Eufrosin redivivus


Stiu, cand construiesti cu migala ceva sper de valoare, nu-i bine sa intrerupi efortul nici macar pentru o scurta vreme, dar nu am prea avut de ales. In vremurile in care mai tot ce misca e controlat de nulitati care nu vor sa-si murdareasca mainile, prin porci fara de minte si morala ce fac orice pentru mult mai putin de 30 de arginti, poate uneori fi dificil sa dai frau liber analizei. Daca virusarea calulatoarelor nu este indeajuns, vor fi virusati oameni, familii, neamuri…

Si totusi, Hristos a Inviat!

Primiram astazi vestea pe absolut toate canalele, cum ca farul democratiei i-ar fi venit de hac lui Osama Bin Laden. Ar trebui sa il numim in mod corect Emmanuel Goldstein Bin Laden, daca am citit clasicul 1984. Ca sa vezi ce patesc ce-i care slujesc pe CIA: storsi ca lamaia, apoi aruncati in mare, cu capul taiat, asta daca povestea o fi adevarata… Prea a schimbat administratia lui Obama povestea de trei ori in tot atatea zile, incat sa mai putem crede – oricum cu astia legea e: crede opusul celor afirmate si vei fi cu mult mai aproape de adevar.

O fi, n-o fi, cui ii pasa..minciunile cadavrelor ambulante care conduc SUA sunt deja notorii si merita bagate in seama numai pentru un hohot de ras bun. Intre timp, slugile UEropene ale mamonei, s-au inghesuit ca sa repete textul scris de-a gata pentru ei:

„este o zi minunata pentru democratie…omenirea are un viitor minunat fara acest personaj..zorii vor straluci mai minunat in absenta lui Bin Laden” – slugoi nenorociti… si-a chemat Washingtonul marionetele la ordine, dar vai, ei nu raspund nici macar Americii, ci numai violatorilor ei!

Ce creadeam noi, are ceva de-a face razmerita armata din Libia cu libertatea si cu drepturile omului, pe cand eternele jigodii se straduiesc din rasputeri sa dea o lovitura energetica Chinei, asemena celei data Japoniei cand a fost taiat cordonul cu alimentare petrolifera, lucru ce a dus la Pearl Harbor. Iar restul povestii, il stim cu totii.. China are de departe cele mai mari investitii in campurile petrolifere libiene, motivul #1 al prezentului atac. Viitorul energetic al celei mai mari economii din lume, este in Africa, iar cei care au arme super-duper, nu sufera asta, chit ca ei s-au lasat calcati in picioare pe frontul domestic de catre dusmanii incuibati..

Apoi, Libia a mai comis pacatul impardonabil de a refuza aservirea catre baietii NOM, prin respingerea unui tratat „one-way” stipulat de catre SUA, intitulat United States African Command (AFRICOM), prin care se cauta luarea in stapanire a intregii Africi, cu oameni si cu resurse cu tot, in mod semi-legal. Vechii colonialisti europeni au fost niste blanzi copii de scoala fata de astia!

Daca Libia cade, urmatoarea pe lista e Siria, care gazduieste o imensa baza navala rusa. Chiar nu se potolesc nebunii pana nu vad intreaga omenire in flacari si fum… Cum sa nu strige lumea apoi „pace, pace”, chiar si cu pretul venirii unui personaj ciudat si aparent umil, in fruntea unui nou format guvern mondial ?

Intre timp, a mai avut loc o crestere parabolica in pret a argintului, pana la aproape $50 uncia, lucru care s-a mai intamplat odata in 1980. De data asta, fondul de 28 miliarde USD, Soros Fund Management, a vandut din greu argint si aur acumulate la preturi de batjocura, in timp ce acestea erau impinse artificial in sus si cumparate cu ambele maini de catre cei care castiga la bursa cumparand ieftin si vanzand scump.

Dar noi sa ne bucuram, caci iata, nu ne-au lasat guvernantii fara scut! As spune maidegraba ca vom fi pe scut , dar nu opinia mea conteaza. Comenteaza unu’ in presa romaneasca:

„E bine: japonezii ii dau efectiv afara pe americani din Okinawa datorita prea multelor violuri si crime bestiale, rezultand in musamalizarea lor dupa sablonul Teo Peter, iar noi ne bucuram ca vin „eliberatorii”.

Economia unei localitati se poate dezvolta si altfel decat transformandu-ti partea femeiasca in sursa de placeri pentru niste barbari deghizati in facatori de pace.

Rusine Basescu, rusine CSAT, rusine primar nevrednic al comunei Deveselu!”

„Fetele din zonă îi aşteaptă cu braţele deschise pe americani.”,
GHEORGHE BECIU, primar comuna Deveselu

Circumspect e şi Valerică Jumugă, fost pilot, actualmente pensionar, „copil al acestei unităţi”, aşa cum îi place să se considere. „Un ochi râde, altul plânge”, spune el. Din punct de vedere economic, o asemenea mutare nu poate fi decât benefică, va exista un flux de bani înspre bugetul local. Problema e însă că un astfel de scut implică şi riscuri majore: „Eu, unul, sunt obişnuit cu pericolele, de restul nu ştiu. Şi mă simt trădat de conducerea acestei ţări, pentru că nu ne-a întrebat dacă noi vrem acest scut. Ne atragem ura vecinului de la Răsărit. Nu vreau să fiu înţeles greşit: sunt pro-european convins, dar cunosc riscurile”.

Ar mai fi inca multe de spus, dar sunt fericit daca pot publica ce-am scris pana aici. Linux in varianta „boot-up disk” nu este tocmai rafinat, desi in viitor voi avea cel putin un pc ruland in Linux, doar asa pentru baieti. Pregatiti-va virusi speciali jigodiilor! Voi reveni curand, multumesc din suflet tuturor celor care s-au interesat de mine in intervalul in care am fost absent – Doamne ajuta!

67 răspunsuri

  1. Divagatiile de la parcursul prescris de catre elita pot fi cel mult minime si extrem de costisitoare pt cei care le provoaca. Toti actorii mai mari sau mai obscuri nu fac decat sa interpreteze un rol criminal pentru destinul umanitatii. Sunt curios ce partitura s-a rezervat Chinei, Rusiei, Iranului, Indiei Koreei de N si nu in ultimul rand, Japoniei. De gunoiul Deveseliano-Basesciano-PDListo-romanesc sunt scarbit pe masura prostiei tipic nationale. In alta tara asa cum e Polonia, nastrusnica amplasare a unui asa-zis scut ar fi costat extrem de pe satanele de la varf. Dar cu romanica e o fatuca ieftinuca si care se lasa sodomizata pentru putini arginti…

  2. Bine ai revenit eufrosin!
    Chiar ma intrebam de ce nu se mai scrie nimic..

    • Multumesc draga Delilah, au intrebat multi altii de mine in perioada asta, lucru care imi da sperante ca cei care simtim la fel, ne vom coaliza intr-o buna zi intru schimbarea mult asteptata a Romaniei.

      • Eufrosine, „intr-o zi ” asta nu poate sa mai astepte mult. Cei ce se strang pe blogul lui saccsiv au facut-o deja si se pare ca intalnirea a fost un suces! Nu e un concurs, dar situatia e de asa natura incat cere actiunea urgenta a celor ce simt romaneste!

      • HRISTOS A INVIAT! Slava Domnului ca te-ai reintors acasa,Eufrosine! Sa stii ca mi-ai lipsit tare mult,mie si prietenilor mei,pentru care esti un punct de referinta.Oridecateori se intampla ceva „ciudat”,veneam aici si nu erai…Ma bucur sa te regasesc,frate! Doamne ajuta!

  3. Dupa cata istorie am aflat pe cai oficiale dar mai ales neconventionale, pe teritoriu romanesc NU au fost primite trupe straine cu scopul de a ataca tari cu care Romania nu a avut nici un conflict. Cateva exemple cunoscute; romanii au cucerit Dacia si a fost asa o mare victorie ca surse istorice pretind ca au sarbatorit 143 de zile, jumatate de an aproape, de 5 ori mai mult ca orice alta victorie si… au supravietuit zeci de statui monumentale de daci nelegati la maini, marturie a respectului si admiratiei invingatorilor pentru invinsi, se pare unic in istoria imperiului roman; turcii au invadat si au stationat prin cucerire temporara, rusii au trecut in 1877 contra turcilor pt ca eram aliati, germanii au cucerit temporar in primul razboi mondial, germanii au utilizat teritoriul nostru impotriva URSS in al doilea razboi mondial pt. ca eram aliati pentru a ne lua inapoi Basarabia, ulterior rusii ne-au ocupat temporar prin tradarea unora dintre uzurpatorii functiilor in stat si tradarea care a condus la invingerea Germaniei.

    DAR NICODATA NU AM OFERIT FACILITAILE NOASTRE: PORT, BAZE MILITARE, BAZE AERIENE UNOR FORTE MILITARE PENTRU A LE FACILITA ATACUL UNUI STAT CARE NU NE-A FACUT NIMIC, IN ACEST CAZ, AFGANISATAN, IRAK SI VINE RANDUL IRANULUI SI ALTORA… ESTE O TRADARE A INTERSELOR NATIONALE DE MAGNITUDINE ISTORICA, SINGURA PEDEAPSA PENTRU TRADARE IN RELATIE CU INTERESE MILITARE SI SE STAT CARE AR FI APLICABILA ESTE PENTRU CEI CARE AU HOTARAT ACESTA, RESPECTIV INTREG CSAT-UL ESTE ………. FOARTE CLAR CARE ESTE…….. NU SE VA UITA.

    ATENTIE PENTRU POSTERITATE: NU ROMANII AU DECIS ACESATA TRADARE CI NISTE UZURPATORI STRAINI AI FUNCTIILOR IN STATUL ROMAN CARE IN NICI UN FEL NU NE REPREZINTA. AU FACUT-O IN NUMELE STATULUI ROMAN FARA A AVEA NICI U DREPT, CONTRA INTERESELOR STATULUI ROMAN DAR IN INTERESUL RASEI LOR, SAU MAI EXACT A CEEA CE EI CRED CA AR FI INTERESUL RASEI LOR.

  4. Hristos a inviat ! Nu cred ca e cineva in stare sa descrie bucuria revenirii tale si a articolelor tale ! Doamne ajuta !

  5. Hristos a inviat!
    Nu am comentarii vis a vis de articolul de mai sus dar vreau sa iti urez vine ai revenit .Incepusem sa imi fac griji.Ma gandeam ca ti s-a intamplat ceva.
    Asteptam cat mai multe articole.Spor la treaba
    Anca

    • Da., chiar s-a intamplat ceva, dar nu-i nimic, mergem inainte. Iti mulrumesc din suflet pentru ingrijorare!

  6. https://tails.boum.org/index.en.html (treci peste eroarea cu SSL invalid).
    E o distributie care va forta conectiunile sa mearga prin TOR.
    Daca ai nevoie de ajutor cu linux-ul, poti sa ma contactezi.

  7. Salut! Ce zici de un link exchange cu ARFE.RO? Are PageRank 3 si aproape 2000 unici/zi. Contacteaza-ma te rog pe contact[at]arfe.ro daca te intereseaza. Mai multe detalii aici: http://arfe.ro/parteneri/

  8. Hristos A Înviat!
    Bine ai revenit Eufrosine, aşteptam articolele tale. Mă bucur că nu te-ai dat bătut şi continui lupta.
    Doamne ajută.

