Servicii secrete gata aprobate


Ziarul Ziua a demarat ancheta unor personaje care ocupă posturi cheie în România, revelând date interesante despre modul in care au ajuns acolo, precum şi despre loialităţile lor. În numărul de zi, este analizată cariera lui Florian Coldea, prim adjunct al SRI, făcut general la numai 37 de ani, după nici 10 ani de carieră în cadrul servicului.  Ancheta revelează un lucru uimitor:

„Ascensiunea fulminantă a lui Florian Coldea s-a datorat nu numai intervenţiilor făcute de Traian Băsescu, dar şi faptului că generalul SRI a primit binecuvântarea „Marelui Licurici”. Coldea a fost de nenumărate ori în SUA, la FBI şi CIA..”

E tipic democraţiilor de tip vestic ca oamenii de încredere să fie promovaţi de către camarila aflată la putere pe 4-5 ani, căci timpul e scurt, iar ei ştiu că dacă atunci nu îşi consolidează puterea, afacerile etc., nu vor mai prinde o altă ocazie.
Ce e însă absolut ridicol la noi spre deosebire de alţii, este că până şi un pârlit de agent nu poate avansa în serviciile secrete fără acceptul americanilor.

Ştiu, ştiu, colaborare în interes de serviciu – rahat pe băţ.  Îi aduc, observă, formează şi controlează, de parcă numai unul antrenat în SUA face mai mult de două parale în ziua de azi.
Asta-i vâna comună a ăstora: ” aprobat de americani”. Chiar şeful SRI, George Cristian Maior, e un alt aprobat clasic de acest gen. Să nu ne întrebăm apoi unde sunt adevăratele loialităţi ale acestor biete păpuşi trase cu sfori?
Întâi, faţă de stăpânul american, apoi faţă de satrapul politic aflat la putere, tot cu acceptul americanilor, apoi faţă de afacerile proprii. Ţara şi neamul? Nici măcar nu se află pe lista..
Va zic una oameni buni: până nu rupem relaţia asta de aservire totală faţă de „farul democraţiei”, bine nu are cum să fie la noi. Pe ăia nu-i interesează decât să aibă lachei buni în posturile cheie, care să le dea lor contractele pentru şosele ce nu se mai termină, pentru avioane de vânătoare vechi de peste 30 de ani si ce-i mai rau, pentru vaccinurile lor sterilizante si mortale.  În rest nici vize nu ne-au dat, chiar dacă  ne-au vârât pe gât cipurile biometrice. Pur şi simplu, îşi bat joc de noi.

Păi să nu-i trimitem la naiba pe toţi toamna asta?

mad_tea_party

5 răspunsuri

  1. Caricatura pare mai mult pro Obama decat anti Bush…..personajele de pe norisori…

    • Ei si dumneata, indiferent de personajele din politica Americana, situatia ramane identica pentru noi. Si acolo se schimba doar fetele, nu si sistemul.

  2. inclusiv mieii sunt lupi deghizati….mosad,cia,kgb,etc…se vede dupa cum „adumelca aerul….”

    • Corect – e natura bestiei. Serviciile secrete sunt cele mai urate organizatii din lume, pentru ca in realitate, ele nu sunt altceva decat organizatii teroriste, care ucid, tortureaza si hartuiesc proprii cetateni, provoaca lovituri de stat soldate cu zeci de mii de victime si in general comit abominatii ingrozitoare, operand sub masca legii, dar in mod complet ilegal.
      Daca lumea i-ar cunoaste cu adevarat, i-ar alerga cu furcile pe strada. Ooo.. dar ma tem ca asta s-a intamplat deja la noi, nu prea demult!!

  3. orice bestie are o slabiciune-de obicei slabiciunea bestiei in cazul de fata sta in diversitatea lupilor imbracati in mieluti nevinovati.e de ajuns sa le plimbi pe la nas carnea potrivita cu mirosul adecvat si vor sarii unii la altii sfasiindu se.astfel de lucruri ar trebui sa urmarim ptr a slabi fiara.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: