Japonia şi suspiciunile despre o crimă în masă


Am asteptat o saptamana intreaga inainte de a  atinge  subiectul cutremurului din Japonia. Im primul rand dintr-un sentiment de nespusa suparare si compasiune pentru bietii oameni. Mortii plus disparutii, adica tot morti si ei, sunt mult mai multi decat s-a crezut initial, undeva peste 10,000. Mai este si pericolul unei explozii catastrofale a reactoarelor centralei nucleare Fukushima, desi expertii rusi de la Institutului Kurceatov din Moscova, cel mai mare centru rusesc de studii atomice, afirma ca in ciuda topirii celor 5 reactoare, posibilitatea unei catastrofe este practic exclusa.  Sper ca au dreptate expertii rusi.

Unei distrugeri atat de complete nu ii mai lipseste o deflagratie nucleara (vedeti fotografii de inalta calitate aici ).  Daca aveti stomac pentru a viziona devastarea produsa de valul enorm ce a lovit coastele Japoniei, iata ; singurul bine este factorul educational, care ne invata ce sa facem atunci cand vine valul (urcati in cladiri cat mai inalte si cat mai solide,  din beton, preferabil  hoteluri, acestea continand si importante provizii de mancare si apa, care vor fi atat de necesare in zilele ce vor urma).


Daca sunteti dintre cei care dati atentie lucrurilor din jurul Dvs. iar faptul ca cititi Lumea dupa Eufrosin spune ca sunteti, poate veti observa si niste lumini colorate pe cer, absolut neobisnuite, sau vre-un glob de plasma persistent.  Acestea tind sa apara cu putin inaintea marilor cutremure de pamant cu regularitate in ultimii ani si se pare ca au fost vazute si in Japonia inainte de, precum si in timpul cutremurelor:

Dupa ce ridiculizarea rapoartelor a devenit imposibila, evident s-au gasit  si cercetatori care sa ne explice in mod „stiintific”, cum ca radonul din atmosfera arde in timpul cutremurelor! Bietul de mine, credeam ca radonul se gaseste in pamant… In fine, nici un efort nu ramane ne-facut, pentru a ne imbarliga, exact precum se face si cu darele mortii, „chemtrails”.

Apoi au mai aparut voci care spun clar: cutremurul a fost unul provocat.  Pare nebunie, nu-i asa, dar haideti totusi sa cercetam putin faptele:

Brooks Agnew, geofizician american, afirma ca inca din 1983 gasea rezerve de petrol si gaze naturale, indreptand un fascicul de microunde de numai 30 W, inspre zonele cercetate.  Undele radio de 30 W, induceau o vibratie in straturile pamantului, care „raspundeau” cu propria lor vibratie, facand posibila detectia cu acuratete de 100% a pungilor subterane de petrol sau gaze naturale. Continua el:  „daca numai 30 W ( puterea unui bec din frigider, pt. comparatie – nb ) pot face asta, imaginati-va ce se poate face cu un miliard de Wati ( 1 Gigawatt ) ? In locul unei vibratii blande, s-ar produce una violenta, precum ar fi un cutremur de pamant.”


Suspectul de serviciu este instalatia HAARP din Gakona, Alaska, dar parerea mea este ca asta ne este servita noua pentru dezinformare.  Din fotografiile instalatiei nu se observa posibilitatea directionarii diferite a antenelor, desi nu e deloc exclus ca aceasta sa fie obtinuta nu mecanic, ci electric. Nu vad cum o instalatie militara super-secreta ar permite unor reporteri sa faca fotografii, cu ajutorul carora sa acuze mai tarziu tot felul de crime.

Benjamin Fulford, fostul corespondent in Asia al publicatiei Forbes, afirma ca a fost amenintat cu moartea daca nu isi inceteaza expunerile unor personaje precum fostul ministru de finante japonez, care se pare ca a cedat o importanta parte a economiei Japoniei, unor banci controlate de catre clanul criminal Rotschild. In secunda urmatoare spune el, i s-a facut oferta de a se inrola intr-o loja masonica, lucru care l-ar pazi de moarte, fireste cu pretul tacerii.  Omul spune ca ar fi refuzat si ar fi fost avertizat atunci ca peste doua zile, un cutremur de pamant urma sa loveasca Japonia,

Faceti ce vreti cu informatia aceasta, dar afirmatia lui Fulford cum ca ” banda de criminali care a pus mana pe SUA, ameninta lumea intreaga cu cutremure si cu modificari ale vremii (uragane, secete) pentru a-si atinge scopurile lor malefice”, nu pare tocmai deplasata in contextul mondial actual.

Nu vi se pare cel putin ciudat ca in vreme ce Coreea de Nord sufera de foamete de ani buni datorita secetei, in Coreea de Sud ploua suficient incat sa le permita sa ofere in mod repetat ajutor sub forma de porumb si grane fratilor lor din nord? Apropierea lor geografica ne spune ca vremea ar trebui sa fie aproximativ identica in cele doua tari si totusi nu este.

Sa speram ca necazurile Japoniei vor inceta curand. Intre timp, daca vreti sa evitati iradierea cu radiatii ionizante, nu trebuie sa stati neaparat departe de Japonia, cat mai ales de Statele Unite. Multe dintre cele 247 de scanere corporale cu raze X instalate in 38 de aeroporturi americane, au fost gasite producand de zeci sau sute de ori dozele de radiatii pentru care fusesera initial reglate.  Practic, americanii sunt exterminati metodic, sub egida guvernului lor, in numele luptei impotriva terorismului. Aparatele vor fi re-calibrate dupa ce scandalul a izbucnit, dar nu vor disparea. Calatorii doar vor muri de cancer mai incet, asta e tot.

Sa mai incerce cineva sa implice ca Ben Fulford nu stie ce vorbeste!

197 răspunsuri

 1. Carduri Illuminati Arată Cutremur Japans a fost planificat?
  18 martie 2011 13:54:37

  http://forum.davidicke.com/showthread.php?t=161117&page=104

  Combinate în caz de catastrofe „card de Illuminati Card Game dovedeşte că – dezastru cutremur Japonia a fost planificat pentru a aduce în jos Japonia.

  Illuminati Card Game „Combinată în caz de catastrofe” carte de sprijin, de asemenea, afirmaţia lui Benjamin Fulford, oribil cutremur arma HAARP care a atacat Japonia pe 11 martie 2011 rezultă în tsunami-metru 10 lungime de-a lungul mult din linia coasta Japoniei a venit de la elemente necinstiţi ale guvernului SUA situate în baze subterane în New Mexico si Nevada. l cititi pe tot

  De asemenea un alt card, emis cu mult înainte de 9-11, a arătat Twin Towers fiind luate în jos este unul dintre cele mai şocante ale tuturor, în special în lumina faptului că acest joc a lovit primul magazinele de specialitate în 1995!Cum în lume au Steve Jackson ştie că Turnurile Gemene ale World Trade Center s-au de gând să fie atacat? De fapt, acest card descris cu exactitate atac World Trade Center în detaliu. Acest card descrie cu exactitate faptele mai multe din 9 / 11 – pe carduri a creat tot drumul înapoi în 1995! Imaginea descrie cu exactitate:

  * Acest turn una a fost mergi la a fi lovit primul; această imagine descrie cu precizie momentele dintre grevă turn prima şi a doua.

  * Carte descrie cu exactitate că locul de impact este o oarecare distanţă de partea de sus a turnurilor gemene.Avionul a lovit în această zonă de aproximativ primul turn. Cum în lume, Steve Jackson ar putea şti acest lucru?

  * Carte descrie cu exactitate conducerea Illuminati arătând pe clădire la extrema stângă a cardului iluministe piramida cu un ochi atotvăzător din mijloc.

  * Legendă în partea de sus identifică în mod corespunzător autorii atacului ca „terorişti”

  Cu toate acestea, ceea ce face legenda de la această carte înseamnă? Se spune, „Nuke teroriste”. Acum, ceea ce ar putea însemna acest lucru, eventual? Twin Towers nu au fost distruse de un dispozitiv nuclear terorist, sau au fost ele? În Bali Blast, datele ştiinţifice sugerează că hotelul a fost luată în jos de un dispozitiv de micro-nuclear de aproximativ 0.10 kilotone. Se poate solicita numai: a fost un dispozitiv micro-nuclear folosit la baza Turnurilor Gemene, precum? Acest fel de mici, dar explozii nucleare, ar reprezenta pentru modul bruscă beton armat şi coajă de oţel, pur şi simplu sa prăbuşit în praf ca a cazut. Acest tip de explozii nucleare ar explica, de asemenea, de căldură imens care au stat la „Ground Zero” pentru câteva luni după 9 / 11. Aşa cum am capul în planificate „atacurile teroriste” şi insotitor intra in panica, trebuie să rămână conştienţi de faptul că un dispozitiv micro-Nuke ar putea fi vinovat real în unele dintre aceste atacuri

  Pentagon – excepţia cazului în care unul a avut cunoştinţe avansate a Planului de Illuminati, nu există nici o cale pe pământ pe care le-ar fi fost capabil de a crea imagini în 1995, care descrie cu acurateţe derularea evenimentelor din 9 / 11! Pentagonul este indicat pe foc, ştim că un avion ar fi zburat într-o secţiune a Pentagonului şi aproape că a ars complet secţiune. Cu toate acestea, restul din Pentagon a fost intact până la punctul în care funcţiile sale a continuat nestingherit.

  Nu este această situaţie descrisă aici? Acest card arată un foc aprins cu putere în curtea centrul Pentagonului, dar restul cladirii pare destul de deteriorat, astfel că activităţile normale ar putea continua nestingherit!

  Astfel, aceste două cărţi literalmente descrie atât a grevelor de 9 / 11: împotriva Twin Towers întâi şi apoi împotriva Pentagonului. Acest tip de precizie şase ani înainte de atacuri este posibil doar dacă cineva cunoaşte planul de Illuminati foarte bine ..

  Ce alte tipuri de dezastre ar putea Illuminati au planificat pentru noi? În joc de cărţi găsim următoarele: valul, dezastru Oregon (tip nu se precizează), uragan, vulcan, dezastre combinate, şi grevă meteor, pentru a numi doar câteva. Eşti gata?

  video

  • http://cotidianulortodox.blogspot.com/
   ma straduiesc sa gasesc cea mai buna varianta pt

   usurarea selectarii informatiilor, azi ,cand ”nu am timp

   ”e una din cele mai des auzite fraze,orice sugestie e

   binevenita ..pe micul chat din prima pagina
   Nu fac altceva decat sa actualizez capetele de afis de

   pe blogurile cele mai importante ,nu aduc ceva nou

   doar ofer un instrument pt o privire de ansamblu,nu

   castig nimic din trafic cata vreme dau link direct catre

   site-urile sursa .
   Am primit o sugestie …pentru a evita complicatiile legale

   pe care un blog ortodox le presupune si am postat un

   avertisment
   http://cotidianulortodoxavertisment.blogspot.com/
   sfatul e dat de un jurist si cred c ar fi bine sa il urmam.
   Doamne ajuta!

 2. 2011 US NAVY ATTACKED JAPAN
  AMERICA ataca din nou JAPONIA
  B`nai B`rith asasinii fiintei umane
  Tsunami DAMAGES OF AMERICA
  TSUNAMI PROVOCATE DE AMERICA
  Operation Castle – 1954
  Operaţiunea Castle – 1954
  Operation wigwam 1955- Underwater Explosion
  Operaţiunea Wigwam 1955 – Explozie Subacvatica
  Operation Redwing – 1956
  Operaţiunea Redwing – 1956

  Now must come the IMF to help them out of the disaster caused by the U.S. NAVY

  • Neica, limba folosita tradeaza o traducere de catre taica Goagal, din limba engleza…americana, ceea ce rezulta in faptul ca habar nu ai de limba romana. Ne lasi?

  • pacat de traducerea automata, era mai bine daca trimite-ai un link la david icke

 3. Unul din cei mai buni autori conspirationisti. A decedat dupa ce a scris despre tzunami.
  http://www.whale.to/b/vialls_h.html

  Materialele lui au inceput sa dispara. Aici este un torrent cu toate articolele lui:
  http://thepiratebay.org/torrent/4450660

  Si iata documente desecretizate americane despre provocare de tzunami in Japonia prin bombardamente: http://www.whale.to/b/vialls3.html . Pe wikileaks nu vei gasi asta.

 4. Dupa ce am colindat si eu putin prin Europa, in sud si in vest, am ajuns la o concluzie de bun simt, zic eu, dar cam atipica pentru poftele multor romani: sa nu ne imbogatim niciodata ! Sa nu batem la ochi decat cel mult cu partea spirituala, dar cu nimic din ceea ce face ca duhul lumesc sa vina peste noi. Si cred ca numai apropiati de Dumnezeu vom trece peste veacuri, indiferent de puternicii lumii !

 5. Eu zic ca trebuie sa ne ascundem cu capul in nisip sau sa ne punem o patura in cap si sa ne rugam si sa asteptam ca OBAMA si b`nai b`rith sa ne ajute, pentru ca din cate vad eu si vad suficient, rugaciunile nu mai ajuta romaniii si Romania, pentru ce de 20 de ani am ramas cu rugaciunea, foametea, saracia si moartea, iar UDREA, Basescu, Boc, Nastase, Constantinescu si alti cu bani si cu ce vor muschii lor.
  Sa nu iesim in strada asa cum au facut cei de la RADIO EUROPA LIBERA SI GDS care au stat in strada pana au schimbat totutul in Romania si au atacat institutiile statului cu sticle incendiare.

  • @manoliu valentin

   Gresesti când spui ca ” rugaciunile nu mai ajuta românii si România”. Dumnezeu este bun si milostiv cu românii si România, înca mai asteapta întoarcerea românilor la EL.
   Mai, Valentin stii câte avorturi s-au facut în ultimii 20 de ani în România? 100.000.000.( una suta milioane) copii, care nu se puteau apara, au fost asasinati, în clinici de stat, în clinici private, plus anticonceptionalele……… Ce parere ai?
   Dupa toate aceste asasinate, înca Domnul mai are mila de români……………… Toti înnotam în sânge…..unii care le practica ( avorturile), iar altii care nu fac nimic pentru a împiedica genocidul poporului român……..
   Sa luam aminte!

   • Cred ca esti dus cu dusul si nu sti unde te gasesti.
    In 1989 Radio Europa Libera au atacat Romania (asa cum au facut in Libia)cu sticle incendiare si sunt la putere in Romani , la TVr si in comisiile prezidentiale basescu de unde ne infometeaza si distrug si au format si grupul GDs si despre ce RELIGIE si DUMNEZEU vorbesti dumneata, cand resursele energetice naturale si finaciare sunt la Bercea Mondialul, Undrea, Nastase, Basescu si alti.

    Unde este Dumnezeu cand zeci de mii de romani se sinucid si cu ce mai ajuta rugaciunile, ori oameni care vor ca Basescu sa-i impuste sau oameni care se duc la primarie si cer sa fie eutanasiati!? Despre ce rugaciuni vorbiti.
    Despre ce vorbiti?

    Cum se provoaca revolutiile?

    Pardon, LOVITURILE DE STAT

    Sau, RAZBOI DE SECESIUNE PLANETAR

    1 ACTIUNI DE PROTEST LA AMBASADE pe toata planeta( vezi si impotriva Chinei pentru AUTONOMIE IN TIBET si sustinerea lui Dalai Lama) impotriva tarilor sau guvernulor TINTA, asa trezesc jidani de la B`nai B`rith si Opus Dei – PAPA VATICAN de la ONU comunitatea internationala, vine presa propaganda sionista CNN (Christiane Amanpour), BBC, Radio Europa Libera si altele si condamna guvernul tarii respective, pentru coruptie, saracie, foamete, voturi furate si altele, pentru a justifica ulterior interventia militara ONU, NATO in aceste tari, adica pentru a formula o REZOLUTIE ONU necesara si justificativa de atac militar, sa nu fie acuzati pentru crime de razboi.

    2. PROTESTE de strada in tarile TINTA (Romania, Iugoslavia, Egypt, Libia, Tunisia si altele) cu ajutorul spionilor lor, sau mai nou pentru Romania DISIDENTI – DUMITRU MAZILU-Romania, ELBARADEI – Egypt, ori refugiati ai statelor TINTA pregatiti militar in numeroase tari din occident (vezi, Ungaria care a pregatit militar refugiati romani si maghiari sa atace Romania in 1989), sprijiniti de ambasadele straine (in Romania, Olanda a fost cea mai activa)acreditate in tarile TINTA, ambasade care sunt UNITATI MILITARE pe teren INAMIC si de propaganda sionista CNN -Christine Amanpour in decembrie 1989 filma in galeriile subterane al Bucurestiului, BBC, Radio Europa Libera si altele si incep atacul cu sticle indendiare.

    3. Vin trupele militare straine imbracati in civil ori in uniforme militare ale tarilor TINTA cu arme cu luneta si cartuse vidia tip NATO si altele (vezi, Tunisia – militari suedezi imbracati in civil au fost prinsi in direct cu presa) si incep sa ucida cetateni nevinovati (asa, au fabricat in Iran in 2009 -Ingerul Iranian) care participa la proteste pentru a creste presiunea populatiei asupra guvernelor respective.