  9. Racolarea de catre sistem a nulitatilor este o practica ce vine din perioada comunista,unde securitatea cauta astfel de elemente,obisnuit analfabete,pentru a le promova in randul ofiterilor si a structurilor de partid.De ce se cautau astfel de specimene si de ce erau sistematic evitati copii proveniti din „familii chiabure”,care nu aveau „origine sanatoasa”? Pentru ca un copil crescut cu educatie si credinta ortodoxa are si personalitatea formata si nu prea poti sa-l transformi usor in delationist,deoarece are verticalitate.Racoland tineri saraci,proveniti din patura paupera a societatii,acestia pentru bani si o viata indestulata,,slujesc sistemului orbeste,executand ordinele fara discernamant.
    Astazi,in politica romaneasca actuala,apele politicii sunt populate cu specimene asemanatoare,fiind promovati in liniile de forta ale partidelor,saraci care au ajuns milionarii de carton postdecembristi,oameni care si-au construit imperii prin escrocherii,evaziune fiscala,tragand vartos statul roman in piept,adica pe noi ceilalti.Acesti politicieni au un singur tel,care consta in perpetua lor imbogatire,pe spinarea poporului roman.Acesti indivizi rapaci,reprezinta tumoarea de pe creierul natiunii ce trebuie extirpata.Daca nu punem mana de la mana pentru a extirpa aceasta tumoare,ar trebui sa ne pregatim crestineste pentru lumea de apoi,pentru ca deja in Romania a inceput sa se moara de foame.
    Doamne Iisuse Hristoase Te rog sa ma miluiesti.

    • Nu toți oamenii săraci sunt așa cum i-ai descris tu. Ba, dimpotrivă.

      Contează mai mult conștiința și educația primită în primii 7 ani.

  10. O intrebare pentru dom’primar: stimate domn,daca aveti o fiica,sunteti de acord,ca ea „sa-i primeasca cu bratele deschise” pe soldatii americani,cu consecintele ce deriva ulterior?
    Sau copii dvs nu intra sub incidenta acestui „indemn comercial”?

  11. Eufrosine
    Ce s-a intimplat totusi?Am fo’ pe la Cluj si nu ne-am putut intilni sa discutam…

    • Ei frate, daca ai citit printre randuri, sigur ai priceput… Imi pare tare rau ca nu ne-am intalnit, dar daca esti in continuare in tara, se va intampla in mod sigur. Iti voi scrie de la alta adresa.

      Doamne ajuta!

  12. Eufrosin, frate, ma bucur ca esti intreg si gata de lupta. Legat de Libia, arunca o privire la cateva carti Illuminati, care „prezic” ca o Piranda- viitorul.

    Se observa pe una din maini, cersind, steagul Romaniei. Oare ce vrea sa insemne?
    Mult succes si spor la treaba. Hristos a inviat!

  13. Interesant articolul !

  14. Adevarat a inviat!
    Ma bucur ca ati revenit!
    Farsa jucata lumii de obama/osama (hai sa-i numim Bosamas mai pe scurt, 2 in 1) nu mai amuza pe nimeni. Cine stie ce se mai pune la cale, caci nu intimplator a fost omorit… mortul.
    Intre timp la noi se petrec lucruri groaznice, cu un guvern inversunat sa lichideze ce mai avem in patrimoniul national si sa faca din suveranitatea Romaniei doar o amintire.
    Dunezeu sa ne-ajute!

    • Nimic nu se intampla intamplator, fara Dumnezeu si fara tacerea noastra mai mult sau mai putin respectuoasa, altfel ar fi stat treburile. Suntem pasivi, contemplativi patimasi ai dezastrului, spunand ca nu e la noi, degeaba, nu face sa ne miscam, bine ca nu e mai rau, etc

      • Taranul lui Marin Preda, pentru prima data la Zoo, stand in fata girafei exclama: „Asa ceva nu exista!”. Multi dintre noi afiseaza cumulul de ignoranta si incapatanare.

      • Bravo Mariane,
        Vrăjmaşul are atâta putere câtă îi îngaduie Dumnezeu…
        De multe ori ne doare tare această îngăduinţă, dar este direct proporţională cu răutatea pe care o manifestăm noi, oamenii…

  15. Hristos a inviat! Bine ai revenit caci, este evident, ti s-a simtit enorm de tare lipsa. Numai eu am accesat blogul de vreo zece mii de ori anticipand plina de speranta o revenire cat mai grabnica. Sa iti dea Domnul sanatate si sa te fereasca de orice rau!

  16. Adevarat a inviat!

    Bine ai revenit Eufrosine!

  17. Adevarat a inviat!
    Ma bucur ca esti bine.

  18. Bine te-ai întors, Eufrosine!

  19. Adevarat a inviat!

    Bine ai revenit! Ai o adresa de e-mail?

    • Iti multumesc Timisoreanule pentru gandurile de bine – iti trimit e-mail la adresa pe care ai dat-o.

      Doamne ajuta!

  20. Iti place Eufrosine sa te uiti la pornache pe net, hm? :))

    Foloseste protectie data viitoare cand ai chef de asa ceva 😛

    Credeam ca ai fost rapit de extraterestri, by the way! Ce bine ca nu…

    • Nu bre’ Shlomo, nu ma uit niciodata, niciunde la pornografie, nu-s genul ala’ de asa-zis barbat. Ma bucur ca te bucuri ca mai sunt pe-aici. Hai noroc!

  21. Ne bucuram din nou de prezenta ta!
    Bine ai revenit!

  22. Winston Shrout, solutii!

  23. Eufrosine ce s-a întâmplat iar? Înainte părea-i mai activ pe aici, sper că nu ţi-au blocat iar computerul „prietenii” tăi.
    Doamne ajută.

    • Am spus ce s-a intamplat intr-o oarecare masura. Ma bucur mult ca esti in continuare aici si iti multumesc pentru ingrijoare!

      Doamne ajuta!

  24. Nu stiu care a fost cauza disparitiei dvs., dar revenirea pe site este un lucru care ma bucura, deoarece sunt putine site-urile care merita intr-adevar citite.
    Felicitari pentru ceea ce ati facut pana acum, mentineti mereu echilibrul…
    Mult succes in continuare!

  25. Recently, I have been researching material on, ‘Capitis Diminutio Maxima.’ It is defined
    (meaning a maximum loss of status through the use of capitalization, e.g. JOHN DOE or
    DOE JOHN) – The highest or most comprehensive loss of status. This occurred when a
    man’s condition was changed from one of freedom to one of bondage, when he became
    a slave. It swept away with it all rights of citizenship and all family rights.
    As Black’s Law Dictionary explains, the full capitalization of the letters of one’s natural
    name, results in a diminishing or complete loss of legal or citizenship status, wherein one
    actually becomes a slave or an item of inventory. The method by which the State causes
    a natural person to „volunteer” himself into slavery, is through forming legal joinder,
    implied or stated, with the entity or legal fiction (name all CAPS). Of course, most natural
    persons wouldn’t willingly form such an unlawful but legally reductionist joinder, so
    trickery and obfuscation are used. The initial joinder is formed when a legal Birth
    Certificate is issued by the State, name in all CAPS. In fact, both the Certificate of Birth
    AND Social Security number, are for „inventory” control purposes, similar to the Amistad
    Schooner’s manifest or those numbers or records used by legal entities or Corporations
    to track, account for, use and dispose of inventory.

  26. Servus Eufrosin!

    Scriu pentru prima data aici (si oriunde pe net) . Am gasit blogul tau zilele trecute cand cautam informatii in plus legate de vaccinuri . Sunt de acord cu ce scrii si aseara m-am gandit ca ai putea avea raspunsuri la unele din intrebarile care ma preocupa de ceva timp. E posibil sa-ti scriu pe mail ? e mai complicat ce vreau sa expun in epistola si poate sunt mai in siguranta daca detalii din viata familiei mele nu le citeste oricine (nu sunt paranoica :-))
    Dar nu m-am prezentat… Sunt mamica de 3 scumpetzi pe care vreau sa-i stiu sanatosi si in siguranta mai ales ca se pare ca vor fi si vremuri mai tulburi de atat. Am si luat unele masuri in acest sens dar vreau sa stiu mai multe legate de cum imi pot proteja copiii. Cam atat. Astept raspuns . O seara placuta si Doamne ajuta!

    • Sarutmana Maria!

      Ma bucur mult ca gasesti informatiile de valoare. Iti trimit e-mail la adresa data de tine, dar nu te supara daca nu va fi imediat, caci am probleme mari cu pc-urile, vezi ultimul meu articol. Sa iti traiasca mult, sanatos si binecuvantati micutii!

  27. Hristos A Înviat!
    Sincer, eu credeam (și încă cred) că ai luat o pauză binecuvântată în Postul Mare. Îar în ceea ce privește inamicii omului,( sinagoga satanei), ei nu prind putere decât cu „ajutorul” omului irațional care pune botul la „mesajul” culturii morții. E incredibilă măsura acestui blestem care primește accept în inima românului, îndemnîndu-l cu dracească perseverență să răspândească molima închinării la baal. E vorba mai pe scurt de îndemnul la avort(anticoncepție) genocidul nevăzut care va duce sigur la genocidul văzut împotriva românilor.

    „De aceea, precum este adevărat că Eu sunt viu, zice Domnul Dumnezeu, tot aşa este de adevărat că te voi umple de sânge şi sângele te va urmări; şi pentru că tu n-ai urât vărsarea de sânge, de aceea sângele te va şi urmări.”
    Iezechiel Cap. 35

    Nicio predică, nicio învățătură, mesaj șamd, nu s-a auzit de Înviere în Biserici combătând cu putere acest cumplit păcat.
    Singura Nădejde, Dumnezeu, pe lângă un duhovnic priceput.
    Să nu crezi în oameni, că n-ai să fii dezamăgit!
    Hristos A Înviat numai pentru vii!(Sf.Ev. Marcu, cap 12,cap 26-27)

    • Ca de-obicei, ai dreptate Alex. Asta e blestemul natiei romane, intr-adevar! Trebuie lucrat cu multa finete pentru a intoarce perceptiile romanilor in mod favorabil asupra nasterii de copii. Si noi mirenii putem face asta.

  28. Eufrosin, te citesc de ceva timp însă acum îţi scriu pentru prima oară pentru a te felicita pentru perseverenţa cu care îţi aperi ideile.
    Nu-ţi fie teamă, oamenii pământului pe care au mers aproape toţi profeţii şi civilizaţia ce depăşeste cu mult 10 mii de ani prin comparaţie cu cei 300 ani americani, nu este o pradă uşoară pentru ” emanaţii din europa ” sau mai bine spus citând un fost ministru de externe francez : „noi am creat sua din lada de gunoi a europei”.

  29. Adevarat a inviat! Nici eu nu am mai scris pana acum . Cred ,totusi, ca pun un bun inceput cu acest mesaj: Ma bucur nespus ca ati revenit si sper ca lucrurile sa fie in regula din acest punct de vedere. Nu stiu daca din partea mea de tara mai exista cititori pe aici. Mi-as dori sa mai fie si sa pot sa ii vad , macar virtual, pe aici, sa stiu ca exista! Sunt din Craiova. Numai bine si Doamne ajuta!

    • Multumesc pentru gandurile bune, fi linistiti mai sunt multi altii din partea ta de tara. Oltenii sunt spirt, se stie. Doamne ajuta!

  30. Un articol excelent ! blogul meu http://www.stiripolitice.net ! multumesc

  31. Mai scrie cineva pe aici, că mie nu îmi mai apare nimic?

  32. Bine ai revenit!! Intram des sa vad doar-doar a mai a aparut un nou articol! Si azi am m-am bucurat sa vad ca ai revenit!!!

  33. In timp ce romanii creeaza scenarii care de care mai fanteziste si se amenteaza pe forumuri, altii fac bani si domina lumea.

Răspunde!