă e asta?
Practic, el recunoaşte că nu poporul alege conducătorul suprem, ci o şleahtă nociva şi duşmănoasă nouă, compusă din străini şi din serviciile secrete române, evident aservite altora.
Băieţi, noi vă plătim, iar voi lucraţi pentru alţii? Ştiu, ştiu, echipamente exotice, sateliţii Monsat folosiţi în scopuri cu mult mai josnice decât banalul spionaj, bani murdari peste bani murdari din afaceri cu arme, droguri, energie, dar totuşi, măcar încercaţi să păstraţi aparenţele!

Dacă asta nu ne trezeşte din stupoare, chiar ne-o merităm! Nu ar fi cazul să le dovedim acestor nemernici că sprijinul lor pentru un candidat sau altul nu valorează nici cât o ceapă degerată, în faţa voinţei poporului Român, toamna asta?

Nu Băsescu, nu Geoană, nu Duda, nu Oprescu, nu, nu, nu..

Marian Bataiosu, sau Prof. Ion Coja.  Aceştia doi nu sunt susţinuţi de nimeni, n-au un ban pentru campanie, lucrând numai cu voluntari, în plus, sunt urâţi şi temuţi exact de către servicii şi de către americani. De câte alte argumente mai avem nevoie?

5 răspunsuri

  1. Alegerile se fura nu se castiga.

    Societatea este sub controlul grupurilor de influenta, si nu se tem de puterea electoratului.

  2. Ii putem obliga sa devina onesti! Ce graba avem sa stim pana a doua zi rezultatul alegerilor? Sa se numere voturile in mod deschis, in fata comunitatii. Urnele sa fie sigilate pe timpul votului si deschise doar dupa si in fata intregii comunitati si sub luminile reflectoarelor si a camerelor de filmat. Asta inseamna transparenta! Ei sunt necinstiti doar pentru ca noi prin nepasarea noastra le-o permitem.

  3. […] exprima sinceritate. Poate ca omul isi da seama de niste chestii, poate ca nu-i intamplator ca americanii s-au intors impotriva lui, poate ca aparitia cartilor-dezvaluire scrise de tot felul de otrepe oportuniste conectate cu […]

Răspunde!