    4.Daca guvernul TINTA nu pleaca, ONU, NATO, GRU-SOVIETIC bombardeaza tara TINTA( vezi Iugoslavia si Libia), pana isi ating scopul planificat, adica sa ajunga in institutiile statului TINTA si de acolo sa jefuiasca, distruga si sa extermine cetatenii tarilor TINTA, condamnarea conducatorilor statelor TINTA si confiscarea averilor sau conturilor ( vezi, conturile lui Ceausescu 12 miliarde de dolari si Mubarak 70 de miliarde de euro), tezaurului tarilor TINTA (Romania peste 200 de tone de AUR, Irak 2000 tone de AUR) si a resurselor energetice naturale, dezmembrarea tarilor TINTA in alte state mai mici (vezi, Iugoslavia si infiintarea statului Kosovo, urmeaza Romania si infiintarea Republicii Transilvania), iar in final sa le inrobeasca financiar cu ajutorul FMI si Banca Mondiala.

    Ma scuzi ca sunt mai ticalos, dar viata ma invata ca LUPTA IN STRADA ESTE CEA ADEVARATA SI NU TREBUIE SA PLEC DIN STRADA PANA NU PLEACA DUSMANII SI TRADATORII ROMANIEI.

 6. e clar ca acest cutremur a fost provocat..se doreste CAPTURAREA IN MASA A SUFLETELOR pentru a fi utlizate ca potential energetic…care este scopul???unde vor sa ajunga si nu au destula energie pura pentru a isi indeplini intentiile?
  schimbarea completa pamintului intr-o colonie cu citiva sclavi de incredere, pamintul fiind o planeta POARTA de unde se poate sari in alte dimensiuni
  @valentin-rugaciunile nu se aud pentru ca romanii inn loc sa se roage IMPREUNA se roaga separat cu egoism fiecare p;entru curul lui

  • @karmapolice, matale faci parte din gasca de idioti de isi zic biserica scientologica? Altfel nu inteleg ce e cu stupizeniile astea. Pe de alta parte, Karma Police, frumoasa piesa.
   Coreea de Nord moare de foame in primul rand pentru ca sunt condusi de bestii depasite de vreme.
   Probabil nici unul din voi nu a fost vreodata in Japonia si nu are nici cea mai mica idee despre cultura si spiritul japonez. Ei, eu am fost si stiu multe. Pot sa zic linistiti ca debitati o groaza de cretinatati despre un popor admirabil in care cea mai mare rusine e sa fii somer. Doar un exemplu.

   • mă, vicuse, când să te laud, daii cu mucii în fasole…

    să înțeleg că îți plac inepțiile identității false numite manoliu valentin…

    și apoi, de unde știi tu, afară de mândria și îngâmfarea care te caracterizează, că tu ești singurul care știe câte ceva despre japonezi? sau ai impresia că dacă ai fost până acolo și ai halit vreo doi-trei sushi, gata, ești japonez sadea și cunoști toată istoria și cultura lor?

    • Cum se provoaca revolutiile?

     Pardon, LOVITURILE DE STAT

     Sau, RAZBOI DE SECESIUNE PLANETAR

     1 ACTIUNI DE PROTEST LA AMBASADE pe toata planeta( vezi si impotriva Chinei pentru AUTONOMIE IN TIBET si sustinerea lui Dalai Lama) impotriva tarilor sau guvernulor TINTA, asa trezesc jidani de la B`nai B`rith si Opus Dei – PAPA VATICAN de la ONU comunitatea internationala, vine presa propaganda sionista CNN (Christiane Amanpour), BBC, Radio Europa Libera si altele si condamna guvernul tarii respective, pentru coruptie, saracie, foamete, voturi furate si altele, pentru a justifica ulterior interventia militara ONU, NATO in aceste tari, adica pentru a formula o REZOLUTIE ONU necesara si justificativa de atac militar, sa nu fie acuzati pentru crime de razboi.

     2. PROTESTE de strada in tarile TINTA (Romania, Iugoslavia, Egypt, Libia, Tunisia si altele) cu ajutorul spionilor lor, sau mai nou pentru Romania DISIDENTI – DUMITRU MAZILU-Romania, ELBARADEI – Egypt, ori refugiati ai statelor TINTA pregatiti militar in numeroase tari din occident (vezi, Ungaria care a pregatit militar refugiati romani si maghiari sa atace Romania in 1989), sprijiniti de ambasadele straine (in Romania, Olanda a fost cea mai activa)acreditate in tarile TINTA, ambasade care sunt UNITATI MILITARE pe teren INAMIC si de propaganda sionista CNN -Christine Amanpour in decembrie 1989 filma in galeriile subterane al Bucurestiului, BBC, Radio Europa Libera si altele si incep atacul cu sticle indendiare.

     3. Vin trupele militare straine imbracati in civil ori in uniforme militare ale tarilor TINTA cu arme cu luneta si cartuse vidia tip NATO si altele (vezi, Tunisia – militari suedezi imbracati in civil au fost prinsi in direct cu presa) si incep sa ucida cetateni nevinovati (asa, au fabricat in Iran in 2009 -Ingerul Iranian) care participa la proteste pentru a creste presiunea populatiei asupra guvernelor respective.

     4.Daca guvernul TINTA nu pleaca, ONU, NATO, GRU-SOVIETIC bombardeaza tara TINTA( vezi Iugoslavia si Libia), pana isi ating scopul planificat, adica sa ajunga in institutiile statului TINTA si de acolo sa jefuiasca, distruga si sa extermine cetatenii tarilor TINTA, condamnarea conducatorilor statelor TINTA si confiscarea averilor sau conturilor ( vezi, conturile lui Ceausescu 12 miliarde de dolari si Mubarak 70 de miliarde de euro), tezaurului tarilor TINTA (Romania peste 200 de tone de AUR, Irak 2000 tone de AUR) si a resurselor energetice naturale, dezmembrarea tarilor TINTA in alte state mai mici (vezi, Iugoslavia si infiintarea statului Kosovo, urmeaza Romania si infiintarea Republicii Transilvania), iar in final sa le inrobeasca financiar cu ajutorul FMI si Banca Mondiala.

    • @razvratit, nu stiu cine e manoliu valentin. Tot vreun psihic din asta?
     Nu sunt japonez, evident. Doar ma indigneaza gramada de presupusi atoatestiutori care de toate vad in povestea cu cutremurul din Japonia, mai putin drama reala de acolo. Nu oi fi stiind eu totul despre cultura japoneza, dar stiu multe.

     • Pentru cultura vostra tsunami a aparut cand au inceput experimente nucleare subacvatice.

      Lucrul aceasta il spun cercetatorii francezi, sunt destule filme si surse pe net sa va documentati, cum zice Base, goagal si pe urma sa vorbiti.
      Punct, Punct, Punct,
      Ce vreti voi este treaba vostra, dar fara mine, dar nu ma bagati in povestea voastra.

      • Inca un dus rau de tot. O fi cuvantul tsunami de origine japoneza, dar respectivele dezastre sunt documentate de greci pe la vreo 400 B.C.

      • da mă, și aburul s-a inventat la sfârșitul secolul al 19 când s-au construit primele locomotive cu aburi…

     • bravo ție că știi destule, dar nu te mai considera singurul cunoscător (și aproape-complet)…

      nu cred că Eufrosin nu a văzut drama de acolo.
      el doar încearcă să găsească și o explicație a ceea ce s-a întâmplat.
      există destule dovezi că s-ar fi folosit acel HAARP. crede cine vrea.

      • Pai e clar ce s-a intamplat. A fost un cutremur. Dovezile de care ziceti voi, HAARP, etc. sunt clasicele povesti pe care le gasesti pe siteurile unor indivizi cu timp liber berechet. Ca si subiectul UFO si alte chestiuni apropiate de cultura OTV.
       Pe de alta parte, albumul HAARP a lui Muse, bunicel.

      • Sunt voci care afirma ca fiecare utilizare a dispozitivului HAARP are o influenta destul de mare asupra stratului de ozon. Poate o dovada in plus ca HAARP a fost folosit pentru generarea cutremurului din Japonia este si masiva gaura in stratul de ozon despre care se vorbeste in ultima vreme. Incep sa cred ca aceastea nu mai sunt doar coincidente. A mai observat cineva asemeni succesiuni de observatii: cutremur (sau alta catastrofa) / gaura in stratul de ozon?

  • Iarta-ma dar ce zici tu sunt scenarii SF, de la prea multe SF vizionate…
   Romanii nu se roaga numai pentrui c…. lor, ci pentru neam si tara ca suntem la grea cernere si noi, iar acum ne rugam si penru japonezii atat de greu incercati.
   Si se roaga impreuna in biserici, dar poate ca tu nu stii. Dar daca o sa intri si tu in biserica duminica dimineata, vei vedea ca se face rugaciune multa si puternica pentru toata lumea, chiar si pentru cei care nu vin la biserica, si se roaga impreuna.
   Daca aceste dezastre sunt provocate de asa zisele „elite”, Dumnezeu, dupa parerea voastra mai exista, sau a fost si El distrus definitiv de fortele raului?????
   Sau voi nu stiti ca izbanda finala este a Lui, si ca nu a plecat niciunde din creatia Lui?
   Dumnezeu atentioneaza oamenii cu astfel de nenorociri, ca nu mai au timp; e foarte tarziu.
   Deci nu va mai ocupati de scenarii de-astea de jocuri electronice, ci alergati la Biserica lui Hristos, spovediti-va si impartasiti-va, ca e sfarsit de vremi.
   Poate ca Dumnezeu nu ne ingaduie sa inlocuim creatia Sa, cu creatia ultra-tehnologizata, a mintilor noastre ambitioase, care pana la urma se intoarce impotriva noastra, sub astfel de dezastre naturale, nu dirijate de niste bieti muritori care vor sa se substituie lui Dumnezeu, si se straduie sa ne faca sa credem ca pot sa faca ce numai Dumnezeu poate face.
   Nu mai este timp de astfel de speculatii.

 7. Pe lângă acele scanere, în SUA se folosesc scanere mobile. Tot în numele aceleiași lupte… http://razvratit.wordpress.com/2011/03/11/exercitiu-4/

 8. Pai, in oricare varianta prea multe nu sunt de facut inaintea scuturarii pamantului astuia care s-a saturat tocmai de japonezi. Astia, nenorocitii, sunt printre ultimii care ar trebui sa dispara, sau sa se imputineze caci, multi dintre ei chiar au calitatile care lipsesc oamenilor moderni de pe continente.
  Am vazut putine relatari despre oportunistii degradati care profita dupa astfel de calamitati, am vazut solidaritate, acceptare, decenta, suferinta in tacere.
  Ar trebui sa vada mai multi toate acestea si sa incercam si noi sa luam un exemplu.

 9. Faptul ca unii au facut si altii au suferit sa nu ne duca cu gandul ca a fost fara voia Lui Dumnezeu, căci toate sunt de la El lăsate. E nevoie de spovedanie si rugaciune, ca neam avem milioane de copii avortati iar acestia aduc pedeapsa asupra noastra. Sa nu amanam postul, spovedania si rugaciunea si sa luam aminte la cateva ziceri despre pace a Parintelui Arsenie Boca:

  PACEA

  441. Pacea pe pământ e condiţionată de mărirea care se dă sau se refuză lui Dumnezeu. De asemenea şi pacea sufletului atârnă de aceeaşi condiţie. Autonomia raţiunii, autonomia societăţii omeneşti nu se poate constitui ca atare decât cu preţul pierderii păcii; – ceea ce e de fapt o înfrângere sau, mai sincer, o mărturisire a neajunsului, a tragediei inerente construcţiilor fără Dumnezeu.

  442. Precum nu se află vrajbă în Dumnezeu, aşa să nu se afle nici între cei ce-L au pe El ca temelie a vieţii. Starea de pace cu toată făptura e o minune aşa de mare, încât uimeşte lumea şi o sileşte să recunoască într-aceasta fapta lui Dumnezeu.

  443. Dumnezeu, trăit din toată sinceritatea fiinţei, e singura cale care mai poate aduce pace între oameni şi bună învoire; toate celelalte rezolvări, alături de trăirea creştinismului, grăbesc apocalipsul.

  444. Pacea este o idee specific creştină şi se condiţionează de obârşia ei divină.

  445. Pacea de frică e o reală pierdere a păcii. Iisus aduce omului pacea care vine de la Dumnezeu. Aceasta e un bun spiritual, care nu poate fi creat sau menţinut de arme.

  Cititi Apocalipsa din Noul Testament sau Cele 7 Surle din Cararea Imparatiei sau Fericirea de a cunoaste Calea si veti vedea aievea ceea ce se intampla in lume si in tara descris cu lux de amanunte din urma cu 2000 de ani, respectiv 50 de ani.

  Spor duhovnicesc tuturor. Doamne Ajuta

  • “La a patra trambita apocaliptica este descrisa micsorarea luminii soarelui, a lunii si a stelelor cu o treime. In ajunul acestui fenomen ne aflam noi astazi. Chiar daca se va provoca partial…dar eclipsa aceasta a soarelui si a lunii nu putem ca s-o prognozam. Un neobisnuit incendiu, un vulcan, o expolzie nucleara, timpul va decide. La sfarsitul celei de-a patra trambite avem trei valuri de atentionare care prevestesc mari dezastre.” (Apoc.8 12-13)
   (Skartsiuni Dimitriou, “Profetii desre antihrist”)

   Explozia nucleara am vazut-o. Care vot fi insa celelate 3 avertismente?

   • Sa nu asteptam uitându-ne după ele ci sa ne rugam ca Bunul Dumnezeu sa le mai amane. De pocăința (taina ortodoxa a Spovedaniei plus parere de rau pentru păcate) noastră depinde. Daca totuși dorești să vezi „in detaliu” poți citi Cele Sapte Surle de care am scris mai sus, sunt o detaliere a Apocalipsei pe intelesul tuturor. Doamne Ajuta!

  • @Ciprian

   Ai dreptate frate. Subscriu.

   • Nu eu, ci Sfintii Parinti, eu sunt doar un amarat de „papagal” ce repet ceea ce s-a intamplat sa citesc si sa vad, spre luare aminte, cu nadejde spre mila Lui Dumnezeu pentru neamul nostru romanesc.

 10. Si apropo de scannere, acolo si in alte parti ar mai trebui „sortati” cate unii. Dar nu tine teoria conspiratiei caci fiecare isi traieste viata pe care o merita. Mancam la Mc Donalds si mai tarziu dam in cancer, luam masina pentru 100m distanta, luam credite sa schimbam plasma si sa luam ultimul Iphone si muncim 10 ani sa le platim de 3 ori, incredintam proprii copii in grija unor bone caci mamele nu au timp sa-i creasca si culmea unii se intreaba Doamne, de ce mie? si asteapta si raspuns!
  Ce conspiratie, se numeste autodistrugere…

 11. Dovezi nu am cu privire la implicarea HAARP in afacerea de mare amploare, 11Martie (IAR apare data asta de 11, cifra satanica, 10+1 unde 10 ar fi pt Dumnezeu iar diavolul e cu 1 in plus???). Astia ne iau la misto cu atatea coincidente de 11. Pe un alt 11 a fost afacerea 911. Pe un alt 11 a fost afacerea Madrid, 11 Martie 2004 Vorba ganditorilor iluministi: WHAT THE F**K? Am zis ca nu am dovezi, dar am, dincolo de coincidenta in care sa creada cine o vrea si o fi naiv ca gigel de la Urzica. Sa creada cine isi permite in coincidente dar eu, NEVER EVER, pt ca am vazut prea multe ca sa mai cred in povesti cu zane bune si cu vrajitoare rele! Coincidenta pe care vreau sa v-o arat e aceea ca, magnetometrul cu inductie (daca citesc bine denumirea aparatului) aferent instalatiei din Gakona, Alaska, (aparat JAPAN MADE, asta ca sa intelegem circuitul apei in natura), a inregistrat in blestemata zi de vineri o incarcare majora in banda de 2,4HZ, incarcare care a durat inca vreo 2 ore dupa terminarea marelui seism de 9,0Richter. Atentie la faptul ca dupa cel de 9, la vreo 40 de minute a mai fost un cutremur mare, de 7,1.
  De pe siteul USGS, am retinut urmatoarele date referitoare la cutremure mai mari de 5,0 Richter, din acea zi tragica pentru Japonia si nu doar:
  MAG UTC DATE-TIME LAT LON DEPTH KM  Region
   9,0   2011/03/11 05:46:24    38.322    142.369  32,0   NEAR THE EAST COAST OF HONSHU, JAPAN
   6,4   2011/03/11 06:06:11    39.025    142.316  25,1   NEAR THE EAST COAST OF HONSHU, JAPAN
   6,4   2011/03/11 06:07:22    36.401    141.862  35,4   NEAR THE EAST COAST OF HONSHU, JAPAN
   6,8   2011/03/11 06:15:40    36.186    141.192  35,0   NEAR THE EAST COAST OF HONSHU, JAPAN
   7,1   2011/03/11 06:25:51    38.106    144.553  19,7   OFF THE EAST COAST OF HONSHU, JAPAN
   6,3   2011/03/11 06:48:47    37.993    142.764  22,3   OFF THE EAST COAST OF HONSHU, JAPAN
   6,3   2011/03/11 06:57:15    35.758    140.992  30,2   NEAR THE EAST COAST OF HONSHU, JAPAN
   5,8   2011/03/11 07:11:00    37.899    142.734  30,0   OFF THE EAST COAST OF HONSHU, JAPAN
   5,9   2011/03/11 07:13:47    36.051    142.347  28,5   OFF THE EAST COAST OF HONSHU, JAPAN
   6,3   2011/03/11 07:14:59    36.648    141.811  25,0   NEAR THE EAST COAST OF HONSHU, JAPAN
   6,1   2011/03/11 07:25:33    37.916    144.621  15,0   OFF THE EAST COAST OF HONSHU, JAPAN
   6,1   2011/03/11 07:28:12    36.802    141.911  24,0   NEAR THE EAST COAST OF HONSHU, JAPAN
   5,9   2011/03/11 07:38:27    39.250    142.783  29,1   NEAR THE EAST COAST OF HONSHU, JAPAN
   5,8   2011/03/11 07:42:55    36.406    141.919  29,9   NEAR THE EAST COAST OF HONSHU, JAPAN
  Cine nu crede, poate consulta arhia HAARP Gakona, sub rezerva ca, sistemul HAARP e departe de a contine doar antenele din ALASKA, dupa unii, ar exista mai mult de 10-12 statii puternice, cea mai tare fiind cea din Norvegia, de o constructie complet diferita fata de OLD TIMERUL din Gakona.
  Nu am informatii despre alterari ale aspectului cerului din Japonia anterior cutremurului asa cum a fost in cazul celui din provincia Sichuan, din 12 Mai 2008 cand au murit peste 100.000(!) de oameni, a fost rupt un baraj montan iar pagubele materiale au fost incalculabile, fiind de valori astronomice.
  Anul 2010 a fost foarte rau, dar 2011 e horror, cel putin pana azi. Si inca ceva, pe SACCSIV si nu doar, anterior cutremurului din Japonia, se scria IAR(!) despre foarte multi pesti descoperiti morti.
  Bahrain, Yemen, Libia, Siria, Egipt, Maroc, Tunisia, Liban (Nasrallah al Hezbollahului) Iranul macelul din Afganistan Pakistan (eliberarea agentului CIA contra bani patati de sange de catre regimul proamerican, in dispretul oiniei publice), tooooooootul converge catre ideea ca intram pe una din ultimele turnante catre apocalipsa. Baba Vanga promitea in luna aceasta repetate explozii nucleare. Au fost sau, nu, ramane sa povestim.
  Doamne ajuta!

 12. APROPO!
  AM TRIMIS LINK LA FULLFORD INCA DE ACUM O SAPTAMANA DAR NICI UNUL NU A RASPUNS!
  SE PARE CA CITITI ENGLEZA CU GOAGAL!
  BINE CA EUFROSIN A SCRIS TOTUSI DUPA O SAPTAMANA!

  • Il vazusem pe Fulford deindata ce a scos clipul, dar am precizat de ce nu am scris despre subiect. Oricum, apreciez mult gestul tau prompt.

   • Si eu am mai spus ca am vizionat interviul cu ani in urma, il am si pe DVD, dar, asa cum am mai zis, cel putin dupa mine, adevarul e un mozaic facut din foarte multe piese si a distinge adevarul dintr-un noian de minciuna, nu e simplu deloc iar a lega piesele de ADEVAR intre ele spre a obtine coerenta imaginii prin unirea punctelor de referinta e si mai greu, dar, nu mereu imposibil. As minti sa spun ca povestea vietii lui B Fulford imi inspira vreo incredere la fel ca si trimiterile lui la Yakuza sau la mafia chinezeasca detinatoare a 10000(zecemii) de lunetisti imprastiati in secret prin lume si care, a ordin, pot masacra elitele. Fulford a mai vbit de povestea cu maladia SARS al carei agent patogen avea tropism catre asiatici si de o discutie f dura intre mafia chinezeasca si iluminati in care acestia din urma s-ar fi trezit amenintati pe fata cu exterminarea prin impuscare daca nu se potolesc din uciderea prin imbolnavire cu sindromul acut respirator. E drept ca nu am mai auzit de ani buni despre aceasta boala care ucidea cu o viteza uimitoare atunci cand a aparut, prin 2001-2003

    • O singura observatie:este vorba de Yakuza si sau de mafia chinezeasca?Caci Yakuza este o organizatie de tip mafiot dar japoneza.

     • Yakuza e japoneza si contribuie, -potrivit presei-, la AJUTORAREA CELOR UITATI in zona de dezastru de azi, din Japonia, alaturi de politie, patruland prin zona calamitata. Mafia chinezeasca fiind aceea care ar fi amenintat ELITELE cu impuscarea in cap in cazul in care nu se inceta propagarea epidemiei SARS. Mafia chinezasca, precum am mai scris, ar fi avut zece mii de lunetisti in masura sa ucida elitele lumii intr-un timp scurt si fara scandal. E ca un vis mult prea frumos spre a fi SI realizabil.

      • Incep sa regrat ca nu mi-am ingrijit vederea la timp. Drept consolare, ma uit in bucla la „Limit’s control”

 13. Iata aici o estimare de contaminare pe toata emisfera nordica in urmatoarea perioada:
  http://www.irsn.fr/FR/popup/Pages/irsn-meteo-france_19mars.aspx

  Sper sa functioneze link-ul.Combustibilul din reactoare e MOX-fuel – mult mai nociv ca uraniul imbogatit – eu cred ca vor fi mari pb si in Europa de la acest accident…

 14. Dumnezeu sa-i odihneasca în pace pe fratii nostri japonezi care au pierit în aceste catastrofe!

 15. Gura pacatosului…Astazi, Costin Georgescu explica telespectatorilor (relitatea tv) confuzi geo-strategic faptul ca, este nevoie mai abitir ca oricand de petrolul libienilor din cauza…japonezilor! Efortul de reconstructie presupune mult, mult petrol din ograda lui M. Gaddafi sau Kadhafi, tot despre laureatul pentru drepturile omului, este vorba.
  Eiii, parca, parca se insinueaza un gand legat de o posibila mega magarie, facuta excesiv de performantei Japonii.
  Oarecum in tema, belicosul Sarkozy a scos peste un milion de francezi in strada din cauza legilor de austeritate ce privesc doar existenta de zi cu zi a acestora.Privilegiile financiare au fost pastrate pentru cercetarea militara si inarmare.
  Programul militar SIMULATION cuprinde si proiectul Laser Megajoul.
  Laser Megajoul este considerat cel mai important (puternic) proiect „energetic” din lume.Un proiect similar se desfasoara la Los Alamos. Centrul pentru Stiinta si Tehnica Stiintifica din Aquitaine se afla in sud vestul Frantei, pe o suprafata de 1667 de ha.
  Obiectivele declarate sunt:- producerea de energie prin fuziune, respectiv crearea de mini bombe atomice utilizabile in situatii de necesitate punctuala,- in domeniul astrofizicii, crearea mediului din interiorul planetelor si stelelor. Laserele sunt capabile sa accelereze plasma pentru modelizarea unor fenomene de tipul supernovelor.
  Tehnologia Laser Megajoul va fi utilizata si in medicina.
  In 2011 se vor finaliza toate aceste proiecte. Voci suspicioase afirma ca in fapt, se fac deja experimente „pe teren”, posibil, pe terenul altora.Numeroase organizatii pacifiste fac presiune pentru renuntarea la caracterul militar al proiectului, in favoarea celui civil.

 16. Dupa ce am scris comentariul anterior am aflat ca japonezii au refuzat practic ajutorul echipelor de salvatori francezi. Acestia au fost lasati timp de o saptamana in zona devastata si contaminata, interzicandu-li-se orice activitate. In cele din urma s-au refugiat la o baza americana.
  In acest moment echipa, firesc deconcertata si umilita, nu intelege de ce li s-a refuzat ajutorul.Trebuie precizat ca japonezii au acceptat sprijinul echipelor celorlalte tari care sunt inca printre ruine, cu tot frigul si extrema dificultate de pe teren.
  Oare japonezii stiu ceva ce noi doar banuim in legatura cu originea catastrofei?
  Informatia a fost transmisa la Jurnalul tv fr2.
  Chiar astazi au fost salvate, dupa noua zile, doua persoane, un adolescent si o batrana. Intelepciunea si speranta.

 17. NU mai aberati!..nu subestimati puterea Lui Dumnezeu,nu vine nici al treilea razboi mondial..lasati oamenii sa fie linistiti,le ajunge viata materiala dezastruoasa…acuma seara era la otv un individ care zicea ca depolueaza de energie negativa peretii centralei de la portile de fier sa nu se crape…mai zicea ca a ajutat pe Basescu sa ajunga presedinte prin puterea lui si a (grupului) din care face parte….deci in concluzie a facut un lucru bun…nu doresc raul nimanui dar intr-o zi va veni rasplata pentru voi cei care lansati pe piata tot felu de pareri mincionoase si aiuristice…Japonia nu a fost acuma lovita de cutremure…au mai fost..si vor mai fi..Dumnezeu arata omenirii ca poate sa o distruga in cateva minute…dar cum la noi s-a format din pacate o clasa de oameni foarte slab pregatiti nu-i de mirare ca avem asa presedinte, asa alesi…de ce nu se intampla in Romania un cutremur?…de ce nu in Grecia…de ce nu in Rusia?…de ce tornadele lovesc devastator doar in America…pai nu e limpede,doar niste oameni bolnavi nu vad…Dumnezeu ne da un semn si le da un semn de intoarcere dar repede apar pe tv informatii cum ca s-a gasit motivul care a stat la aparitia fenomenului…eu sper ca macar cei care au frica de Dumnezeu si gandesc sa renunte a mai citi informatiile oferite pe aceste blog-uri..sau cel putin sa le considere de ras…e chiar dea dreptul hilar sa crezi ca omul poate provoca un cutremur…sau o tornada…dar cine stie poate va veni si ziua in care multi isi vor deschide ochii,vor judeca cu mintea si isi vor da seama ca au fost creduli….diavolul incearca cu orice siretlic sa ne atraga spre pacat..cat de mic…e adevarat acei mari bogatasi care tin in mana material toata planeta cauta sa faca totul cat mai sigur si sa faca totul cat mai controlabil si daca se poate sa controleze toata lumea dar nu vor avea succes…este foarte clar pentru cine vrea sa inteleaga..ei nu-si dau seama ce fac…pacatul iubirii de arginti ii trage in jos….iar despre codul de bare asa a fost sa fie sa se faca voia Domnului…nimeni nu poate impiedica acest lucru..aceasta piata globalizata este o idee buna dar scapata de sub control si folosita impotriva individului…totodata daca toata lumea munceste si primeste banii pe card..acei bani sunt tranzactie bancara si se percepe comision…cand toata lumea va folosi cardul atunci cei care detin acele companii care fac tranzactiile vor castiga mii,milioane de miliarde doar din comision…daca intr-o zi pe glob se fac tranzactii sa zicem de 100 de miliarde..atunci aceea companie castiga cel putin 2 sau 3 miliarde…cat despre ura inpotriva evreilor,tiganilor,ungurilor,rusilor…aceasta a fost cea mai simpla solutie de a-ti face reclama..de multe ori vezi ca sunt multe persoane din aceste neamuri care nu-ti vor raul ci vor sa te ajute si atunci stai si te intrebi? pai se zice ca ungurii vor raul romanilor..dar de ce m-a ajutat ungurul asta…vezi de multe ori tigani cinstiti care nu te fura..si te intrebi? pai nu era vorba ca tiganii fura sau inseala..etc iar la sfarsitul lumii..nu stie aproape nimeni cum si cand va fi…stim unele lucruri dar oricare ar fi el trebuie sa intelegem urmatoarele: ca acel cod de bare va fi impus ori printr-un chip ori printr-un tatuaj..trebuie sa nu-l acceptam chiar cu pretul vietii,anticristu dupa mintea mea nu poate veni asa din senin..el trebuie sa fie o persoana puternica atat religios cat si militar…economic…de multe ori cel rau face dreptate,zice ca face bine dar are intentii rele…sfatul meu..nu va faceti idoli..nu credeti in oameni ca va pot scapa..nu…daca cineva te ajuta ajuta-l si tu daca poti nu-i face rau dar nu-l transforma in idol…in principiu cand lumea va fi spre sfarsit anticristu va cere oamenilor mai multe lucruri..prin care ne vom da seama ca nu este el cel bun…mai multe vom trai si pe parcurs ne vom da seama…

 18. Ultimele temeri sunt legate de reactorul 3 Fukushima care foloseste drept combustibil nuclear combinatia plutoniu-uraniu, numita MOX. Este vorba despre cea mai periculoasa combinatie cunoscuta. O zecime de miligram, ucide. Francezii le-au livrat acest combustibil prin Areva, in februarie 2011.

 19. In afara subiectului 😦 .
  Sunteti amabil sa imi raspundeti (pe blogul meu) la intrebarea: tu ce sti despre Valcea? ( http://claudiunitisor.wordpress.com/2011/03/23/tu-ce-stii-despre-valcea )
  puteti sterge acest comment sau puteti sa le dati sansa si unor cititori ai blogului dvs. isi spuna parerea (stiu ca stiati asta 🙂 ). Nu este vb despre vizite ci chiar ma intereseaza comantariile dvs.
  Va multumesc.

 20. off-topic:

  Ipostasuri ale Împărăţiei Creştine

  Asediul Constantinopolului – Icoană arhietipală a Împărăţiei Creştine . Evanghelie şi împărăţie. Ortodoxia intra-múros. Spre o viziune integrală. Curajul ortodox uitat şi laşitatea călâie ca blândeţe închipuită. Duhul Sfinţilor Părinţi şi lupta fermă de apărare. Mişcarea Legionară – icoană a unui arhietip veşnic. Datoria luptei în perpetuul asediu şi nădejdea biruinţei

  http://bucovinaprofunda.wordpress.com/2011/03/24/ipostasuri-ale-imparatiei-crestine/

 21. Un miliard de Watts = 1 Terrawatt

 22. adevarul despre protestele din anglia

  • Orice ti se intampla optimismul e obligatoriu!

   Incredibilul se produce chiar si azi in anul de gratie 2011!
   Organizatori ai protestului londonez multumesc cetatenilor din Orientul Mijlociu pentru ca le-au furnizat IDEEA ocuparii pietei trafalgar, dupa sistemul revolutiei egiptene.

 23. Cum va explicati, totusi, ca TOATE MARILE PUTERI, care se presupune ca ar controla clima si fenom tectonice, sunt lovite ele insele, din cand in cand, de fenomene catastrofale foarte serioase?
  Chiar si in reuniunile la varf de tipul G8-G20 si in cele mai restranse, participa reprezentanti a mai multe hiperputeri mondiale, deci se presupune ca niste hotarari se iau, totusi, in comun, deci o lovitura de tipul acesteia ar fi amendata…

  • Astia nu apartin neamurilor in mijlocul carora traiesc, decat formal. M-as uita mai bine la dezastrele climaterice care ocolesc ca prin minune un anumit stat foarte mic si foarte virulent.

   • Te referi la Israel?

   • Din ce am urmarit pe site-uri de radare in ultimii 2-3 ani au aparut formatiuni electromagnetice absolut noi de forma perfect circulara tip inel sau disc – formatiunile apar rapid si se dizolva la fel de subit – contin in mod clar urme de interferente si modele concentrice – in Australia radarele meteo au inregistrat pe suprafata intregului continent mai multe astfel de anomalii aparute in acelasi timp – E evident ca sursa acestor anomalii este artificiala

 24. Cum se explica totusi, potrivit informatiilor din acest articol si comentarii, ca elitele se cearta cu chinezii, dar o incaseaza japonezii?

 25. Fukushima trebuia explodata pentru a explica radiatiile exploziei subacvatice. Ca avioanele la WTC 911, ca „teroristii” la „revolutia” romana, ca Lusitania pt. WWI, Pearl Harbour pt. WWII, golful TONKIN pt. Vietnam si atatea altele „cover-up” adica. Exista doar o tara unde toti lucreaza sa distruga pe cei mai buni si toti tac. In orice alta tara nu se poate ascunde adevarul asa. Pentru acest scop s-a facut tara respectiva prin cel mai primitiv procedeu. Analizeaza si geniul (real nici o gluma !) de aici http://www.erichufschmid.net/index.html – vezi si ce a postat in 27 march 2011.

 26. Bruce Almighty (2003) aprox la minutul 42 ff interesant despre inundatiile din japonia !!!

 27. stie cineva de ce nu mai scrie eufrosin?:(

  • poate pentru ca este post si vrea si omul putina liniste/linistire… dau si eu cu presupusul…

  • Multumesc frate pentru interes! Ambele pc-uri au murit dintr-o data, ciudat, nu ? Evident cineva doreste ca Lumea dupa Eufrosin sa se duca… Acum schioapata, dar de dus, nu se va duce, decat odata cu mine.

   • daca ai drum pe la mine prin oras (am mai vorbit) ma ofer sa e ajut cu PC-urile gratuit…

    • si mie mi-au aparut din senin probleme grave la ambele calculatoare, stiti cum sa ne aparam ?cum sa gasim cauzele ? as dori adresa ta de mail oarecare, rog mult.

   • Am constatat ca altermedia ro. s-a retras.
    In situatii de acest gen, o elementara politete este necesara fata de cititorii si colaboratorii atenti la punctele de vedere expuse pe blog. Nu s-au obosit sa isi justifice decizia.
    Fortele sayanim isi culeg roadele peste tot, in lume…
    Doua vorbe despre sayanimi.
    Acestia sunt indivizi fideli puterii evreiesti mondiale, spioni fara simbrie care au drept scop destabilizarea natiunilor, a tuturor structurilor de rezistenta etnica si nationala.
    Sayanimii sunt in slujba mossadului si au fost imaginati de B’nai B’rith.Sunt diseminati in toate activitatile imaginabile: asigurari, sanatate, politie, comert,invatamant, presa,imobiliar, transporturi…
    Nu sunt doar evrei. Se considera ca in lume, exista un potential de 1,5 milione de astfel de indivizi. In Franta de pilda sunt identificati in mod precis 3000, dar s-ar putea recurge la 50.000 de..”turnatori”,le zicem noi.
    Explicatii detaliate puteti citi in cartea: „Primavara sayanimilor”( Le printemps des sayanims) scrisa de Jakob Cohen scriitor, profesor de drept, antisionist si fost francmason.

   • Hristos a inviat!

    nu s-a rezolvat problema cu calculatoarele?

 28. Japan, Yellow Rain in Tokyo

 29. http://www.abovetopsecret.com/forum/thread194617/pg1
  reply posted on 3-8-2008 @ 01:47 AM

  2010 – The start of WWIII. The war will begin in November of 2010 and will end in October of 2014. Will start as a normal war, then will include usage of nuclear and chemical weapons.

  2011 – Due to the radioactive showers in Northern Hemisphere – no animals or plants will be left. Muslims will begin chemical war against Europeans who are still alive.

  • arme chimice!? aiureli! cu arme chimice nu împrospătezi europa cu turmele de sclavi care să lucreze doar pentru un blid de mâncare!

   iar gadafi are tot atâtea arme chimice cât avea sadam! războiul ăla e pornit nu pentru a avea acces la petrol CI PENTRU CA NIMENI MULT TIMP DE ACUM ÎNCOLO SĂ NU AIBE ACCES LA PETROL!

   că prețurile cresc dacă scade oferta reală nu invers! averile cresc pe speculă, vezi enron cu penele de curent din california făcute numai pentru a vinde la prețuri de speculă!

   nimeni din cei care au declanșat războiul din libia nu are interes să se termine repede! nici rusia, nici saudiții nici măcar sua care cică e afectată de prețurile mari la petrol! păi de unde până unde îi doare pe conducătorii NWO de nevoie reale ale americanilor de rând când EI AU DECLAȘAT DITAMAI CRIZA!

   iar cocoșul galic visează cai verzi pe pereți, i sau umflat penele în coadă și crede că își poate reface imperiul colonial! de-aia e primul la dat cu bomba în libia sau la gbao ăla prin coasta de fildeș! deja nu au trecut decât câteva zile și câștigătorul de drept, ce glumă sinistră, al alegerilor se luptă deda cu vechii rebeli, temporar aliați, care lp-au ajutat că îl de-a jos pe gbao!

   fratilor ne așteaptă șiruri nesfârșite de negrișori, gata să inunde întreaga europă! trebuie pregătite multe turte de pâine cu sare, că vor fi mulți flămânzi!

   2010 WW3?

   eu zic că oficial a început odată cu aventura din libia … deja nu mai are rost să se ascundă după cireș cu drepturile omului si protectia civililor

   dacă prin declanșarea unui război civil protejezi civilii și opinia publică mondială înghite încă o dată gălușca lucrurile sunt clare! e oficial! ww3 a început deja! propaganda și manipularea sunt la cote maxime! și dau rezultate!

   PS:
   nu se vor juca nici cu bombardeaua chimică nici cu aia nucleară că sunt prea ineficiente … mai eficient e să îi dai fiecărui nebun o bâtă suficient de mare că să îi poată da în cap vecinului, cum se întâmplă acum la negrișorii musulmani … dacă după 20 de ani timp în care pe la noi sa clarificat cu vârf și îndesat cum stă treaba cu democrația, drepturile omului si prosperitatea au reușit să le mai sucească o dată mintile și la arabi că e mai bine în democrație asta e, capitalismul și democrația e clar victorioasă!

   n-o fi cât zic pe la teve și pe stică dar ceva speranțe democratice din ce se vede peste tot sunt! păi cine suntem noi să îi refuzăm!? că europa, implicit noi, vom avea numai de câștigat din asta! mase nesfârșite de mexicani europeni, resurse luate cu japca pe moca, pe nimic, democrație și la ei ca si la noi, adică libertate numai pentru câini nu si pentru căței, mai ales la partea cu libera circulație a persoanelor și dreptul de muncă, asta e 100% că va fi cum vor ei nu?

   ce mai, o nebunie!

 30. Poate cineva sa imi spuna daca MAI FUNCTIONEAZA adresa pt HAARP homepage?

  http://www.haarp.alaska.edu/haarp/gen.html

  A fost rau pana azi de cand a inceput anul. Ceea ce urmeaza, inca nu stim precis.
  Posibil, inchiderea guvernului sua, razboi murdar in Mediterana, (arme chimice gaddafi?), ceva instabilitate prin zona Yellowstone (cutremur sters de pe lista pt ca era 1 Aprilie!). Falia New Madrid nici ea nu se lasa uitata.

  • nu merge link de haarp… dar asta nu inseamna ca nu le merge scula…

   • Hristos A Inviat!

    Functioneaza iar site-ul HAARP.

    Russia Warns China Invasion Of Middle East Nearer Than Thought
    http://www.pakalertpress.com/2011/04/17/russia-warns-china-invasion-of-middle-east-nearer-than-thought/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+pakalert+%28Pak+Alert+Press%29%3Cimg%20src=%27/sm/damned.gif%27%20alt=%27damned%27%3E
    Un articol care propune invadarea Orientului Mijlociu de catre China via autostrada Karakoram, considerata minune a lumii.
    Vestul dispune de arme chimice in mana proprie dar si in mana unor criminali ca gaddafi. Si saddam hussein a avut si a folosit arme chimice. Deocamdata dezastrul BP e amplificat de utilizarea criminala a substantelor depoluante care au efect dezastruos pentru sanatatea celor care lucreaza cu ele si pentru sanatatea celor de pe tzarm. Sunt interesante miscarile din aceste zile in care, aparent, sua ar vrea sa cam lase de izbeliste israelul, daca se poate crede asa ceva, in vreme ce retorica lui Ahmadinejad nu lasa prea mult loc de interpretare: israelul e sursa raului din zona si din lume iar Orientul Mijlociu asa cum e dorit de catre vest trebuie sa arate ca un camp de morminte. Vestul e satanic si nu ucide masiv pentru ca inca are de resectat calendarul satanic-astral caruia i se supune. Va fi extrem de rau, dar nici macar noi nu ne putem imagina cat.
    De aceea spun sa lasati bancul prost cu nationalismul ieftin precum berea si cu micul prost si cautati mai bine in sufletele voastre, vedeti cui ati facut rau si cautati a obtine iertarea de la cel pe care l-ati suparat, abandonati ambitiile lumesti inlocuindu-le cu viata intru Dumnezeu. Traiti si voi cum puteti, dar, cautati sa pacatuiti cat mai putin.
    Doamne ajuta!

    • a avut saddam la arme chimice cât au vrut rumsfeld și generalul ăla care a condus cotropirea (nu îmi vine acum în minte numele lui) să se răsucească…

 31. Land Moving In EarthQuake In Japan – The Land Is Sinking

 32. “La început era Cuvântul şi Cuvântul era la Dumnezeu şi Dumnezeu era Cuvântul”( Sfanta Evanghelia dupa Ioan, 1:1) Apoi fii pamantului au creat sistemul. Scopul acestui sistem este de a ne stoarce de enerergie, viata, care este un dar de la Dumnezeu” Întru El era viaţă şi viaţa era lumina oamenilor”( Sfanta Evanghlelie dupa Ioan, 1:4).. Este o minune fiecare zi in care traim; trebuie sa ne bucuram de ea. Dumnezeu a creat cu mana Sa, Pamantul si toate bagatiile ce se gasesc in el, si le-a daruit noua pentru a ne bucura de ele. Sistemul a creat banii de hartie( bilete de ordin ) pentru a ne inrobii si foloses-te cuvinte pentru a pretinde autoritate aupra Pamantului, dar mai ales asupra noastra. Dumnezeu este viu, Sistemul este mort. Dumnezeu este realitate; sistemul este fictiune. Dumnezeu ne-a inzestrat cu libera alegere; sistemul actioneaza prin coercitie; Cu Dumnezeu facem legamant; cu sistemul(statul) incheiem contracte; Sistemul ne poate priva de libertate, dar Dumnezeu ne promite eternitate. TU alegi cui sa servesti/inrobesti; Lui Dumnezeu sau mamonei, caci : “Nimeni nu poate sluji la doi stăpâni. Căci sau va urî pe unul şi va iubi pe celălalt; sau va ţine la unul şi va nesocoti pe celălalt” Matei 6:24.
  Sisstemul foloses-te cuvinte, cu scopul diabolic de a ne induce frica, iar frica nu vine de la Dumnezeu.
  Diferente majore intre Legea Dumnezeiasca, pe care voluntar alegem(exercitandu-ne libera alegere) sa o pazim, respectam; si legea omeneasca, de care tot voluntar ne lasam guvernati.(prin consimtamant). Sclavia a fost abrogata, dar nu si sclavia voluntara. Dumnezeu nu obliga; nici Statul nu ne poate obliga; Dar ambii au nevoie de ACCEPTUL( Consimtamantul) TAU, primul pentru a te mantui si a te calauzi pe calea ce duce inevitabil spre Rai; iar al doilea pentru a-ti strica ziua, a te stoarce de energie,(AMENDA= solicitare financiara, bani pe care trebuie sa-i produci irosindu-ti energia, slujind mamonei); a te incarcera pentru greseli nepedepsibile supt Legea Lui Dumnezeu. Va rog, meditati aupra acestor diferente fundamentale. Amin!
  Perdeau din fata ochilor, care ascunde Adevarul; “Vai vouă, cărturarilor şi fariseilor făţarnici! Că închideţi împărăţia cerurilor înaintea oamenilor; că voi nu intraţi, şi nici pe cei ce vor să intre nu-i lăsaţi” Matei 23:13

  LEGEA NATURII(Legea pamantului; Cutuma) versus Legea Comerciala(Contracte)

  Bazata pe Legea canoanelor bisericesti versus Legea Maritima; Drept maritim
  Bazata pe limba româna, varnaculara(indigena) versus Bazata pe limbajul “Legalez’( se aseamana cu româna,dar nu este )
  Bazata pe Adevar si Iubire versus Bazata pe inselaciune; viclenie
  Bazata pe adevaruri versus Bazata pe neadevaruri, minciuna, falsitate.
  Persoana inseamna fiinta umana, om versus Persoana inseamna fictiune legala, subiect cu drepturi și obligații
  Limbaj obisnuit comun, general(vulgar) versus limbaj confuz, termeni cu intelesuri ascunse
  Dreptate, echitate, justitie versus avand doar aparenta de echitate, injust
  Scopul este de a proteja drepturile inalienabile versus Scopul este sa asigure ca falsitatea nu va fi niciodata dezaprobata
  Dezvaluire, divulgare totala versus Musamalizare, nu se divulga in totalitate
  Suprem, suveran, viu versus entitate moarta; supus; suzeran
  Realitate, palpabil versus realitate virtuala, fictiune
  Calauzeste spre impacare, reconciliere pasnica versus Cearta, divergente, frictiune
  Factual, reiese din fapte versus imaginar, inchipuit, nascocire
  Superior versus Inferior
  De iure versus de facto
  De jure(iure) (DE IÚRE loc. adv. formulă care desemnează existența unei situații conforme cu normele de drept. (< lat. de iure, de drept, potrivit legii)
  De facto (formulă diplomatică pentru recunoașterea unei anumite situații, care nu a dobândit și consacrarea juridică necesară. (< lat. de facto, de fapt)

 33. Domle’, eu am dovezi!
  In cautarile mele in ale justitiei si radacinilor ei, iata peste ce am dat. Este un dictionar legislativ din 1948. Cred ca descrie foarte bine atitudinea acestei tagme de „aplicatori ai legii”. Este o literatura pentru cercul lor, asa zis de specialitate, motiv pentru care isi permiteau sa fie sinceri. Totusi, o data cu accesul oamenilor la informatii, spre zilele noastre, aceste informatii au fost cosmetizate, pentru a mentine iluzia justitiei.

  Coperta „Law dictionary” – James A. Ballentine Editia 1948
  Imagine

  Fiinta umana= vezi monstru
  Imagine

  Monstru= Fiinta umana prin nastere, dar cu unele caracteristici ale ununi animal inferior. „Un monstru nu are sange demn de a fi mostenit, nu poate fi mostenitor niciunde, cu toate ca poate sa se casatoreasca; corpul sau prezinta diformitati peste tot, insa in masura in care are forma umana poate avea capacitatea de a mosteni.”
  Imagine

  Daca va ganditi sa apelati la avocati/juristi, iata care e conceptia lor fata de noi, „clientii”. Este una aroganta, de superioritate, cu toate ca folosesc cu abilitate masca politetii, specifica „relatiilor publice”.
  1)”…astfel, un avocat are pozitie o dualista”
  2)”Indatorirea principala a avocatului este fata de curte si public, si nu fata de client, iar daca indatoririle fata de client intra in conflict cu cele de ofiter [inalt functionar] al curtii, in administrarea justitiei, cea fata de curte are intaietate.”
  3)”Clientul este cel ce apeleaza la un avocat…. Clientii mai sunt numiti copii minori/lachei/strajeri ai curtii in relatia lor fata de avocat”. = adica nu sunt considerati apti sa isi sustina cauza/ sunt infantili.
  4)”Copil al curtii = Minor (sub 7 ani) si persoane nesanatoase la cap.” = idioti.
  Imagine

  „Copil natural= Un eufemism uzual pentru „bastard” sau nelegitim.” De aici se observa ura fata de tot ce e natural, fata de tot ce exista fizic si poate fi lesne dovedit doar prin constatatarea cu simturile fizice, in contrast cu persoanele artificiale, care sunt doar niste concepte mentale si nu rezista nici unui test al existentei. Ele „exista” doar in masura in care sunt recunoscute/ acceptate prin conceptul de „legal”, adica „dupa lege”. Daca nu recunosti „legea”, ele dispar.
  Imagine

  „Public=… Populatia, comunitatea. Acea vasta multime, ce-i cuprinde pe ignoranti, pe cei ce nu gandesc, pe creduli, pe cei care nu se opresc sa analizeze, si se lasa condusi de aparente si de impresia generala.”
  Imagine

 34. Apropos de banci: Nu au nici cea mai mica consideratie fata de nici unul din cei cu care lucreaza. Exemplul personal de mai jos este relevant: Dupa ce am cumparat la licitatie un utilaj, am deja 6 luni de cand nu pot intra in posesia lui, iar executorul bancar imi spune, citez, cu copy-paste: „Normele mai sus entionate nu dau dreptul executorilor bancari sa faca puneri in posesie” Adica el incaseaza banii pe bun, dupa care ar trebui sa ma cert eu cu cel al carui utilaj a fost scos la licitatie, fiind executat, cu alte cuvinte isi pune palma in fund si ma lasa pe mine sa-i rezolv problemele…Frumos, nu?

 35. Oameni buni dati o fuga si pe aici.
  http://www.4shared.com/document/VEtY_iKh/Morfologia_Caii_Lactee.html

  Multe se leaga intre ele !!!

 36. Un documentar despre „DEMONUL DIN SPATELE MASTII CORUPTIEI”, -eternul(zic ei eternul!) jidan.
  Excelent documentar al anilor 1940!
  http://topdocumentaryfilms.com/eternal-jew/

 37. lumini-stranii-in-timpul-cutremurului-de-azi-din-japonia

  http://2blackjack1.wordpress.com/2011/04/09/video-lumini-stranii-in-timpul-cutremurului-de-azi-din-japonia/#respond

  Luminescence phenomenon Miyagi Japan of earthquake.mp4

  2011 US NAVY ATTACKED JAPAN
  AMERICA ataca din nou JAPONIA
  B`nai B`rith asasinii fiintei umane
  Tsunami DAMAGES OF AMERICA
  TSUNAMI PROVOCATE DE AMERICA
  Operation Castle – 1954
  Operaţiunea Castle – 1954
  Operation wigwam 1955- Underwater Explosion
  Operaţiunea Wigwam 1955 – Explozie Subacvatica
  Operation Redwing – 1956
  Operaţiunea Redwing – 1956

  Now must come the IMF to help them out of the disaster caused by the U.S. NAVY

 38. Cutermurul al 2-lea a avut loc pe 7.04 = 11.
  La ora 23.32 (de doua ori 23). Mai mulrt decat ocult, Haarpul iluminatilor saluta din nou Japoni.
  Urmatorul 11 pe luna asta este pe pe 16.04 sau pe 25.04

 39. http://cotidianulortodox.blogspot.com/
  vine cu noutatea data de radiografierea (prin flux rss) rapida a majoritatii informatiilor din blogosfera ortodoxa,va rog sa ma ajutati ..la o selectie adecvata a site-urilor de incredere ,si pe micul chat din cuprinsul paginii de inceput sa veniti cu sugestii…as dori sa marchez permanent pe prima pagina disparitiile, gen gardul de fier ,chiar cu riscul de a o transforma in veritabila pagina de anunturi funerare.
  Este in primul rand o incercare personala de a fi la curent cu ultimele stiri ,astazi cand nu mai am timp sa ma uit la mai mult de doua trei site-uri pe zi .E vorba doar de capetele de afis ,care vor fi link-uri catre site-urile sursa.
  Cred ca raspund unei necesitati obiective.Doamne ajuta!

 40. Iata ce SI-A permis o televiziune japoneza sa transmita publicului ei, in anii trecuti:
  HAARP Clouds on Japan TV ??? WATCH RARE!!!

 41. Pe 13 Martie 2010: Japan Tsunami + Chilean HAARP Aurora

 42. Geniala supozitie: What if Israel did Fukushima?

 43. marian tie, si tuturor celorlalti; fratilor, NU va mai pierdeti vremea aiurea, incercand sa desconspirati-conspiratiile. Stim ca ei sunt devina, IIsus ne-a aratat ca schimbatorii de bani sunt cei care transforma templul intr-o pestera de talhari, El ne-a avertizat ca ei ne sunt dusmanii de care trebuie sa ne ferim. Vigilenta fratilor, tot dam cu bata-n balta si tot noi ne stropim. Hai sa ne directionam atentia asupra altui ADEVAR, care sta la baza. Comert, schimbatori de bani, goimi, suflete de vanzare, etc… totul este comercial, imperiul antihristului va fi bazat pe comert, atunci hai sa vedem sa nu devenim o marfa in mana schimbatorilor de bani. Va rog, cu toti sa ne indreptam atentia in a gasi solutii, caci exista; Dumnezeu nu ne lasa. ca referinta:

 44. off-topic:

  Ce nu stiati despre Rotary, Lions, masonerie si eugenia prin vaccinare

  http://bucovinaprofunda.wordpress.com/2011/04/10/ce-nu-stiati-despre-rotary-club/

 45. adica, eugenia rasei albe/crestine!

 46. mariane, ce spui despre asta? asculta cu atentie

 47. am sa o servesc mai bine, poftim acelasi material

  • Am un copil de 21 de ani care cand aude tonul asta cu efecte de echo-reverb se crizeaza si spune ceva la modul: „-Bullshit! Iar vin astia sa ne invete cum ca roata e rotunda?” Si ma tem ca are pe undeva dreptate. Tonul face muzica. Recunosc, nu am rabdare sa ascult tot play-ul pana la capat, din cauza ca am senzatia ca mi se da in cap, prin forma expunerii! In zadar o fi avand ceva dreptate omul cu ideea fiinta-persoana, dar nu asta e cheia. Nu va conta atunci cand vor veni sa te aresteze, sa ne inhatze! Cui vei explica? Vitelor alea care iti vor suna la usa? Ha-ha-ha!… No way, Jose! Vorba lui nea saccsiv, preluata de pe la altii mai normali ca el: „-Solutzii lumesti, NU MAI EXISTA!”. aM FOST LASI, TICALOSI, DOBITOCI, Ignorantzi, acum, nu urmeaza decat sa PLATIM! Si pe buna dreptate! Ne-a durut in 14 ca in Africa era macel acum 40 de ani, nu ne durea ca sarbii o furau la greu prin 1998, suntem o specie care merita sa fie stearsa de pe harta fara prea mari regrete! Daca vrei texte despre legea amiralitatii vs legea pamantului vezi si documentarul ESOTERI AGENDA. E pe torente si te invata multe, nu neaparat si corecte toate, dar afli despre scrierea numelor si a corporatiilor si alte rahaturi similare, perfect nefolositoare decat ca vaga informare. Ma repet: nu veo putea explica vitei care te va pocni in cap ca nu ai vrut sa te duci la trebonal ca ai numele scris cu CAPS LOCK. E chiar de ras! Singura varianta de lupta care ar mai ramane, e nesupunerea civica, rezistentza CONJUGATA dintre tine si altii ca tine, daca exista. Vezi ca aici e unu care face pe marele infocatul patriot. (eu imi detest pe multi conationali). Incearca ceva daca poti desi, raman la parerea ca suntem din ce in ce mai clar INFRANTZI, ca natie, ca oameni cu pretentia apartenentei la traditie si mai ales, ca specie. Copilul meu a fost la cafteala din Londra de anul trecut (acum am aflat adevarul!) si mi-a zis clar ca nu se va schimba nimic in anglia pt un singur motiv elementar: LE E FOARTE BINE ASA CUM SUNT. Intelegi ce vreau sa spun? Nu le nu ne pasa! Nu vrem sa stim ce ne apasa. Vrem sa bem, sa mancam coasta de porc, sa cante boxele sa vedem filme porcoase, sa scuipam si sa injuram si sa mergem spre un foarte posibil iad. Satana a cam castigat? Da, ma tem ca da, inca. Delirul abia incepe insa pt marea masa a pamantului. Se anunta cataclisme groaznice, criza pe toate planurile, de la moral, pana la alimentele de baza. Bestialitatea creste pe secunda ce trece, dar, la fel sunt de sigur ca in fata Lui Dumnezeu, nu se castiga. Asadar, astia au calendarul satanic pe mizeaza, dar, oricat de nasol va fi si nu ma indoiesc de asta, chiar daca tu si cu mine pierim, DREPTATEA LUI DUMNEZEU E INEVITABIL INVINGATOARE!. Esoteric Agenda, OK?

   • ce făcuși, Mariane? amestecași nectarul cu țuica slabă de Pitești?…

    te știam om serios și hotărât, decis să distrugă omizile care își târâie trupul bolând și umflat peste țara asta. și acum ce citesc? un nou saccsiv??? e cumva vreun virus? să îmi cumpăr anti anti anti virus????

    mă, Dumnezeu îți dă, dar nu îți bagă în traistă!!! iar dacă tu refuzi ceea ce ți-a dat, atunci nu ești mai breaz decât cei pe care îi pomenești mereu. dacă tu refuzi să folosești ceea ce Dumnezeu ți-a dat, nu ești mai bun decât oricare alt/ă necredincios/oasă.

    când mă gândeam că a trecut boala asta a ghiocelului, iată că apare mai puternică și mai răspândită ca înainte…

    • Draga, razvratit, imi pare rau daca nu mi-am luat vermorelul cu var sa ies la campania de deparazitare. Promit sa nici nu o fac, nu de alta, dar, stiu ca, daca au existat solutii OMENESTI, au existat in urma cu niste decenii. Azi e deja extrem de inutil de tarziu spre a ne mai bate capul cu asa naivitati. E ca si cum ai fi intr-o masina numita romania, care se parbuseste in prapastie, dar te-ai vaita ca nu ai sters pata aia din portbagaj. Cam asa e si cu grija pt patriotism. Romania e arsa si se duce, asa cum i-a fost programat sa i se intample. Imi pare rau daca te deranjeaza si pe tine adevarul, dar, stii vorba: too little, TOO LATE! Salveaza-ti sufletul tau si al celor dragi si considera patriotismul ca pe o nereusita unica, a vietii tale. Romanii au facut mult prea multe uraciuni de-a lungul ultimelor decenii spre a mai indrazni macar sa pronunte fraze caragialesti. E soarta pe care ne-am croit-o, -vorba cantecului

     • așa au spus și alți înaintea ta și s-a ales praful de ei. în timp ce românii au pus mâna pe bâte, pe topoare, pe furci, coase, suliți și săbii și au demonstrat că nu venise momentul ca Dacia să se destrame.

      nici acum nu se va destrăma, dar va rămâne regretul că mulți vor muri pentru ca unii și unele care nu vor să își dea viața și care aruncă vorbe fără noimă și fără să le gândească vor trăi bine merci și îi/le vor uita pe cei și cele care au murit ca urmașii/șele să poată trăi bine și să vorbească liberi/e.

      probabil că treci printr-o pasă proastă, pentru că mi-e greu să cred că te-ai schimbat.

      sper doar să îți revină inima și sufletul în piept și mintea la cap și să mă mai bucur de cele scrise de tine.

 48. Nu ai nici un pic de speranta. Esti un mort in viata, ca sa zic asa. Credeam ca poti vedea mai departe, dar m-am inselat. Ramai tu, si lupta-te cu dusmanii tai eterni, si categoric imaginari. Tu deja te-ai dat invins, dar pentru mine lupta este in plina desfasurare. Intr-adevar solutii lumesti nu exista nici nu au existat vre-o data, dar permanent au fost solutii dumnezeiesti, care evident se lucreaza tot prin oameni. Ca sfat iti zic, ca in loc de acuzatiile nefondate pe care le arunci cu o frustrare oarba, precum un evreu care da cu pietre, in natiunea cu destin divin, romana; mai bine faci ceva productiv. produ ma car o idee, una care sa ma faca sa te aplaud!

  • Mi-a placut mult aia cu „dar pentru mine lupta este in plina desfasurare”. E ca in piesa lui Caragiale! Tu cum reusesti sa iti spui ca esti in toiul luptei, te asezi in fata oglinzii, iti dai palme si iti imaginezi ca te-au alergat jandarmii in fata cladirii guvernului? Ma mai intreb de ce nu ai trecut deja la nesupunere civica, maniera pasnica, non-violenta de nerecunoastere a autoritatii unei institutii masonice, satanice, jidanesti, profund anti-nationale. E usor a scrie versuri? Cu fapta e mai greu, asa-i? Pana una-alta, jidanii ne-au facut si ne vor mai face, atat cat ii vei lasa tu si cu alti patrioti de teapa ta, elucubranti-mistificatori ai unor crezuri venite dupa o noapte de diigestie agitata. Cum stim, indigestia de la pranz e vindecata de cea de seara! Halal!

 49. Ce e aia? Naţiune cu destin divin, pe naiba! Fraze găunoase mnite să nege evidenţa. Că Dumnezeu lucrează prin oameni, poate că aşa o fi şi nu îmi bat capul să fac afirmaţii riscante taman despre cum lucrează Dumnezeu, nefiind vreun demiurg. A afirma că avem nu ştiu ce valoare ca popor când noi contrazicem cu fapta, zilnic e ca şi cum te îmbeţi cu apă de canal

 50. Eufrosin,
  daca mai lipsiti mult, tare ma tem ca blogul o sa se duca de ripa. Si nu din motive tehnice. Nici un articol nou, in schimb comentarii kilometrice pline de otrava la adresa romanilor ortodocsi pe marginea conflictului din Libia si a tragediei din Japonia. Reveniti cit mai curind si mai moderati putin… delirul unora.

  • Din ciclul „eterna si fascinanta(!) romanica”:
   profesor dn Barsesti Tg-Jiu.flv

   Asta in vreme ce in Afganistan copiii merg sa invete in scoli care nu au acoperis si in care ploua si ninge si iar ploua.

   • vrei sa spui ca nu stii de unde au invatat ai nostri copii sa se poarte asa ????!!!! Nu recunosti ” darurile ” inoculate de productiile hollywood-iene intrate cu tonele in tara dupa `89 ? Aici au vrut sa fie adus sistemul de invatamant romanesc , au lucrat atat din exterior cat si din interior pentru asta si inca nu este definitivat dezastrul . Mai avem inca mult si bine de indurat .

    Doamne , ajuta-ne !

    • Aceasta e minunata tzarisoara de a carei grija unii spun ca nu mai pot. Nu bollywoodul e de vina. Mereu tentatia romaneasca de a da vina pe altul, sau pe conditii. Nu! Nu suntem un popor de oameni asa cum grecii sunt, cu sarbii au demonstrat ca sunt, ca sa nu mai spun ca arabii dau lectii vestului in ce priveste demnitatea. Suntem o populatie de rebuturi dar nu ne place sa ni se spuna verde in fata ca romania a inventat curvasaria de cea mai ieftina spetza, mai abitir ca jidanii, deh…
     Solutii OMENESTI au existat, dar… cine sa le aplice, romanii? No way!

 51. „Pentru mine lupta este in deplina desfasurare”, pai cand am de-a face cu un incapatanat ca tine, nu crezi ca e lupta? tu neaparat te vezi pe front cu arma in mana, alergang jidani(apropo, pana la jidani, nu uita mataluta de schimbatorii de bani, bancherii, sionistii), masoni, etc? Daca ai uitat, iti aduc aminte ca lupta este nevazuta. Amintesti de Eminescu, dar uiti cine a fost, iti aduc aminte, a fost, este si va fi cel mai mare geniu pe care l-a dat natiunea carpato-danubiano-pontica. Tu nu ai loc de tine insuti, ti-am mai spus, si te razbuni pe un popor, care nu ti-a facut nimic personal. Esti uituc, de aceea iti voi aduce aminte ca, mantuirea este individuala, iar poporului roman nu-i pasa de o lichea ca tine. Iti este inima neagra de ura, si limba-ti scuipa venin; te vei tara in mocirla propriilor tale cuvinte, caci ce iese din gura s-ar putea intoarce la tine, ca un bumerang;(in cazul tau cu siguranta). Si ca sa-ti zic drept, m-am saturat sa te aud vaitandu-te ca o prostituata, cum ca viata e grea pe strada asta; pleaca la cules capsuni, sau mai bine pe post de sonda petroliera pe la arabi. Si inchei pentru toteauna cu tine, caci cu evadati de la Socola e greu sa stai de taina: Iti dedic tie, muribundule:
  Cine-au îndrăgit străinii,
  Mâncă-i-ar inima câinii,
  Mânca-i-ar casa pustia,
  Şi neamul nemernicia!, In caz ca ai uitata, cum ti-e obiceiul, iti aduc aminte, este Geniul DACIC, EMINESCU MIHAI (Mihai asemeni arhanghelului care l-a izgonit pe prietenul tau din RAI) AMIN!

  • Ia de aici si te trateaza:

   Invata sa razi de nemernicia din tine de vidul uman care te bantuie si apoi ridica mecla spre oglinda sa vezi cine nu mai poate de tzarisoara sa. Ai nevoie de o infuzie de adevar.

 52. NU MĂ VOI OSTENI SĂ ÎŢI SPUN CĂ CEAŢA DE URĂ TE OBOSEŞTE, TE FACE SĂ TE ÎNCHIPUI PATRIOT. LOCUL TĂU E IN LADA CU ZDRENŢE A ISTORIEI PLINE DE PENIBIL A.

 53. Am scris despre asasinarea lui Kennedy de catre soferul sau agent CIAS si mason (din ordinul lui SOROS si KISSINGER si alti), in 2000 si acum priviti realitatea:

  August 1, 2006

  Valentin Manoliu, is a Romanian investigator of UFOs, and researcher into free energy system, who presently is a guest in Sweden. I had the great pleasure of talking to Mr. Manoliu for a few hours in our library, although communication was hampered by our mutual language barriers.
  Valentin Manoliu donated his autographed book (on the left), published „with great difficulty” in Romania in the year 2000, to the AFU reference library. We were also given the opportunity to copy two informational films on Mr. Manoliu’s theories and inventions related to free energy. If I understood it all correctly, a new form of nuclear energy.
  I was given a few leads to a web site with information on Valentin Manoliu’s theories but I have not managed to get the link to work for me. I will try to come back with more info here.
  Follow-up: Mr, Manolius kindly came by the AFU archives some weeks ago with prints from his Romanian web site: see it here. If you are interested in possible nuclear UFO technology this could be something for you!

  Anders Liljegren

  http://www.afu.info/recvisitors.htm

 54. lichelele de teapa ta raman cunoscute in istorie ca prototipul tradatorului, gen Iuda, Bicilis, si marian-numai cel din rasa de TZIGAN; adica tu. sa-ti crape timpanele de frumusetea cantecului acestuia, arabo-lingaule si musulman-pupincuristule.

  • Stii cum se spune in turca: SICTIR PILAF!

  • Zdreantza de roman mincinos si inchipuit, neant pe soclu, fara alte dovezi decat la trecutul ALTORA! Prezentul e distrus de lepre ca cei care se cred patrioti in fata ecranului virtual! Neam de lasi!…

 55. Topul comentatorilor la aceasta tema:
  23 marian
  5 clement
  4 eufrosin
  3 stef
  3 oarecare
  3 Mos

  Stimate Eufrosin, de ce nu ai bloca utilizatorul marian, din toata prestatia lui nu se intelege decat ura. El diverseaza toate discutiile de la tema, si seamana doar ura intre semeni.

  La tema despre Libia, statistica e urmatoarea:
  128 marian
  45 mercurie
  35 Badan
  6 eufrosin
  6 clement
  4 Armand
  (din 261 comentarii, dupa cum vezi, marian a scris aproape jumate, si de 20 ori mai multe decat tine)

  Ii numeste pe toti prosti, pretinde ca stie limbi straine, locuri, rute, ritualuri. Ultimul exemplu:
  https://eufrosin.wordpress.com/2011/03/19/japonia-si-suspiciunile-despre-o-crima-in-masa/#comment-10884
  > Stii cum se spune in turca: SICTIR PILAF!

  In turca nu exista cuvantul pilaf. Siktir exista, dar pilaf nu. Dar da bine unui prost sa spuna ceva care pare destept, in speranta ca nimeni nu cunoaste limba turca.

  Daca l-ai bloca, ai face o favoare tuturor cititorilor tai. Spuneai mai devreme ca esti citit de ambasade/agentii/guverne. Vor mai sta ei mult pe blogul tau daca mai mult de jumate din text sunt dejectii marinale?

 56. @ marian cu dedicatie speciala de pe blog-ul suveranului

  Doua raspunsuri cu totul diferite…
  Posted: April 13, 2011 | Author: suveranul | Filed under: Uncategorized | Leave a comment »
  “Era odata un barbat care sedea la marginea unei oaze, la intrarea unei cetati. Un tanar se apropie intr-o buna zi si il intreaba:
  — Nu am mai fost nicioadata pe aici. Cum sunt locuitorii acestei cetati?
  Batranul ii raspunse printr-o intrebare:

  — Cum erau locuitorii orasului de unde vii?
  — Egoisti si rai. De aceea ma bucur ca am putut pleca de acolo.
  — Asa sunt si locuitorii acestei cetati, raspunse batranul.
  Putin dupa aceea, un alt tanar se apropie de omul nostru si ii puse aceeasi intrebare, iar acesta ii raspunse in acelasi mod. Raspunsul a fost insa diferit.
  — Oamenii erau buni, marinimosi, primitori, cinstiti. Aveam multi prieteni si cu greu i-am parasit.
  — Asa este si populatia acestei cetati, raspunse inteleptul.
  Un negutator care isi aducea pe acolo camilele la adapat auzise aceste convorbiri si, pe cand cel de-al doilea tanar se indeparta, se intoarse spre batran si-i zise cu repros:
  — Cum poti sa dai doua raspunsuri cu totul diferite la aceeasi intrebare pe care ti-o adreseaza doua persoane?
  — Fiule, fiecare poarta lumea sa in propria inima. Acela care nu a gasit nimic bun in trecut nu va gasi nici aici nimic bun. Dimpotriva, acela care a avut si in alt oras prieteni va gasi si aici tovarasi credinciosi si de incredere.
  Pentru ca, vezi tu, oamenii nu sunt altceva decat ceea ce stim noi sa gasim in ei.”

 57. oarecare, multumesc pentru interventie; apreciez spiritul de observatie de care dai dovada. Doamne ajuta!

 58. Chinezii spun cam asa: „DIN VORBE, NU POTI FACE POD; ITI TREBUIE BARNE!”. Oricat ati vrea sa ascundeti adevarul, acesta iese invariabil la suprafata, la fel cum nu puteti impacheta focul in hartie. Va puteti lauda in van cu patriotismul vostru de parada, precum chelul care isi pune mana in cap.
  Doamne ajuta!

 59. Marian,
  am revazut unele comentarii, din care am tras concluzia ca unii de pa forum au cam fost sifonati in gandirea lor mistica si nu trebuie luati in seama, ci lasati deoparte, pt. ca din toate postarile tale, am avut ce lua si le astept in continuare. Schimbul de idei nu trebuie sa se lase intrerupt de exaltarile mistice ale unora, lipsite de realism si de sens. Continua sa scrii. In pomul cu fructe dau unii cu pietre.

  • Cica prin ras se indreapta moravurile:

   • Acest clip frizeaza blasfemia. Sa iti readuc aminte ca esti pe un blog ortodox… chiar daca gazda e plecata…

    • Se poate vedea destinul excepţional al neamului Ro-boţilor, sau, dacă nu îţi e destul de clar, se poate observa cum românii folosesc, -aşa cum pot-, simboluri de a căror existenţă, au aflat cumva. Te deranjează adevărul? Nu pot crede.

 60. Revenind la tema articolului, se pare ca cel putin in Pacific, pamantul nu se simte tocmai bine, fiind vorba de cateva sute de replici de mare intensitate in decurs de o luna si cateva zile. Sa ne asteptam la o otravire masiva a planetei din avioane, pe motiv ca, Fukushima e de vina si poate si ceva rachete americane incarcate cu uraniu prost dozat, -evident in sus-. Frate Mercurie si alti intelepti ai neamului, care isi revendica in mod nerusinat faptele inaintasilor, in vreme cei ei nu merita nici macar sa le rosteasca numele, pentru ca sunt ipocriti, iata ca pamantul patriei a zamislit si adevar, fie el si incomplet rostit prin gura unor tineri anonimi, pe care nu ii putem acuza, intrucat, inca nu s-au patruns de raul pan-endemic, guvernator de facto al planetei. Ei sunt inifinit mai buni romani decat voi astia cu gura mare si cu instinct de conservare solid dezvoltat. Inchinati-va la acesti copii si doriti-le nu ce imi doriti mie.
  http://www.youtube.com/user/stefannaruto001#p/u/20/LexoeVOKio0

 61. http://www.bazics.net/2011/04/us-to-erupt-mt-fuji-on-4-11-11.html
  This is an excerpt from a Japanese independent TV show where conspiracy theorist Benjamin Fulford exposes the causes of the March 11th, 2011 earthquake and nuclear disaster in Fukushima. He also announces the eruption of Mt. Fuji on the upcoming April 11th, 2011.

  Based on information from the members of the Democratic Party and the Imperial Family, on March 9th, 2 days before the earthquake, Secretary of State Ozawa Ichiro and Rockefeller family representative for Asian affairs, Kurt Campbell, secretly met. During the meeting, Campbell asked him not to split up the Democratic Party in exchange of dropping the charges and stopping the criminal investigation against Ozawa. Campbell came Japan as a representative of J. Rockefeller who is an influential person in General Electric GE, which is the same company that built (a proiectat?) the reactors in an area they were told it was dangerous.

  So if Ozawa followed their demands they will allow him the concession of giant deposits of Zerosite which is a product with the ability to clean up the nuclear waste. Before the disaster, Ozawa was offerred the concession of this waste cleaning substance, which means that the Fukushima nuclear accident was planned in premeditation. Additionally, it was only 4 months ago that plutonium was added to reactor No. 3. in spite of all opposition.

  We have also a got other insider information regarding this accident. 1 month before the disaster the stock price of the construction company Higashi Nihon suddenly rose. However, in spite of the real estate depression and more than 3 million properties vacant, how come this construction company stock rose like that suddenly 1 month before the disaster?

  Additionally, last month the Korean government shipped a huge cargo of Potassium Iodine substance for the prevention of radioactive intoxication from the radioactive iodine 131. In other words, this disaster was premeditated threat against Japan. The purpose of this threat is not only a financial threat as he explained before. The American Military Industrial Complex is about to go bankrupt because the international community and other groups are uniting against financing and supporting them. And because the Middle East government decided not to sell them any more oil they have decided to invade Lybia.

  But the threat is not over yet. The American government in cooperation with Federal Reserve, the Rockefellers, and other powerful groups, they are planning the eruption of Mt. Fuji volcano. The earthquake and the tsunami was March 11th, 2011: 03, 11, 11. The Mt. Fuji Eruption they are planning is for April 11th, 2011: 04, 11, 11. However, here we want to expose this upcoming event to the public. We will also publish the GPS location of the HAARP earthquake weapon in America.

  We will expose the American Military to the international community, the Japanese Defense, the Russians and the Chinese. So they can alert the world in seeking cooperation for the shutdown of these military facilities.
  Why the Fuji Eruption did not happen on 4-4-2011?

  Benjamin Fulford also added that „the cowardly Japanese Prime Minister Naoto Kan handed 60 trillion yen (approx. $715 billion) over to the Federal Reserve Board crime syndicate immediately after his country was attacked with High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP) and nuclear terror, according to Japanese security police sources. The extortion money was paid off following threats to use HAARP to cause Mt. Fuji to erupt.

  • Marian, muntele Fuji nu a erupt acum 7 zile… Sau nu știu eu…

   • Asa este, nu a erupt vulcanul pe 4 a patra 2011. Cu toate astea, imi amintesc despre o discreta alerta lansata prin Martie. Fulford ne spune cum ca, Japonia ar fi cedat terorismului american , platind o suma pe care nu o pot aprceia pentru ca nu am situatia finantelor nipone. Oricum, tema amenintarii americane impotruva Japoniei e veche de cand am auzit de Fulford, de acum cativa ani, destul de buni. Din principiu, nu am imcredere in vorba omeneasca stiind ca, adesea, limbajul are mai degraba menirea disimularii decat pe cea a a explicitarii, la specia umana in actuala ei configuratie, daca pot zice asa. Probabil ca din o tona de minciuna se poate separa un miligram de adevar, nu stiu.
    Doamne ajuta!

   • Barfa cea mai neagra WCS, pretinde ca se vrea deja scufundarea intregii Japonii, peninsule italice si…… a marii britanii. Sper ca e o minciunaa grosiera, anglia fiind cuibul mondial al satanismului, precum multi stim. Cu toate astea, imensele si ultra-hipercostisitoarele facilitati subterane care adapostesc nu doar orase cu autostrazi cu TIR-uri si vehicule pe sine… reiau: aceste lumi subterane imense, cu iesire la mare/ocean, nu au fost facute doar spre a ne sfida, la fel cum taberele FEMA, nu sunt facute doar spre a ne ingrozi, pe sistemul gropilor de la marginea Ploiestiului, Ceva miroase rau in toate astea, dar, faca Dumnezeu ce va voi cu noi. Am ramas masca sa vad cum in subteranul de sub stanca muntelui, la lumina becurilor se cultiva orez! Astia nu cred ca merg la deruta si nici la plezneala. Am sentimentul ca tot ceea ce se face e programat conform calendarului lor satanic. Dupa cum stim, ei venereaza astrele planetele si alte nebunii, asadar, cred ca motivatia astrala e cea care ii mai infraneaza cumva sa nu ne rada in juma de ora pe toti, PLUS dorinta de a strica pe cat mai multi, ducandu-i in tabara celor pierzatori. As vrea sa aflu ca m-am inselat dar mi se pare atat de evident, incat, doar Bunul Dumnezeu ne mai poate mangaia durerea care e si mai ales, care vine.

 62. Legalitatea e o notiune ca si regulile unui joc, in care partenerii-jucatori se invoiesc sa-l joace. Cum eu, ca fiinta umana sunt in afara jocului, nu e cazul sa fac nimic „dupa lege”.

  Fiinta umana e suverana. Nu exista legi pentru fiintele omenesti. Legile tarilor de pe planeta se refera la entitati artificiale numite „persoane”. Statul creeaza un al doilea TU, un nume pe care il primesti (numele tau de fiinta omeneasca capitalizat in intregime) si sub care operezi in sistemul-stat , cu drepturi si obligatii. Daca n-ar fi asa, adica daca statul ar avea dreptul asupra fiintelor omenesti sa le impuna acest sistem, cum s-ar numi acest regim social, altfel decat sclavagism?
  Prin urmare tot jocul social e o intelegere, un contract intre fiintele omenesti si entitatea-stat. Cu o mica obiectie, si anume, ca statul [roman] ascunde acest lucru: ca cetatenia e un contract.
  Trebuie observata ideea de suveranitate a fiintei umane. Statul-sistem, prin insasi legislatia lui- nu opereaza cu fiinte umane. Justitia din nici o tara nu poate sa se atinga de fiinta umana. Totul functioneaza pe baza de accord a acesteia. Ati observat desigur, obsesia autoritatilor ca totul sa fie „semnat”. Nu se concepe ca ceva sa nu fie „semnat”. Prin asta, ei [autoritatile] se acopera ca au primit acordul tau de a ti se face ceva (aplica o sanctiune, etc)
  Practic, pe nesimtite, democratia, fata de ce a fost ea la origine, a ajuns sa fie o forma mascata de sclavie. Se vede cu ochiul liber falimentul democratiei reprezentative, acela in care tu delegi pe cineva (parlamentar) sa faca legi in locul tau. Nu se intrevede la orizont alta solutie decat autoguvernarea- asocierea oamenilor SUVERANI.
  suveranitate.wordpress.com

 63. Iata un truc care cred ca trebuie cunoscut de oricine. In orice act oficial, fara exceptie, este trecut numele tau de „sclav”, conform dreptului roman. Si asta e valabil in orice stat din lume. (tot numele tau e scris in intregime cu majuscule).

  „Capitis Diminutio Maxima”
  (meaning a maximum loss of status through the use of capitalization, e.g. JOHN DOE or DOE JOHN) – The highest or most comprehensive loss of status. This occurred when a man’s condition was changed from one of freedom to one of bondage, when he became a slave. It swept away with it all rights of citizenship and all family rights.

  (inseamna pierderea maxima a statutului prin capitalizarea numelui , ex. ION POPESCU sau POPESCU ION) Cea mai mare si mai vasta pierdere a statulului. Aparea atunci cand o fiinta umana trecea de la o stare de om liber la una de robie, cand devenea sclav. Aceasta trecere il deposeda de toate drepturile cetatenesti si familiale.

 64. Corect ar fi in felul urmator:
  La o varsta la care sa ai discernamant, sa fi trecut de copilarie, sa vina nenea stat la tine si sa-ti propuna o afacere, un targ.
  „Tinere, noi reprezentam o corporatie, numita romania, functionam ca o firma.. una mare, foarte mare. Noi avem nevoie de puterea ta tinereasca de munca, de avantul tau, de capacitatile tale intelectuale, capacitatile tale de reproducere (ca sa ne asiguri viitorul). Noi iti oferim servicii medicale, te scolim ca sa stii sa faci treaba in multitudinea de departamente care exista in firma noastra, iti asiguram hrana (prin salar), adapost (idem), recreere (ca si concedii), iar cand ajungi la varsta a treia, o viata linistita (pensie).”
  „Vrem sa negociem cu tine angajarea ta in firma noastra, numita romania. Esti de acord?”.

  Dar prin ce se intampla de facto, acest contract este abuziv. Iata cateva motive:
  – una din parti – fiinta omeneasca – nu stie ca acesta e un contract,
  – fiinta omeneasca nu stie ca poate rezilia acest contract (ca orice alt contract),
  – fiinta omeneasca nu stie ca are raspudere limitata doar sub identitatea primita in cadrul acestei asociatii(firme), respectiv numele persoanei (care e numele fiintei omenesti scris in intregime cu majuscule),
  – fiinta omenesca nu stie ca nu pot exista pedepse, actiuni care sa-i implice natura ei omeneasca, fizica si spirituala deoarece ea este un nume, o identitate doar pentru structura-stat – deci incarcerarea, torturile, bataile, etc sunt totalmente ilegale. Fiinta omeneasca este intangibila juridic. Arestarea, incarcererea se face cu acordul acesteia. (Acordul fiintei omenesti survine in momentul in care se identifica cu identitatea acordata de entitatea-stat cand i se cere de autoritati.)
  Daca nu e asa, deci daca constitutia nu e un contract, o intelegere, ce altceva e decat o declaratie impunere a sclaviei fata de statul-sistem?

 65. In acest context desenul animat “prikoke” este o adevarata lectie … pentru cei care pot sa mai reactioneze. Putem intelege aici lectia atat la nivelul individului cat si la nivelul individului socializat. In cazul individului, “dihaniile cu doua picioare” fiind de fapt tentatiile si fortele demoniace care il mentin pe individ in ignoranta unui bine unic si de necontestat.

  Mecanismele cu care “dihaniile” il mentin pe om intr-o viata mizera de ignoranta sunt chiar frica de a nu pierde ceea ce a dobandit pana acum si necunoasterea optiunilor avute. Omul ignorant isi pazeste cu strasnicie cusca pentru ca lui i se pare ca aceasta cusca il pazeste de toate relele din afara. Astfel el prefera sa isi faca tot felul de idei fantasmagorice despre viata si despre orizonturile pe care le poate avea, totul construit cu mare grija astfel incat el sa ramana mereu in jurul troacei cu laturi aburinde. Toate consecintele dezastruoase ale acestei atitudini inerte si ignorante sunt mascate in nevoile imediate si in aparenta bunavointa ale acestor forte care ne dau “tot ceea ce avem nevoie”. Insa aceasta numai cu conditia sa nu aflam care ar fi cu adevarat nevoile profunde ale sufletului nostru pentru ca atunci am vedea ca am ajuns sa ne multumim numai cu “laturi”. Vocea pisicii in povestea lui Prikoke este de fapt vocea constiintei care cauta sa ne trezeasca pana nu este prea tarziu.
  Totusi, fara sa jignesc fiinta umana, Prikoke simbolizeaza tipul comentatorului marian, care in inima lui are macar o farama de iubire fata de neamul acesta, caci astfel se uraste pe sine insusi. Cu Dumnezeu inainte; Felicitari tuturor celor care poarta nume de flori, maine de ziua onomastica.

 66. Incepe saptamina Sfintelor patimi , macar acum nu faceti jocul satanei , si nu -l lasati sa-si faca cuib in inimile voastre . Nu-i dati voie sa intre intre voi ! Voi trebuie sa va completati unul pe altul , ca noi ceilalti mai nestiutori si novici, sa va putem urma si intari sufleteste , ptr ca speranta intr-un viitor mai bun si mai simplu , sa nu moara, Doamne ajuta!

 67. Doamne ajuta!

 68. Faca-se voia domnului Iisus Hristos. Pace

 69. trecerea spre societatea politică se face printr-un CONTRACT SEMANT VOLUNTAR şi conştient de către indivizii care doresc să facă parte din acestă comunitate. Semnarea contractului presupune bineînţeles renunţarea la anumite drepturi. Contractul reprezintă CONSIMTAMANTUL individului de a face parte din comunitatea politică respectivă: „prin urmare trebuie să se înţeleagă că oricine intră din starea naturală într-o colectivitate renunţă în favoarea majorităţii comunităţii la întreaga putere necesară scopurilor pentru care se intră în societate. Iar aceasta se face pur şi simplu prin înţelegerea privind unirea într-o societate politică, acesta fiind întregul contract ce poate exista sau trebuie să existe între indivizii care intră într-o societate”9.

  La ce drepturi renunţă indivizii în momentul semnării contractului? Locke suţine că omul, în starea naturală are două puteri. Tocmai acestea sunt drepturile la care renunţă (le delegă): „Căci în starea naturală omul are două puteri. Prima dintre acestea este aceea de a face tot ce găseşte potrivit pentru conservarea lui însuşi şi a celorlalţi în limitele permise de legea naturală. Cealaltă putere a omului în starea naturală este aceea de a pedepsi crimele. El renunţă la ambele puteri atunci cand se alătură societăţii politice” Mai scurt, prin semanrea CONTRACTULUI DE CETATENIE, NE PIERDEM SUVERANITATEA, CARE ESTE UN DAR DIVIN, TRANSFERAND-O STATULUI, CARE O EXERCITA PRIN INSTITUTIILE SALE ADMINISTRATIVE; ADICA SUVERANITATEA ESTE UN DAR DIVIN, DARUITA FIINTELOR OMENESTI, IAR NOI CONSIMTINAND PRIN SEMNATURA CONTRACTULUI DE CETATENIE( JURIDIC= SUPUSENI) TRANSFERAM SUVERANITATEA UNEI ENTITATI DE STAT, FARA VIATA, FARA DREPT DE SUVERANITATE, O COPORATIE-ENTITATE MOARTA!

 70. Madular al Lui Hristos sau membru al societatii? tu alegi ce vrei sa fi.

  Societatea nu este inchisoare.

  Ni se spune ca traim intr-o societate libera. Nu existata un mai mare test al libertatii decat sa iesim din societate. Ca sa intelegem mai bine aceasta idée, trebuie sa stim unele cuvinte si definitia lor.

  Primul este SOCIETATE: . organizație (atentie) cu caracter (inter)național, obștesc etc. care are drept scop promovarea unor idei sau acțiuni de interes general, provine din latinescul “socius” care inseamna asociat, camarad sau partener de afaceri(se simte izul financiar in aceste definiti); sau: este un grup de oameni adunati impreuna prin consimtamant mutual, sa determine si sa actioneze pentru un scop comun. Fiind intr-o zona geografica specifica, probabil iti va da dreptul de a te alatura unei societati, dar nu poate creea o obligatie.

  Legea(Conceptul de lege): este actul normativ, format din norme juridice, investite cu forţă juridică inferioară constituţiei însă superioară celorlalte norme juridice şi care reglementează relaţii sociale ce decurg din valorile sociale fundamentale ; norma(Regulă obligatorie, lege după care trebuie să se conducă cineva sau ceva.) cu caracter obligatoriu, stabilita si aparata de puterea de stat.

  In politica si drept, caci la ele fac referire, legile reprezinta regulile scrise de conduita ce descriu sau regleaza relatii specifice intre persoane si organizatii, ca si masurile punitive asupra celor ce incalca aceste reguli de conduita.

  LÉG//E ~i f. 1) Categorie constituind o expresie a interdependenţei, interacţiunii şi legăturii dintre fenomenele realităţii. ~ile naturii. ~ea conservării energiei. 2) Act normativ adoptat de organul legislativ şi apărat de puterea de stat. ♢ După ~ în mod legal; legitim. În baza ~ii conform prevederilor legii. 3) Regulă obligatorie; Obligatorie fata de cine, si de catre cine? Nu se specifica, dar se presupune, caci legea este numai un concept, chiar ei o spun, ca este obligatorie de catre PERSOANE, membre ale SOCIETATII. Aici facem marea greseala, si nu e decat vina noastra, din nestiinta, ignoranta, lene fata de cunoastere. Ori suntem membre ale societatii ori madulare ale Lui Hristos? Nu putem sluji la doi domni, Iisus sau mamona?

  Acum, ce inseamna un statut? Este statutul lege? Raspunsul este Da si Nu. Statutul Nu este lege, dar este o REGULA, care are forta legii intr-o societate. In afara societatii, statutul nu are nici un efect.

  Eu privesc societatea ca pe o casa de petrecere, iar nu ca pe o inchisoare. La aceasta petrecere se gaseste mancare si muzica. Avem un sistem setat sa determine ce muzica va canta si ce mancare se va servi. Acest sistem cica, este democratic in natura sa, unde majoritatea decide. Acum daca nu-ti place mancarea, muzica sau regulile casei, sau sistemul desemnat sa determine aceste lucruri, esti liber sa pleci.

  Probabil in aceasta casa(societate) nu se fumeaza sau nu poti detine arme. Asta inseamna ca nu poti face aceste lucruri in afara casei? Normal ca nu! Din moment ce numai esti in casa, acele reguli nu se mai aplica tie.

  Statuturile pe care guvernul le numeste legi, sunt legi ale societatii sau casei. Paraseste societatea, si aceste reguli numai sunt legile tale. Cei care raman in casa vor trebui ca in continuare sa le respecte, iar tu NU. Normal ca nu vei mai putea manca mancarea(beneficiile) si nici asculta muzica(minciunile) celor din casa.

  Simplu fapt este ca: daca aceasta societate este libera, atunci avem dreptul de a iesi, iar daca nu, atunci nu este nici libera nici societate.

  Daca societatea ar fi fost o casa de petrecere, acestea ar fi lucrurile pe care le- am fi vazut. Pe masa de mancare, ei ne-ar servi resturi si firmituri, in timp ce i-am fi auzit in bucatarie shushotind cu prietenii lor furnizorii( bancherii). Muzica ar fi fost fie manele, fie de prost gust. Ospatarii( agentii guvernamentali) s-ar fi comportat din ce in ce mai evident ca niste garzi ai inchisorii. Sunt oglinzi peste tot, nu sunt scaune indeajuns, dar e un fum de-l tai cu sabia. Usa care duce spre iesire, a fost bine mascata si nu a fost deschisa de mult timp. Probabil au si sudat-o. Daca este sa avem o societate libera, atunci din cand in cand unul ar fi trebuit sa plece. Acest lucru ar asigura oamenii ca sunt liberi sa plece. Cineva ar trebui sa pazeasca acea usa si sa ne asigure ca se deschide usor. Acest lucru le va permite celor ramasi in casa, sa vada cum este afara, fara sa se aventureze. Daca ei decid ca este mai bine afara, atunci si ei sunt liberi sa plece.

  Intentionez sa parasesc societatea. Nu fac nici o mutare fizica. Ca fiinta umana, nascut in aceasta tara, am dreptul conform legii(obiceiului)pamantului(common law); legii nescrise, de a calatorii oriunde voiesc in interiorul ei. De asemenea am dreptul a ma alatura societatilor care cred eu de cuviinta. Nu pot fi fortat sa-mi dau consimtamantul. Daca refuz sa-mi dau consimtamantul nici una dintre statuturile, pe care majoritatea le considera lege, nu vor avea forta legii asupra mea.

  Parasesc aceasta adunatura, nu pentru ca resping societatea, ci doresc sa o imbratisez. Doresc una mai buna, una cat se poate de libera. Resping modul in care aceasta societate intentionat, determina si actioneaza pentru scopul comun. Nici numai sunt sigur, ca impartasim acelasi scop comun. Aceia pe care noi ii delegam sa ne “serveasca” mancarea si muzica, nu-si fac datoria. “Ospatarii” sunt infumuratii si defapt ei se considera sefi. M-am saturat de regulamentul acestei case, de managementul ei si de muzica zgomotoasa. Am sa deschid aceasta indelungat inchisa usa si am sa flutur steagul libertatii de cealalta parte, catre tine, cel ramas in casa. Si am sa fac lucruri perfect legale, pe care tu nu ai sa poti sa le faci atata timp cat ramai in casa.

  Cand voi fi in afara casei, prin urmare liber de regulamentele sale, nu inseamna ca acolo nu vor fi legi. Nu pretind ca am dreptul sa ranesc o alta fiinta umana, sa creez daune proprietatii altora, sa ma angajez in frauda sau jaf, sau sa nu-mi respect contractele. Am sa ma conformez LEGII. Pur si simplu nu voi mai da regulamentelor( statuturilor) create de guvern, forta legii. Voi realiza aceasta, prin refuz constructiv de a-mi da consimtamantul de a mai fi guvernat.

  Cand ma vei vedea calatorind in masina mea, exercitandu-mi dreptul legii nescrise de a calatorii, si nu voi avea permis de conducere, sa sti ca nu incalc legea. Te rog nu te plange ca toti trebuie sa urmam aceleasi regulamente. Tu faci parte din societate, eu nu. Tu ti-ai dat consimtamantul, eu nu. Tu ai beneficii, eu nu am. Esti liber sa renunti la aceste beneficii pentru o mai larga libertate, la fel cum voi fi facut si eu. Eu renunt la securitatea de care tu te bucuri. Ma duc sa vad cum e vremea afara. Te voi tine la curent. Actiunile mele vor aerisi mult fumul din-auntru si s-ar putea sa sparg cateva oglinzi in calea mea spre iesire.

  Sa nu fi suparat pe mine pentru ca sunt in cunostinta de inselaciunea guvernamentala, sau pentru ca actionez impotriva acestei inselatorii. Fi suparat pe aceeia care, au tinut ascunsa calea spre iesire, usa inspre libertate. Fi suparat pe alesii care te reprezinta, fiindca sunt conspiratori la aceasta deceptie milenara. Fi suparat pe ei, fiindca se folosesc de frauda pentru a creea legislatia lor. Fi suparat pe posturile media deoarece se refera constant, la statuturi si regulamente precum ca ar fi legi, in loc de a-ti spune ca ele nu sunt decat reguli ale societatii, iar daca nu esti de acord cu noile statuturi, ai dreptul si libertatea sa iesi din societate.

  Libertatea pe care o vei obtine prin deschiderea acestei usi si parasirea societatii, nu te va costa nimic dar te va imputernicii asupra celora care pretind ca te guverneaza. Daca este sa avem o societate libera, aceasta usa ar trebui sa fie permanent deschisa. Nu exista nici un om printre voi, care, legal sa ma poata forta sa consimt sa fiu guvernat, nici ca s-ar gasi vre-unul care, legal sa aplice statuturile societatii asupra mea, atata timp cat eu sunt in afara ei. VA URMA.

  Cu Dumnezeu inainte!

 71. „Multe dintre cele 247 de scanere corporale cu raze X instalate in 38 de aeroporturi americane, au fost gasite producand de zeci sau sute de ori dozele de radiatii pentru care fusesera initial reglate”

  lol! păi cum naiba să fie altfel când deșertul nevada e la 100km de las vegas! și acolo primele teste nucleare au fost făcute în aer liber!!!

  măcar rusii făceau teste nucleare în kazastan la mii de km depărtare de moscova!

  eu nu cred în teoria conspirației aici … pietrele alea de sute de ani vechime plantate pe țărmurile japoniei care spuneau clar să nu se ridice case mai departe de ele spre țărm că vor fi probleme în viitor arată clar că japonia e într-o zonă seismică și că cutremure și tsunami-uri au fost, sunt si vor mai fi

  singura deosebire acum față de trecut e creșterea populației japoniei, pe insulele alea cu suprafața totală cel mult dublu cât românica trăiesc peste 100 milioane de japonezi! îngesuială mare! ni nu suntem nici 20 de milioane și nu se poate spune că e pustiu pe aici! tentația de a construi tot mai aproape de țărm, inclusiv centrala nucleară, concentrare populației în orașe mari, megalopolisuri, mi-e și frică să mă gândesc ce nivel al distrugerilor sau câte victime vor fi când natura va lovi direct în tokio! a dus la inevitabila confruntare om-natură

  20k morți nici nu e mult când ne gândim la densitatea populației și faptul că a fost un cutremur de nivel 9! au fot mai multe victime la hirosima și nagasaki!

  japonia își va reveni, asta e 100% sigur, sunt o națiune superindustrializată, toate mașinile, vapoarele, casele si drumurile distruse vor fi făcute din nou, iar istoria ne spune că o populație umană, o națiune, un trib mai ales dacă e vegheată de îngerii ei protectori, e extrem de rezistentă și se reface repede după ce pierde un număr mult mai mare de membri!

  evreii au pierdut mult mai mulți oameni în WWII si nu au dispărut ca națiune! 20k pierderi de vieti omenești dpdv al creșterii demografice e o problemă minusculă ….

  și nici la partea de abordare psihică a situației nu stau prost japonezii … sunt un popor cu psihic extrem de rezistent la astfel de dezastre

  singura problemă e la fukusima și cu centralele nucleare în general, ca tehnologie .. si nu e nivelul radiatiilor ci cu totul altceva, faptul simplu si acum văzut de toată lumea că o centrală nucleară odată pornită O OPREȘTI EXTREM DE GREU! și că pentru asta ai nevoie de mai mult de o lună chiar în condiții optime! și că după ce ai pornit-o prima dată chiar dacă o pornești și o opreși de câte ori vrei tu vei avea tot timpul o problemă suplimentară extrem de greu și costisitor de gestionat, problema deșeurilor radioactive!

  și aceste probleme sunt la fel de mari și la fukusima și la cernavodă! dacă se întâmplă ceva în zona cernavodă, cutremur, atac terorist samd în cât timp se oprește centrala? cât timp durează să fie scoase, separate și puse la loc sigur barele de material radioactiv? SIGUR ÎN SENSUL CĂ NU VOR MAI ÎNTREȚINE REACȚIA NUCLEARĂ DE FUZIUNE! că dacă le lași ca la cernobâl îngropate în pământ și atât reacția nucleară nu se oprește! pericolul rămâne pentru multe sute de ani!

  toate centralele nucleare au această problemă, metode de dezactivare a procesului de fuziune nucleară mult subdimensionate față de ce ar trebui să fie făcut dacă vrei să oprești rapid reacția nucleară. nu ai zone destul de mari unde să pui materialul radioactiv consumat, la fukusima bazinele cu reziduuri erau lângă centrală, și aveau și ele nevoie de răcire! a căzut răcirea la reactoare, a căzut și la bazinele cu reziduuri! după ce a lovit valul s-au chinuit doar să le răcească, nici nu și-au pus problema să separe materialul nuclear aflat în plin proces de fuziune! de ce? pentru că tehnologia nici nu permite asta! nici măcar oprirea fuziunii! într-o lună de zile doar botez cu apă!

  iar foametea din coreea de nord eu o pun la același nivel de credibilitate ca și propaganda isterică vizavi de libia din primele zile că mai e un pic și boborul îl va da jos pe gadafi, că nimeni nu îl mai vrea … ete că a trecut o lună și din toți au mai rămas un sfert care „nu îl mai vor”. iar sfertul ăla nu îl mai vrea și a pornit un război civil în libia doar pentru că i sa promis un lucru banal, că veniturile din vânzarea petrolului vor ajunge la ei nu la dictator ca până acum …

  democrația exportată de occident își arată acum mai clar ca niciodată adevărata față … mai au și nerușinarea de a pretinde că ei sunt singurii protectori legitimi ai libienilor, ai civililor când ei sunt cei care au încurajat declanșarea unui război civil pe care acum îl susțin pe față! iar într-un război civil e 100% sigur că cel mai mult vor avea de suferit civilii indiferent pe cine sprijină, pe gadafi sau pe „rebeli”!

  • doar că ferengii nu au pierdut „mult mai mulți oameni în WWII“…

   • EXACT- MINCIUNA CA AU PIERIT ATATIA!
    in plus i-si tin nevestele acasa si prolifereaza ca iepurii, 10 copii de regula!

   • au pierdut exact atâția oameni câți japonezi piereau în lagărele de concentrare americane dacă câștiga imperiul soarelui răsare războiul ….

    acum e la fel de absurd și să spui că nu au pierit mai mulți decât alții în condițiile în care la câte pocinoguri au făcut cu cât trecea mai mult timp se descopereau noi si noi pocinoguri

    vezi săptămâna rosie de paul goma! e simplu și perfect explicabil:
    „Reiau autochestionarea: care va fi fost resortul, mobilul, motivul pentru
    care, în România ciuntită de Ruşi prin Diktatul de la 26 iunie 1940, începînd de
    la 3 iulie 1940 (încheierea retragerii) – însă cu nici un chip înainte de 28 iunie
    acelaşi an, 1940 – au explodat, au erupt promisiuni, făgăduinţe, juruinţe de
    răzbunare…?

    Iată cuvântul: răzbunare. Nu din partea legionarilor (ei nu mai aveau
    audienţă de la Rebeliune: le-o suprimase Antonescu); nici a cuziştilor:
    programul lor politic conţinea articolul unic: «Jos jidanii!» – ci din a
    soldaţilor: ţărani si meşteşugari, mici slujbaşi. Mobilizaţi de la izbucnirea
    războiului, 1 septembnie 1939, cunoscuseră, nu iadul frontului de tranşee, ci
    purgatoriul umilinţei naţionale din timpul evacuării Basarabiei, a Bucovinei de
    Nord, a Herţei (2^ iunie-3 iulie 1940). Uimire, revoltă, mânie trecute pe hârtie,
    nu doar de penele lui Prundeni ori Şeicaru, ei şi de cele ale lui lorga, Arghezi,
    Agârbiceanu, Galaction, ba şi de ale ‘^idoviţilor” Sadoveanu, Lovinescu…

    Ce s-a putut întâmpla în doar o săptămână – în săptămâna dintre 28 iunie –
    3 Iulie 1940, de înnebuniseră românii?; în săptămâna 28 iunie – 3 iulie 1940,
    de turbaseră românii, ajungînd să ceară, să promită şi să jure – ei, românii –
    răzbunare pe evrei, potrivit neromâneştei Legi Evreieşti a Talionului: „Ochi
    pentru Ochi şi Dinte pentru Dinte!”? Care să fi fost Ochiul-prim (în timp)? Dar
    primul, cronologic. Dinte? ”

    cruntă răzbunare! mămăliga explodează greu da când explodează e jale! așa că au fost victime, asta e sigur, dar nu atâtea câte pretind ei

    la fel ca în gemania, inițial au făcut exact ce au făcut și americanii cu japonezii, cetățeni cu loialitate dubioasă, i-au izolat … evident nu era paradis prin ghetouri! iar cum războiul a decurs în defavoarea germanilor e clar că au început răzbunările, că au început să fie folosiți ca sclavi, ca forță de muncă, inclusiv ca cobai în diverse experimente, iar când nu ai destulă mâncare pentru propria armată și conațioanli e 100% sigur că tai din ratii de la cei mai dubioși dintre ei! păi de la cine!? de la evrei!

    foamea, frigul, munca forțată, ura crescândă a populației care vedea că se pierde războiul samd și-au luat partea la fel cum s-ar fi întâmplat cu japonezii din lagărele americane de concentrare, și ei puși la munci forțate, că nu tăiau frunza la câini pe acolo, nu era stațiune balneară!, dacă pierdeau americanii războiul …

    minciuna e că i-au adunat în ghetoruri special ca să îi extermine, 100%, ca popor … dacă vroiau asta o făceau înainte să înceapă războiul, cu exactitate nemțească, îi rezolvau pe toți cei din germania de exemplu, nu în 1944! majoritatea exterminărilor sau petrecut la sfârșitul războiului

    iar eu am o sinistră bănuială, că după adunarea lor în ghetoruri, ideea naziștilor, sioniștii fanatici AU ÎNCURAJAT EXTERMINĂRILE ȘI POGROMURILE cu scopul precis de a forța toți evreii din europa să emigreze în palestina! să nu mai aibe nici o cale de ieșire, nici un argument rațional, nici un motiv, de a mai ramâne în țările unde s-au născut …

    de-aia după 1945 sa legalizat minciuna, prin legi care interzic negarea holocaustului … că dacă îl negi începi să analizezi mai profund cine și cum a mânat cu biciul războiului din urmă turmele umane de evrei spre palestina … wwII nu le-a lăsat nici o alta alternativă decât să emigreze în masă în israel si să țină cu dinții, cu orice preț, de țara aia creată cu forcepsul, ilegitimă, imposibil de apărat pe termen lung împotriva oceanului musulman arab …

    să pretinzi că după 2000 de ani ai dreptul să revii pe pământurile natale si să alungi populația deja existentă e cel mai pur rasism văzut și legimitat de onu de până acum!

    și cum spune ahmadinejad nu va tine la nesfârșit!

    • mulțumesc pentru unele informații. despre unele spuse mai sus nu pot fi atât de sigur.

     și, cu siguranță, nu sunt de acord cu faptul că japonezii ar fi „cetățeni cu loialitate dubioasă“. pot să îți spun că mai loiali decât japonezii nici germanii nu sunt.

     cât despre faptul că au murit mai mulți decât alții nu pot spune decât că, iarăși, nu sunt de acord. au murit mult mai puțini ferengi decât oameni din alte neamuri.

     iar ca holocacaustul să fie mai presus decât crimele bolșevismului instituit fix de ferengi îmi pare dovada supremă a minciunii lor.

 72. si daca ar fi vorba de holocaust la altii decat jidanii, pai la romani a fost holocaust. Am fost decimati si de rusi si de nemti si de unguri!
  de ce nu facem noi mai mult caz de suferintele din ww2? nu avem dreptul cumva?

 73. Imi poate explica cineva care e semnificatia aurei de la 4:25 pana la 4:28?

  Paste Fericit!

 74. Pilda VIDEO: De ce nu ne asculta Dumnezeu rugaciunile? http://www.youtube.com/watch?v=-DiIpBQQpGc

 75. apropo de problema atât de evidentă acum la fukușima dar nu numai acolo ci în general la toate reactoarele nucleare aceea a enormei dificultăti de a opri pe bune un reactor nuclear odată pornit:

  http://www.nytimes.com/2011/04/20/world/asia/20nuclear.html?ref=science
  Engineers from Three Mile Island laid out the three next steps:

  =======
  First, decontaminate the walls and floors, to hold down the potential radiation dose. “They have to economize on how they expose these people,” Mr. Freemerman said, or the company will run out of trained workers.

  Second, rebuild the secondary containments of units 1, 2 and 4, and fix or replace the heavy cranes just beneath their ceilings. That would allow workers to defuel the reactor. That step alone took five years at Three Mile Island, where no buildings had to be rebuilt.

  Third, peek inside the reactor vessel and figure out what tools will be needed to remove the wrecked fuel in the core. Three Mile Island was a surprise, Mr. Freemerman said, because so much of the core had melted and flowed beneath a support made of five plates of thick steel. Another veteran of the cleanup, Michael McGough, said only then did they realize they would need new remote-controlled tools to cut through the metal, to get to the material below.

  Mr. McGough’s technicians worked from a trailer outside the containment vessel, manipulating a cutting tool that was operating under about 40 feet of water. They also used long-handled picks and scoops to break apart the fused mass of ceramic fuel pellets and metal. “Basically we dug our way down through that debris until we got everything removed,” Mr. McGough said.

  At Three Mile Island, technicians then painstakingly loaded debris into shielded casks, under water to shield themselves from radiation, and then brought the casks to the surface. Eventually about 150 tons of radioactive rubble was shipped to an Energy Department laboratory in Idaho Springs, Idaho, where it still sits, waiting, as all used American fuel does, for a final resting place.

  Japan may have another option if the wrecked core isn’t too thoroughly mixed with other materials. It already has a reprocessing plant, where old fuel is chopped up, dissolved in acid, and then sorted, with its plutonium being removed, and the uranium sorted out for possible re-use. But that process is likely years away.
  =======

  dacă apucă să se topească barele de combustibil e o singură variantă rămasă! să le faci bucăți și să le scoți pe rând din reactor dar ăsta e un proces care durează ANI DE ZILE!!! timp în care masa de material radioactiv topit încă mai emite radiații, încă mai au loc procese de fisiune necontrolate!

  la cernobâl sa considerat că e prea periculos și costisitor și e mai ieftin să îl lase așa, masă topită de material radioactic, să îl înnece cu beton și să îl acopere cu un sarcofag …

  probela e că reactoarele nucleare nu sunt proiectate ca să se poată scoate rapid și în siguranță barele de combustibil din ele dacă o parte din acestea sau topit …

 76. A incetat Eufrosin sa mai scrie pe propriul blog?de mai bine de o luna someaza.Eufrosine te-a restructurat Boc? 😛

 77. si eu ma gandeam la el. Eufrosine, tati, am eu un laptop performant, proaspat din fabrica. Ti-l dau la pret de fuga. E buna piesa; nu gasesti in Romalia inca d’aste. daca vrei, sti unde ma gasesti. Pace

 78. poate l-a amenintat cineva sa nu mai scrie nimic pe blog ….. ca daca nu … cine stie

 79. poate ca Eufrosin a fost fortat de cineva sa nu mai scrie

 80. Lasati-l ca revine,revine cand STIE el,nu aveti teama ! Doar ca e putin cam tare ocupat ! Doamne ajuta!

 81. Exemplu de a face distinctie intre Fiinta umana si persoana-ca fictiune a legii.

  http://vimeo.com/8692706

 82. Nu stiu altii cum se simt, eu ma simt orfan . Revin-o Eufrosin , si-ti doresc sa revii in forta ! Hristos a inviat!

 83. Eufrosin, m-ai trecut la moderati?

 84. Exemplu de a face distinctie intre Fiinta umana si persoana-ca fictiune a legii.

  http://vimeo.com/8692706

 85. Eufrosine,imi pare rau pentru tine si pentru noi.Ti-ai incetat activitatea din motive pe care nu le poti spune,te inteleg.Dar poate eu am dublul problemelor tale si totusi…mai sunt.
  In vara aceasta…,poate…eu si cei din Moldova…se va intampla…
  Ai uitat ce ti-am spus,ai sters… esentialul…comentariile
  Chemtrails…norii…camufleaza atacul final…
  Profetia Pr.Ilarion Argatu…
  Doamne Iisuse Hristoase Te rog sa ma miluiesti.

  • Cum adica nu poate sa zica?! Eufrosine, spune-ne te rog ce s-a intamplat! Asteptam sa revii

 86. Evenimentele se precipita.Americanii ne-au pus in garda ca: „seicul Khalid Mohammed, creierul atentatelor din 11 septembrie 2001 din SUA, detinut la baza Guantamano Bay, a spus in timpul interogatoriilor ca reteaua terorista al-Qaeda a ascuns o bomba nucleara in Europa pe care o va detona daca Osama bin Laden va fi ucis sau capturat” ,stirea este pe acest link: http://www.hotnews.ro/stiri-international-8575455-qaeda-bomba-nucleara-putea-detonata-europa-daca-bin-laden-capturat-sau-ucis.htm
  Aici americanii au facut cea mai mare greseala istorica: desi stiau ca EXISTA o bomba nucleara ascunsa in Europa,ei l-au impuscat pe Osama bin Laden,STIIND,FIIND IN CUNOSTINTA DE CAUZA ca AMENINTAREA EXISTA asupra Europei,prin DETONAREA acelei bombe.
  Aici logica „super” a CIA si altor servicii asa zis speciale a dat gres.Stiind ca daca il vor impusca pe Osama bin Laden,bomba atomica va exploda in Europa.ATUNCI DE CE L-AU IMPUSCAT?
  Alo,Serviciile Secrete Europene ma auziti? De ce americanii l-au impuscat pe ala,daca stiau ca urmarea va fi o ciuperca nucleara in Europa? Luati-i pe yanchei la intrebari,in fond ce urmaresc ei? Angajarea UE pe post de „cap berbece” in a treia conflagratie? Adica sa inteleg ca ne-au pasat in mana un imens „cartof fierbinte? Halal aliati!

  • Stai linistit ca nu e nimic adevarat din bancul AlQuaeda si bomba nucleara din nu stiu ce locatie ascunsa si pregatita spre a ucide. E doar o poveste si nimic in plus, dupa cum falsa e si povestea terorismului arab ca si lupta contra acestuia. O doamna, Benazir Butho ar fi platit cu viata inclusiv pentru tentativa ei de a demitiza imaginea lui Osama si a luptei americane contra acestuia. Pakistanul ARE arma nucleara si ar fi semnat un acord de cooperare cu China, pt ca, LA O ADICA, trupele chineze sa tranziteze nestingherite faimoasa sosea aflata peste Himalaia, la granita dintre cele 2 tari vecine si prietene, astfel incat, cand va veni ceasul, China sa invadeze Orientul Mijlociu. China vrea si ea petrol gratis, nu doar americanii au dreptul sa fure. Vom vedea daca, ce, cand, etc.
   Doamne ajuta!

   • nu doar atât. este foarte posibil ca Europa să fie noul 9/11. gândește-te că nemernicii au nevoie de victime reale pentru ca restul prostimii să creadă balivernele lor. dacă o fi vorba despre un război între eur-america și oceania-asia, vom vedea. industria de armament lucrează non-stop, iar cu conflictele actuale nu sunt destule piețe pentru desfacerea armelor, mai ales că americacanii își vor scoate mare parte din trupe din Orient

    eu îmi doresc ca toată povestea să nu fie decât un acces de idioțenie a ferengilor, dar, momentan, mă îndoiesc…

    • Te salut, razvratit! Nu stiu ce sa zic, decat aceea ca am invatat ca NU AM DARUL de a spune ce va urma, cu date si cu cifre. Stiu doar ca va fi mult mai rau decat as putea imagina vreodata, dar detaliile legate de moment, locatie, etc… Ai vazut si tu cartile alea de joc Illuminati. Londra ar fi vizata… Ma gandesc doar sa nu am copilul prin zona, daca va fi sa fie ceva acolo, desi, NU CRED, pt ca regina reptiliana si cu Pindar, urmas din falusul mitologiei egiptene… Nu, nu cred sa fie nimic major si de vizibila amploare. Stii vorba aia: spera pt ce e mai bun, dar pregateste-te pt tot ce poate fi mai groaznic. E deja terifiant ce se intampla in Orientul Mijlociu, unde jidanimea a scos avioanele la plimbare deasupra Irakului vizand Iranul care declara ca se poate apara pana la 26-27Km altitudine… O nebunie, vba lui saccsiv.. Cand China se va ridica, pamantul se va cutremura, vorba lui Malraux, parca. BTW, mi-am tras radio de China ca sa ascult ceea ce nu ar trebui sa ascult de aici. Ma sperie deja ce poate China in materie de electronica, desi unii spun ca sunt cu cel putin 10 ani in spatele vestului.

     • te salut și eu, Mariane.

      „spera pt ce e mai bun, dar pregateste-te pt tot ce poate fi mai groaznic“ – tot ce poate fi mai adevărat.

      mă îndoiesc că Anglia va păți ceva grav, real, major. ceva de genul 9/11 însă nu reprezintă decât câteva mii de persoane moarte (în viziunea ferengilor)…

      referitor la China pot spune că a imita este cea mai bună metodă de a învăța și de a inventa, pe urmă. distanța la care îi plasează unii și alții e doar propagandă. motivele? o grămadă!

      nici pakistanezii nu stau bine acum, cu șeful lor cu curul în două luntre și cu prostimea care crede că au ascuns de SUA și restul pământului locul unde se ascundea fantoma…

      ferengii vor să pună laba lor murdară pe tot globul și nu cred că au vreun gând să abandoneze această idee. doar că dacă vor încerca singuri, vor fi distruși aproape instantaneu. nu cred că vor apuca să lanseze vreo rachetă cu focos nuclear…

      nici eu nu darul de a spune ce se va întâmpla, dar încerc cu mintea care mi-a mai rămas să înțeleg jocul urzit de acele câteva sute, mii de minți distruse. așa că, în tradiția noastră bună, îmi dau și eu cu părerea. cum am zis (și ai punctat foarte bine și tu), eu sper să nu fie cum zic eu. eu sper să vină o vreme liniștită, în care oamenii să se poată bucura în tihnă de viața lor. dar trebuie să ne pregătim pentru ce e mai rău. asta, însă, fără a intra în panică!

      toate cele bune.

      • Singura spaima pe care o am, e aceea de a muri fara a ma simti impacat cu Dumnezeu. Ca jidanii or trage primii, s-a mai intamplat si nu odata. E grotesca mascarada asta cu osama vs obama vs satana. E expresia suplimentara a dispretului lor fata de inteligenta noastra. Ne sfideaza cum vor, stiind ca nu vom avea reactie, fiind prea ocupati cu probleme terestre, nemaigasind forta de a le spune ca tot ce ne-au servit secole la rand a fost DOAR MINCIUNA grosiera. Cu bine tuturor!

      • da, așa e. totul este o insultă la adresa inteligenței noastre. dar asta se întâmplă pentru că le permitem.

       cred că la cât au citit pe bloguri au înțeles că suntem câțiva care știm că totul e doar minciună. și cred că asta îi doare cel mai tare.

       cât despre împăcarea cu Dumnezeu: împăcarea apare doar după o ceartă. iar despre așa ceva, doar voi doi știți…

     • Marian, am sa te rog sa supui atentiei personale acest material. Nu-ti va rapi decat 20 de minute din viata, dar te asigur ca vei intelege cat de important este individul privit prin unicitatea sa. Nu merita sa ne certam sau sa ne contrazicem macar si merita sa ne unim si sa actionam impreuna. Doamne ajuta!

 87. DREPTUL LA LIBERA CIRCULATIE AL FIINTEI UMANE

 88. SCLAVIE PRIN CONSIMTAMANT!

 89. „Artificial person” = fictional entity created by man
  „Natural person” = human created by God

  Problem: A „human slave” is a „human created by God”
  „Natural person” is a slave status imposed upon a human
  „Freeman”, „Citizen” and „Subject” are equivalent terms to „Natural Person”

  „Free will man” or „Free man” is the natural status of a God created human
  „Status” = one’s standing or rank in a community or a society

  We are, by nature, in Creator God’s family – His ‘community’ – where there is only ‘free will’ status.

  „It ain’t what you don’t know that gets you in trouble.
  It’s what you know for sure that just ain’t so.”
  – Mark Twain

 90. Alarma de trezire!

 91. Totusi ce este cu Eufrosin?

 92. iNCERCATI SA POSTATI – SE RESETEAZA CONEXIUNEA IMEDIAT!

 93. Eufrosine, se intampla lucruri groaznice! Si mai multe trupe americane in Ro! Deveselu…

 94. Totusi ce se intampla cu Eufrosin … vad ca si mail-ul este blocat aici

 95. Da, la anumite teme mai sensibile si calc. meu se reseteaza! Am banuit bine, deci, ca e un virus.

 96. Webster Tarpley: Next False Flag Terror Op will be Blamed on Pakistan’s ISI 1/2

 97. si eu incerc sa postez si nu merge
  totusi ce se intampla cu eufrosin?

 98. Ihi.
  Si ei, japonezii, ce zic?

 99. Da, am mai comentat mai demult ceva pe aici si acum am dat peste acest articol care mi se pare interesant(bine stiam dinainte povestea cu haarp)…masonii sau illuminati vor sa distruga Japonia,China,Rusia etc,De ce?Sunt singurele puteri care ameninta economia SUA, ce face SUA atunci?ORICE POATE!Ma rog…de exemplu e.coli e facuta de americani ca sa-i slabeasca pe germani si dolarul sa ramana la putere.

 100. Se scufunda Japonia, sau, nu, inca nu stim. Cert e ca, satanistii lucreaza la lumina zilei, facand pipi pe pantofii si chiar pe pantalonii nostri, ai interlocutorilor, stiind perfect aceea ca, nu suntem nici inteligenti si nici educati spre a le semnala eficient si corect crimele si jafurile facute de catre oculta, la drumul mare si cu soarele deasupra capului, in plina lumina! Asa a fost cu cladirea 7 din WTC, la fel au facut si cu atacurile din Mumbai, cu asasinarea delegatiei poloneze, etc. x3.
  A observat cineva numele centralei nucleare despre care se spune ca 3 din reactoare au coborat in pamant infestand cu radiatii apa freatica, pamantul totul, inclusiv insecte, bacterii mutante rezultate, virusuri nemaiauzite etc….

  Cum se cheama acea centrala FU(c)K You Shima???… Hiroshima la timpul prezent, timp in care iluzia si dezamagirea sunt dincolo de orice eventual dubiu.

 101. Reblogged this on wp2wp.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: