Ăştia chiar ne cred proşti !


Zice Ziua:

„Rezervele valutare internationale ale Romaniei au crescut, in august, cu 417 milioane de euro (1,5%), pana la nivelul record de 27,74 miliarde de euro, arata datele prezentate marti de Banca Nationala a Romaniei (BNR). Intrarile au insumat 2,4 miliarde de euro, reprezentand, in parte, modificarea structurii rezervelor minime in valuta constituite de institutiile de credit si cresterea cotei aferente Romaniei prin alocarea generala de DST efectuata de FMI.”

Noroc că oamenii pricep si pun reflectorul pe şobolani:

oroles2:
DATORIILE externe ale Romaniei au ajuns la un nivel record

Acesta ar fi fost un titlu mai potrivit. Voi ori nu pricepeti, ori ne credeti prea prosti ca sa ne dam seama. Rezerva de care vorbiti nu acopera nici macar jumatate din datoria externa a Romaniei. Ticalosii din politica au vandut tara pe bucati si acum amaneteaza munca fiecaruia dintre noi pe cateva GENERATII.
Ceausescu a platit o datorie de 13 Miliarde in ani de zile, cu ratii alimentare si cu intreruperi de curent si gaz. Atunci toata industria rula la maxim si se exporta TOT ce se putea. Asta pentru ca avea unde, era CAER-ul.
Acum, datoria tarii este de vreo 60 Miliarde. Nu mai avem industrie, si daca avem este pe butuci, nu mai avem piata de desfacere, UE exporta in Romania si prea putin importa. Mai crede cineva ca acesti bani pot fi platiti intr-o generatie sau doua? Poate doar cu taxe de 95% din salar, si fara pensii si pensionari. Toata lumea la lucru 7 zile pe saptamana, pentru urmatorii 50 de ani, fara vacanta si fara chetuieli. Paine cu apa sau mamaliga cu ceai, la alegere.
Dormiti in continuare daca nu pricepeti ce s-a intamplat in tara asta.

Bani adevarati, sau gunoi ca datorie?

Bani adevarati, sau gunoi ca datorie?

Reclame

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: